Délelőtt nem engedett be a net, így csak most tudok jönni. Jó sokat írtatok alig győztem olvasni.
Tegnap kifejezetten rossz napom volt, folyamatosan rosszul éreztem magam. Ma egy fokkal már jobb. Az uh képet nem sikerult jól lefotózni, vaku nélkül nem látszik, vakuval pedig fényes fehér lesz. De nem adom fel még próbálkozom.
Bugristigris
Üdv körünkben!
Én is nyolc évig szedtem fogigátlót, de mire visszaállt a ciklusom jó néhány hónap eltelt. A gyógyi abbahagyása utáni első hónap úgy jött meg mint amikor szedtem, a következö két hónap nagyon hosszú volt, 48 és 35 nap. Ha így nézem akkor kb 4 hónap múlva álltam vissza, a rendes ciklusra.
Szerintem ne aggódj idővel minden helyreáll. Lehet, hogy neked is több hónap kell.
Mesi
Nagyon bíztató a görbéd és az együttlétek is jókor voltak. Remélem nem kiabáljuk el, de ez nagyon babagyanús.
Titi
A digitális hőmérővel tényleg pontosabb lenne. De a görbéd így sem tűnik rossznak. Az akciókat pedig tessék folytatni, ha mégis később van a pé.
Virág
Örülök, hogy minden rendben van.
A napi együttlétekért most irigyellek, nálunk sajnos ritkább lett mióta rosszul vagyok.
Anita
Ne higgy a negatív tesztnek. Vegyél másikat és próbáld ki. Minden tünetet érzel, biztos, hogy baba van. A doki is meg fogja erősíteni. A kórházi vizelet és vérvizsgálat tuti eredményt mutat.
Koda
Neked is szurkolok, hogy minnél hamarabb sikerüljön a kistesó.
Zsuzsa