A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

mielőtt még elkezdem a visszaolvasást, gyorsan én is felteszek egy párat. annyira jó ötlet!! alig bírtam megállni, hogy csak ennyit tegyek fel, pedig így is jó sok helyet foglal, bocsiKép
imádom mindegyik képet, amiket felraktatok! főleg a szülés utániakat, mert nekünk ugye csaszi volt. a babák GYÖNYÖRÛEK!!!!
50-es sapi lötyög a fején:
Kép
6 naposan:
Kép
az első hetek emléke...
Kép
5 hetesen:
Kép
2 hónaposan:
Kép

and, eszter 19-2

KépKép
KépKép
and

TERMÉSZETESEN A TOVÁBBI BÉBIK IS MIND GYÖNYÖRÛEK!!!!Kép

And!
Eszti baba mutatványa fenomenális, s részemről az operatőr is megérdemel egy mezei piros pontot!KépKépKép

Manka!
Nagyon szupi a 3 kismama!Kép
Te aztán nem panaszkodhatsz, hogy a barátnéid nem emocionálisak!!!Kép

Ayse!
Liliszáj!Kép FérjszájKép

Viki!
Köszi a Peti-pótlást!!! Csak a hajára voltam kíváncsi!Kép

Kuha!
Köszi az infót. Hát Réka baba nem várta meg a terminust, mert pont 2 héttel hamarabb bújt elő!Kép
Férjszáj haláli!!! KépKépKép
Még a könnyem is kicsordult a nevetéstől!!!!

Jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok Kép

SZENZÁCIÓSAK A FOTÓK - MINDEN BABA GYÖNYÖRÛÛÛÛÛ!KépKépKép

Rokica Kép

IMÁDLAK!!!!
nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar bevállalsz egy "depiűző"talit!KépKépKép
Ezennel mi is szeretnénk jelezbni,hogy jönnénk,BÁRMIKOR!Kép
Alvás:
én a nagyágyban(200X180)Marcival,Apa-saját önszántából - a vendégszobában.Kép
Próbáltunk együtt aludni,de ő fél,hogy ráfekszik Mazsira és nem tud nyugodtan pihenni.Kép
Én meg nem mászok ki szoptatni éjjel 2-3 x,mint hajdanán.
Úgyhogy egyelőre ez van,talán ha már nem ébred szopizni éjjel,akkor én is megpróbálom az utólsó esti után a kiságyába lerakni....persze el sem tudom képzelni,hogy lesz,biztos ordítani fog....Kép
Olyan nehéz ez....
Vagy csak nekem az????Kép
Másoknak mintha egyszerűbben menne......

A mi képeink:
Marci megszületett:
Kép

20 percesen:
Kép
annamami

3 naposan és sárgán:
Kép

1 hónaposan:
Kép

3 hónaposan:
Kép
annamami

Jó reggelt mindenkinek.
Hú lányok,hétvégén termeltetek rendesen.
Nem tudok mindenkinek külön irni,úgyhogy minden anyukának meg persze apukának(mert ugye ők is kellettek hozzá)nagy nagy gratula az édes kis csöppségekhez.Egytől-egyig tündéri minden baba.
Én sajnos szülőszobai képpekkel nem tudok szolgálni,mert sajnos elfelejtettük bevinni a gépet.Kép
De azért én is rakok pár képet nektek.

ancsi26

Melike 6naposan:
Kép
1hónaposan:
Kép
2hónaposan:
Kép
4hónaposan:
Kép
és manapság 5hónaposan:
Kép

ancsi26

Ancsi:

Hogy Melike milyen ügyes! Egyedül ül???

Lányok:

Észrevettétek hogy az 5 hónap körüli korban a babák feje sokkal nagyobb a testükhöz képest mint korábban? Zsuzsának is hatalmas feje van.

Annamami:

Kép

Szerintem kevés az olyan család ahol az alvás egyszerűen megy, mindenhol okoz problémát legalább egyszer-kétszer. Ezzel együtt szerintem nincs univerzálisan könnyű megoldás, olyan megoldás van, ami az adott családnak elfogadható. Látod, Sisotrisék boldogan és dalolva egy nagy családi ágyban alszanak és mindenki élvezi. Nem is tudom ki írta a múltkor az ellentétét, hogy apuka unszolására berakták a babát a család ágyba, és senki nem aludt. Ha jól emlékszem Vrucsincáék egy ágyban kezdték, aztán kiköltöztették a babát a saját ágyába egy idő után. Nyúlnéék meg eleve külön ágyban kezdték, és nekik ez vált be. Szóval szerintem nem a megoldás a lényeg, hanem az, hogy hogy viszonyulnak hozzá a szereplők. Sajnos nálatok aptyuk nem fogadja el azt a megoldást ami neked a legkönnyebb lenne. És szerintem ezért éled meg úgy, hogy komplikált az alvás, mert konfliktushelyzetet okoz, ami kimerít. Viszont az még jobban kimerít hogy éjjelente bandukolni szoptatni a babát, amit maximálisan megértek.

Az nem lenne nálatok megoldás, hogy a kiságy egyik oldaláról leszedni a rácsokat, és egy magasságba állítani a matracát a családi ággyal? Akkor Marci a saját ágyában is lenne, de nem is kéne felkelni hozzá.

Tali ügyben most elbizonytalanodtam, valaki azt mondta, inkább péntek, valaki azt mondta, inkább csütörtök. Megyek jegyzetelek, azt csak lesz belőle valami.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Tali! Kép Nekünk az összes felsorolt dátum megfelelő, kivéve a febr. 23, mert 21-én oltást kap Viki, és nem vinném utána sehova, ki tudja.. Kép

Dóri
Vendég

Roki KépKépKép

Ha a kiságy egyik(hossabbik)oldalát,ami a mi ágyunk mellé van tolva lecsavarozom,akkor szétesik az egész!Kép
A fekvőmagasság meg vagy feljebb vagy lejjebb van(sokkal,kb.20 cm ),mint a mi nagyágyunk szintje,bár ez még talán megoldható,ha Apa fúrkál bele újabb lyukakat.
De ha csak három oldala lenne,akkor mi tartaná fixen a rácsot,amin a matrac van???
Vagy hogy gondolod?
Kicsit nehezen jár az agyam....Kép

Még egy kép,ha nem baj,most ez a kedvencem!
Szilveszter reggelén készült a hétvégi házunkban!Kép

A fiúk újságot olvasnak:
Kép

KépKépKép
annamami

Rokica,
nekünk mindegy Kép
amúgy mi úgy kezdtük,hogy először bevittük a kiságyát a mi ágyunkhoz,pár napig abban is aludtKép,de aztán a szopik miatt,az én fáradságom miatt és a lassan gyógyuló és nagyon fájó varratom miatt(ami miatt sokáig csak fekve tudtam szoptatni) egyszercsak az ágyunkba költözött és ott maradtKép,de mivel elég hamar elkezdett vándorolni apa be volt szerva,hogy összenyomja,én meg állandóan minden nyikkanására felriattam,ráadásul mi is zavartuk az álmát és fel is kelt mindig,aztán amikor betettük a szobájába(2-3napig sírdogált,de ott voltunk vele végig és fogtuk a kis kezecskéjét)egyszeriben könnyedén átaludta az egész éjszakát,csak enni kelt egyszer-kétszer,ott van egy fotel,olyankor kiveszem,megetetm és már teszem is vissza ő meg alszik tovább boldogan!

Képzelétek lányok,Kisnyúl kisfoga(már ami látszott belőleKép) eltünt,valszeg ráhúzódott az innye,tiszta hülyének éreztük magunkat,de határozottan láttuk és éreztük,úgyhogy próbáljuk nyugtatni magunkat,hogy nem csak képzeltük mind a ketten és tényleg csak visszahúzodottKépKépKépvolt fog-nincs fog!

új képsorozatok is szépek:!
Manka,
tényleg olyanok vagytok a képen ,mint valami tini-buli cserfes csajai és a te pocid is csak párna lenneKép!
Nyúlné és Kisnyúl19+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami:

Ágytól függ, a mi kiságyunkon a két fejtámla tartja a rácsot amin a matrac van. Még nem próbáltam, de szerintem erről le lehetne szedni úgy az egyik oldalról a rácsokat hogy a többi három stabil legyen.

Alvás:

Na tegnap megvolt a nagy próba. Zsuzsa baba ment a kiságyába a saját szobájába, én meg csak füleltem. (Természetesen a bébimonitorban lemerült az elem, meg amúgy is egyet sóhajt a baba álmában, és az már recseg a fülembe, úgyhogy inkább nélküle.) Na mit gondoltok mire ébredtem hajnali 1-kor? Nem sírásra. Hatalmas csörgőrázásra meg dumálásra. Épp akkor kezdett átcsapni panaszosba mikor felébredtem rá, akkor gyorsan áthoztam a nagyágyba szopizni. Tovább tartott elaludnia mint máskor (jól felébredt), de visszaaludt, és végül ott is maradtunk reggelig.

Mindenesetre kezdetnek nem rossz. De lehet legközelebb estére kipakolom a kiságyból a játékokat.

Abból a szempontból jó, hogy este nem kell suttogni meg óvatoskodni a hálóban, nehogy felébredjen.

Viszont az a problémám, hogy akkora hőmérsékletkülönbség van a két szoba között, hogy a saját szobájában a pizsire adott vastag hálózsákban is hűvös volt a keze, köztünk pedig megizzadt ugyanabban a hacukában. :-/

Tejmentes blog
Életkör
rokica

de ari lehetett Zsuzsa baba,ahogy álmából felébredve:Hol vagyok?Hol van anya?Azt hiszik tudok így aludni?Akkor balhézok.....várjunk csak,de hiszen én tényleg tudok így is aludni és még csak meg se izzadtamKép,na jó akkor játszom egy picit,ha már anya ennyi mindent itt hagyott......Anya,Apa!!!!!!!Ti nem jöttök játszani??????ANYAAAAAAA?APAAAAAAA!!!!!!!!!KépKépKép
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Annamami, szuper az újságolvasós kép!!!

Barbi, de jó neked, hogy igy átlibbentél a terhességeiden. Én lassan bevállalnék egy újabb terhességet, de rettegek a hányingertől.

Nyúlné, mesebeli fogacskaKép

Róki, mi is nagyon szeretnénk talira menni, a február 23. nem jó csak, mert akkor kap Julcsi oltást, amitől úgy tűnik eddig, hogy semmi baja nincs, de délelőtt kapja.

Hát nem vagyok egy életművész. Apa ma elutazik, én meg elvállaltam egy könyv nyelvi lektorálását, jó hosszú, nem tudom, mikor fogom megcsinálniKép Ráadásul Julcsi ma éjjel sokszor kelt, fél hét óta meg hangicsál egyfolytában.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Háromgyerekes anyukák!!! Kép

Ha jól emlékszem van közöttünk, ugye??? Kép
Az nagyon nehéz szitu, ha 2 év korkülönbség van a két kisebb között? vagy jobb "letudni" egy füst alatt a 2 pelenkást?

Nyúlné!
fog Kép jé, van ilyen is?

köszi,
Dóri
Vendég

Nyúlné: Kép

Zsuzsa: Sok szerencsét a lektoráláshoz. :-/ Nekem is inkább fordítanom kéne épp mint Babanetezni.

Annamami: Az újságolvasós kép nagyon jó! Kép

TALITALITALITALI:

Szóval a szóba jövő dátumok a következők:

Feb 17 (e hét péntek)
Feb 23 (jövő csütörtök)
Márc 2 (jövő utáni csütörtök)
Márc 3 (jövő utáni péntek)

Egyelőre nekem úgy tűnik, március 3. a nyerő, mert erre még senki nem mondta, hogy abszolút nem jó, és elég messze van a jövőben ahhoz, hogy talán legyen idő mindenkinek úgy szervezkedni, hogy el tudjon jönni. De azért még várok, ki mit mond.

HOLNAP:

Akar valaki jönni velem a káposztásmegyeri baba-mama csoportra? 10-12-ig.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Én mennék, csak Gergővel fél 2-re a Bethesdába kell érnem, és úgy nem érnénk oda, ha elmegy az egész délelőttöm. Kép Máskor szívesen megyek, hely és időpont is megfelelő. Kép

Tuti fogzás van, mert Viki megint mindenen csak nyavalyog. Kép Most keverem a kenyértésztát, ágyaztam, betettem a kiságyba, mert a tornázón sem volt jó. Szegénykém, most cumizza az ujját, remélem elalszik.
Vendég

Roki Kép

Én is valahgy így képzeltem Zsuzsa monológját,ahogy Nyúlné írta.Kép
Lehet,hogy kidobom Mazsit a nagyágyra és nekiállok szétcsavarni a kiságyat????Kép
Én mennék veled Káposztásra,de holnap 10-kor kapjuk a 3 hós szurit.Kép

Majola KépKépKép

Ayse Kép
Pocak gyönyörű.Kép
Andris gyönyörű.Kép
Lili kiránylány gyönyörű.Kép
Apák.Kép
UFF szóltam.Kép
annamami

Rokica!

Nekünk tul.képpen mármelyik dátum jó!

Te jó isten! Jövő után héten már március van? Ráadásul harmadika? Akkor lesz Gergő féléves!!!!

Nyúlné!
Volt fog, nincs fog? Kép Kép Kép
Nem semmi! Bárcsak mi is valami jelét látnánk már a kis fogacskának. Nagyon szenved Gergő, de sehol semmi!

Ancsi!

Nem semmi ez a Melike! Tényleg így ül már egyedül? Kép
Ilyenkor látom, hogy jól le vagyunk maradva, Gergő még csak át sem fordul.

(Igaz - tudom, hogy nem szabadna - , de az ágy szélébe kapaszkodva megáll egyedül, anélkül, hogy fognánk őt)

Annamami!
Haláli a két pasi, olyen igazi "gyere Apa, tartsunk össze"!!! Kép

kuha

Kép
kuha

Jó reggelt lányok,

Róki, nekem a márciusi időpontok lennének jók...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Kuha KépKépKép

Na igen!!!!
Apa már alig várja,hogy Mazsi kicsit nagyobb legyen és minden csibészségre megtaníthassa!!!!KépKépKép
És mióta megszületett mindíg elmondja,hogy na legalább mostmár kicvsit jobb a csládban a nemek aránya,bár még mindíg nőuralom van!Kép
annamami

Kuha Kép

Ezt a "szép anyukának"küldi VirágKép
:Kép
annamami

Kuha Kép

Ezt a "szép anyukának"küldi VirágKép
:
annamami

bocsi...na befejezem a bénázást itt és megyek "kiságyat szerelni"....Kép
annamami

Rokica,Kuha.
Még nem tud ülni Melike,csak megkapaszkodott a kiságyba(én tettem úgy)és gyorsan lefényképeztem.Kép
Még ő sem tud átfordulni.A védőnő szerint az ici-pici hurkácskák miatt.KépKép
Jaj,délben megyünk 5hós szurira.Annyira tudom sajnálni,még nézni se birom.KépInkább nekem adnák.

ancsi26

Annamami!

Ejha! Milyen szép kislány Virág! Kép
De mit kislány! Kész hölgy! Hány éves?
Én valamiért azt gondoltam, hogy Virág 3-4 éves lehet. Tévedtem, bocsi... !
Asszem főhet a feje majd a Papájának, amikor megjelennek körülötte az udvarlók... Kép

Kép
kuha

Ancsi!

Azért ez is valami, Gergő szerintem úgy dölne el, mint a krumplis zsák.
Egyébként Gergőnek nincsenek hurkái, mégsem tud átfordulni. De nem is próbálkozik.
Oldalra gyönyörűen forgolódik, de átfordulni nem próbál.

Mi is holnap megyünk az 5 hós szurikra Kép, már előre drassolok én is. Szerencsére egy időre ez az utolsó...

Kép
kuha

Szombaton megyünk apával koncertre és most hétvégén tartottunk egy próbát,hogy anya és cici nélkül el tud-e aludni.Anyukám volt vele.
És képzeljétek el az én drágám egy hangos szó nélkül elaludt.Kép
Anyukám megfürdette,aztán cumisüvegből odaadta a lefejt tejcsit.Azt mondta anyukám,hogy majd meg falta mert vigyorgott rá egyfolytában.
Megitta a tejcsi felét,aztán be a kiságyba.Ott meg nagy dumapartiba kezdett.Anyukám kicsit hagyta,majd tejcsi másik fele és már aludt is.
Ugye nem baj ha egy kicsit büszke vagyok rá?Kép

ancsi26

Sziasztok!

Annamami!
De szépek ezek a gyerekek!Kép
Az újság olvasós kép nagyon édes!Kép

Nyúlné!
Mesebeli fogKépKép

Ancsi!
Melike nagyon aranyos!Kép

Rokica!
Sajna nem tudunk veled tartani holnap, már van programunk.
Zsuzsa baba édes lehetett éjszaka!Kép

Dóri!
A nővérem hasonló helyzetben van. Hááát, elég kemény dolog, ahogy látom. De ő nem panaszkodik, ezért minden tiszteletem az övé!KépKép

And!
Eszti az egyik képen annyira hasonlít rád!KépKép

Benianyu!
Átjavítanád a tábliban a 28-at 29-re?KépKépKépKép
Köszönöm!

Zsuzsa!
Húú, te aztán jól bevállaltad ezt a munkát! Nem irigyellek!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Húha, Annamami, csak szét ne essen az kiságy mert akkor jól kikapok a párodtól!

Dóri, Annamami:

A káposztásmegyeri baba-mama csoport minden hónap második keddjén van, ha jól tudom.

Az I. kerületi legközelebb március 2.-án lesz 10-12-ig. Ez viszont LLL-es csoport. Itt sokkal többen voltak, mint a káposztásmegyerin. Legutóbb a hozzátápi volt a téma. Itt is volt minden korosztály, pár hetes babától totyogóig minden. Zsuzsával össze is haverkodott egy kb másfél éves kislány, aki súlyra ugyanannyi volt mint Zsuzsa de nagyon elhatározta magát, hogy ő felveszi a "babát", én meg szakadtam a röhögéstől, mert tényleg kb egy súlykategória volt a két gyerek. Zsuzsa meg csak nézte nagy szemekkel, hogy na most mi van?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andi, Isten éltessenKépKépKép Csak semmiKép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Köszönöm szépen!KépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Kuha, Duda KépKépKép
Köszi!Kép

Roki Kép
na,olyan a háló,mint ahová a bobma bevágott,kb.10 perc alatt felforgattam mindent...éééééés!megoldható a dolog!!!!
ROKICA TE EGY ZSENIBABA VAGY!!!!!Kép
Úgyhogy várom Apát,hogy fúrjon 4 lyukat a kiságy megmaradt vázába és aztán kész is és csak lejjebb tesszük a rácsot,rá a szivacs és már meg is van nagyobbítva a nagyágy!!!!Kép
És ha minden Ok,akkor ma este teszteljük!!!!
Húúúú nagyon izgulok!Kép
annamami

bobma=bomba KépKépKép
annamami

Sziasztok!

Nyúlné,
Kisnyúl elbújt foga Kép. Remélem, nem szenved most még jobban tőle.
Zsuzsamonológ fergeteges! Kép

Annamami,
Újságolvasásos kép nagyon édes. Virág pedig nagyon szép kislány. Kép

Kuha,
Ha Gergő magától áll, akkor nem nagy baj. Ha már elég fejlettek az izmai, hogy megtartsa magát, akkor szerintem lehet hagyni.

Dóri,
Akartok még egy babát! De jó!!! Hajrá!!! Szerintem most érdemes letudni pelusos korszakot egyszerre. Kép Bár én nem vagyok benne, mert ugye csak kettő van és 4 év a különbség.

Ancsi,
Szerintem a hasonló - egyáltalán nem ici-pici - hurkák miatt nem fordul még Dani sem. Simán nehéz neki megemelni a sejhaját. Kép

Duda,
Boldog szülinapot! Ma van? Kép
Átjavítom, természetesen. Ilyen korban még Kép és nem Kép.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Alvás:
Dani első naptól a saját ágyában alszik, Benivel egy szobában. A szobájuk a hálóból nyílik, rá is látok nagyjából Dani ágyára. Van légzésfigyelőnk. 8 körül fekszenek le, együtt és Dani legtöbbször sírás nélkül, néha 2-3 perc fáradtságtól való sírás után - akkor simogatom és megnyugszik - el is alszik. Éjszaka egyszer vagy kétszer kel fel enni, 5 perc alatt kiszívja a cicit és rögtön alszik is tovább. Ott a szobában, Beni pici székén ülve szoptatom meg. Nagyon kényelmes, mert alacsony és jól meg tudom támasztani a lábamon Danit. Nekünk így bevált, de tényleg ez nagyon családfüggő.

benianyu

Rokica,
Mi Kápmegyeriek vagyunk, mennék is veletek holnap, de be vagyok jelentkezve szemészetre és már kétszer lemondtam.
Buli: nekünk is a március 2 vagy 3 lenne jobb. Kép És köszi előre is, hogy bevállalod. Kép

benianyu

Benianyu Kép
Köszi!Kép
Tényleg,nálatok annyira szuperül megy ez az alvás dolog.....Kép
Nagyon irigyellek érte.
ha Marci is csak 2-3 percet sírna,azt kibírnám,de ő iszonyatosan belelovallja magát,még ha simizem akkor is.
Ilyen tipus.
Csak melettem érzi magát biztonságban.

Duda KépKépKép
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!Kép
annamami

lelkesen és kitartóan olvasgattam teap éjjel vissya, úgz fél 12-re fejeytem be, de már olzan fáradt voltam, hogz reagálni nem volt erőm.
Esyti tegnap már fél9kor elaludt, 3x felkelt még utána, de vissya lehetetthamar ringatni ay álomba. viosyont hajnali 1/4 3-kor felébredt, kajált, és csak fél 5-kor aludt el újraKép úgzhogz inkább marad a későbbi elalvás, mert pontez az az időpont, amikor nem bírok fennt lenni.

Annamami: hallelujaKép drukkolokKép
Marci&Virág édesek együtt!

Andi! először is nagy gratula! inkább örülj ay uccsó huszonévednekKép
tök jól esett, hogy hasnlóságot vélsy felfedezni! ilyet még senki sem mondott ránkKépKépKép

Rókica!
énisénisénis syeretnék menniKép majd küldök az új emilemről mélt.

jó szedett-vedett lett ez az üzi, anyuéknál vagyok és fordítva van a y-z, és nem működik jól a klaviatúra, kimaradnak betűk... nincs erőm kijavítani, ezer bocsKép és egy anyamedve, ha-ha-haKép

Babák gyönyörűekKép

and, eszti

KépKép
KépKép
and

Annamami,
Én sem bírnám sokáig hallgatni, ha Dani sírna. Tényleg szerencse, hogy ilyen jól megy az alvás. Főleg, hogy Benivel egy szobában vannak, Benit is zavarná az elalvásban, ha Dani nagyon sírna.
Ha Marci veled érzi magát biztonságban, akkor mind a kettőtöknek sokkal jobb, ha együtt alszotok. Kép

benianyu

Sziasztok!!
Alvas nalunk:
Kulon agyban az elejetol, de negy hetig a mi szobankban. Aztan mivel egymas zajaira kolcsonosen felebredtunk atment sajat szobaba, de eszre sem vette a valtozast. Nyolc korul van lefekves, es alt ketszer ejjel kaja, de gyors es csukott szemes Kép
De!
Eddig mindig cicin aludt el, vagy legalabbis komasan tettem az agyba, es rogton elaludt.
Tegnap meg siros kedve volt, almossagtol. Es apa javaslatara hagytuk par percet sirni, szerintem max ot perc volt mire elaludt, es aludt egyben hat orat, ami eddig alig fordult elo. azatn kaja, es reggelig alvas tovabb. Szoval most gondolkozom, hogy a szoptatasban elalvast levaltsuk -e.

Ppanna es David aki 4 honapos

Kép

Kép
ppanna

Annamami!

Művelődő Kismazsolád nagyon aranyos a Nagymazsolával!
Virág pedig tényleg kész hölgy!Kép

Rókica!
Az újak is mehetnek már a babatalira, vagy meg kell várni, amíg megkapjuk a "
tagsági igazolványt" ??? KépHa igen, akkor nekünk is jobb lenne a március. Küldjek mail-t?

Majola!
Kitartás a lektoráláshoz!!! Julcsi baba biztosan segít majd, ha már nagyon belefáradsz!Kép

Nyúlné!
Akkor a répácskát még tartalékold egy kicsit!!Kép

Andi!
Boldog szülinapot!!KépKépKép Ne légy pesszimista, azért a Tiéd még mindig 2-sel kezdődik!!!Kép

Na, Réka felsírt. Majd még jövök!
C.

KépKép
cinka

Cinka,
Szerintem te már kiérdemelted a tagsági igazolványt!!! Kép

benianyu

Benianyu!
Nagyon ari vagy, köszi!Kép

Hát az én kis Duracell-nyuszim nem igazán fáradt ki a babatornán, így itthon levezetésképp még nekiállt biciklizni. De most én is segítettem Neki, s Apának ez annyira megtetszett, hogy megörökített belőle egy részletet.
Íme!
Először zokniban!
Kép

Aztán mikor "beizzadt" a lábunk, akkor meztelen tappancsokkal!
Kép

Na jó, eldugultam vár a házimunka!Kép
Cinka + Réka 21+4

KépKép
cinka

Benianyu, Annamami, And, Cinka, Davallia!KépKép
Köszönöm szépen!
Igen, ma van! Vasárnap volt, abban az évben, amikor születtem és nem péntek!KépKép
Na jó, akkor nem Kép, hanem Kép!
Nem szomorkodom az idő múlásán, bár a jövő évi szülinapom azért biztos sziven üt majd kicsit.Kép

Tök jó, hogy megint lesz tali. És ilyen gyorsan!
Köszi Rokica!KépKép

Davallia!
Panda nagyon édi, ahogy vigyorog!KépKép

Megyek, Nati riadózik.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk meg egy jókívánság Andinak:
Kép
és már itt sem vagyok, mert megpróbálok valamit tenni az itthon uralkodó káosz ellen.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Néha be szoktam pillantani hozzátok, és szeretnék csatlakozni kis csapatotokhoz, ha még befogadtok újakat. De ha nem látnátok szívesen, azt is megértem.
Egri, 27 éves anyuka vagyok és egy kisfiam van, aki 4 hónapos múlt. Pesten szültem, a Sotén, császárral.
Marci tündéri baba, két hónapos korától már csak tápit kap,illetve most már főzit, gyümölcsöt.
Hát röviden ennyit magunkról, ha nem néztek ki minket, jelentkezem hamarosan.
Mindenkinek szép napot!
Pötty
picipötty

Sziasztok!

Duda! Boldog szülinapot kívánok! Egy napon születtünk, egy év különbséggel Kép

Benianyu! Az enyémet is átjavíthatod 27-ről 28-ra, ha lesz egy kis időd.
Főorvos úr egyre gyönyörűbb a képeken és egyre inkább hasonlít Rád és Benire Kép

Rókica! Ha csütörtöki napon lenne, akkor lehet, hogy mi is eljutnánk végre a babatalira. Olyan jó lenne...
Ággyal kapcsolatban én is azt tervezem, hogy amikor költözünk nyáron (kb. 1 éves lesz Oli) a kiságyat már nem tenném az új szobájába, hanem leesés gátlós ágya lesz.

Barbi! Te a hordozót pattintod a vázra és úgy sétáltok? Én november óta nem merem úgy vinni Pufifánkot, mert félek, hogy megfázik. A mózes azért csak melegebb.

Nyúlné! Kisnyúlnak igen menő világítása van a szobájában Kép Szerintem Oli elájulna tőle, mert még mindig lámpaimádó Kép Mikor nagyon nyűglődik napközben, akkor azt szoktam csinálni, hogy függöny behúz, lámpicsekek felkapcs és olyankor csend van Kép

Kuha! Sokszor látom a képeiteken, hogy Gergő detto ugyanazt műveli, mint az én kisfiam Kép Kis sajtkukacok.

Annamami! Az újságolvasós kép csúcs aranyos és a másik is, ahol Virággal együtt van Marci.

Dudukly! Ha olvasol... Oli azt üzeni, hogy dobhatnál egy képet a szerelmünkről Kép Legutóbb a talis képeken láttuk, és az már rég volt.

Cleo! Maja a szívünk másik csücske. Jót mosolyogtam a játszószőnyeg nyalogatós képen Kép Valahogy olyan ismerős volt.

Egyébiránt tényleg minden baba olyan szépséges, hogy holnap reggelig tartana felsorolni őket egyenként. Tegnap jó volt látni a "miből lesz a cserebogár" sorozatokat Kép

Ildi és Oli

Kép
vrucsincá

And KépKépKép
Szia,jól eltüntél pár napja!!!
Már hiányoztál!Kép
Eszter tényleg hasonlít rád,én is észrevettem az 5 hetes képen nagyon!Kép

Benianyu Kép
Most lettem kész a rendezkedéssel,mindjárt felrakom a képeket,hogyan is lesz ezentúl,ha bejön.
Ma este tesztelünk!Kép

Cinka Kép
Köszi a bókokat!Kép
Ne bomolj 'máááá.......KépKépKép.....persze hogy jöhettek a talira!!!
Ott a helyetek a gyönyörű Réka babával együtt!Kép

Dobom a "vadi új"hálónkat!
PusszKép
annamami

Duda, Ildi!

Boldog szülinapot!
Vendég

Ildi!KépKép
Háát, ez tök jó!KépKép
Boldog szülinapot kívánok!KépKépKépKépKép

Bab!Kép
Köszönöm!Kép