A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok lányok!
Hú, lázas lakáskeresésben vagyunk, és úgy néz ki meg is találtuk, csak még az áron egyezkedünk.
Bogárka! Ha minden igaz, oda költözünk a közeletekbe, gyalog 5 percre. Egy csomószor mentünk el a házatok előtt az elmúlt napokban.

Holnap meg húzunk el Berekfürdőre. Már alig várom. Persze úszógumit sehol sem találtam, de egy barátnőm szerencsére kölcsönadja.

Tegnap Grétit már felköszöntötték a nagyszülei a szülinapja alkalmából. Holnap Szolnokon lesz egy kis családi banzáj, szombaton meg s szülinapja alkalmából jókat pancsolunk.
Viszont olyan furi, én nem nagyon vagyok elérzékenyülve, pedig itt mindenki ilyesmiről beszélt az első szülinap alkalmából. Vagy várjam még meg vele a szombatot?

Rakok fel egy pár képet.

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok!

lehet csatlakozni?mi is Szent Imresek vagyunk de meg csak 2honaposak es 5naposak Kép
ez a kence-fice amirol irtok az milyen es hogy lehet kevertetni?nalunk vedoneni nem nagyon mukodik ugyhogy en probalok valami jofele trutyit szerezni a torpe szarazabb borocskejere h ha megyunk valahova ne essen le utana a kepe

ami meg a felfedezest illeti aranyos lehetett Kép ;nalunk ez max forditva lehet mivel Abel meg van aldva sajat kilogo reszekkel - vagy attol meg a kisfiuk tudnak nagyot csodalkozni? Kép

bocs a belekotyogasert...
brekuc

Vizilóval 1:
Kép

Vizilóval 2:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Panni babával tente:
Kép

Joghurt evés:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Szép havas napunk vanKép

Köszönöm a segítséget köröm-ügyben, egyelőre sajnos nem tudok elmenni orvoshoz, úgyhogy marad átmenetileg a paradicsomos dunszt és borogatás, aztán továbblépünk majd Kép
Lejegyeztem az összes szert, utánanézek, kérdésem: mi az a piros fertőtlenítő? kenőcs vagy folyadék?

Én is, én is kérek szépen citromos testápoló recipét!

JucKép Nagyon köszönöm a felajánlást, sajnos mostanában nem tudnánk az átvételt megoldani, mert be vagyunk havazva - szó szerinti és átvitt értelemben is Kép

Ezen a só dolgon gondolkodtam én is a napokban... hasznos az infoKép Mézet mikortól kaphat a csemete?

szép napot kívánok mindenkinek Kép

indianyo

Fic!
Én szoktam énekelni a bébinek altatáskor. Múltkor én sem tudtam este elaludni, pedig h.fáradt voltam. Nem tudom, h jutott eszembe, de magamnak is énekeltem egyet. És bejött, mert csak a második versszakig jutottam. Azért ne nevessetek!
Egyébként bulást!

Kép
Kép
denizsa

Lindi, Gerti nagyon eeedes! Es szepseges!Kép
Jo ez a vizilo!Kép

Udv, Brekuc!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nem tudom ki volt az eredeti tulajdonos, de bemasolom:

CITROMOS TESTÁPOLÓT:
neve: UNG.HYDROCORTINSON 1,0% gta 20,0 viginti SOL. Vigantol
OL.VIT "A"
GLICERIN aa gta 5,0 quinque
UNG HYDROPHYL
UNG REFRING aa gta 50,0 quingueginta
SOL ACITI BORICI 3% gta 100,0 centrum
OL CITRICI gta 0,50

DS:külsöleg testápoló

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Moose! Nekünk is kókuszmatracunk van, de ez olyan vastag és tömör, hogy ezen nincs pukli, pedig én nem forgatom.

Blaye! De jó lehetett nektek szánkózni! Biztos ma is viszed Vincit, igaz? Nekünk sajna nincs szánkónk, legutóbb, mikor hó volt, Gréti pont taknyos volt, így nem is vettem, gondolván, hogy már úgyse lesz több hó. Hát lett.

Hú, Grétinek jön az egyik örlőfoga. Szegénykémnek úgy meg van dagadva az ínye, és olyan, mintha véraláfutásos lenne. Nem is alszik rendesen. Vasárnap teljesen kikészített, egyszerűen nem volt hajlandó aludni. Aztán ebéd közben két falat között beájult az etetőszékben. Mire beraktam az ágyába meg felébredt. Felállt és üvöltött, aztán állva elaludt, de még akkor se tetszett neki, hogy vízszintbe raktam. Ma hajnalban is felkelt,és csak közöttünk volt hajlandó aludni, viszont így aludtunk fél 9-ig.

Szia Brekuc! Raksz fel képet a kis 2 hónapos és 5 naposról?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindicita!
Ez a baba gyönyörűűűű!

Indi!
Én úgy tudom mézet 1 éves korig nem szabad adni, mert van benne vmi, amivel a babák immunrendszere nehezen boldogul... Megnéztem: botulinumcsíra. Ne kérdezd mi ez, de ezt olvastam.

Brekuc!
Üdv itt!! Nálunk is vannak kilógó részek, Bálint fürdés közben szeret belekapszkodni.
Hogyhogy nem működik nálatok a védőnéni?

Kép
Kép
denizsa

Neet,
KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Brekuc,
hello!
és a fiúkat nem fogja meglepni annyira apa kiálló része. Csak az furcsa nekik, h anyának miért nincs...Kép
és kérünk "infót" a szülésetekről!!!Kép
Lindi,
de jó!!! akkor majd tudsz jönni hagojázni!!!
most épp mi is arra a környékre gyúrunk...

Citromos testápoló:
ne felejtsétek el mondani a dokinak, h a hirdocortisont HAGYJA ki belőle!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

szorgaémasan olvasok vissza. Köszönjük a Balázs névnapi köszöntéseket!!Kép

Mézet 1 éves korig nem szabad!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet, nektek olyan jó! Kép

Denizsa, nem hülyeség, lehet, hogy tényleg a foga!!!

Dorka!
vicceltem ám azzal, hogy annyira várom Kép , csak gondoltam ha Kantinkának van,akkor nekünk miért ne legyen egy, kettő? Kép de persze addig jó nekünk, amíg nem kínozzák a fogak.
és tök jó! oda tudod már ültetni a géphez??? Kép hamarosan ő írja majd a bejegyzéseidet... mikor én idevettem Lenkét, olyan mérges volt, mint a fene. és jut eszembe! Lencsi, mikor nem akar enni, elkezdi ütni verni a cumisüveget!!! eltaszítja magátől a kaját meg az anyját is. Kati is ilyen huncut már? teljesen elcsodálkoztam, hogy egy ekkora gyerek már hogy tud hadakozni.
testápoló receptet köszi, majd jön Juc, és megmondja, hogy melyik belőle a szteroid, gondolom azt ki lehet hagyni belőle. (vagy ebben már nincs is benne?)

Lindi!
Grétinek boldog szülit!!! mi is Bogárkáék közelébe akarunk költözni, sajna nem tök közel, de nem messze. mi is épp ilyesmi fázisban vagyunk, mint ti.
Gréti gyönyörűséges!!!!!!!!!! és milyen szemei vannak!!! ha ezt a fiúk meglátják itt!!!

Brekuc!
szia! üdv itt! ezeket a krémeket általában dokik írják fel, de meg lehet venni recept nélkül is, csak kb. 10x-es áron. Kép 2 hós babánál (de később is) szerintem tökéletes a popsikrém Kép, sőt ez olyasfajta csodaszer, amit a nőgyógyászom nekem is ajánlott a hormonhiányos állapot miatt kialakult csípős izémicsodámra.

ancsipancsi

Visszolvastam az 1 évvel ezelőtti napokat. Olyan furi,mert akkor még nem írogattam ide (nem mertem), csak olvasgattam, csak akkor írtam, amikor bajom volt az utolsó 2 napban (nyákdugó, vérzés), és mindenki olyan készségesen segített, meg utána érdeklődött, majd gratulált. Kép

Ancsi! Azt is olvastam, hogy te alig vártad, hogy Leventét (!) sétáltathasd.
De ti is albérletbe mentek, igaz? Mert ez nekünk is albérlet ám, viszont hiper-szuper, még kis játszótér is van a kertünkben.

Votiv! Rólad is láttam febr.12-én egy nagyon dögös képet valami bálból.

KépKép
KépKép
lindicita

Igi az előbb megkóstolta a lush szappant! most hápog, tátog, köhög...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan! Habzik is? Kép
Téged is olvasgattalak! Meg láttam képet a pici Igi boyról is Kép

Elolvastam a születés történetemet is, hát libabőrös lettem. Akkor lehet, hogy most kezdek ráhangolódni erre a szülinapi dologra?

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Megint termeltetek rendesen. Kép

Ancsi! Épp most megy a Spektrumoon egy sorozat, a "Miből lesz a cserebogár" nem tudom nézed-e, ott volt róla szó, hogy vannak gyerekek akik elalszanak este 6-kor, és vannak akik csak 10 után. Ez genetika nem nagyon tudsz elllene tenni semmit..
A gyógyszertári kencék tényleg csodára képesek. Nekem az oldalam volt borzasztóan kiszáradva. Semmi nem használt. Aztán a picike gyógyszertári testápolájával kentem be egymás után 3-4-szer, és rendbe is tette. Jó anya vagyok, mi? Kép Használom a gyerkőc testápolóját. Kép
Voltunk oltáson babakocsival. Kép Ez egy rémálom volt. Kép Odafelé. Visszafelé már egy fokkal jobb, addigra takarították az utakat, járdákat. Persze nem előttünk. Kép Mindegy. A lényeg, hogy Máté elég jól viselte az oltást, alszik is már vagy 1,5 órája. Kép Kérdeztem a dokinénit az "elvárt" hízásról. Azt mondta 10-20 deka. De ne aggódjak, mert meghízta az elsó határt. Kép Meg egyébként is járunk heti súlymérésre. Ezt is ő mondta. Ennyit a védőnő szerinti 15 dekás elvárt hízásról.

Fic! Az info engem is érdekelne ha olvasod, majd!
mkatus

Ancsi!

Mi is albérletben vagyunk. Aláírtunk egy 1 éves nyilatkozatot a netről. És kész. Megbeszéltük a tulajjal, ő nem tiltakozott, és már be is volt kötve. Kép
mkatus

Lindi,
én is elkezdtem az árcsivokat olvasni....Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok.

Tegnap voltunk bankban. Minden ok. Értesíteni fognak, mikor kell menni szerződést kötni Kép Hát igen, jól írta Indi, mi annak is örülünk, ha jól eladósodunk az elkövetkezendő 20 évre Kép

Ja, és este 17kor szólt a közös képviselő, hogy elmarad a 18órai (első) gyűlés, mert nem mindenki jön és így nem lesz határozatképes az izé....mittom én mi... De a következő tutira meg lessz tartva. Na, kíváncsi leszek.

Den,
a lányomnak nagyon érzékeny a bőre és száraz is Kép Mi a fürdetőkrémet jól szétkenegetjük a kis testén, úgy fürösztjük. Azért a vizbe nyomok egy kis baba-fürdetőt, hogy illatos legyenKép Aztán (nem minden este) bekenem valami CREMOR AQUASUS testápolóval, amit a gyerekdoki írt fel. Azóta nincs probléma a bőrével Kép Lehet, hogy ez ugyanaz aa krém amit a lányok írtak( nemtom), mert amikor kikeverik, lehet kérni bele citrom-valamit De én simán natur használomKép

Este írok méleket, de most húzok dolgomra KépKép

majd jövök.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Megvolt az UH, ott ityeg a fityeg a lábacskák közt, szóval FIJÚ Kép Képek vannak, majd felteszek, de le kell szednem a dvd-ről. Minden rendben vele, szopizta az ujját, volt neki kettő keze meg kettő lába, egy feje, és minden egyéb is a helyén volt Kép Dokihoz még visszamegyek ma, mert reggel épp nagy szülésben volt Kép addig itthon pihenek.

Neet,
Dóci is szeret engem kenegetni Kép és Dóci is hasonlóképp reagált apja csatolt részeire Kép

Zuzmo,
mélyen átérzem a fájdalmad, nekünk péntektől-hétfő estig nem volt net, nálunk speciel a szolgáltató volt a hunyó, és én is ordítoztam velük egy keveset Kép de legalább jólesett!!!! Kép Ja, és elvonási tüneteim is voltak ám Kép

Brekuc,
csatlakozni bármikor lehet, üdv itt!!!! Kép Kinél szültél? Kép

Moose,
nálunk sincs pukli a kókuszon Kép mondjuk D. csak alvásra használja, nyuszi nem ugrabugrál véletlenül rajta? Kép

Lindi,
gyönyörűségesek vagytok Kép Lakás mekkora lesz, ha szabad kérdezni? Kép

Ancsi,
ugyanazt akartam írni, mint Katus, csak megelőzött!!! Kép

Katus,
mi is néztük, nagyon jó kis műsor. Jövő héten lesz valami arról, hogy miért jó a gyereknek, ha az apja fürdeti. Mivel nálunk ez van, kiváncsian várjuk KépKép

vera
kisün

Hello!
Én Dr. Bálint Sándorról vagy a fiáról szertnék többet megtudni.
Aki esetleg privátba írna:
korbely_79@hotmail.com
Köszi,

Brigi
micimacko

Kisün! Gratula a fijúhoz!!!
A házikó egy ikerház egyik fele. A pincében lévő vendégszobával együtt 5 szobás. És van benne mosogatógép is Kép

Micimackó! Bálint Sándorhoz nem volt szerencsém, így nincs róla infóm.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Tök jó, hogy visszaolvastál!! Kép Leventéből Lencsi lett, majdnem ua. Kép
Votiv báli fotójára nagyon emléxem. csak lestem, hogy milyen csinos.
nem albérletbe, hanem ott akarunk venni. és a kettő közt kell albérletbe mennünk, de remélem találunk itt valahol valami lehetőleg olcsót.

Katus!
sajna nincs Spektrumunk.
biztos a protokoll szerint mondta a védőnéni, mert a Söfliben nekünk is 600 g/hó adatot mondtak. nem fáztatok kinn??
nekünk az 1 év sok lenne Kép, de megpróbálnám áttelepíttetni a chellonkat.

Vera!
éééééééééljen! akkor lesz egy öcsikétek!
majd meséld el az apás fürösztést, mert nálunk is 99%-ban ő fürdeti Lencsét.

Neet, Kisün!
Lencsi meghökkent fejét kellett volna látnotok, mikor múltkor kirohantam a fürdőszobából vizesen, pucéron,mert üvőteni kezdett az ágyban. odaszegezte a szemét a cickókhoz, és csak nézte bizalmatlanul. Kép lehet, hogy aszitte, hogy itt a vég, mert szopnia kell?

Brigi!
császárral szültem Bálint Balázsnál, aki az éppen nyári szabadságát töltő dokim helyettese volt abban az időben. első pillanatban megkedveltem, közvetlen, laza, humoros figura, aki érti a dolgát. nekem nagyon bevált, csak jókat hallottam róla. vagy lehet, hogy ő nem a Sándor fia? Kép ezeket mindig keverem.

ancsipancsi

ancsi,

milyen kaláka?nekem bőrönd ödön van meg....meg egy csomó más nem kaláka,ha gondolod bizniszelhetünk.írj mailt,ne untassunk itt mindenkitKép

fic,
remélem mindek ok,drukkolok nektek!!!!!

vera,
afp-hez gratula,kiskrapekhoz szinténKépjó nekedKépKépKép

és most el mert csak én hittem hogy b alszik és van időm,mert obégat úgyhogy hív a kötelességKép
Vendég

Vera,
gratula, bár ha jól tudom, predesztinálva volt az öccs, ugye? Neked is öcséd van, és Karcsi is öccs??Jól emlékszem???Kép
és ezek után követeld ki magadnak azt a 180 ezres verdát!!! Egy fiúnak az JÁR!!!KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi,
ez nagyon sirályul hangzik, akkor lesz kert is hozzá, nem? És mosogatógép RULEZ!!!! És a környék is szuper, meg nagyon jó arrafelé a társaság Kép

Gigi,
köszi, én egy rohadt mázlista vagyok KépKép

Ancsi,
nagyon felcsigáztak ezzel, nektek nincs spektrumotok? Kép De majd beszámolok, ha nem maradok le róla Kép

Micimacko,
üdv köztünk!!! Ha jól tudom, Bálint Sándor már vállal új szüléseket, de a többiek biztos megmondják!!! Kép

v
kisün

Zsan,
én folyamatosan próbálom nyomni, de magamat is állandóan lebeszélem róla Kép meg hát nincs rá annyi... és igen, nekem is öcs, karcsi is öcs, minden összevág Kép

v
kisün

Pucérkodáshoz:nálunk nincs rácsodolkózás mert Zapával együtt fürdenek meg mi is szoktunk pucéran közlekedni .Mármint nem takargatjuk magunkat öltözés közben meg ilyenek,szóval mindenki látja,hogy mi van vagy mi nincs Képa másiknak.

MAgdi!

Szerintem ez az a krém,nálunk is ez van ráírva!

Kisün!

De klasz,kispasid is lesz!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

JÓ HÍR: ded tüdeje tiszta, csak a torok piros, és a garatban van váladék, és az "zörög". huhhhhh (homloktörlés)

köptető és orrcsepp

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT ÉS A DRUKKOT! Igyekszünk bulni gyorsan.

Dorka,
köszi a recipét! Kép tündér vagy! élőszóban mesélek Neked, jó?

Lindi,
csajod szuperédes! nagyon jó pihenést és szórakozást kívánok Nektek! Kép

Üdv Brekuc! Kép

Denizsa,
én is szoktam énekelni Vincsenzónak Kép nem csak altatáskor, játszásiból is Kép és ő nagyon szereti. magamnak a fürdőkádban szoktam Kép de majd kipróbálom altatáshoz is, köszi. én le vagyok maradva, nem beszéltünk mi még ... mennyi idős Bálint?

Katus,
okés, majd dobj egy mailt! Kép mert nekem tésztaszűrő az agyam Kép

Kisün,
gratula a kiskrapekhez! Kép
ficánka

Pucérkodáshoz:nálunk nincs rácsodolkozás mert Zapával együtt fürdenek meg mi is szoktunk pucéran közlekedni .Mármint nem takargatjuk magunkat öltözés közben meg ilyenek,szóval mindenki látja,hogy mi van vagy mi nincs Képa másiknak.

MAgdi!

Szerintem ez az a krém,nálunk is ez van ráírva!

Kisün!

De klasz,kispasid is lesz!

Juc
20170114224602

bocs
20170114224602

Zuzmo,
igen, csak vicceltem. Kép El ne dugulj, mert akkor már komoly leszek... Kép

Ööö, még egy csomó mindent akartam, de mit is??

Fürdetőkrém: önmagában halál, de ha először a kád aljára kenitek (idegesebb állapotban jól oda lehet csapni, és fröccsen, yeaaaah. Kép), és arra a víz, az szétbombázza és fel is habosítja. Persze így is úsznak benne darabok, de az nem vészes.

Kisün,
éljen éljen. Kép De tudod, előre kikukucskálni a dolgot... Kép

neet
neet

Neet,
te beszéltél a Tavasz Tündérrel???
itt ezerrel sütis a Nap!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kisun, gratula a tronorokoshoz!Kép

Recca, csak felinformacioval tudok szolgalni.
Budapest Location Hosting www.blh.hu de nem jon be ra semmi.Kép
Esetleg itt nezz szet: www.tarhelykereso.hu
Sorry!!!

Babaszoba babakonyhajarol kigyujtottem kismillio receptet, szoljon akinek kell, atkuldom e-mailben.

Lindi, tok jo a koltozes! Multkor a cicis tortenetre irni akartam, hogy nem semmi.Kép De gondolom mindenki ismeri azt a kepet, mikor a tavolkeleti kisfiu egy fedetlen keblu szoborra cuppan ra.Kép

Ancsi, Kati is tud hadakerozni. NEm is kicsit, csapkod ezerrel. Es akaratos.Kép

Lyanykam tarkojanal piros pottyok, foltok jelentek meg. Talan beizzadt?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Én vagyok csak perverz, h engem sosem zavartak az úszó fürdetőkrém darabok????
költői kérdés, igen tudom, ÉN....KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Engem sem zavarnak,rákenem a dedreKép

Juc
20170114224602

Én is rákenem. Hajat mosni pl abszolút ideális.
neet
neet

én is mindig rákenem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mit kell egy hivatalos, vérprofi, amerikai tipusú önéletrajzba beirni???és hogyan????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Kisün, nagy gratula fijúhoz!Kép

Ma egy hős voltam .... na jó, csak izomszagú.Kép Elvittem a beteg telefonunkat szerelőhöz a világ másik végére, ahol havasabb útak voltak, mint nálunk. Kép

Lindi, Grétinek egyre huncutabb nézése van.Kép
zanza

Zanza,
te egy hős vagy! Kép

Zsan,
igyekeztem, de TT nem ért rá. Lehet, h mégis sejti, mit akarunk?? Kép
neet
neet

Zsan,
a neten nem találsz valami mintát? American type CV example vagy valami ilyesmi...csak egy tipp.
neet
neet

Kisün!
Gratula a kiskrapekhoz!!!

Dora!
Engem érdekelnek a receptek! E-mail címem a profilomban van, előre is köszi, ha át tudod küldeni!

Fic! Bálint 7 hónapos lesz a hétvégén. Vincsenzónak jbulást,és ő mennyi idős?

Mása!
Örülök, h bankban minden OK volt, majd írjál!

Zsan!
Hol süt a nap?? Küldjél belőle hozzánk is!!! Hátha elolvad a hó és nem kell lapátolni...

Kép
Kép
denizsa

Dorka!
receptek nagyon érdekelnek!!! légyszi küldd át!
és Lencsi nyakán is piros (patti méretű) pöttyök vannak tegnap óta. csak most az arcán is van pár. Kép nem tudom mitől.

ancsipancsi

Ancsi!

Egyáltatlán nem fáztunk. Egyébként nagyon jó idő volt, szívesen maradtam volna még, csak a babakocsit ne kellett volna tolni.. Kép 2-300 méteren keresztül kellett emelgetni, mert tolni ugye nem lehetett a hó miatt. Még azúton se. De visszafelé már jobb volt a helyzet. Az tetszett, hogy pont pihegtem mint a kisliba, Kép amikor leálltam egy kicsit az emelgetések közepette. Jön velem szembe egy nő, húzza maga után a banyatankját (egyik kollégám hívja így), erre: asszonyom arréb tolná a kocsit? TOLNI???? Nem tudom melyik bolygóról csöppent. Ha ő nem tudja azt az izémicsodát húzni, akkor én hogy tudnám tolni a sárnehéz kocsit, egy 20-30 centis hóban??? Na, mindegy! Kép

Fic: gratula, ez nagyon jó hír! Csak így tovább! Kép
Mélt próbálom nem elfelejteni. Kép

Vera: gratula a fiúkához!! Kép Kép Kép Kép
mkatus

Fic!
Bálintról röviden: Mint írtam mindjárt 7 hós lesz. A Szt. Imrében született Faludi dokinál. Nagy baba, 6 hósan 10 kiló volt, épp ma dobozoltam be a 86-os ruháit. Imád szopizni, féléves koráig csak tejcsit kapott. Azóta kóstolgatunk, általában nagy fintorok közepette. Bár tegnap sikerélményem volt: az egész adag (volt vagy 4 kiskanál) almás krumplipürét egyszuszra megette. Alvás problémáink korábban nekünk is voltak, de mostanság is vannak néha. Már két hónapja fogzunk, de fog még sajna sehol. Legújabb tudományunk a négykézlábra állás. Küldök róla egy képet:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Dóra! Nekem is küldd át légyszi a recepteket, köszi: ildi142 kukac freemail.hu

Fic! Örülök, hogy Vincenzo-nak "csak" ez a baja.

Ancsi! Nekem is vannak Liberós nyuszijaim. Kettőt már ki is vágtam (ami összesen 4 nyuszit jelent),meg most vettem még 3 zacskó Liberó pelust, mert akciós volt a Tescóban, az még 3x2 nyuszi. Szívesen neked adom.

Denizsa! Nagyon cuki Bálint!

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
nagyon jók a fotók, és Gréti gyönyörű! Kép
Mivel szombaton vsz nem lesz időd olvasni, most szeretnénk nagyon boldog szülinapot kívánni!!!

5 szobás lakás nagyon nagy! Ahhoz ugye jár takinéni is? Kép

Neet,
köszi! és csatlakoznunk az éljenzéshez, és holnap már Votiv is... Kép

Én ma lapátoltam is és élveztem is a napsütéses időt, és szánkóztunk ma is... Fel volt sózva (sajnos), de ez a nagyobb mennyiségű hó lassan olvad...szóval jó napunk volt (van).

Blaye
blaye

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?