A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

CSIBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Most olvasom csak mi a nagy újság.
(Én lebetegedtem hétfőn, a gépünk otthon meg tönkre ment)

Fantasztikus!!!
Teljes szívemből gratulálok nektek!
Hát most monjdam azt, hogy amikor még írtad, hogy késik a menzid én is meg akartam kérdezni, hogy nem-e lehet hogy esetleg, csak nem mertem...

Tehát már a minitalin, két várandós anyukával volt dolgom, de jó!

Remélem én is hamarosan követlek titeket.

junko
Vendég

Dudu!

3 cn. De nem gond, lesz ez még így sem. Kép

j.
Vendég

Szia Lányok!
Valamit meg szeretnék mutatni nektek:
1. szerda délután:
Kép
2. csüt. reggel
Kép
3. péntek reggel
Kép
Köszönjük a drukkokat, úgy tűnik ideértek, bár szívesebben láttam volna két erős csíkot valamelyiken. De 3 teszt csak nem téved és nem is kívánjuk tovább gazdagítani a teszt ipart.
Szóval örülönk, de még csak szép csendben, úgyhogy egyenlőre zebrát sem adnék magamnak.

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Dudu! Kép

Most ennek volt velemi előzménye, elkerülte a figyelmem, hogy nektek is lehet gratulálni?
Hát ez hihetetlen. Sztem elég egyértelmű a helyzet!

Istenem de jó nektek!

Csak azt tudom mondani, hogy megérdelemltétek, és ügyesek vagytok és örömteli gömbölyödést kívánok neked is.

j.
Vendég

WISH!

Még neked is akarta, írni, hogy nagyon-nagyonszurkolok.

j.
Vendég

Szia Duddu!
Ennél pozitivabb teszt már nem is kell!Szivből gratulálok!
Nagyon ügyes voltál!
Vigyázz magadra-magatokra!

Brill!
Akartam a multkor mondani hogy nem minden esetben kell fogigátlot szedni!Hamar elszalad ez a pár nap és hipp-hopp itt a punkcio!
Ha elfogadsz egy jo tanácsot,a punkcio elött egy két nappal kezdjél el inkább husféléket enni és inkább vöröshúst mert ez sokat segit hogy ne stimulálodj tul!Ez egy Dévai féle modszer de már sok helyen bevállt!
Nagyon örülök hogy elkezdtétek!

AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Szia Duddu!

Hatalmas gratula! Látom nálad is működik a biztonsági rendszerKép
Nyugodtan adjál magadnak zebrát, én is küldökKép
A két erős csík majd egy hét múlva. Szerda délután volt egy gyenge egy erős, ez már tuti!!!!Kép

Na mennek a zebráid édes! Aztán lehet ám mesélni!
Kép

Juca

tjuca

Dudu!
GratulálokKépKépKép!!! Nagyon boldog és problémamentes pocakosodást kívánok NektekKép!!! Szerintem is teljesen egyértelmű, főleg hogy már a ClearBlue is kimutatjaKép, hidd csak el nyugodtan nem sokára a kezedben foghatod majd Õ(ke)tKép!

Junko!
SajnálomKép

Évi!
Tényleg nem lesz semmi baj, a hirtelen kedély változás pedig a hormonoktól van, úgyhogy teljesen természetes. Nagyon izgalmas, két hét múlva már férjes asszony leszelKépKépKép.

ditta

dido
dido

Duddu!
Akkor csak csöndben de hatalmas gratula!

kancellárka

Duddu KépKépKép
Hatalmas gratula neked Kép
Annyira boldog vagyok Kép
Problémamentes pocakosodást Kép

Annácska 32+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Köszi, köszi, köszi, köszi!!!!!
Most nem tudok sokat írni, sem olvasni, mert már el kellett volna indulnom!!
Nagyon arik vagytok!

És a tábla (találtam magamnak középmegoldást):
Kép
Kép

Dido!
Megkaptam a leveled és még tegnap este válaszoltam, de most látom, hogy nem ment ki.
Bedöglött a levelező szerverünk, de ami késik, nem múlik. Kép

Tündi!
Amit te írtál, azt pedig véletlenül kitöröltem. Megtennéd, hogy újraküldöd az irodai címemre?
Köszi!

réka
Vendég

Réka!

Most akkor megmondtam vagy megmondtam hogy kétcsíkos teszttel jössz a talira?!Kép Egyáltalán nem halványak a csíkok, láttad volna az enyémet, milyen kis halványka volt!Kép
Nagyon örülök neked, és gondtalan pocakosodást kívánok! Nyugodtan tegyél magadnak zebrát a táblába, megérdemled!
GRATULÁLOK!!!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Annácska!
Köszönöm! De jó, hogy itt vagy!
Nem jössz holnap talira? Lécci-lécci-lécci! Kép
réka
Vendég

Sziasztok!

Mégis bejöttem dolgozni, mert a bugyuta férjecském, talált magának munkát, így odament. Na mindegy nem is tudja mit veszített, hgoy ma nem vagyunk együtt!!! Kép

Lányok, visszaolvastam, és mondhatom még jó hogy jöttem mert teljesen le vagyok döbbenve, a sok jó híren!!!!Kép

SysyKép
Nagyon aranyos a kép, én is szeretnék menni ilyenre, a keresztfiamék szülei most voltak 4D-en, az ikrekkel. Tök jó lehetett! Tüneményes az arcocskája, mintha egy kicsit szégyenlős lenne! Kép

BogiKép
Gratula a kismamaságodhoz, most már hivatalosan is csatlakoztál hozzánk. Már én is alig várom, hgoy ujra láthassam a kis Pöttömöt. Kép

CsibeKép
Gratula nektek is, és hogyan mondtad el végül is a párodnak? Gondolom, hogy menniyre örülhet most!Kép Kb. így: KépKépKépKép

MonyóKép
Csak így tovább, szépen lassan azzal a fogyival, majd meghozza ez is a várva várt eredményt.

BrillKép
Drukk-Drukk-Drukk-...-Drukk!!!!!!!!!!! Minél hamarabba akarjuk hallani a jó híreket. Kép

JucaKép
FogadKép fáj-e már, mikor mész dokihoz?

Évi79Kép
Ne izgulj annyira, ja én mondom, aki mindenen rágódik. Kép De hidd el, nem lesz ott semmi gond. Õ is érzi, hogy ami a mamának jó az neki is jó, és ha te boldog vagy akkor ő is. Kép

DuduKép
Ez igen! Gratula, igaz csaaak csendben, de nagyon örülök, és tényleg megérdemelnéd azt a zebrát a neved mellé. Mikor mész dokihoz, hogy megerősítsen?

Hú, jó sokat írtam, de nem tudtam kihagyni 1-2 hozzászóllást.

Pusszancs: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Cinca!

Kicsit tényleg hosszú lesz ez a két hét, de utoljára kell végigcsinálnod, mert most sikerülni fog! Az eredményeid nagyon biztatóak, beszélgess csak a mini babáiddal és nem lesz semmi gond.Kép

Sysy!

Igazi szívtipró már most a kicsi fiad! Néhány hét múlva pedig regész nap gyönyörködhetsz benne, ahogy tevékenykedik!
Nekünk pár nappal kisebbnek mérte a 4D-s UH Dórit, de nem volt jelentős a különbség.

Bogi!

Kár, hogy nem tudsz jönni szombatonKép De az nagyon jó hír, hogy a baba jól van, és te is! Még csak most lettél zebrás, és már 15 mm! Olyan gyorsan nőnek ezek a kis huncutok!

Csibe!

Köszi, hogy leírtad a nagy bejelentést, biztos nagyon boldog volt a férjed is! Nagyon szép hónapok állnak előtted, élvezd ki minden percét!

Brill!

Tök jó, hogy nem kell fogigátlóznod! Így azért gondolom gyorsabban fog haladni a stimu! Márciusban újabb zebrásunk lesz...

Évi!

Minden rendben lesz az esküvővel, nem félj, nem fog fájniKépKépKép
Pici babód is jól van, természetes, hogy eleinte mikor rendezgeti a bútorokat akkor fáj egy kicsit itt-ott, de ha belakta a kis lakrészét akkor már nem fog. (a végefelé majd megint lesz egy-két kellemetlen perced, de addig még nagyon sok örömben lesz részed, ez tuti)

Pusza, és holnap remélem jó sokan leszünk!
Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Még november táján írogattam ide, egyszer-kétszer. Azóta folyamatosan olvaslak benneteket, minden nap többször is. (bár azért minden üzenetet részletesen nem szoktam elolvasni, sok a munkám, ezért nem is írogattam, meg nem is történt semmi érdemleges.) De most megakadt a szemem Csibén és Duddun. Ez szuper, gratula!!! (főleg Duddu neked a sok-sok várakozás után végre SIKERÜLT) Ahogy ezeket a híreket olvastam, annyira reménykedek, hogy előbb-utóbb nekünk is összejön a baba (bár amúgyis optimista vagyok, de most méginkább). (most vagyunk az ötödik próbálkozós hónapnál.) Jövő héten 16-án bejelentkeztem magán nődokihoz. (időnként fáj a jobb oldalam ezt meg kéne nézni, plussz alaposabb kivizsgálás- vérvétel, ultrahang is kellene, az állami nőgyógyász ezt nem csinálta meg.) Most megyek először ehhez a dokihoz, ismerős ajánlotta.
Mindenkinek szép hétvégét!
A táblázatot állandóan követem, figyelem az újabb és újabb zebrákat és drukkolok mindenkinek.
Syry
(a köztes megoldás a táblában nagyon tetszett, párnap múlva gondolom átrakod igazi zebrára!!!)

Kép

Kép
syrynx

Duddu! Gratulálok!!!!!! Itt drukkoltam végig a háttérben, és reméltem hogy ilyen jó híreid lesznek!
Ez nekem is nagy bíztatást ad arra, hogy inszemmel is könnyen összejöhet a baba!!!!

Boldog pocakosodást kívánok!

Kép
szdorka

Csibe, Duddu
Gratulálkok nektek! Aztán vigyázzatok Magatokra!
Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Duddu!!!! Kép Kép Kép

Nagyon-nagyon-nagyon örülök és gratulálok!!!!!! Kép Kép Kép
(persze mindezt halkan kell elképzelni Kép )
Szerintem nem kérdéses, hogy várandós vagy, tök jó!!! Kép Kép

Mindenkinek üdv:
Réka
korek

Duddu!Kép

Nagy- nagy gratulaKép

CSak nem bírtad ki 15-ig!

15-én csak teszt van, vagy a kórházban vérvétel is lesz?
Emlékszel? Én sem hagytam, hogy zebrát adj, kérdőjelek voltak a nevem mellett vagy 2 hétig. Aztán amikor voltam először a vérvételen, és a HCG vérvétel kimutatta, akkor kaptam zebrácskát.

Még egyszer szívből gratulálok, és borzasztóan örülök.

Puszi, KatiKép
Vendég

Csibe, Réka!!!!

Hatalmas gratula mindkettőtöknek!!!! Kép Kép Kép
Ezek fantasztikus hírekKép

Móni

Kép
móni23

Duddu Kép Én is nagyon sok szeretettel gratulálok neked! KépKépKép Ha már a Clearblue is + lett, igazán rakhatnál magadnak egy zebrát! Kép

Móni23 Kép Majcsi Kép Szdorka Kép Mi van veletek???

Mi voltunk tegnap UH-n, az uccsón és CTG-n, az elsőn - szerencsére minden rendben van Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Csibe
Nagyon örülök, hogy minden rendben van, bevallom utólag, kicsit aggódtam érted. De már nem kell. Havazás elküldve északra, úgyhogy jöhettek Kép

Brill
Nagyon jó hogy ti is belevágtatok a közepébe, és iszonyúan drukkolok!!!!!! Kép

Wish Kép
Te sem vagy elfelejtve!!!!

Réka Kép
Gratulálok nektek, tiszta szívből – immár hivatalosan! Ügyesek voltatok nagyon!!!! Kép Boldog pocakosodást kívánok! Levelet küldtem újra.

Juca
Réka zebrái a legédesebbek, amiket valaha láttam Kép

Tündi
Vendég

Bár nem ér fel Csibe és Duddu jó hírével, de nekünk öröm, hogy most jöttünk az ügyvédtől megkaptuk a foglalót megírtuk az adás-vételit, szóval mondhatni eladtuk a lakást. Már csak egy újat kéne venni...
Üdv: Niki

kancellárka

DUDDU!!!!!!!!!!!!

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrááááááááááááááááááá!

Látod, én montam, hogy a 2006 pocakos! Dina meg beszélt a Jézuskával...
Nagyon - nagyon örülök nektek!

Kép
mátra

Timika:
Nincs semmi izgi. Mi ezerrel védekezünk. Kép Aztán, a tilalomnak is egyszer csak vége szakad, és megint lehet izgulni, hogy megjön-e vagy sem. (Pedig ezt már nagyon utálom.)
Amúgy voltunk síelni, ami nagyon klassz volt. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Majcsi, meddig kell még védekeznetek? Örülök, hogy jól sikerült a síelés! Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Csibe!
Gratulálok, sok boldogságot Nektek! Vigyázz Magatokra! Kép

Duddu!
Hát engedd meg, hogy teljes szívemből gratuláljak Nektek, őszintén kívánok csodálatos 9 problémamentes hónapot!!! Sok boldogságot és vigyázz Magatokra! KépKépKép

Brill!
Hajrá!!!! Kép

Puszi mindenkinek
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok lányok!

Megyek haza a páromhoz, és jó odabújok hozzá! Kép

Nektek nagyon jó szórakozást kívánok holnapra és képeket kérjük minél hamarabb a netre!!!! Ha már az igazi taliról lemaradunk, így láthassunk titeket!

Puszancs mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, néha olvasgatlak Titeket, de most erre a hírre írnom kell.Kép

Dudu!Kép
TUDTAM,TUDTAM, TUDTAM!!!!KépKépKép Annyira, de annyira örülök! Igazán megérdemelted már!
Örömteli hónapokat kívánok!

Csibe!
Természetesen szívből gratulálok Neked is! Gyönyörű pillanatok ezek, amikor még félig titok! Vigyázz magatokra!

Sysy!
Nagyon édi a kisfiad a 4d képen! Amikor én voltam, nekünk is idősebbnek mutatta a koránál.

Brill!
Neked meg megy a drukk ezerrel!!

Meg mindenkinek, akinek szüksége van rá!

Sajnos a talira nem tudok elmenni, mert a hétvégén wellness hétvégére megyünk a tesóimmal (3-an, csak lányok...KépKép).
De remélem jól sikerül, jó szórakozást mindenkinek!

Puszi
Adr+Levike
30+2

Kép

Kép
adriana

Lányok én már nem írok ma, holnap találkozunk, addig is mindenki vigyázzon magára.
Aki nem jön holnap, jó hétvégét.
Jaj, Cinca neked is mennek a drukkok és mindenkinek akinek kell.
mátra

Duddu!
Szívből gratulálok!Kép Kép Kép Kép
Hogy bírtad ki, hogy a szerdai teszt után nem mondtad el??? Kis titokzatosKép

Kép
Kép
sosi

Duddu,
hatalmas hurrá de csak halkan!!! Vigyázzatok magatokra, probléma mentes 9 hónapot kívánok!!!

Brill,
szuper hogy meg van az első szurid, pikk-pakk és nálatok is jön a kis manó!! :o)) még 2 hét és is megyünk konzultációra. Gondolom az első kör csak beszélgetős és után küldenek csak mindeféle vizsgálatra. Már kivácsi vagyok nagyon.

Évi,
ne idegeskedj a 12. heti UH miatt eddig minden szépen alakult és ezután is így lesz, inkább koncentrálj teljes erővel az esküvőre

Majcsi,
örülök hogy írtál. Ti is 3 hónapot vártok? Nekünk nagyon hamar elment, de lassan már nálatok is letellik.

Sysy
nagyon helyes a kisfiad!!

Sajna én holnap nem leszek ott a talin!! :o((
Jó hétvégét kívánok Mindenkinek!
Légyszi szorítsatok a hétfő reggeli UH-hoz és remélem a februári gólya már bugyolálja a csomagunkat. :o))

puszó
Kivi
kivi2

Duddu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Tudtam, tudtam!!!Nemhiába drukkoltunk Érted!!!
Nemsokára egy ilyened lesz:

Kép
Egyébként az első tesztem Mazsolával nekem is halvány lett, de öt nap múlva már nagyon erős!!!! Még azért ahhoz is (meg a problémamentességhez) is drukkolok, jó?

Puszi

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Dudu!
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Kép
Hogy bírtad eltitkolni 2 napig a tesztcsíkaidat!!
Légyszi tegyél be a táblázatba helyetted. Írd le,hogy milyen adatot írjak le. Szerdán voltam insemen! Éreztél-e valamit, hogy megcsináltad a tesztet? Abszolút jót tettél a lelkemnek.Kép

Mátra
Köszi a drukkot

Érezzétek jól magatokat a talcsin.Vigyázzatok a közlekedéssel,főleg a pocisok, mert a terhesek instabilan járnak.Jön a tavasz és már dobognak a zebra paták!
cinca

Sziasztok Lányok!Kép

Remélem mindenkinek jól telik a napja!Kép

Duddu!Kép

Nagyon örülök neki hogy sikerült és kisbabát vársz!Kép
Tiszta szívből gratulálok,és boldog gondtalan pocakosodást kívánok Neked!Kép
Ez a legcsodálatosabb ami egy nővel történet!Kép
Vigyázz nagyon magatokra!Kép

Kép
Ilyen szép kisbabát kívánok !Kép

Sysy
sysy77

Brill!Kép

Köszi szépen szerintem is édes(de én egy kicsit elfogult vagyok)!Kép

Dido!Kép

Tényleg cuki volt a fiunk de nem volt hajlandó megmutatni a teljes arcát,pedig úgy szerettem volna!Biztos azért hogy ne tudjunk már mindent róla!Kép

Dinadin!Kép

Köszi!Kép

Hát tényleg szégyenlős volt a kisfiunk,állandóan elbújt a kezei és a lába mögé. De az is lehet hogy egyszerűen most azt akarta hogy hagyjuk békén.Végülis nem baj az a lényeg hogy én így is nagyon szeretem és alig várom hogy lássam!Kép

Évi77!Kép

Aranyos vagy,köszi!Kép
Nekünk két héttel hamarabbra mondta mint ahogy a doki mondta és ezért kételkedem most hogy akkor melyik a hiteles de a kisfiam majd biztos tudni fogja hogy mikor kell kibújnia!Kép
Ti jól vagytok Dórival? Hogy bírod az utolsó heteket?Kép

Valér!Kép

De jó hogy Te is benéztél!Kép
Mi újság Veled?Kép

Adriana!Kép

Köszi aranyos vagy!Kép
Nektek mennyivel mutatta idősebbnek?
Mert nálunk a 2 hét eltérés az szerintem jelentős,nem?

Kivi2!Kép

Köszönöm a kicsi fiam nevében is!Kép

Hű mennyit írtam most már befejezem!Kép

Sysy
sysy77

Bár nem vagyok egy aktív "topikos", de úgy döntöttem én is megyek az Árkádos talira. Tjucát és Uniquet-t biztos megismerem (nem csak a pocak miatt) hanem a képek alapján is, amit eddig küldtek.
Kár, hogy Monyóka messze lakik tőlünk, pedig szívesen megismerném.
Duddu annyira nekibuzdultam, hogy megkérlek, tegyél be a táblázatba:
kor 34
szülinap:06.28
Lakh: Bp
projekt: 2005.08
chossz: 30-33
cn: 23 (mai nap)
Köszi

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Réka!
GRATULÁLOK!!!!!!!!Kép
Nagyon ügyes vagy!!!! Reméltem,hogy együtt pocakosodunk!!!!!Kép DE jó,de jó,de jó!

Brill!
Ezek nagyon jó hírek!!!
Drukk ezerrel nektek!!!!

Évi!
Szombaton esküvő?De izgalmas!Olyan jó menyasszonynak lenni!Kép

Junko!
Köszi az sms-t és a gratulációt és ne add fel,látod itt vagyok én példának!!!!

A férjem nagyon-nagyon örült,azt mondta sejtett valamit,mert mindig letegadtam,hogy teszteltem és ismer már annyira,hogy látta,hogy füllentek!Kép
Bejelentés után elmentünk vacsizni!
NAGYON,NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!Kép

Lányok én viszem a férjem(vagyis ő visz engem),remélem nem baj.
Más is hozza ugye?Csak,hogy ne legyen egyedül!

Még mindig köszönöm a gratulációkat,hiszen még most is csak úgy áradnak felém a jókívánságaitok!Kép

Holnap taliKép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok,

Hűűűű.... Duddu Kép Kép Dejódejódejódejó!!!! Úgy örülök!!! Kaptál valami gyógyit az inszem után? Kellett szedned valamit?

Lányok, most nem írok többet, mert fáradt vagyok, holnap talizunk! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Duddu Kép
Sajnos nem tudok menni holnap mert egy hónapja lefixált disznóvágáson kell megjelennem reggel 6-kor Miskolcon.
De igérem találkozunk még mielőtt szülök, úgy megölelgetnélek Kép El sem tudod mennyire boldog vagyok Kép
Majd megdumcsizzuk, oké? Kép

Unique Kép
Sajnálom, hogy holnap veled sem tudok találkozni, de majd a következőre már babkocsistól megyünk Kép

Tettem fel pociképet a Babaprojekt előtt állók babásaihoz, ha érdekel valakit Kép

Puszi Mindenkinek és kitartás egyszer mindenkinek felvirrad az a reggel mikor pozitív tesztet tart a kezében Kép
Holnapra meg jó dumcsizást Kép

Annácska 32+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Húúú Lányok!
Ezt nem tudom, hogy köszönjem meg!
Nagyon aranyosak vagytok! Segítettetek nekem elhinni, u.is még mindig kicsit fura, hogy teszteltem halvány pozitívat, de az élet közben meg tovább... Kép
MINDENKINEK KÖSZÖNÖM!! És még fogom egy párszor!
Ne haragudjatok, de egyesével nem tudom megköszönni, mert BETELNE AZ OLDAL! annyira jófejek vagytok!

Dido, Timika!
Miért írtátok, hogy "ha már a Clearblue is..."? Az annyira nem érzékeny? Ugyanis nincs rajta, hogy mennyi az annyi, tehát fogalmam sincs.

Dorka, Majcsi, Móni, Valér!
Tőletek különösen jól esett a gratuláció. Azért, mert nagyon régen jártatok erre, azért, mert korábban együtt drukkoltunk itt egymásért és azért mert így tudom, hogy ha csak olvasómódban is, de azért velünk vagytok.
És remélem, hogy hamar visszakapcsolódtok, illetve, hogy ti is megkapjátok, amit megérdemeltek! Sokkal jobban, mint én! Kép
Még egyszer köszi! És gyertek még a topikba! Kép

Sysy!
Én is pont azt akartam írni, hogy Andris olyan komoly nagyfiú arcát mutatta. Nagyon édes! Kép

Tündi!
Mikor szoktunk babót rakni? Szívhangnál? Vagy már petezsáknál is? Vagy kérdezzem inkább Csibét?

Csibe!
Zebra, vagy babó??

Brill!
Annyira jó, hogy kezdtek! Lehetnél a folytatás, nem gondolod?
Apropó: ezek szerint lemaradtam arról, hogy megjött?
A húsevés tényleg Dévai mániája, de másoktól is hallottam. Nekem napi 3 szelet (de nem ám olyan icipici, férfitenyérnyi széttárt ujjakkal!!), hát nem mindig sikerült... Kép

Évi79!
Már 12 hét őőőrület! Kép
Csak nyugi, mostmár nem lehet gondotok. Nem szabad idegeskedni! Az esküvő is szuper lesz! Már várom a fotókat!! Kép

Juca!
Mégis jár egy külön köszönet a tigrisekért. Gyönyörűek! Nem is emlékszem már, hogy mióta fantáziálok arról, hogy vajon milyen képet kapok majd tőled... Kép

Annácska!
Neked is köszönöm, hogy átnéztél hozzánk.
Igen, az jó lenne, ha kitalálnánk valami kistalit még Donát kibújása előtt. Majd lelevelezzük, jó? Kép

Cinca!
U.azokat az adatokat add meg, amiket Syrynx és beteszlek a táblába! Kép
Hát igen, ha tényleg igaz a hír, akkor tényleg van miben reménykedned Nektek is! Nálam az vált be (ezek szerint), hogy nem mindig arra koncentráltam, hogy lelkileg felkészüljek arra, hogy mi lesz, ha nem sikerül, hanem az volt a lényeg, hogy simogattam a pocimat és beszélgettem vele és bíztam benne, hogy mostmár tényleg készen állok a fogadására! Kép

Syry!
A tüszőrepedést simán érezheted. Ettől függetlenül, azért nem baj, ha elnézel a dokihoz! Kép
Beraktalak a táblába! Kép

Unique!
Nem kaptam semmilyen gyogyit. Az inszem után annyi ukáz volt, hogy mázsányi súlyokat ne emeljek. Kicsit aggódom is a progi miatt, bár a legutóbbi eredményemmel elégedett volt a doki. Majd előkeresem és beírom, hogy mennyi.
Most aggódhatok, de akkor is csak szerdán kíváncsi rám, így addig igyekszem folytatni a korábban elkezdett pozitív gondolkodást és hinni, hogy ha már ennyit küzdöttünk ezért a babóért, akkor mostmár velünk akar maradni ÖRÖKRE! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Dudu!
Ugye, mondtam, hogy nagyon jók az esélyeitek!Kép
Tiszta szívből gratulálok Nektek!Kép
Nem maradtál le, nem jött meg...taktikát váltottunk.

Dido!
Remélem, nem egyedül leszek zebrás!
Te még most is esélyes vagy, nem? Kép
A továbbiakról, majd a talin...

Aniko!
Igazad lett volna a fogigátlóval kapcsolatban.
Minden tanácsot elfogadok!KépIgyekszem sok husit enni, bár nálam, csak a szárnyas "játszik"..., majd eszem kacsát v libát.Apa ebben nagyon otthon van és úgyis Õ főz!Kép

Junko!
Sajnálom!Kép

Zsu!
Én is gondolok ám Rád!Kép

Évi77,Évi79,Cinca,Dina,Adri,Csibe...!
Nagyon arik vagytok!Kép

Tündi!
Hamarosan Ti is kezdhettek dolgozni az "ügyön"!És biztos eredményes lesz... Kép

Kivi!
2 hét múlva!Hát, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz az első benyomásod!
Hétfőre drukk!
Jó hétvégét Neked!

Sysy!
Nem vagy elfogult!
Mentek még vmikor 4D-re?

Pár óra múlva tali!!!KépNem is tudom, miért írtam ennyit? Kép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Nagyon irigyellek benneteket a tali miatt! Biztos jó buli lesz! A távolmaradottakra is gondoljatok! Képeket, beszámolót várunk!Kép
Jó szórakozást nektek!

Képzeljétek tegnap este leszakadt az ágy alattunk. No, nem kell egyből olyasmire gondolniKép Kb 3 éve vettük, fenyőágy és a tartógerenda tört el egy görcs mentén. Ilyen nincs! ma szaladgálhatuk asztalos után. Remélem ovulatióra kész lesz, mert a nappali kanapéja, ahol ma este aludtunk nem valami kényelmes.Kép

Kép
Kép
sosi

Duddu Kép Azért írtam, mert a Clearblue szerintem csak biztos terhességet mutat ki, mert sokkal kevésbé érzékeny teszt, mint pl. a Qupido. Most nem írok többet, mert indulunk Bp-re. Valószínűleg csak olyan 1 óra körül megyünk az Árkádba. Addig is jó dumcsizást nektek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok!
Duddu sikerén egészen felpezsdült a topik. Kitartás szépen folyamatosan mindnyájan leírjuk a jó híreket (remélemKép )!!!

Duddu
Írom az adataimat a táblához
Kor: 34
Szülinap: jan 09.
Lakh: Fót
Project: Febr. 08. inseminatio
Ch: 28 nap
Cn: 15 ma.
Köszi szépen.
Érezzétek jól magatokat a talin!Kép
cinca

Sziasztok
alig voltam köztetek és már búcsúzom
A project hosszú időre leállítva.
Nem lehet
a tegnapi leleteim még rosszabbak.
így 7szeres a tragédia lehetősége.
Nem kockáztatunk.
mindenkinek jó babázást
Tzgági
tzg1

Duddu

Erre a jó hírre mindenképpen be kellett kukkantanom hozzátokKép
Nagy-nagy gratula a zebrácsdkádhoz!!!!KépKépKép

Babus és Kristóf

Kép
babus2005

Sziasztok!

Mivel Brill (a drágám) még nincs itthon, ezért bátorkodtam én feltölteni a topik-talin készült képeket. Kép
Ha esetleg vk. már kiváncsi lenne rájuk...
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8656

puszi Mindenkinek, a.p.u.
Kép

Kép
brill

Sziasztok LÁnyok!

TzgÁgi!
Nagyon sajnálom. Kép És ez már biztos?
Mennyi időre kell leállnotok?

Babus!
De édes vagy! Köszönöm szépen! Még mindig hitetlenkedem, de talán már nem sokáig...

Lányok!
Nagyon jól éreztem ma magamat! Csináljunk még ilyet!! Kép Én is csináltam képeket, de csak holnap este tudom feltenni. Jó volt ennyiőtöket (még jobban) megismerni. És köszi, hogy ennyien eljöttetek! Kép

Brill Apu!
Ez igazán kedves tőled, hogy felraktad a képeket! Köszönjük! Kép
És üdv. a topikban! Kép

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?