A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia TizaKép
Csak clostyt kaptam. Nagyot nézett a doki, mikor mondtam neki,miközben a receptet írta, hogy "closty".Kép Felvilágosítottam, hogy babanet. Azért vagyok ilyen "okos".
A fogyim folyamatban.-5kg. Most már nem adom fel.
Vendég

GyugyiKép
Csak így tovább, nagyon ügyi vagy.

Lányok! Képzeljétek március 18-ra rendeltem az Operaház fantomjára 4 jegyet, ma jött meg és most közölte velem a férjem, hogy a másik párnak nem jó az időpont. Szerintetek ki lehet cserélni egy későbbi időpontra? Az is gáz, hogy nem pestiek vagyunk.

Kép
Kép
tiza

GyugyiKép
Hajrá clostiKép Ügyi vagy a fogyókúrával, de remélem, azért nem éhezéssel éred el.

TizaKép
Szerintem: miért ne lehetne elcserélni?? Nektek mostanában nem nagyon jönnek be a közös programok. A síelés is elmaradt. Mindenesetre drukkolok, hogy sikerüljön kicserélni.

Csajok! Azon filóztam, hogy hogy fogjuk egymást szólítani??Kép
Ja, és hoztam otthonról 2 db fényképalbumot. Majd a párommal közösen kiválogatok belőlük képeket. Viszek a deguinkról is képet. Már sajna nincsenek meg, mert túl szaporák voltakKép
Addig is a neten találtam degus képet, itt egy picuri:
Kép
gtünde

Ezt is a neten találtam, ez már felnőtt példány:
Kép
gtünde

GYugyi Kép hahahhah, hihihih

Tuncsi Kép edes ez a vmi !!
saci

Saci, írtam mailt.
potter_76

Jó reggel és szép napot mindenkinek!

Ma megint előadásra megyek, úgyhogy csak este felé tudok benézni!!!

CsajokKép
Már alig várom a talit! Úgy vagyok, mint a gyerekek, annyira örülök neki!!!!

Puszi mindenkinek!

Wish)
Olvastam a Dévaisban kicsit megszenvedtettek a transzfernél, de reméljük csak azért, hogy a babók könnyebben meg tudjanak tapadni, mert irtó jó helyre kerültek.Kép
Küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pihengess sokat!!!!!!!!!!!

manda

Jó reggelt Mindenkinek!!! Kép
mot

Szia MOT Kép
Megemésztetted már a HSG-t?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva Kép

Holnap megy párom ismét mintát adni+vérvétel.

Majd megkérdezi, változik-e a menetrend e miatt.
Bár szerintem nem. Hisz a 22.cn adott vér+vizelet+vizsgálat után, ugyis csak a köv ciklus 21. napján kezdődne a stimu, addig tuti meglesz a HSG!!! Remélem jól gondolom! Szerinted??

15 cm hó volt az autón!!!!
mot

Mot Kép
Szerintem is így lesz! Sajnos nem mindig alakulnak terv szerint a dolgok. Én már csak tudom Kép

Kép
Kép
szilva069

Jó reggeltKép

Eltűnt egy üzim. Na akkor kezdem még egyszer.

MotKép
Hol laksz hogy ennyi hó esett?

SzilvaKép
Ma mész dokihoz? Szorítok, hogy jó híreket hozz.

MandaKép
Én is nagyon várom már a talit. Csak kettőt kell még aludni.

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép

Ma mész a másik dokihoz ugye?
mot

Sziasztok!

Műkődik a gépen! Tegnap 1/2 ötig kellett bent lennemKép

Wish remélem semmi komoly dolog nem történik, küldők egy kis babatapit+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mot Kép Tiozp Kép
Igen, ma megyek a másik dokihoz. Már alig várom!

Kép
Kép
szilva069

Akarom írni: Tizomp Kép

Kép
Kép
szilva069

Még sem mentem, majd még később benézekKép

manda

Sziasztok!
Tegnap Egerbe "kirándultam", így csak most tudtalak visszaolvasni benneteket.

Szilcsibe Kép
drukkolok és kíváncsian várom, mit fog mondani neked a másik doki - remélem, valami biztatót!

Tiza Kép
Pécsen nincs hó?! Pesten bizony bokáig érő hóban bukdácsoltam be a munkahelyemre...

Mot Kép
nyugalom - bízom benne, hogy nálad minden rendben lesz a HSG-n és minden a lehető leggyorsabban fog előre menni. Tudod, nálam sajna nem így volt - HSG előtt nálam is volt baci, így egy ciklus kimaradt, a HSG-n pedig nem várt bonyodalmak derültek ki, amiket most tovább kell vizsgálgatni. Drukkolok, h nálad ne így legyen Kép

Ma délre megyek BMC-be HSG utáni kontrollra + megbeszélni, hogyan tovább...
gmarta

Márta Kép
Kíváncsian várom mi lesz nálatok a következő lépés! Remélem mindkettőnknek azért jobban alakulnak majd a dolgaink Kép

Kép
Kép
szilva069

Márta Kép
Köszi a bíztatást. Délután mesélsz majd???
mot

MárcsibeKép
Itt Pécsett nulla hó és süt a napKép

MandaKép
Remélem, tényleg jót tudunk majd dumcsizniKép

MotKép
Mielőbbi bacitlanodást! Remélem, a HSG-n sem találnak semmit.

SzilcsikeKép
Szia te kis elírósKép Megfertőzött Sackó?!Kép

Barbi, TizaKép
Jó reggelt!

WishKép
Én is olvastam, hogy megszenvedtél a beültetéssel. Remélem, az lesz a jutalmad, hogy két baba boldog anyukája lehetsz! Mennek a drukkok!!!
gtünde

Mot Kép
persze, hogy mesélek majd! Gondolom, 3 körül érek vissza és az első dolgom lesz, hogy veletek megosztom, milyen "útmutatást" kaptam Kép

Szilcsibe Kép
Te mikor mész???
gmarta

MárcsibeKép
Akkor délutánra mennek a drukkok, hogy minden OK legyen!!
gtünde

IMADOM A HAVAT ! Kép gyonyoru minden, szep napot mindenkinek !
KépKép
sackolany
saci

Tüncsibe Kép
Remélem azért annyira nem fogok összekeverni mindent, mint a Sackólány Kép

Márcsibe Kép
Én fél 3-ra megyek, de én nem jövök már vissza dolgozni, ezért csak holnap reggel tudom megírni, hogy mi volt.

Wish Kép
Én is küldök egy kis babatapasztó energiát: ++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Jaj Lányok Kép
Csak félve írom le, és csak eshetőségre:
Lehet, hogy megfúrták a találkozót a részemről. Csempézik a fürdőszobánkat, és úgy volt, hogy péntekre már végeznek, de lehet, hogy csak szombat lesz belőle Kép
Azért mindenképpen próbálok lelépni, csak hát az egyik "munkás" az Apukám, aki B.füredről jött fel segíteni, és hát elég hülyén veszi ki magát, ha lelépek szombaton. Na azért még nem temetem részemről, lehet, hogy el tudok lógni.

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
hogy vagytok ma? Kép
gmarta

SzilvaKép
Ne mááá. Azért még reménykedek, hátha el tudsz jönni.

TüncsanyuKép
Én örülök, hogy nem esik a hó. Szeretem hogy süt a nap. Ugye ma nincs hányingered?

MártaKép
Kíváncsi vagyok mi lesz veled. Sajnos 3-kor már nem leszek bent a mhelyemen, de este lehet, hogy bekukkantok.

Ma megint nagyon érzem a petefészkeimet, különösen a balt. Érdekes, majdnem mindig a bal oldalt szúr (a korábbi ciklusokban is). Lehet, hogy a jobb oldali nem működik? Nem valószínű, hogy az érzékeim csalnának, mert az UH is engem igazolt legutóbb.

Kép
Kép
tiza

Wish Kép - kerlek irj egy sort, hogy hogy vagy/tok !!

SzilcsiKép nehogy maaa ! remelem tudsz jonni a talira

Tuncsi Kép te is jossz, ugye? sut a nap? az sem rossz Kép Kép

Marta Kép akkor varjuk a du. beszamolot..

Barbi Kép jo, hogy van geped. ma hanyig leszel bent?

Manda Kép igenn !! jo lesz talizni., !!!! KépKép
saci

Saci minden nap 1/2 ötig dolgozok kivéve péntek akkor 3-ig.

SzilvaKép ezt neeeem teheted,próbáld megoldani a dolgot. Dokihoz délutánra nagyon szorítok!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!
Ma itt maradtam két napra a gyerekekkel, férjem elutazott.
Bevezetjük az apa viszi reggel Mártont oviba a jövő héttől, tegnap élvezte, ma megint úgy kellett bevontatni. Én már nem tudom meddig bírom ezt a folytonos kudarcot. Lassan az erőm is elhagy. Bocs csajok, de nincs itthon senki akivel beszélhetnékKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép,kitartás tudom hogy nagyon nehéz lehet,nics valaki az oviba akiért Márton szívesen menne oviba vagy egy tárgy amivel könnyebben betudnád őt csalni.

Lányok én nem tudom hogy hol van Dévais topik, mi történt tegnap Wishel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsiKép
Ne mááár!!! Egy-két órára biztos el tudsz lógni!

TizaKép
Hányinger nincs, csak a szokásos émelygés.
Úgy látszik, a bal oldalad az aktívabbKép

MárcsibeKép
Köszi, jól vagyunk. Ma 3-ra megyek dokihoz. Remélem, UH-t is csinál. Majd tudósítok. Úgy néz ki, hogy ez a mai nap a dokihoz járás napja leszKép

AmicaKép
A holnapot még bírd ki! Azért az tök jó, hogy apával élvezi az ovibajárást. Nyugodtan panaszkodj ám! Azért vagyunk, hogy meghallgassunk.Kép

SackóKép
Eddig úgy van, hogy megyek. Igen, süt a nap. Tiszta tavaszi idő van. Jó lenne, ha már így is maradna.
gtünde

BarbiKép
Wish írta:
"Sziasztok!
Ma megvolt a transzfer 3 óra várakozás után, mert valami tv-sek jöttek forgatni még közben.
Két baba maradt mára, mind a kettőt visszakaptam. A transzfer egy rémálom volt, még soha életemben nem fájt ennyire, elég rendesen megkínoztak. Remélem, legközelebb már csak a szülés fog fájni.
Az volt a baj, hogy nem tudta felvezetni a katétert, úgyhogy először a hasamba tenyereltek, hátha az segít (már ez sem volt túl kellemes), aztán valami fogóval ügyködött, na az már kurvára fájt is. Dévai szerint nagyon feszítettem, én próbáltam lazítani, de a vége felé már nehéz volt, mert fájt. Fura, hogy az előző háromnál egyáltalán nem fájt, és nem volt semmi probléma, na mindegy, a lényeg, hogy túl vagyok rajta.
Kicsit görcsöl a hasam de egyébként jól vagyok."
gtünde

Amúgy meg a Bnet főoldalán bemész a Társalgóba, azon belül Szülészetek, kórházak és ott van a Dévais topik.
gtünde

SziasztokKép

TüncsanyuKép
Ezért írtam én, amit írtam. Szegény Wish kicsit megszenvedett érte, de reméljük, ez meghozza a babókat végre!!!!!!!!

manda

Amica Kép irjal nyugodtan, neked masok a gondjaid, de nem baj, mi veled vagyunk es hat kitartas..!! nem akarom az eszt osztani, mar tegnap elott megtettem, Kép
szoval csak kuldom az energiabombat neked ++++

tuncsi, Kép kosz, hogy kimasoltad,,orulok, hogy nincs hanyinger, biztos par nap es elmulik az emelyges. Lagalabb erzed, hogy lekik bent vki ! huuu, meg igy is de irigyellek KépKép

Wish Kép a l;enyeg, hogy megvan a 2 !!!!! Sajnalom, h fajt ma, de mar csak a szules fog, ahogy irtad te is. jo pihenest, majd irjal nekunk is neha. Nagyon drukkolok , hogy most ez a tuti befuto legyen !!!!!!!!!! +++++++ Kép

Barbi Kép a korhazak topicon belul van,, egy DEVAI s resz. ott ir a wish,
saci

Köszönöm lányok, remélem ennyi szenvedés után már sikerrel jár Wish!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

KösziKép
Mindent megpróbálunk amit tehetünk, kis türelmi időt adok megint és ha nem.........
Akkor robbantok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica - helyes Kép ...
saci

Sziasztok!
Megjöttem a "konzultációból". Az eredménye az, amire számítottam: lapar + hiszteroszkópia. Holnapra kérnek nekem időpontok a dokinál, aki majd csinálja. És valószínűleg külön-külön lesz a kettő. Volt valakinek külön hiszteroszkópiája???? Az milyen???? Altatásban végzik? Vagy ébren???
A beavatkozások után 3 hónap spontán próbálkozás, ha semmi eredmény továbbra sem, akkor újra BMC. Tehát ez a program kb. júniusig. De hát ha ez van megírva a "nagykönyvben", akkor essünk túl rajta Kép
gmarta

Márta nekem volt mind a kettő, hiszteroszkópia altatásba de nem mély, nekem méh plasztikám volt egy sövény kettéosztott a méhet) max. 30 perc volt az egész, nem fájt és utána se! A laporoszkópia mély altatás abból se érzel semmit 2 vagy 3 vágas a hason ( pici heg), én csak az altatás után voltam szarul, hánytam, fejfájás ,de valakinek semmi baj nincs utána egyén függő!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

MArta Kép nekem egyben volt a ketto, altatasban kb 1,5 ora volt. nem kerdezted a dokid, hogy miert nem lehet egyben elvegezni?
bar , amit a Barbi ir,, lehet, hogy o jobban jart igy.

utana allitolag viszont nagy az esely a babasodasra - haat, nekem mondjuk nem jott be, de remelem neked osszejon Kép
saci

TALIS LANYOK es Tobbiek: Kép

en holnap nem leszek gepkozelben, mert bolondokhaza lesz itt, ma mindjart huzok el, szoval SZOMBAT 11 Kor talalkozunk vegre !
Kivancsi vagyok mindenkire !!! KépKép

puszi : Saci
saci

Barbi Kép
Nagyon köszi az infókat - kicsit megnyugtattál Kép Nálam a HSG-n egy "árnyékot" láttak a méhemen, azt szeretnék közelebbről megvizsgálni.

Sackó Kép
akkor szombaton Kép
gmarta

Szia Sackólány!Kép
Akkor a szombati taliig pusz-pusz!!!!!!!!!!!!!

manda

MárcsibeKép
Hát akkor megvannak az időpontok! Én egyik műtőthez sem értek, nekem nem volt hozzájuk szerencsém. Minden meglesz és utána jöhet a baba!Kép

Remélem, nem vagy elkenődve?!

Jössz a talira?

manda

Manda Kép
Nem vagyok elkenődve, azon már túlestem múlt héten, a HSG után, amikor az egész kiderült. Pár napot sírdogáltam-búslakodtam, aztán megbékéltem a sorsommal Kép Aztán... legyen igazad és jöjjön a baba hamar Kép - De NEKTEK még annál is előbb Kép

Jövök, jövök szombaton!!!
gmarta

Hellóka!

Bocsi lányok,de vissza kell mondanom a talit,nem tudok elmenni...közbe jött pár dologKép,talán majd legközelebb!Kép

szép estét Mindenkinek!Kép
Vendég

SackóKép
Akkor a talin!Kép

MárcsibeKép
Nekem külön volt mindkét műtétem. A lapart mélyebb altatásban végzik. Sem nekem, sem a Tizának nem volt vágás a hasunkon. Az valszeg csak akkor van, ha találnak vmit és rögtön meg is oldják a problémát. A hiszteroszkópia során nincs vágás, mert a hüvelyen keresztül vezetik föl az eszközt. Melyik lesz Neked előbb?? Nem értem, miért külön csinálják.

Na, én meg voltam dokinál. Megvizsgált, vett kenetet rákszűrésre. Sajna UH nem voltKép Majd márc. 3-án, a 11. héten kell visszamennem, akkor lesz UH (nucha-szűrés). Meg el kell majd mennem a klinikára is, mert van valami vérvizsgálat, ami Down-kor szűrésre jó. És a korom miatt mondta, hogy gondolkodjak el az amniocentézisen (kromoszóma vizsgálat a magzatvízből). Ez a 16. héten lenne. Na, ennyi.

EllaKép
SajnálomKép De ugye semmi komoly?
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?