A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Olik
Nagyon édi a kis csoppség. Hatalmas gratula nektek.

Vizkrisz és az újak

Roviden osszefoglalom a mi torténetunket:
2004 elejétol probalkoztunk. Júliusban felkerestunk egy meddoségi kozpontot ahol kozolték velunk, hogy spontán nem lehet gyerekunk. Még abba a ciklusban teherbe estem spontán, de sajnos a baba a 6 hét korul elment. Azután a kotelezo szunet után ismét probálkoztunk. Tehát 2005 folyamán volt 3 inszem, 1 sikertelen stimu, 2 punkcio de a transzferig sohasem jutottunk. 2006 januárban kezdtuk a 4dik lombik stimut abban reménykedve, hogy most talán végig tudjuk csinálni. Ez volt az elso TB-s lombikunk. 2 petém lett és mindketto megtermékenyult, oket kaptam vissza jan.27-én. és hatalmas oromunkre két hétre rá pozitív lett a tesztem és ez a vér is alátámasztotta. Szorítsatok nekem hogy 2 hét múlva mindent rendben találjanak és végre teljesuljon az álmom. Mindenkinek ezt a boldogságot kívánom és rengeteg kitartást.
mili

Hú, lányok!Kép
Február 11. 11óra 11 perc.
Gondolok Rátok. Nagyon rossz most itt.Kép
Vendég

Sziasztok!

Olik! Kép
Gratula!!

Mili!Kép
Nagyon szorítok nektek, hogy nagyra nőljetek!!

Kép
lara26

Én is sokszor gondoltam rátokKép!!!!!!!!!!

WishKép, +++++++++++++++
és aki emlékszik rá, Nicika ma megszült. Kislánya van, SzintiaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Szia Amica!

Én emléákszem Nicikára! Kép
Óriási gratula nekik!!!

Képzeljétek ma vagyok az 1.cn-n! Kép
Csak részben hatott a két closty -s hónap.
Azért örülök ám neki. Mert ha meg akart jönni hát jöjjön minél előbb. Szerdán megyünk Egyiptomba.(2 hét)
Nem akartam hogy ott jöjjön meg mert akkor az ugyan olyan rossz lett volna mint a tavaji nyaralásunk!

És most:
Küldök mindenkinek babatapasztót, meg mindenféle JÓ boszorkányságot... Babásodjon be mindenki aki akar! ( elég gonosz voltam?) Kép

Kép
lara26

Akik még emlékszenek Petrire azoknak kuldom ezt a hírt:

Petrinek megszületett a kislánya: Tímea ma 10 óra 15 perckor 3100gr és 52 cm. Mindketten jól vannak.
mili

De jó!!!!!!!!!!Kép
Ma innen két baba is született!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Amica, GyugyiKép
Kár, hogy nem jöttetek a talira. Tök jó volt.Kép Majd legközelebb azért próbáljatok meg eljönni. Képeket majd rakunk fel!

SackóKép
Te lány, miért nem jöttél?????

MotKép
És te????

Nicikának és Petrinek gratula!!!, habár én nem ismertem őket.Kép

LaraKép
Jó "nyaralást"!!!!
gtünde

MiliKép
Nagy-nagy gratula!!! Mennyit küzdöttetek és SIKERÜLT!!!!

Mot, MárcsibeKép
Ti miért nem jöttetek???
gtünde

Tüncsi!
Üdv "itthon"Kép!

Kép
Kép
Kép
amica

SziasztokKép
Gratula a babáknak és mamáiknak!!!!

Most értünk haza. A tali szuper volt, már most alig várom a következőt.

Kicsit felugrottunk a Maryékhez, megnyugodni, ugyanis a vonaton ellopták a hátizsákunkat.Kép
Eddig azt hittük nem volt nagy érték benne, most nézte a Karcsi, hogy betette a szemüvegét is, hát 20.000,- Ft volt, plusz veszem a zsákot ami tiszta bőr volt és a Karcsi esernyőjét, a kárunk 26.000,- Ft, és nem beszélve az érzelmi oldaláról. A rendőrségnek nem is tudtuk bejelenteni, mert nem volt a vasúton rendőr, pedig kellett volna.

Igazából azt sem tudjuk, hogy mikor tünt el, mert feltettük a kalaptartóra és onnan emelte el valaki. És leszálláskor a Karcsi biztos levette volna, ezért azt gondoljuk, hogy közben vitték el még Fehérvár előtt.

Hát túl szép lett volna ez a nap ahhoz, hogy minden simán és jól menjen.Kép

TüncsanyuKép SzilvaKép BarbiKép NoémiKép IzaKép MaryKép Jó volt nagyon veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jó volt megismerkedni!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Lanyok KépKép
millio elnezest, de tegnap az ordog osszeeskudott ellenem
a batyam lerobbant VAcon, ki kellett 10 kor hozza menni, aztan nem tudtuk elvontatni, automento, szenvedes, mire hazaertem en total kivoltam es nem is irtam KépKép:Kép Kép
remelem jo volt a tali, mindjart visszaolvasok !!
nagyon sajnalom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S.
saci

Manda Kép a taskatokat is sajnalom , meg jo, hogy vmi jo is volt a tegnapi napban - lsd a tali !!! de jo !!! KépKép
vegul 8 an voltatok? akiket irtal + KArcsi? hogy birta a sok not?
doki nem volt , ugye?
saci

Köszi Lányok, akkor megnyugodtam.

MandaKép
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok. Nagyon szurkolok neked!
Sz. ügynöknél voltam a múltkor, hozzá fogok járni. De hsg-re még a nőgyógyászomhoz megyek. Azon filóztam hátha egyszer szombaton ügyel, és akkor megcsinálná. De erre nem sok esély van, majd kitalálom hogy tudnék eljönni.

SzilvaKép
Nagyon sajnálom. Ez nem túl jó hír. Kép
Nem csodálom, hogy el vagy szomorodva. A sok rossz után muszáj, hogy jó is következzen!

MiliKép
Gartulálok! Kép

LaraKép
Jó utat! Biztos szuper lesz. Kellemes ilyenkor átmenni a jó melegbe. Hurghadara mentek? Majd mesélj milyen volt!+

Kép
mofly

Szia Olik!
Emlékszel még rám?Kép Már nagyon vártam hogy jelentkezz, mindíg néztem a topikot hátha...Kép
Nagyon örülök nektek, és gratulálok Zoszkóhoz, nagyon édes, nagy baba!Kép

Puszilunk: Alina és Márk baba (39+4)!!Kép

Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
Vendég

MandaKép
Én is örültem, hogy megismerhettelek Titeket! Tényleg jó volt a tali, jó sokáig ott voltunkKép Nagyon sajnálom a hátizsákotKép Én mindig úgy utazom a vonaton, hogy félpercenként ránézek a cuccomra, ha nem látok rá. De azért felháborító, hogy ilyen megtörténhet! A kalauznak nem tudtatok szólni? Asszem ilyenkor ő is tud intézkedni.
Hogyhogy ilyen későn értetek haza? Mi már fél hét körül itthon voltunk.
Hazafelé még beugrottunk az IKEA-ba pár apróságért. Aztán az M7-en mentünk Siófokig. Tök jó volt, mert pont néztük, hogyha mikrobuszunk lenne, mindenkit haza tudtunk volna vinniKép Tudod: Érd, Szfehérvár, EnyingKép

SackóKép
Ilyen pechetKép Pedig nagyon hiányoltunk ám!!!

AlinaKép
Nem ismerjük egymást, de köszi a jókívánságot a többiek nevében. Nekem szerencsére már sikerültKép Ha jól látom, Te meg lassan szülsz. Kívánok könnyű és gyors szülést!
gtünde

MandaKép
Persze szerdára megy a drukk, és olyat ne is halljak, hogy majd 3 hét múlva vígasztalni kell Téged!! Csak optimistán, ok?!?Kép
gtünde

Csajok!

Felraktam a képeket: 2006.02.11 - találkozó néven van. Mindet nem raktam fel, de ha valaki kéri a róla készülteket, akkor elküldöm szívesen e-mailben.
gtünde

SaciKép
Nagyon sajnálom.Kép Nem tudom csuklottál-e, mert sokat emlegettünk.Kép Most megbocsátok, mert erről nem tehettél. Nem akarsz szerdán bejönni a "Jancsiba"? Gondolom dolgozni fogsz, ezt csak úgy kérdeztem.Kép
Karcsi szerintem jól érezte magát, de hát később odajött a Tündi barátja a Gábor is.
Azt mondja a Karcsi még egy-két csaj elkelt volna, pl. te is!Kép

TüncsanyuKép
Felmentünk még hazafelé a Maryékhez, ő itt lakik Fehérváron a barátjánál. Kicsit boroztunk a nagy ijedtségre!Kép
A kalauznak szóltunk, ő javasolta a rendőrt, de persze az nem volt a helyén!Kép
De hát a tömeg addigra már elment és az is lehet, hogy már Fehérvár előtt valahol leszedték, nem értem miért nem vettük észre!?
Sajnos még mindig rágódom rajt, idő kell, amíg elfelejtem, sok idő.Kép

Ja, azért megpróbálok optimista lenni szerdára!Kép

MoflyKép
Akkor te is csatlakozol ügynökünk háreméhez!KépKépKép

Köszönöm a drukkot mindenkinek!!!

manda

TüncsiKép
Nagyon jók lettek a képek!!!
Majd Karcsi felteszi amiket ő készített valamikor!
Azt mondta, még a nap folyamán!

manda

Sziasztok!Kép
Megnéztem a képeket!KépKép
Nagyon jó lett volna ott lenni...
Vendég

Hali
Hol kell megnézni a képeket? Kép
Örülök, hogy jó volt a tali. Mi is jól szórakoztunk a bálban. Kép
A szurim mellékhatásaiként (gondolom)jó nagy pattik nőttek a vállamra, mellkasomra és az arcomra. Igyekeztem mindet láthatatlanná tenni tegnap. Amúgy velünk minden ok.
Mindenkinek mielőbbi babásodást továbbra is!!!Kép

Kép
vizkriszisback

VkriszKép
Fotóalbumok kezdőoldal: legfrissebb albumok, tali 2206.02.11.
Vendég

Gugyi
Köszi. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Kép
Tök jó arcokat társítani a szavakhoz. Kép
Úgy látom jó volt a hangulat. Kép

Kép
vizkriszisback

Szép jó reggelt!
Kavics van a szemem helyén. Kép

Kép
vizkriszisback

JÓ reggelt Csajok!

Örülök, hogy jól sikerült a találkozó. Egy családi program meghiusította terveinket. Hol lehet a fotókat megnézni???
mot

Sziasztok!

MandaKép, nagyon sajnálom a táskátokat,még jó hogy a fényképezőgép nem volt benne!

Nagyon örülők hogy megismertelek benneteketKép
Nekem duplán jó volt a megint megjött tali, mert mire hazaértem megjött végre rendesenKép
Szerintetek honann számolja a napokat szombattól vagy múlthéttől!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tündi, nagyon jók a képek csak azokat a fránya tokámat eltüntheted volnaKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Nagyon sajnálom, hogy ellopták a hátizsákotokat. Borzasztó, hogy mindig történik valami. Remélem szerdán kárpótolnak majd a babócák.

Nagyon jó volt a találkozó. Jól elbeszélgettünk, és tök jó volt a hangulat Kép

Barbi Kép
Akkor szombat szerintem az 1. cn-od! Hurra.

Tüncsibe Kép
Jók a fotók, köszi Kép

Mofly Kép
Remélem neked is szerencsét fog hozni Sz. ügynök Kép

Sackólány
Annyira vártalak Kép
És én nem is bocsájtok meg Kép

Kép
Kép
szilva069

Jó reggelt!

BarbiKép
De Te a tokáddal együtt vagy aranyosKép Különben is, az enyémet nem láttad?? A Karcsi elég előnytelen fotót csinált rólam. Ráadásul profilból.Kép Előre félek a többi képtőlKép
Éljen-éljen az 1. cn.!!

SzilcsikeKép
Örülök, hogy Te is eljöttél és láttalak mosolyogni.Kép

MotKép
Kár, hogy nem jött össze, de majd legközelebb sikerül oda is érnetek a talira.Kép A fotókat a legfrissebb albumok közt találod, de a nevére is rákereshetsz: 2006.02.11 - találkozó.
gtünde

TündiKép ma már a 3 cn vagyok!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tüncsibe Kép Babi Kép
Tokáról beszéltek? Hát az nekem is van; jó nagy. Menjünk zsírleszívásra! Vagy szereti valaki a tokaszalonnát?

Mot Kép
Kár, hogy nem jöttééééééééééééé Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép, te jó képet néztélKép, szerintem nem ,én kis " buksim" elgurul a Tiédhez képest!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép

Ez kedves Tőled!!

Hogy vagy?

Jövő hétfőn 22 cn.napi randi a W-nél. Kép
mot

Barbi Kép
A fejem tényleg kicsi, na de a tokááááááááááááám? Kép
Csak a gyerek sapkák jók rám, meg a gyerek szemüvegek Kép

Különben meg a képek csalnak, sokkal szebbek vagyunk életben! Kép

Kép
Kép
szilva069

Béna vagyok!
Hol vannak a képek???
mot

Mot Kép
Fotóalbumok (kezdőlapon)
Legfrissebb albumok
tali 2006.02.11.

Kép
Kép
szilva069

SziasztokKép
Köszönöm az együttérzést!

SzilcsiKép
Én is abban bízom, hogy babáim majd kárpótolnak.

BarbiKép
Áldom is a Karcsit, hogy nem tette bele a zsákba az iratainkat és a fényképezőgépet.

Nincs is tokátok!!!!
És az életben mindenki tényleg szebb! Én kis pufóka vagyok! De most a transzfer miatt nem érdekel! Utána meg majd meglátjuk.

Bocsi, Karcsi majd este felteszi a képeket, már végre, tegnap nem jött össze!

TüncsiKép
Mi szeretnénk kérni a képeidet mail-en! Köszi!!!

Puszi mindenkinek! Már most alig várom az újabb talit! De ha valaki ráér, bejöhet hozzám szerdán!!

manda

Hát nálam a gyógyszer megtette a hatásátKép, nem is érdekelne ha sikerrel járnék.

MandaKép csak pozítivan gondolkodsz úgy-e, minden rendben lesz.Én biztos nem tudok bemenni,dolgozzom, de gondolatba veletek leszek.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

De jó hogy láttalak Benneteket!

Mary Kép
Téged felismert a párom....
mot

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, kár hogy olyan hamar el kellet mennem, de most elhatározatam, hogy a férjemet még egyszer el nem hozom.

SzilcsiKép
Hol van neked tokád? Biz isten nem látom.

TüncsiKép
A képek tök jók lettek. Mi is bementünk az IKEÁ-ba, de végül nem vettünk semmit.

MandaKép
Sajnálom a táskátokat, ez felháborító.

Megjöttem a reggeli UH-ról. 7 db tüszőm lett. A bal oldalon 22,24,11,16 mm-esek, a jobb oldalon 16,27,21. Kicsit megijedtem, van akinek lombik előtt sem lesz ennyi, de a doki szerint nem kell, nem lesz mindegyikből gyerek. Na, ezt azért sejtettem. Haza is kellett mennem beadni a tüszőrepit. Holnap estétől lehet próbálkozni.

Kép
Kép
tiza

MandaKép
Eredeti méretben kéritek? Mert úgy elég nagyok. Vagy méretezzem át őket? Ja, és csak hétvégén tudom majd küldeni, mert az otthoni gépen vannak fent.

SzilcsiKép
Te milyen tokáról beszélsz?? Biztos, hogy a saját képedet nézted?Kép
gtünde

TizaKép
Nem sok ez egy kicsit?? A 20 felettiek már esélyesek. Majd jól megikresedszKép

Ja, és a Gábor nem engedte, hogy felrakjak olyan képet, amin rajta van, de Mandáék bizti raknak fel ilyet, úgyhogy nem ússza megKép
gtünde

TüncsiKép
Én is sokalltam, de erre mondta a doki, hogy nem lesz mindegyikből gyerek. Azt nem bánnám, ha ikrek lennének, de biztos megijednék egy kicsit. Még egy gyerekkel sem tudom mit kell csinálni.

Kép
Kép
tiza

koszonom a "hianyolasoka" ...Képnagyooon sajnalom

kozben nekivagunk a 6. inszemnek, batrake a vilag ! Kép nemigaz?
valoszinu, hogy holnap lesz a "loves". ma voltam uh-n, mar hajnalban megjartam az orvost es 2 tuszo van 19, 20 mm es az LH teszt pozitiv, szoval meg jo , hogy nem kerstem le ezt az utolso inszemet.

Manda Kép karcsit is udv..es hat sajnos hetkoznap nem tudok elszabadulni..de egyszer ugyis talalkozunk

nekem iszonyu volt a hetvegem, a batyammal a mizeria,auto, fagyoskodas, meg csaladi gondok, szoval reg vartam a hetfot ennyire Kép - gaz, mi??

Iza Kép gratulalook ! 7 db ! nem semmi !

Barbi Kép onnan szamold, amikor rendesen pirosan verzel.
szep hetfot mindenkinek !!!
puszi Saci
saci

SackóKép
Akkor sikeres "lövést" holnapraKép

TizaKép
Majd ha ott lesz a kezedben, úgyis tudni fogod mit kell tenni. Legfeljebb addig gyakorolsz az én babámonKép
gtünde

SackóKép
Kár, hogy nem tudtál eljönni, de biztos lesz még tali, arra feltétlen gyere. Az inszemhez drukkolok. Nálunk is holnap lesz a nagy nap, csak spontán. Milyen muris lenne, ha egy napon esnénk teherbe.

TüncsiKép
Aranyos vagy, hogy gyakorolhatok a babódon, már egyébként is úgy irigyellek.

SzilcsibeKép
Lelked hogy van? Jót tett a tali?

Kép
Kép
tiza

Tizomp Kép
Úristen, ennyi szép tüsző! Aztán igyekezzetek ám nagyon Kép

Kép
Kép
szilva069

Tizomp Kép
Köszi jól vagyok. Ez van Kép
A tali viszont nagyon jól sikerült! Olyan jó volt benneteket személyesen megismerni!

Sackó Kép
Sok sikert az uccsóhoz Kép Remélem minden tekintetben az lesz!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Nekem is nagyon jó volt veletek személyesen találkozni, remélem máskor is össze tudjuk hozni.
Apával már megbeszéltük, hogy holnap elmegyünk vacsizni, pont Valentin napra fog esni. Milyen romantikus lenne, ha akkor jönne össze a bébi.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?