A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

sziasztok.

Dudu,nagyon nagyon nagyon orulok a jo hirnek,hogy te is zebras lettelKépKépKépGratula.

A regiek(amikortol en csatlakoztam,nekem azok a regiek)kozul mar nagyon sokan babasok lettetek.
Mar csak paran maradtunk a zold reszben.He igaz en nem vagyok a tablaban,de kepzeljetek odaKép

nagyon jok a talis kepek,koszi brill apuciKép
igaz nem sok mindenkit ismertem felKépde dudut azt igen meg asszem evit is,meg mintha juca......Kép
Sokat gondoltam ratok,bizti jo lehetett.

tzg.Képcsak ugyanazt tudom kerdezni,mint dudu.ez mar biztos?nincs valami gyogyi vagy ilyesmi?

lanyok.dokiugyben meg semmi valtozas,ezrt is nem jovok gyakran,mert a dokiugyemtol gondolom mar hasmenest kaptokKép
Most legujabban azt talaltam ki hogy nem mondom meg a dokinak hogy babat akarunk.Szerintetek hulyeseget csinalok?Meg kellene mondanom?nem eleg anyit mondani hogy csak tegye rendbe a menzimet?
olyan tanacstalan vagyokKépa parommal errol egyszeruen nem lehet beszelni,pedig en kivancsi lennek o mit mond,de nem nyilatkozik.

na befogom.
papuszi

Kép
monyoka

Sziasztok!
Jók a képek a taliról! És valaki megmondaná, hogy ki-kicsoda? Tjucát ismertem csak fel.Kép
Nagyon kíváncsi vagyok!Kép
Sosi

Kép
Kép
sosi

Cinca!
Most látom, hogy mi majdnem teljesen egykorúak vagyunk, csak egy nap a különbségKép

Kép
Kép
sosi

Lányok nagyon jók a fotók!Kép. Remélem a következőn én is ott tudok lenni, hogy személyesen is megismerjelek benneteket.

Sosi
Kicsi a világ Kép. Te is küzdesz a bak jegyűek "áldásos" ismérveivel? De azért a vége mindíg happy.Kép. Ja! Remélm minél hamarabb tesztelhetitek az új ágyatKép Kép.

TzgÁgi
Ne haragudj azért amit írok és távol álljon tőlem hogy megbántsalak!!Örökbe fogadáson nem gondolkodtatok? Ha ennyire veszélyes és ti nagyon szeretnétek babót ez is egy lehetőség. Nekem van a közvetlen ismerőseim között egy pár akiknek nem sikerültek a lombikok sem, és örökbe fogadtak egy kicsilányt. Olyan csodás az élet , hogy a kislány ahogy növekszik úgy hasonlít az anyukájára. Hiába nem vérszerinti a rokonság mégis senki nem mondja meg, hogy örökbe fogadott. Még egy állatkát is imádunk akit mi nevelünk fel, nemhogy egy babyt.
Adjatok időt magatoknak és később gondoljátok át. Kép. Nem muszály gyerkőc nélkül éllni.
cinca

Sziasztok!

Apa volt olyan édes és felrakta a képeket,Kép úgyhogy jogos a ki-kicsoda... De Õ nem tudhatta.
Majd este jövök és kiegészítem a fotókat.

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Nagyon arik voltatok a talin.Kép Tényleg kellene egy kis felirat a képek alá, mert szégyen ide, szégyen oda csak három csajszit ismertem meg.Kép

BrillKép

Te is rajta vagy valamelyik képen? Sokat skubiztam a profilodat, de bevallom nem igazán ismertelek meg...Kép Bocsi
Vendég

Monyó!
Köszönöm szépen! Kép
Szerintem butaság nem megmondani a dokinak, hogy babát szeretnétek. Attól, hogy elmondod, attól még ő is először a menzidet akarja majd rendberakni.
De azt hiszem nem ez a legnehezebb problémád, hanem maga a doki.

Brillcsalád!
Ha nem titkos, esetleg adjátok meg az album jelszavát és akkor bedobáljuk mi is a képeinket... mit szóltok? Azért nem ígérem, hogy holnap fennt lesznek, de hamarosan, ok?

Tündérke!
Remélem, egyben hazaértél.. És bevásároltál az IKEJÁ-ban? Kép

Timika!
Miattad sajnálom a legjobban, hogy el kellett jönnöm a tali vége előtt, de már nagyon sürgettek.
Azért örülök, hogy, ha csak fél percre is, de összefuthattunk és megcsodálhattam gyönyörű pocakodat! Kép

Évi79!
És Dóri lámpája rátok talált? Vagy még keresgélni kell?

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok. Bocs hogy eddig nem jöttem, de komolyan porszívó kellet ahoz, hogy most összeszedjem magam.
Kérdezitek, hogy meddig lett eltolva a projekt. Nem tudom. De ha évekbe telik akkor sajnos végleg, mert nem vagyok már húsz éves ( 41)
Gyógyszer nem tudom, hogy van-e mert a Hemamókus nem írt fel semmit és nem mondott semmit, hogy mit kellene csinálnom. Illetve egyet vágott vigyorogva a képembe, anyuka ne szüljön többet ott a két kamasz.

Örökbefogadás: Nem sértő kérdés. Ezt a kérdést már a Baross utcai kórházban megkaptuk, Pedig Ádámka még akkor élt. Elküldtem melegebb éghajlatra a nőcit. Na akkor sértő volt. Most már nem az.
Ha azt mondják, hogy nem lehet babám, akkor sem fogadok örökbe gyereket. A páromnak lehet. Neki semmi baja nincs. Õ még másmellett lehet boldog apuka. Akkor el kell engednem, hogy élete vágya teljesüljön. Tehát ez az egyetlen megoldás ha boldognak akarom lárni azt az embert akit nagyon de nagyon szeretek. És ha szeretem, akkor a legjobbat akarom neki.és talán attól egy kicsit én is boldog leszek, ha látom az ő boldogságát.
Bocs ha most nem olvasok nagyon vissza csak a kérdésekre válaszolok.
üdv mindenkinek.
tzgági
tzg1

dudu igazad lehet.Meg kellene mondanom.Csak nekem most olyan jo,hogy nem tudom mikor van pe-m,meg szinte azt sem tudom hanyadik napon vagyok.
Emlekszel hogy volt egy olyan babagorcsolos idoszakom?na azt nem szeretnem.Attol tartok hogyha megmondodm a dokinak akkor azzal fog foglalkozni hogy mikor van pe-m,meg mikor kell ehgyutt lennunk.
most hogy ugy allunk hozza hogy nem lehet babam a hormoncucc miatt,most nagyon jo mindketonknek.Elvezem a szexet es szinte tobbet vagyunk egyutt mint amikor "tudatosan akartuk".
Abban bizom hogyhahelyretesz a doki menzileg akkor minden marad igy es majd egyszer csak meglepibol megfogan a baba bennem.Naiv vagyok tudom,de most igy erzek.

tzg agi.nagyon szomoru ami veletek tortenik.remelem hogy talatok valami mas megoldast a kulonvalas helyett.
Ez az en allaspontom,nem kell vele egyeterteni,DE:en nem babat szeretnek,hanem a paromtol szeretnek babat.Es ha tegyuk fel neki nem lehetne akkor sem akarnam hogy elengedjen,hanem inkabb valami mast megoldast talanank.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy ha o nem akar elhagyni,ne taszitsd el magadtol,mert nem biztos hogy mas novel aki gyereket szul neki boldogabb lenne.
Kitartas.

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!
Én is megnéztem a képeket!
Nagyon helyes rajta mindenki!Kép
Aranyosak vagytok hogy nem hagyjátok ezeket a talikat kihülni!Kép

Szia Tzgági!
Nagyon rossz olvasni ezeket a mondatokat!
Nagyon drukkoltam érted pénteken!
Sajnálom,hogy ezeket mondták!
Külföldön nem probáltátok?
Esetleg előrébb tartanak valahol mint mi!
Van egy nagy cikk itt a neten és abban azt irja az orvos,hogy az esetek nagyrészében ez nem ismétlödik meg mégegyszer!
Vagyis nagyon kevés a valoszinűsége.
Igazábol erről a betegségről semmit nem tudok és lehet hogy hülyeségeket irok!
Ehhez amit leirtál botzaszto erősnek kell lenni!
Elengedni valakit,én ennél sokkal önzőbbnek tartom magam hogy megtudjam tenni!
De ez az én emberi gyengeségem!

Jo éjszakát!
Aniko Kép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Csak gyorsan:
Képek kiegészítve...Kép
Nagyon jó volt a tali!Kép

TzgÁgi!
Nagyon sajnálom! KépKépKép

Dudu!
Mail ment a jelszóval...

Tündi!
Szégyellem, hogy nem tudtam maradni és IKEÁzni, pedig én vetettem fel az ötletet...KépRemélem nem bántottalak meg?!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam a talin, kár, hogy nem tudtam tovább maradni, főleg, hogy így nem ismerhettelek meg benneteket Timika, de a képeken megnéztelek ám, csak a pocid nem látszikKép. Remélem lesz majd következő tali isKép

Azért utána is nagyon jól éreztük magunkat Mátrafüreden, fincsi volt a kaja, a tombolán ugyan nem nyertünk, de jól kitáncoltuk magunkat a férjemmel, és nagy meglepetésünkre még nem felejtettünk el mindent a tavalyi tánciskolábólKép.

Dudu!
Én is azért írtam a Clearbluet, mert az szerintem is csak a biztos terhességet mutatja ki, és nem túl érzékeny. Bár tudományos adattokat nem tudok mondani, de míg a többi tesztre az van írva, hogy a beágyazódás után 1-2-3 napos terhességet már kimutat, ezen az áll, hogy csak akkor mutatja ki, ha már késik a mezid, vagy még utána egy kicsit. De örülök, hogy már kezded elhinni, hogy mi is történtKép, és holnap után már láthatod is a saját szemeiddel az UH-onKép.

Brill!
Aranyos férjed van, köszönjük, hogy felrakta a képeketKép.
Irigyellek, hogy a férejd főz, persze tudom, hogy neki ez a szakmája. Az enyém nem tud, néha elvállalja, hogy segítsen, de 5 percenként ki kell menne akkor is a konyhába, hogy akkor mi a következő lépés, vagy hogy nézzem meg, hogy jó-e már. Pedig sokkal finomabb a kaja, ha az ember elé rakják és nem telik be már az illatávalKép.

Tzgági!
Nagyon sajnálom, és nem is tudom, hogy mit mondjak...Kép Azért remélem, és nagyon drukkolok, hogy ne évekig kelljen várni, és legyen egy tündéri közös Babucitok is.

Monyó!
Szerintem is mindenképpen el kellene mondanod a dokinak. Amíg a menzidet helyre nem rakja nem fogja mondani, hogy na most van itt az idő, és most mindent bele. De szerintem tudnia kell, hogy meg tudja mondani, hogy amíg rendbe rak az alatt is próbálozhattok-e, vagy védekezni kell addig, mert amivel rendbe rak veszélyes lehet a babára. Persze én nem tudom, ezt az orvosnak kell megmondania, de azért itt hormonokról beszélünk, ami nem játék.

dido

dido
dido

Jó reggelt Mindenkinek!
Jól éreztem magam a talákozón, sajnos csak másfél órát voltam, így nem tudtam mindenkivel beszélgetni. Duddu, Dido, Brill, Tündi 30, Tjuca, mind nagyon kedvesek voltak. A képekbe is belenéztem, jól sikerültek. Párom otthon már nagyon kíváncsi volt, hogy milyen volt a találkozó és miről beszélgettünk.
Üzenet Tündi 30 –nak (és mindazoknak akik még emlékeznek rá) Pilistől mindenkinek drukkol és köszöni jól vannak. (augusztus 4-én született Hanna nevű lánya) 2004 október és 2005. nyara között volt aktív topiklakó. A net cím, ahol a babáról készült képek megnézhetők:

www.kozekhanna.kepeim.hu

(bűbáj kis babóca, tanúsíthatom, mert élőben is láttam néhányszor,.)
Duddu, Csibe mikor mentek dokihoz?
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok lányok!

KÖszönjük a talis képeket,nagyon aranyosak vagytok, remélem mihamarabb lesz folytatás, hogy akik most nem tudtunk, ott lehessünk! Kép Kép

Eláruljátok, hogy meddig tartott?

Tzgági! Nem találok szavakat Kép, nem tudom, mit tennék a helyedben, annyira szörnyű, ami Veled történik, az egyetlen, ami most eszembe jut, hogy hagyd a sebet kicsit (illetve talán inkább sokat!) gyógyulni, és ne dönts elhamarkodottan se a pároddal, se egy esetleges öribabával kapcsolatban. Nagyon szurkolok, hogy jobbra forduljon a sorod!!

MOnyo Kép Szerintem is mondd el a dokinak, velem addig kevésbé törődtek, amíg nem akartam babát, azóta figyelnek jobban, ez az én tapasztalatom.

Duddu Kép örülök, hogy már kezded elhinni Kép

Duddu, Csibe Kép Remélem, mi többi régiek is jövünk utánatok!! Kép Persze az újakkal karöltve Kép

Sajnos nálunk a szombati programhoz bejött 12-re egy lakás-néző, és mivel el akarjuk adni nagyon a lakást, nem mondhattunk nemet, így emiatt sem tudtam menni. Viszont lehet, hogy megtaláltuk végre az új lakásba az étkezőasztalt Kép Kép Az IKEA-ban ráadásul, de sajnos csak 5-re értünk oda az Örs-re, gondolom, akkor már nem voltatok ott, viszont jót kóboroltunk fél 8-ig az IKEA-ban.

Szép napot mindenkinek!! Kép

KorekRéka
korek

Sziasztok!

A tali tényleg szuperül sikerült, nagyon jól éreztem magam. A végére már nagyon elfáradtam, de megérte!
Utána még mi is voltunk Ikeázni, és vásároltunk is egy csomó cuccot. Na, vajon kinek??? Meg aztán ha már úgy belejöttünk a költekezésbe, hazafelé benéztünk a Sárkány Centerbe (már régóta kíváncsiak voltunk rá), és ott is vettünk ezt-azt Dorkának. Ha gondoljátok, itt meg lehet nézni a szerzeményeinket, és a babaszoba képeit. Kicsit ugyan még kopaszak a polcok, de majd benépesülnek.

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6377&page=3&image=196516

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló Csajok,
megnézetem a talis képeket, nagyon jól sikerültek, olyan helyesek vagytok, szomorú vagyok hogy nem lehettem ott!! Legközelebb mindenféle képpen!! Annyira jól feliratoztátok a képeket hogy tök jól kiigazodtam rajta!!

TzgÁgi,
nagyon nagyon sajnálom, megrémít amit írsz a szétvállásról, lehet hogy még korai erről beszélni hiszen csak most kaptátok meg a leletek, azt is vedd figyelembe hogy a párod téged szeret!!

Ma reggel voltam UH van a jobb old:23 mm tüszöm, most elfelejtett a doki tüszőrepit adni, de szerintem ez hamarosan megreped, azt mondta a doki hogy ma este no szex holnap meg ezerrel!!:o)) Szerintetek is? Tegnap este olyan furi volt mert tisztára úgy éreztem most hogy van a tüszőrepi igazán soha nem volt nálam jellegzetes tojásfehéje állagú hüvelyváladék, na de tegnap!! :o)) Most felteszem a hülye kérdéseimet: Lehetséges hogy volt még egy tüsző ami elpukkant? Vagy azt látta volna a doki a mai UHn?

további szép napot!!
a legkiváncsibb Kivi :o))
kivi2

Szia Lányok!

Ági!
Nagyon rossz, hogy ilyeneket kell olvassak Tőled. Viszont azt gondolom, hogy ha így szereted a párod és ő is így szeret Téged, akkor meglesz a közös megoldás! Ugye írsz a fejleményekről? Vagy most van következő lépés?

Monyó!
Ezeket a dolgokat szerintem lehet ötvözni. A dokik nem olyan vehemensek ám babaügyben, mint mi vagyunk, szinte biztos azt fogja mondani, hogy csak szép sorjában. De azért jó, ha tudja. Kép

Dido!
Az én férjem is ennyire tud főzni, viszont a gond az, hogy én sem vagyok sokkal jobb. Egyenlőre. Bár már fejlődést mutatok. Kép
Azért a szándék a legfontosabb!

Syry, Dido!
Csak szerdán megyek Dévaihoz UH-ra. Utána pedig döntök dokiügyben. Addig még nyomozok kicsit.

Kiváncsi Fáncsi Kivi!
Szerintem jó a "holnap ezerrel" és én az ekkora tüszőm repedését egy rövid, de nagyon fájdalmas görcs formájában határozottan megéreztem. Szerintem a tojásfehérje kicsit hosszabb ideig fennáll, mint amennyit maga a tüsző él, tehát az is normális, hogy tegnap már volt. Szóval nem hiszem, hogy aggódnod kellene, sokkal inkább HAJRÁ!!! Kép De ez csak az én véleményem.

Lányok!
Először is, ma már teszteltem egy ERÕS CSÍKOSAT is, így adok magamnak egy zebrát. Kép Kép Kép
Másodszor viszont tiszta takonykóros vagyok és a körzeti csak holnap délelőtt tud fogadni. Tud valaki v.milyen praktikát, ami persze nem gyógyszer, mert azok közül szinte semmi sem szedhető!
Vendég

Évi!
Nagyon szép már Dórika szobája! Kép
Ide öröm lesz hazaérkeznie! És látom, meglett a napocskás lámpa is! Jó sokáig bírtad akkor szombaton.
Küldtem neked mail-t.

VIRÁG!!
Merre jársz???!? Olvasol minket??

réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

ez csak proba ogy sikerul eKépKép

Kép
monyoka

Korek!
Ez jól hangzik, új étkezőasztla, és remélem sikerül hamar a lakást is eladni. A legközelebbi talin pedig találkozunk, persze akkor már pocakosanKép.

Évi!
Nagyon szép a babaszobaKép.

Kivi!
Szép nagy tüszőcskéd vanKép, a drukkok mennek NektekKép!!!!!!! én nem értek hozzá, úgyhogy én úgy csinálnám ahogy a doki mondta.

Dudu!
Látod, hogy a halány csíkból csak erős csík lehetKép. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond majd a dokid szerdánKép.
Remélem nem mentél dolgozni, hanem otthon az ágyikóban pihengetsz, és iszod a forró teát, nyalogatod a mézet és szeded a C-vitamint. Ha a fejed is tele van úgy éred, szerintem inhalálj egy kis kamillateával, hogy minnél hamarabb kitisztulj. Aztán olnap a doki úgyis ellát jótanácsokkalKép.

dido

dido
dido

Kedves Duddu!
Nekem van egy bevált modszerem!
500-as C vitamin és napi két calcium Sandoz és tuti hogy holnapra jobban leszel!
Az inhalálás is nagyon jo ha érzed hogy a fejed tele van!Stérimarral mosogasd az orrod!És egy kis mellkaskenőcsöt is használhatsz!
De azért mutasd meg magad az orvosnak mert lehet hogy kell más is!
Nem is tudtam,hogy te a Dévaihoz jársz?!
Nála is fogsz szülni?
AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok lányok!

Én is nagyon jól éreztem magam a talin, bár sajnos mi már elég későn értünk oda Kép

Ditta Kép Én is sajnálom, hogy személyesen nem találkoztunk, de küldtem vmit a mailedre, remélem rendben megkapod Kép

Duddu Kép Először is hatalmas gratula a mostmár ERÕS csíkhoz! Kép Mondtam én, hogy minden oké Kép Legközelebb már ügyesek leszünk és kezdésre odamegyünk és akkor lesz időnk többet dumcsizni Kép

Brill Kép Tündi már nem IKEA-zott utána, mert elcsábítottuk az Árkádban pár baba boltba és utána mennie kellett, mert indult a vonata Kép

Monyóka Kép Szerinem is nyugodtan elmondhatod a dokinak, hogy babát szeretnétek.

Évi77 Kép Nagyon szép lett Dóri szobácskája, a napos lámpa különösen tetszik Kép Ti is a Faktumban vettétek a bútorokat?

Képzeljétek, tegnap a tesómék bejelentették, hogy úton van a 3. babájuk KépKépKép

Pussz: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Réka
1. UH után szoktunk babát rakni.

Tündi
Vendég

DudduKép
Gratula az erős csíkhoz is! Mondtam én Kép
Igyál sok csipkebogyó teát, az segít. Meg a sok-sok pihi. Remélem, épp nem dolgozol Kép
C-vitamint elvileg nem tanácsolnak külön bevinni terhesség esetén (még megfázásnál sem), de menj el dokihoz, kérdezd meg a dokit!

TündiKép
Jó volt megismerni Téged személyesen is! Kép

Évi77Kép
Fantasztikus a kis szoba! Honnan szereztétek be a kiságy fölé a levelet? Szuper ötlet! Kép

Csibe, sorstársamKép
Téged is nagyon jó volt megismerni és annak külön örülök hogy még mindig vannak csaodák Kép

Lányok,
Nagyon jól éreztem magam szombaton, küldök mindenkinek puszikat a jó hangulatért! Kép
Szisszkáról hírek: azért nem jött el a talira, mert pénteken elesetta lépcsőn és eltörött a keze. Kórházban volt szegénykém, jelenleg gipszben az egyik keze, nem tud nagyon mozogni, még a fejét is beverte szegénykém. Nem nagyon fog mostanában írni, megkért, hogy a nevében is küldjek mindenkinek puszikat és hogy annyira készült atalira és úgy szeretett volna eljönni!
Szegénykém Kép

Puszi mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Köszi mindenkinek a szobácska dicséreteket! Már csak a legfontosabb hiányzik belőle, de Õ sem várat már magára túl sokatKép

Réka!

Biztos, hogy nekem küldtél e-mailt? Nem kaptam megKép Egyébként nagyon csinos a zebrád a táblázatban!

Kivi!

Szép nagy a tüsződ, szerintem fogadj szót a dokinak! Ha nem találjátok telibe a repi napját, legfeljebb kislányotok születikKépKépKép

Évi!

Olyan jó érezni, hogy megnyugodtál! Szép nagy a babátok, tuti rendben lesz vele minden a tarkóredő-mérésnél is. Azért gondolunk rátok a Nagy Napon is, hogy minden simán menjen!

Timi!

Mi is Faktum bútorokat vettünk. Árban is jók, meg tetszettek is nagyon. Tietek is onnan származik? Ti hogy álltok a beszerzésekkel? Kár, hogy már nem nagyon tudtunk beszélgetni, nekem addigra már lemerült az elememKép Majd legközelebb többet dumcsizunk, addigra mindenki vagy nagy pocival jön, vagy babakocsit tolvaKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

DudduKép TündiKép
Arra gondoltam, hogy a táblát lassan visszavehetné Tündi, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a vándor-tábla szerencsét (és babót) hoz Kép Hülyéskedek ám, de ha nincs benne mágia, akkor hogy lehet? Kép

KépKép
unique

Lányok
Én majd holnap irok bővebben, mert a mai napom nem sorolom a "hűű de szép az élet" napok közé. A baj nem ez, mert van ilyen, hanem hogy nem tudom az okát KépKépKépKép

Unique
Én már jobban félek a táblától, mint hiszek benne...

Brill
Addig is tényleg jó lenne az album jelszavát megkapni, hisz így tudjuk csak mi is feltölteni a képeinket, hoyg egy helyen legyenek, ez bejött szeptemberben is! Kép Előre is köszi!

Csak egy mondat még: én sem mondhatok mást, mint a többiek akik a talin voltak! [color=#ff6000]

depis Tündi
Vendég

Először is Tündi!
A szívbaj kerülgetett, mikor megláttam, hogy azt írtad: "Jó volt veletek!" Kép Azt hittem, valami búcsúzás. Szóval az én "állapotomban" nem illik ilyet tenni velem!
De aztán örömmel olvastam, hogy pozitív értelemben gondoltad! Nem kell mindig érteni, hogy mitől depis az ember lánya. El kell fogadni, hogy ilyen is van. Aztán jön a napos oldal! Kép Kép Kép
Tündérke!
Nem engedhetem, hogy szomorú légy:
Kép

Unique, Tündi!
Én is hiszek a tábla mágiájában, úgyhogy szívesen visszaadom elődömnek. Természetesen csak akkor, ha ő ezt szívesen veszi és lesz ideje kezelni.
Néha nehezen is bírtam követni a munka miatt. Kép

Unique, Dido!
Sajna, muszáj volt ma dolgoznom, de csak bementem az irodába papírokat tologatni, aztán meg APEH-ben csücsültem és olvasgattam. SZóval azért nem volt az a klasszikus kimerítő nap. Na jó, most muszáj bemennem az együttesbe segíteni, de csak icipicit fogok mozogni, megígérem.
Viszont a teát az iszom ezerrel. Eddig ettem C-vitamint, akkor mostantól leállok. Holnap délelőtt pedig megnéz a dokim úgyis. Kép

Évi79!
Ez szuper! Elhiszem, hogy megnyugodtál és örülök is neki! Így nyugodtabban megy majd az esküvő is, meglátsd! Kép
Van pontosabb kiírásod már? (mármint a szülésre)

Évi77!
Véletlenül a másik Évinek küldtem a levelet. Kép Kép Kép Kicsit zizi vagyok... De szerencsére rájött, hogy nem neki szól és visszaküldte!

Aniko!
Szerinted ezt mind szedhetem?? Azért inkább megvárom, mit mond holnap a doki.
Dévaihoz a negatív PCT-nk miatt mentünk és ő csinálta meg az inszemet. Nem hiszem, hogy maradnék nála terhesgondozáson, mert iszonyúan kiesik Zuglótól Gazdagrét.
Esetleg te is ismered?

Timika!
Igazából azért is hálásak lehetünk, hogy egyáltalán felbumliztatok Szegedről Pestre. És úgyis találkozunk még! Kép

Sziszka!
Szeeegééény! Mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánok! Kép

réka
Vendég

Évi77 Kép Igen, mi is a Faktumban vettük a bútorokat Kép Nekünk tulajdonképpen már csak a kiskádat és a hozzá való állványt kell megvenni. Ti hogy álltok?

Duddu Kép Aranyos vagy, de mi elég sűrűn járunk egyébként is Pestre, mert az egész családom ott él Kép De remélem hamarosan megismételjük a talit és akkor tényleg odamegyünk kezdésre Kép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Duddu!
Irtam neked emailt!

AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon örültem a talin! Így méginkább motivált vagyok a visszazökkenésben!Kép
Igyekszem felvenni a ritmust!Kép

Duddu!
Hurráhurráhurrá!!!! Jól mutatsz a tebra mellett! Kép
megfázás
Enyémdoki javaslata: napi 1000mg c-vitamin, koffein és teinmentes tea mézzel sokat, kalcium esetleg és pihi. Ja, ha bírod akkor egy két girizd fokhagyma szintén segíthet, de ez nem dokitanács, csak saját!

Tündi!
Magam is amondó vagyok, mint Duddu! NEM ÉR A FRÁSZT HOZNI RÁM!!!!!
Bár nem sokat tudtunk beszélgetni, de örülök, hogy találkoztunk személyesen is!

Brill!
Köszi a képeket! Ám újra igazolva érzem azon meggyőződésemet, hogy jobb nekem a fotoaparat túloldalán!Kép

Sziszka!
Gyors összeforradást!

Évi77!
Tényleg csini a szoba!

Monyó!
Szerintem felesleges titkolózni. Ha azért mentek, mert babát szertnétek, akkor mondjátok meg, ha pedig most egy ideig nem akartok foglalkozni a dologgal, akkor nem kell, de Te tudd, hogy mit szeretnél és miért mész oda, ha már olyan átok drága egy doki felétek. Szerintem.
Cigi! Enye-benye! Kép

Unique!
Foggalmam sincs miért lepődtem meg úgy a talin, hogy te vagy te, mert hát hogy is lehetnél másmilyen!Kép Így van jól minden! Csini a poci! Kép

Juca!
Jól emlékszem, hogy nektek van cicátok? Ha még van, szokott a púpodra telepedni?

Nos, ma voltam dokinál, minden rendben, minden a helyén és a szív mellett egyetlen dolgot látta az uh-n... egy tekintélyes zacsit két kitárt combilimbi között. Így....

eszter és Marci 28+5Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Először is nagyon jól éreztem megam a talin nem hiába vártam annyira. Én is a mihamarabbi ismétlésre voksolok. Kép

TzÁgi!
Ezek a gondolatok az én fejemben is megfordultak, mikor kiderült, hogy mi a helyzet velem. Felvetetted ezt a párodnak is? Tudom, hogy sokszor ez tűnik a legjobb megoldásnak, de...

Évi!
Nagyon szép a szoba. Olyan jó volt érezni, hogy mocorog! Kép

Duddu!
Hajrá tea! Szerintem semmi gyógyszer, aztán majd az orvos megmondja.

Brill!+ Brillapu!
Köszi a képeket, de én is rádöbbentem, hogy legközelebb inkább én is fotózni fogok Kép

Évi 79!
Hajrá az esküvővel, aztán meg a képekkel és utána lelkesíthetsz engem is. Ma voltam a fotósnál Kép Mi lenne, ha nem baráti áron számolna... Aztán néztem meghívókat. Ami tetszik, annak darabja 250 -280 Ft. Kép Tiszta őrület.

Sziszkának jobbulást!!

Na elteszem magam holnapra, mert nehéz napom lesz. Jó éjt.
mátra

Sziasztok!

Dido!
Nagyon jó napod lehetett szombaton!Kép
Én is sokszor "irígylem" magamat Apa miatt. Kép
Ha nincs itthon semmi (szerintem), akkor is képes csodakaját készíteni!Kép És még gyorsan is...

Évi77!
Megnéztem én is az új babaszoba képeket.
Nagyon szép Dórika szobája! Kép

Kivi!
23 mm-es, az jóóó!Holnap intenzív sex!Kép
Én a mainak is adtam volna esélyt...Kép

Dudu!
Az erős dupla csíkot is kipipálhatod!Kép
Gyógyulj meg minél elöbb!És persze ne felejts el pihenni sem...
A fokhagyma nálam is bejön!

Évi79!
Nagyon jó, hogy megnyugodtál!Pénteken is rendben lesz minden...szombat, meg a Ti napotok!Kép

Unique!
Köszi a híreket és a miértet Sziszkáról.

Szisz!
Jobbulást Neked!Nen irigyellek!

Tündi!
Mail ment a jelszóval.
Remélem, a holnapi napod sokkal jobb lesz! Kép

Eszter!
Kép
Nem is tudtam, hogy eddig titkolta...Látszik, hogy van még mit pótolnom...Kép

Tali ismétlése részemről is oké!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill!
És Te nem vagy a talis képeken látható?

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Évi79!
Ez nagyszerűKép, pénteken is minden rendben lesz természetesen, és szombat pedig életetek egyik legszebb napja leszKép.
Nem jöttem rá, hogy honnan lehetsz ennyire ismerősKép.

Timika!
KöszönömKép, megkaptam, nagyon szép nagy pocid vanKép

Sziszka!
Remélem hamar helyre jön a karod, gyógyulgass!!!

Tündi!
Remélem elmúlt a tegnapi rossz hangulat, és ma megint jókedvű, vidám és optimista vagy, amilyen szoktál lenniKép.

Dudu!
Remélem már jobban vagy, és elhagy végre benneteket ez a nyavaja. A pihenés fontos lenne pedig, mert gyogyit most nem nagyon szedhetsz. Kíváncsi vagyok mit mond a dokid, mert nekem azt mondta, hogy C-vitamint nyugodttan lehet szedni, sőt 500 mg-osat ajánlott.

Eszter!
Már régóta keresek olyan teát, ami nem gyógynövényből készül, és mégis koffeinmentes. Nem tudsz ajánlani párat, mert a boltban kapható gyümölcsteák feketetea levelekkel vannak keverve.

Mátra!
A meghívók tényleg nagyon drágákKép. Tavaly mi magunknak nyomtattuk ki őket, a papírboltokban már nagy szép színű, fényű, tapintású papírokat lehet kapni, és sokkal olcsóbban kijön, ha magatoknak készítitek, és szerintem nem is feltűnő, hogy nem nyomda csinálta.

dido

dido
dido

Sziasztok!

Kicsit régen jártam erre.
Örülök, hogy jól sikerült a találkozó, szívesen lettem volna én is ott, de nem ment. Majd talán egyszer.
Mondjuk enélkül is kalandosra sikeredett a hétvégénk. Teljesen becsődölt az autónk, úgyhogy egész hétvégén nézegettük a lehetőségeinket. Persze már csak olyanban gondolkodunk, amibe a gyerekülések is be fognak férni. Úgyhogy most lakás és autócsere egyben lesz. Minden adott lesz végre, hogy a gólya erre szálljon Kép

Mátra!
Én is az sk készítésű meghívót tudom javasolni. Mi mondjuk félig nyomdában félig otthon csináltuk, mert apunak van egy nyomdász ismerőse, de a ragasztgatást meg a masnizást már én csináltam.

Évi77!
Nagyon szép a babaszoba. Az a lámpa valami fantasztikus, én még nem is láttam ilyet.

Eszter!
Gratula a kis kukishoz Kép Igazi trónörökös lesz.

Évi79!
Most már ne idegeskedj, minden rendben lesz a nagy napon. Te csak legyél mégszebb mint eddig.

Duddu!
Megint, most már hangosan is GRTAULÁLOK, a fránya náthát meg gyorsan legyőzni!

Brill! Neked szorítok továbbra is. Jók lettek a képek.

De ha ezentúl mindenki a fotómasina mögött akar lenni akkor ki lesz a képeken? (fejnélküli pocakok???)

Bocsánat ha valakit kihagytam. Ma mindenki szeretgesse meg a párját még jobban, mert Valentin nap van. Kép

Na mentem melóra, pusszantás mindenkinek. Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok Lányok!

Remélem hogy nagyon jól telt a tali, sőt biztos vagyok benne a leírtak alapján. Elkezdtem nézni a képeket, de a harmadik kép után kiadta hogy az album üres. Mi lehet ez? Pedig tök jó lett volna látni mindenkit! ha nem is személyesen, akkor így képken keresztül. Kép

Dudu
Gratula az erős csíkokhoz és a szép kis zebrádhoz. Kép Remélem a megfázásod hamarosan rendbejön. Kép

Évi79Kép
Nagyon jó neked hogy most lesz az esküvő. Mi tegnap voltunk a párommal fél éves házasok. Visszanéztem az esküvős és lagzis képeket és jókat pityeregtem rajtuk, hogy olyan jó volt és olyan gyorsan eltelt. Évi én azt kívánom neked hogy élvezd ki minden percét a nagy napnak mert nagyon gyorsan el fog telni és utána a boldogságon kívül még a hiányra is emlékezni fogsz, hgoy milyen jó lenne ha még tartana mindig.... Én személy szeritn így vagyok vele. sok Boldogságot nektek! Kép Gratula az örökmozgó babócihoz! Kép

MátraKép
Okos megoldás a sk meghívóis. Nekünk is olyan volt, de ismerős csinálta, szóval nem nyomdai, csak ezt akartam kihozni belőle. Fényképész, kamera: nekünk a párom kollégái vállalták, és mondhatom, hgoy nagyon jók lettek.

Most ennyit, majd később még jövök! Kép

Pusza mindenkinek

DinaKép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Réka, Eszti
Bocs az ijesztegtésért, nem votl szándékos! Kép

Réka
Tábla kérdésre hajlok, de kaphatnék még egy kis gondolkodási időt? Kép Megköszönném.... KépCsak aztán nehoyg utána hibás legyek, hogy megint 5 hónapig nincs zebrás, és én sem.... egyszer már elfogadtam hogy rossz ómen vagyok,újra nem élném túl Kép Remélem,a többiek ezt fenyegetésnek veszik, és gyorsan bezebrásodnak Kép

Köszönöm szépen, ma már jobb a kedvem. Ez abból is látszik, hogy ma még egy percet sem dolgoztam... hiába, ilyenek a főnökmentes napok Kép De most már nekiállok, délután jövök, reszkessetek Kép

Brill
Köszi a jelszót, bár képeket még nem voltam képes elhozni, remélem ma már turbó fokozaton leszek, és akkor este lekonvertálom őket két palacsinta között Kép

Mátra
Mi is úgy nyomtattuk a meghívónkat, így aztán még a vacsi menü is rajta tudott lenni Kép

Tündi
Vendég

Dina!
Akkor mi egy héttel előbb házasodtunk mint ti Kép

kancellárka

Kancellárka Kép

Ez tök jó! Mi is tettük volna korábbra is, de már nem volt időpont. Ez pedig olyan jó volt, hogy a hónap közepe! Kép Sőt azt is el tudtuk volna képzelni, hogy egy héttel később, de aug. 20-án nem vállalták! Kép De az is szép lett volna!Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

20-át nem mindenhol vállalják.
Mi nagyon ragaszkodtunk a 6-hoz, mert épp aznap volt 5 éve, hogy találkoztunk és épp szombatra esett, hát kaptunk az alkalmon.

kancellárka

Értem4 Ez nagyon jó és romantikus. Mi nov. 8-án jöttünk össze, de szerettük volna inkább nyárra tenni a nagy napot. Kép Na persze az esküvőnk nem a tökéletesen előre megtervezett úton-módon történt. A lagzi előtt kb. 1,5 hónappal felkeltünk reggel, és a párom megkérdzete, hogy nem e mennénk el a hivatalban megkérdezni, hgoy mikorra van időpont. Gondolhatod reggelről ilyet kérdezni tőlem. De kapva kaptam az alkalmon. És semmit nem bántam meg az egészből. Még a gyors intézkedést sem, sőt szerintem ebben még nagyobb élmény volt így. Kép Egyébként mi 9,5 év után házasodtunk össze. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

A lényeg, hogy nem bántátok meg. Az meg mindegy hogy mennyit szervezed, ha szép emlékként marad meg, én pl több mint egy évig szerveztem Kép Nem az a lényeg, hanem a szerelem és a boldogság.

kancellárka

Sziasztok, megyek haza, holnap jövök! Addig is legyetek jók és szobatiszták! Kép

Puszai: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok.
Sajnos nem tudok már megint gyakran jönni. Minden baba és az én egészségemet érintő ügy tegnap hatodrangú lett.
Anyukámat a mentő tegnap az intenzív osztályra szállította a szivével.

Ha tudok jövök és beszámolok magamról
köszönök mindenkinek minden kedves hozzászólást.
tzgági
tzg1

Duddu!
Nagyon-nagyon gratulálok szívből!Pihenj sokat!
Ma 9+1 vagyok.Kép
Nagyon jók a talis képek!KépLátszik, jól éreztétek magatokat!
Szisszka!
Gyógyulj meg!
Bogi
dbogica

Sziasztok!

Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz:SZUPER VOLT A TALI, MI NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT!Kép

Évi!
Nagyon helyes a szoba!Kép

Évi!
Szuper hírek!!!!
Most már jöhet az esküvő!!!Kép

Sziszka!
Mielőbbi gyógyulást!

Duddu!
Gratula mégegyszer!
Holnap nagyon várom a híreket!

Eszter!
Hol lehet venni ill. milyen fajta az a tea,ami koffein és teimnentes?
GRATULÁLOK MARCIHOZ!!!!Kép

Tündi!
örülök,hogy már jobb a kedved!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok lányok!
Halnap lesz egy hete, hogy megcsinálták az insemet. Sajna dolgoznom kell, mert egyenlőre azállásom függ tőle. Reggel 6-tól este 6-ig dolgoztam, tudjátok kereskedelmi képviselő vagyok. Szóval napi 200-300 km. utazom és sokat pakolok, rámolok. Sajna most egy kicsit fáj is a hasam. Nyugtassatok meg kérlek benneteket, hogy ez nem befolyásolja a sikert. Most egy kicsit magam alatt vagyok Kép. A doki azt mondta teljesen hétköznapi normál életvitelt lehet élni , lehet dolgozni meg minden. Nem is tudom mi volna most a helyes.?
Tegnap a kutyusomat kellett állatorvoshoz vinnem és hogy meg tudja vizsgálni ketten fel kellett emelnünk az asztalra. Ja németjuhász dobberman keverék és duci- zömök tiszta izom alkata van. Szóval nem esett jól. Úgy érzem mintha most minden és mindenki ellenem játszanaKép
cinca

Sziasztok!

Szisz!

Sajnálom!

Eszter!

Nekünk nincs macskánk, Adrinak van. De amilyen gonosz vagyok nem engedném a púpomra. Talán egy degu még jöhetne.

Bocsesz, hogy így eltűntem, de én is összeszedtem egy masszív göthőt. Elmentem vele az orvoshoz, aki men akkor rendelt, és a Blahán a lépcsőn elvágódtam. Púpnak nem lett baja, csak a bokámnak, este kaptam merevítőt, meg feküdnöm kell. Most nem futok maratont egy ideig az biztos. Akkor is fájt, de estére csillagokat láttam, ha rá kellett állnom, ezért inkább a másikon ugráltam. Jellemző, hogy taxival mentünk a szemben lévő balesetire, mert nincs eltakarítva a hó, és kb. 15 lépcsőt kellene megmászni annál a kijáratnál, ami közelebb van. Most már gyógyulok, göthő is jobb, de közel sem az igazi. Duddu! Állítólag csodákat művel a hagymatea is, én nem menesztettem Kofát hagymáért mert a hányást most kihagynám a repertoárból. Most megint kicsit tolom a mozit nem baj???

Juca

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?