A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsibe Kép
Azt mondta a doki, hogy orvosfüggő a dolog - van, aki külön szereti, van aki együtt. Akit ők ajánlottak, az külön szereti végezni, és állítólag nagyon jó doki. Nem tudom még, hogy mikor lesz és melyik lesz előbb - holnap szólnak vissza, mikorra beszéltek meg nekem "randit" a beavatkozást végző dokibácsival. Gondolom, majd köv. ciklus első felében, az március első napjaiban lesz.
Remélem, veletek minden rendben lesz továbbra is - erről a kromoszóma-vizsgálatról olvastam már valahol pro és kontra érveket, nem tudom, biztos jó, ha elvégzik. Gondolom, mennyire várod az UH-t Kép De már hamar itt lesz az is! Vigyázzatok magatokra ám!
gmarta

TüncsanyuKép
A magzatvíz vétel majd nekünk is kinéz, állítólag a lombikosoknak kötelező. Úgyhogy nemcsak kor függő!

MárcsibeKép
Jó lenne!

manda

MárcsibeKép
Vigyázunk-vigyázunk!Kép Én is úgy gondolom, hogy megcsináltatom. Csak azért félek tőle.

MandaKép
Hát igen, a lombikosok meg a "vének"Kép
gtünde

Jaj, TüncsanyuKép
Mintha valaki itt "vén" lenne!!!

manda

Sziasztok!
Tegnap megkaptuk az eredményt. Sokat nem tudok belőle értelmezni. Mennyisége 74 millió, mozgékonyság csak 43%. Hát, nem tudom mi lesz. Majd valamelyik este visszamegyek a dokihoz.

Kép
mofly

Mofly,
az tökéletes. KépKépKép
Normál: 40 millió felett/ml,
min. 50% előre mozog, vagy min 25% célirányosan.
Lásd: (1992-es adatok)
http://www.gfmer.ch/Endo/Lectures_09/semen_analysis.htm
potter_76

MoflyKép
Nem értek annyira hozzá, de szerintem ez nem olyan rossz! De biztos majd valamelyik csajszi ír erről többet is.
És melyik este mész vissza a dokihoz? Jövő héten?

manda

A cikk kicsit hosszú, a 3. táblázat a lényeg.
A 43% és az 50% közt én olyan nagy különbséget nem látok.
De mindenképp beszéld meg a dokiddal!
potter_76

Köszi Potter. Kép

MandaKép
Jövő héten, még kiderítem mikor délutános, gondolom kedden. Ha tényleg nem olyan rossz, akkor mehetek hsg-re. Hogy oldom meg nem tudom. Szombaton nincs? Kép
Utána vissza a BMC-be. Kérnem is kéne időpontot, mert mire bejutok..

Kép
mofly

Sziasztok!

http://www.freechoice.hu/index.php?site=tudhtr
Ezt nézzétek meg. Újabb bizonyíték Kép.

Wish Kép küldöm a babatapikat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vigyázzatok magatokra, holnap nem tudok jönni, de szombaton találkozunk!

Puszi!
Noémi
15+0
Vendég

Jóóóóó reggelt!KépKép
Már péntek van!Kép
Holnap csináljatok sok-sok fotót! (Irigykedem ám!)

WishKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

NoiKép
Írtam a "másikba"!Kép
Vendég

Jó reggelt!
HOL is kell holnap találkoznunk (azon túl, hogy Mamut...) ????

Mofly Kép
szerintem is rendben van ez az eredmény - hogy HSG-helyet találsz-e szombaton, hááát... Fél napra sem tudsz elszabadulni?
gmarta

Sziasztok!

Találka helye: Mammut I. 3 em Jo's café 11 órakor!!!!

Lányok tegnap elővettem a fényképezőgépünket és nem működikKép, úgye lesznek köztünk lesifotosok!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt Csajok!!!

Mofly Kép

Szerintem nagyon jó az eredmény! Nálunk 16 millió és 5% aktív mozgású!!!!
Mennyi mozog helyben? Azt hiszem az is számít!

Párom túl van a vérvételen és mintaadáson. Elég sokan voltak, de túl van rajta. A 22.cn-ig most nyugi van!!!

És ma végre hancúrozhatunk....
mot

BarbiKép
Ne izgulj, én viszek digitális fényképezőt. Már szóltam a páromnak, hogy töltse fel az aksijátKép

MiliKép
Rég jelentkeztél. Mi újság???

MoflyKép
Szerintem jó a párod eredménye. NyugiKép

Márcsibe, MandaKép
Szép jó reggelt!

WishKép
Sok-sok pihi!! Mindenem keresztben!!!!!

Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy a biztonság kedvéért utroznom kellKép
gtünde

Sziasztok!

Na mi van, sehol senki?
Megjöttünk a BMC-ből:
Elvileg lehetne transzferem hétfőn, de mégis jobbnak láttuk, ha halasztunk egy hónapot.
Úgyhogy 1 hónap múlva. Addig be kell szereznem a Progeszteron szurikat.

MotKép
A Te párod ma volt a BMC-ben? Akkor lehet, hogy láttuk, mert mi Mandával reggel fél 8-tól 9-ig a kabin előtt ültünk.

SzilvaKép
Mi újság? Mi volt a dokinál?
mary78

Szia MaryKép
Én olvasó üzemmódban vagyok, nem nagyon van mit írnom. Jössz a talira?

SzilvaKép
Én is kíváncsi vagyok mit mondott a doki.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok CsajokKép
Megjöttem. Tök jó híreim vannak. 12-es a mnyh-ám, este 8-kor tüszőrepesztő és szerdán transzfer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan boldog vagyok, Sz.ügynöknek is tetszettek az eredmények. Megkérdeztem, hogy transzferig nem fog-e a mnyh. összemenni? Azt mondta, nem szabad.

Röviden ennyi.Kép

manda

TizaKép

Igen, megyek. Mandával és Karcsival együtt érkezünkKép
mary78

SzilvaKép
Én is várom ám nagyon a híreidet!!!!!!!!!!!

MoflyKép
Szombaton nincs. És kihez fogsz járni a BMC-ben? Lehet, még nem is tudod, én meg hülyéket kérdezek.

Mi is viszünk gépet, tuti, Karcsi imád fotózni.Kép

manda

MandaKép
Ez tök jó hír, szurkolok, hogy minden rendben menjen.

Kép
Kép
tiza

Írtam Szilvának egy SMS-t, most megy a klinikára UH-ra, mert tegnap csak megbeszélés volt. Utána megy be dolgozni és jelentkezik.
mary78

MandaKép
Juhhhéjjj!! Nagyon szupi eredmények! Látod, nem mindig csak rossz dolgok történnek.Kép

MaryKép
Sajnálom, de inkább menjetek tutira. Az az egy hónap meg majd elröpül. Mondom én, akinek 3 hét múlva kell mennie UH-ra és már most szenved, hogy milyen messze van az mégKép

SzilcsikeKép
Sajnos, valszeg, már nem fogom tudni elolvasni, mit beszéltél a dokival, de tudod, mennek a drukkok ezerrel!!

Lassan mennem kell a vonathoz. Megyek Győrbe. Remélem, nem késnek a vonatok. Ma már nem fogok tudni jelentkezni (99%), úgyhogy akkor holnap a Mammutban!!!!

Sziasztok!
gtünde

MandaKép ez szuper hír, végre! Akkor holnap egy mosolygos hölgy fog velem szembe ülni, úgy-e?!

WishKép mi újság?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép

GratulaKép

Párom: magas, rövid haj, második volt a sorban!!!
mot

MotKép
Biztos láttuk, de sok hasonló fiú volt ott!Kép

BarbiKép
Hát biztos, mert már a kolleganőm teáját is kilöttyintettem.Kép Vigyorgok majd mint tejbetök, még rövid sem fog kelleni.Kép

TüncsanyuKép
Köszi, akkor a holnapi taliig viszlát!!!!!!!!!!!!!!!!!

IzaKép
Köszi neked is!!!

Szilvának drukkolok!!!!!!!!

Pörgök, mint a búgócsiga!Kép
Nem is tudok dolgozni, pedig muszáj, mindjárt jön az informatikusunk is egyeztetni. Össze kell szednem magam!Kép

manda

Holnapra szép napot mindenkinek!
Bár mehetnék, egy hét kesergés után mennyire jó lenne innen kimozdulniKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Hozd a két lurkót és ülj fel buszra vagy vonatra és hajrá irány BP!Kép
Örömmel várnánk!

manda

AmicaKép Mandának teljesen igaza van , gyere fel Bp.-re és hozd a két rosszcsontot!

MandaKép a te jó kedved rám ragadt,komolyan, remélem holnapra is tartogatsz nekemKép ( jól jön mostanába)

Szilva, várunk a hírekkel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

AmicaKép Mandának teljesen igaza van , gyere fel Bp.-re és hozd a két rosszcsontot!

MandaKép a te jó kedved rám ragadt,komolyan, remélem holnapra is tartogatsz nekemKép ( jól jön mostanába)

Szilva, várunk a hírekkel.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SziasztokKép
Gyors bejelentkezés.

GtündeKép
Beszéld meg a babával, hogy most kicsit kiruccansz.
Nekem is megengedte, ketten kértük a férjemmel, hogy két nap pihi legyyen a hányásban, hogy tudjak vizsgázni és ment minden fainul. Nem győztük megköszönnniKép

WishKép
Gratula, szorítunk ezerelKép!!!+++++++++++333
tündér11

Lányok, a tököm tele van az élettel Kép

Megjöttem az UH-ról. Csak megerősíteni tudták azt, amit eddig is tudtam. Ott van az a myoma a méhfalon 40x24mm-es. Ami a rossz hír, hogy sajnos belül van, nem lehet hisztoreszkopiával műteni, tehát marad a hasi műtét Kép A hasi műtétnél viszont fennáll a veszély, hogy olyan "jól" sikerül, hogy aztán már sehogy sem lehet gyerekem.
A jó hír, hogy kifele domborodik, talán nem fogja zavarni a terhességet (már ha egyszer lesz nekem olyan), persze ehez az kell, hogy ne gondolja meg magát az a dög, és nem nő tovább. A másik rossz hír, hogy közel van a mnyh-hoz, ami a megtapadást zavarja.
Hát ezek vannak.

Kösz, hogy aggódtatok értem!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok

Ma voltam vérvételen. ET után 14. nap. a HCG-m 696 lett, tehát SIKERULT AZ ELSO TRANSZFEREM. Annyira orulunk a párommal. Egy hétig nem voltam de hamarosan visszaolvasok.

Két emrikét kaptam vissza, szerintetek a 696 -érték hány babócára utal?

Szilva
Meglátod hamarosan minden jóra fordul.Nagyon szorítok neked.
mili

SzilvaKép

KépKépKép Ki kell tartanod! Gyere holnap kérlek, úgy szeretnélek megismerni!!!

MiliKép

Óriási gratula!
Szerintem most tuti a kettő, aztán később lehet, hogy egy lesz belőle, de akkor is szuper!!!

Csajok elbúcsúzom, szét kell szednem a gépemet, mert festik az irodámat.

Holnap találkozunk!

Puszi
mary78

Mili Kép
De jó, nagyon-nagyon-nagyon örülök neked/tek! Csak a mihez tartás végett, nekem transzfer utáni 10. nap volt 358, ami arra utalt, hogy többen vannak! Állítólag 36-48 óránként duplázódik a HCG. Számolj utána! Szerinted?

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Nem tudom jó 5let-e mennem a talira. Eléggé és egyre jobban magam alatt vagyok Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép gyere el a találkozóra, megszeretnélek ismerni,lehet hogy egy jót sírünk és akkor mi van legalább mmegkönnyebülünk. Tessék eljönni!!!!!

Mili ez fansztikus, úgy örülök min. 2 babó ,

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva Kép

Kérlek ne add fel....Nincs más hátra mint ELÕRE!!!!!!...nem tudok okosakat írni, de kérlek légy erős és hidd el, hogy sikerülni fog.....

Egy nagy ölelést is küldök.
MOT Kép
mot

MiliKép
Én is szívből gratulálok!!!!!!!!!!!! Kép

SzilvaKép
Igenis tessék eljönni, lehet, hogy ez a tali jót tesz neked, legalább egy kicsit lefoglaljuk a gondolataidat!!!!!!!!!!!
Én is megszeretnélek már ismerni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, gyere el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megharagszom, ha nem jösz!!

manda

MandaKép MotKép Barbi Kép
Nem biztos, hogy lesz erőm elmenni, pedig nagyon akartam. Azért lehet, hogy holnapra összeszedem magam.

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi Kép
ha még olvasod ezt - mindenképp gyere!!! majd együtt szomorkodunk - illetve dehogy szomorkodunk Kép
gmarta

SzilvaKép
Csak miattad kapcsoltam be a gépet itthon és nagyon szomorú vagyok, hogy nincsenek jó híreid. Megértem, hogy magad alatt vagy, de lehet, hogy ha eljössz, kicsit jobb lesz. Szerintem élőben is épp olyan lököttek vagyunk, mint itt, talán sikerül egy kicsit jobb kedvre deríteni. Egyébként sem azt mondták, hogy nem sikerülhet, mindig van remény.

MiliKép
Szívből gratulálok és kívánok neked szép és könnyű terhességet. Most biztosan nagyon boldogok vagytok.

Lányok! Most jöttem a fodrásztól, jól megkopasztott. Igaz én mondtam, hogy sokkal rövidebb legyen, de azt hittem már abba sem akarja hagyni. Azért nem olyan borzasztó. Szóval holnap úgy ismertek meg, hogy egy kopasz csirke fog benneteket keresni.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Mili!Kép

Ez nem semmi!
Gratulálok!

Kép
lara26

Mili!
Úgy örülök!KépKépKép
Vigyázz magatokra!

Szilva, már biztos nem vagy bentKép

Manda, Barbi
mennénk mi,csak kéthetente felvételi előkészítőt tartok, amit már szeptemberben elvállaltam január és március közöttre. Naná, hogy holnap kell mennemKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Drága tényleg írtad, hogy órád lesz, úgy sajnálom! De legközelebb csak összejön majd! És bízom benne, hogy holnap olyan szuper lesz a tali, hogy alig várjuk majd a következőt!!!!!!!!!!!!!Kép

Addig is puszi neked és a lurkóknak!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok CsajszikKép
Köszi szépen a gratulációkat! Nagyon aranyosak vagytokKép
Végre leírtam a történetünket. Bocsi, ha hosszú leszek.
Az egész egy sima amnioszkópia-val indult pénteken reggel. Vizsgálat alatt volt egy kisebb fájásom, ezért a babó szívverése kissé lelassult, én meg eléggé véreztem. A dokim felküldött a szülőszobára.(még jó, hogy nálam volt a táskám!)
Átvettem a hálóinget, rám kötötték a bigyókat és vártunk a fájásokat, amik most már nem jöttek. Ezek után lekerültem az osztályra és haza már nem engedték Kép
Este felé én már totál ki voltam készülve " Miért kell itt maradnom? Semmi bajom sincs!!!" Szó szerint elbőgtem magamat a dokimnak. Szegénykém megsajnálta és megígérte, hogy reggeli vizsgálatok után haza mehetek ebédelni ( természetesen én még azt is kikönyörögtem, hogy éjszakázni maradhassak otthon, mert aznap éjjel nem aludtam semmit. 4 ágyas korteremben voltam, ahol trióban horkoltak a kismamák, melegem volt, nyűgős voltam, vártam a fájásokat, de nem jöttek)
Szombaton reggel haza mentem. Aludtam , ettem, pihentem. Estefelé kimentünk sétálni a férjemmel és anyukámmal. Már a McDonalds-ban vacsi közben éreztem, hogy valami nem stimmel. Mondtam "Jobb volna, ha haza mennénk". Otthon még kártyáztunk egy jót és 23.00- tol hírtelen 10 perces fájásaim jelentkeztek. Éjfélkor már 6 percesek jöttek, így hívtunk a mentőt.
Végig görcsöltem a kocsiban. 00.30kor újra ott voltam a szülőszobán. Újra átvettem a hálóinget, újra a bigyók...Most már szép volt a görbe. Bő 2 ujjnyira voltam nyitva. Jött a beöntés, fürdés, stb.
Aztán kiderült, hogy a szülésznőnket ismerem a konditeremből Kép. Rengeteget számított nekem, hogy ott volt velünk. Végtelen rendes volt és sokat segített.
A dokimat nehezen tudtak elérni ( Naná! Vasárnap hajnalban?) Eljött kb.4 órakor. Megvizsgált és azonnal elfolyt a magzatvíz. Bekötötték az infúziót és 1 óra múlva ott krákogott a mellemen a kis életünk! Olyan gyönyörű volt és nyugodtan nézelődött.
Aztán elvitték fürdetni ( Apuci kiment vele "Ne hogy kicseréljék!"Kép)
3,94kg és 51 cm! (Itthon lemértünk - 59cm! )

Megmondom őszintén: valódi élmény volt számunkra az egész terhesség és a szülés is! Sokkal rosszabbat vártam az egésztől. Valószínű én amolyan SZERENCSÉS típus vagyok Kép.
Most ott szuszog a kiságyban és mosolyog néha az álmában.

Megpróbálom feltenni képet a manóról.
Puszi Olik és Zozkó 1+5

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép
Zozkó 3 naposanKép

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok Csajszik!
Holnap nem megyek el a találkozóra,már 2 hete szinte semmit sem tudtam beszélgetni itt Veletek,nagyjából olvasom....de más,ha benne lennék a témában...csak ülnék és néznék...mint hal a szatyorban!Talán a következőre!Bocsika-ezért!
Továbbra is szoritok értetek!Ha történik valami érdekes,majd írok...
Mili gratulálok...tuti ketten vannak!
Olik gratula Zozkóhoz!Ügyi voltál!
Szilva,ne add fel...vagy lehet,hogy ezért fog sikerülni,mert ,már nem érdekel annyira?
Elköszönök!
Nagyon jó találkozót Nektek,érezzétek jól magatokat!
Babások,vigyázzatok magatokra!Babásodok,hajrá!
Sziasztok!Andi
kandi72
Budapest III. kerület

Olik!
Nagyon édes-szép Zozkó!
Gratula hozzá megint!
kandi72
Budapest III. kerület

Szilva
Bár én nem tudok menni a talira, sztem te menj!!! Kép Biztos felvidítanak a csajok, jót fog tenni a lelkednek. De a doki amúgy mit javasolt? Műtétet vagy lombikot? Vagy rád van bízva?
Milli
Gratula!!!!!!!!!!!! Ez szuper. Sztem leírhatnád most egybe megint az egész történeted, hogy erőt merítsünk belőle...meg vannak itt újak is. Kép

Csajok!
Jó bulizást a talira! Mi holnap bálba megyünk...azért nem tudunk menni. Fényképeket én is szeretnék majd rólatok...akár priviben is. Kép

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?