A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok Lányok!Kép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Ma reggel már jobban vagyok.Köszönöm az együttérzést nagyon jól esik!Kép

Norwell!Kép

A méhnyakammal és a méhszájjal minden rendben.A cervix értékem azt hiszem 3000.
A gyógyszer amitől rosszul vagyok :Cordaflex és Spiropent.Állítólag hozzá lehet szokni de én nem akarok!

Unique!Kép

Olyan aranosat írtál,hogy teljesen elérzékenyültem tőle! Látszik hogy Te is rák jegyben szüleél mert a rákok már csak ilyen gondoskodóak!KépKöszi!Kép

Duddu!Kép

Pihenek amennyit tudok,és a 4D-vel jelentkezem estefelé.Kép

Évi77!Kép

Tényleg jó lesz már alig várom!Kép

Csibe!Kép

TISZTA SZÍVBÕL GRATULÁLOK NEKTEK!Kép
Látod csodák pedig vannak!Kép
Problémamentes szép és boldog hónapokat kívánok Neked!Kép

Puszi!Kép

Sysy
sysy77

Jó reggelt!

Csibe!
Hát ez hihetetlen, valahogy én is azt éreztem hogy POZITÍV hírekkel fogsz beköszönni hozzánk, úgyhogy nagyon nagyon gratulálok! A ct miatt meg ne aggódj.

Duddu!
Nem csak azt bántam meg hogy leírtam, de az döbbentett rá, hogy mit csináltam mikor visszaolvastam.

Dido!
Egy tipp a lakáshitel és autóhitel egyszerre elkerüléséhez. Az autóhitel nagyobb százalékos azaz drágább hitel mint a lakáshitel, ha nem az egész lakás értékét vennétek fel hitelbe akkor meg tudjátok azt csinálni, hogy az autó árával több lakáshitelt vesztek fel és úgy vesztek autót. Mi is ezt fogjuk csinálni mert behalt az autó váltója és 140 ezer Ft az új bele és a gáztartáját is ki kéne cserélni és az is húzós és inkább másik autót veszünk majd.

Unique!
Az nem az én vukkom volt, hanem Ágié, csak ő véletlen beleüthetett egy entert a csatolásba és én csak helyre hoztam neki, de ha ma lesz időm (úgy néz ki) akkor keresek neked nagyot Kép

Amúgy egyébként tegnap az lh tesztem halványabb lett mint tegnapelőtt, így csak reménykedni tudok, hogy hétvégén volt peteérésem.

Üdv: Niki

kancellárka

Kancellárka!
Légyszi segíts, mert most is úgy tudnék felrakni képet, mint tegnap. Nem tudom, hogy miért?
Tudnék küldeni Uniqnak nagy mici mackós képet, csak megint a számok jelennek meg.
Ági

Kép
Kép
Ági279

Csibe!!! Kép Kép Kép
Nagyon-nagyon gratulálok!!!! Kép Kép Nagyon szép, pocakos hónapokat kívánok!! Kép Kép Valahogy éreztem, hogy jó hírre jövök be Kép

Dido Kép Nagyon-nagyon sajnálom, erre tényleg nem lehet mit mondani Kép Remélem baba-ügyben nagyonbb boldogság köszönt be Hozzátok hamarosan, hogy könnyebb legyen túltenni magatokat ezen a megpróbáltatáson! Kép

Kismamik! Kép Szépen gömbölyödtök! Kép

Sosi Kép Én nem fizettem újabb kört, átmentem inkább a Wunschkinder nevű, német nyelvű hasonló honlapra, az végig ingyenes.

Duddu Kép Neked a szokásos Kép

Most mennem kell, bocsi, majd még jövök. Kicsit aggódom, hogy nem sikerült eléggé ellazulnom és nem törődnöm a dolgokkal, tegnap ugyanis kicsit kiborultam és sirdogáltam, de az ilyen hírek mindig erőt adnak, mint Csibéé, úgyhogy hajrá mindenki ezen az úton Kép Kép

Réka
korek

Ági akkor küldd el úgy ahogy be tudod rakni és majd megcsinálom. Valamiért neked odakerül a számok elé egy enter.

kancellárka

[color=#ff6000]
EGYSZERÛN MEGKÖNNYEZTEM A DOLGOT! Szívből gratulálok, nagyon vigyázz magadra! Ekkora hitet ritkán lát az ember! Kép Fantasztikusan jól csináltad, csináltátok! Szombaton kijár neked egy naaaaagy ölelés tőlem! Meg vagyok hatódva...... Képőszintén! Tényleg csoda, tényleg szép, tényleg a te éved, és tényleg minden...... (szerintem ct miatt ne aggódj, de dokid majd megmondja a tutit)

Tündi
Vendég

Szia Lányok!
Unique!
Nem, én nem rendezek mostanában kajás eseményt, de ha akarod.... Kép

Sosi!
Jó, hogy tereled az agyad, csak így tovább!
Én fizettem a fertility-ért, mostmár az is lejárt, így erősen gondolkodom, hogy egyenlőre elég volt...
Ja és igen, valószínűleg 15-e előtt tesztelek, de még változhat, hogy mikor... Kép

Tündérke!
Te vagy? Azt hittem, ma nem dolgozol a doki miatt. Már épp fogalmaztam neked a drukkoló SMS-em. De akkor inkább ideírom, de úgyis ügyesen fogsz tárgyalni és mindent elintézel, ahogy eddig!! Kép

Niki!
Fogd ezt fel szellemi fejlődésed részeként. Sokszor hibáznunk kell ahhoz, hogy tanulni tudjunk belőle! Kép

Ági!
A múltkor is jól raktad fel a képet. A begépelős ablakban, csak számokat kell látnod, de a Nézetben már látszania kell a képnek. Ha feltöltesz egy képet, az egyszerűség kedvéérét ő egy ilyen kóddal jelöli. És te a kód közepébe benyomtál véletlenül egy entert, de most nem fogsz! Kép

KoRéka!
Néha sírdogálni is kell!! Bár akkor sem volt jó olvasni ezt. Mindig igyekszem azt mondani, hogy tanulnivalónk van még, azért várat ennyit bennünket az élet. Talán igazam van, talán nem.... Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Dido! Nagyon-nagyon sajnálom az autót Kép Kép Borzasztó, hogy milyen világban élünk...

Csibe!
Nagyon jó híreknek minig örül az ember!!!!!! Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!!
Kép

Sosi
Hát igen. Most egy kicsit tovább tartott a letargiám.

Korek!
Ezek szerint a tegnapi nap ilyen volt. De mára valahogy jobb lett. Neked is?

Dina?
mátra

Szia Csibe!

Nagy nagy gratula!
Megy is neked a zebra!
Látom már Unique-al tábort alapíthatsz! Spontán babák hurrá!
Kép

Juca

tjuca

Apropó Dido!
Kaptál múltkor Qupido tesztet abban a nagy gyógyszertárban a Kerepesi úton?

Tyű, Juca!
Ez a zebra nagyon tutti! Már alig várom, hogy én is kiérdemeljem!

réka
Vendég

Csibe!!!!!!!
NAGYON-NAGYON-NAGYON drukkoltam Érted, és lehet, hogy hihetetlen, de én is éreztem, hogy pozitív lesz a teszted!!!! Boldog babavárást és problémamentes hónapokat kívánok Neked!!!!!

Kép

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Réka
Köszönöm szépen a drukk sms-t! Kép Nem kell szabira mennem, mert ez a doki szerdánként 16-18 óra között rendel, úgyhogy meló után el tudom intézni Kép Ez sem egy rossz pont nála Kép Jah kérem, majd meglátjuk, mindez mennyibe is kerül nekem, mármint a sok jó pont Kép

Mindenki másnak is köszönöm szépen hogy azért értem is szorítotok... Kép

Csibe
Kérdezősködnék, de nem merek... Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

CSibe!Kép

Ezt neked küldöm:Kép
Vendég

CSibe!Kép

Ezt neked küldöm:
Vendég

Alig működik ez a babanet, össze vissza csinál mindent. Később még megpróbálom!
Vendég

Csibe!

Nagyon-nagyon örülök a hírednek, és szívből gratulálok!!! Olyan jó rádöbbenni néha, hogy csodák márpedig vannak! És hogy fogod elmondani a férjednek? Elárulod? Én már csak ilyen kíváncsifáncsi vagyok, és különben is odavagyok az ilyen "megmondós" történetekért...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nagyon meg vagyok illetődve,hogy így együtt örültök velem!
MINDENKINEK köszönet érte.Teljesen könnybe lábadtak a szemeim!
Olyan jó köztetek lenni!Kép

Tündi!
Kérdezz bátran! Kép

Este még jövök!
Puszi:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!!

CSIBE
Ez hatalmas hír!
Szívből gratulálok Nektek!!! Kép

Dido
Ez hihetetlen,hogy ellopták az autótokat! Kép
Nagyon sajnálom! Kép Kép
Sajna vannak bizonyos típusok, amikre eléggé buknak a tolvajok.
Anyuméknak többször ellopták az autójukat (még régebben).
De egyszer megtalálták az egyiket, nem volt benne elég benzin,
így az M7-esen kellett hagyniuk az autót a tolvajoknak.
Semmi remény, hogy megtalálják???

Sysy kedves!
Nyugodj meg, nem lesz semmi baj! Pihenj sokat!!!!
Mesélj majd a 4D-ről! Jajj, de szeretnék már én is ott tartani! *ábrándozik*
Meg ha lehet, és tudsz, akkor teszel fel képet????

Csitri társam Kép
Örülök, hogy újra jókedvű vagy Kép Ezt már szeretem Kép
Itt vagyok megvagyok csak ritkén jutok nyugiban géphez.
Egy haverom talált töltőt a laptopomhoz, 20 000 Ft Kép
Azt mondta próbál olcsóbban keríteni, de ha nincs más,
akkor kénytelen leszek ennyiért megvenni Kép
Fogyókúráddal hogy állsz??
Én is fogyózom most, már sikerült kemény 2 és fél kg-tól megszabadulnom.

Bogi
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép
Hogy vagytok?

Évi
Dorka már szép nagy lány és okos is Kép
Jajj, nagyon édes lehet Kép

Unique
Nekem hatalmas Disney, és rajzfilm kép-gyűjteményem van. Szóval ha gondolod...
mekkorába kellenek???

Druszám Kép Brill
Édi lehetett Marshall Kép
Ismerem a "boxeres megbolondulást"! Kép
Ma reggel is duplán volt részem benne Kép

Réka
Neked még mindig megy a drukk ezerrel Kép Kép Kép

Sosi
A fertility olyan, hogy ha lejár a kipróbálási időszak, akkor, ugyanúgy írhatod a hőt meg minden,
jelzi a pé-t is, csak kevesebb infót kapsz! Vagy pedig fizetsz érte, és akkor megkapod ugyanazokat az
infókat, amiket a kipróbálási időszakban.

Tündi
Drukk-drukk-drukk Kép

Csajok
70%, hogy tudok menni a talira,de azért még dolgozom az ügyön! Kép

Pussz: Szisz

szisszka

Sziasztok csajok! Kép

CSIBE Kép
Ez tök jó hír, teljesen feldobódtam. Kép fülig ér a szám, nagyon örülök nektek! Csak így tovább, ha már ott van ott is marad! Kép Drukkolok, hogy a férjednek az álmaid szerint tudd elmondani a jó hírt! Kép GRATULA!!!!!!!!!

Mátra Kép
Vagyok, de szinte csak olvasó módban, kicsit pörögtek a dolgok. Meg tegnap volt egy tárgyalásunk, és teljesen ki vagyok tőle fáradva. Reggel el sem tudtam hinni, hogy nekem csipog a telefon. Olyan rossz volt, sőt még mindig az! Én itt a párom, meg otthon! Kép Veletek egyébként minden rendben?

Most ennyit, megyek olvasok tovább, majd jövök utánna is!

Pzsa mindenkinek! Kép
Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

SzisszkaKép
De jó lenne, ha tudnál jönni a talira! Úgy örülnék neki! Kép
Tényleg tudnál nekem segíteni képekkel kapcsolatban? Húúú, az nagyon jó lenne! Tudod, most csináljuk a baba szobát és szeretném teleaggatni a falat édibédi képekkel! A4 egyelőre, ami szóba jöhet (legnagyobb méret). Köszönöm! Kép

DudduKép
Bocsánat, akkor félrenéztem valamit Kép De azt azért nem, hogy most várunk az 1. inszemed eredményére Kép Alapdolgokban még megbízható vagyok Kép

KencallárkaKép
Nagyon köszönöm, most minden segítséget elfogadok! Kép (lehet, hogy szombaton meglovasítok párotokat és hazahozlak babaszobát gyártani Kép)

Puszi

Unique
32+6

KépKép
unique

Találtam pár vukot, nem tudom mennyire lesz használható.
A kis-vuk-sereg:
http://www.jomagam.hu/mese/keptar/m_vuk/
http://www.port.hu/pls/me/picture.popup_top_new?i_area_id=6&i_object_id=2713&i_m edia_id=76319

Tényleg vacakol valami, nekem egy órán keresztül kiírta hogy file nem található.

kancellárka

Most találtam! Minden kedves babára várónak ennyit küldök belőle, remélem, hogy örülni fogtok neki! Kép Kép Kép Kép

De nem tudom, mert azt írta ki hogy túl nagy! Hogyan kicsinyíthetem? addig is itt egy jó kis honlap nézzétek meg! Remélem, hogy e most sikerül!
http://ptcucc.tripod.com/mozi/vuk/vuk2.htm

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kancellárka, DinaKép
Ezek ollyan édesek! Nagyon köszönöm! Kép

Már csak azt kell megfejtenem, hogyan fogom A4-ben nyomtatni Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Csibe Kép
Azér nem mertem kérdezni, mert hátha olvassa a párod. De engem is az érdekelne, hogy hogy fogod neki megmondani, és hogy bírod titkolni előle még 1 napig? Kép

Sziszka Kép
Öürlönék, ha taliznék veled is szombaton! Úgyhogy húzzál bele, és dolgozzál még a kérdésen, lécci lécci lécci! Kép Elég napi +10%, és szombatra meglesz a 100 KépKépKép

Unique
Tök örülök, hogy veled is talizok, ha már múltkor sajnos nem jött össze Kép
Aranyos ez a meglovasítás dolog Kép

Tündi
Vendég

Babások!
Nektek előfordult már az, hogy amikor tüsszentettetek, akkor élesen belenyilalt valami a hasatokba? Nekem néha előfordul, igaz utána el is múlik azonnal. De miért lehet ez?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Tündi
Ari vagy Kép Szerintem ott leszek!

Unique
Küldtem mailben képeket!
De ha gondolod, rajzolhatok is... csak mondd meg mit... Kép Igyekszem szépen megrajzolni. (csak A4-es lapom van itthon Kép)

Szisz

szisszka

TündiKép
Hát nem mondom, hogy én nem vagyok kíváncsi Rád, Druszám! Kép Pláne, hogy jó lenne még látni Téged a pocakosodásod előtt Kép

DinaKép
Üdv a terhességes tüneteket érzők táborában! Kép
Semmi gond. A méhszalagok feszülnek. Amikor tüsszentesz, összerándul odalenn minden, ezt érzed. Bármit érzel, az normális. HA csak átmeneti. Kép No para! Kép
Ja, sokszor még én is érzek ilyen oldalszúrós-fájós dolgokat, pedig én már hol vagyok Kép

Puszi

KépKép
unique

SzisszKép
Köszi, szólok, ha megjöttek! Kép
Hááát... nagyon nagy a kísértés. Kép Gondolkodom rajta egy picit (de nem szeretnélek elvonni a napi munkádtól Kép)

Puszi

KépKép
unique

Nagyon aranyosak a vuk képek...
De jó is lenne...
Dina azért vigyázz magatokra! Tudom milyen az, amikor a párod otthon van, neked meg dolgozni kell. Én volt, hogy elvittem magammal Kép
Imádta a pszichológiát hallgatni. Dajka tanfolyam volt Kép 25 nő+ én. Azért kitartott. Kép Kép

Lányok én úgy várom már a talit!
mátra

Unique
Csak nyugodtan! Kép
Imádok rajzolni, és egész hamar össze lehet hozni, kikapcsolódásként meg tökéletes a rajzolás. Amúgyis szoktam rajzolni esténként.

szisszka

Sziasztok!
Tök jó a hangulat, feldobtál minket Csibe, köszi Kép Kép
Mátra Kép igen,köszi, már jobb, hullámvölgyek mindig vannak...
Lányok, én a talit még nagyon nem tudom, a fárjemmel hosszú idő óta ez az első közös hétvégénk, amikor tudunk az új lakáshoz nézegetni esetleg boltokban, és így nem biztos, hogy odaérek. De ha mégis, akkor becsatlakozom rövid időre Kép

Réka
korek

Szia Lányok!
Nem értem, hogy tudtatok ennyit írni. Én bármikor próbálkoztam, lefagyott a b.net, erre bejött most egy csomó üzi.

Csibe!
Én is várom az elmesélős sztorit!! Kép

Unique!
Én szívesen nyomtatok Neked és Laurának. Itthon tudok színesben is A4 méretig. De Szisszka rajzajánlatának semmiképp ne állj ellen! Az sokkal jobb! Kép

Sziszka!
Nagyon jó, hogy már majdnem 100%. Jó sokan lesztek olyanok, akikkel még nem találkoztunk...

Eszter Ironram!
Most te is bepótolhatnád a múltkori lemaradást! De jó lenne... Kép

Mátra!
Én is nagyon várom! Egyre jobban!

Juca!
Mikor is kell odatelefonálni a helyfoglalás miatt? Egy nappal előtte? Ezt tudod intézni?

KoRéka!
Háát sajnálnám, ha nem jönne össze, de megértem, hogy nézelődni is kell valamikor. Azért hátha sikerül.. Kép

réka
Vendég

Sziasztok Lányok!
Most nem tudok vissza olvasni, mert annyit írtatok.
Unique, Kancellárka, Duddu!
Megint próbálkozom, talán össze jön, de ha esetleg nem akkor ti megoldjátok. Köszi.

Kép
Kép
Ági279

Csibe,
tisztára hihetetlen, itt ülök és csak ámulok, tényleg vannak csodák, tiszta szívemből gratulálok !! Biztos nagyon sokat számított hogy nyugodt voltál. még mindíg nem hiszem el.... :o))

Dido,
nagyon sajnálom az autótokat, le kéne vágni a kezüket!!! Nekünk a Polo-t 4szer törték fel de hála egyszer sem sikerült elvinniük, de már féltem kint hagyni az utcán, most szerencsére már van terem garázsunk, az új kocsi ott parkol de ide is 2szer már betörtek és összesen 6 autót pakoltak ki de szerencse elvinni nem tudták őket.
Remélem a biztosító jól értékelei fel a kis kocsit.

Brill,
igen, mi majd a Kaalis babások számát növeljük!! :o)))

Sajna Csajok én nem tudok menni a talira, eddig sunnyogtam mert vártam hogy a suli feltegye a tavaszi órarendemet, amit ma megtettek még időben hogy ne lekéssem a hétvégi oktatást.

Virág, Aniko, Duddu!!!
szorítok nektek!! Lassan itt a ciklus vége.....

Kivi
kivi2

Kivi!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira. Kép
Szívesen megismertelek volna.
Köszi a drukkot! Kép

Virág!
Mizújs Veled?
Vendég

S.O.S.
1024x768-as méretűek a képeim, és nem birom össze kicsinyíteni.

Kép
Kép
Ági279

NárciszKép

Ha itt vagy, és olvasol minket, legalább annyit írj, hogy hogy alakultak a dolgaid!Kép

LégysziKép
Vendég

Szia Kivi!
Aranyos vagy hogy szurkolsz értem!
Nekünk még ez nem az a honap volt amikor probálkozni lehetne!
Ma este megyek az orvoshoz és mondja meg hogy mi a helyzet!
Kell e még vizsgálat vagy sem!
Nagyon szeretném ha már jo lenne minden értékem és nem kellene több vizsgálat!
Ha nem érek haza tul későn akkor megirok mindent!

Aniko

KépKépKépKép
aniko24

SzisszKép
Mail ment és megy! Kép

KépKép
unique

Ági279
Kérlek, hogy ne felejtsem el, küldj nekem egy mailt a profilomban levő mail címre és küldök Neked egy programot, amivel könnyedén át tudod alakítani a képeket 600x...-ra Kép

Puszi

KépKép
unique

DudduKép
Nagyon köszönöm! Egyelőre a papámat nyúzom, hogy nyomtasson nekem színeset. Õ is A4-ig vállalja Kép
Köszi még 1x!

KépKép
unique

Unique Kép
Mi az összefüggés hogy pocakosodásom előtt látsz vagy azután? Felismerhetetlenségig meg fogok változni? KépKépKép

Korek Kép
Új lakáshoz nézni dolgokat lehet a szomszédos IKEA-ban, és hát onnan meg becsatlakozni..... Kép

Na megyek a dokihoz, szép estét mindenkinek! Kép Kb. úgy izgulok mintha első randimra mennék Kép Érti ezt valaki? Kép

Tündi
Vendég

Unique
Mail ment Kép

Réka
Én is alig várom a talit! Kép
Nemsokára hazaér a párom, és akkor megbeszélek vele mindent, hogy mikor tudok menni a talira.

Lányok
Mára azt hiszem búcsúzom, nemsokára hazaér a párom és akkor elfoglalja a gépet Kép Kép Kép

Puszika: Szisz

szisszka

UniqueKép

Én is szeretném azt a programot. LégysziKép

Valamelyiket sikerül egyszerűen lekicsinyíteni, de általában nem.

A 12. heti ultrahang képet is fel akartam rakni , de nem boldogultam vele.

Köszi
Vendég

Kati76Kép
Jöjjön mail, hova küldjem. Este összegyűjtöm és átküldöm aki kéri Kép

TündérkeKép
Tényleg első randi Kép Ahogy vesszük Kép Nem fogsz megváltozni a felismerhetetlenségig, ezt csak nekem sikerült összehoznom a magam kis 17+ kilójával Kép Csak gondoltam, kicsi erőt öntök Beléd Kép

LányokKép
Pontos időpont, pontos hely, tali???? Köszi!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Akkor A KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓ még egyszer
<font size="+1"><font color="ff0000">TOPIKTALI
2005. február 11. 10:00-tól záróráig
Árkád Üzletközpont (Budapest, Örs Vezér tere)
III. emeleti Cukrászda</font>
</font>
(ha minden igaz, Hisztéria a neve)
Vendég

Unique!
Elküldtem a figyelmeztető mailt.
Köszi

Kép
Kép
Ági279

UniqueKép

Én isKép

Köszi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Újra köszönöm mindenkinek a hozzám küldött kedves szavait!Kép

Semmi különös nincs abban,ahogy el szeretném mondani,biztos sokaknak eszébe jutott már.
Veszek 1 pár rózsaszín és 1 pár kék kiscipőt,olyan újszülötteknek valót és 1 db rózsaszínt és 1 db kéket összepárosítok és becsomagolom a teszttel együtt és egy meghitt vacsora mellett átadom.Kép
A megmaradt kék cipőcskét apósomék kapják,a rózsaszínt a szüleim. De még nem most,előttük még kicsit tovább lesz titok!Kép
Egyébként már nagyon nehezem tudom magamban tartani,úgyhogy anyukámnak már elmondtam,de a lelkére kötöttem,hogy hadititok!Kép

Ne haragudjatok,hogy megint csak magamról írtam,de most önző vagyok egy kicsit!Kép

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?