A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kép
gitta

Bera3

Köszönöm szépen a címet, fel fogom hívni, illetve tulajdonképpen abban reménykedem, hogy nem is kell felhívni, mert jövõ héten kiderül, hogy párocskámmal minden rendben...Bárcsak rendben lenne!
Így az is jövõ héten derül ki, hogy ebben a hónapban lehet e már próbálkozni, mert ha a lelete nem lett sokkal jobb, akkor sajnos megint várni kell.

Nagyon remélem nem egy üres rész, hanem szép szám kerül a progiértéked mellé, ha van valami fejlemény írd meg azonnal, és ne izgulj, minden rendben leszKépKépKép

Kata007

Gyönyörû baba, sajnálom Mamacs, hogy nem látod, a másik képen közelebbrõl látszik a baba, annyira, de annyira édes. Kata ha valamikor olvasod majd, gratulálunk!KépKépKép-és mindenkinek ilyet kívánok

Sien

sajnálom, hogy kimaradt a 2. inszem, azért egy spontán próbát megér, utána pedig pihenjetek, és feltöltõdve újra neki lehet állni!

Doris

Rád is vonatkozik az esti programocska!KépKép

Jövõ héten 3x megyek dokihoz (nõdoki, fogorvos, körzetihez vizeletvizsgálat eredmény), ahogy Sien mondta, halmozzuk az élvezeteket...

Bea

Sien
Bea

Bocs, a Sien nem tudom, hogy került a végére, tiszta hülye vagyok...csak hát megint 2x zártam le az ablakot, ameddig megírtam

neki lehet állni=mármint az inszemnek

Bea
Bea

Kata007!

Gratulálok Dóri babához Kép Kép

Gyönyörõ szép nagy babaKép

bera3
bera3

Sziasztok Lányok,
Nagyon bocsi, hogy így eltüntem, de iszonyat ami itt folyik az irodábanKépNéha ugye dolgozni is kell.

Nos, van egy jó és egy rossz hírem. A kocsim úgy néz ki készen lesz holnapraKépviszont a sulimba mindenképpen be kell menjekKép Ebben a jó hír az, hogy egyedül is el tudok találni a talira kocsivalKép, a rossz hír az, hogy voltam olyan elöre nem látó és megígértem Dorisnak és Zsuzsunak, hogy elviszem öket a taliraKép. (Persze, nagyon szívesen elviszem öket, de csak 1 után indulnék a Margit kórháztól, ott van a fösulim).

Holnap vizsgázom, úgyhogy ma még tanulnom is kell, és nem lesz idöm készíteni semmi finomat Kép, vagy ha lenne is nem tudnám hová hüteni a sulibanKép szombat délelött. Remélem megbocsátotok (könyörgõjel).

Most megyek,
Pusszancska

(Doris gratulálok!!!!! Örülök, hogy jók lettek az eredmények. Most eldicsekedem, hogy a páromnak 85% volt totál jó és 80% célirányosan mozgó Kép
mj

MóniKép
Semmi gond, akkor holnap egyeztetek Besztivel, hogy Õ mikor menne. Végsõ megoldásnak még a Párom is bevethetõKép
Egy "szekérrel" a vizsgádraKép
BeaKép
Drukkolok a Párocskád jó eredményéértKép

Puszi: Doris
doris

Idegesítõ ez a nyúl, nem? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Érdekes ez a nyúl, mert nem minden topikban van! És tényleg baromira idegesitõ...

sasha

Kép
sasha

Na nekem is megjött a nyulKép Elég gázKép
Mamacs
mamacs

Marcsi! Azt hiszem csak annyit mondtam neki, hogy a netrol ismerlek. Egyebkent kolleganom, tehat egyet-mast azert tudKép Remelem jol szorakoztok majd az okitasonKépKép

Oke, majd csorogj ram szombatonKép Maglodra odatalalok, csak az az emil kene, amit Edi irt, hogyan talalunk oda hozza. Azt elhoznad kinyomtatva?Kép

orsoly
orsoly

Sziasztok,
Az elk0ovetkezo idokben sajnos itthonrol es este tudok majd net-ezni. A talira sem tudok elmenni pedig igazan szerettem volna mar megismerni Benneteket!
Tegnap voltam dokinal, a baba j=l van ver a szive es 14 mm-es, viszont a doki bacsi nem enged dolgozni mert valszeg a terhessegem iker-terhessegnek indult es amasik baba felszivodasa meg nem tortent meg teljesen ezert pihenesre itelt a 12. hetig biztonsagi okok miatt.
A tobbi majd utana dol el, azaz ha minden rendben lesz mehetek dolgozni, ha nem akkor folytatom a kenyszerpihenot.
A mail magan cimem tovabrra is el, de sajna a napi levelezest csak este latom.
Mindenkinek kivanok szepet es jot, a talin pedig vidam jo hangulatot!
Pusz
Breki
Breki

Breki! Pihenj sokat, vigyázz magatokra! Gratulálok a babához.

Puszi:Karmen
ez a nyúl engem is nagyon idegesit, mióta itt van Netscape-el nem is jön be ez az oldal

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

Bocsi hogy megint kontárkodok, de most olvastam el egy csomó infót.

Bera, az infertility.hu-n rajta vannak a helyes értékek (matyivizsgálatról). A 30 perc teljesen jó!

Breki, Cipómama, Timici feküdjetek sokat. Nem kell aludni, de ilyenkor jobb az óvatosság. Nem lesz semmi baj, szorítunk nektek.

Ti hány óra körül mentek a talira?

Beszti délelõtt felhívlak.

Pusszantás, Lora (19)
lora

Idegesít ez a nyúl! Minek kellett iderakni???KépKép

Amugy sziasztok!KépKép

Doris!

Természetesen viszlekKépKép, csak beszéljünk róla pontosabban!

Lora!

OK!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Breki!
Sajnálom, hogy az egyik baba... De a másikkal minden rendben lesz, csak pihenj sokat! Gondolunk rád!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Ez a nyuszi tényleg nagyon idegesítõ. Írtam is a szerkesztõknek, remélem csinálnak vele valamit.

Breki
Vigyázz nagyon magatokra! Sajnálom, hogy a másik baba felszívódott, de ez a picurka is sok örömöt fog okozni. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Sziasztok Lányok!

DorisKép
Gratulálok a Párod eredményéhez!Kép Nekem is nagy kõ esett le a szívemrõl, amikor kiderült, hogy a férjemnél minden rendben. Most már csak próbálkozni kell!

KataKép
Gyönyörû a kislányod, szívbõl gratulálok.Kép

SienKép
Sajnálom, hogy elmaradt a 2. inszem, de lehet, hogy jó oka volt és többre már nem is lesz szükség.Kép

BrekiKép
A barátnõmnek is ikerterhessége volt az elején, de aztán az egyik baba felszívódott. Õ egy percet sem volt táppénzen, végig dolgozott a 8. hónap végéig! Mondjuk neki semmilyen baja nem volt, a 3. hónapban spontán összejött. A baba azóta megszületett és gyönyörû.
Ezt csak azért írtam le, hogy szerintem az jó, ha pihensz, de nem hiszem, hogy aggodalomra okod lenne.KépKépKép

CsajokKép
Ezt a hülye nyulat úgy lehet eltüntetni, hogy át kell verni. A kurzorral menjetek teljesen a jobb oldalra és akkor õ is odamegy és akkor nem látszik.Kép

BesztiKép
Engem is el tudnál vinni a talira? Én úgy szeretnék már délelõtt menni és Moni csak 1-kor indul. El tudok menni olyan helyre, ami útbaesik Neked. Vagy a Te kocsid már tele van?

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

VandaKép

Bnemethm írt nekem mélt. Tegnap sajnos megint megjött neki.
Ma van a 6c 2cn-en.

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Ha valaki vállalja hogy eljön Rákoskeresztúr városkp-ba az Õrsrõl 61E-vel akkor én onnan szívesen kiviszem Maglódra. Azért nem szeretnék bemenni az Õrsre mert még Nagytarcsára is el kell ugranom Orsolyért, de onnan már irány EDI.

Marcsi
Marcsi

Lányok, mi a Keletitõl indulunk, és még csak hárman vagyunk. Szóljon, ha valaki jönni akar!

Bea
Bea

Orsoly!

Kinyomtattam Edi instrukcióit, de most a te régi emailedet az instrukciókkal nem találom, úgyhogy ha neked megvan akkor küldd már el még egyszer, hogy hozzád is eltaláljak.

Köszi Marcsi

UI: KÉREM SZÉPEN VEGYÉK MÁR LE EZT A NYULAT, MERT NAGYON IDEGESÍTÕ! KÖSZÖNÖM
Marcsi

Sziasztok Lánykák!

VALAKI HOZZON MÁR EGY PUSKÁT ÉS LÕJJJJE LE EZT A NYULAT !!!!SZÉT VET AZ IDEG:o:o:o

Pusszantás Alice
Alice

Egyébként a hétvégén nállunk NYULPAPRIKÁS lessz bográcsbanKépKépKépKép

Alice
Alice

Lányok!

Doris a nyúl miatt nem tud belépni. Netscapenél én is észleltem ezt a problémát, de explorerrel sikerül. Arrra kér titeket hogy aki kommunikálni szeretne vele az írjon neki emailt.
Beszti, te meg ha gondolod elküldheted nekem a neki írt levelet és én továbbítom neki (azt irta a te leveled soha nem kapja meg)

Marcsi (tiszaroff@yahoo.com)
Marcsi

Sziasztok!Kép

Breki!KépÉppen tegnap este gondoltam rád, hogy a nagy rohanásban el is felejtettem megkérdezni, hogy mi volt a dokinál. Gondolom meglepõdtél, amikor megtudtad az ikerterhességet! Pihenj sokat, és meglátod nem lesz semmi gond a kisbabóval!KépNagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira, de most ennél sokkal fontosabb, hogy betartsd az orvos utasításait! Vigyázz nagyon Magatokra!KépKép
Zsuzsu!Kép Ha gondolod én is szívesen felveszlek mondjuk a kisföldalatti végállomásán a Mexikói úton!Kép
Kata007!Kép Tegnap elmaradt a gratulációm ehhez a gyönyörû kislányhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Zsuzsu!

Van még 1 hely, jöhetsz!KépKép
Délröl jövök Pestre, a 6-os uton, Budatétényben felveszem Dorist, aztán Lorát a Néligeti uj buszpályaudvarnál, és az Üllöin megyünk ki Maglódra. Neked merre lenne jó? (Nekünk talán az nem lenne nagy kitérö, ha valahol a kék metró vonalán a Ferenc körút-Népliget között vagy az 1-es villamos vonalán a Népstadion-Népliget között kellene felvenni. Persze szivesen bemegyek messzebre is, csak akkor azt még most tudnom kellene, hogy Dorisszal és Lorával ugy egyeztessek idöpontot.Kép)

Marcsi!

Akkor mindjárt irok a Dorisnak, jó?KépKép Ha nem kapnál levelet tölem fél órán belül, akkor szólj légyszi!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SienKépBesztiKép

Köszönöm szépen, hogy mindketten elvinnétek a talira.Kép
Nekem ami a legjobban útba esik, az a Népstadion (minden reggel arra megyek munkába is), szóval Beszti, ha nem gond, szívesen mennék Veletek. Csak mondd meg, hogy mikor legyek a Népstadionnál és pontosan melyik részén.

Sien, köszönöm Neked még egyszer, de talán így a legegyszerûbb, ha Besztiékkel megyek. A talin meg majd találkozunk.Kép

LányokKép
Én viszek majd magammal fényképezõt és csinálok jó sok képet.Kép Fõleg egy jó kis csoportképet kellene csinálni.Kép

BesztiKép
Én ma csak délig vagyok, esetleg addig vissza tudnál jelezni Nekem?
Ettõl függetlenül elküldöm Neked és Dorisnak is magánban a mobilom számát, hogy nehogy elkavarodjunk, jó?

zsuzsu

Zsuzsu!Kép OK! Ediéknél találkozunk!Kép

Puszi, Sien.
Sien

Zsuzsu!

Teljesen jó a Népstadion!
Jaj, hogy magyarázzam meg, hogy melyik részen?
Szóval az a sarok legyen a Kerepesi és Hungária keresztezödésél, ahol az a nagy tábla van, hogy "itt ilyen meg ilyen mozi meg mittudoménmi épül". A Százados utcából fogunk rákanyarodni elöbb a Kerepesire, majd annál a saroknál a Hungáriára (lehet, hogy nem az a legegyszerübb, de vissza fogunk menni az Üllöi útra, mert onnan jobban eltalálok MaglódraKépKép...).
Érthetö igy???Kép
Kb. (reményeim szerint) 10 óra után 15-20 perccel leszünk ott. Nem szeretnék késni, de azért ülj majd valahol le, aztán rádcsörgök, ha már a közelben leszünk, hogy ne kelljen ott ácsorognod!KépKép
Egy sötétzöld (némileg poros, de azért nem nagyon) Suzuki Swifttel megyek. (Ha kapok most mélt, akkor arra válaszolok (remélem vissza is megy), és abban megirom a rendszámot is, meg a mobilszámot, amin elérhetö vagyok...)

Jó igy?KépKép

Beszti
Beszti

Gitta, Timici

Minden rendben a holnapi talival kapcsolatban? Akkor 3/ 4 10-kor a megbeszélt helyen! Timici, jól vagy? Jelentkezz!

Bea
Bea

BesztiKép

Tudom, melyik az a sarok. Ott leszek 10:15-kor.Kép
Már elküldtem a mélt vagy negyed órája, de nem tudom, mi van ma a rendszerrel, mert a férjemnek küldtem egyet 1 órával ezelõtt és még mindig nem kapta meg.Kép

Azért remélem oda fog érni még idõben Hozzád és a választ is megkapom még délig.

Ha nem, akkor az én mobilom száma Neked meglesz és akkor már tudunk kommunikálni. Esetleg elküldhetnéd nekem sms-ben a te számodat.

MoniKép
Köszönöm Neked is hogy felajánlottad, elviszel, de ha nem baj, akkor inkább Besztiékkel mennék délelõtt. Téged meg várunk a sulid után!Kép

zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Lora köszi az információt az infertility holapról Kép

Tegnap megszereztem a progi eredményemet. Eléggé meglepõdtem, pont az ellenkezõje a vártnak. Úgy tudom 64 nmol/l felett jó. A doki is arra tippelt, hogy nagyon alacsony lesz, azért ellenõrzik le még egyszer, hát ehhez képest 395 nmol/l. Hát szerintem ez meg túl sok. Nem tudom mennyi a felsõ határ. Ma megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond.

Mindenkinek napsugaras szép hétvégét, és jó talizást!Kép

bera3
bera3

Sziasztok lányok!
Már napok óta olvasgatunk benneteket és nagyon tetszik. Mi is babát szeretnénk. Mi is, ugyanis ketten ülünk a net elõtt. Ketten próbáljuk megírni a levelet is. Nagyon tetszik nekükn, hogy bátorítjátok egymást és izgultok egymásért. Tetszik a táblázat is, amiben mindig nyilvántartjátok azt, hogy ki hol tart. Mi is nagyon izgulunk ám értetek és szívesen vesszük mindig rólatok az új információkat. Ez a hülye nyúl!!!!!!
Most bemutatkoznánk:
Én vagyok Nina, akinek már volt egy vetélése. Januártól ujra lehet próbálkoznunk de sajnos nem jön össze a dolog.
Szedett már valaki közületek Clostilbegyt tablettát? Én már januártól szedem, most már a hármasával. Januárban egyesével szedtem de ma már itt tartok. Híztam is és rosszul is vagyok tõle. Profasi 5000 szurit is kapok.

Én pedig Bogár. Most ebben a hónapban fejeztem be a meddõségi vizsgálatokat, de nem találtak semmit. A férjem is rendben van. Mérem a hõmet is. A ciklusaim rendben vannak. Próbálkozunk már egy fél éve kb., de sajnos semmi. Lehet, hogy csak a stressz hatása?
Ismeri valamelyikõtök a King of King's kapszulát? Ezt egy gyógynövényboltban találtam és állítólag a meddõség kezelésében segít. Kínai recept alapján készült és ezt szedik a kínai nõk is.

Nektek sok dumcsit kívánunk a talira és sok sikert a következõ hónapra.

Nina és Bogár.

Ui. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerültünk és köszi a jó hangulatért, amit nyújtotok nekünk itt a neten. Lassan már függõvé válunk Tõletek.
Névtelen

Sziasztok!

Bea!

Nekem eddig minden rendben van, ha mégis közbejönne valami akkor este vagy holnap reggel küldök egy SMS-t!

Üdv:
Gitta
gitta

Lányok!

Írtam nyuszi ügyben a szerkesztõknek, és azt válaszolták megpróbálnak valami megoldást találni. Gondolom nem csak reklamáltam miatta. KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Zsuzsu!

Mél ment vissza, remélem még megkapod, mielött elindulsz!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kedves NinaKép és BogárKép!

Szeretettel üdvözöllek Benneteket a "csapatban". De tudjátok, ne maradjatok túl sokáig!Kép

NinaKép
Clostit elég sokan szednek közülünk, biztos fog tudni valaki ez ügyben tanácsot adni, vagy a saját tapasztalatáról beszámolni. Én valószínûleg a jövõ hónapban kezdem el szedni, szóval most még nem sok mindent tudok ez ügyben mondani. Nekem azért írták fel, mert állítólag alulmûködnek a petefészkeim. Például a múlt hónapban nem volt peteérésem, és most se túl jó, mert a 17. napon igaz, volt néhány tüszõ, de nagyon kicsik volak.
Neked miért írták fel? Amikor terhes lettél, akkor is szedtél ilyet elõtte?

BogárKép
Sajnos az tényleg igaz, hogy ha valaki nagyon görcsösen akar teherbe esni, akkor ez is lehet a gátja, hogy nem jön össze a dolog. Azt hiszem Elek Csaba doktornak van errõl egy jó cikke.
Szóval én csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld valahogyan legyõzni a nagy akarást (tudom, nem megy könnyen), más dolgokkal foglalkozni és akkor szerintem össze fog jönni a baba, hiszen Te is és a párod is egészségesek vagytok, ami nagyon jó.Kép

Remélem, Mindkettõtöknek mihamarabb sikerül. Gyertek minél gyakrabban, hiszen mi is örülünk neki, ha újak csatlakoznak hozzánk. A táblába is fel lehet kerülni, ha akartok. Vanda illetékes ez ügyben.Kép

BesztiKép
Megkaptam a mélt, mindent felírtam. Holnap ott leszek!Kép

Jaj Lányok, én már annyira várom!!!KépKépKép

U.I: Megyek haza sütni-fõzni!Kép
zsuzsu

Sziasztok Nina és Bogár!

A clostybelgytnél tisztább gyogyó a serophene. Én azt szedek és kicsit én is hízok, de koplalnom is csak kicsit szabad. Nekem sincs semmi bajom a pici hormonproblémámon kívül, de az csak a lombikban látnák meg, hogy a pete burka nem túl kemény-e és át tud e hatolni rajta a sperma, vagy a sperma feje enzimhibás e és esetleg ezért gyenge megtermékenyíteni a petémet.
Milyen jó nektek hogy ketten vagytokKép

Beszti Írtál Dorisanak második emailt mert én még csak 1-et kaptam tõled.
Marcsi

Alice!

A bográcsozást biztos nagyon hangulatos lesz, jó lenne ha ezt a nyulat is levágnátok.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Köszi a közremüködéstKép, már sikerült beszélnem Dorissal!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok! Újra itt vagyunk! Végre!

Marcsi és lányok
Köszönjük a gyors válaszokat. Ha látnátok minket, hogy bújjuk a netet. Mintha nem lenne munkánk. Ugyanis mi kolleganõk vagyunk, úgyhogy ez így elég izgi, mert mikor találkozunk a folyosón, nem tudják, hogy mirõl tudunk annyit dumcsizni. Gondolom Ti viszont sejtitek.

Vanda
A táblába szívesen bekerülnénk mi is. Nina: 5c 20cn, 28 év, Vidék; Bogár 7c 3cn, 27 év (nem sokáig), Budapest. Elõre is köszi.

Zsuzsu (Nina)
Mi sem szeretnénk sokáig maradni.
Az elõzõ terhesség 3 hónapra jött össze tavaly. Abszolút nem foglalkoztunk a témával. Spontán sikerült. Semmit nem szedtem elõtte. A vetélésnek is, mint utólag kiderült, hormonális alapja volt (sárgatest). Hétfõre hívott be az orvos vérvétel miatt (HCG), akkor megtudom az eredményt, hogy mit sikerült összehozni az elmúlt hónapban. Nem bízom benne, mert fáj a hasam. Igaz az elõzõ terhességemnél is fájt. Szoríts nekem. Most kiderül mennyire hatásos ez a bogyó.

Zsuzsu (Bogár)
Én is úgy érzem, hogy nagyon igazad van. Az orvos ettõl a hónaptól akarta felírni a Clostit, de én mondtam neki, hogy várok vele, mert költözünk. Na erre az orvos: most fog sikerülni. Én meg csodálkoztam!!!
Úgy érzem Zsuzsu nagyon igazat szóltál. Az orvos ezzel a módszerrel csak a természetet akarta meggyorsítani.

Lányok (Nina)
Vett már részt valaki genetikai vizsgálaton? Az orvosom szerint meg kell várni a 3. vetélést. De ha ilyen probléma van, nem szeretném megvárni. Nem birnék ki még két vetélést.

Nagyon szép az a baba a képen.
üdv,
Nina és Bogár
Névtelen

Sziasztok!

Nina, Bogár!
Üdv közöttünk, ne maradjatok sokáig! Kép

Ehhez mit szóltok?

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

óóóóóóóóóóó nem sikerült
pillanat
gitta

Kép
gitta

Sziasztok lányok!

Egész nap próbáltam belépni a Babanetre, de a hülye nyúl miatt nem tudtam. Most végre sikerült kicseleznem a nyulat.

Üdv az újaknak!Kép
Sajnos ma már nem tudok maradni. Jó talizást kívánok nektek. Majd hétfõn meséljetek.

Puszi

Andy
Andy

Marcsi!

Már le is vágtam a fejétKépKépKép ha ha ha.
Benne lessz a holnapi bográcsba,egyébként már el is tünt,jól ráijesztettünk.

Pusz
Alice
Alice

Sziasztok, Lányok!

Én nagyon állatbarát vagyok, de valaki most már igazán levághatná ezt a biciklizõ (motorozó?) nyulat!!!
Már két napja nem voltam itt, mert elöntött a munka Kép Még most is volna mit csinálnom, de úgy döntöttem, engedek magamnak egy kis lazitást (rám fér).

LORA,
tényleg klassz a fertility honlap Kép!

NINA és BOGÁR,
üdv a csapatban! De ahogy mondani szoktuk, ne maradjatok sokáig J!

LÁNYOK,
jó talizást a hétvégére J! Aztán várjuk a beszámolókat! Meg a friss kétcsikosokat J!

Délelõtt voltam a háziorvosomnál, kifaggattam a Gynevac-ról (mármint hogy mi a véleménye róla), a TORCH-vizsgálatról, és abban maradtunk, hogy mindezt beszéljem meg elõször a nõgyógyimmal, mert nem akarja, hogy úgy érezze a nõgyógyi, hogy megkerültük õt. Tök korrekt, nem? Szóval megvárom férjuram hazatérését (már csak 3 nap J) és utána egyeztetek a nõdokival, hogy mikor mehetnék hozzá egy alapos és mindenre kiterjedõ beszélgetésre (mik legyenek a további lépések). Mert mint kiderült szerdán, már nem csak a baba utáni vágy és a babavállalásra éppen megérett korom siettet, hanem az elbocsátás veszélye is, néhány hónapon belül. És ne legyek stresszes L Szóval most nem túl rózsásan látom a helyzetet, de majd csak kialakulnak a dolgok…

NINA,
én már voltam Szegeden a genetikai intézetben, az elõzõ háziorvosom adott beutalót (közben költöztem, ezért váltottam), pedig sem vetélésem, sem ilyesmim nem volt (szerencsére), én azért mentem, hogy mielõtt elkezdünk ráhajtani a babára, úgymond térképezze fel a családjainkat, nincsenek-e genetikai úton öröklõdõ betegségek a hozzátartozók között.

GITTA,
ez jó!!! Látod, meg is ijedt, mert eltûntKép! És köszi, hogy beraktad Dóri baba képét, mert én sem tudom elérni a honlapot, ahol van. Nagyon szép baba Kép Én is akarok ilyet! (csak nem ilyen nagyot, mert nem tudom, hogy szülném meg, nem nõttem túl nagyra. De mint mondani szoktam: jóból csak kicsit adnak Kép)

ANDY,
sajna Neked sem volt idõm válaszolni. Jó hétvégét! Azért még du. megpróbálok irni, de nem igérem, mert még vagy 50 boritékot kéne megcimeznem Kép

Mindenkinek szép és akciódús Kép 7végét kivánok!

Pussz,
KnéRita
knérita

Sziasztok!

A nyúlproblémára a frisseknél megszületett a megoldás (nekem bevált), íme:

Megvan, hogy miként lehet a nyulat leállítani: a "Tools" menüben az "internet options"-t kell kiválasztani, ott a "security" fület,majd a "custom level"-t. Itt megjelenik egy lista, és azon belül a "scripting" alatt az "active scripting"-et kell "disable"-re tenni. Ez most jó bonyolultnak hangzik, de ettõl tényleg megáll a nyúl örökre. (Érdemes azonban mindezt azután megcselekedni, miután beléptetek az Anyaság topicba, mert képes és azon áll meg.) Remélem beválik!!!

Köszönjük!
Üdv:
Gitta
gitta

Lányok,

A friss kismamák-nál Tus ezt irta, hogy ez a fránya nyussz eltûnjön (nekem sikerült)

Ribizli
------------------------------------------------------

Sziasztok!
Megvan, hogy miként lehet a nyulat leállítani: a "Tools" menüben az "internet options"-t kell kiválasztani, ott a "security" fület,majd a "custom level"-t. Itt megjelenik egy lista, és azon belül a "scripting" alatt az "active scripting"-et kell "disable"-re tenni. Ez most jó bonyolultnak hangzik, de ettõl tényleg megáll a nyúl örökre. (Érdemes azonban mindezt azután megcselekedni, miután beléptetek az Anyaság topicba, mert képes és azon áll meg.) Remélem beválik!!!
Tus
Ribizli

Gitta, látom beelõztélKépKépKép
Ribizli
Ribizli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?