A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

GumicukorKép

Van egy nagynéném Emmának hivják. Apám testvérei közül õ a legfürgébb. Aztán olvastam egy kislányról akit szintén Emmának hivnak és mivel láttam róla képet is ezért már nem is olyan nagymamás...Kép Szerintem jó névKép

A Hanna meg szerintem nem "szorul" becézésre, mert úgy jó ahogy van!Kép

cupp
sasha

Kép
sasha

Krisztinka
Az enyém is két napja randalírozik odabenn. Lehet, hogy tényleg a front miatt van?

Norci
Nagyon drukkolok nektek, hogy minden jól menjen! Varjuk a híreket minél elõbb!! Kép

dec8
dec8

Norci
drukolok neked hogy minél hamarabb karodba tarthasd a babádat Kép
Törpi neked is drukolokKép
Üdv mindenkinek Csics 31 hetes Kép
csics

Krisztinka, dec8!

Nekem a múlt héten péntek éjjel volt bent házibili egész éjjel a pocakomban, nem is tudtam aludni csak pár órát megszakításokkal. Másnap nem nagyon voltam fáradt, csodálkozam is rajta. A kisfiam meg mint aki az igazak álmát alussza, jól elvolt napközben, csak ritkán mocorgott, végigaludta a napot. Este lagziban voltunk, ott is szunyált, csak néha jelezte, hogy itt van, csodálkoztam is, hogy nem megy az agyára a lagzis zene, mi ugyanis ki nem állhatjuk.
Másnapra viszont megérkezett a hidegfront, amire én érzékeny vagyok, mint akit leütöttek, fájt mindenem, egész nap aludtam volna. Tipkusan ilyen tüneteim voltak már a kismamásság elõtt is, ha hidegfront volt.
Lehetséges, hogy Gumimacika elõbb érezte volna a frontot pár nappal? Eddig 3 éjjel volt, amikor nem hagyott aludni, akkor is ugyanezt csinálta és pár nap múlva meg is lett az eredménye=hidegfront.

gumicukor 34+5

KépKép
KépKép
gumicukor

Nekem tegnap alig-alig moccant az ürhajós (meg is ijedtem kicsit), ma viszont éjjel és délelött is vadul randalirozott. Az esküvö (mármint a sajátom) alatt nekem is nagyon csendben volt, de aztán behozta a lemaradást...

Pucúr,
Felhivtam a kismamatanfolyamos védönöt, akit ajánlottál. Ez az utolso tanfolyam, aztán nyári szünet lesz szeptemberig (az pedig nekem már késö), ugyhogy kénytelen leszek most menni. Hány alkalom lesz még? Te jössz jövö kedden? Jó lenne találkozni...

Üdv:
Zita
23+6
ParaZita

Gumicukor,Dec8
3. babat varom ugyhogy tudom mennyire erzekenyek a frontokra.
A lagziban inkabb azt gondolom azert nem mozgott mert tul hangos volt es csendben lapitottKép
Mi moziban voltunk az nem tetszett neki,de ha a nagytesok jatszanak akkor o is nemsoka elkezd ugralni a pocimban mintha veluk akarna jatszani.Lehet,hogy picit be is beszelem am magamnak es megis inkabb zavarja ot ahogyan a nagyok rajcsuroznek!!??

Pucur
Irok mejltKép

cup,Krisztinka /25/
krisztinka

Sziasztok!

Id, Dió, Gumicuki, Törpi!
Nagyon jólesett, hogy hiányoltatok! Valóban a héten vagyok utoljára és tegnap ráadásul be sem tudtam jönni a dolgozóba. A Blaháról kellett visszafordulnom mert hasmenésem lett. Hm. Vmi rosszatt ettem. Mára jobb de el kell még pakolnom és rendeznem 7 évem anyagát.

Most búcsúzom is. Amint lesz otthon is netünk azonnal jövök közétek arra a pár hétre, ami még hátra van!
Kataaaaaaaaaaaaaaaaa007!
Szívbõl gratulálok Dórihoz! Stramm kis hölgyike! Gratulálok még a papának is a gyorsaságához hiszen alig született meg Dóri mi már láthattuk is! Jó egészséget az egész családnak!
Mindenki!!!!
Nagyon vigyázzatok magatokra és a pocaklakókra! Könnyû babavárást és szülést mindenkinek!
Halacska 33

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

A drukkolást mindenkinek nagyon köszönöm, azért tartalékoljatok belõle holnapra is Kép !

Azóta trappoltam egy kicsit, hátha ...
Meg készülök a nagynapra, hajat mostam, majd még szörtelenítem a lábam, mert ahogy Cory modta (lehet ismeritek õt a chatrõl) "mégiscsak én leszek az elsõ nõ a fiam életében" Kép

A frontrõl annyit, hogy nálunk csak én vagyo frontérzékeny, Vilike nem Kép

Norci
Norci

Zita!Kép

Most nincs nálam a menetrend, de kb. 3 elõadás van még hátra. A lényegrõl nem késtél le, mert szerintem (ha választasz szülésznõt) jobban és korrektebben fog felvilágosítást adni neked magáról a szülési folyamatról.
Tudok ajánlani szülésznõt, ha kell.
KépEgyébként hétfõtõl kórházban leszek, tehát a keddi találka megoldható. Az elõadás 1/2 3-kor kezdõdik, az elõcsarnokban van a gyülekezõ. Ha megmondod, hogy mikorra érsz oda, lemegyek hozzád (kivéve ha szülökKép)

Krisztinka!

Telefonszám OKÉ!KépKép

Azt hittem, hogy a pocirepedéseddel van baj és azért nem jelentkezel már egy ideje, de látom te is csak güzüke vagy mint én. Tegnap este 10-kor jöttem el a munkahelyemrõl. Egy óra múlva megyek ki az Industriára reprezentálni, holnap még meló, aztán hétfõn megyünk szülni. Még jó, hogy a dokinéni felvesz a kórházba, legalább pihenek egy kicsit.Kép

a mailt várom!!KépKép

Pucúr
Pucúr

Szióka,

nincs idõm olvasni, de leírom hogy tengap voltunk 4D-s uh-on a Mammut II-ben. Fantasztikus volt! A doki, a környezet, hát nem magyar szinvonalú, rendkívül korrekt. Mindent rendben találtak, és 90% hogy kisfiú :-) Egy szomi dolog volt benne, a kics már akkora, hogy nem fért bele a képbe.

Majd késõbb leszek.

Lella, csak holnap tudok írni, remélem az uh-on minden ok volt.

Puszz, Lora
lora

Szia Pucúr,

Köszi a gyors választ! Ez igen, az utolsó pillanatig dolgozni! Te aztán tényleg a "gép mellöl" mész szülni... Én nem szándékszom ilyen hösies lenni, föleg ha majd besokallok a kánikulai tömegközlekedéssel.
Kedden 1/2 3 elött pár perccel fogok odaérni valószinüleg, és örülök, ha lejössz, persze csak ha nem tul megterhelö, és még egyben vagy... Arról ismerhetsz meg, hogy kicsi, barna "bárányszörös" hátizsákkal járok, rajta himzett kis báránnyal.(Tudod, NICI, Happy Box) Egyéb különös ismertetöjelem nincs: világosbarna rövid haj, kék szem, ilyesmik.

Üdv:
Zita
ParaZita

Hellóka,

Kata007, nagyon nagy gratula nektek! Sok boldogságot nektek, Dóra nagyon szép, láttuk a képét, a munkatársaimank is nagyon tetszett.

Kamilla, a doki a 18-20 hetet ajánlotta (genetikai Uh), és a 28-30 hét, amikor a pofiját lehet kalsszul látni.

Bringa, Dec8 a mi lányunk is Hanna lesz (ha legközelebb sikerül összehozni).

Bár a rokoni dolgokat már kitárgyaltátok, de én is írnék egyet. 2 hónapomba telt, mire meg tudtam anyukámnak magyarázni, hogy a baba még meg sem fogant, mikor már 2 hetes terhes voltam. Õ elõre tudta, hogy mikor estem teherbe. Sokáig tartott, de ezen kívül soha nem szól bele semmibe, csak megjegyzi, ha "sápadt vagy kicsim, ne sétáljunk egyet?" Anyósomék (férjecském anyuja és nagymamija) túlzásba viszik az aggodalmaskodást. Ettõl leszek tényleg beteg. A párom szerencsére megbeszélte velük. Õ jobban bánik velük, és nekem nem volt kellemetlen.

vigyázzatok magatokra, Lora (18+ )
lora

Kata007Kép
Szívbõl gratulálok Nektek és sok-sok tejcit kívánok DorikánakKép

Puszi: Doris
doris

Pucur
Nagyon nagyon szoritok,hogy minden a legnagyobb rendben legyenKépAnnyira irigyellek mar ugy szeretnem en is a karomabn tartani a kispicikemetKép
Ha meg lesz a babuci kerlek nyomj egy puszikot a buksijara a nevembenKépKép
cupi,Krisztinka /25/
krisztinka

Sziasztok!

Kata007
Óriási gratula Nektek, Dóri baba tényleg nagyon szép. Itt gyönyörködök benneKép Kívánok Neki sok boldogságot, és nagyon szép életet!Kép
Puszilgasd meg a nevünkben, és várunk nagyon!

Szilcsike /19/

Ui: Babóca akkora hancurt csapott le ma a pocakbanKép
szilcsike

Zita, Kato, Gumicuki, Sasha
Köszi Kép

Nyuszi
Az én kispapámnak sem tetszett elõször. De nem tudott jobbat, meg különben is (persze ez csak vicc): a vezetéknevét is õ adja ( Kép )

dec8
És jól emlékszem, hogy így a Nátán nevet kapja? Kép

Norci
Sokat gondolok rátok, szorítok, hogy minden rendben menjen, és könnyû, gyors szülésed legyed!

Törpi, Pucúr és minden Nagypocis
Most már Ti is beindultok! Kép

Sasha
Még nálunk is csak ott tart a szoba, hogy kipakoltuk. De én még mindig bizonytalan vagyok a színekben. Meg én babaszobát képzelek el, a párom inkább gyerekszobát. Nálatok mi a helyzet? Milyenek a tervbe vett színek?

bringa
28+2
bringa

Sziasztok!
Bringa!
Most olvastam csak el a múlt hetit, nagyon aranyos vagy, hogy aggódtál velem minden rendben van. Már csak pénteken egy vizsgám remélem, hogy utána gyakrabban tudok jelentkezni. Mekkora a kisbabád súlya?
Kata OO7!
Nagyon-nagyon gratulálok a Dórihoz!!!

Viki!
Olvastam ,hogy ikreket vársz. Nem érdekel véletlenül egy iker babakocsi?

Petra 29+0
Petra

Sziasztok!
Egyenl?re Vilike még nem dontott ugy, hogy egyedul is nekiindul a nagyvilagnak, de holnap reggelig van még ido Kép
Kispapaval egyutt kezdunk izgulni. Hajra Vilike!

Aranyosak vagytok am, hogy izgultok értünk!

Ma már nemjövünk, reggel 7-t?l lehet ránk gondolni. Azt hiszem ez izgalmasabb, mint a foci vb Kép

Norci
Norci

Petra
Nagyon szorítok a vizsgádhoz, meg gratula, hogy a többi már megvan! Kép
Én most nem voltam UH-n, legközelbb kb. három hét múlva (mert elõtte 1 hét nyaralás), s akkor majd megírom. Te tudod? Mert nagyon kiváncsi vagyok, kb mennyi? A könyvekbõl nézegetem, dehát az nem ugyanaz. A kíírás szerint pont egyforma naposak vagyunk, csak én a heteket úgy számolom, ahogy szerintem nálam igaz a dolog (utánaszámoltam még anno novemberben...Kép )
üdv, és jelentkezz!

Norci
Hajrá Vilike! És reggel 7-tõl még inkább!

bringa (28+2)
bringa

Kata én is szeretnék gratulálni Dóri babához!
Lányok, hol lehet megnézni a babucit? Sajnos nem találom azt a részt, ahol ez le van írva.

Ágota 32
Ágota

Sziasztok!

Bringa!

Hogy milyen színek?KépKépKép Ott még nem tartunkKép Egyelõre feljakjuka fûrészporos tapétát és a nyersfa parkettát lerakjuk és akkor majd utána jöhet a szinek eltervezése. Annyi biztos, hogy az egész lakás ajtó és ablak kerete nagyon szép selyemfényû sötétkék lesz. A többi abban a szobában még rejtély... Ami lesz benne: kiságy, pelenkátó(még nincs meg, de fehér lesz, mert az ágy is fehér), egy jó fotelszerüséget is szeretnék bele, hogy kényelmesen tudjam szoptatni, ha nem tudom a mi szobánkban. Lehet, hogy fehér lesz a fal és szines mintákat festünk rá, vagy állatokat, vagy bármit ami aranyos és occsóKép Na meg egy kis szekrényke is jó lenne, a ruhácskáknak. Egyébként még fogalmam sincs, hogy mi lesz:9

PetraKép

Úgy hallottam, drukkolni "kell" NekedKép Úgyhogy rám számithatsz én drukkolokKép

pusz
sasha
22+1

Kép
sasha

Kedves Kata007!

Gratulálok Nektek a kis Dórihoz!
Megnéztük, szép fejlett kislány, Máténak is tetszik Kép

Sok puszi és sok sikert kívánunk!
Dojika és a 3 hetes Máté

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Szia DojikaKép

Jéé Máté már 3 hetes? Ha igy repül az idõ továbbra is akkor sitenem kell a gyerekszobávalKép

puszi Nektek
sasha
22+1

Kép
sasha

Kata007! Dori apuka!

Hat nem semmi a kisasszony!!!! Nem csodalom, hogy mindenkit levett es levesz a labarol. Nagyon szep, eros tunderke!!!!!!!!!! Remeljuk mielobb hallunk megint rolatok!!!!
Vigyazzatok magatokra!!!!!!!!!!!!!!!

Norci!
Huha erted is izgulunk nagyon, bar tudom, hogy az irasom mar nem olvasod. De a szoritast remelem erzed. En is nagyon izgultam 9 hettel ezelott. En is ugy mentem a korhazba, hogy tervezett idopont volt. Kicsit furcsa volt, elore lehetett keszulni ra. Igaz van elonye is. De teljesen mindegy hogyan is tortenik, a legfobb az eredmeny. Es ugye az mindent meger!!!!!!!!!!
Remelem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A tobbieknek pedig boldog babavarast!

Andi es Madison
andysj

Kata007!

Nagyon sok boldogságot kívánok Dórihoz!! Nagyon szép baba!
Remélem hamar rendbe jössz, és mehettek haza.

Mindenkinek jó pocakosodást, üdvözlöm az újakat!

Conti (33+6)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Nem tudom, emlékszik-e rám még valaki, de pár hónapja még szomorúan köszöntem be és el. Most azonban ismét kisbabát várok, és a 13 hétben vagyok. Nagyon izgultam eddig, nem is mertem beírni, csak olvastalak benneteket és hasznosítottam az információkat. Tegnap voltam orvosnál újra, és mindent rendben talált, úgyhogy örömmel számolgatom én is a heteket veletek.
Tus
Tus

Sziasztok!

Kata!
Nagyon sok boldogsagot Dorihoz! Gyonyoru kis(nagy)lany!

Orsoly! Tus!
Udv koztunk Kép Boldog es problemamentes babavarast!

Norci, Martina es minden finises kismama!
Drukkolok am ertetek!

Velunk semmi kulonos, babo is en is jol vagyunk. Kép Megvettuk a babajarganyt Kép ruhak is gyulnek dogivel, szerencsere rengeteget kaptam igy venni sincs szuksege, csak a magam szorakoztatasara fogok egy kettot.

Hetfon videozni fogunk, remelem aktiv lesz babo es produkalja majd magat a nagyszuloknek. Kép
Mindenkinek kellemes hetveget!
Edina
edina

Sziasztok

Köszönöm a baldachin tartóval kacsolatos ötleteket, megyek majd vadászni, illetve asszem ez a nagymamira marad, mert nekem ugye feküdnöm kell.

Norci
Nagyon szurkolok nektek!

Nem tudjátok ki volt az az eszement aki ezt a büdös nesquik nyulat felrakta ide. Az agybaj kerülget miatt. Vagy nektek nem repked itt a képernyõn?

Szép jó éjszakát mindenkinek
Forti (30.)

Kép
Kép
forti

Jo reggelt mindenkinekKép
Forti a neszvik nyulal én is találkoztam és engem is idegesit Kép mert álandoan itt van a képernyömön.jo lene ha valaki leszedné inét ezt a nyulat.
Norci küldök neked mégegy kis Drukut és sok sok mosolyt KépKépKépKépKépKép
Lányok
Tegnap olvastam a KISMAMa ujságban hogy az eperben sok a VAS meg a folsav ugy hogy aki nem alegiás az epere és szereti az egyen sokat belöle KépKépKép

Sasha
ne aggodj nekünk sincsmég kész a kisebik szoba most még az nekünk is "lomtár" igaz nekünk nem ott lesz a pici szobája hanem velünk lesz a nagyszobába de azért azt is beszeretném rendezni és minél elöbb mert nekem csak 9 hetem van ere de nem megy olyan könyen ha az ember párja estig dolgozik sajna Kép de én bizom az én kispapámbaKép

na megyek vissza aludni mindenkinek szép napot kivánok
Csics 31 hetes Kép
csics

Lányok!
Lenne egy problémám. 25 hetes vagyok, és a hasam elég kemény, és ezen felül még szoktam érezni extra megkeményedést is. Azt, hogy kemény a hasam, a védõnõ vette észre, én nem is gondoltam, hogy ez már annak számít. Magnéziumot szedek.Az érdekelne, hogy szerintetek ezek a megkeményedések (egy nap 5-6) mennyire normálisak, vagy inkább már orvosra tartozik?Ennyi idõsen nektek is volt már?
Amúgy ma éjjel egész álmomban szültem,gondolhatjátok milyen kipihent vagyok.
Ide is írhattok: szombatiz@netquick.hu
Szép napot mindenkinek:
Pemeske
pemeske

Irigyellek titeket, lakberendezök... Nálunk annyiból áll a készülödés, hogy erösen töprengünk azon, mit tudnánk kihajigálni a hálószobánkból (és mit hova tologassunk), aminek a helyére elférne a kiságy meg a pelenkázó...Kép))

Pemeske,
Nekem is keményedik a hasam. Pihenj sokat, ne hajolgass.
Ugye nem te tetted föl ezt a nyulat? Kép)

Üdv:
Zita
24
ParaZita

Sziasztok!
Ma voltam az AFP eredményemért. 0,91 lett, illetve hogy pontosan idézzem a papírt 31,6 mg/ml MOM=0,91 a 16. hétre számítva. Alatta meg annyi, hogy norm. MOM érték 0,5-2,0 között van. Akkor ez ugye most jót jelent?
Ja és hogy lehet az, hogy a hepatitisz eredmény nincs a papíron? Nem kellett volna azt is szûrniük???????

Válaszoljatok kérlek, mert aggódomKép

Szilcsike

ez a nyuszi az õrületbe kerget
szilcsike

Oljuk meg a Nyult KépKépKépKép

Norcikam ezerrel szurkolok!
Pittyeg a riaszto! megvadulok. Plusz a nyul ugye Kép

Es Pocok semmi jelet nem mutatja, hogy holnap van a nagy nap. Ezek szerint nem holnap van a nagy nap...

Szilcsike: Hepatitis szures eredmenyet nem |Te kapod meg, hanem a dokid a kiskezebe, ugyhogy relax.

Tus, Orsoly szasztok, de jo, stafeta atadva, uj pocakosok csatasorba allitva, cel a nyul, tessen leloni!

Megorulok a riasztotol Kép Be kellene riasztani a lakast es utanna ki, de a tesom alszik a kisszobaban. Na ha beriasztok, a Teso meg bemozdul, lesz hadd-el-hadd Kép Ugyhogy nem riasztok. Pittyegunk....

m
martina

Szilcsike
Az eredményed tökéletes! Kép
A hepa eredményét nekem külön papíron adták oda. Kérdezz rá telefonon szerintem!

Pemeske
Sok magnézium+pihi. A doki is ezt mondja. Kép

Nesquick Nyúl, húzz innét!!!!!!!!!!

Norci!
Hajrá!

Mindenkinek szép napot! Kép

bringa (28+3)
bringa

Norci!
Sok sikert, gondolok rátok.
MartinaKép
Egyett értek veled, halál a nyulra!!!!!!! Lehet hogy ez a sok zavaró tényezõt már a pocaklakódat is kizavarja Kép.
Zita
Nem vagy egyedül mi is csak átpakoljuk a szobát, de talán veszek egy két babás képet igy talán más hangulata lesz.
Mindenkinek kellemes napot!!!!!!!
Sziok Kato 38+
katalinka

Sziasztok Kismamik,

Vegre pentek van!!!

Szilcsike,
AZ AFP eredmenyed maga a tokelyKép

Zita,
Hat igen Nalunk is a keszulodes abbol all hogy a szoba melyik felebe tesszuk a kisagyat es a polcokat fole.A pelenkazo a kisagyon lesz,mert igy is praktikus,es keves helyet foglal.En mindenkeppen akarom hogy egy szobaban legyunk vele.Meghat 60 nm-en nem nagyon lehet ugralniKépKép

Lanyok tegnap voltam ezen a tanfolyamon es annyi erdekes dolgot mondtak.A fo tema a taplalkozas volt es a higienia.
Nehany dolog ami biztos masnak is hasznos lehet.
Pl:egy csirkemajban megvan a napi vas szukseglet.A legjobb es leghasznosabb gyumolcsteak a hibiszkusz,csipkebogy.Napi 6dl tejnel nem kell tobbet inni.A sajt nem tul jo mert sok benne a so.Csak teljes kiorlesu lisztbol keszult kenyeret kene enni.
Ha nagyon dagad valakinek a laba akkor tartson egy nap gyuni es zoldesg napot,min 3.5kg-ot ezekbol es akkor egy par hetig segit.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Ja igen szeretnek valamit kerdezni.Tegnap este alul ket olsalt szurkalt a hasam.MEg soha nem ereztem ilyet.Ez baj szerintetek?En neha annyira izgulok mikor ilyen van.Tudom hogy nem kell panikolni de ....

Ez a nyul szornyu,Valami okos vegye mar le!!!!!
Na puszi mindenkinek,
Kataa
19+3

Kép
Kép
kataa

Jo reggeltKép

Ez a nyul katasztrofalisKépHetvegen isten-biza nyulat foznek a szomszedek es en meg eletemben nem ettem,eskuszom most megeszem es erre a dogre gondolok kozbenKép

martina
A nagy nap akar ma is lehet,a helyzet akar 1 ora alatt is kibontakozhatKépKezdessz nyugos lenniKépKép
Mijabaj a riasztoval!!??Vagy csak en nem ertem??

coppp,Krisztinka /25/
krisztinka

Kedves Tus,
Légy üdvözölve! Kellemes pocakosságot!

Kato, Kataa,
Asszem én sem fogom tudni megállni, hogy egy-két macis (nyuszis, Snoopys, stb.) képet ki ne biggyesszek majd a falra...
Különben az elején én is mindenképpen magam mellett szeretném tudni a babát - még ha lehetne neki külön szobája, akkor is... Késöbb majd megoldjuk valahogy, hogy legyen neki egy saját kis oduja.

Üdv:
Zita
24
ParaZita

Jó reggelt mindenkinek!

Már éppen közölni akartam a jó hírt, hogy sikerült eltüntetnem a nyulat, erre most megint berepült ide. Én ahogy látom, sehogy nem lehet kifárasztani. Egy út van, Krisztinka szóljon a szomszédoknak, hogy ma fõzzenek nyulat.

Látom, mindenkinek jó kedve van ma rehhelKép.

MartinaKép!

Én úgyszintén tûkön ülök már. Most megyek a dokihoz , remélem, hogy mond majd valami bíztatót. Én sem érzem cseppnyi jelét sem annak, hogy lassan megindulna valami. Bízom a mai BKV-ban, hátha az segít. Egy óra a dokiig, egy óra vissza. Én szorítok neked, hogy történjen már valami.
Látod, Norcinak is eljött a nagy nap.

Nálam kifáradt a nyul, megállt.

Lehet, hogy csak erõt gyûjt?

Törpi
40
Törpi

Sziasztok!
Riasztoval csak annyi a baj, hogy nem tudott bejelentkezni hajnalban a kozpontba (gondolom epp nem volt vonal a telefonban) es ilyenkor egy 20 mp-enkent pittyegessel jelzi....

na most pittyeg Kép
m
martina

Megtaláltam!!!!!Kép

Az egeret húzzátok ki valamelyik szélére a monitornak, mert ez az idétlen nyúl azt követi. Az oldalt meg a billentyûzetrõl mozgassátok.

Remélem, beválik.Kép

Törpi
40
Törpi

Az jutott eszembe, hogy mivel az ürhajós a jelenlegi információk szerint kislány, ezentul Tyereskovának fogom nevezni Kép Most éppen annyira ugrál, hogy nem nagyon tudok koncentrálni a munkámra...

Nagypocisok, mindent bele!!!!!

Zita
24
ParaZita

Torpi,
Te zseni vagy!!!!

Martina,Torpi,hajra mar nem sok van hatra.Norci mar biztos a celegyenesben van.Nagy nagy drukk neki!!!KépKépKép

Ja es megy egy jo hir,hogy krzdenek elmulni a kiuteseim,hurraKép

Na megyek dolgozgatok egy kicsit,
Kataa
19+3

Kép
Kép
kataa

Szép jó reggelt!

Hajrá, és csuri a nagypocisoknak :-)

Szilcsike, kicsit irigy vagyok az AFP-d miatt. Bárcsak nekem is jó lett volna! A HepB szûrés eredményét a védõnõ kapja meg, és õ adja át neked. Nálunk az elsõ bejelentkezés után meg is csinálták, a vércsop meghatározással együtt.

Ez a nyúl tényleg eltolhatná a biciklit :-(

Szép napot, Lora (19)
lora

Sziasztok!

Már az elõbb írtam nektek, de a végén ez a hülye nyúl beleúszott, és elrontottam az egészet. Kép

Szóval búcsúzni jöttem, legalábbis olyan gyakran nem tudok jönni, mint eddig, mert nem lesz otthon net. Merthogy ma dolgozom utoljára. De azért megpróbálok a hírekrõl értesülni - a kispapa segít -, és majd néha bejelentkezni.

Jó volt itt köztetek nagyon, köszönöm a sok-sok segítséget, amit kaptam tõletek.Kép

Kispocisoknak, középpocisoknak, nagypocisoknak egyaránt a lehetõ legjobbakat kívánom, vigyázzatok magatokra!KépKépKépKép

Sasha! A táblázatban természetesen maradni akarok! Még el sem tudom képzelni, milyen az elsõ 10 között lenni!Kép

Dió (és Almamag 35. hét)
Dió

Dió,

Jó pihenest neked otthon es felkeszulest a babira.
Varjuk majd annak idejen a jo hireket.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

NorciKépKépKép

Gondolok rádKép

TusKép

Szia én nem emlékszem rád, de örömmel üdvözöllek és gratulálok Neked/NektekKépKép Sok-sok boldogságot kivánok a babavárás alatt és majd utána....Kép

CsicsKép

A baba eleinte velünk fog aludni, de tudod a szoba amiben vagyunk az a háló, nappali és fogadószoba és dolgozószoba egyben. Nem hiszem, hogy örülnék neki, ha szoptatás, vagy pihenés közben zavarnák a kicsit, meg engem is! Nagyon sokan járkálnak fel hozzánk, és ez alakás "kicsi". Egy nagyon jó barátunk is nálunk lakik, vica-verza alapon. Az anyukája õt kisgyerekként kezeli holott már 25 éves és elege volt, mi meg a rezsit nem birnánk szuflával, ha nem lenne... igy marad 1+fél szoba amit birtokolunk. A kis szobába meg, ha benn lesz a kiságy meg 1-2 bútor akkor még egy normális egyszemélyes ágynak sem marad hely... Szóval nem egyszerü. De én is bizom a párocskámban, hogy megoldjaKép

Szilcsike!

Ez nagyon érdekes! Az én hepatitisz eredményem is "elveszett" és a védõnõ is csodálkozott, hogy hogy nincs meg? Nekem is 0,9 volt az eredményem. Az a jó, ha minél közelebb van az 1-hez...

Martina!

Szoritok nekedKép
A hepatitisz eredményt az AFP-vel kellett volna megkapnom a dokitól, de csak az egyiket adta oda! Ez akkor hogy is van? Na mindegy nem kell rá válaszolni, mert úgyis a dokik tudják megmondani és kedden úgyis megyek addig kibiromKép

KataaKép

60 nm? mi 52 nm-eren próbálkozunk és abból a középsõ szoba kilõveKépKépKép A kétoldali szúrás nekem is volt/van, nem kell aggódniKép nõ a babó és a méhecskédKépKépKép

TörpiKép

Igen a nyuszi az egeret követi, de arra sürün van szükségem, miközben itt mászkálokKép Szurkolok, hogy beinduljon a kismanóKép

A nyúl-ról már irtam a szerkesztõ topikba és nagyon sokan panaszkodnak rá! Ott elolvashatjátok a szerkesztõ idnokát, hogy miért kellett ez a dög...

Táblázat pillanatokon belül jön, csak elkészülKép

Puszi
sasha

Kép
sasha

És akkor itt a táblicskuKépKépKép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Margaréta 40 / 6 26 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]2.[/size] Mano 40 / 5 29 év/1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Vicamama 40 / 5 31 év/2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]4.[/size] Bori 40 / 2 32 év/3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]5.[/size] Martina 39 / 6 28 év/2.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 06.01 [size=-2]BM Kórház / Dr. Gerencsér[/size]
[size=-2]6.[/size] Norci 39 / 5 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 06.02 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Törpi 39 / 5 26 év/1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Marcsi 38 / 4 31 év/2.b. Budapest 06.09 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]10.[/size] Blano 37 / 6 24 év/1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]11.[/size] Any 37 / 4 34 év/2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Kato 37 / 4 27 év/2.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 06.17 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szép[/size]
[size=-2]13.[/size] Pucúr 37 / 2 29 év/1.b. Budapest 06.15 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]14.[/size] Katesz 35 / 4 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]15.[/size] Gumicukor 35 / 1 25 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]16.[/size] Beszti 34 / 6 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]17.[/size] Dió 34 / 1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]18.[/size] Conti 34 / 0 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]19.[/size] Ilke 33 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]20.[/size] Halacska 33 / 2 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]21.[/size] Ágota 32 / 5 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]22.[/size] Sziszike 32 / 1 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07. 24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]23.[/size] Nyuszi 31 / 4 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]24.[/size] Viki 31 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 08.02 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Sztanyik László[/size]
[size=-2]25.[/size] Zsanci 30 / 4 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]26.[/size] Hetty 30 / 4 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]27.[/size] Malacka 30 / 1 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]28.[/size] Csics 31 / 0 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Forti 30 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]30.[/size] Pszi 29 / 5 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]31.[/size] Djeszter 29 / 4 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]32.[/size] Zsani 28 / 5 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]33.[/size] Bringa 28 / 3 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]34.[/size] Anda 27 / 3 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]35.[/size] Petra 29 / 1 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]36.[/size] Viktória 28 / 2 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]37.[/size] Iddi 27 / 3 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]38.[/size] Nóra 25 / 2 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]39.[/size] lomis 26 / 2 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]40.[/size] Zsóka 24 / 2 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Kriszti 24 / 5 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]42.[/size] Nyusza 24 / 3 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]43.[/size] Dec8 24 / 4 24 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] Gyöngyöske 24 / 2 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]45.[/size] Katka 24 / 0 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]46.[/size] ParaZita 24 / 0 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]47.[/size] Ancsi 23 / 6 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Lella 23 / 5 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oil Clinic[/size]
[size=-2]49.[/size] Edina 22 / 5 24 év/1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]50.[/size] Mona 22 / 5 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]51.[/size] Sasha 22 / 2 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] Bolegajudit 21 / 3 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]53.[/size] Sch_moncsi 19 / 1 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]54.[/size] I_ancsa 20 / 5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]55.[/size] Kataa 19 / 3 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]Nyírõ Gyula Kórház[/size]
[size=-2]56.[/size] Lora 19 / 1 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]57.[/size] Krizsi 19 / 2 30 év/1.b. Ócsa 10.24 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.[/size]
[size=-2]58.[/size] Szilcsike 18 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 11.01 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]59.[/size] Csipkebogyó 18 / 1 26 év/1.b. Németország [size=-2]XVII.[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]60.[/size] Bmaass 18 / 1 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]61.[/size] Mj (Móni) 15 / 3 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]62.[/size] Pilinke 15 / 0 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]63.[/size] Kamelia 14 / 3 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]64.[/size] Kisvakond 10 / 5 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]65.[/size] Kamilla 8 / 2 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]66.[/size] Orsoly 8 / 6 [size=-2]???[/size] Budapest 01.08 [size=-2]SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)[/size]</pre>

sasha

Kép
sasha

Sziasztok Mamák,

Sasha,

A számozás hmmm kicsit elcsúszott...Kép

Ez a Nyúl bazi idegesitõ.....esküszöm nem a rokonom...Kép

Mit szóltok, milyen király idõ van?

Norcinak ezer drukk!!!

Nektek is többi Nagypocisok...Törpi, Martina...mi a helyzet az elsõ néggyel? Tud valaki valamit róluk?

Tus ,és többi újak,

ÜDV köztünk.KépKépKép

Nyuszi
32.
Nyuszi

Bringa
Hát még nem tudjuk milyen nevet kapjon így, hogy fiú. Persze tökre összevesztünk ezen valamelyik nap. Mondtam a páromnak hogy úgy is tõlem kérdezik meg mit írjanak rá, ha kibújik. Erre teljesen felháborodott, hogy de hát õ az apja. És végül közölte, hogy akkor döntsem is el egyedül. Na most aztán ki vagyok segítve.

Sasha
Nekünk régen apukám festett állatokat a falra. Vetítõgéppel (régi diafilmes) kivetítette a felra és temperával odafestette. Nem egy nagy tehetség mégis tökéletesek lettek. Persze, akkor még mindenkinek volt diavetítõje, úgyhogy szinte ingyen volt.

Megõrülök ettõl a hülye nyúltól, hogy lehet ezt megölni?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÖLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
A szemét az egeret (kurzort) követi. De így sem lehet kiszedni a gépbõl.

SZia Tus!
Üdvözöllek újra köztünkKép

Norci
Drukkolunk nagyon!
És porsze minden finisesnek!

Pemeske
Én is hasonlóképpen vagyok (mármint a keményedéssel). Nekem az orvos azt mondta, hogy nem igazán jó, fõleg az a baj, hogy az extra keményedéseken túl nekem is általánosan is eléggé feszül (nekem is a védõnõ mondta, de az orvos is megerõsítette). Úgyhogy én kaptam rá külön gyógyszert is. + sok pihenés stb. De egyenlõre még nem kell feküdnöm, és dolgozhatok. Ha mész mostanában mondd el az orvosnak, aztán majd õ eldönti. (nekem azt mondta itt a magnézium semmit nem ér)

Szilcsike
Az AFP tökéletes. A Hepatitisz késõbb lesz kész (legalábbis nekem késõbb egy külön lapon adták oda)

Dió
Azért továbbra is várjuk a híreket! Kitartást a végére, és sok drukk a babához.

dec8 (25)
dec8

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?