A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné!
Köszönjük a dicséretet, de azért sz.tem Kisnyúl sem panaszkodhat, hiszen tutira le merem fogadni, hogy eddig "bók-bezsebelésből" Õ viszi a pálmát!!!KépKépKép
Kuha, Nyúlné!
Ez már nekem is feltűnt, hogy Gergő és Kisnyúl hasonlítanak egymásra -TÖK JÓ PASI MIND A KETTÕ KépKépKép-
csak nem mertem leírni, mert nem tudtam, hogyan reagálnátok rá. Van aki utálja, ezt az összehasonlítgatást. (Többek között én isKép)

Na, én is megyek a tollasbálba!
Nyugodt, pihentető éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Ancsi,
Ásványvíz Kép

Duda,
Az a kép a profilomban az ovis anyák napi ünnepségen készült. Már Dani is ott volt, a pocakomban. Kép Ott pityeregtem, olyan megható volt. Még a zsepi is látszik a kezemben.

And,
Én a kezén úgy vágom, hogy az autós hordozóban ül, ami a babakocsi vázán van, akkor jól hozzáférek és énekelgetek neki. Dani tök kis nyugis, nem nagyon kapkodja a kezét. A lábán már nem egyszerű, azt kapkodja.

Zsuzsa,
Julcsi csodaszép! Kép Lábon kihordott rák Kép Az én férjem is hipochonder. Kép

Mea,
Livi édesen alszik a képeken, picinek is és nagynak is. Kép

Tünde,
Gratula a forgáshoz!

Megann,
Lénának rossz napja volt. Előfordul Kép Amúgy olyan kis édes, nyugis. Kell ilyen is.

Davallia,
Hát persze, hogy 1-es kódú a csokitorta. Mi más lenne Kép

Nyúlné,
Kisnyúl Picinyúlnak is szép volt, de most aztán nagyon nagyon szép! Kép

Én is teszek fel mindjárt ilyen Picidani és Megnőttdani képeket. Kedvet kaptam.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

KépDani megszületett
KépDani egy hónapos
KépDani most

benianyu

Nagyon ari-barik ezek a képek!

BenianyuKép!
Köszi Kép! Az ember igyekszik!

Ayse

ayse

Na, az ember lánya nem jön pár órát, aztán győz visszaolvasni! Kép

Update 1-es chipszet majszolok írás közben.Kép

Megann,
nekem Léna a mai produkcióból úgy tűnik, hogy a Te habitusodat örökölte! Kép Kép Kép

Benianyu,
én már régebben megcsodáltam a profilodban lévő képet, csak "nem mertem" írni, néha olyan fura reakciók vannak. Naszóval: annyira jóóóó az a kép, hogy én még azt a titkos anya-gyerek kapcsot is látni vélem, ami összeköt Titeket! Kép

Kuha, Nyúlné,
amikor du. olvasgattam, először azt hittem, Kisnyúl van a képen! Kép

Viki,
a gyümileves nagyon jól hangzik, csak brrrrr, olyan hideg van!!!! Komolyan hidegen fogjátok enni?!

Zita tuti nagyon jó lesz bújócskában. Ez a ma esti fotó:
Kép

Zita 1 naposan, és 4 hónaposan:
KépKép

Mea,
lavinát indítottál! Kép
Mindjárt küldök neked mailt!

ui: update chips csak vicc volt! Kép Kép Kép
Vendég

Benianyu! Kép

Milyen "egykaptafák" voltak!
Kép
Vendég

Tünde,
Köszi Kép Én csak hízom, ha dicsérnek. Kép Szóval, csak nyugodtan. Kép
Amúgy tényleg bele vagyok zúgva a fiaimba. Imádom őket! Kép

Zita is szépen kikerekedett Kép

Bírom, hogy így altatja magát letakarva.
De, ahogy olvasom, nem csak ő, hanem sok hátonalvó baba is így csinál. Én kész lennék, hogy nem kap levegőt. Ha elalszik leveszed róla? Mi hasonalvók vagyunk, pelusösszegyűréssel alszunk el.

benianyu

Tünde,
Tényleg "egykaptafák". Hiszen minden baba ilyen gyűrött és piros. Jól megszenvedik ők is a megszületésüket. Kép

benianyu

Sziasztok!

Babák édesek, sztorik hatalmasak, de sajnos nem tudok külön-külön mindenkinek válaszolni, Máté manapság nagyon aktív lett, egész napos elfoglaltság, ráadásul férjnek nőtt egy harmadik sejhaja Kép, azaz, csak akkora kelés rajta, mint egy kisebb mandarin Kép, emiatt kórházba kellett vonulnia, hogy felvágják, és csak vasárnap jön haza. Így nem túl sokat vagyunk itthon, csak esténként, inkább nagyizunk, akkor terelődik a figyelem.

Voltunk ma babamasszázs tanfolyamon, a helyi védőnő tartja, nagyon tuti volt, babák élvezték, Máté meg nagyobb volt, mint a hathónapos kiscsajok Kép

Tegnap óta forog, mint a ringlispíl Kép Annyira édes, megfogja a két lábát, elborul, oldaltfekve megemeli a fejét, és addig kiabál, amíg a hangenergia át nem billenti hasra Kép

Ezen kívül új elalvási szokást vett fel. Szopizás után szokásos nyújtott lábfogás, énekelés (ő), aztán mikor elfáradt, ezerrel szemdörgölés, aztán szépen az oldalára fekszik, előre nyújtott karral és lábbal (bele a gyomromba Kép), és úgy elalszik. Hihetetlen pofa, lehet, hogy elkezdem lassan a kiságyba szoktatást.

Sajnos ennyire futotta, még egy gyors fogmosás, és már bújok is mellé aluszkálni, reggel nagyival piacolás hármasban Kép

Ja, és bocsi, hogy szétspamelem a topicot, de még képek, mert felbuzdultam a példátokon:

Máté 2 naposan
Kép

Máté 1 hónaposan
Kép

Máté manapság
Kép
Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
17+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Tünde, Benianyu Kép

Kaptafa Kép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Benianyu, ezt hogy csinálod, hogy mindenre emlékszel? Én, mire elkezdek irni, elfelejtek mindent, amit olvastam.

Tünde, nagyon jók a rejtőzködős-álcázós képek, helyes rajtuk Zita. Julcsi is néha bebújik a fejvédője mögé, olyankor hevesen magyaráz, pedig egyébként nem túl beszédes.

De jó ez az összehasonlitás!
Julcsi első fürdése pár percesen:
Kép
És a mostani (az előbb volt fent, de ezen van csak hasonló szögből):
Kép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Köszi az infókat a szuri ügybenKép
Véletlen nem tudja valaki a szuri nevét?
Az agyhártyagyulladás elleniét.

Mire végigolvastam, addigra a képnézegetés alatt elfelejtettem nindentKép

Annyira cukik a babákKép

Hari!
Jobbulást a Családnak!

Havtünde!
Csak nem a babaszobán vetted ezt a macis huzatot?
Nekünk is ilyen van, meg kék kutyás-cicás isKép

Mindenkinek Kellemes Hétvégét!

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Jó reggelt!

Nyúlné!

Na, örülök, hogy Te mondtad ki, de már nagyon sokszor mondtuk mi is a férjemmel, hogy időnként nagyon hasonlít egymásra Kisnyúl és Gergő.
Csak nem akartam írni, gondoltam, Te biztos nem így látod.Meg ahogy Cinka is mondta, nem
mindenki szereti, ha hasonlítgatját a babáját máséhoz. :

Annyira édesek ezek a "kiskori" képek a mai nagyfiainkról és nagylányainkról, hogy ihletet kaptam, és dobok Gergőről én is fel.

Gergő Anya pocijában, 10 nappal a Nagy Nap előtt:
Kép

Gergő 3 hetesen:
Kép

4 hetesen még így zajlott a fürcsi:
Kép

Ma pedig már így:
Kép

És a legszembetűnöbb változás, hogy Gergő gyönyörű, kék szeme átváltozott zöldes-világos barnássá. Apa nagy bánatára, mert neki is kék szeme van.

kuha és Gergő (23+0)

Kép
kuha

Jó reggelt! Kép Kép Kép

Sis, Kuha, Zsuzsa, Davallia
De jók a képek!!! Kép Hogy megnőttek ezek a csöppségek! Kép Édesek! Kép

Egy hete most volt az első éjszaka, hogy Dani nem ébredt fel iszonyú köhögésre! Olyan jó!!! Kép Kép

Benianyu

benianyu

Hát lányok!

Olyan pipa vagyok, de egyből jobb kedvem lett hogy erre a szép képsorozatra jöttemKépKépKépKépKép

Egyébként teljesen kivagyokKép
Léna 3 napja sztrájkol, úgy összeszorítja a száját ha közelítek felé a cumisüveggel, mintha meg akarnám ölni vele...még egy porszem is sikertelenül próbálkozna bejutni a szájábaKépKépKép
És közben meg folyamatosan hmmmmmmmmmmmmm,.....hm..........panaszosan, mintha csak az mondaná neeeeeeeeeeem, neeeeeeeeeeeeem....Bezzeg éjszaka tátott szájjal kapkod a cumisüveg után...
Reggelire evett 70 gramm tejpépet és slussz, már telejesen elvesztettem a türelmemet...
Mondtam neki, hogy ebédig még egy korty vizet sem kap...KépKépKépKép

Persze nem lenne ez így ha lenne segítség, mondjuk férj, aki épp hogy fölkelt már el is ment , mert posta meg a f.sz tudja hogy mi.....
És egész héten ez ment, jött meg ment, kb 5 perceket volt itthon....
Én meg dö...jek meg egyedül itthon, még a tesómnak sem tudtam venni egy cserepesvirágot szülinapjára, mert egész héten a kőművesek csesződtek lenn a pincében, meg Léna már üvölt a régi babahordójában, az új meg még nagy és nem hordozható hanem fix.

Férj még a kicseszett havat sem lapátolta el, most megint öltözök és megyek lapátolniKépKépKép
Mert ő csak végiggurul a k..va kocsijával a havon én meg menjek jégcsákánnyl feltörni utána a kilapított havat!!!!!!!!!

Ja és persze Léna lent nyavíkol, a takarítócsaj fent zajong, a kertészek mindjárt jönnek, minden telefon csöng, a kapuval együtt, és persze férj sehol..

Ennyi erővel egyedülálló anyuka is lehetnék......

Most egy olyat káromkodnék.... de inkább nem teszemKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Ja de focizni azért elmentKép

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kuha! Kép
Gergő milyen gergős volt már 3 hetesen is!

Benianyu! Kép
Persze, leszedek róla mindent! Különben meg se tudnám puszilgatni még elalvás előtt. Néha annyira belemerülök a puszilgatásba, hogy felébred. Ilyenkor Apa kiakad. Kép
Én is néha úgy érzem, hogy szerelmes vagyok a gyerekembe, csak kicsit ciki így leírni, mert ugye Zita mégiscsak lány. Kép
Igen tudom, hogy őket is megviselte a megszületés. Kép

Zsuzsa! Kép
Julcsika olyan nagyon szééép!!! Kép

Sis! Kép
Jól leírtad az elfordulást, jót röhögtem rajta!

Davallia! Kép
Vmit Veled álmodtam, de már csak a nevedre emlékszem álmomból. Nekem a tappancsos kép tetszett nagyon, amikor Panda még bent volt. Kép

Tünde&Zita 20+1
Vendég

Davallia,

nekünk is olyan bérelt mérlegük voltKép:

2hetes Jack
Kép

1hós Jack
Kép

4hós Jack
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Manka7!

Nagyon helyes kiskrapek Jack is! Kép Szerintem sokat változott.
És neki szerencséje volt, kék maradt a szeme. Kép
De milyen szép kék!!! Kép

Zsuzsa!
Julcsi tényleg nagyon szép kislány , gyönyörű szemei vannak!

Kép
kuha

Sziasztok!

Mea!
Hát ez tényleg nagyon jó 5let volt!Kép

A pici csecsemők és A NAGY BABÁK, egytől egyig mind GYÖNYÖRÛEK!KépKépKép
Mi sem szeretnénk kimaradni a jóból!!!

Réka megszületett!
Kép

1 hónaposan beájult Apuci térdei közé!
Kép

4 hónaposan
Kép

Most mennem kell, de este megnézem a többi termést is!! Kép

C.+Réka 21+2

KépKép
cinka

Sziasztok!

Tünde! Kép
Tényleg nulla időm volt. Kép Most is csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni 1-1 oldalt, de haladok! Kép Viki ma is nyünyög, de tegnap délután fél 3-tól fél 6-ig aludt, és kialudta a rosszkedvét. Kép Most Apával babakocsiznak odalent én meg takarítottam.

Megann!
Olvastam a leveled, naggggyon jó Kép, és nem gondoltam volna én sem, hogy egyáltalán szóra méltatnak! Én speciel a szoptatásra fogom még egy pár hónapig, aztán hajrá norbi. De a kajájuktól elment a gusztusom. Kép Főzök, és én is menüsort állítottam össze, eszerint ell bevásárolni, persze nincs választási lehetőség. KépKép

Mai írásod férj "segítségéről" KépKépKép. Sajnos ahogy írod nem javult ezek szerint..

Lányok!

Babatali legközelebb?? Mi mindegyikből kimaradtunk. Kép

Róki!
Bevállalod? Kép

Még jövök,
Dóri
Vendég

Olyan finom túrógombócot főztem!!! Kinek küldjek virtuálisan? Ha durumgrízből lenne és édesítővel, akkor Update2-s lenne, ugye Megann? Kép De ez most hízlalós fajta lett. Kép
Jól elbeszélgetek magammal. Kép Nálunk olyan nagy most a csend. Apa és Dani alszanak, Benit meg elvitte az Apukám, mentek a Gellért-hegyre szánkózni. Kép

Benianyu és Dani 17 hetes

benianyu

Megann,
Remélem, jobb a kedved! Léna eszik már?
Képzeld, Norbis pudinggal álmodtam, annyit beszéltetek róla. Kép
Férj Kép Kép Kép
Lehet, hogy rosszul látom, de nálatok is hasonló lehet a helyzet, mint nálunk. Én mindent megcsinálok önállóan, elintézek, viszem-hozom a gyerekeket stb., nincs nagyon szükségem segítségre, így a férjem le is szokott róla, vagy inkább rá sem szokott. Néha pedig jó lenne, de inkább megcsinálom magam, minthogy elmagyarázzam, vagy kérvényt nyújtsak be. Kép

Zsuzsa,
Nem emlékszem ám mindenre, hanem olvasom a hozzászólásokat és van hozzászólnivalóm, azt rögtön leírom.
Julcsi már pár percesen is nagyon szép, olyan Julcsis, volt. Kép

Sis,
Kaptafa Kép
Máté a második képen nagyon hasonlít rád. Kép

Cinka,
Réka beájulós képe nagyon édes! Kép

Manka,
Jacknek tényleg milyen nagyon szép kék a szeme! Kép

Én is reménykedem, hogy Daninak is kék marad. Esélyes, mert Benié is kék, Anyukámé is és az enyém is.
Teszek is fel egy képet.

Kép

Benianyu, aki magában beszél. Kép

benianyu

Sziasztok!

Minden baba megszületésekor és most is nagyon szép!

Benianyu!
Ezek a kék szemek!!! Kép

Én is remélem, hogy Petinek megmarad a kék szeme, mondjuk enyém is és férjemé is zöld, de ki tudja! Kép

Majd még jövök, ha tudok!

Viki+Peti 21+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KuhaKép
Én meg a nagy meleg barna szemekért vagyok oda, nálunk viszont apa kékszemű, az enyém meg olyan szürkéssemilyen, úgyhogy a barna elég gyanusan hatnaKép.

CinkaKép
Réka is sokat változott, és nagyon jól áll neki a világoskék. Amúgy ha lányom lesz, ő is Réka lesz, apának ez a kedvenc magyar neve, és az a jelentése, hogy patak, ami nekem nagyon tetszik.

BenianyuKép
Hmmmm, túrógombóc. Dani sem panaszkodhat a nagy kék szemeket illetőenKép.

Manka

manka7

VikiKép
Peti nagyon helyes, igazi fiús kisbaba.

Manka

manka7

mindjárt visszaolvasok(és képeket csodálokKép),de elöbb egy nagy bejelentés:
KISNYÚLNAK KIBÚJT A FOGACSKÁJA!!!!!!!!!!!KépKépKép
a bal alsó indult neki,nagyon cuki!
és már majdnem megfordul a hátáról a hasára,már csak a kis keze van útban,de nem adja fel,állandóan gyakorolKép!
le is kaptam
KépKépKép
a fényképezőgép zsinórját is elkapta,nagyon huligán,
na olvasok,aztán jövünk még!
Nyúlné és Kisnyúl19+3

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Manka! Kép
Igen, az olaj fecskendovel jut be Kép
Helyes nagyon Jack, es jo sok haja van Kép
na nekunk az nincs Kép

persze a tobbi baba is gyonyoru Kép Kép
Kép

Kép

Kép
ppanna

Sziasztok!

Végre megvan a digi fényképező, szóval ezentúl én is elárasztalak Titeket képekkel!!!

And!
Eszti figyelmébe ajánjuk......

KépKép
Noelről is teszek fel képet, ha nem baj...
KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

de jó,hogy van egy Meánk,aki ilyen jópofa dolgokat indít el!
Napsugár most biztos kivanKépKépKép!

nagyon jó volt végig nézegetni a" babák régen és most"sorozatokat!tényleg jó végig kisérni ennyi baba fejlődését a születéstől!jó kis topik ez!
Mea,Manka7,Benianyu,CinkaKépKépKép

KuhaKép
én is tétováztam,de nem bírtam tovább,és ezekszerint nem vagyunk egyedül,akik így látják!Gergő nagyon helyes újszülött volt,már akkor lehetett látni,hogy helyes pasi lesz....nálunk ez kérdéses voltKép,inkább vicces volt,mint szép! na jó,kifejezetten csufibogár volt(remélem most nem vet meg senki,hogy ilyet mondok a picimről),de imádnivaló volt akkor isKép!
és KIsnyúl szemei is kezdenek zöldes-barnára váltani,de kívül még a szürkés kék van,ami ezeken a képeken nem látszik,de majd igyekszem,na meg a fogat is próbáltam lekapni,de irtó nehéz!
Benianyu!!!!!!!
én kérek szépen,sokat,sokat,sokat!!!!!!!!!!!!nyami-nyami
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbapapa,
éljen,éljen!!!!!!jó kis gép lehet,mert szépek a fotók!
gyerekeid meg tüneményesek,nagyon tetszik az ivós kép!!!!!!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Benianyu Kép,
használnak a Loreal-os ampullák?
Danigombóc ebből a szögből egészen vékonykának tűnik. Kép

Cinka Kép,
nem is láttam még ennyire magzatmázas újszülöttet.

Barbi Kép
ha Nolcsi nem mutatná a fogait, akár ikreknek is lehetne nézni a fiúkat. Te már döntöd a babakocsit? Leon szereti?

Viki Kép,
Peti nagy vagány nőfaló lesz, már most látszik a szemein!

Ppanna Kép,
olyan, mintha Dávid ezt mondaná: Juhhéj, de boldog vagyok!

Manka Kép,
Jack Kép Kép Kép

Nyúlné Kép,
Én is nagyon csúnyának láttam Zitát, nem hiába, meg is mutatom:
Kép
De sztem most igazán nincs okunk panaszra! Kép Kép Kép

Lányok, én úgy döntöttem, nagyböjtölni fogok márc.1-től. Semmi husi, kóla, chips, nasi húsvétig. Közben torna, utána tekercselés. Májusban esküvőre megyek (az enyémre, hihihihhihihihhii), jól kell kinéznem.

Tünde&Zita 20+1
Vendég

Sziasztok, most voltunk sétálni kb 2 órát, jól bebugyolálva! Nem hittem a szememnek, Tündike végigaludta! Persze az éjszaka nem volt felhőtlen.Kép

Duda, az esti tápit cumisüvegből adod Natinak, vagy kanállal?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Énisénisénis. Kép

Zsuzsa születése után pár perccel:

Kép

És Zsuzsa ma reggel:

Kép

Következő tali:

Én szívesen bevállalom!!! Mikor legyen?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Az első fogacska, jaj, Nyúlné, de irigylem! Már én is úgy várom, pedig a szopi biztos nehezebb lesz, de mégis.

Hú, Cinka, mennyi magzatmáz, ilyet még én sem láttam.

Milyen szépen fejlődnek a babák! Egyre szebbek lesznek, mi lesz ennek a végeKépKépKép

Julcsi mindig olyan kis szépséges a képeken, de bavallom, nekem a szivem csücskében a nyunyó képei vannnak, olyan ennivaló:

Kép

Kép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Róki, legyen tali mihamarabb!!!!
Zsuzsa nagyon fotogénKép

KépKép

KépKép
majola

Jaaaaaaaaaaaaaaj, de jók ezek a képek így! Kép Kép Kép Én is átlapoztam a képeinket és iszonyatos a változás! Felteszek én is párat.
Tüncsi, a kórházban 2 naposan
Kép

3 hónaposan
Kép

és ma, hintázás közben, 5 hósan lassan
Kép

Pr.& Tündike

Kép

Kép
prüntyi

Hihi, Tünde, hát ezért kellett a hamvazószerda dátumaKépKép
De mi az a tekercselés?

KépKép

KépKép
majola

Majola, ne várd a fogzást annyira, nekem már többször ráharapott, pedig még csak két foga van, és így elveim ellenére, kénytelen vagyok elkezdeni a hozzátápit, hogy minél hamarabb hozzászokjon, mert így ha kijön a többi egyszerűbb lesz átállítani, és nem lesz hirtelen új neki a kaja. Minél később jön ki annál tövább tudsz csak szoptatni!!! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

tekercselés: a kozmetikus barátnőm rámken vmi vackot, kb. mell alól térdig, és beteker fóliával, olyan, mint az itthoni folpack. ez jó narancsbőrre, én igazából azért akarom, mert a bőröm vhogy nem akar visszamenni, kicsit lóg a hasamon. Én már láttam ennek a hatását, tényleg pár cm-el kisebb lesz a kerület. Kép Kép Kép Ja, és közben méregtelenítő teát kell inni, meg napi legalább 3l folyadékot.
Kit kell érteni NYunyó alatt?
Vendég

Lányok!
Olyan szépek a babáink.Kép És óriásiak. És annyi mindent tudnak. Pedig még csak most születtek...Kép Én minden nappal egyre jobban szeretem Maját, ha ez egyáltalán lehetséges. Én is előkerestem a szüléses képeket és teljesen elérzékenyültem. Most realizáltam, hogy Maja egyáltalán nem is volt gyűrött mikor megszületett. Mondjuk nem is volt nagyon ideje, mert olyan sitty-sutty kint volt.Kép
Bocs, ha egy kicsit undi, de ez élete első fotója (apa vágja el a köldökzsinórt, a doki fényképez):
Kép

Itt egy naposan (és sárgán):
Kép

És ma....
Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok! Kép

Ma Beni az Anyuéknál alszik, én fogok helyette Danival fürdeni. Kép Remélem, így is tetszeni fog neki.

Mennyi jó kép! Mennyi szép baba! Kép Felvidulás nézegetni! Kép

Viki,
Peti nagyon helyes, tényleg nagyon kisfiús az arca már babaként is. Kép

Nyúlné,
Nagy gratula Kisnyúl első pici fogacskájához! Kép Még mindig nagyon édes baba! Kép
Túrógombóc átküldve. Kép

Barbi,
Éljen a digi gép! Ezentúl sok-sok fényképet tegyél fel a fiúkról. Olyan szépek ők is! Kép

Tünde,
Eddig még nem vettem észre nagy változást, úgyanúgy hullik az ampullák ellenére, de reménykedem, abból baj nem lehet és porszívózom rendületlenül. Kép

Rokica,
Zsuzsa csodaszép ezen a képen! Kép

Ppanna,
Dávid is milyen kis csibészes, ahogy integet! Kép

Prüntyi,
Tündike is nagyon helyes. Nagyon aranyos, ahogy kivillan az a két pici foga. Kép

benianyu

Benianyu!
Túrógombóc???? Miért nem szóltál előre, akkor arra kanyarodtunk volna!!!KépKépKép
Danigombóc pedig holnap kap belőle a fincsi tejcsiben, ugye?KépKépKép
Nagyon klasszak a Srácaid, de hát ezzel nem mondok újat!!!Kép

Viki!
Peti, újszülött képe hol marad???
Itt már kész NAGYLEGÉNY!!! Nagyon vagány!!!KépKép
Réka is tök sokáig mosolygott a monitorra, mikor néztem!Kép

Manka!
Hát Jack is "férfiasodott" Kép rendesen, mire elérte a 4. hónapot!
S hogyhogy a lányotoknak magyar nevet választotok, ha már a fiatoké angol???

Barbapapa!
Ha én lennék Eszti baba helyében, akkor én biztos IGEN-t mondanék!!!KépKépKép
És ahogy Tünde is írta, szerintem is nézhetnék ikreknek is Õket, ha nem lenne "ekkora" a korkülönbség!
Ha jól látom Leon plédje Ikea-s, Rékának is ilyen van.

Panna!
Dávidnak biztosan nyert a kedvenc csapata, hamár ilyen édesen szurkolt!Kép

Tünde!
Magzatmázban nekem nincs összehasonlítási alapom, mert Réka volt az első, s nekem így volt természetes.
Hát Zita baba is nagy változáson ment keresztül.KépKép
Gratulálok a mennyegzőhöz!!!Kép Neked akkor most tényleg hatalmas a motiváció, hogy betartsd a böjtöt!!!

Nyúlné!
Gratula KISNYÚL fogához!! Hát nem hiába, a név kötelez!!!! Most aztán jöhetnek a répácskák!!!KépKépKép

Rókica!
Zsuzsababa újszülött fotóját rögtön szétküldtétek bélyegnek is???
A mai napsütéses reggeli képe pedig tüneményes!!!
Egy boldog, elégedett, Kiscsajszi!KépKépKép

C.

KépKép
cinka

Cleo,
Dehogy undi! Gyönyörű! Kép

benianyu

Majola!
Magam is lányos anyuka lévén furán hangozhat, de teljesen beleszerettem Julcsikába, olyan gyönyörű az a kislány.Kép

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Bocsi Kuha, az előbb Titeket kihagytalak!!KépKépKép SORRY!
Hiába, már az én memóriám sem a régi.
Szóval Gergő Baba is CSODASZÉP, olyan kisnyulasKépKépKép
A bálnatestet meg tényleg elfelejtheted, ha pocakosan így néztél ki!!!!Kép

Látom azóta már Kép Babák vannak fönt!
MINDENKI GYÖNYÖRÛ!!!! MINDEN CSEMETÉNEK ÉS BOLDOG ANYUKÁNAK NAGYON NAGY GRATULA!!!!Kép

KépKép
cinka

Rókica, nagyon jó lenne!
Én is felajánlom, de én inkább a jobb időben szeretném, mert van jó nagy kert meg terasz, és sajnálnám, ha nem mehetnénk ki a babákkal. Én olyan ápr-májusra vállalnám, amikor már elég meleg lesz a kinti kerti-partyhoz.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Cleo, jaj, de kedves vagy, köszönöm. Nagyon jól esik, főleg egy másik ilyen szép kislány anyukájától. Érdekes, Maja tényleg nem gyűrött, ha nem lenne véres (na meg rajta a köldökzsinór meg minden), akkor nem is gondolná az ember, hogy újszülött. Sokáig volt biztos a pocakodbanKép

Prüntyi, Tünde háromhónapos mosolya nagyon magával ragadóKép

Tünde, a nyunyó szónak nem tudom a jelentését, tán nincs is. Hát olyan, mint a képeken, olyan nyunyó.
Gratulálok az esküvőhöz, biztos tekercselés nélkül is sokkal-sokkal kisebb hasad lesz, mint nekem volt az enyémen. Én a hetedik hónapban voltamKép Szép, boldog anyuka-menyasszony leszel.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Tünde! Kép

ér vmit a tekercselés? Szeretnék benn hinni én is. Kép Nekem sem ártana.. KépKép

Zsuzsa!
Én a 32. héten esküdtem. És ott volt Gergő is. Kép

Megjártuk a Kikát, Baby Björn kengit megvételeztük. Tényleg szuper. Kép

Dóri & Viki 17+1
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?