A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

DorisKép
Nagyon-nagyon-nagyon gratulálok a Párocskát eredményeihez, átlagon felüli eredmény, ez aztán igen!!KépKép Tényleg feltétlenül írd mg, hogy pontosan mennyien vannak a kis farkincások meg milyenek, meg mindent!!Kép Szerintem nagyon hamarosan Te is be fogsz csíkózodni meglátod.

Puszi
Tid
tiddet

Az én páromnak 60 millió / ml és tökéletesekKép És meg is néztük mikroszkóp alatt hogyan mozognalKépKépKép

Hermi
Hermi

csíkózodni helyett csíkozódni
tiddet

HermiKép
Hogy-hogy megnéztétek? Amikor leadtátok a mintát, megmutatták nektek? Én is úgy megnézném a miénket. Õk sajnos nem tökéletesek, és nincsenek is olyan sokanKép, de azért kíváncsi lennék rájuk.

Tid
tiddet

Magánúton járok nõdokihoz, de õ csinálja a klinikán a meddõségi andrológiai szakrendelést. És amikor erre a vizsgálatra sor került, nála történt magánrendelésen, ráadásul a mintát otthonról vihettük, 1/2 órán belül kellett odaérni vele. És megmutatta mikroszkóp alattKép Szerintem jó fej doki, 35-40 éves lehet...
És még azért is jó, mert nem kell külön meddõségi központhoz fordulni, hanem mindent megold nekem magánrendelésen, de a szakrendelésén is felkereshetem, és ráadásul olyankor nem kell végig ülnöm a sort... biztos bunkóság a többiekkel szemben...

Hermi
Hermi

TidetKép
A Párocskám is azt mesélte, hogy megnézhette a mikroszkóp alatt és pont olyanok voltak mint a filmekenKép Persze volt köztük "öregebb-lomhább" meg "baby" meg "fickós" isKép Holnapra leírom az eredménytKép Köszi a gratulációt. Kicsit elbizonytalanodtam, mert hallva az elõzményeinket az orvos egyértelmûen lombikot javasolt...én azért kivárom ezt a 6 hónapot aztán úgysem lesz más választásunk.

Puszi: Doris
doris

DorisKép
Most ez alatt a 6 hónap alatt nem is próbálkozhattok? Mert ha a Párod eredményei tényleg ilyen jók, neked meg az egyik petevezetõd tökéletes, akár spontán is összejöhet a bébi.
Tudom, hogy van az endod, de az gátolja a teherbeesést? Bocsi, ha hülyeséget kérdeztem.

Nahát, ha ezt tudom, hogy meg lehet nézni a kis matyikat...
Legközelebb biztos megkérem a dokit, hogy hadd nézzem meg õket.

HermiKép
Nagyon jó fej dokid van, mázli, hogy így kifogtad! Régen jársz hozzá? Õ nõgyógyi is meg andrológus is??

Puszi, most elmegyek haza, de azért majd otthon elolvasom ám a válaszaitokat!!Kép

Tid
tiddet

TidetKép
Dehogynem, holnaptól ismét gõzerõvel próbálkozunk nem hagyunk ki egyetlen alkalmat semKép Aztán hátha a nyaralás, pihenés, kikapcsolódás meghozza a várva-várt eredménytKép
Az endo-nak a terhesség kifejezetten jót tesz mert nincs utánpótlása (menzi táplálja ugyanis)csak nehezíti a teherbe esést mert összenövéseket (lsd.az én petevezetõm is...) meg hegesedéseket okoz így gátat szab a terhességnek... De azért harcra készen állunkKép Szerintem legközelebb bátran kérdezz rá, hogy megnézhetnéd-e a matyikákat. Drukkolok, hogy javuljon a Párocskád eredményeKép

doris

Sziasztok,
sajnos még nem olvastam el, amit ma írtatok, csak jelzem, hogy vagyok, bár sajnos nincsenek jó híreim.

Ma reggel elkezdtem vérezni, igaz csak pár csepp, de ez is elég volt ahhoz, hogy tiszta ideg legyek. Ismét orvgos, újabb Profasi injekció, pénteken ismét mennem kell.
Azóta mondjuk nincs semmi, remélem nem is lesz. Az orvos asszisztense nyugtatgatott, hogy ez elõ szokott fordulni kis terheseknél (5hetes terhes vagyok).remélem tudják mit beszélnek.

Megyek olvasok, aztán ha tudok irok még.
Mindenkit puszilok,
Timici

Ui.:Bea, leveled megkaptam, OKKép
Timici

Doris,Kép
gratulálok a párocskád eredményéhez, bár ez nem is volt kérdés, milyen is lehetne, mint szuperKép igaz???
Drukkolok nagyon, hogy lassan babóca költözzön a pocidba.

Edi,
ha olvasod,valószínüleg nem tudok alkotni semmit, de azért viszek rágcsát+innyát, ha megfelel. Jelen helyzetemben többet nem tudok tenni, nagyon sajnálom.Kép

Hermi,
az én páromnak is ennyi volt a spermaszáma, és hát itt a pocaklakó, na ez mit jelent...?lehet lassan tervezni a gyermekszobát.KépKépKép
Timici

Szia Timici!!

Épp csak benéztem ide. Igen egyszer már összejött egy nem védekezés alkalmával, sajnos el is mentKép De most lesz egy mûtétem, aztán 6 hónap és utána lehet akciózniKépKépKép És remélem megint elsõre összejön.

Szia: Hermi
Hermi

Sziasztok Lanyok!

Ma voltam dokineninel. Nem volt vizsgalat, csak jot beszelgettunkKép Megemlitettem neki, hogy a paromat el akarjak vinni katonanak, es azonnal felajanlotta hogy kiir veszelyeztetettre. Most azt beszeltuk a ferjecskemmel, hogy a 12. hetig itthon maradok, addig elintezzuk a katonasag fele a dolgot, aztan lehet megyek megint dolgozniKép

Marcsi! Akkor hany korul jossz ertem szombaton? Idetalalsz hozzank? Vagy menjek ki valahova? Ja egyebkent valoszinu turos-sajtos pogit fogok vinni, most probaltam ki a receptet hetfon es nagy sikert aratottKép Ugyhogy letesztelem rajtatok is, remelem ugyanolyan fini lesz mint az elsoKép

Klarival mizujs? Tud rola valaki valamit?

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Most kaptam egy SMS-t Kata007-nek megszületett Dóri babája! 4000g!!! Kép Gratula neki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Kedves mindenki, amíg el nem felejtem:
GITTA engem teljesen automatikusan elküldött a nõgyogyi toxoplazma vizsgálatra. Más kérdés, hogy két hete még nincs meg az eredmény.
DORIS,
sajnálom, hogy el van záródva az egyik petevezetõd, de ettõl még tényleg bármi lehet. Az egyik barátnõmnek csak egy petefészke van és van két tök jó gyereke.

Velem az van, hogy a múlt héten,amikor írtam, minden OK volt. Aztán szombat este és fõleg vasárnap de. újra egy kis vérezgetés. Este bementünk a kórházba, ahol egy szülés miatt pont bent volt a dokim. Megnézte a babócát, aki szemmel láthatóan jól volt és izgett-mozgott. Ezek után szigorú ágy nyugalomra utasított egy teljes hétre. Azt mondta, most alakul ki a méhlepény és még nem elég erõs...Szóval, mára sikerült egy laptopot beüzemelni,amirõl tudok nektek az ágyból is írni. Egy kicsit rosszul viselem már, mert minden tünetem megszûnt és tök nehéz egy helyben maradnom, de ez van. Azóta kiderült, hogy az anyukámnak is pont ez volt velem is és a tesómmal is. Úgyhogy most már megnyugodtam. Remélem, hogy a jövõ héten már mozgásképes leszek.
Addig is mindenkinek minden jót!
Zsuzsó
zsuzsó

edves Lányok!
Nem látom mostanában Caldeát a nete. Ha valaki tudja az e-mail címét, legyen szives megírni nekem. Ugyanis küldött 3 csatolt fájlt kisérõ levél nélkül, a fiam nem merte megnyitni, hanem letörölte, mert nagyon vírus gyanus volt neki. Szeretnék írni neki levelet e-mail-ben, de nem találom sehol a címét.
Elõre is köszönöm
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Jóreggelt mindenkinek!

Timici, Zsuzsó!
Nagyon vigyázzatok magatokra! Feküdjetek, feküdjetek, és ne csak egy hétig! Még ha elmúlik, akkor is utána még legalább 2 hetet feküdnék a helyetekben! Én sajnos nem voltam elég türelmes... Kitartás, sokakról tudok, hogy vérezgettek, mégis gyönyörû egészséges babájuk született! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó reggel MindenkinekKép
TimiciKépZsuzsóKép
Nektek tényleg nagyon szigorúan ágyban kell feküdnötök, hogy ne legyen baj!!!Kép: Tessék türelmesnek lenni és pihizniKép
Gondolunk Rátok sokatKép
Gitta köszi az üzitKép Légyszi írd meg Katának, hogy én is puszilom és szívbõl gratulálok Dorika babáhozKépKép
OrsolyKép
Nem kell elsietni azt a munkátKép Még annyit dolgozhatsz babásodásod után...Kép Remélem a Párocskád megússza a katonaságotKép
Klárival mi újság?

doris

Timici

Nagyon-nagyon vigyázz magadra! Szerintem változtassunk a terven, elmegyek érted, de trolizz!Még akkor sem, ha jól vagy, és tudsz jönni!

Bea
Bea

BesztiKép
Ma vagyok a ciklusom 13. napján és az elõzõ napokhoz viszonyítva esett a hõm ezért ma mindenképp becserkészem a Párocskámat meg egyébként is...Kép Szerinted még elcsíphetjük a pé-met?Kép

doris

Sziasztok!

Sien!
Köszi hogy szorítasz. Én is azért várok inkább még egy hetet, hogy ne kelljen újabb hormonokat beszednem.
Inszem holnap lesz? Majd gondolok rád!Kép

Doris!
Gratula a kisfickók eredményéhez!Kép Akkor most húzzatok bele!Kép

Timici, Zsuzsó!
Nagyon vigyázzatok magatokra és szigorúan feküdjetek! Szorítok hogy ne legyen semmi baj.

Puszi

Andy
Andy

Doris!

Hát persze!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Távirati stílusban:
Klári jól van, otthon van, de azért pihennie kell, úgyhogy még nem tudja eljön-e a talira.
Én so-so megvagyok.
Orsoly!
10.30-11.30 körül vennélek fel, ha neked is jó.KépMajd odacsörgök ha indulok, addig tedd magadévá a térképet. Holnap jön a barátnõd hozzám tifanny "továbbképzésre" . Mit tud rólam meg rólad (csak miheztartás végett)?

Marcsi
Marcsi

ja és Erasmus tuja a zebrafarm címét? megadhatnánk neki, lehet hogy õ is kíváncsi a fényképeinkre.

Marcsi
Marcsi

Vanda

Bocsi, javítanál 6c 2cn
Pont jó, hogy most ilyen hamar, mert ezt a hónapot ki kellett ugye hagynunk

Bea
Bea

Vanda

Bocsánat elfelejtettem megköszönni, úgyhogy köszi

Bea
Bea

AndyKép BesztiKép KösziKép
MarcsiKép
Klárit pusziljuk és pihenjen sokatKép
VandaKép
Merre vagy? Hiányzol!!!Kép

doris

Sziasztok!
SienKép
Nagyon-nagyon szorítok a holnapi inszemhez.

DorisKép
Tudod már a pontos számokat? Mármint a Párocskád szuper eredményével kapcsolatban!

Tidet
tiddet

TidetKép
Sajna nem tudom fejbõl és a papíros otthon maradt de holnapra tuti elhozom...Kép Bocsi, hogy elfelejtettem...

doris

DorisKép
Ne viccelj, nehogy már bocsánatot kérj! Természetesen semmi baj, csak nagyon kíváncsi vagyok. Azért még holnapig kibíromKép Végülis az a lényeg, hogy minden rendben van VeleKépKép

Puszi
Tid
tiddet

Sziasztok, bocsi mindenkitõl, de rohanok Kép
Kép

Doris, köszi, hogy hiányolsz, jól esett! Kép
Nincs semmi különös, várom hogy elmúljon a mensim. Most olyan idõszak van pont, hogy semmi érdemleges infót nem tudok szolgáltatni Kép magamról, bár ha meglesz a múltkori ciklusom 24. napján levett vér eredménye, azt feltétlen megírom! Kép

Ne haragudjatok, de annyi dolgom van, azt sem tudom hol áll a fejem Kép.

Bnemethmrõl, Edusról nem tudtok valamit?

Timici, Klári pihizni sokat sokat!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Doris Kép
Elfelejtettem megírni, hogy gratulálok párod eredményéhez! KépKép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Hello Lanyok,
Remelem, mindenki jol van! Kép
Gyorsan "jelentek" nektek. Nekem sajnos megjott, voltam UH-n, Serophene tablettat es Menogon injekciot irt ki a doki, egy het mulva ismet UH. Roviden ennyi. Nem vagyok tul jo kedvu, de legalabb a tanulas lekoti a gondolataimat (elvileg).
Ha addig nem tudok jonni, mindenkinek kellemes hetveget! A talis lanyoknak pedig jo dumalast es evest kivanok! Kép Barcsak en is mehetnek!
Puszi mindenkinek
Bella
Bella

Köszi lányok, megpróbálok kitartani, így egy kicsit könnyebb, hogy nem vagyok teljesen elzárva a világtól. Bár a telefonszámlánk...
Timicivel mi van miért kell feküdnie?
Zsuzsó
zsuzsó

VandaKép
Köszi és szombaton majd dumcsizunk ha addig már nem is lesz idõ levelezgetniKép
BellaKép
Minden jót a vizsgáidhoz és fel a fejjelKép
TidetKép
Holnapra bevésem a kisagyamba...

doris

Bella, sajnálom hogy megjött. Javítani akartalak volna a táblában, de most látom, hogy nem vagy benne. Ennek mi az oka, nem szeretnél, vagy elmaradt eddig? Ha szeretnél benne lenni, akkor írd meg az adataidat, és szívesen beleteszlek!

Doris! Talis lányok!
Jól esik, hogy ennyire számítassz rám a találkán, de sajnos nem biztos, hogy el tudok menni. Közeli barátaink hívtak bográcsozásra, és nem tudom, hogy dönt(ünk) a párom(mal). (Õ ugye menne..)

Majd elalszok, és fáj a fejem Kép
De itt egy vidító képecske:
Kép

Kata007! Sok sok boldogságot a babához!! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

VandaKép Úgy reméltem, hogy tudunk végre találkozni, de megértem a vacilálást...Kép

doris

Sziasztok Lányok!Kép

Doris!Kép Gratulálok a párocskád eredményéhez! Örülök, hogy most már legalább e miatt megnyugodtál!Kép Hogy áll a vérezgetésed, elmúlt már?
Timici, Zsuzsó!Kép Én is csak a többieket tudom ismételni, tessék szigorúan pihenni! Higgyétek el, megéri!KépKitartás!Kép
Vanda!Kép Nagyon helyes ez a hapcizó virág! Tényleg felvidítja az embert!Kép
Bella!Kép Fel a fejjel, a Serophen biztos segíteni fog!KépEz az injekció mire való?
Tiddet, és a többiek is akik szurkoltak!KépÚgy néz ki, hogy elraktározom a drukkokat a következõ hónapra. Most jöttem uh-ról és nagyon úgy fest, hogy már túl vagyok a tüszõrepedésen, így már nincs értelme az inszemnek. Azért még ma estére felírtak receptre egy "spontán" összebújást!Kép
Hát, így legalább a nyaralás után, kipihenve vághatunk bele a következõ próbálkozásba!Kép
Vanda!Kép Átírsz majd a táblában, hogy holnap nem lesz inszem! Köszi!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!

Kata007
Gratulálok a babócához! KépKép

Zsuzsó, Timici
Vigyázzatok magatokra nagyon! Ha az kell feküdjetek, most csak a baba számít. Kép Azért ha van kedvetek jöhettek ám közénk is. Kép

Doris
Én is kíváncsi vagyok a számokra, és nagyon örülök, hogy jó lett az eredmény. Nagyon drukkoltam ám! Kép

Sien
Nagyon szorítok a holnapi inszemedhez...

Vanda
Szupi a táblicsku. KépKép Egyre jobban tetszik. KépKép

Rólam csak annyit, hogy szedem a fogamzásgátlót, de a mensim még mindig nem múlt el teljesen. Ez a 8. napja. Épp most beszéltem e miatt a dokimmal, és azt mondta, hogy ne aggódjak, a gyógyszer miatt van. Úgyhogy hétfõn UH. Kezdenek izgalmassá válni a dolgok. Kép Megbeszéltem a háziorvosommal, hogy a lombik elõtt táppénzre megyek. Remélem akkor majd gyakrabban tudok jönni közétek, és a zebrafarm is megint elkezd majd kupálódni.
Addig is nézzétek meg ezt:
[url=http://www.kaali.org" TARGET="_top]Kaáli Intézet[/url]
egy csöppet átalakították, és szerintem elég sok infó van fent rajta.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

SienKép
Sajnálom, hogy lecsúsztatok az inszemrõl, de nyaralás után szerintem eredményesebb lesz a dolog...Kép Köszi kérdésed picit "pecsételõ" vérzésem van de egy tisztasági b. már elég úgyhogy szerintem múló félben van. Tegnap óta nem "csúszott" ki belõlem semmi...Kép Egyébként meg ma vagyok a 13. napon és leesett a hõm is az utóbbi napokhoz viszonyítvaKépKép Nekünk is "spontán" hancúr lesz mára és persze a reménykedés, hogy talán a jó oldalamon érlelek pé.-tKép

doris

EdelweissKép
Hiányzol nagyon, hogy mostanában nem tudsz jönni....Kép Várom, hogy táppénzen légy, mert akkor újra sokat tudunk "dumcsizni"Kép
CipómamaKép
Mi újság van Veletek? Minden OK?
GaluskaKép
Te merre jársz?

doris

Sziasztok Lányok!

Bea

Az íriszdiagnoszta neve dr. Tihanyi István, a Hungária krt-on rendel, és a 220-58-91-es számon lehet bejelentkezni. Elég hosszú a várakozási idõ kb. 2 hónap, és a vizsgálat 5 e Ft. Kedden megyek hozzá, rákérdezek a hormonokra is, kíváncsi vagyok mint mond.
Látom megjött, a következõ hónaptól akkor te is esélyes vagyJ

Zsuzsu

Én szedtem 3 hónapig Clostit, de az orvos ezt ránézésre írta fel, a panaszok alapján. Jó, hogy ilyen gondos orvosod van!

Hermi Doris

Gratulálok a férjecskétek jó eredményeihez. Tök jó hogy még meg is nézhettétek õket. Hagy dicsekedjem már el… az én párocskámnak is jók az eredményei 80 millió/ml, igaz csak 50% mozog L, de 90% ép. Pont azt számolgattam, hogy ha 80 milliónak 50%-a mozog, akkor az olyan, mintha pl 40 millióból az összes mozogna (ha a fõnököm tudná, min töprengek munkaidõ alatt…). Egy gond van, hogy 30 perc alatt folyósodik el (bocsi, hogy így belemegyek a részletekbe), azt mondta a doki ez túl sok. A ti párotoknál mekkora ez az érték? (Remélem nem gond hogy ilyenek kérdezek)

Hermi neked sok sok+++++++++++ a keddi mûtéthez. És utána ki kell hagyni hat hónapot? J Viszont olvastam, hogy korábban elsõre összejött, ez jó jel.)

Bella
A Menogon injekciót mire írták fel? A Seropene progi hiányra való ugye, az injekció is?

Vanda
Jó fel ez a kis virág! Honnan lehet ilyeneket felrakni?
Sien
Sajnálom, hogy a tüszõcskéd ilyen türelmetlen volt, de azért a spontán összebújás se rosszJ

Ma megyek a progi eredményemért, izgulok.

bera3
bera3

Sziasztok Lányok!
Itt megnézhetitek Kata007 és Dóri babát!
Annyira édes én is szívbõl gratulálok nekik

[url=http://www.doribaba.tk" TARGET="_top]http://www.doribaba.tk[/url]

Alice
Alice

Lent a szaladó kiskutyára aztán a kérdõjelre kell katintani

Üdv.Alice

Jaj olyan kis husis és szép baba
Alice

AliceKép
Köszi, hogy feltetted ide a Katáék címétKép Már olyan kíváncsi voltam RájukKép Gyönyörû kis husika baba és olyan nagyKép GratulálokKép
Bera3Kép
Nem baj, hogy kérdezel az eredménye felõl csak az a gond, hogy otthon felejtettem a leletet így részletes adatokkal csak holnap tudok szolgálni. Egy biztos: 65%-uk mozgott jól és 20%-kuk lomhánKép Ezek szerint 15% szunyókált...KépKépKép
Drukkolok a progi eredményedértKép

doris

SienKép
Sajnálom, hogy nem jött össze az inszem. Hogy-hogy lemaradtatok a tûszõrepedésrõl?? Ilyenkor nem kétnaponta kell bemenni UH-ra? Lehet, hogy egy jó kis összebújás is meghozza a várva várt "eredményt", úgyhogy DorisKépSienKép mindent bele ma este!!!Kép.

Kata007 babája nagyon-nagyon édike, és tök jó, hogy lefényképezte a kétcsíkos tesztjét... Én is annyira szeretnék már egy kétcsíkos tesztetKép...

tidet
tiddet

Sziasztok!

Én nemtom megnézni a doribabát, mert beirom a cimet, kinyilik kicsit az oldal és már be is zárodik a net ablakKépKép

Kata007! Sok nagy gratula!

Mamacs
mamacs

Sziasztok!

Nálunk 75 %-a mozgott rendesenKép
Csak 15 percem van, a férjnek kell a gépKép
Voltam vérvételen a mûtéthez, 5 fiolával vettek, aztán még böködték az ujjamat és stopperrel mérték, hogy meddig vérzik...

Üdv: Hermi
Hermi

HermiKép
Jó kis mozgékony fickócskák várnak bevetésre NálatokKépKépKép
TidetKép
Meglátod, türelem babát teremKép
MamacsKép
Sajna ezen nem tudok segíteni... Édi, szép, nagy babácska aki nekikeseredve sírdogál mert ki kellett bújnia a meleg kis kuckócskájából...Kép

doris

Sziasztok!

Mamacs!
A kedvedért itt van Dóri baba: Olyan szép!
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jaja Gitta! Nagyon rendi vagy! Köszönöm!!!! Tényleg nagyon szép!!!!!
mamacs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?