A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

HalihóKép

VotivKép jó a cikk, én csak a Shaalimart és a Maharajat (Bécsi út) ismerem, úgyhogy nem tudok komoly éttermi kritikával élni. Előbbinek nagyon jó a konyhája és hát sajnos India - minden ellenkező elképzeléssel ellentétben - nem a dizájnerek hazája... A lepusztult igénytelenség nagyon is indiai sajátosság Kép A curry eredetéről szívesen elmélkednék, de túl hosszú lesz itt ez most, majd írok róla és felteszem mellékletkéntKép

FicKép Nagyon pörögszKép Tök jóKép

Szerintem front miatti fáradékonyság, csalódás az emberi faj munkaadói alfajában és ebből következő anyagi csőd elegye a mostani letargikus állapotom, de már összeszedni látszom magam Kép

MásaKép Köszi a ++++tKép

Jójcakát mindenkinek, holnapra is a maihoz hasonló pörgés-forgást kívánok Kép

indianyo

Indi!
+++++++++++++++++++++++

ancsipancsi

Jó reggelt!

Indi:
olyan rossz ezt olvasniKép
De van valami bejelentett helyed ahonnan legalább gyedet kapsz majd?
Sok sok munkát kívánok+++++++++++++++++++++++

Fic:
hát valóban jó kis járgányunk van,de...
4-5 hónapja csak kerülgetjük,mert már olyan "nagy"Dorka,hogy csak gyalog hajlandó közlekedniKép
Baromi nagy,nehéz,a bolygó kereket sosem használtam,mert valahogy mondig elakadtam vele.Nincs hozzá lábzsák,esővédő,a kézi féke gyárilag selejt volt.De pozitívuma,hogy fújható a kerekeKép,még pumpát is adtak hozzá.Ja és nekem nagyon tetszik,de a kocsiba is csak passzentosan fér be.Na most csúnyán lehúztam,de legalább nem aranyárba mérték/65E/Kép

petergabi

Zsan:
KépKép

petergabi

Pgabi,
hogy csinálsz kacsintósat? Tdom, h van valami link hozzá, de az olyan macera... van valami bill./karakter kombináció?

Eszter éjjel kicsit belázasodott (kb 3 órát aludtunk összvissz) Kép, így ma sem megyek to the Ajtósi. Kép De hogy viszem ki szánkózni a csajt?? Végre értelmes mennyiségű hó esett (esik) erre szobafogság..., na mindegy, ha nem lesz még hőemelkedése sem, majd kimegyünk egy kicsit, jó levegő rulez, ugye Kisün?

Indi,
jobbuljon a helyzet!
neet
neet

HahóKép

Köszönöm a sok +++-t, máris jobban vagyokKép

Gabi: pont a bejelentett hely szűnt meg, mert felbontotta a főnök a szerződésemet. Csak. Úgyhogy gyest fogok kapni csak, de már nem agyalok rajta. Sajnos, a munkáltató nevű emberpéldány nem a korrekt eljárásairól híres többnyireKép

De nem akarok nyavalyogni, tényleg, kidühöngtem magam és már minden rendben Kép

Szép napot nektekKép

indianyo

Magdi: ez jó hír, mármint a hitel.... szuper. hová is költöztök? valahová ki a városból ugye?

Tali: sajna úgy alakult, hogy holnap nem tudok menni. Röstellem magam, mert Bogárkával megbeszéltük a bizniszt, de sajna dógoznom kő menni.

Visszaolvasok...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Indi,
tudomásom szerint a kismamákat nem bocsáthatják el!!!!!!!! Vagy határozott idejű szerződésröl van szó???

Mindenesetre elég szomorú dolog ez Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi,

Közelebb leszek Gigi-hez Kép Oda költözünk, ahová Gigi fodrászhoz járKép

Mikor is lesz holnap tali??? (időpont?)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MásaKép Igen, egy három hónapos szerződés volt, egy hónap után felbontották, aztán két hétig hiába kerestem őket, úgyhogy tegnap még úgy nézett ki, hogy bottal üthetem a fizetés nyomát... de aztán este sikerült elkapnom az egyik főnököt a neten, úgyhogy talán megoldódik. Na, nem is rágom a csontot továbbKép

És én is gratula a hitelhez - hiába, magunkfajta már annak is örül, ha jól eladósodhat Kép

indianyo

Indi: remélem megoldódnak a dolgaitok....

Magdi: Orsi evett a rizspépből? bejött neki?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mása, sajna csak a gyeden/gyesen lévőkre vonatkozik a törvényi védelem, a kismamákat elbocsájthatják, persze nem explicite a pocakjuk miatt, hanem bármilyen koholt indokkal, és ilyenből a munkáltatóknak bőven áll rendelkezésre.

régebben volt már ilyen eset a topikban, Pipocskát tették az utcára pocakkal Kép kegyetlen, iszonyú dolog ez!!! én hiszek a mesékben, és remélem, hogy az illető munkáltató A Végén megkapja ezért a méltó jutalmát!!! KépKép

max munkaügyi bírósághoz lehet fordulni, de sajnos még egyáltalán nem hallottam ilyen ügyben sikeres perről. ha valaki hall egyszer, az ossza meg velem is plíz! hogy visszatérjen vmi régenvolt optimizmusomból...

Indi, a 180 biztosított napod megvan? mert ha nincs, akkor akciózni kell (és lehet), hogy meglegyen a gyeded/gyesed.

votiv 8)
votiv

közben olvasom, hogy "csak" szerződésszegés forog fenn, de azért akkor is tetü dolog az ilyen KépKép kimamákkal packázni!

én így utáltam meg a megasztáros Tóth Verát! kellett volna interjút csinálnom vele, ráadásul a menedzsere kunyerálta ki a laptól, erre teljesen hülyét csinált belőlem a kis liba, órákon át vártam rá 8hós pocakkal a lakása előtt, ő meg nem szólt, hogy nem jön, de nem vette fel a telefonját se... a főnököm ezután szólt a menedzserének, hogy beszéljen a kis sztárja fejével, és 2 nap múlva a kiscsaj üzenetet hagyott a hangpostámon, hogy bocs, de elfelejtette, hogy megbeszéltük. azóta se jelent meg róla soha semmi a lapunkban, ezt ugye mondanom sem kell...

votiv 8)
votiv

Juc, mi ez a fura kis állat, Zsici? Kép

Zanza, hát úgy néz ki, akkor ez a hét kimarad Kép

közben Istvánnak is marslakók költöztek a nózájába Kép lehet, hogy a tegnapelőtti sétától?

figyuzzatok, amióta ez a csúnya vírusbetegsége volt, szegénykének tök rossz a szájszaga. azelőtt még ezt is imádtam szagolgatni, olyan fincsi illatú volt Kép de most szegénykének más Kép vajon ez is helyreáll, ha a bélflóráját sikerül helyrerakni?
rossz belegondolni is, micsoda pusztítást végezhetett a drága pici testében ez az ocsmány vírus Kép

votiv 8)
votiv

Neet, Eszti gyógyuljon, hamar! hogy aztán mehessetek szánkázni Kép lázon kívül semmi baj?

minden betegnek gyógyulást, Oxinak, Somának is!

na, érzitek már a melegséget? Kép

Gyurcsók Votiv

votiv 8)
votiv

sziasztok!

ma is nagyon pörgök, már összedobtam egy gyümölcsös túrótortát Kép akik voltak a május végi talin, azoknak már ismerős. aminek a tetejét Soma úúúúúúúgy szereti Kép

most mediterrán gyümölcssaláta nevű konzerv került rá, mert sokan voltak abban a boltban, ahol lehet fagyasztott málnát meg epret kapni, ezért ez jutott. de finom, most falatozom a maradék gyümölcs+túrókrémet KépKépKép

és fel vagyok dobva, mert megyünk egy tanfolyamra Vincsenzóval, aminek hatására még sokkalta kreatívabbak leszünk, 6 alkalom, ma lesz az első, majd mesélek! és mire hazaérünk tisztaság lesz, mert jön a takica, és aztán meg jönnek apafej szülei is unokázni, szóval jó kis napnak nézünk megint elébe.

persze én még pizsiben és szemüvegben, de mielőtt összekaparom magam, gyorsan be akartam kukkantani Hozzátok, és ontani a ++++++++++ -t Mindenkinek, akinek szüksége van rá Kép

Gabi,
milyen fajtájú? a miénk is annyi volt.

Neet,
remélem jobban van Eszter! és jó levegő abszolút rulez, csak ha láz van akkor nem. Vincsenzó is kint alszik, és mindig egyre jobban van, sztem ettől is. Kép

Indi,
Kép ez tényleg tetű dolog. de agyaljunk rajta kicsit, mit lehetne tenni. vannak ám kiskapuk ...

Johi, Manó,
sziasztokKép! minden okés a kőcökkel? és Veletek?

Oxi,
bulgatsz?

most elpörgök zuhanyozni, de még visszakukk ...
ficánka

Votiv: Kismamákat sem rúghatnak ki, ha alkalmazott. Szerződést viszont bármikor bonthatnak, hiszen ott egy alvállalkozóról van szó. Ezért jobb, ha az ember, ha csak minimálbérrel is, de be van jelentve.
És gyedeseket is kirúghatnak (én vagyok az élő példa). sak végig fizetnek gyedet, de nem kell visszavenniük, itt is van kiskapu Kép

Olaj: Csak most tudtam visszaolvasni, hogy volt kérdés, de nem fogom,hogy pontosan mi. ha valaki ír nekem mailt, szívesen segítek, ahogy kicsit jobban leszek.

Megyek bulni, mert nem nagyon jön össze, és még az ég is ránk szakadt Kép

KépKép
oxigen
Györköny

húúúúúúú, már megijedtem!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Munkajogról bővebben, ha valakit érdekel. Ebben benne van,hogy mikor lehet felmondani, és mikor nem.:
http://minimano.hu/index.php?main=main&page=rovat&rovatid=591&start=0&limit=10

- 3 hónapos határozott idejű szerződést csak akkor bonthatja fel a munkáltató, ha van benne kikötve próbaidő. persze ha ilyen "könnyen utolérhető" a cég, akkor az ember bottal ütheti a pénz nyomát.
- határozatlan idejű munkaviszonyról szóló szerződést a terhesség 91. napjától számítva (illetve, ha az igazolás korábbról szól, akkor akkortól) nem lehet felbontani, csakis "rendkívüli felmondással", amit pedig úgy kell megindokolni, hogy megállja a helyét. (pl. ittasság igazolása szondával + tanúkkal, szándékos károkozás stb.) Pipocsnak határozott idejű szerződése volt, amit nem hosszabbítottak meg a lelketlenek. (majd megkapják a büntit, ne félj, Votiv!!) (exhapsim munkajogász, marha sok ügyben egyezett meg munkáltatóval peren kívül, amikor ráébredtek, hogy mit szúrtak el felmondáskor. a munkáltatók egyszerűen királynak hiszik magukat. )

ahogy Oxi mondja, bármennyivel is (min. bér), de legyen bejelentve az ember, mert ez a nyerő GYED és TGYÁS ügyében. és sajnos tényleg vannak kiskapuk, GYED lejárta után már könnyen kiszórják az embert. Kép

Oxi!
javulgatsz már? Manöken babád nem kapta el a kórt?

Jucus!
Panna jobban van?

Votiv!
biztos helyre jön Isti bélflórája, ne félj! kikészült szegénynek a teljes belsőrésze, mire legyőzte azt a nyamvadék vírust. én meg azt vettem észre, hogy Lencsinek néha büdi a lába, a lábujjainál. férjem védi őt, szerinte nem büdi Kép , de én azért érzem, olyan, mintha cipőszagú lenne.
és van még Meseház2 c. lemez, Kaláka+Koltay és Pogány J. előadásában.

Zsanci!
én is szeretném, ha a lányom majd lehetne a barátja a befolyásos fiadnak!

ancsipancsi

Votiv!

ZSici Panna kedvence és sokan zsiráfnak,többen bocinak nézik ezért a becsületes neve zsici lettKép

Ancsi!
Panna nem is volt rosszul.

Egyébként sz...kodott a babanyet,nem tudtam írni.

Fic!

Torta teteje rulez!Kép
Én is mindig elgondolkodom újra és újra takinénin,de mint már említettem amikor volt,rohamot kaptam,hogy az én lakásomban tevékenykedik.Úgyhogy marad a gályázás.

Juc
20170114224602

Juc, akkor bocsi, de úgy olvastam 2-3 napja, hogy Panna lázas volt.
Már megint keverek valamit. Kép

ancsipancsi

Soma lázas,taknyos.Panna fél órát volt lázas.
20170114224602

HELP!
nézegetett valaki lakásokat a XI. kerületben? nekünk pici egylégteres, amcsi konyhás 37 m-es szuterén (!), közös kertes, tárolós, szépen kialakított lakásunk van, feladtam a hirdetést egy bizonyos összegre, és feltűnően sokan jelentkeztek hirtelen. nem akarok kiszúrni magammal, nehogy kevésre hirdessem. akinek van infoja, segítsen már légyszi.

ancsipancsi

Neet:
sajnos csak a linkkes kacsintósat tudom,de esetleg Zsan,mert Õ is tud ilyetKép
Eszti gyorsan gyógyuljon!!!

Votiv:
szerintem is csak annyi lehet,hogy szegény Istók még nem 100-as!Kap még valami gyógyszert?

Indi:
nem voltál táppénzen?
Ez egyszerűen vérlázítóKép

Fic:
valami német csoda:MINISTAR néven.Igaz,hogy 85E-ről volt leárazva.

Juc:
Somának is gyors gyógyulást kívánok.

Ancsi:
nézz szét a neten.Kismillió hírdetési hely van/ingyen/,én is minden hova felraktam a mi hasonló kis lakásunkat.Onnan viszonyítottam az árat.Nálunk is először nagy volt a roham,de 1-2 hónap múlva nagyon vissza vettek a tempóból,sajna.Még mindig eladóKép

petergabi

Enyem gyerek mar napok ota hajnali 3-5 kozott felkel es nem akar/tud visszaaludni es apaval hullafaradtak vagyunk Kép es mar elegunk van belole, hogy a fejunkon ugral meg osszavissza rugdos es aaaaa... mindjart hivok is egy erkelybeepito szakit es aztan atrendezek mindent, hogy mostmar kulon szobaban vonyitson ejjel... ja es persze a hajnali musor miatt sokkal hisztisebb napkozben Kép addigis nem tudjatok, mi szedheto nagy pocakkal allati kimerultseg ellen? csokoladen kivul Kép

Fic, ilyeneket nem er beirni!! en nagyon orulok, hogy igy porogsz es mindenfele tokjo tortenik nalatok, de en ettol meg nyuzottabbnak erzem magam mostanaban, bruhuhuhuhu...

es Votiv, en leszek a kovetkezo, aki valamit csinal a hajaval, mert ha holnap jon tesom nyulszittelni, rogton elmenekulok itthonrol es addig megyek, amig valami fodrasz le nem vagja a felet... csak ma meg ki kene fesulnom, kulonben sehol nem vallalnak majd...

Indi, ez tenyleg kiakaszto Kép en is kuldok +++++++++
moose

Fic:

Kép

petergabi

Sziasztok!

Ancsi!

Timinek is büdi a lába, de én imádom szagolgatni!Kép
Lakásárakkal én már abszolút nem vagyok tisztába!Kép Esetleg egy ingatlanos tudna tanácsot adni, hogy mennyit ér kb a lakás! Vagy nézegesd az ingatlan.lap.hu -t!

Votiv!

Restore bélbacit próbáld meg Istinek! Ugye nem írtál még mélt a kontrollról! Van pár levél, amit nem kaptam meg mostanában!

Lányok!

Milyen a tejfehérje allergia! Tegnap előtt adtam Timinek először tejet és ma halvány pöttyök vannak a pofija oldalán! Vagy lehet, hogy az oltástól van?

Én meg délután megyek nődokihoz, ha bejutok! 2 napja fáj a hasam! Meg valahogy nem stimmel nálam valami! Iszonyú fáradt vagyok, úgy keltem, mint akit felbevágtak, mintha valami bújkálna bennem!Kép

Este benézek!
ILdi
ildi76

Jaj, eltűnt amit írtam. Gyors összefoglalása...

Oxi, Soma: jobbulást.

Fic: köszönöm kérdésedet, jól vagyunk. Fanni egyre huncutabb és egyre jobban kell rá figyelni. Állandóan állni szeretne és nagyokat tud igy esni. Úgyhogy a nyomában vagyok állandóan. Ma pont nincs itthon, mert ablakokat szereltek és meg lehet fagyni. Igy anyunál van. de lassan megyek érte.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
csak, h tudd: én végig Oláh Ibolyának szurkoltam!!! Cserháti Zsuzsánk már volt egy...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi mindenkinek, Eszter nem igazán beteg, de még ő sem 100as azért. Taknyoska, meg néha melegszik egy kicsit, de nem vészes, kapja a cebiont meg gyümölcsöket. Tegnap pl. 2 almát bevágott. Kép
És csomó főzeléket megevett ebédre, úgyhogy nagy baj nem lehet. Bár eléggé Dóci féle lány (szerencsére), bármikor, bármely helyzetben képes enni, ha mégsem, ott már tényleg gáz van.

Kirúgás: szvsz (ez a szerény véleményem szerint?) bárkit bármikor bárhonnan, legfeljebb csinálnak egy okot, pl volt rajta sapka. Ha nem is rúgnak ki gyes alatt, majd kirúgnak a gyerek 3. szülinapja utáni hétfőn, ha nagyon akarnak. Az élet zord.

Remélem, megbízottjaim intézik sulis ügyeimet, mert majdnemlázas Eszterrel majdnemhóakadályokban nem utazom majdnem3órát.
neet
neet

hogyhogy senki nem ir már megint???KépKépKép
olyan szépen esik a hó!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

köszi az ingatlanos tanácsokat. megkérdeztem én ingatlanost is, meg ismerem a linket is, köszi, régen oda tettem fel a céges projekteket. csak gondoltam hátha vki most adott el épp egy ilyet.

Gabi!
a fürtöshajúkád mindenhol olyan jól szunyál, hogy az ember kedvet kap. kocsitok szuper.
és a nagy rohamkor csak annyit mondtak, hogy majd visszaszólnak, meg ilyenek? én tettem fel képeket is, és erre írta egy csajszi, hogy elsőkközt akarja megnézni, mert kép alapján bejön neki. kérdés, hogy mennyit akar alkudni Kép

Ildi!
én is szoktam szaglászni a lábát, és szeretem is Kép , csak furcsállom, hogy egy ilyen pici babának...

ancsipancsi

Ancsi, labiko miatt ne aggodj, normalis (korabban en is aggodtam, mert ugye milyen pici, egesz nap csak fekszik, akkor mitol izzad le), valahol olvastam rola valami furat, de mar nem emlekszem igazan, kb hogy ugyanakkora meg ugyanannyi izzadsagmirigy van, mint felnott kroban, de a lab meg kisebb vagy mittomen mivolt... es kihivhatsz egy ertekbecslot is, talan nem kerul olyan sokba es akkor aztan megtudod, mennyi az annyi (nekunk muszaj volt, bank eloirta, mikor ezt a hsznalt lakast hitelre vettuk).

Zs, akkor allati jol szurkolsz, mert ahhoz kepest, hogy egyaltalan nincs is hangja, masodik lett... legyszives szurkolj majd nekem majusban, hogy konnyu szulesem legyen , aztan meg szuperul menjen a szoptatas, meg a ketgyerekes let Kép

Ildi, az lehet, hogy egy picibaba bujkal? Kép mindenesetre ellenorizd szerintem, mielott befekszel a korhazba!
moose

Sziasztok!

Gabi, hüüüüüüüüü nagyon sirály a verdátok!Kép

Kérdés: holnap azért lesz vmi aprócska tali?

Fic, milyen tanfolyásra mentettek?
zanza

Ancsi:
nálunk is vannak képek,még a kis kertrészünkről is.Pont abba szeretnek bele sokan,el is jönnek aztán észbe kapnak,hogy azt nekik kéne csinálni ahhoz,hogy szép maradjonKépEz az egyik bibi ált.,a másik amit Te is írsz,hogy elsők közt megnézik,mert elég jó helyen van,zugló kertvárosában,de mire 10-15 lakást megnéznek,nem is emlékeznek az elsőre.Teljesen tanácstalan vagyok már,nehéz a vevő fejével gondolkozni!

petergabi

Ildi,

Rizspépet megette Kép Még nem mondta, hogy adjak mégKép de biztos ízlett neki Kép. Főzeléket is lehet vele csinálni, ugye?

Ancsi,
én is imábom a lábikóját szaglászni. És azért ilyen...., mert ugyan-úgy izzad, mint egy felnőtté Kép Szerintem minden anyuka szagolgatjaKép

Betegeknek bulást!!!

Most lépek, csak későn leszek...

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
Esztinek jobbulást!!!!! Dokim azt szokja mondani, hogy hőemelkedéssel irány a levegő, mert jót tesz, lázzal (38 fölött) kell csak bent maradni... szóval hőemelkedett Dóci is kint tombolt mindig Kép és tényleg jót tett neki Kép Csak én fagyok meg, amíg ő másfél órákat mászik mostanában Kép

Indi,
nagyon sajnálom, mekkora tetvek! Kép Én is azt kérdezem, mint Votiv, hogy a 180 nap biztosított időszakod megvan-e az elmúlt 2 évben, hogy legalább gyedet kapj!

Oxi,
jobbulást neked Kép

Juc,
Panna gyorsan gyógyul ezek szerint Kép Somának meg jobbulást!!! Kép

Votiv,
ha jól fel volt öltözve, nem süvített a sarki szél, és ki sem izzadt, akkor szerintem a hideg meg a séta miatt nem taknyolódhatott be Isti Kép szájszag nálunk is van, én általában extrém fogzásnál szoktam észrevenni, hogy Dóci kis büdi lesz Kép

Zsanci,
Borisz ezek szerint már profin helyezkedik KépKép sokra fogja még vinni Kép

Ancsi,
itt a környékünkön az ilyen lakások 11-13 millió közt vannak általában meghirdetve. Nyilván sok függ a ház állapotától, a lakás állapotától, de olcsóbbért szerintem eleve nem érdemes ajánlani Kép

Jajj, már megint esik a hó, mehetünk söpörni...
Pocaknews: ma meglett az AFP-m, és minden rendben, holnap megyünk UH-ra. Volt ma egy kis időm, így kiváncsiságból benéztem a Bálint-Sándor-féle relaxációs csoportra. Nagyon teccett, ha valaki fél vagy szorong a szülés/terhesség miatt, nagyon jó lehet.

v
kisün

Moose,
rám számithatsz!!!!Kép
Vera,
én is ezért szültem meg!!! hogy még egyszer SOKRA vigye, és végre eljussak Tájföldre!!!Kép
AFP-hez gratula!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic, csak nem a Kozma Emese fele tanfolyamra jartok???Kép Ha igen, akkor oda en is mentem volna, de mar betelt, du. meg nem jo.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok csajok!
1-2 nap kimaradt, próbálom felvenni a fonalat, nem mindig sikerül. Mindenesetre minden bretegnek jobbulást!!
Ancsi!
Nálad már minen OK. tejcsi téren? Lencsi nagy siker volt, Bálint odavolt érte. Ha már most ilyen nagy csajozós, mi lesz vele később??

Mása!
Köszi az e-mailt és a képeket! Küldtem én is. Ja, és drukkolok, hogy holnap a bankkal és a papírokkal is simán menjen minden!

Bogárka!
Rég hallottam Rólad. Mi van a felállással? Doni gyakorol?

Hadd kérdezzek Tőletek valamit! Bálint baba bőre elég száraz. Nem hámlik vagy ilyesmi, de ha végigsimítom, olyan érdes mint a reszelő. Szerintetek csináljak vele valamit, vagy bízzam a Természetre? Lehet, hogy tök feleslegesen parázok, mert tél van és ilyenkor a mi bőrünk is szárazabb, Ti mit gondoltok??

Kép
Kép
denizsa

Eszternek a hagymás kaják után van büdi lehellete, pl fasírt meg ilyenek. Kép Pláne, ha csókdosni akar. Kép De büdin is imádom. Manapság egyébként annyira angyal, h oda se adnám senkinek. Most pl amíg almáspitét sütöttem, ami ugye nem 2 perc, hát annyira eljátszott, h néha azért néztem be a szobába, h mi ez a csönd, elaludt vagy rosszban sántít? Kép
neet
neet

Denizsa,
próbáld ki azt a cítromos testápolót, amit védőnéni felír, ha kéred. Én is azt használom, nagyon fini, mehet mindenhova (arc, láb, stb) és nagyon jó!
neet
neet

Betegeknek és hőemelkedéseseknek bulást! Kép

Csak kicsit tudtam visszaolvasni, mert Vinci szerintem hamarosan ébred fel és jön az ozsonnaidő...

Mi nagyon örültünk a nagy hónak, ha egyszer tavasztündér még nem jön, legalább szánkózzunk! Csak sajnos jött a sószórógép, és olyan gyorsan olvadt a sótól, hogy mire hazaértünk, már minden szürke lett. Kép Én eléggé só-ellenes vagyok egyébként is. De akkor belementünk az útszéli nagy hóba, ahol pedig az anyja olyan "ügyesen" húzta, hogy jól felborult, de nem ijedt meg, csak csodálkozott, nagyon édi volt, és nem nedvesedett át a ruhája, mert akkor már majdnem itthon voltunk, vagyis közel. Szóval jó volt. Kép

De azért a tavaszt már NAGYON várjuk.

Kisün,
gratula afp-hez!
Moose,
drukk, ne aggódj, MINDEN jó lesz!

Ildi,
jobbulást Kép

Blaye
blaye

Claudia!!!
olvasol minket? Hogy vagytok? Kép
blaye

SziasztokKépKépKép

Köszönöm szépen összes +++-t és együttérzéseket! Tényleg genyók, de hát valóban bármilyen indokkal fel lehet egy szerződést bontani. Ez egy feszett fejsze nyele. Nincs meg a 180 napom sem, pont ezzel lett volna, most meg annyira elhúzzák a papírokat, hogy már nem is lesz. De nem akarom már rágni a csontot ezen.

Édekes a babák büdi lábikója, minden nap tanulok valamitKép

ZsanciKép Én is Oláh Ibolyaaaaa! Nagyon is Kép

GabiKép Fürtöske és babakocsi is gyönyörűKép

indianyo

Neet!
Köszi a tippet! Szerinted vissza fog állni a bőre egyensúlya, ha elkezdem kenegetni? Az az igazság, hogy születésétől kezdve száraz a bőre, de ennyire még sose volt. Ezt a testápolót 7 hónapos baba is használhatja?

Kép
Kép
denizsa

Hali!
Most csak pár sorra van időm, este jövök bővebben, csak annyi:

Legyen holnap tali mindenképp, mert már beígértem Petrának Zanza Mazsoláját!!!!!! Kép

Szóval mi 10-11 körül ott leszünk!!!
Ki még??????????

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi, mennyi hiányzik még a 180-ból? mert ilyenkor azt lehet csinálni, hogy ismerős cég felvesz minimálbérre papíron, és Te kifizeted a járulékokat magad után - így nekik nem kerül semmibe. van esetleg a családban/barátok közt Kép ilyen cég?

most telefonoztam Adával. a szájszagra azt mondta, 1-2 hónap, mire visszaépül a bélbaciflórája Istóknak a vírus után, addig ne várjak csodát...

Ildi, még nem írtam/küldtem a Voll-diagnosztikát, dolgoz(N)om (kéne) ezerrel, ma 3 anyagot adok le(?) Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka, mi igen.

Zsanci, itt figyel a mosódiód.Kép

Denizsa, mi a Nivea babaolajat próbáltuk ki, ami nagyon bejött, de a gyógyszertárban lehet kapni napraforgóolajat. Nálunk is ez a helyzet, + gombás (??) lett a bőre, mert annyira kiszáradt az itteni víztől, így minden fürdés után 2 krémmel kenjük, bár most már maga is kenegeti a krémet.... főleg az apjára.Kép

Kisün, gratula az AFP-hez. Lesz UH kép?Kép
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?