A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Csibe!
Teljesen megértelek! Legyél is csak önző!
Hisz tiéd a legnagyobb boldogság! Kép
réka
Vendég

Sziasztok!

Csak a nagy piros betűkre lettem figyelmes, NEM HISZTÉRIA, hanem GELATTERIA a neve, holnap telefonálok is. Ott ahol sok piros, meg zöld bőr fotel van az emelet középtáján. Ott lesz még pár elől huplis csaj az lesz az ismertető jel. Én is ezek közé tartozom, majd igyekszem valami feltűnőt felvenni, de biztosan ott lesz Unique, akinek a hasát már mindenki felismeri, és nem tartozik hozzá fej. Fuj ez gonosz volt, de jól esettKép

Juca

tjuca

Jucaaaaaaaaaaaaaaa Kép Kép Kép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nahát, ezt nem vártam volna Kép Kép

Puszi

KépKép
unique

Vigyázz, nehogy a kezeim közé kerülj! Kép

KépKép
unique

Kati, ÁgiKép
Mail ment!

KépKép
unique

Unique!
Így jár, aki mindig fejetlen fotót tesz fel! Kép

Juca!
Kép Kép Kép
Köszi, hogy odacsörögsz!

Jó éjt:
réka
Vendég

sziasztok,bocsi hogy nem irok mindenkinek.

dido nagyon sajnalom a kocsitokat,belegondoltam...ha a mienket ellopnak akkor az eletben nem lenne masikKép

dudu veszesen fogynak a napok,de a drukkjaim tovabbra is mennekKép

sziszka es aki meg meg kerdezte.Fogyit csinalom de mar nem azt a "drasztikusat" hanem annyi hogy este 6 utan nem eszem,nem eszem zsirosat,edeseget,es sok gyumit eszem.ennyi igy a fogyas lealltKépde erzem hogy konnyebb vagyok csak nem hirtelen megy le.Ami zavar hogy az arcomon lett ket luk.Az arccsontom mintha kidullett volna es az allata levo pofazacsim eltunt.Most olyan furi.Ja meg hulyelyul fogyok nagyon.lefogyott a hatam,meg a vadlim felleti resz a terdemnel.bezzeg a hasamrol irto pici ment leKépAzert csinalgatom.

eszter.feltem nagyon hogy ki mikor fogja ezt megkerdezni.A valasz nemKépdohanyzomKépkeptelen vagyok most letteni.gyenge az akaraterom.meg allandoan arra lyukadok ki hogy most ugysem lehet baba,igy nem artok nekiKép

doki ugyben:hat egy nagy rakas szar.ma majdnem osszetortem mergemben egy tanyert,pedig nem szokasom vagdalozni.A ket klinika meregdraga,kiszamoltam hogy 5xvizsgalat+uh=ferjem egy honapi fizetese.jo mi?a magandoki 2 hetente 1 napot dolgozikde most telel es csak 28 an kezd dolgozni akkor meg ugye lekesek a vervetelrolKép
van megegy lehetoseg,de az meg nagyon mesze van.
meg van par napon eldonteni mi legyen.
Szivem szerint visszamennek aregi dokimhoz de a parom hallani sem akar rola.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Niki!
Ez tényleg nagyon jó ötlet, a férjemnek is tetszett, szerintem így fogjuk mi is csinálni.

Korek!
Örülök, hogy már jó a kedvedKép. Látod csodák is vannak, de szerintem Nektek nincs is rá szükségetekKép.
A taliról hiányoznál, ha nem tudnál jönni, de persze megértem, és egy kicsit írigylem is a programotokatKép.

Mátra!
Jó volt olvasni, hogy már Neked is jobb a kedvedKép.

Dudu!
Azóta még nem vettem Qupidót, majd ha aktuális leszKép.

Sziszka!
Nem sok esély van rá, és ahogy telnek a napok még jobban csökken. Tegnap telefonált a rendőrség, hogy megkérdeztük-e a szomszédokat, hogy nem láttak-e valamit?!?!? Én eddig azt hittem, hogy a nyomozás az ő dolguk, úgylátszik ők másképpen gondolják!!!
Egyébként dolgozz a tali ügyén, mindennap egy picit, amíg 99% nem leszKép

Kivi!
Sajnálom, hogy most sem ismerhetlek megKép, legközelebb már nem fogadunk el kifogástKépKépKép
Egyébként milyen biztonsági rendszer volt a kocsitokba, hogy nem tudták elvinni, csak feltörték?

Tündi, Anikó!
Mi volt a dokinál tegnap?

Csibe!
Aranyos nagyon a kis megmondós ötletedKép. Majd ugye mesélsz, hogy mit szólt a férjed hozzá?!?!

Monyóka!
Az orvosok is a lassú fogyást szokták javasolni, és nem a drasztikusat, mert az megviseli a szervezetedet, ráadásul kevésbé is tartható meg az eredmény.
A dokival kapcsolatban, elképesztőek az árak nálatok, nem is tudom, hogy mit mondjak, Nektek kell döntenetek, de azt azért remélem, hogy nem úgy döntötök, hogy végül egy dokihoz sem mész majd el!!!

dido

dido
dido

Szia Dido!
Tegnap nagyon jokat mondott az orvos!
Azt mondta hogy nagyon jo a vérképem!És hajrá!
Annyira boldog voltam hogy majdnem elkezdtem sirni és mondta hogy ejnye-ejnye majd amikor terhes lesz!De látta hogy mennyire érzékeny vagyok és mondta hogy ne aggodjak ha elsőre nem fog sikerülni!Mondtam nem aggodom mert én most javitok az átlagon és egy honap mulva kopogtatok hogy terhes vagyok!
Aranyos volt mert csak mosolygott!
Ennek örömére ma meg is jött!És innentől ujra reménykedünk!Mert reménykedhetünk!
Nagyon örülök!

ANIKOKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Örömteljes havas reggelt mindenkinek! Gyönyörű havas minden errefelé, csak az a baj, hogy inkább karácsony táján eshetett volna ennyi. Na de mindegy! A főnököm most telefonált és azt mondta hogy kb. 30 cm-es hó esett. Hát nem is tudom, szerintem azért az sok, annyi nincs.
De tök jó, ma nincs benn, és így csak ügyeletet kell tartanom. Szinte semmi meló sincs mostanában. De inkább lenne, mert így nem érzem túl jól magam. Na mindegy, lesz ez még így sem.

Csibe
Nagyon aranyos a ötlet. Mikor fogod megmondani neki, a doki után? Én is gondolkoztam azon hogy nem mondom meg a páromnak azonnal, de ő fejben tartotta hogy mikor kell megjönnie, és rámkérdezett hgoy van e már valami, meg hogy mikor fogunk tesztelni. De azt hiszem, hogy így is nagy hatással volt rá az eredmény. Kép

Képzeljétek! Tegnap volt kinn nálunk két kollégája és kérdezték, hogy hogy vagyunk, mint vagyunk. Mutattam nekik az UH-képet, az egyik felismerte hogy mi a szitu, mert neki most lesznek a már meglévű keresztfiunk mellett ikrek, a másik nem látott semmit! Erre a párom! "Hát meg van jelölve két kis kereszttel, nem látod?" Olyan aranyos volt ahogy magyarázta a képet! Tiszta megható pillanat volt! Ilyen pillanatokat kívánok mindenkinek!!!!!

MátraKép
Mi van veled? Teljesen el vagy veszve! Mikor leszel?

MonyóKép
Gratula a szép fogyáshoz, szerintem is jobb ha áttértél a drasztikusról, mert a szervezeted nem valószínű hogy megköszönte volna neked a sok kínzást! Az a lényeg, hogy te jobban érzed magad minden gramm leadásával!Kép

Tündi Kép Anikó Kép
Mi volt a dokinál, beszámoló!!!!!!!

Mindenkinek pusza! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Anikó!
Ezek szuper hírek! Hát akkor tényleg HAJRÁ!! Kép

Dido!
Nekünk is VW Polo-nk van és nekünk feltörték, vagy akarták már jópárszor. Sajnos ezeket állítólag könnyű. Ezért cseréljük le. Viszont van benne egy váltózár, ezért nem tudják elvinni. Ez ajánlom nektek is, vagy egy titkos indításkapcsolót.

Monyó!
Köszi, ami késik, nem múlik! Kép
Lassú fogyi is fogyi, legalább tartósabb lesz a hatás. Kép Én u.ilyen módszerrel fogytam az esküvő előtt kb. 5-6 kg-t.
Doki ügyhöz nem igazán tudok hozzászólni, de drukkolok, hogy megtaláld végre a neked való embert! Kép

Lányok!
Megadom a mobilszámomat, hogy ha bármi gond lenne a talival kapcsolatban, valahogyan értesülhessünk róla, jó? Mert a legutóbb ez gond volt, hogy pl. aki mégsem tudott jönni, nem tudott senkinek szólni.
Szóval: 20/424-9251
De szigorúan titkos, csak Nektek! Kép Kép

réka
Vendég

Anikó!
Ez nagyon jó hír, elhiszem, hogy nagyon örülszKép. Akkor mostantól mindent beleKép!!!

Dudu!
Nekünk kormányzár volt benne, de ezek szerint az semmit nem ér. A váltózár ezekszerint hatékonyabb.
Beírtam a titkos telefonszámodat a telefonombaKép, én nem adom tovább ne aggódjKép.

dido

dido
dido

AnikóKép

Írtam neked emiltKép
Vendég

Lányok!
Virágról tud valaki valamit?

Kép
Kép
Vendég

LányokKép

Mintha valami olyasmi rémlene, hogy tegnap a "megint megjött" topicban a csajok Wish lombikjához drukkoltak. Tud valaki valamit? Vagy rosszul olvastam?

Kati
Vendég

UniqueKép

Írtam neked mailt. Nem kaptam meg a programot, mert az Outlook nem biztonságosnak titulálta és kitörölte. Fejlécen egy kis sávban ezt írja az üzid felettKép
Vendég

Kati!
Jól olvastad, tegnap volt Wishnek a transzfer, jól megkínozták (eléggé fájt neki), de már jól van. Két embriót kapott vissza és most otthon pihen.
Úgyhogy lehet neki drukkolni! Kép
réka
Vendég

A transzfer az már a visszaültetés?

Bocsi, de ez nem teljesen tiszta nekem
Vendég

Kati!
Igen, a transzfer a visszaültetés.
A punkció, mikor kiveszik a tüszőket, hogy aztán randizhassanak a petricsészében. Kép

No, mostmár eltűntem dógozni!
Vendég

Sziasztok.
Gyerekápolás és rohangászás ezerrel.
Holnap megyek a hematológiára.

Nektek meg jó talit majd. Egyetek egy jó nagy kehely fagyit. Isteni fagyik vannak ott.Kép

Próbálok visszaolvasni.
tzg1

Sziasztok!

Unique Kép
Azért Juca gonoszkodása ellenére a fejedet is hozd el a talira légyszi KépKépKép

Juca
Köszi a foglalást!!!!!!!!! Kép

Réka
Záróráig? Ti ott buliztok záróráig nekem meg haza kell jönnöm? Ez nem igazság... Kép
Virágról nem tudok semmit sajna. Én is elmentettem a telcsiszámod KépKép

Monyóka
Kitartás még a fogyókúrádhoz! Tudod, a hormonok érdekében! Nagyon elkeserítő lehet, hoyg ilyen siralmas a doki helyzet nálatok. Olyan jó lenne ha valahoyg meg lehetne oldani az itteni vizsgálódást, valamelyest könnyebb lenne az életetek. Még ez sem igazán van a segítségedre a depi mellett Kép

Anikó
Akkor mindent bele! Kép

Csibe
Igen, ilyesmi elmondásra én is gondoltam már, de rájöttem, hoyg majd a pillanatnyi elmeállapotom fogja meghatározni a módot Kép Drukkolok neked nagyon hogy midnen rendben legyen ma!!! Várom a híreket!!!!

Lányok Kép
Nekem nem jött össze a randi a dokival tegnap, mert elutazott. Úgyhogy jövő héten újra próbálkozom, még nem késő. Akkor kicsit csalódott voltam, de útban hazafelé elbeszégettünk... a Sorsom meg én Kép

Én: hát ez az én szerencsém, épp hogy indulhatna a project újra, és máris falba ütközök. Pedig már azt hittem, hogy végre konkrétumok lesznek a fejemben Kép
Sorsom: de hát van még időd, vannak még lehetőségek, ne keseredj el, és főleg ne legyél mérges!
Én: könnyen beszélsz, te már mindent tudsz, hogy az életem hogy fog alakulni. Nehezedre esne velem is tudtani, hoyg jobban érezzem magam?
Sorsom: nem tehetem, te is tudod.
Én: na persze... Kép
Sorsom: ha kicsit jobban bíznál bennem... viszem én a terhedet!
Én: hm....... na jó, igazad van, tényleg jobban kellene bíznom benned Kép Mig neked csak velem kell foglalkoznod, nekem egy csomó minden mással is. Úgyhogy mostantól legyél a málhásom, kérlek! Én meg ígérem, jobban figyelek a bizalomra! Kép

És miután ilyen szépen megbeszéltünk mindent, hazaértem, és egy csokival azért csak megvígasztaltam magam Kép Jó volt kibékülni a Sorsommal.... Kép

Tündi
Vendég

Druszám Kép
Sőt, én még a 2x4 lábút is szivesen látnám, de asszem a fagyizóból nem sok maradna KépKépKép

Tündi
Vendég

TündiKép
Ugye tudod, hogy szerencsés ember az, aki tud beszélgetni a Sorsával!!?! Kép
És ha egyszer utolér a szerencséd.... Kép Kép
(küldtem mail-t)
réka
Vendég

UniqueKép

Miért írtad email-ban, hogy lebuktam? Látod, hogy hol dolgozom?Kép Miért is buktam le?
Vendég

KatiKép
Igen, azért írtam, mert a mail címedből láttam, hol dolgozol Kép
Most már átment másodszorra?

TündiKép
Tényleg klassz, hogy így megy Neked ez az elbeszélgetősdni.... Kép Kár, hogy nem árulta el a nyavalyás, mikor érkezik a gólya Hozzátok! Pedig annyira drukkoltam, hogy a végére ez is kiderüljön Kép
Persze, hozom a fejem is Kép nehéz lenne nélküle, főleg, hogy a férjemmel együtt megyek és hát két embernek kell egy fej, nemde? Kép Kép
Azt viszont látom, hogy mindennek ellenére jó a kedved, és ez már önmagában egy főnyeremény! Kép

WishKép
Mennek a drukkok ezerrel!!! Jó pihizést! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

KatiKép
Igen, azért írtam, mert a mail címedből láttam, hol dolgozol Kép
Most már átment másodszorra?

TündiKép
Tényleg klassz, hogy így megy Neked ez az elbeszélgetősdni.... Kép Kár, hogy nem árulta el a nyavalyás, mikor érkezik a gólya Hozzátok! Pedig annyira drukkoltam, hogy a végére ez is kiderüljön Kép
Persze, hozom a fejem is Kép nehéz lenne nélküle, főleg, hogy a férjemmel együtt megyek és hát két embernek kell egy fej, nemde? Kép Kép
Azt viszont látom, hogy mindennek ellenére jó a kedved, és ez már önmagában egy főnyeremény! Kép

WishKép
Mennek a drukkok ezerrel!!! Jó pihizést! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Babás Lányok!

Ti az édességgel hogy vagytok? CSoki, cukor, stb...? Olyan furi, mert a szemem csak nagy ritkán kívánja meg, de akkor sem tudok belőle enni. Pedig ilyenkor azt mondják hogy sokan a csokiért vannak oda, de én nem. Lehet hogy jobb is így mert legalább az nem hizlal. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Unique!

Mea culpa ó Dzsíz MAXIMA MEA CULPA!!!
Olyan jó lesz holnap talizni!
Én most páratlanul megyek, Kofa gépet szerel, amíg én ötyézek:-)

Wish!

Nagyon szorítok, hogy sikeres legyen a beültetés!!!!

Tündibündi!

Gyere, majd dumcsizunk. Be optimist! Én tudom, hogy sikerülni fog!!! A nehezén azt hiszem túl vagy!!!

Telefonáltam, OK menjünk. Mondjuk nem tudom meddig lehet ott ücsörögni, lehet ebédtájban át kell majd cuccolni az IKEA-ba, mert mégsem lehet fagyit ebédelni, de ezt megbeszéljük!
Igyekszem korán odaérni, de nem garantálok semmit.
Be vagyok sózva rendesen!!!!Kép

Na a többit majd élőben, mert a főnököm így is pikkel rám picit. Árzékelteti, hogy azért mert én gyereket várok, nekem duplán kell húznom, én meg érzékeltetem, hogy nem. Tök jó, nem olyan fából faragtak, hogy egy két gyenge próbálkozás miatt halálra gürizzem magam!

Pá csajok!

Juca

tjuca

Dina!

Eleinte nem csúszott a nass, mint ahogfy semmi más sem, de most már nincsenek efféle "gondjaim" sőt most már mindenképp Gombóc Artúr vagyok!!!!Kép
Kép

Juca

tjuca

Juca
Csak a pontosítás kedvéért: én mégis inkább szombaton mennék Kép Megkérdeznéd, hogy holnapra foglaltál-e asztalt? Kép Majd jól kifaggatlak hogy miért is Kofa a Kofa, mert erről a körről anno lemaradtam, és egyenlőre másra asszociálok... Kép
Köszönöm a bíztatást!

Unique
Jó a kedvem ja, bár a Munkácsy kiállítás lehet hoyg lever majd, nem tom mennyire volt depis a pasi amikor festegetni támadt kedve, úgyhogy ha holnap csupa Kép fejeket írok, akkor baj van Kép
Akkor 6 láb 2 fej? Nem rossz, ha elég súlyos az a 2 Kép
Nyavalyás Sorsom??????? Kép Köszi, hogy felnyitottad a szemem, persze ettől én még bízok benne KépKépKép

Tündi
Vendég

Tündi!

Jogos, szombatra foglaltam helyet!!!

Juca

tjuca

Sziasztok, most elmegyek egy kicsit hosszabb hétvégére! majd csak hétfőn leszek!

Pusza mindenkinek, és jó talit hétvégére! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

DinaKép
Örülj neki, hogy mostnem vagy édesszájú... Eljön majd az az idő is. Kép
Mondjuk én nem kívánom nagyon, de ha meglátom, nagyon nehéz ellenállni Kép

TündiKép
Megbeszéljük szombaton! Kép
Hajrá a kiállításra! Kép

JucaKép
NO PROBLEMO, ANGYALVIRÁG Kép Kép
De annak azért örülök, hogy nem péntekre foglaltad az asztalt Kép
Majd rendelünk meleg ételt. Nehogymár mi menjünk a kajához Kép
ja, s még valami, Te kis Gombóc Artúr: mennyi az annyi? Mennyi mászott fel eddig?

Puszi

KépKép
unique

Már én is úúúúúúúgy várom a talitKépKépKépKép!!!!

Tündi!
Sajnálom, hogy még egy hetet várnod kell, de gyorsan el megy ám Kép, főleg ha valakinek ilyen jó beszélgető társa van Kép.

Dudu!
Írtam Neked mailtKép.

ditta

dido
dido

SOS

Letört a fogamból egy darab. Lehete fájdalomcsillapítót kérni? Gondolom nagy a gáz, ráadásul hátsó rágó fog. Ennyit a fogaimról most teljesen készen vagyok. Még az a szerencse, hogy nem fáj.

Juca

tjuca

Unique!

5-6 kiló. Azt hiszem, bár nem tudom pontosan.

Juca

tjuca

Juca!

Nyugodtan lehet fájdalomcsillapítót kérni! Emiatt ne izgulj! Nekem 15 hetesen kellett fogat csináltatni, és akkor mondta a fogorvos, hogy csak az első harmadban nem tanácsos, de utána nyugodtan lehet.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok lányok!
Bocsi de eltüntem 1 hétre.Tegnap megvolt az insemem. Mindkét oldali petefészkeimben volt 4-5 szép tüszőm és az estrofémnek köszönhetően megvastagodott a nyhártyám.Szóval jók az esélyeink.Nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog és amikor egyedül vagyok bvíztatom a sejtecskéket, hogy segítsenek anyukának, hogy 9 mhónap múlva összepuszilgathassam őket.:-) Szóval HAPPY vagyok, csak jön az a fránya 2 hosszú hét.

Monyóka
Nézz körbe mielött voksolsz egy doktor vagy kórház mellett.
Nekem is megajánlották az insemet több helyen is volt 40000-80000-ig. Körbe néztem mert nem engedhetjük ezt meg magunknak, nem az egyszeri alkalom miatt, hanem mivan ha menni kell többszőr is. Sajna ez igazolt hiszen tegnap 3. insemet csinálták. Elég a gyógyszerekre összekeresni a pénzt. Vannak kórházak ahol TB alapon is megkapod azt, amiért máshol súlyos pénzeket fizetsz. Ne kesered, hanem érdelődj!! Én is így találtam rá a doktoromra, akiért tűzbe mennék.

Tündi
Tetszik az elbeszélgetésed.Aszem a legjobb partnerrel beszélted meg az élet dolgait.
cinca

Sziasztok Lányok!Kép

Hát engem senki nem hiányol?Kép
Nem tudtam eddig jönni mert valamiért nem volt netünk,de most már itt vagyok.

Voltunk tegnap 4D-s ultrahangon!Kép Nagyon szuper volt!Kép Eltudnám nézni a kisfiunkat egész nap,hogy mit aktívkodik ott bent!Kép
Nagyon édes pici keze és pici lába van!Kép
Sajnos csak a profilját mutatta meg nekünk,pedig annyira kértük hogy forduljon még,de hát nem akart(már most is szabad akarattal rendelkezikKép).
Teszek fel képet is ha a férjem majd segít feltenni.

Évi77,Unique!Kép

Nektek is nagyob adatokat mért a 4D mint amit a dokid mér?Mert nekünk a gép szerint legalább 200-300 grammal többet mért és azt mutatta hogy április közepén fogok szülni,legalább 2 héttel hamarabb mint ahogy a nőgyógyászom mondta.
Most akkor melyik érték a jó szerintetek?
Én másoktól azt hallottam hogy a 4D az hitelesebb,de én most már nem tudom.

Mindenkinek szép estét kívánok!Kép

Sysy
sysy77

Szia Manyoka!
Anett vagyok a hőmérős topikból. Milyen fogyókúrával sikerült így lefogynod? Kép
anettgy

Sziasztok!

Megint géphez jutottam egy cseppet Kép

Csibe
Nagyon nagyon édi, ahogy el akarod mondani a párodnak, hogy babótok lesz Kép
Mesélj majd, hogy sikerült a nagy bejelentés! Kép

Juca
Köszi a figyelmeztetést Kép))
Tuti, hogy kerestem volna össze-vissza azt a Hisztériát... és én amilyen bamba vagyok...Kép
Úúúúúgy izgulok máááár naaaa Kép

Unique
Rajzok készülnek Kép

Monyókám Kép
Nem is kell a drasztikus fogyás Kép
Hirtelen fogyni nem jó.
-én beszélek, másfél hét alatt 3 kg, de éhezés nélkül,bár ez nem tudom mennyire drasztikus-
A pocakról fogyás megoldható pár felüléssel Kép
A doki-dolgot sajnálom Kép

Dido
Már 100%, hogy megyek Kép)))
A párommal is meg kellett beszélnem, hogy nincs-e pont aznapra valami(már előre lebeszélt)
dolga. Szerencsére nincs, így maradhat itthon kutyaszitterkedni, meg dolgozik kicsit
helyettem Kép
Nagyon sajnálom ám az autótokat Kép Kép Kép

Réka
Beírtam a számod a telcsimbe Kép)))
Nem mondom meg senkinek Kép

Wish
Nagyon nagyon nagyon szorítok értetek!!!!!

Tündi
Aranyos ahogy leírtad a beszélgetést a Sorsoddal Kép
Hááát teljesen igaz, hogy mindig mindennek meg van az oka, hogy miért így vagy úgy történt Kép
De már vár Rád a jól megérdemelt jutalom (én tudom Kép)) )

Dina
Szép hétvégét Kép

Cinca
Gratula az inszemhez!
Itt meg segítünk, és fogjuk a kezed, hogy azt a két hetet kibírd Kép

Sysy
Én hiányoltalak, és kértem is az élménybeszámolót a 4D-ről!!!!
Köszi, hogy megírtad!!! Kép
Jujj, biztosan nagyon nagyon édes a pici fiú Kép))
Képet nem tudsz feltenni????
Úgy megnézném a kis lurkót!!!!!

Jujjj, már ennyit írtam ????

Szisz

szisszka

Itt a kép ha minden igaz:
Kép
sysy77

Sziasztok!
Csibe!
Nagyon gratulálok neked!Problémamentes várandósságot kívánok!
Már tegnap is írtam, de akkor nem ment át, később pedig nem ültem géphez!
Duddu!
Mégsem jön össze a szombat.Kép A mozisban viszont benne vagyok, ha áll még.Kép

Ma voltam dokinál,15mm-es a baba, jó 8 hetes vagyok, szept. 20-ra vagyok kiírva.KépMinden rendben van, még néha fája hasam, de jól vagyok.
Most ennyit,majd jelentkezem.
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Megvolt a nagy bejelentés a férjemnek!
Már nem tudtam magamban tartani, ill. a doktornéni megállapította,hogy teljesen szabályos terhességem van,láttuk az uterusban a 6x7 mm-es petezsákot!Kép
4 hetes vagyok!20-án megyek újra,akkor már szívhang is lesz,azt mondták.
A nyh-m azonban most is (mint mindig)elég vékonyka,így Duphastont kell szednem.

Köszönöm az újabb gratulációkat!Kép

Wishnek!
Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cinca!
Szorítok neked is!

Lányok!
Remélem nem esik több hó,mert akkor nem indulunk el szombaton!Timinek tudom a mobilját,legfeljebb üzenek vele!

Jó éjt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

csibe,ijfent gratulalok.Gondolom a ferjed is el volt/van szallvaKép

fogyi.megy ez lassan.olvastam az ujsagban hogy a legjobb ha ket het alatt lemegy 1 kg.Na ez nekem is menni fogKép

koszi lanyok a dokihoz a szurkolast.Igazabol kicsit elkeseredtem a dolgon,hogy azert 3 bol legalabb 1nek kellet volna bejonnie.Na de nem adom fel a keresest,nem akarok lecsuszni a vervetelrolKép
Mar egy almomat feladtam,mar agyban elkepzeltem rendeztema konyhamat.mert ugy volt hogy az iden meglesz a konyham egy pici ebedlovel.
Na ez az iden elmarad,inkabb a dokira koltom a penzt.vegulis az egeszseg fontosabb.Konyha lesz jovoreKép

Kép
monyoka

csibe,ijfent gratulalok.Gondolom a ferjed is el volt/van szallvaKép

fogyi.megy ez lassan.olvastam az ujsagban hogy a legjobb ha ket het alatt lemegy 1 kg.Na ez nekem is menni fogKép

koszi lanyok a dokihoz a szurkolast.Igazabol kicsit elkeseredtem a dolgon,hogy azert 3 bol legalabb 1nek kellet volna bejonnie.Na de nem adom fel a keresest,nem akarok lecsuszni a vervetelrolKép
Mar egy almomat feladtam,mar agyban elkepzeltem rendeztema konyhamat.mert ugy volt hogy az iden meglesz a konyham egy pici ebedlovel.
Na ez az iden elmarad,inkabb a dokira koltom a penzt.vegulis az egeszseg fontosabb.Konyha lesz jovoreKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Tegnap lusti voltam írni Kép

Aniko!
Nagyon örülök, hogy jók az eredmények! KépBabára fel!

Kivi,Bogica!
Kár, hogy nem tudtok jönni a talira...Majd a következőre!

Dudu!
A számod jegyeztem én is!Köszi!
Kép

Tündi!
Hát peched volt a dokival, az biztos...Az 1 hét, meg hamar elszalad majd!
Beszélgetés a Sorsoddal, jóóó!Én még nem tettem meg a sajátommal, de jobb későn!Kép Pótolni fogom mindenképpen...Kép

Juca!
Köszi a foglalást!
Én sem vagyok biztos benne, hogy órákig lehet ücsörögni majd a fagyik mellett, de lehet, hogy kicsit fellendítjük a forgalmukatKép Üldözéspara?Ugyan már...
Fogacskád megoldódott?

Dina!
Neked is jó hétvégét!Nekünk jó lesz! Kép

Cinca!
Nagy dukk!Kép
Csak úgy pörögnek az események mostanában...!A két hét is így telik majd, meglátod!Kép

Sysy!
Nagyon jó a kép!Édes!Kép

Szisz!
Jössz a talira!!!Szuper! Kép

Csibe!
Kép
Nagy a boldogság?!Gondolom egész este vigyorogtok!Kép

Monyóka!
A fogyihoz kitartást továbbra is!Kép
Dokiból, meg biztos megtalálod a megfelelő személyt...

Wish!
Háttérből drukk Nektek!Kép

Voltunk ma a Kaáliban!Ultrahang, vérvétel (HÍV, Hepat, prolaktin:12,7).Apa eredményei is sokat javultak.Kép
Ma este megkaptam az első Suprefact szurimat, nem lesz fogigátló...
Elkezdtük!!!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Juca!
Hogy van a fogad?

Cinca!
Hamar elmegy az a 2 hét, addig is nagyon -nagyon drukkolok NekedKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Te csak pihengess, és csak csupa szépre és jóra gondoljKép!!!

Sziszka!
De jó, hogy sikerült elintézni és Te is jöszKép. Akkor holnap találkozunk, és persze a Többiekkel isKép!!!

Sysy!
Andris már most kész nagyfiúKép, nagyon édes, jó lehetett látni ÕtKép.

Bogi!
Még egyszer gratulálok, csak így tovább szept. 20-igKépKépKép!!!

Csibe!
Akkor már hivatalosan is Kismami vagy, gondolom a férjed is el volt olvadva, amikor megmondtad, hogy Kispapa lettKép.

Monyóka!
Ezt szeretem olvasni, amikor ilyen határozott és eltökélt vagyKép További sok sikert a fogyihoz, és találd meg mihamarabb a számodra jó dokitKép.

Brill!
Ez nagyszerűűűűűűKép. Akkor a jövő hónapban is lesz egy kis zebrácskánkKép!!! Nagyon-nagyon drukkolok NektekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi a köv. lépés?, és mikor?

dido

dido
dido

Évi79!

Veletek mi újság, hogy VagytokKép? Régen írtál márKép.

ditta

dido
dido

Brill!
Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!! Figyeld meg milyen gyorsan telnek a napok. Úgy betáblázzák az embert, hogy nincs is időd másra.HIP- HOP és már leszívásra mész. Drukkk!!!!!Kép

Monyóka!
Csak így lelkesen és pozitívan! Meg fogod találni a dokidat, nyugi!!!!

Csibe78
Hogy reagált a párod? Odaadtad a cipőket? Mesélj!
cinca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?