A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu!
Ha ráér akkor a dobozt, a köv. talin fini sütivel megtöltve visszaadom!
Fiúk köszi, már jobban vannak.

Prüntyi!
Tárolni tudom bármeddig, nem gond! Csak ha kell, akkor gyere érte nyugodtan bármikor!

Ayse!
D-Day nagyon jó! És dédi hogy viselte a költözést?

Jucc!
Színház tök jó lehetett! Mi is megyünk márciusban, a Koccanás-t nézzük meg a Katonában. A Páratlan Páros első részét mi is láttuk, szerintem az is szuper volt.
A Hotel Plaza is ilyen röhögős, a Gálvölgyivel, de olyan tuti jó, hogy megszakadtunk (persze ez se Sas kabarés, azt nagyon nem bírom).....

And!
Majd adunk a "tapizós" nagyfiúknak!!! Leon párbajra hívja ki az ellenfelet, ha megnő!

Nemesek!
Trisztán nagyon vagány fiú! Kornél meg szép baba és hatalmas!

Megann!
Vizsgához nagy-nagy gratula!!!

Kuha!
Le a kalappal előtted, nekem nem lenne idegem apósra így főzni, hogy válogat is.
Főznék, amit mi szeretünk, ha nem eszi, akkor egyen, amit akar.....még hogy külön főzzek neki!!!!
Jó strapás lehet!
Hol van neked bálna tested???????

A babák pedig mind nagyon-nagyon szépek!!!!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda!

Ha viszont bejelented, hogy megismerkedtem egy fiúval, eljegyeztük egymást és jövő héten lesz az esküvő, mert ikreket várunk, mindenki lemegy hídba...KépKépKépKépKép

ayse

Ayse, nem értem, miért rejtegetted eddig ezt a szép kisfiútKépKépKép
Tán csak nem a lányainktól féltedKép

KépKép

KépKép
majola

Kuha!
Gergő csúcsaranyos! Õ az én egyik kis kedvencem itt Kép. Annyira kis pasi! Kép

Egyébként ezzel a kérdéssel (.."és van elég tejed?") engem is ki lehetett idegelni az elején, ugyan nekem volt elég tejem, és Bendegúz még mindig szopizik, de én végig paráztam, hogy biztos elég lesz-e neki, meg meddig, és mi van ha nem elég. Úgyhogy jó előre írattam is fel tápszert, amihez persze nem nyúltam hetekig, csak amikor már tényleg kellett.
De azt tudom, amikor megkérdezték tőlem, hogy van-e neki elég tejecske, már a hátamon felállt a szőr. A másik, anyóspajti kérdése: "Te csak ENNYIT eszel??? Na, ettől aztán nem lesz tejed.."
(De ha egyszer vaaan!!)

Na, befejezem.

Megann!
Léna nagyon szép! És nagyon hasonlít a nővéremre csecsemőkorában. Akit én persze csak képről láttam Kép.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Ayse Kép Kép Kép Kép Kép

Megann, ari vagy, hogy le is fotóztad! Itt is van Interspar, de még nem leltem rá, így talán megismerem Kép

Hari, torokgyuszi, krupp Kép Kép Kép Gyógyulást!!!

Zsóf Kép Balázzsal jövő csütörtökön megyünk biopsziára, akkor elvileg minden kiderül. Sokat fáj amúgy a hasa, de jól van.
Jó szülinapozást!!!

Végül két kép, az előbb építettünk egy hóembert az udvaron Balázzsal, a füle az ő műve Kép
Jó hétvégét mindenkinek, hétfőig nem leszek.

Judit, Gergő, Balázs

Kép
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Mi is a Norbis pudingot szoktuk enni.Nagyon fini.
Én a spárba szoktam venni,de már láttam a Metróban is.
Jaj,de megkivántam csak nincs most itthon.Kép

ancsi26

Aki szeretne egy kicsit kimozdulni otthonról!

Jövő kedden 10-12 óráig lesz Káposztásmegyeren egy baba-mama csoport. A múltkorin is voltam, és nagyon jó hangulatú volt. Diószegi Eszter tartja, aki mellesleg szoptatási tanácsadó (és ő írta az e havi Kismamában található cikket az altatásról), de nem ez a dolog lényege, hanem hogy kisbabás anyukáknak lehetősége legyen kicsit kimozdulni és elbeszélgetni más hasonló korú babásokkal. Mikor múltkor ott voltam, Zsuzsa kb a középkorosztály volt, volt ott néhány hetes baba is meg totyogó is. Szóval ha valakinek lenne kedve kimozdulni, találkozhatnánk az Újpest Központ metrómegállóban, és onnan mehetnénk együtt tovább.

Cleo:

Szuper! Mit fogsz tanulni? Kép Aza második törülközős kép Majáról gyönyörű! Micsoda szemek! Kép

Ezt már órák óta írom, megnézem azóta mi termés volt...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ezt le kell irnom.
Vettünk a corában egy karton ásványvizet,most bontom ki és az egyik palack tök üres.De rendesen le van zárva.
Ilyet is csak én tudok venni.KépKép

ancsi26

Ayse, Roki!
Angol szakra járok az Eltére már negyedik éve (már látszik a fény az alagút végénKép) de mivel közbejött Maja az őszi félévet halasztottam. Nem lesz nehéz befejezni az angolt, a nehezebb része a dolognak, hogy mellette párhuzamosan csinálom a tanárképzést is amiből tkp. csak a tanitási gyak. van hátra és az úgytom elég sok óra és ellógni sem nagyon lehet. Nem szeretnék olyan sokat távol lenni az én kis ördögfiókámtól (cleo száj: apa kérdezte múltkor hogy az mi erre én : hát, devil puppy)Kép

Tünde!
Zita egyértelműen az őszibarackosok családjához tartozik. Nagyon édes, ahogy altatja magát.Kép

Kuha!
Majának is csak a fejét boritja takaró mire elalszik. Nagyon vigyáz rá, hogy a testén még véletlenül se maradjon...Kép

Cinka!
Csak itthon masszirozom Maját, a védőnőtől tanult technikával és leirás alapján.

Hari!
Szegény kicsi Lili, remélem hamar meggyógyul és nem kell az ügyeletnek még a telefonszámát sem előkeresned.Kép Viszont én tök hülye vagyok, mi az a krupp?

Jucc!
Király hóember, de jól látom, hogy Balázs nem tűnik nagyon elégedettnek?

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Próbáltam visszaolvasni, de annyia pörög a topik, hogy alig tudok lépést tartani. Kép Így csak pár dologra reagálok most. Este talán lesz még időm.
Most Beni kéri a gépet, szeretne játszani.

Köszi mindenkinek, hogy örültetek Dani jobban létének. Nagyon kedves tőletek! Kép

Köszönöm az összes bókot a fiúk nevében. Kép

Nagyon szép az összes baba a képeken. Kép

Ayse,
Dédi rendben be lett hajózva?

Megann,
Léna nagyon édes! A hónőci meg királyság! Nagyon jó fej vagy, hogy építettél. Jövőre már Lénával közösen fogtok. Kép

Kiegészítettem a táblázatot a hiányzóadatokkal. Nemsokára teszek felfrissítést, csak nem akarok minden oldalra, mert már annyira hosszú. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Kuha!
Most már értem. Hát az extra "Apósra-főzőcskézést" nem irigylem Tőled! Kép
Én ugyan nem láttalak még élőben, de a fénykép alapján szerintem sem lehetsz "bálnatestű"!!!

Márti!
A Te Kisfiad is nagyon helyes!!! KépKépKépOlyan "értelmes" tekintete van! Ne érts félre, ezt most pozitívumként mondom!!
S a "Ha csak ennyit eszel, akkor nem lesz elég tejed" mondatot, akár én is írhattam volna.Kép

Ayse!
Andris is nagyon édes a Barikájával!
Meddig tart a dédimentes időszak???

Megann!
Szerintem a síút idejére felmenthetnéd magad a Norbi-Biblia alól, legfeljebb, majd utána elmész meggyónni!!KépKép

Ancsi!
A Babamasszázst én még csak most kezdtem Rékával. Itt, Sz.miklóson ezt tanf. jelleggel indították, hogy az anyukák a saját babájukon megtanulják, s otthon majd rendszeresen igény szerint masszírozhatnak. Ha jól gondolom, akkor Cleo jártasabb ebben, inkább Tőle kérdezd!

C.

KépKép
cinka

Benianyu!
Hogy neked milyen szép kép van a profilodban!!Kép
Hát nagyon!Kép
Csak ámulok!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

MajolaKép!
Dehogyis féltem ezektől a gyönyörűségektől!
Bár az igazat megvallva, az, amit érzek a kisfiam iránt csak a szerelemhez fogható. Pedig eddig lányos anyukánakl gondoltam magam.

Jucc Kép!
A hóember tutitutituti!
Holnap mi is megyünk szánkózni, már úúúúúúgy várom! Lilivel mi nagy szánkósok vagyunk. A Kissvábhegyre megyünk, ott vagy 1 km lehet siklani egyben!

Férjem sulijában ma farsang van. Õ konferálja az egészet (jelmezverseny, tombola, diszkó). Ezt egész hétvégén nem fogja kipihenni Kép.

BarbiKép, BenianyuKép, CinkaKép!
Köszönöm az érdeklődést Dédi-ügyben! Sikeresen behajózták, ezek a máltaiak vérprofik. Szegényle rögtön elfáradt, annyira kimerítette a tegnapi nap.
Anyósom lakásába mentek, elméletileg most már ott fognak lakni. Mi régebben is szerettük volna, csak anyósom nem merte azt mondani az anyukájának, hogy inkább ő költözzön hozzá. Most viszont szívproblémával nem lehet magára hagyni, tőlünk 120km-re, így nincs más választás.

Ayse

ayse

Akarom mondani rögtön elaludt.

ayse

Végre itt vannak a mostani képek. Liliről nincs új, de az újak közül valaki kérte, így nem állom meg, hogy fel ne tegyem mégegyszer. Íme:

Kép

Kép

Kép

ayse

Én is csináltam porból pudingot. Igaz nem Update 1-es, hanem Aranka mogyorós, de nagyon jól esett KépKépKép

Duda!

Kiegészítés a rokonok beszólásaihoz: ha bejelented n.-dik gyermeked érkezését:

"Még egy??!"

Ayse

ayse

Ayse!Kép
Gyönyörűek a gyerekeid!KépKép
Beszólások KépKépKépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Nem állom meg, hogy a rokoni beszólások közé ne írjam meg nővérem kedvencét:
Új pali a láthatáron (esetleg eljutnak a 2. randiig), nagyanyám: "Ezt már ne szúrd el Beácskám, ezt már meg kéne fogni..."
Tudni kell, hogy nővérem 30 éves, szingli, aki csak a karriernek él, és a palik általában valóban nem tudják tartani vele az iramot, így sűrűn váltogat... a családalapítás igen messze áll tőle, de ettől a nagyi-beszólástól mindig falra tud mászni! Megértem...
Kép,bocs

AyseKép,
ez aztán a rácsodálkozás a világraKép!!!
Kati
Vendég

Hmmm...

Zsuzsa baba egész délután nem aludt, viszont ahogy elkezdett sötétedni kb 5 óra felé, mindketten elájultunk. Õ azóta is alszik, és tök úgy csinál, mint aki egész estére gondolja...

:-/

Egy életem egy halálom, én fel nem ébresztem csak azért, hogy megfürdessem...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Na végre!! már nagyon kívácsi voltam AndrisraKép nagyon sokat változott, zabálnivalóKép most annyira belejöttem Eszti puszilgatásába, hogy rögtön megkívántam, Andris két kis pofizacsiját isKép milyen színű a szeme?? mert a képen nagyon zöldesnek tűnik. csak nem???! Lili meg ugye egy tündérKép ez egy szuper kép!

Jucc!
jó nagy hóembert csináétatok! nekem a fülei tetszenek a legjobbanKép

Barbi!
Leont is már rég láttuk, kérünk képetKép

Masszírozás: én Cleonak köszönhetően kezdtem el most itthon Eszti masszírozását. fürcsi előtt meztelenül testápolókrémmel csinálom, és nagyon élvezi! mondjuk tegnap csak keveset csináltam, mert már elég fáradt volt.

mindig elfelejetem megkérdezni: ti vágjátok a kicsi lábkörmeit? mert én próbáltam, és elég nagy mutatvány, azt nem tudom alvás közben.
viszont a kézkörmeire kifejlesztettem egy jót. eddig a járókában vágtam, amíg aludt. most a kenguruban elalszik, és úgy vágom, sokkal kényelmesebb és szebben is sikerültKép ajánlom.

Ancsi, rosszabbul is járhattál volna. én pl azóta nem veszek kalácsot, mióta 1x mutatták a híradóban a belesütött rágcsálót. pfujjjjjjKép

ma is sétáltunk egy hatalmasat, olyan jó volt. a tegnapi napból okulva levarázsoltam a szekrényből a bakancskámat, és szuper voltKép
kakilt is egy nagyot útközben, miután hazaértünk és kajált, a járókában még átúszta 3x a BalatontKép

KépKép
KépKép
and

Nemesek:

Én nagymamámnak is vannak ám beszólásai. :D A kedvencek közé tartozik a "régen nem így volt." Legyen bármiről szó, pl az óra átállításáról tavasszal, meg hogy ki mondta nekem azt, hogy igény szerint szoptassak, mert régen úgy volt hogy pontban 6, 9, 12, 3, 6 és még esetleg 9-kor kaphatott enni a baba azt slussz passz. Ezt minden alkalommal elmondja nekem. Kép

De a legjobb mikor azt javasolta, menjek a 6 hetes Zsuzsával gyerekpszichológushoz, mert "nem foglalja le magát."

Ezt szerencsére csak anyukám közvetítésével hallottam, mert úgy felhúztam magam rajta, hogy csak na. Mit csináljon egy 6 hetes babával a gyerekpszichológus - beszélgessen?!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

And:

A körömvágás nálunk is mutatvány. Egy csomó ideig a lábkörmeivel nem volt gond, a kezéről meg leszakadoztak a hosszú körömdarabok... ez pár hónapig be is vált. De aztán vágni kellett, nem volt mese. Először David csinálta, szopi közben, hogy el volt terelve a figyelme, és nem kalimpált, mert amúgy lehetetlen. Most már én is meg tudom csinálni úgy, hogy a száját betömöm és a hozzám közelebb eső kezéről körömcsippentővel levágom.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Katka:

Mi is ma voltunk csípőszűrésen. Igaz már 5 hónapos Zsuzsa, kicsit elcsúsztunk.

Majola:

Hehe, törpenövés. Azért remélem nem ijesztetted meg magad komolyan.

Ayse:

Lili hajzuhataga! Nem találok szavakat. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki, én hetente megijesztem magam valamivel, de aztán fél óra múlva elfelejtemKép Terhesség alatt is mindent kitaláltam, volt méhen kivüli terhességem, toxoplazmózisom, bent akart maradni a baba... Apa sem jobb, ő azt állitja, már több rákot kihordott lábonKép

Hari, jobbulást Lilinek, remélem, nem lesz kruppos. Valaki kérdezte, ahogy én tudom, az olyan köhögőroham, ami éjszaka jön rá, nagyon erősen. Ablakba szokták tenni, meg jégszekrény elé szegény babát, ha ilyen van, meg ügyeletre szaladni. Az ismerős babák közt nagyon gyakori.

Cleo, a tanitási gyakorlatot én is utáltam, annyira, hogy magyarból meg sem csináltam. De ha rendes tanárt fogsz ki, elengedheti az órák egy részét, igazolja nekedKép

Ime Julcsi 5 hónaposan:
Kép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

ZITA MA 2X IS ÁTFORDULT!!!!

Minden gyerkőc és hóember Kép nagyon szép!

Megann! Kép
Remélem nem haragszol, de nekem Léna színesben jobban tetszik, annyira szép kékek a szemei! Kép

Roki! Kép
Nagyi-gyerekpszichológus Kép Kép

beszólások: mi a férjemmel nem vagyunk házasok, de Zita tervezett baba. A munkahelyemen páran úgy gondolták, hogy én Apát kijátszva lettem terhes, és most úgy csinálok, mintha becsúszott volna:
-Egyesek itt direkt terhesek lettek.
erre én
-Miért, lehet véletlenül is?! Nagyon örülünk, hogy ilyen hamar összejött!

Beteg babáknak és mamáknak gyors gyógyulást kívánunk!

A kiscsajom végül megint így aludt:

KépKép
Vendég

Nekünk hálistennek elég könnyen megy a körömvágás.Meli ül az ölemben és nézi,hogy mit csinálok.A lábáról már kicsit nehezebb,de megoldjuk.Kép

ancsi26

Majola!

Olvasás közben kívántad meg a puliszkát? Én asszem tegnap olvastam Wass A. könyvében puliszkáról, és elméláztam, hogy már milyen régen csináltam. Túrósat nem tudok.
Vendég

Kuha, Megann!

Csak azért nem csináltam az ortopédián a fesztivált, mert van egy aranyos gyerekorvos ismerősünk, gondoltam majd ő megnézi a leletet. Délután konzultáltam vele, azt mondta Marci csipője most már tökéletes!!! Az öt hét terpeszpelust meg biztos, ami biztos alpon írták elő. Állítólag tök egészséges csípőjű babáknak is elő szokták itt írni sokszor három hónapra,mert abból baj nem lehet...

Na, megyek mert Marci ezerrel püföli a billentyűzetet.
Lassan kezdődik a fürdés-program
katka12

Cleo!
A németen 1 év volt a tanítási gyakorlat KépKépKép

Ayse

ayse

Köszönjük a dícséreteket!

Mi sem tudjuk, hogy ez milyen szín, de Liliét sem. A férjem szeme kék, az enyém belül barna, kívül zöld. Az övékben minden van.

Mea egyik nap kérdezte, hogy kire hasonlítanak a gyerekek. Az a helyzet, hogy nálunk ezt azért nehéz megmondani, mert mi is hasonlítunk egymásra aférjemmel. Többen testvéreknek néztek már.

Julcsi baba gyönyörű!

Róki!
Andris ma pont ugyanezt csinálta!

Gratulálunk Zitának!

Ayse

ayse

Sziasztok,
Tüncsi ma megkapta a 4 hós szurikat, végre, meg egy kúpot, és most alszik, remélem többet, mint eddig, úgyhogy, megyek szolidalítok! Kép Hátha ma alszunk egy picit!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok,
Jó sok visszaolvasnivaló volt, és persze mindent elfelejtettem mire a végére értem.

Én is masszírozom Jacket, szeinte minden este fürcsi előtt. Én is voltam tanfolyamon, és ott azt mondták, hogy extra szűz olivaolajjal a legjobb, mert az az egyetlen olyan természetes olaj amit hidegen sajtolnak, megmarad benne minden jóság. Úgyhogy nálunk az olivaolaj nem csak a salira kerülKép.

MegannKép
Meggyőztél, ma lecsaptam az etetőszékre! Köszönöm szépen a kimerítő információt.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Teszek fel két nagyon hasonló képet Líviről, az egyik 3 hetesen a másik 5 hónaposan készültKépKép

Kép

Mea
mea

Majola!Kép

Julcsi nagyon szép kislányKép

Havtünde!Kép

Zita isKép És így alszik Lívi is sokszorKép

Ayse!Kép

Nagyon helyesek a gyerekeidKép

Mea
mea

Istenem, hogy el ment az idő.
Ahogy nézegetem Lívi legelső képeit, hihetetlen, hogy már ekkoraKép
Tuti hamarosan fog hiányozni egy újszülöttKép

Mea
mea

Ancsi!Kép

Nagyon ügyikeKép
Így ül már, mennyi idős pntosan?Kép

Mea
mea

Manka! Kép
En is oivaolajjal masszirozom Davidot Kép
Illetve most egy weleda markaju kifejezetten babamasszirozo olajat is kaptam, ugyhogy felvaltva. De en nem voltam tanfolyamon, csak olvasottak alapjan meg ugy erzesre csinalom. Es csak ha nem almos a srac Kép

Egyebkent itt Algirban a doki a szorulasra is olivaolajat ajanlott, hogy azt kell a fenekebe spriccelni es tuti kijon minden es termeszetes is. Nahat meg nem probaltuk, eddig a torna meg mindig eleg volt.. De az volt a jo, hogy felajanlotta a doki, hogy majd o hoz nekunk az o szulofalujaban keszult olivaoljat mert az a legjobb. Mi meg rohogtunk, hogy persze nehogy veletlenul a sz..r bolti Puget olajat tegyuk szegeny gyermek fenekebe Kép Kép

Kép

Kép
ppanna

MankaKép

Örülök, szerintem jól jársz majd veleKép

Havtunde!
Dehogy haragszomKép

Benianyu!
Ahogy most állunk Léna nem építeni fog, hanem rombolni..
Soha nem látott produkciót adott elő ma este...KépKép
Úgy bepörgött hogy csak néztünk a férjemmel...
Kiabált, sikongatott, büüüü meg brrrrrrrrrrrrr meg minden, minden állatkáját agyonverte és szétharapdáltaKépKépKép, ha az ágyon volt akkor mindent lerugdosott a földre és amikor nagyot koppant akkor mégjobban belelkesült...
És rugdalózott és izgett- mozgott mint egy sajtkukac, úgy felpirosodott mint egy szép érett almaKépKépKép
Hát ilyen se volt még....
Aztán fürcsi-kivételesen most még az öltözésnél se volt sírás csak dumálás és aztán kaja és beájulás....

Na megyek én is beájulni..

Olyan fáradt vagyok...pedig ma még tanulni is akartamKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Mea!

Bizony bizony, én rendszeresen megnézegetem a szülőszobai képét Lénának, és nem akarok hinni a szememnek...

Meg ma kézbevettem Lénát bölcsőtartásban(amit egyébként már nagyon utál) és rá kellett jönnöm hogy hogy megnőtt, kilógott a lába, a keze...
Hihetetlen...

Én sem tudom hogy hogy fogom kibírni 3 évig a következő babáig...

M.

Kép

Kép
megann

Havtunde!

Ügyes a jányodKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!
Köszi a képeket, én kértem Liliről is! Csodálatos kis Primadonna!!!KépKép

Rókica!
Szerintem senki sem fog megkövezni, ha ma fürdetés nélkül fekteted le Zsuzsát!!!

And!
A körömvágással nálunk is mindig gond van. A kezecskéjéről le tudom vágni, mikor alszik, de a lábáról, hát az egy kész kabaré!!! Úgyhogy nekünk nem is kell elmenni a Mikroszkóp Színpadra!KépKépKép

Zsuzsa!
Hát ezek a "Julcsiszemek"!!! Egyszerűen nem találok szavakat!!!KépKépKép

Prüntyi!
Szép álmokat, pihenjétek ki magatokat!!

Mea!
Tényleg hihetetlen, hogy a 2 kép között több mint 4 hónap van!! Biztos kényelmes a fekhelye, mert nagyon édesen alszik!!! KépKépKép

C.

KépKép
cinka

Bekukk.

Zsuzsa még mindig alszik. 8 felé felébredt, amit úgy tudatott velünk hogy kb megnyikkant, mikor bementünk hozzá, óriási mosoly, cici a szájába, ő felcsapta egyik lábát rám, a másikat az apjára, és boldog szopizásba kezdett, amíg bele nem aludt.

És mostanában azt csinálja, ha befejezte a szopit, oldalra fordul, és akkor nyugszik le igazán (amúgy se ébred fel, csak kicsit nyugtalanabb), ha magamhoz húzom. Olyan édes. Kép

Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy olyan kevés ideig fogja még igényelni azt, hogy odabújjon hozzá az anyja, hát élvezem amíg lehet.

Aztán majd ha 16 éves korában se lehet kiverni a családi ágyból, szólok, hogy más ne így csinálja. Kép

Mondjuk komolyra véve a szót, napközben ha elalszik, a kiságyába rakom, este a bölcsőben kezdi, de azért van összebújásra is lehetőség.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

atyaúristen!!!!!
ez tényleg rengeteg olvasnivaló!!!!!!
remélem nem hagyok ki senkit,ha mégis,akkor elnézést:
Viki27barna képei Petiről,Katka Marcija,Davallia Annája,Ancsi26 Melije,Cinka almásRékája,Havtunde alvós-betakarósZitája,Márti72 Bendegúza,Ayse Andrisa,Jucc73hóembereKép,Majola Julcsija mind eszméletlen szépek
Megann,reméljük jó álomőrző a nyuszikaKép
Benianyu,csíkos kép szuper,gyerekeid tündériek,ahogy imádják egymást!
Cleo,megbabonáztak Maja szemei,Kisnyúl dobott egy hátast,amint megpillantotta,azóta is kinyúlva fekszikKépKépKép
gyönyörűséges!!!!!!!
Annamami,a te kis Marcid nagy csajozós,és hogy pont Maja-lánynak teszi a szépet......Kép
Kuha,a te kis huncut Gergőd annyira emlékeztet némelyik képen Kisnyúlra,picit hasonlítanak,de van hogy nagyon!!!!!Kép
Mea,Livike nagyon hasonlít picibaba korára,Kisnyúl nagyon más voltKép
tipikus miből lesz a cserebogárKép
KépKép
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

2hetes(azt hiszem) és 17hetes fotók!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

KöszönjükKépKépKép

Nyúlné!Kép

De édes volt Kisnyúl és most meg gyönyörűűűűűűűűKép

Mea
mea

Jaj ezt a képet az Icipicinyúlról nem bírom szó nélkülKépKépKép.
Már én is akartam írni, hogy Gergő és Kisnyúl hasonlítanak egymásra.

PannaKép
Hát ez érdekes. És hogy kerül az olivaolaj a popsiba? Fecskendővel? Nem mintha szükségünk lenne ilyesmi trükkökre, de még eljöhet az idő, és a sokkal jobban hangzik mint a glicerines kúp.

Most már tényleg megyek aludni.

Puszi,

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Gyerekek lerakva, Apa még nem ért haza. Végre nyugi és babanet!!!! Kép Kép Kép

Megann,
A Norbis levél Megannosan jó lett! Elég meglepő a válaszuk, de ott a pont.
Léna nagyon szép a barnás képen is. Dani visszapártol. Kép De konkrétum majd a következő talin. Jó?

Ayse,
Andris nagyon helyes, Lili pedig csodaszép.
Én úgy fényképezem, hogy kattintgatok megállás nélkül és kb. minden ötödik képet tartok csak meg.
Mi is a tejecskefaló alosztályba tartozunk, az a cicifüggők tábora, ugye?
Én is nagyon bírom a humorodat, már sokszor akartam írni.

Cleo,
Mini Arafat nagyon édes Kép

Ancsi,
Most olvasom (kicsit el vagyok maradva), hogy Meli is milyen szép súlyban van, jó kis hurkás, mint az én fiam. Dani szerdán lesz 4 hónapos és most 7,2 kg. Õ eszméletlen dagi.

And,
Gratula Eszti alvásához! Csak így tovább! Remélem, ma is menni fog.

Dudukly,
Hajrá Ketteske!!! Kép Kép

Cinka
Réka aranyos az almával. Kép

Kati, Jucc
Azért annyira még nem megy a közös játék, csak próbálom Benit kicsit terelni, hogy ő mint nagyfiú mutassa meg Daninak a játékait. Már volt néhányszor, hogy megjegyezte, hogy Dani nem veheti a játékát, mert beveszi a szájába és akkor nyálas lesz. (Egyébként igaza van)
Ma megkértem Benit, hogy dumáljon Daninak, mert már nagyon nyűgi volt, de nem akartam, hogy otthon elaludjon, épp indulás előtt voltunk. Nagyon jól elszórakozatta. Előadta neki az ovis repertoárt.

Jucc,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a színházban. Kár, hogy Gergő áthúzta Balázs számításait, biztos nagyon csalódott volt. Máskor majd jobban sikerül.
Nagyon vagány hóembert építettetek.

Katka,
Ezt a bunkóságot!!! Remélem, hogy tényleg már nem lesz semmi baj, ha nem kell visszamenni. Nem csoda, hogy kiakadtál.

Kuha,
Nagyon jó az első kép Gergőről. Kicsit Kisnyulas.

Hari,
Jobbulást Lilinek és nektek is! Remélem, nálatok nem fajul el annyira, mint nálunk, hogy kórház lett a vége.

Márti,
Bendegúz nagyon helyes, ahogy vigyorog.

Duda,
Beszólások Kép vagy inkább Kép ?

Barbi,
Persze ráér a doboz! Finom sütivel tele még jobb lesz.

Folyt köv.
Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Minden baba nagyon gyönyörű! Kép
A pálmát most Réka almás képe, és Léna barna képe vitte nálam!

Hari! Jobbulást az egész családnak! Kép

Benianyu! Jó, hogy Dani jobban van már! Kép

Megann! A leveled is tetszett, nem semmi csaj vagy, semmit nem hagysz szó nélkül! KépKépKép

Viki+Peti, aki ma 21 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Jaj nem is írtam mekkora adag gyümilevest főztem délután! Még langyi volt, de este meg kellett kóstolnom, fincsi lett, de holnap, hidegen tuti jobb lesz! Már alig várom nyamm....nyamm Kép

Jó éjszakát mindenkinek! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?