A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nagyon köszönöm a segítséget, be fogok jelentkezni nála. Még annyit megírnátok, hogy mennyibe kerül egy magánrendelés, és mennyit szoktak szülésért kérni manapság??
vilmanéni

Votiv, Zsan! és mindenki más, akinek van vmi ötlete! Kép
Szerencsére Bálint baba nem breteg, de ő is tud kígyókat összegyűjteni az orrában. Az orrtisztítást viszont szívből gyűlöli. Ez nálunk mindig kétemberes feladat, apa lefogja kezét-lábát, én orrkotrok, Bálint meg üvölt, mint akit nyúznak. Kép Hiába nyugtatom, beszélek, énekelek hozzá, stb. semmi sem használ ilyenkor, pedig szerintem nem okozunk neki fájdalmat, annyira óvatosak vagyunk. A Ti gyerkőceitek is ilyen nehezen viselik ezt a rituálét? Van vmi jó módszer erre?

Juc! Kép Bulást Neked, ne hagyd, h leterítsen az a kór! Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Pocsék éjszakánk volt! Fél 4-kor Bazsó úgy döntött, hogy reggel van. Fél 6-kor aludt visszaKép

De annak nagyon örülök, hogy Fic jobban vanKép Már olyan régóta tart ez a betegség! Egyébként nekem is állandóan ki kell párnáznom a gyereket, de ő állandóan elmászik, így előfordul, hogy néha koppanKép

Zsan, Votiv, Ancsi!

Én is kökörcsin! És szemtelenül fiatal, van vagy 12 évesKép És B.E. monogrammú?

Vilma! Férjedet vidd nyugodtan, sőt!!! Élethalál harc folyik az ülőhelyekért, úgyhogy elkél a férfikézKép

Kép
Kép
zuzmo1

Vilma, alternatív útvonal: Ferenciek teréig 7-essel, onnan pedig az egyetemi könyvtár elől (Ibolya presszóval szemben Kép) induló 112-es vagy 8-as busszal a BAH csomópontig. innen ugyan a MOM park még egy sarok gyalog, de így gyorsabb (én ott laktam egy megállóval feljebb, innen a tapasztalat)
az előadásokon tényleg azaz egy para, hogy kicsit sokan vannak. sőt, van baba-mama klub is, amikor aszülésznőkkel találkozhatsz, régen még a szülőszobákat is megmutatták, de aztán asszem felhagytak ezzel, mert nem idegenvezetők, hogy alkalmanként 5-6 turnust vigyenek végig a szülészeten Kép de persze így is biztos van mód rá, hogy megnézd a szülészetet, legkésőbb akkor, mikor nst-re mész (hasadra tappancsokat tesznek, és nézik a bab szívverését és a mozgását, és te csak ülsz negyed órát, és noszogatod a pocakod), de ez csak a 36. hét után vár rád Kép

votiv 8)
votiv

Beetrix! Lilla milyen okos kislányKép

Bogárka! Harcra fel!Kép Sajnálom, hogy ilyenek anyósék. Szerintem ilyen kéretlen tanácsokat mindannyian kapunk, meg kell nevelni a szülőket!Kép És az nem szép dolog, hogy a hátad mögött kibeszélnek, és ezt én lehet, hogy a tudtukra is hoznám.

Kép
Kép
zuzmo1

na és a kismamatornán is szokot lenni havi 1x apás nap, amikor mindenki hozza apát, és tulképp csak beszélgetés van, az apás szülésről, és lehet kérdezni is, meg Andi megtanítja az apákat arra, hogy masszírozzák a vajúdó kismama derekát fájás közben, és hogy tartsák az anyukát stbstb szóval ez az igazi felkészülés Kép párod lelkes már, hogy apa lesz? Kép

votiv 8)
votiv

SOS,

ha EVÁS vagyok, de nem volt bevételem (nem lehetett, mivel gyeden vagyok), akkor kitehetnek az Evából? ill. lehet/kell visszamenőleg vmi szüneteltetést kérni?

plíz help valaki, az Apeh üfszolgot hiába hívom, 3 órája foglalt...

votiv 8)
votiv

Jaj nagyon meg van illetődve, egyébként én nem kevésbé. Első gyermekünk lesz és mindkét családban az első unoka.

A kismamatorna egyébként mennyibe kerül? És a dokitól kell rá beutalót kérni, hogy ingyenes legyen? Vagy azt csak indokolt esetben adnak? Hanyadik héttől érdemes járni? És mégis mivel számoljunk a szülésre? írjatok már valami összeget. Vagy Ti már mind évekkel ezelőtt szültetek??

Egyébként bejelntkeztem most a Bardóczynál, március 6-ra kaptam időpontot. Napközben.... Úgy látszik nincs mese, mostantól szépen mindig el kell kéredzkedni a cégtől. Holnap pl. down-szűrésre megyek a Bolgárkerékbe és az is napközben van.
vilmanéni

Zuzmó! Kép
Mi is korán keltünk ma. Bár "csak" 5.30-kor, de nekem ez is elég korán volt. Kép Te tudtál aludni azóta? Nekem sajna nem sikerült, mert csak 1 órája szundizott el a bébi.

Kép
Kép
denizsa

Vilma! Kb 50-et szoktak adni. plussz 10-30 szülésznőnek(ha fogadott) De nagyon változó. Kismamatornára a kiskönyv kell, úgy tudom, és nem lehet elég korán elkezdeniKép És ingyenes.

És nagyon jó az intimtorna is. Azon még nem gondolhoztál? És tudom ajánlani a Monalisa csoportot is szerdánként. Ez egy relaxációs csoport.

Kép
Kép
zuzmo1

Votiv,
ha ráér estig, amikor hazajön a apa, akkor minden evás kérdésedre tudok válaszolni (feltéve, hogy nem kapsz addig már választ Kép
Köszönöm az urtica urens-es tippet, annyi tejem van, hogy még Kép

Vilmanéni,
üdv itt, maradj is, hogy növeld a pocakosok táborátKép

Denizsa,
porszívós, vagy kézi módszerrel kígyótlanítasz? Unokahúgoméknál porszívós volt, mindig hatalmas üvöltéssel, de amikor áttértek a kézimotoros szivattyúra, onnantól hagyta a taknyómentesítést.

Zuzmó,
remélem utána ki tudtad/ki fogod tudni pihenni magad.. ++++neked

Imádom a lányom Kép Olyanokat vigyorgott reggel és "szövegel" egyfolytában. Teljesen olyan, mintha párbeszédet folytatnánk, csak két külön nyelven. Figyel és visszagagyog. Meg fogom zabálni.. Kép

Minden betegnek jó bulást és küldök mindenkinek egy napocskát (Dóritól loptam Kép ), hogy legyen mára mindenkinek napsugaras délutánja
Kép
macskanyu

Vilmanéni! Kép
Tudtommal a kismamatorna ingyenes, de lehet a tornaóra végén "borravalót" adni (ez tavaly kb. 200 Ft/alkalom volt). Nekem a dokitól nem kellett beutaló, csak beleegyezés, hogy engedélyezi a tornát (a dokim írt egy sort erről a k.mama könyvem végére). Én a 6. hónaptól jártam, de el lehet kezdeni előbb is, később is, ahogy Te gondolod.
Egyébként sajnos szinte mindig minden napközben van.

Kép
Kép
denizsa

Denizsa! Fél hatkor sikerült visszaaludnunk, de úgy. hogy a karomban feküdt, jól elzsibbadt a karomKép de csak 8-ig aludtunk. Napközben pedig már nem tudok visszaaludniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Vilmanéni!
Bocs, az összeg lemaradt, de meg tudom erősíteni, amit Zuzmó írt!

Kép
Kép
denizsa

Zuzmo,
te hova jártál pocakostornára? mert amikor én voltam az Andi tartotta és 200ft/alkalom volt...
macskanyu

Macs!
A torna elvileg ingyenes, csak lehet hálapénzt(vagyminekhívjákot)adni. De én a vége felé kedd délelőtt jártam a Bártfaiba, sokkal kultúráltabb volt, max 10-en voltunk, volt labda is, és ott szerintem még 200 forintot sem kellett adni. Vilma! Ha tudsz, inkább délelőtt járj, sokkal hangulatosabb. Bár megvan annak a bája is, amikor kb 150 pocakos nőci izzad egymás mellet, mint a heringek! Azt is próbáld kiKép

Kép
Kép
zuzmo1

Macs! Kép
Kis kézimotorosunk van, azt kezdettől fogva utálja, már akkor ordít, ha meglátja a kis dobozt. Azóta áttértem az igazi kézi módszerre, fülpiszkálóval áttörlöm a nóziját, így a kígyók felragadnak rá és kihúúúzom őket. Ezzel a módszerrel egy fokkal jobb a helyzet, mert csak attól a pillanattól fogva ordít, hogy az orrához ér a pálcika.
Volt, h már elkeseredtem és gondoltam, nem takizok neki orrot, de akkor a felgyűlt váladéktól nem tudott jól levegőt venni pl. szopi közben, így sok levegőt nyelt, utána vonaglás, sírás, böfi, stb. Abba bele sem merek gondolni, h mi lesz, ha egyszer náthás lesz...

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Zuzmo, teljesen egyutterzek, mi 4-tol 6-ig voltunk fent. Kisasszony kiabalt, gargarizalt es r-t porgetett. Nem tudtam sirjak vagy nevessek.Kép Egyebkent a gargarizalas mar felsofokon megy, multkor bemutatott tartott az utcan setalva, a jarokelok nem kis derultsegere.Kép

Bogarka, reszvetem anyosek miatt.Kép Konnyu az embert kritizalni! Ne vedd a szivedre!
Ket es fel evesen teljesen termeszetes, ha hisztis egy gyerek (tesomek kislanyat latnad, foldhoz vagja magat, sikit, dobalozik, pedig a noverem rengeteget foglalkozik vele, szereti, megis...) No, de ne egy pszichomokusnak magyarazzak mar.Kép

Fic, orulok, hogy jobban vagy!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Denizsa, hogy rövidítsem a nevedet? Kép én nagy rövidítő vagyok Kép
orrszittyózás: én a kézi pumpácskával szívom, Istipók menekül minden berregő pl. hajszárító elől Kép és tök jól megy, eddig. a másik likat fogd be, mikor szívod, mert könnyen átmenekülnek a marslakók a másik járatba. egyszer apán röhögtem így vagy fél órát, ahogy egyik orrlikból a másikba szívja át a cuccost, és vissza Kép
na, elég az ecsetelésből Kép

Macsek, jó lesz ez még nekem akkor, mert úgy látszik az ég világon senkit nem érek el Kép és előre is köszi Kép
és tnx for napocska!

votiv 8)
votiv

ÚJAk, itt vagyunk mind:

http://proone.fw.hu/szentimre.htm

és ha Proone jön, nála lehet felkéreckedni a táblára Kép

votiv 8)
votiv

Votiv! Kép
Kösz a tippet! Kép Rövidítésnek nekem a Den megfelel, hínak már itt így páran.

Kép
Kép
denizsa

Macs! Kép
A baba-zabálás veszélye nálunk is fennáll. Bálint nemrég ébredt, kialudta és teleette magát, azóta folyamatosan szövegel és nevet rám, szóval már megyek is és megkóstolom....

Kép
Kép
denizsa

Dora! Sorstárs! Valami lehet a levegőben! Lehet, hogy minkét babó frontérzékeny? Már csak erre tudok gondolni! Nálunk is hasonló dumák vannak: trrrrrrrrrrrr, drrrrrrrrrrrrrrrrrr, ez kiegészítve: szhhhhhhhhhhhhhhhhKép

Kép
Kép
zuzmo1

Dezsina, nekunk is kezi motoros volt, tul is adatam rajta... mi porszivosat hasznalunk porszivo NELKUL bocs kozben a lany csapkodja a klaviaturat.z2222222222222222ufc9 - ezT o uzeni. 0
Ífgc x
Szoval en szivom meg a cso veget. Csendes es baromi hatekony.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
not at all Kép este küldök infókat Kép
macskanyu

Dora! Kép
Neked is köszi az info-t! Az én fiam is imádja a számítógépet, imád "írni", de az egér a fő kedvence.

Bálint tegnap lett 7 hós, ennek tiszteletére megkínáltam ma egy kis banánnal. Akkora sikere volt, h három karikát is leküldött! Kép Többet nem mertem neki adni, mert most kapott először. De azt hiszem, ha adtam volna még, az is lecsúszott volna...

Kép
Kép
denizsa

Nagyon köszönöm, aranyosak vagytok! Nem ígérem, hogy maradok, mert az NLC-n van egy fórum, ahol kb. 50-en vagyunk egyidőben babát várók (2006 szeptember), és az igazat megvallva, ott sem tudok nagyon tevékenyen résztvenni, időkorlátok miatt. De rengeteget segítettetek már eddig is, amiért nagyon hálás vagyok! Ha lesz még kérdésem biztosan jövök újra.

Mindenkinek jó egészséget és boldog babázást kívánok!
vilmanéni

Szia Votiv,

Megnéztem a http://proone.fw.hu/szentimre.htm
oldalt. Szeretném felvenni a kapcsolatot azokkal akiknek tapasztalata van Dr.Nyulasi Gábor, Dr.Balogh Tibor, Dr.Horváth Ferenc orvosokkal. Vetélés után vagyok és orvost szeretnék váltani. Ehhez kellene nekem némi infó róluk.
Másoktól is szívesen fogadom a tippeket.
Mindenkinek szép napot.
Előre is köszi: Kriszta
kriszta_

Vilma!
ez nem így megy, hogy amit adnak ip-t azonnal el kell fogadnod! most szépen felhívod őket, megmondod, 6 utánra adjanak, és akkor találkozunk, mert nekem is akkorra van ip-m. Kép Kép Kép akkor majd pletyizünk. egy terhesgondozás 7, sima vizsgálat sajna 10eFt.

ancsipancsi

Sziasztok Csajszik!

Kriszta!
Én Baloghnál 2x-is és immár 11 éve ő a dokim! Kérdezz!!! Kép

És továbbra is köszi mindenkinek a bíztatás-együttérzést! Kép

Katus!
Azért nem tudtam még leálítani őket, mert a szemembe nem mondják így el. Ritkán fordul elő, hogy így találkoznak csak Apával, de ilyenkor mindig ez van...Kép és sajna Apa ilyenkor át is megy egy kis agymosáson Kép Kép Kép...de most elhatároztam, részben a Ti bíztatásotokra, hogy amikor legközelebb találkozunk megmondom nekik, hogy ide a szemembe!!! Kép Aztán meg majd elkérem a műszaki rajzaikat, és jól megmondom róluk a tutit Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és mi is extra-sz.rul aludtunk az éjjel Kép...telihold is volt...Kép

Den!
Sztem természetes ahogy Bálint fogadja az orrszívást...nálunk is ez van/volt...Van egyáltalán olyan gyerek, aki nyikk nélkül tűri, hogy kezét-lábát-fejét lefogják, és az orrába dugjanak egy izét, még akkoris ha nem fáj???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát Ancsi én próbálkoztam, de 17.00 óra utáni időpontot leghamarabb Március 27. hétfőre tudott mondani. Akkor inkább elkéredzkedem a cégnél, de megyek 6-án. És köszi a pénz infót.

Te mikor szülsz??
vilmanéni

Húú Bog. Kép Ez eléggé lelombozóan hangzik. Kép Kép De ha megmoondod a szemükbe, ugye beszámolsz? Kép Sokszor nekem is azt kéne, csak nincs bátorságom hozzá. Én azzal védekezek, hogy meg se hallgatom. A páromat is sokszor agymosták, de most már nem rakják zsebre amit kapnak tőle. Kép Így kevesebbet is szekálják. Kép Ilyenkor nagyon kinyílik a bicska a zsebében...
Telihold: akkor Mátécica is azért ébredt fel kétszer.. Pedig nem szokott.. Igaz, mi nem keltünk hozzá, csak a nyöszörgését lehetett hallani, de visszaaludt. Kép
mkatus

Bogárka,
elképzelem, ahogy berontasz anyósékhoz egy kupac ceruzával, meg rajzlappal és felszólítod őket, hogy rajzolják le a családot, meg a házat, ahol laknak és figyeled, nem hosszú, vékony, csúcsos házat rajzolnak-e,meg hogy melyik alak mekkora és hol helyezkedik el. Kép
Én összeteszem a kezem, hogy apósék-anyósék messze laknak és egyébként sem szólnak így a dolgokba. Meg Apa nem is engedné, azt hiszem. Nem könnyű helyzet, sok erőt kívánok hozzá Neked.
macskanyu

Vilma! 2006 szeptemberi babás vagy? Én 2005 szeptemberi voltam. Kép
mkatus

Sziasztok!

Jaj, már megint csak nagyon szelektíven tudtam olvasni, de gondoltam bejelenkezek egy kicsit!

Timi lehet, hogy tejallergiás (száraz bőr, néha kiütések)úgyhogy most 1-2 hétig próbaképp hanyagoljuk a tejtermékeket!
Készülődöm lelkiekben a szerdai befekvésre! Most úgy képzelem, hogy egész jól elleszek majd! Viszek egy csomó olvasnivalót, aztán majd meglátjuk! Nem tudom mennyire fog hiányozni Timi, ha nem bírom, legfeljebb összepakolok és hazajövök!Kép

Bogárka!

Szerintem ez az anyósdolog, amit leírtál általános lehet! Nem szép ezt írni, de kicsit megnyugtatott, hogy nem csak nálunk van ez, hanem máshol is!Kép Engem teljesen hidegzuhanyként ért, hogy amíg Timi nem volt, addig semmi baja nem volt velem párom családjának (9 éven keresztül)! Most meg a 3 anyósomból 2-től hallom vissza folyamatosan a kritikákat, hogy "nem így kellene nevelnem a gyereket, hanem úgy és az Õ idejükben nem volt ez a hülyeség stb"! Rohadtul rosszul esik! És engem is az idegesít legjobban, hogy annyit mondják az elveiket, hogy párom is kezdi átvenni Õket és engem kritizál!Kép
Nem tudom, hogy a nyílt visszavágás mihez vezet, de talán érdemes megpróbálni!

Mi hál'Istennek jól aludtunk, pedig telihold rosszul szokott hatni ránk!

Szerdáig még benézek, ha tudok!

ILdi
ildi76

Ildi!

Mindenféleképpen meg kell mondani nyíltan ha nem tetszik a kritika.
Én apósómnak mondtam meg párszor és azóta nem is nyomja.Pl.:Milyennév az hogy SOma?Majd csúfolni fogják a gyereket.Erre én mondtam neki,hogy miért a Bélát nem csúfolják,hog ybénabéla,nyúlbéla stb?Ja ő Béle egyébként.
SZóval tessék szépen megmondani nekik,hogy de te másképpen gondolod és csinálod!

Szerdához pedig sok erőt,meglátod hamar itthon leszel!Kép

Juc
20170114224602

Tulképp aug 29-re vagyok kiírva, de ilyen topic még nem volt, mikor megtaláltam a szeptemberieket, de azonnal befogadtak. Úgyhogy még két esélyes, hogy aug lesz vagy szept. Kép
vilmanéni

Jucnak igaza van. Ha nem is állnak le teljesen, de lényegesen kevesebb lesz a súrlódás. És ha mást nem a saját nyugalmatok miatt meg kell tenni.
mkatus

Juc!

Nem ismered anyósomat! Hiába reagálok, csak mondja, mondja tovább az Õ igazát, ergo csak felhúzom magam!
Bíztatást köszi!Az a gáz, hogy most úgy érzem, hogy várom a szerdát! Teljesen be vagyok sokallva, úgyhogy jó lesz elszabadulni itthonról! Legalábbis most így érzem!
ildi76

Ja, és azt kihagytam, hogy mindent kritizál, folyamatosan (mármint anyósom), mint az autós reklámban!Kép
ildi76

Jaj de szívesen találkoznék vele!KépSZépen kicsinálnám azt hiszem.Annyira bosszantanak az ilyen nénik,hogy mosolyógva tudok velük kekeckedni.nagyon udvariasn,kedvesen de határozottan mindig ellentmondok nekik.A fönökömön szoktam gyakorolniKép

Juc
20170114224602

Szia Bogárka,

Ajánlod Balogh dokit? Még nem voltam nála, de jókat hallok róla. Rossz tapasztalatom volt Horváth dokival és le szeretném cserélni. Van nála szülési tarifa? Szerinted nem fog csúnyán nézni rám, hogy eddig nem hozzá jártam?
Nagyon szépek a lurkóid. Gratulálok hozzá.
Minden jót nektek. Várom a válaszod.
Üdv.: Kriszta_
kriszta_

SziasztokKép

IldiKép főzzél anyósnak egy jó erős nescafétKép

BogárkaKép én is csatlakozom az együttérzők és egyetértők táborához.

Sajnos nekem is nagyon rossz tapasztalataim vannak a nagyszülők együttműködőkészségérőlKép Nálunk az egyetlen dolog, ami beválik, a határozott elutasítás: ez a mi gyerekünk és a mi elveink szerint fog felnőni. A nagyszülők már kaptak ilyen esélyt a saját gyrekeikkel, most rajtunk a sor. Mondjuk anyósnál nálunk se jönne be semmi de semmi- mert bunkó és rosszindulatú a végtelenségig (Kép), viszont a szüleimnél ez hatásosnak bizonyult.

Én idáig tudtam a sebészetet halasztani, de nem meg tovább, úgyhogy holnap megmutatom a lábujjamat. Hát, kell hozzá majd egy jó nagy levegő, meg határozottság, hogy előreengedjen az ezernyi nyugdíjas... Mert nálunk nincs ilyen, (hátrányos helyzetű vidékiek Kép)úgyhogy a környező 30 településről egy helyre (MásaKép Sz.miklósKép jár mindenki...)

Mindenkinek gyors gyógyulást és szép hetet kívánokKép

indianyo

Ja, és humorhiányos emberektől ments meg uram minketKép Sajnos ennek a jelenségnek negatívumait nap-mint-nap tapasztalhatjukKép

indianyo

Bogyó szarul van. TORNA NEM LESZ !!!!!!!!!!!!!!4
ada007

Bog! Kép
Örülök, h jobban vagy és nem hagyod magad! Kép
Az orrpiszkával kapcs.-ban, igazad van, persze én is megértem, h tiltakozik a bébi, de muszáj megcsinálnom (és ez csak úgy kivitelezhető sajnos, ha lefogom). Majd kipróbálom a kéziszipkát, amit ajánlottak a lányok, hátha....

Az anyós témához még annyit, h nem az a baj, ha más a véleményük valamiről, hanem ha azt az ember háta mögött, szurkálódva, a fiuk "agyát átmosva" adják elő. Mindenkinek kitartást, aki ilyen cipőben jár! Küldök Nektek egy kis erőforrást:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Helló Csajok!

Pörögtem ezerrel egész nap, most kicsit megpihenek, mert nem szeretném, ha újra visszaerősítene a nátha. Nomeg elvonási tüneteim vannak, úgyhogy most vagyok, és visszaolvasok. Kép

fic
ficánka

Vilmanéni,
Bardóczynál szültem 2004-ben, és fogok is ha minden jól megy most július elején, nagyon jó! Szerintem egyébként nyugodtan felhívhatod a mobilján is, hogy elvállal-e, mert látom, hogy időpontot 4 hét múlvára kaptál nála, és ha esetleg nem vállalna, akkor keresgélhetsz tovább. Szóval ha kell, írj mélt, és megadom a mobilszámát, meg a tarifákról is írok, email-cím a profilomban Kép

Ancsi,
el kell hogy keserítselek, most emelt egy ezressel... ja, én egyébként márc. 8-án megyek Kép

Votiv, Juc,
nekem a tököm televan azzal, hogy intoleráns emberek próbálnak a toleranciára hivatkozva humort betitlatni Kép

Bogárka,
te szegény, meg szegény párod, mert gondolom össztűz zúdult rá rendesen!!!! Egyébként tapasztalatom szerint egyszer kell keménynek lenni anyóssal, onnantól fél tőled és nem mer szólni Kép páromnak nővére mondogatta állandóan, hogy mit, mennyit és hogyan kéne Dócinak enni, és hogy ő mennyit aggódik. Na egyszer eldurrant az agyam és egy ilyen telefon után felhívtam, és szépen megkértem, hogy nyugodtan aggódjon, de minket hagyjon ki belőle Kép és lőőőőn Kép

Zsan,
és hová adtad be a jelentkezést? Kép És én is kökörcsin, de az nem annyira rulez, mint szentimre Kép

Ildi,
továbbra is drukkhegyek!!!! Kép

Ada,
LH-nak jobbulást!!!! Kép

vera (20+1)
kisün

Sziasztok!

A sok betegeskedőnek gyors gyógyulást!!!!!!!!
Most már tényleg nagyon,de nagyon elég ebből a télbőlKép
Sajnos nálunk is kidőlt Orsim,meg az apjuk is.Õ aki évente 1-szer szokott beteg lenni most már 2-szor sikerült benyelniKép
Szegény Orsim meg annyira köhög,hogy ülve kellett/tudott csak aludni éjjel.Dorka még bírja szerencsére,viszont folyamatosan fogzik és a du. alvás 1 óra volt csak.
Viszont szombaton kiszabadultunk végre szánkózni...
KépKép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?