A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mkatus!

Én meg tök lusta vagyok de most az epekő mütétre tudom fogni,hogy nem járok tornázni.Kép

Votiv!

Ezt a pletíit hallottam,de aztán megint azt nyilatkozta,hogy kistestvére lesz a kislányának.Jó lenne a kislánynak,legalább nem telepedne rá annyira az anyja,.Várjunk pár hónapot és akkor kiderül vagy az Operabálon kérdezd meg tőleKép

Juc
20170114224602

Juc! Én is állandóan halogatom, meg hogy majd itthon tornázok. Na, Máté már mindjárt 5 hónapos, és még mindíg a majdnál tartok. Kép
mkatus

Juc, akkor Delonnal leszek elfoglalva Kép
és sztem megint "túlzásba esett"! Kép idézem: "T. beismerte, hogy túlzásba esett, mikor tényként tálalta vágyott tervét" KépKép ilyen szépet se hallottam még a hazugságra, háhhá!

votiv 8)
votiv

Votiv!
Ilyen előzmények után talán jobb is, ha még nem ismered a legújabb védőnénit... vagy mégsem? Kép Egyébként meddig jár(na) a védőnéni a gyerekhez? Óvodáskorig vagy tovább is, mint a gydoki?
Mindenesetre 2x költözni 1 év alatt önmagában is szép teljesítmény...
Bulást a párodnak és a kisfiadnak!!
Kép

Katus!
Már én is majd-tornázok, pontosabban nem tornázok itthon... Kép Bár nekem sajnos lenne mitől megszabadulni... Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Bababuliból hazaérkeztünk, Réka kidőlt, ágyban itta meg a tápiját is, aztán most csend és béke.Kép Kiváncsi leszek, hogy holnap hánykor fog ébreszteni minket.

Imádom, mikor pletykáltok, legalább nem kell Storyt vennem.Kép

Minden kisbetegnek jobbulást! Fic ez neked is szólt!
zanza

Szia Lányok!

Na vagyok megint! Ma apa fektetKép

Lekopogom, minket még eddig elkerültek a bacik. Csodálkozom, pedig megyünk jövünk mindenhová. például pénteken megnéztünk egy bölcsit itt a Fonyód utcában. Furcsa volt, olyan retro feelingem volt, mintha az én ovimba mentem volna vissza. Mivel még nincs összehasonlítási alapunk, ezért még olyan nagy véleményünk nem alakult ki.Holnap megyünk megnézni még egyet a tétényi útra. Tapasztalt anyukák szerintetek mire kell ügyelni a bölcsinél? Zsebi?

A Lillus elég jól feltalálta magát ott a sok játék között, persze még nem érezte, hogy majd ott is kell maradnia. Eghyébként tiszta volt, kedvesek voltak az emberek, reformkonyha van, EU szabvány lesz az udvar és hihetetlenül keveset kell fizetni. Én drágábbnak gondoltam. Sok támogatást kapnak az önkormányzattól. Szerintetek meg lehet úszni, hogy a gyerek ne kapjon el minden betegséget a bölcsiban?

Aztán az is kiderült, hogy az egyik fogamon lévő tályog okozza a térdfájásomat, valószínüleg.Kép A héten csütörtökön ki fogják húzni. Etttől nagyon szarul érzem magam és félek. A szüléstől nem féltem ennyire.

Még nem olvastam vissza mindent, de látom a mai hozzászólásokból, hogy sok új bejelentkezőnk van. Sziasztok, jó hogy ti is csatlakoztok!

Egy globális jobbulást kívánok minden beteg csemetének!

Na megyek visszaolvasni!
beetrix

Tényleg meddig kell a védőnéninek járni? Ugyan a mienk kedves, aranyos, de már nem láttam dec eleje óta.
beetrix

Zuzmó!
én nem próbáltam a szoptanítot, csak én csináltam szoptanítot Kép azzal, hogy mindig oda csöppentettem egy-egy csepp cukros vizet a cicire, hogy szopja. de ismerem a Medela készüléket. áttanulmányoztam az egész termékskálájuket. Kép

Ada!
szegény kékszeműd!! Kép rájár Lizire a betegségúr. bulást kívánok neki!
ha majd lesz időd, válaszolsz a céklásra? Kép(ráér!)

Bogárka!
képzeld, hogy nekem még most akkor is cseppen egy-két csepp tejem, ha felveszem Lencsit, hogy viszem etetni. Kép szóval a tej az agyban születik. fejéssel jó lenne Brekucnak visszahoznia a tejet. Kép
anyósodék mit tettek? beetették a gyerekeket valami dulllvával??

Votiv!
halál komolyan a kórházban mondták - volt ott benn egy csaj, akinek nagyon idő előtt jöttek a fájások és szurival segítettek, hogy ne induljon meg a szülés - , hogy akinél gáz van, annak tilos simiznie a pociját, mert megindíthatja a szülést! (méhösszehúzódást okozhat) szóval van benne igazság, csak gondolom nem mindenkinél indítja meg Kép
és te nem a Kökörcsinbe jártál véletlen?
Ada tornája nem is hangzik rosszul, akkor ha nem bírnám az iramot, inkább gyors elmennék szoptatni Kép
ki az a tüncike? csak nem a vastagszemöldökű?
és kérdeznék még egy érdekeset. ha valaki áprilisban szült volna, de decemberben vérzett, aztán nem ment dokihoz, majd "elment a gyereke a wc-be", és utána elmenve a dokihoz, csak annyit mondott neki az orvos, hogy oké, szépen kitisztult, nem kell semmit se tenni, az igazat mond? mert a társaságból, ahol a nő terjesztette, hogy terhes, majd azt, hogy mégsem, egyedül én sajnáltam, de nekem nem mesélte el a részleteket. most tudtam meg a pontos történetet, és kezdek én sem hinni neki. létezik, hogy egy ilyet meg lehet úszni mondjuk "gyógykaparás" nélkül? bízom még azért a csajban, hogy nem vett minket palira.

Beetrix!
kaptál szülésnél valami fájdalmasabb szurit?? na ennyire fog fájni a foghúzás! ne félj! minden rendben lesz!

ancsipancsi

Beetrix!

Bölcsiben össze fogja szedni a betegségeket viszont az óviban már nagyon edzett leszKép!

Votiv!

Persze,ha Tündikétől oda fogsz férni delon közelébeKép

Juc
20170114224602

Sziasztok,
én úgy tudom, védőnéni addig jár, amíg baba közösségbe nem megy. (Az oviba nem fog utána szaladgálni.. Kép)
Nekünk aranyos a védőnénink, úgyhogy én jókat mondok róluk, jó? Kép Jókat mond, és látom is értelmét, nem telepedik ránk, de azért havi-2havi 1-1 alkalom belefér.
neet
neet

Grétinek utólag is boldog születésnapotT Éljenek az egy évesek!

Én csütörtökön találkoztam Manókáékkal egy röpke időre. Emma ugyan beteg, de ennyira kis huncut!Kép Még betegen is ott bazsajgott és játékra invitált!

Zsan! Éljenek a konyhatündérek! Én ma joghurtos currys pulykát és zöldséges bulgurt főztem. Ízlett a családnakKép
beetrix

Neet!

Azért nem szaladgál utánuk már az óviban,mert helybe megyKép
20170114224602

Lilla tegnapi aranyköpése:
nyújtom felé a finom májkrémes kenyeret, de azt a finom majorannásat, majd rám néz és azt mondja: "Mérgező". Gondoltam magamban kösziKép
beetrix

Neet!
Ezek szerint a védőnéninek kellene kijárnia hozzánk?
Mi sem mondtunk rájuk rosszat, csak,h sokféle van.
A mi védőnéninkre nem mondok semmi rosszat, mert amikor terhesgondozásra jártam hozzá, aranyos volt, de amióta hazajöttünk 1x volt nálunk a legelején, azóta szintén 1x találkoztam vele, amikor vizsgálatra vittem a dokihoz 6 hósan a bébit. Én csak most kezdem sejteni, h neki esetleg többször is jönnie kellett volna. De nem neheztelek rá emiatt, mert ha vmi nagy gondom lett volna, úgyis megtaláltam volna, így legalább nem járt feleslegesen ide. Különben is, ha vmi kérdésem van, itt ez a szupi fórum, sok tapasztalt kismamával, ezt nehezen tudná felülmúlni a védőnéni... Kép Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Beetrix! Kép
Büszke lehetsz Lillára, mert ő már most tudja, h mi van a bolti májkrémben (a fincsi majorannán kívül)... Kép Remélem nem haragszol ezért a hsz-ért, én még könnyen beszélek, mert csak most kezdtem a hozzátápit.

Kép
Kép
denizsa

Beet,
én lemaradtam... miért és mikortól gondolkodtok a bölcsin? Két éves korában visszamész dolgozni? Most ugyanis én is elkezdtem azon filózni, hogy esetleg ősztől - ha bevennék - szívesen beadnám Dócit bölcsibe: imádja a gyerektársaságot, imád emberek közt lenni, szerintem jót tenne neki, meg nekem is nyugisabb lenne a picivel. Már ha beveszik Dócit, természetesen, mert úgy tudom, nem szeretik, ha olyan anyuka adja bölcsibe, aki egyébként otthon van.
És mit tudsz a beiratkozási határidőről? Meg a dolog adminisztrációjáról?

Ancsi,
fogalmam sincs, bár én három vetélést úsztam meg - orvosi javaslatra - "gyógykaparás" nélkül, de azok korai vetélések voltak, ezeknél (12 hétig), a méh magától gyönyörűen ki tud tisztulni, sokkal természetesebb, mintha küretet végeznének, és dokink szerint a fertőzési kockázat is kisebb Kép
De ahogy számolgattam, az általad említett lány már az 5. hónapban volt... és UH vagy ilyesmi? Meg hát ilyenkor szövettan is szokott lenni, mert ez már a koraszülés határán van! Szóval gázosnak hangzik...

Votiv,
Istinek és apukájának jobbulást, annyira szeretném, ha már végre vége lenne ennek a fránya télnek: csomó nátha, meg az állandó százrétetgű öltözködés, meg rohadt hideg is van kint...

v
kisün

Beet,
mérgező... ez jóóóóóó KépKép
kisün

ja még nem is gratuláltam Verának, hogy kistesó fiú lesz. Az annyira jó leosztás, én is így szeretnémKép

Macs!
Tündéri Fülöpkee azon az alvós képen.

Moose!
Olvastam, hogy Apának dühkitörése volt és bántott. Ne hagyd magad! Gyerek hozott anyagból dolgozik és valakitől biztos örökölte az elevenségét! Dehát most legyen eleven, nem? Később oviba, suliba úgy is letörik a szarvait. Kitartás!
beetrix

Kisün!

Bölcsibe nem adhatod be,ha otthon vagy.Ez a Törvény
Kép

beíratkozás talán ugyanugy mint az óviban,május első hetében egyébként.
20170114224602

Vera!
én - mint babás - lelekesebb voltam, mint a többiek. folyton kértem tőle az UH képet, de mindig mondta, hogy másnap hozza. néztem volna édi UH-s képeket, de már talán értem, hogy miért nem hozott akkor.
nekem gyanús, ha otthon megy el egy ekkora baba, akkor ott mást is vizsgálódnak, minimum kórházba kéne menni. a többiek meg röhögnek rajtam, hogy én hogy sajnáltam, hogy mi történt vele. node ki feltételezné, hogy vki csak úgy kitalálja, hogy terhes? szóba se merem hozni előtte a témát.

ancsipancsi

Denizsa!
Dehogy haragszom! Szerintem ez nagyon vicces dolog volt a Lilla részéről. Csak azon lepődöm meg, hogy másfél évesen honnan tudja, hogy ezt a szót ilyen környezetben is lehet használniKép

Vera!
Igen szeptembertől szeretnék visszamenni dolgozni egy kicsit és akkor Lillus bölcsibe kerülne. Nem akarom szétoffolni a topicot ezért inkább írok neked egy mailt a részletekkel.Kép
beetrix

Juc,
hja, sejtettem Kép

Beet,
mélt várom Kép és köszi a gratulációt Kép

Ancsi,
így meg duplán furának hangzik... szerintem ne is törődj vele! Kép

v
kisün

Beet!
Nem mondod, hogy Lillus már ilyen aranyakat tud köpni??? Kép Ééééédes! Kép

Ancsi!
Neeem, anyósék nem talákoztak most hétvégén a gyerekekkel (így etetni sem tudták őket Kép), mert itt volt a Nagyim Miskolcról, és mondtuk, hogy szeretnénk, ha ő dédunokázhatna most...de Apa átment hozzájuk délelőtt, hogy ne érezzék magukat elhanyagolva...aztán mikor hazajött már láttam az arcán, hogy rólunk beszéltek...és mivel ő egy őszinte ember el is mondta...Szóval szerintük elb.sztuk Petra nevelését, mert hisztis és akaratos (könyörgöm, milyen legyen egy dackorszaka kellős közepében tobzódó kétésféléves???)...és mi az, hogy nem akar ráülni a bilire, az ő idejükben ez nem így volt...na ja, 10 hósan még Petránál sem lett volna kérdés, csak én nem ettem meszet, hogy ennyi idősen bilire szoktassam a gyerekem, mint ahogy ezt ők tették anno...(aztán most gondolkodhatnak, hogy mitől van vajon a fiacskájuknak teljesítményszorongása-teljesítménykényszere, ami jó kis masszív munkamániában nyilvánul meg, aminek persze a gyerekek és én isszuk a levét)...Na és még folytathatnám, hogy miket mondtak, csupa-csupa kioktató okoskodás arról, hogy hogyan és hogyan nem kellene nekem nevelni itthon a két gyereket (na persze, ők már csak tudják, 1 éves korától bölcsiben élt mindkét gyerekük...)
Na, de hagyjuk, nem akarom most megint felhúzni magam rajta, délután már bőgtem egy jót Kép

Ja, Den!
Ugye ez köztünk marad??? Kép (csak mert Denizsa szülei ismerik anyósékat...)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beetrix!
Onnan tudja, h Lilla okos kislány. Kép Vhol olvastam, h a babák állandóan figyelik, mit mondanak a felnőttek, így később akár kellemetlen meglepetésben is része lehet a szülőnek, amikor a már nagyobbacska gyerkőc bemutatja az új tudományát, pl. hogy szidtuk az anyóst otthon... Kép
Egyébként ma én is "konyhatündérkedtem" itthon, megcsináltam Bogárka kókuszgolyóit, nagyon fincsik lettek...legalábbis erről tanúskodik az a pár db, amit megmenekítettem holnapra.

Ancsi!
Ne Te érezd már magad kínosan, mert hittél neki! Puszi Lencsének Kép

Kép
Kép
denizsa

Ancsi, én ezt most nem értem Kép nagyon rébuszosan írsz Kép
és de, Kökörcsin! Kép

Denizsa, köszi a virágot, nagyon pöpec Kép

és köszi a jókivánságokat mindenkinek Kép ez már csak egy ilyen, velejéig rossz tél!! úgyhogy közmegegyezéssel vessünk véget neki Kép mindjárt lesz busójárás, és elijesztik a nyavalyást.

votiv 8)
votiv

Bogárka! Kép
Persze, h köztünk! Nem szoktalak kibeszélni itthon a szüleimnek. És ha Te is megígéred, h köztünk marad, akkor elárulom neked, h nem irigyellek Téged anyósilag-apósilag, mert sztem elég kemény és önfejű emberek. Lehet, h ezt nem most kéne mondanom, de sztem számíthatsz még hasonlókra a jövőben... Úgyhogy mihamarabb kezdd el növeszteni velük szemben a vastag rinocéroszbőrt! És NE HAGYD MAGAD kiakasztani, se befolyásolni. Nehogy már ők mondják meg, h Te hogy neveld a gyerekeidet!
Más: Nagy köszi a kókuszgolyó-receptért!! Nagyon király lett! Kép

Kép
Kép
denizsa

Megint Off vagyok:SCC-ben lévő Corában van még ruhagyűjtő konténer?Költözés közben annyi felesleges cuccot találokKép

Juc
20170114224602

Den!
Ezt most nagyon köszi!!! Kép Ugye? De jó, hogy Te is így látod!...volt már pár konflikt, csak én mindig olyan nyuszi leszek ilyenkor....bár párszor már sikerült helyre tennem őket Kép...és főleg a "női szakasszal" vannak a gondok...de lehet, hogy ezt a témát tegyük át majd mélbe ne untassuk a többieket...meg ezt akár még ő is olvashatja Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
én is egy nagyon fiatalt kaptam! szerintem uazt kaptuk a Kökörcsinből. Kép

Bogárka!
eszem megáll. majd egy pszichológusnak dirigálnak...egyáltalán azt se értem, hogy miért kell ezzel megbántani másokat, hogy bírálják mások nevelési módszereit. remélem én szüleim nem lesznek ilyenek, mert adok a fejükre. Kép

ancsipancsi

Juc!
SCC-t nem tudom, de mintha a börsi MM-nél lenne...

És kaptál már meghívót? Doniét szívesen odaadom Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
Hát ez meg a másik...ilyenkor mindig arra gondolok, hogy én statikai-mechanikai kérdésekben még sosem adtam nekik tanácsot...aszem néznének nagyot!!! Lehet, ki kéne próbálni Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ez olyan bosszantó Kép nem szép dolog, ha a nagyszülők intrikálnak. lehet tanácsot adni - ha kérik -, meg segíteni - ha kérik -, de kellene legyen annyi önfegyelme felnőtt embereknek, hogy tiszteletben tartják a gyerekük magánügyeit, ide értve a saját gyerekének a nevelését is. vajon 25 évvel ezelőtt is azt gondolták magukról, hogy ők a szuperszülők? soha szemernyi kétségük nem volt? erre kíváncsi lennék. mert osztani az észt meg kritizálni marha könnyü.

zapa ilyeneket inkább ne is mondjon el neked, eressze el ő is a füle mellett és kész. és ezen ne sírjál, mert nem ér az egész annyit, hogy rossz kedved legyen miatta. főleg mert nem úgy hangzik, mintha jószándékkal mondták volna anyósék ezeket a kis szurkákat. és igazuk van? nincs. hát akkor?
Kép

votiv 8)
votiv

Bogárka! Kép
Én sem akartam itt bővebben taglalni a dolgot, csak első indulatomban ez kijött. Majd holnap megy mail, mert most megyek aludni. Nem mintha oly nagyon fáradt lennék, de Bálint már este 7 óta alszik és félek mi lesz itt éjszaka ill. hajnalban, jobb rá előre felkészülni. Kép Jó éjt!

Kép Nektek is jó éjszakát, csajok! Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc, Coránál van még konténer.

Beetrix, én most hosszútávú immunerősítés/betegségek elleni legalább minimális védelem ügyében igyexem tájékozódni, ha vmi eredményre jutok, megírom neked. eddig nem sok bíztató dolgot olvastam, egyes gyermekorvosok pl. az anyák hülyítésének minősítik a patikában tonnaszám álló vitaminokat meg immunerősítőket. és nekem is az a sanda gyanúm, hogy a többségük max ballasztnak jó. és persze, hogy nem lehet mindentől megvédeni a gyereket, de az se mindegy, hogy ha közösségbe jár, heti 2x beteg, vagy csak havi 1x... Kép

votiv 8)
votiv

Csajok!
Köszönöm a bíztató és együttérző sorokat!!! Kép Ígérem megpróbálom elengedni a fülem mellett ezeket a dolgokat...ééééés bekeményítek!!! Kép

Most kidőltem...

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog! Teljesen megértelek. Nálunk is hasonló a szitu. Nem próbáltál még szembeszállni velük, hogy szerinted nem úgy van, hagyjuk már a témát, vagy egyszerüen rájuk hagyod? És a párod? Õ hogy reagál ezekre a támadásokra? Mióta én nem hagyom magam, azóta nincs annyi támadás. Egyszerüen felállok, és meg se hallgatom. Ez a legdühítőbb, nem? Kép
Képzeljétek a párom is azt mondja, hogy menjük ki jövő héten az ő szüleihez, de csak 1 éjszakára, mert ott hideg van(ezt is ő mondta), meg egyébként is, aztán meglátjuk, hogy viseli a Cicánk. Rá következő hétvégre meg anyuékhoz csináljuk egy hosszabb kiruccanást. Csodálkoztam, hogy anyuéknál legyünk hosszabb ideig, de örültem neki. Kép
mkatus

Jó reggelt!

KépHurráááááá! Én vagyok ma az első!
És 6ározottan jobban vagyok!

fic
ficánka

Remélem, Liza Hanna, Emma, Istók és apája és Oxi is jobban vannak már!

Bogárka!
Sajnálom, h ilyenek anyósék! De azért bízom benne, h már helyére raktad az egész csomagot (pl. lehúztad a wc-nKép), és túl vagytok rajta mindketten. Most kaptam egy sms-t, kollégám kislánya megszületett tegnap 20.10-kor 3700g/57cm és úgy hívják, hogy Petra! Kép

Vincsenzó már egészen jól ül, imád így játszani, és nagyon szépen tud eldőlni is, hja, jól ki van párnázva. Kép És már visszafordul a hasáról a hátára ... ezt már mondtam? Szóval ügyesedik ő is szépen lassan a maga kis tempójában. Kép

Votiv!
Majd engem is érdekel, mire jutottál immunerősítésileg! Mikor lesz a busójárás? Én még sosem láttam élőben, de nagy kedvem lenne megnézni. Vajon Vincsenzó mit szólna hozzá?

Most megyek, mert hívogat játszani.
fic
ficánka

Drága Fic, Isti már nem csak méteres kígyókat tart a nózijában, de elkezdett krehácsoni is Kép afffene!
most jön a nagy kérdés, vigyem-e orvoshoz. különben meg elegem van, most már kéne pár nap beteg-szabadság!!!
és örülök, hogy Te jobban vagy! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Mivel Bálint Balázs dr. már nem tudott bevállalni, ajánlotta maga helyett Dr. Bardóczy Zsoltot. Érdekelne, hogy szült-e nála valamelyikőtök és hogy mik a tapasztalatok. Ill. ha tudnátok, hogy hol van magánrendelése, vagy egy telefont ahol elérhető, azt nagyon megköszönném.
Nem is tudom, már ahhoz is be kell jelentkeznem egy magánrendelésre, hogy megtudjam, el tud-e vállalni, vagy ezt szabad megkérdezni telefonon is személyesen tőle, és ha igen, akkor egyezteteni időpontot és felkeresni??

Segítsetek egy elsőgyermekes kismamának Kép)) Köszi szépen
vilmanéni

Fic! Kép
Örülök, h már jobban vagy! Gratuláció Vincsenzónak! Kép
A kisfiam Bálint, tudod aki majdnem egykorú Vincsenzóval, szintén bemutatta a hasról hanyattfordulást a hétvégén. Teljesen egyedül, segítség nélkül most sikerül neki először. Kép

Kép
Kép
denizsa

Fúha, Vilmanéni, mindjárt elborítanak téged a Bardóczynál szült mamák csupa dícsérettel a kedvenc dokijukról Kép elég sokan választották őt innen, és a jó híre csak egyre nő Kép
én csak a kórházban találkoztam vele, és nagyon szimpatikus volt, ennyit mondhatok. éppen egy vajúdó kismamája volt, és nagyon szépen beszélt a lánnyal, és nagyon megnyugtatóan Kép
no de majd kapsz elérhetőséget meg hasznos tanácsokat a többiektől.

és mekkora a pocakod? a kórházban előadáson voltál már? és kismamatornán? mert ha teheted, ne hagyd ki! utóbbi beutalóval ingyen van, és állati klassz nyáron a parkban két tucat pocakos kismamával együtt levegővételi gyakorlatokat csinálni Kép esetleg megismerkedhetsz olyanokkal akik veled nagyjából egyidőben fognak szülni, és bandázhattok majd benn Kép de itt is van most épp pár pocakos! Kép
gondtalan pocakosodást neked!
Votiv

votiv 8)
votiv

sziasztok,
ÉN IS KÖKÖRCSIN!!! És nekem is volt egy kis fiatal lány az elején!! Nekem nagyon szimpi volt, mert belátta, h nem áll a helyzet magaslatán, állandóan bocsánatot kért, mert elsőre nem sikerült megmérnie a vérnyomásomat, de legalább nem oktatott ki, h mit hogyan kéne csinálnom...Kép
Votiv,
védőnő-hozzászóló még jött egy db-ig, miután megkapta a magáét!!!Kép én egyébként nem tudtam, h ő védőnő, de sokkal inkább azt nem tudtam, h ennyire beszűkült...Ez nagyobb hibája volt, mint, hogy védőnő volt...Kép Azután nem jött, h itt megjelent az új pápa sith lovagságát taglaló kép sorozat...nem emlékszel???Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vilmanéni!

a nődokik általában azért nem vállalnak el, mert akkor épp nyaralnak, ezt bizonyítja, hogy azt a dokit ajánlotta (Bardóczy), akivel "váltják" egymást szabiidőben. majd megkeresem a számát. szerintem vállalni fog, de én is így mentem először hozzá, csak még baba nélkül, h bejelenteztem, hátha elvállal. semmi rosszat nem tudok mondani a dokiról, nekem ő a favorit, noha Bálint B-nál szültem. (őt is kedvelem persze)
én ma lemondok egy 5 órás ip-t, ha gondolod vedd át tőlem Kép

ancsipancsi

Vilma!

MOM Park BP. XII. Alkotás út 12.
Tel.: 1-8874333

ancsipancsi

Húúú Ancsipancsi nagyon aranyos vagy, ma sehogyan sem érek rá, mennem kell vissza a leboreredményekért és a házidokihoz, de nagyon megköszönném ha leírnád az elérhetőségeit és hogy BKV-val a Blaháról hogyan jutok el hozzá.
Egyébként valóban a Bálint említette, hogy mivel aug. 29-e vagyok ez nem fog menni, de a Bardóczyval helyettesítik egymást.

Votiv a pocakom szerintem óriási ahhoz képest, hogy holnap leszek 12 hetes. Már a 9. hétre rajtam volt + 5 kg, ami azóta megállt, de onnantól kezdve csak kismama nadrágot tudok viselni. Állítólag a fiúk csinálják ezt a rögtön terebélyesedést a kismamákkal... Majd meglátjuk.

A Szent Imrés szülésfelkészítő tanfolyamért ami 9 alkalomból áll fizetni kell?? És be kell jelentkezni, vagy egyszerűen csak besétálok?? És pl. az apás szülés c.-re mennek a kispapák is, mert szeretnénk ha a párom ott lehetne. (lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés, de a barátnőmnek a szolnoki kórház felkészítő tanfolyamán ennél a témánál sem látták szívesen a férjét...)

Nagyon köszönöm a segítségeteket!
vilmanéni

Zsan, már emléxem! KépKépKép jól elfelejtettem a lényeget KépKépKép ja, az Uralkodó! KépKép igazad van, akkor most elnézét mindenkitől, akire a frászt hoztam, nem a védőnők szidása miatt sértődött meg igazán, hanem mert blaszfémikus képek jelentek meg az oldalon!
sajna a világban egyre kevesebb a humorérzék. pl. az elmúlt 2000 évben ennyien összesen nem haltak bele a dán humorba KépKép

morbidvotiv, nem komolyan venni ám!

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ne,ez az a humorérzék hiánya,ez a halálom!HA valaki túl komolyan veszi magát KépÉs én is
emlékszem a képre ami kiakasztotta a nemtudommáranevét a lánynak.Pedig az egy jó kis kép volt .SzerintemKép

Nálunk takonykór vette át a hatalmat már felettem is.

Juc
20170114224602

Votiv,
minket is megtámadtak a marslakók. Azaz csak Igit, de ő meg felveszi a harcot ellenük, ha megpróbálnak megszökni az orrán keresztül, ő igen határozottan vákumot küld rájuk, és visszaszippantja őket!!!Kép
Bogárka,
sztem ADJÁL nekik statikus tanácsokat!!!Kép Én már elképzelem, ahogy nézegeted a terveiket, és mondod, hogy ide méééééég több ilyen piros vonal kéne...KépKépKép
És én is azt mondom, h el a füled mellett, de nem bosszantó, h az ember a SAJÁT CSALÁDJÁTÓL nem számithat MINDENBEN együttérzésre, és segitésre????A jótanács az jól jön, de az meg nem kioktatás, mint ahogy nekem annak tűnik, amit anyósodék mondtak...De, fel a fejjel!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vilma!
fent a cím, és hogy hogyan jutsz el:
Blaháról 7-essel Móriczra, onnan 61-es villamos visz az Alkotás útra, talán Csörsz utca a megálló (BAH csomópont után). ott egy marha nagy épület, az a MOM Park bevásárló központ. az információn megkérdezed a Medimomot pontosan (amúgy földszint egyik kis sutlikjában van, a táskás van a sarkon)
aztán mivel BZS is nyaral aug elején (én pl. 15-én nem tudtam nála szülni, mert 20-tól volt), lehet, hogyha hamarabb jön a kőcöd, mégis Bálint Balázsnál szülsz. majd a sors, meg a baba eldöntik! Kép

Szt. Imre szülésfelkészítőjéért nem kell fizetni. csak besétálsz és slussz. sokan vannak, készülj fel! Kép még Bardóczy és Bálint is szokott előadást tartani, Bardóczyé marha jó, arról kezeskedem. a többiről a többiek majd beszámolnak.

Votiv!
dán humor rulez. ismered esetleg Lars von Triert? imádom!

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?