A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!

neked nem amát kéne ezerrel pucolnod?Kép
20170114224602

Zsan!
Kíváncsi vagyok vajon én rajta lennék-e Petráén...Kép

Neet!
Miazhogy!!! Kép Tudom, hihetetlenül hangzik, de tudok ám olyan, de olyan...húúú inkább nem is írom milyen lenni...szóval amolyan vérbeli bika Kép
Éjszakai ébredés annyi mindentől lehet, most nem kezdenék el találgatni...sztem ki fogja nőni...tudom, hogy 1 éves kora körül (talán?) Petra is sokat ébredt, aztán mielőtt leszokott a szopiról akkor hajnalban egyszer szopizni, mikor pedig leszokott (18 hó) onnantól alszik 11-12 órát pisszenés nélkül...
Az altatásról meg még annyit: lesz még nálatok is kistesó!!! Kép
És na jó még nemvagyok teljesen 31...majd amikor Moose szül Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Valaki holnap biopiac???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

van ilyen h biopiac?hol?
brekuc

Denizsa

irtam a nogyogyaszos topikba ott inkabb a No-spat tanacsoltak;ha meg holnap is nagyon faj es altalaban bejon a No-spa akor inkabb azt de a Meristinnel sem lesz semmi baja a toppencsnek Kép tesom is meg en is szules utan 5-7 hettel ujrakezdtuk a szenvedest Kép (igaz en nem szoptatok)

udddddddddddddddddddddddv!!! Kép
brekuc

Denizsa, ezért ne szégyelld már magad Kép
és jó pihenést!

Zúzmó, esetleg az anya alkati szerét ki lehet próbálni a gyermeken, az enyém tényleg működik a fiamnál is, de ez nem mindenkinél van így.
fogzás: dentinox, anesthetica, ha nagy gáz van, mondjuk úgy fája foga, hogy nem tudja lehunyni a szemét, akkor én inkább benyomom neki a panadolt, és hadd pihenjen. mivel ezután kb 5-10 percen belül kisimul és elalszik, nem is bántam még meg soha Kép

chamomilla helyett nekünk homeós dokinéni a Mercurius solubilist ajánlotta, 15CH-st, napi 1x5-öt. de nem igazán stimmelt, azt már kapásból éreztem, mert nem jellemző rá a "higanyszerű" viselkedés Kép de a chamomilla ingerlékenysége sem. úgyhogy abbahagytam a kísérletezgetést, és adom neki az összes többi cucot. és várok Kép
az utóbbi 2 hétben jött ki 4 szemfoga, és megúsztuk nagyobb horror nélkül, kencékkel meg dörzsölgetéssel és rengeteg rágással. volt kiflicsücsök meg alma is.

Ancsi, tetszenek Lencse nagy kékséges szemei, és a göndör szempillái nagyon ruleznak, én is akarok Kép
és sztem fölösleges aggódnod a súlyán, mert teljesen tökéletes alkat! én 2 hónap után visszaadtam a bérelt mérleget, és most sem vagyok hajlandó izgatni magamat holmi dekákon Kép Te is megnyugodhatsz, mert minden oké! Kép

votiv 8)
votiv

Biopiac:
Mom Művház melletti réten...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, Denizsa köszi!
most nézem, hogy a profilomban még mennyire más volt Lencsém.
nem én izgulok annyira, mint amennyire a környezetem izgat. és én is szeretnék ám ilyen pillákat Kép

ancsipancsi

Bog,
kistesó reménye egyre haloványabb, sajna. Kép Apa teljesen ki van akadva a nemalvások miatt... A nappali hisztiről esetleg meg tudnám győzni, hogy elmúlik, ha ketten lennének, olyan angyalian eljátszanának, mint pl Dócival vagy Somáékkal, de az éjszakára nincs mentségem...
Jézusom, egy terroristakinézetű valami egy hatalmas izével (mordály??) forog a képernyőn!!! Csak nem fog lelőni???? Mi a sz..r ez?? Nektek is ilyen lett a babanet????? Kép

Den,
egy szem bogyótól biztos semmi baja nem lesz, nyugi.
neet
neet

Jó reggelt Lányok!

Vincsenzó határozottan jobban van!KépKépKép Én még enyhe dögrováson, de nem veszek róla tudomást. Kép Hiszen ma ottalvós vendégségbe megyünk. Úgyhogy nincs idő bretegeskedni. Egyébként is ez a 3. nap, aztán búcsúzkodom a náthámtól. Kép

Votiv!
A homeót meddig adjam? Már szinte alig köhög. Talán még ma, aztán the end. Szted?

Ancsi!
Lencsibaba gyönyörűséges! Kép Nagyon ügyesen tartja magát! Mindig szoktad hasra fordítani füri közben? Nekem tegnap este jutott először eszembe, és nagyon tetszett Vincsenzónak. Különben mi is kádat váltottunk már, ikeás kiskád után a megában vettünk egy jó nagy piskótaformájút. Ezt már rendszerint apafej szokta emelgetni, ha vízzel van teli, mert az én derekam nem nagyon bírja. Vesztek nagyobbat, vagy már mentek át a nagykádba?

Den!
Ne izgasd magad 1 tablettán! Az sokkal rosszabb, ha kínlódsz, mert azt érzi a babád és átveszi a feszültséget, a görcsösséget. Szóval nyugi, és próbáld meg a kböző "természetes" görcsoldókat! Kép

Bogárka!
Altatás nem lehet egyszerű, és elhiszem, h olykor elfogy a türelmed. Én is tapasztaltam már éjszakai nyűglődés során olyat, h elfogy a türelmem, durranok egyet, de aztán egyszeribe megnyugszom, és újult energiát érzek magamban. Hogy honnan jön olyankor a +, nem tudom, mert én már addigra a béka feneke alatt érzem magam. Szerencsére nincs soxor ilyen, már kezdem megszokni, h mostanában nehezebbek az éjszakák, és nagyon tudok örülni, amikor megússzuk 1-2 rövidke ébredéssel. Nálunk az altatással nincs gond, Vince is elalszik szépen egyedül a szopi után. Van egy negyed óra, ami kritikus, ilyenkor igyekszünk nem csapni nagy zajokat. De ha jön a tesóka ... Szóval tudod Te a lehetséges legjobb megoldást: csak nyugodtan, lazán! Kép

Megyek játszani Vincsenzóval, cupp
fic
ficánka

Jó reggelt!

Zsan! Meg tudod mondani, melyik honlapon? Kiváncsi vagyok.

Ancsi! Gyönyörű a kiscsajszi!!!! Mi vödörben fürdettünk eddig (márminthogy Apa!), és nagyon élvezte, hogy nyakig ül a vízben, de az utóbbi időben Bazsó állandóan felállt a vödörben (szerintem a víz felhajtó ereje segített neki), és már nagykádazunk!

Ez az altatás dolog egy gyerekkel sem egy leányálom, minden elismerésem, aki 2 vagy több gyerekkel is meg tudja oldaniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Brekuc,
azt szokták mondani, hogy a gyerek szemszíne 1 éves koráig változhat, nyilván ez gyerekfüggő, Dócinak pl. mindig kék szeme volt, max. világosodott.
Biopiac: MOM Művelődési Ház mellett, szombatonként reggeltől délután 1-ig, 2-ig???Kép

bikaBogárka Kép,
hú, kettő altatása egyszerre... nem semmi, majd nekem is lesz ilyen Kép Dóci tegnap pörgött mint a búgócsiga, este 10-kor aludt csak el, és akkor is mellettem, úgy kellett visszacsempészni az ágyába Kép

Denizsa,
nyugi, szerintem nem ártottál a babának! Kép

Ancsi,
Lencsi szépséges Kép

vera
kisün

kösz a bókot Lencsi nevében! reggel nagy dumával ébresztett, és cumisüveggel a szájában is magyarázott. Kép

Fic!
még asszem Ada tett be a vakító kék szemű LH-ról hason fekvős kádas képet, és mindig irigykedtem Kép . 3 napja kipróbáltam, és megy. mondjuk kicsit félek, hogy lefejeli a kádat Kép. ezért soxor ott a kezem. nem tudom még mi lesz, mert kb 1 év a költözésig, és itt zuhi van csak. de ha ülne, elférne.

ancsipancsi

Jo reggelt!

Juc, Neet: apas sztoriKépKépKép

Neet, mostmar muszaj lesz Gabi miatt mindkettonknek elmenni egy talira.Kép Vagy Ada-torna?Kép

Apa ma atnezi a rajzfilmjeinket, aztan leirom, mibol valogathattok.

Csajomnak is olyan kek szeme van, mint Lencsenek.(Edes a furdos kep!Kép) Sejtettuk, hogy kekszemunk lesz, mert nekem az, paromnak meg zold. Baratnom ugyanennyi idos lanya mar sotetbarna szemu, a szulok is barnak.
Kép

Mennem kell hiv a lany.
D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Babák gyönyörűek!

Neet, lányaink megint összebeszéltek, mert nálunk hasonlóan telnek az éjszakák.Kép Viszont mi most nem tervezünk tesót.Kép
zanza

Hi!

Nálunk sajnos rosszabbba helyzet mint idáig.Soma nem hogy javulna de rosszabbul van,magas láza volt éjjel is.Antibiot is kap már.Ráadásul Panna is kezd köhögni.
Majd benézek ha tudok.
Altatáshoz:nálunk Panna elalszik és Soma sokkal később megy aludni,most már nincs szerncsére felébresztés,de volt régebben véletlenül de én akkor is idegbeteg voltam.

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Mindenkinek köszi az együttérzést és a biztatást!

Ancsi! Lencsi tényleg nagyon édes! A fürdőkádat mi is kinőttük: vagy a fejünk ér bele és a lábunk lóg ki, vagy fordítva. Én már megvárom, amíg Bálint ülni tud, aztán megyünk a fszobába a nagy kádba.

Dora! A kislány nagyon szép! Ezekkel a fényhatásokkal tisztára művészi a fotó!

Bogárka! Mégegyszer köszi a mail-t! Ez az alvás dolog egy gyerkőccel sem egyszerű, hát még kettővel (vagy többel)! Mindenesetre nehezen tudlak elképzelni, mint bika-mamát, aki fújtat és toppant, hisz még csak igazán dühösnek sem láttalak soha. De hát ...

Brekuc! Köszi az utánakérdezést! Bocsi,lehet, hogy lemaradtam, de miért nem szopiztatsz? Tejcsi nincs, bébi nem akar, vagy más?

Votiv! Neked is köszi a webcímet, majd benézek oda is, h felkészültebb legyek legközelebb.

Fic! Örülök, h Vincsenzó jobban van! Neked is bulást!!

Küldök Nektek én is egy képet Bálintról, amin nemcsak a kék szeme látszik (mert neki is az van!), hanem a legújabb hobbija is: a lábujj-cumizás. Van, hogy ki sem hajlandó venni a szájából, úgy kell fürdeni vinni.
Kép

Kép
Kép
denizsa

Den!
A 4 év gimi alatt egyszer sem láttál dühösnek??? Ez lehetetlen Kép Bár leginkább otthon szeretem elengedni magam...tudod, épp azokkal akiket a legjobban szeretek...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Szegény Somácska! Kép
Gyógyuljon meg gyorsan!!! És Pannikó se legyen beteg!!!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Somának puszi, és gyógyulás! Panka remélem nem komolyan köhög!

Hogy van Oxi? Vajon olvas még minket? Remélem gyógyul és tud sokat pihenni is!

én ma valahogy tiszta feszkó vagyok, pedig Isti eddig még elég szolidan rontott-bontott, kiszórt egy zacskó tere-fere kexet, a tesója gatyójából kiszedte a pénzt és széttépte, kitúrt pár cserép virágföldet, háromszor cseréltem rajta ruhát mert úgy leette/leitta magát, mindezt 3 óra alatt. úgyhogy bedugtam a szobájába, most alszik, én próbálok dolgozni. rendeltem egy pizzát, hogy legalább vmi jó is legyen már Kép

votiv 8)
votiv

Jucus!
SOMÁNAK BULÁST!

Dorka!
Katinka fotója csuda jó, ezek a fények! tényleg művészfotó!

Denizsa!
éhezteted a fiadat, hogy a lábát eszi?? Kép karakán gyerek!

Votiv!
látom Isti meggyógyult. Kép

ancsipancsi

Hallottátok? Britni Szpirszre rászabadult a rendőrség meg a gyámügy, mert úgy vezetett, hogy az ölében volt az öthós kisfia, nem pedig bekötve! azzal próbálja menteni magát, hogy egy fotós elől akart elmenekülni, de elismerte, hogy hibázott...

votiv 8)
votiv

Bog!
Ha hiszed, ha nem, még nem láttalak igazán dühösnek. Egyébként ezzel én is így vagyok, otthon a legjobb, a férjem tudna mesélni... Kép

Ancsi!
Igen, éheztetem, már csak 4 lábujja van, ahogy a képen is láthatod... Kép

Votiv!
Jó étvágyat a pizzához! Isti igazán eleven gyerkőc, csodálom hogy tudsz mellette még dolgozni is... igazni Nőerőmű vagy!

Jucus!
Somának bulást és remélem nem lesz beteg, mutasd meg neki ezt a Micimackót, hátha jobban lesz:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv! Lökött ez a B. S....
Bocs a rajongóktól!

Kép
Kép
denizsa

DEn!ÉS a többi bulást kívánó is természetesen!

Köszi,nagyon tetszik neki és már bulKép

Votiv!

És én láttam a képet is B.S.-ről amint a pár hós deddel az ölében vezet az állatja.De csak figyelmeztetik.Hülye liba.

Pizza jó ötletma nálunk mindenki mást ebédelt.Szeretem az ilyetKépDe öregségemre rákaptam a csirkecombra.Az elmúlt 2 hétben összesen már többet ettem mint eddigi életemben.
NA,jó ez is csak 3 alkalom volt,de ez nálam nagy szó!ÉS a 3. az a mai ebéd.

Juc
20170114224602

Kata, és Bálint babák gyönyörűek!!!

Soma és Panna. Gyógyuljatok, lassan itt a tavasz!!!

Ma voltunk a Margitszigeten kirándulni. Tök aranyos az a Vadaskert! És alig voltak, mert hát mindenki a Normafához ment! Persze a parkolónál jól lehúztak minketKép
És nálunk ma Apa csinált ebédet, végre kímélve voltamKép

Szerintetek mi az, amit mindenképpen biopiacon kellene venni? Eddig a sárgarépáról olvastam, mert az nagyon nitrátgyűjtő.

Kép
Kép
zuzmo1

Jó olvasni, hogy Isti ilyen jól vanKép

Kép
Kép
zuzmo1

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!Kép

SOMÁNAK MEG JOBBULÁST!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok!

Denizsa
azert nem szoptatok mert amugy is keves volt (szinte elejetol fogva potolni kellett) es aztan mar azt a picit se volt turelme kiszopizni ugyhogy a doktorno is azt javasolta h hagyjuk mert azert a par grammert nem eri meg nyustolni.pedig volt fitolac meg laktoherb tea meg tejszaporito olaj meg minden csak nyugi nem; lehet h amiatt sincs de vszinu nekem amugy se lett volna nagyon (korhazban elegge kivoltam mert mindenkinek dolt a teje es mar 40grammokat ettek bent a babok nekem meg jo ha volt 10-20 es akkor meg a dokino tudott jol megnyugtatni azzal h megnezett es mondta h ne strapaljam magam, en nem vagyok az a jol tejelo...)

Zuzmo
mi jovoheten kinezunk a biopiacra talan - jo kis kirandulas innen Kép - de lehet h lepasszolom a torpet a legnagyobb anyjanak es ugy megyek;mi meg csak almat ehetunk ugyan de azert az is legyen bio es szerintem meg a krumpli nagyon nitratgyujto nem?mintha a tesom ezt mondta volna (o is imres egyebkent 16 honapos a kiscsaja Pancsi es termeszetesen kek szemu Kép )

remelem a toprek jol vannak vagy legalabbis jobbulnak Kép

es a pizza neha nagyon jot tud tenni Kép Don Pepesek szerintem mar becsukott szemmel eltalalnak ide de lehet h mar a pizzak is maguktol... de jovo hettol vege az edes eletnek es kemeny torna meg fogyikura jon - azert maradt rajtam rendesen a szules utan es mar elotte sem voltam nadszal

jart valamelyikotok szules utan intimtornara a Lukacs Borihoz?ha igen milyen volt?torpet ha nemtom lepasszolni el lehet vinni?

udddv!
brekuc

Off kérdésem van:hol keressek a sütőbe való tepsit?Tudjátok ami gyárilag jár a sütőkhöz,na olyatKép

Köszi:Juc
20170114224602

Igen Grétinek újra nagyon-nagyon boldogot!!! Kép
Mi is szülinapot ünnepeltünk ma (Anyukámét), úgyhogy degeszre vagyunk tortával..Petra még vacsizni is csak azt volt hajlandó...úgyhogy ma bűűűűnöztünk Kép

Brekuc!
Mi az, hogy nem vagy jól tejelő? Meg honnan tudta már ezt pár nap után megmondani???? Kép
És mááár esztek almát???

Juc!
Sztem a gyártó céget, esetleg szakszervízt érdemes felhívni, nem!?

Na megyek, Petra kidőlt a mai nagy nyüzstől, úgyhogy indul a fürdés-altatás ceremónia...de ma legalább itt van Apa Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

szia Bog
nem tudom csak odajott megnezett es azt mondta h na maga se az a jol tejelo fajta;nemtom hiaba a meret ha nincs sok mirigy vagy nem tudom hogy mukodik ez

es igen nyomhatjuk most mar a reszelt almat meg teat citromlevel;az alma nem nagy kedvence az urasagnak de nem is nagyon eroltetem;kov honaptol mar elvileg fozeleket is kaphat

tok sajnalom mert en nagyon szerettem volna szoptatni a tesom tudott is es remeltem h nekem is fog sikerulni (mi mindeketten taposak vagyunk 6hetes korunktol mi is fozelekfalok lettunk)de most nem jott ossze (pedig feltankoltunk mindefelevel foleg a kis tejfelszivo melltartobetet parnacskak bizonyultak hasznosnak Kép )
de nem kizart h ha lesz egyszer masik bab (en nagyon szeretnek egy egesz focicsapatot Kép )akkor lesz tej,ismeros is volt igy (szegenynek eloszor nem volt teje a masodik gyerkocnel meg hiaba volt nem volt hajlando szopni)

Juc
markabolt talan;az jar a sutohoz nem?
brekuc

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
A bábakoktél recepjére lenne szükségem, mert holnap meg kell innom, hátha használ és nem kell befeküdnöm a kórházba!

Köszönöm!
Kriszta (41+0)
kacsamanó

Brekuc!

Az enyémhez járt, de kicsit elhasználtam(kifröccsent zsír,olaj stb és látszik a tisztítás és mivel elköltözünk szeretnék egy újat venni és itthagyni a következő lakónak.

Jucus
20170114224602

Brek!
Én szülés előtt jártam intimtornára, és szerintem hasznos volt. A bártfai rendelőben a 3. emeleten volt hétfőnként 5 órától, nőgyógyászati beutalóval ingyenes, 10 alkalom. Szerdánként pedig gyakorló órák, ahová a tanfolyam után is lehet járni. Jó volt, de sajnos a babákat nem lehetett vinni.

Elég durva, hogy szülés után azt mondták neked, hogy kár a fáradságért! Nem mindenkinek indul be a teje a második napon!!! Hány hónaposak is vagytok? Csak mert írtad az almát. Szrencsére krumpplim van "bio" a mamám kertjébőlKép

Kép
Kép
zuzmo1

Szia Kriszta,
remélem hamarosan jön Fic, vagy Ada, vagy Macs, vagy Votiv, ők biztos tudnak segiteni!!!

Képzeljétek,
tök jó házitündér vagyok már második hete: múlt héten gulyáslevest csaináltam meg császármorzsát, most meg tonhalas spagettit és kókusz kockát!!!Kép
Családom elkezdett tisztelni!!!!KépKép
és már második hete járok ki a bio piacra, most még Johival is összefutottam!!!Kép
Most is otthagytam egy kisebb vagyont, igy jár az, aki minden standnál elcsábul...Kép
megyek vacsit csinálni!
ja, és ma vasaltam is!!!! ez amolyan évforduló lehetett (tavaly ilyenkor vasaltam utoljára) de igazából azért történt, mert apa elkezdett vasalni, és persze, ahogy kell, a mintás felén vasalta ki B pólóját, jól összetrutymákolva a mintát rajta...kicsit kiakadtam, de beláttam, ez már a vég...Kép

ui: MOTIVÁCIÓS levelet HOGYAN kell megirni????Kép valaki???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kacsamanó!

Hűha!!!!!
Sajnos a receptet nem tudom, de itt biztos lesz valaki, aki tud segíteni! Szorítok!

Kép
Kép
zuzmo1

Ja, intim torna engem is érdekelne!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hopp, és már alszanak is Kép na, gyors voltam ??? Kép

Juc!
Én a mikrohoz a szakszervízben vettem új forgótányért mikor a régi eltört...

Brek!
Hát ez akkoris fura nekem, hogy így ránézésre megmondja.
Egyébként a családi örökség tökre nem számít, én is csak 3 hetes koromig szopiztam a nagylányom meg 18 hós korig cicimán volt, akkoris csak azért szakadt meg a dolog, mert már 4 hós terhes voltam Kép
És a kajálást meg csak azért kérdeztem, mert a legújabb nézetek szerint a tápos babáknál is csak 6 hósan (de min. 4) ajánlatos elkezdeni a hozzátápit...de ebben a témában nem akarok okos lenni, enyim gyerekek csak 6 hósan kaptak rendes kaját...

Kriszta!
ha addig nem jönnének okosabbak (akik itták) nekem úgy rémlik, hogy 1 dl gyümilé (mondjuk barack), fél deci ricinusolaj és fél deci pálinka Kép...volt akinek nagyon bejött Kép
Remélem segít majd!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mi ma este pizzát sütöttünk és isteni jó lett, csak hogy ne maradjunk ki a pizzázásbólKép

Gréti! Boldog szülinapot!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan!
Breknek is írtam infót az intimtornáról. A Lukács Bori tartotta! És kókusz kockát küldhetnélKép

Kép
Kép
zuzmo1

sziasztok

mi az a babakoktel? (mi mindent lehet itt tanulni)

intim tornara mar van beutalom meg mar be is irt a csoportba csak nem tudtam milyen.akkor megy a mutterhez a kistorpe Kép

Zuzmo
2honaposak es 7naposak vagyunk es most alszik pedig furodnie kene mar nagyon!!!(es ra is fer...Kép tapszer mellett is eleg folyekony dolgokra kepes Kép )

Zsancikant
Lukacs Bori 06302422695 b.lukacs@mail.datanet.hu
illetve www.intimbori.hu
most 3 tanfolyam indult jan19 feb6 es feb16 ezek kezdok mind beutaloval es elojegyzes alapjan;ugy tudom mind tele van mar de kerdezd meg a Borit meg h mikor indul ujabb

orak hetfo 5-6 10alkalom vagy csut 2-3 10 alkalom vagy csut f6-7 6 alkalom
brekuc

Kacsamanó KrisztaKép
Bábakoktél: Fél deci ricinusolaj+fél deci pálinka+2-3 deci gyümölcslé

ZsanciKép Én soha nem voltam képes ilyen motivációs izét írni, már a gondolatát is utálom, hogy hazudni kellKép De arra emlékszem, hogy valamelyik nagyobb magyar munkaközvetítő oldalán vannak önéletrajz- és motiávciós levél minták.

SZiasztok leányok, mindenkinek boldogot, akit illet és gyógyulást és jó hétvégétKép

indianyo

Az volt a legszimpibb az intimtornában, hogy az utolsó alkalora mindekinek személyre szabott "edzéstervet" hozott. Én azt csináltam szülés után. (az elején volt egy részletes kérdőív, és az alapján állította össze)

Kép
Kép
zuzmo1

Indi!

te meg mit ugrálsz?!

JucKép
20170114224602

Kriszta, bábakoktél:
ricinusolajból, sárgabarackléből és egy korty tiszta pálinkából álló keverék Kép
fájáserősítőnek még egy csepp vasfű (=verbéna)-illóolaj is mehet bele, de azt lehet, hogy ilyenkor már nem kapsz Kép

hajráhajrá Kép aztán majd írd meg, hogy használt-e! Kép
votiv

votiv 8)
votiv

Ez a bábakoktél komoly? És mire jó, azon kívül hogy beindítja a szülést? És a kórházban mit szólnak a cefreszaghoz?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Brek! Mi az hogy nem vagy jól tejelő?? És még csodálkoznak azon, hogy mindenki a csecsemősöket szidja? Én is volt, hogy kérdeztem, megmutatnák-e hogy kell helyesen mellre tenni a babát. Jó sokáig szedegettem a bátorságom... Erre úgy nézett rám a nő, mintha most csöppentem volna oda valami földöntúli bolygóról, és az volt a válasza, hogy MIIIIII??????
Enyém bébi se szopott többet a kórházban 20 grammnál, azt is fél-1 óra alatt. Viszont még most is csak anyatejen vagyunk, mert azokra hallgattam, akik azt mondták, hogy gyakran kell mellre tenni a babát, az fogja igazán serkenteni és igazuk lett. Ha 2-3 óránként szoptatom, hogy régen is csinálták, akkor csak 2 hónapig tudtam volna etetni, és addig se lett volna elég a tej...
Próbálom pótolgatni, de nem kell neki, sőt inkább visszabukja. Ha kér kap szopit, ez van, hogy óránként, vagy hogy 3 óra múlva... Szerencsére.. Kép
mkatus

Brekuc!

Enyém dedek is tápoztak szopi mellet,pedig anyukámnak rengeteg teje volt és nekem se kicsi s szerkezetem hozzáKép

Hű,alma és fözelék még nekem,a nem szoptatásfun-nak is kicsit korainak tünik 2 hónaposan és 7 naposan. De ezt ne vedd belevaunakKép

Juc
20170114224602

nekem nem nagyon voltak hasznalhato fajasok mire a Terka azt mondta bent a vajudoban h ihatnek mar egy kis bort vagy valamit... Kép mi meg ugyan kimentunk a vajudobol setalni delutan egyet de azert mgis erosnek gondoltam h elfolyt magzatvizzel beuljek egy kesdobaloba egy felesre de lehet h kellett volna Kép

a kovetkezo gyerekre mar nagyon felkeszult leszek
brekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?