A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

És még annyit, hogy:
Marci képek nagyon édesek (az én kedvencem is az újságolvasós), Virág egy nagyon szép leányzó, őszibarackfaló Panna kis huncutka, biciklizős Cinka+Réka oltári jópofa, Eszti akrobata tündéri, sírós újszülött Peti baba pedig gyűrött kis cukorfalat!!!

Üdv Picipötty, aranyos a felhasználóneved!!! Képet is fel tudnál majd tenni nekünk Marciról?

És akkor még Ildinek is küldünk ilyet:
Kép

Na jó, most már tényleg lépek.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Íme a képek :
Kép
Kép
Kép

Na megyek,mert Mazsi eddig játszott egyedül,mostmár szólít!Kép
annamami

Sziasztok!

Számomra hihetetlenül sokan írtok ide, de azért vissza-vissza lapozgatva próbálok eligazodni.
Lakik Eger környékén valaki?
Szóval én itt éldegélek kis családommal, dolgozni a szülésig viszont innen 15km-re: egy gimiben okítottam a diákokat több-kevesebb sikerrel. Nagyon szerettem a kölyköket, de hát már kellett egy saját lurkó, így 10 éves kapcsolat és ebből 1 év házasság után megszületett a mi kis "terroristánk".
Hihetetlenül energikus, akaratos és hisztis tud lenni, minden eszközt bevet, ha valamit el akar érni.
A szintén egykorú babócák anyukájaitól kérdezném: 4 hónaposan mennyi a babók hossza?
Kicsit rövidnek találom Marcit (3 hósan 60cm volt születéskor 54!) A többi ilyen idős baba a környezetünkben meglehetősen hosszabb, mint ő. Pedig a férjem 187 cm, én 168. De lehet, ezen még korai rágódni.
Visszanézve az archívumba gyönyörű babáitok és gyerkőceitek vannak!
Davallia! irigyellek: a képen látom,hogy kislánykád imádja a kanalat! Hát ez Marcusról nem mondható el, két hétig küszködtünk, mindent kiköpött amit kanállal próbáltam betuszkolni,aztán rájöttem, ha cumisüvegbe teszem levágott tetejű cumival, úgy minden ízlik!
(Bár az oltás óta, 5 napja csak tejet hajlandó enni,most ez a legújabb.) Na sok leszek, sziasztok! A szülinaposoknak boldog születésnapot kívánunk!
Pötty
picipötty

Sziasztok!

Rettentő régóta itt ülök, és csak olvasok, meg gyönyörködöm a babákban! Nem számítottam ilyen pörgős hétvégére, azt hittem, alig kell majd visszaolvasni! És nagyon szupi a sok ilyenvoltilyenlett kép, tényleg eszméletlen, mennyit változtak és nőttek a törpék!
Csak néhány dologra reagálok, mert már nagyon hiányolnak a srácok:
AyseKép szánkózás milyen volt?
Andis egyszerűen gyönyörű, nagyon jók az új képek! Kép Kép Kép
Tejecske nem volt? Mit csináltál???
Férj beszólás Kép

ZsófKép Ki volt a szülésznő? Ismerős a keze Kép

Ancsi Kép Igenis büszke lehetsz Melire, nagyon ügyes volt! Bárcsak Gergő is így működne!

Rokica Kép Hogy legyen valaki, akinek semmiképp nem jó a márc. 3.: Oltást kap Gergő délelőtt. És ez a hét sem jó Balázs műtétje miatt.

Duda, Ildi Kép Boldog szülinapot Nektek!!!!!Kép Kép Kép

Mindjárt keresek én is újszülöttképeket.

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Tehát:

Gergő 2 órásan:
Kép
háromhetesen:
Kép
hathetesen:
Kép
négy hónaposan:
Kép
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Tünde, Pötty, Jucc!KépKép
Köszönöm szépen!Kép

Annamami!Kép
Hát, ez tök jó lett!KépKép
Kíváncsi vagyok, Apa mit szól majd hozzá!Kép
Stabil így is a kiságy?KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, Vrucsincá!

Boldog Szülinapot!!! Kép Kép Kép
Kép

Picipötty!

Üdv köztünk, és várjuk a képeket az apró terorristáról!!! Kép Kép

Lányok!
Annyiszor akartam már kérdezni, szerintetek az normális, hogy Gergő 5 és fél hónaposan még mindig 3 óránként eszik? Csak akkor bírja ki tovább, ha épp úton vagyunk (autó, babakocsi, tök mindegy). Olyankor nem nyűglődik.
Bezzeg, ha itthon vagyunk...

Kép
kuha

Sziasztok!

Róki! Én is szívesen mennék veled baba-mama csoportba, de Saci megfázott egy kicsit, és így nem akarom közösségbe vinni. Hétvégén otthon voltunk Szegeden, és éjszaka kikapcsolt a konvektor. Saci olyan hideg kezekkel ébredt, mintha kihűlt volna. Nagyon ijesztő volt. És hát annak a következménye a megfázása Kép

Annamami! Csúcs az újságolvasó papa-baba kép! Virág nagyon szép leányzó!!!

Manka! Nagyon helyes a 2 párnás terhes-trió!

And! A zoknidobálós magánszám nagyon tetszett, megy a virtuális taps Esztinek!

Ha van kedvetek képeket nézegetni, frissítettük a honlapunkat: www.kigyossy.uw.hu - az albumban találjátok a képeket.

Vrucsincának, Dudának boldog szülinapot (a vasárnapi gyerekek áldottak, nekem ezt Németországban mondták - én is vasárnap születtem), Dórinak, Lívinek utólag, Júliáknak, Zsuzsannáknak így előre is (ha nem jönnék addig)BOLDOG NÉVNAPOT!

Jók az ilyen volt-ilyen lett képek!!! Mindjárt én is keresek majd.

Na, Saci irtóra köhög, úgyhogy megyek.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Minden szülinaposnak Boldog szülinapot!Kép
Picipötty.
Üdv közöttünk.Én Miskolci vagyok.

Kuha.
Melike még a 3órát se szokta kibirni,ugyhogy lassan kezdek majd neki adni dolgokat.De ettől még tartok,mert nem nagyon tudom hogy mit mikor mennyit.

ancsi26

Megkaptuk az oltást.Volt nagy sirás,de utánna aludt egy jót.Úgy sajnáltam.Kép

ancsi26

Kuha:

Nyugi, Zsuzsa van hogy még annál is gyakrabban eszik. Kép Bár most már csak az tűnik fel, ha valamilyen irányban kirívó, tehát vagy nagyon gyakran, vagy nagyon ritkán, mert annyira nem nézem, hogy mennyi idő telt el. Most pl David állítása szerint 2 és fél órája alszik, és azelőtt még egy órával evett, tehát most már 3 és fél órája nem evett, és még mindig húzza a lóbőrt. (Én kliensezni voltam.)

Én meg csak nézek nagyokat. Minden egyes alkalommal hogy azt hiszem, kialakult valami rendszer, Zsuzsa valami újjal rukkol elő.

Picipötty:

Üdv közöttünk!

Duda, Vrucsincá, boldog szülinapot! Kép

Davallia, Panda mintha kifejezetten gömbölyödött volna az utóbbi időben!!

Annamami:

Ez igen! Hogy sikerült megoldani a szintállítást? Vagy azóta már fúrt a párod lukat?

Cinka:

Ne hülyéskedj! Kép Bárki jöhet akinek kedve van. Küldj emailt a rokica kukac yahoo pont com címre és küldöm az instrukciókat. Majd ha lesznek.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Andi, Ildi!

Boldog Születésnapot! KépKépKép

Minden Babab GYÖNYÖRÛ! KépKépKép

Kuha!

Peti a héten lesz 5 hónapos, de Õ is még kb. 3 óránkét eszik, sőt, néha hamarabb is!!!

Viki+Peti 21+3

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kuha, Bodza, Rokica, Viki! KépKép
Köszönöm szépen! KépKép

Ezt a két linket a télieknél találtam, a mozgásfejlődésről szólnak.
Remélem nem haragszanak meg, ha bemásolom ide őket:

http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=218

http://gportal.hu/gindex.php?pg=1876927&nid=529549

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Picipötty:

Azt olvastam, ha a baba idedegenkedik a kanáltól, akkor vagy ujjal kell etetni (ez nem mindenkinek szimpi), vagy az ő kezébe is kanalat kell adni, és cserélgetni a kettőt ahogy elkapja (mert el fogja) azt amivel éppen te a szájába akarsz célozni.

Állítólag ha hagyod hogy saját maga maszatoljon a kajájával, gyorsabban ügyesedik és hamarabb fog önállóan enni.

Viszont a főzelékben nincs annyi tápérték mint az anyatejben vagy tápszerben, tehát egy 4 hónapos babának még főleg azokra van szüksége. Főleg ha a főzeléket olyanra kell higítani, hogy az a cumisüveg lukain kijöjjön.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Andi! Kép
Isten éltessen! Kép

Ildi téged is! Kép

Lányok, szégyellem magam, asszem kibuktam egy kicsit. Kép gergő úszni van 4-ig, és anyukám ment el érte, és férjem majd felveszi Gergőt, ha végzett a melóval és hazajönnek. Felhívtam délben, mondta mi a dolga még, és kb hogyan végez. Erre: ok, hazababakocsizunk Vikivel (halál nyűgös ma is, csak a babakocsiban alszik Kép) , elmegyek az oltásáért a patikába vele, felhívom férjet mégis merre van most. Erre ő: hát még nem tudja mikorra végez! És a pesti alsórakpart le van zárva, egyirányusították, így oltári a dugó. Kép És én ezért jöttem el a babával haza, hogy jönnek nemsoára a fiúk! Bevásároltam, hogy tudjak főzni NEKI holnapra, felcipelni a babával együtt a karton vizeket meg a szatyor kaját (köztük a húst) nem tudom, így anyuéknál hagytma, hogy majd azt is elhozza. Jó, ha 7-re hazaér. A gyerekkel együtt. KépKép

Viki persze nyünyög, sőt sírdogál, mert fáradt, és kiabáltam. Kép Most meg szégyellem magam. Átraktam a gyerekszobába, most ott egész jól elvan a hangulatához képest. Nem ordít. Kép

Na persze a kenyeret megsütöttem reggel, hogy nyugodtan tudjak főzni du/este majd. Áááá, elegem van. Kép Veszekedtem vele a telefonban, hgy rá nem lehet számítani, és eztán mindent úgy intézek, mintha nem is lenne, akkor legalább nem húzza keresztül a számításaimat. Kép Francba, most jól felhergeltem magam. Kép

Bocs lányok az off-ért, de nagyon bepipultam.

Dóri & Viki (holnap 4 hónapos)
Vendég

Hiába szeretnék 3. babát, ilyen alkalmakkor elbizonytalanodom és úgy érzem nem kéne. Kép Pedig szeretnék.

Na jó, befogtam, megyek próbálom vígasztalni Vikit. Kép Legfeljebb megint eszik. KépKép
Vendég

Köszi az ötleteket kanál-ügyben, ki fogom próbálni! Az az igazság, ha a fiam meglátja a kanalat valaki kezében már árgus szemekkel figyel,hogy az mer e közelíteni a ő szájához. Szerintem egy kicsit kanál-idegen lett. Várok egy-két hetet aztán kezdjük a barátkozást. Képet nem tudok feltenni mert még béna vagyok. De meg fogom próbálni!
Rokica! A tápértéket illetően teljesen igazad van, én is így vagyok vele, hogy még mindig jobb ha tápszert eszik és főzit nem, mint fordítva!
Kuha!
Először én is próbáltam "betartani a rendet", azaz 4-5 óránként etetni Marcit,de rájöttem hogy ő nem könyv szerint éhes,és miért éheztessem 9-től 1-ig, ha ő közben 11-kor megint éhes?! Szerintem teljesen jó a 3 óra!
Pötty
picipötty

Duda!Vrucsincá!Kép

Nagyon boldog szülcsinapot Nektek!!!!KépKépKép

Picipötty!Kép
Üdv köztünkKép
Melyiken szültél I-sen vagy II-sen?
Én a II-sen, de szörnyű voltKép
Én is császárral.

BÉBIK SZÉPEK MIND!!!

Viki!Kép

Láttam Petikét a Storyban hátul a horoszkóoknálKép
Nagyon édesKép
Egyből megismertemKép

Mea
mea

Ildi,
Boldog szülinapot neked is!!! Kijavítottalak! Kép

Picipötty,
Üdv közöttünk! Kép Szeretnél felkerülni a táblázatba?

Annamami,
Nagyon király lett az ágy! Ügyesek vagytok! Pont ilyennek képzeltem a leírás alapján. Kép

Cinka,
Tornázás Kép Kép Kép csúcsédes!

Bodza,
Jobbulást Sacinak!!!

Dóri,
Ha mész vele valamire: nagyon meg tudlak érteni! Kép És én is ugyanilyen ideges lennék a helyedben! nem szeretem, ha keresztülhúzzák a számításaimat.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ancsi,
Az nem semmi!!! Szép súlya van!
Mi szerdán megyünk 4 hónapos méricskére.

benianyu

Benianyu!
köszi. Kép iszom egy citromfű teát. Viki elszenvedte magát, most alszik. Ja, és 6-ra itthon voltak. Szerintem férj repült Dunaharasztiból. Kép
Vendég

Annamami!

Nagyon tetszik a kreáció! Kép Ha alvás problémáink lennének, asszem én is kipróbálnám ezt a verziót.

Dóri
Vendég

Sajnos nekünk nincsen "megszületős" kép Vikiről, mert férj leblokkolt és nem fényképezett. Kép Úgy lett felszólítva, hogy kattogtasson már párat. Kép

De ez nagyon tetszik, kaptunk egy nagyon cuki kord ruhát (74-es), és nem ment át Viki fején. Szegényke meg csak pislogott mit szenvedek vele. KépKép És nem bővíthető, mert zippzáras, és nem stretch anyag. Kép
Vendég

Davallia,
Kíváncsi vagyok anyósod mit mondanak Danira, ha Pandára azt mondja, hogy dagi?!?!?!?!

Dóri,
De jó! Kép

benianyu

Itt egy kép délután, ő reggel 8 kor született. Olyan pici volt, hihetetlen. Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Annamami, Kép
szupi lett a dupla-tripla ágy!

Dóri, Kép
férj Kép én eleve csak magamra számítok, így ért már pár kellemes meglepi. Kép Kép Én a hirtelen jött külföldi utakon akadok ki, de erről nem ő tehet, és ő is utálja. Kép Kép
Szegény Viki, aranyos, ahogy kukkol kifelé. Kép Kép Kép

Picipötty, Kép
üdv!

Bodza, Kép
gyors gyógyulást Sacinak!

Davallia, Kép
anyós Kép sovány agy Kép

Az én nagyapám rohadt dagadt volt mindig, és azt mondta, hogy a sovány embereknek (akik akkor a szüleimet, tesómat és engem jelentettek Kép)nincs agyuk, mert egyszerüen nem fér fel a fejükben. Kép Kép Kép

Zita ma rettenet nyűgös, DE bemutatta a hátról hasrafordulást. A 2.-nál a kezét is ki tudta venni maga alól.
Előre cidrizek a tavasztól, Zita a hasamban se bírta a melegfrontokat. Kép Kép Kép

Tünde&Zita 20+3
Vendég

Andi!
Boldog szülinapot Neked! KépKép

Picipötty!
Üdv a csapatban! Már hogy néznénk ki, örülünk minden új tagnak! Kép

Ildi!
Igen, a hordozót rakom rá. A mózest gyűűűűűlöli! Kép
Utál a hátán feküdni, úgyhogy azt már nem használjuk 2 hónapja.......
Szerintem most már a sport részt fogom rárakni, az etetőszékben is üldögél már (persze nem teljesen ülőben).
De jól fel van öltöztetve+takaró. Hát eddig még nem fázott meg, remélem megússzuk Kép
Neked is boldog szülinapot! Kép

Cinka!
A talira gyertek Ti is KépKép

Bodza!
Minél hamarabb gyógyuljon meg Saci!

Annamami!
Tök jópofa ez az ágymegoldás!Kép
És Virág nagyon szép kislány, persze Mazsi is tündéri! Kép

Ancsi!
Hát Meli se egy kis baba! Kép
Leonka is már több mint 8 kiló...

Davallia!
Méghogy dagi....szép kislány inkább! Kép
Anyós Kép

Dóri!
Nálunk 16 hónap van a fiúk között, de én nehezebbre számítottam. Persze biztos az is közrejátszik, hogy Leon is nagyon jó kisfiú, mind a ketten átalusszák az éjszakát, Leon eljátszik egyedül is.
Nem tudom, az milyen, ha nagy a korkülönbség, mind a kettőnek megvan az előny-hátránya is.
De így talán ha egy kicsit nagyobbak lesznek, jól eljátszanak majd együtt (legalábbis remélemKépKép).

Most lett kész a citromos-joghurtos muffin, nagyon jó az illata.....
Hát nem egy Norbi 1-es, de fini KépKép
Nolcsi ma anyukámnál alszik, úgyhogy ma együtt fürdünk Leonnal.
Megyek is, mert fürcsi time van! Kép

Barbi, Leon(5,5 hó), Noel (22 hó)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Picipötty!Kép

Üdv. köztünk! A babák hossza ilyenkor még nem jelent semmit, az kamaszkorban dől el. Az én babám, Bubus elég hosszú, 67 cm, ő is 4 hónapos, pedig mi a szülei átlagosak vagyunk, (168 és 181 cm), de kiskorunkban mi is magasak voltunk.

Jucc!Kép

Ügyeletes két szülésznő volt, aki a képen van, asszem Irén, de a szülésnél egy másik segített, egy teltebb, talán Ica.
Gergő az utolsó képen nagyon hasonlít rád.

Ancsi!Kép

Szép nagy lány!

Panda meg pont jó. Bubusra mit mondana anyós? Pedig ő sem olyan dagi, csak nagydarab.

Zsóf+Bubus (4hó+6 nap)

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Andi, Ildi!
Nagyon boldog születésnapot kivánok mindkettőtöknek!KépKépKép

Annamami!
Szuper ügyes bombarobbantó, lakásátrendező vagy.Kép Jól néz ki a végredmény, kiváncsi vagyok, hogy beválik-e. Persze az ötlet is nagyon fantáziadús volt (RokiKép).

Roki!
Te miért nem próbálod ki? Egyébként maga az ágyból kimászás a baj vagy az hogy Zsuzsát vissza is kéne altatni, mármint ha a saját ágyában aludna. Maja ott alszik már kb. 5 hetes kora óta, saját szobában, de nyitott ajtónál (igy egy légtérben). Ált. egyszer kel éjjel (de akkor is inkább félálomban van), kiveszem, a mi ágyunkban megszoptatom (kb.10-15 perc), aztán zsupsz vissza az ő ágyába, ilyenkor már alszik is. Nekem (és apának is) ez a legkevésbé macerás verzió. Õ fel sem ébred az akcióra. Nekem meg nem olyan gáz az éjjeli ágybólkimászás, mert úgysem birnám ki pisilés nélkül és az egészet már rutinból csinálom én is félkómásan.

Tényleg ti hogy álltok az éjszakai pisivel, normális hogy én már egy éve nem tudok végigaludni egy éjszakát pisilés nélkül?

Ja, talitalitalitali, nagyon jóóóóóó.Kép Nekem bármikor jó. Majd küldök mailt. Egyébként hirtelen felindulásból megkérdeztem apát, mit szólna ha egyszer hazajönne és itt találna úgy 20-25 csajszit meg babát. Azt mondta ha jók a csajok, akkor jöhetnek.Kép Szóval én is szivesen vállalnék egy talit a (közel) jövőben, amig még nincs olyan jó idő, hogy Nyúlnés teraszos v. Prüntyis kertes buli legyen.

A mai képek mind nagyon szórakoztatóak.Kép

Cleo + Maja (22+4)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Davallia!Kép

És az én Lívimhez mit szólna anyósod???KépKépKép
5 hósan 8650 gramm és 72 cmKép
Pont jó súlyban vana bébid szerintemKép

Mea
mea

Cleo:

Én azért nem próbálom ki, mert nálunk a cél már az lenne, hogy Zsuzsa a saját szobájában aludjon. A hálóban van a bölcsője, ami arra tökéletes volt, amit te is leírsz, hogy azonnal meghallottam mikor ébredezett, megszoptattam, ha még ébren voltam, visszaraktam a bölcsőjébe, de általában ilyenkor már közöttünk ragadt.

Na most átmeneti stádium van, mert ma már másodszorra (!!!) rakom Zsuzsát a saját szobájába aludni, meglátjuk ma éjjel mi lesz. De ma este is félálomban beleraktam, nyöszörgött egy kicsit szopi után és már kezdte magát felébreszteni nagy felháborodottságában, hogy hol a cici, úgyhogy gyorsan áthajoltam a kiságy rácsán és betömtem a száját. Egy perc múlva aludt.

De ez elég macerás így. Pont ezért kéne a felnőttágyas megoldás, hogy egyszerűen mellé tudjak feküdni és megszoptatni, este lefekvéskor is, meg éjjel is.

A probléma csak annyi, hogy a két matrac (alsó és felső) Anyunál van Budaligeten, én pedig Újpesten, és a kis Polómba nem nagyon férnek be. :P Valamit ki kéne találnom, hogy hogyan hozzam át őket ide.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Egy ma esti fürdős képKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Nem vagyok már képes lépést tartani... de látom tali készülődikKép, mi is mennénk, bár a március kicsit jobb nekünk.

JuccKép,
próbáltam visszakeresni a hozzászólásaidban, de nem találtam... leírnád nekem, hogy mi van Balázzsal? Csak azt látom MÛTENI kellKépKépKép! Miért?
Ott ragadtam le, hogy lisztérzékenység, vagy ilyesmi mutatkozott...?

MegannKép,
mennyit sikerült fogynod ezzel a k.csög Norbival? Lehet, én is bepróbálkozom veleKép.

A képek minden lurkóról továbbra is NAGYON JÓK!
Egész véletlenül kaptam meghívót az iWiW-re, és most állandóan ott keresek ismerősöket, ezért jövök ritkábban... de majd nemsokááááKép visszatérek.
Kati
Vendég

Sziasztok!

NyúlnéKép
Az a fránya fogacska bújócskázik veletekKép

AndiKép IldiKép
Boldog születésnapot!
Kép

DavalliaKép
Én is megkívántam az őszibarackot a képek láttánKép, Panda nagyon aranyosan "kanalaz".

CinkaKép
Nagyon édesek a kistappancs+nagytappancs képek.

Picipötty - Üdv. közöttünk!Kép

AnnamamiKép
Nagyon ügyes vagy. mostantól nyugodtan vállalhatsz asztalosmunkát a gyes kiegészítéséreKép.

JuccKép
Gergő aranyos kisbabából még aranyosabb nagybabává változott.

BodzaKép
megnézegettem a weboldalatokat, nagyon helyes kis család vagytok.
Jobbulást Saci babának!

DóriKép
Vannak ilyen "kibukós" napok, de minden jó, ha jó a végeKép. Viki kordruhából kukucskálós képe zabálnivalóKép.

puszi,

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Jaj Barbi, ez a fürcsis kép nagyon jól sikerült! Milyen lett a muffin?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Barbi!

Gergő és Viki is átalussza (ill.átaludta) az éjszakát 2 hós kora óta. Pl. babakocsizás hog yoldható meg? Ha a nagyobb is feküdne? Két kocsit nem tolhatok. Kép Milyen az a testvérkocsi?Nappal sem "zargatta" Nolcsi Leont?

És terhesen lehet emelgetni a gyereket? Mert azt tuti kell.

barátkozom a gondolattal folyamatosan. Kép
köszi,
Dóri
Vendég

Jóó a fürdőzős portré! Kép
Vendég

Dóri! Kép
Sztem Nálatok hamarosan megy a kéményre a góóólyaaa!!!
Vendég

Nemesek/Kati!

Légyszi-légyszi-légyszi, küldj nekem meghívót az iWiW-re!!!!! LÉÉÉGYSZIIIIIKEEEE!!!!
A profilomban van a mél címem.

Ayse! Kép
Merre vagy?

Megann! Kép
És TE?
Vendég

Rokica!
Értem. Ha csak a szállitáson múlik én szivesen felajánlom a segitségünket. Komolyan. Férjnek elég nagy kocsija van tetőcsomagtartóval. Csak szólj.Kép

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Nemesek!

iwiw nagyon jóóóóóóóóó, én is egyfolytában azon lógok!

... és már meg is találtalak...!

Bejelölhetlek ismerősömnek?

Csajok!

Köszi a megnyugtatást a 3 óránkénti evéssel kapcsolatban. Már azt hittem, hogy 20 évesen is még 3 óránként fogom etetni Gergőt... Kép

Davailla! Kép Kép Kép

Mea!
Hol vagytok? Ma meg Ti tűntetek el rendesen!!!

Kép
kuha

Havtunde!

Szívesen küldenék én is meghívót, de valamiért korlátozták ezt a lehetőséget, és időnként adnak egyet, amit el lehet küldeni.
Én épp tegnap használtam fel. Ha tudtam volna...

Kép
kuha

Sziasztok!

DudaKép, IldiKép boldog szülinapot!

TündeKép!
Köszi a hiányolást! 2 napja irdatlanul fájt a fejem a permanens fáradtságtól. Ezért du. próbáltam aludni. Csak fel kellett kelnem, mert fogadóórára mentem az oviba. De a fejfájásom elmúlt (kop-kop-kop).

Annamami Kép!
KösziKép!
Gyönyörű a családod Kép!
És nagyon ügyik vagytok az ággyal Kép!
Csak ámulok és bámulok!

Jucc Kép!
Nagyon hasonlít Rád GergőKép! És gyönyörű!
Szerencsére Andris nagyon jámbor, így elfogadta, hogy most nincs több. Éjszaka meg háromszor szopizott.
Szánkózás szupi volt. Régen amikor ott laktunk, mindennap mentünk. Nem tudom, honnan merítettem hozzá az energiát, mert marhára elfáradtam most.

Zsuzsa Kép!
Hát ezen tök jót nevettem: "nem vagyok egy életművész"! (nem kárörömből!) Kitartás!

Dóri Kép!
Én is mindig agyalok, hogy legyen-e harmadik, meg hogy mikor. Múltkor arra jutottam, hogyha a második is megy már, akkor egyszerűbb az élet. Két babát cipeni...hát úgy még a házból kijutni is kész tortúra.

Kati Kép!
Múltkor én is szánkóztam az iwiw-en. Olyan, mint egy utazás a múltba! Olyan iskolatársaim, akiket 15 éve vagy még több (Jézusmária!) láttam utoljára, most ott vannak és megtudhatom, hogy mi lett belőlük. AZ internet nem csak a térbeli korlátokat törli el, hanem az időbelieket is. Iszonyú jól szórakoztam. A húgom nevén mentem, mert a rendszer akkor bővítés alatt volt. De aki teheti menjen föl!

Ayse

ayse

OFF-Topic
Képzeljétek! A férjem kerületében azt találták ki, hogy a tanároknak 8-4-ig bennt kell maradniuk az iskolában! A gyerekeknek legfeljebb 5 órájuk van, így fél 1-4-ig kérdés, hogy mit csináljanak, Lesz blokkoló óra is, mint a gyárban!
Ez azért klassz, mert a legtöbb tanár rákényszerül, hogy pluszpénzt keressen horribilis fizetése mellé. így ez a lehetőség elvágva. Sőt túlnyomó többségben anyukák, akiknek második műszakként ott van a család. Ráadásul ez idegi munka, muszáj délután regenerálódni. Arra is kiváncsi vagyok, hogy hátratett kézzel kell-e ülniük a tanáriban, vagy ellenőrzik-e, hogy ezeket az órákat mivel töltik. Nem tudom, miért nem bízzák rájuk, hogy ott és akkor javítsanak dolgozatot, készüljenek az órákra, amikor az nekik jó. Lehet, hogy a blokkoló-óra lobbi keze van a dologban? KépKépKépKépKép

Ayse

ayse

Kép
Vendég

Na elteszem magam holnapra, mielőtt megágyaznék egy újabb fejfájásnak.
Szép álmokat mindenkinek!!!

Ayse

ayse

Tünde!

Ez tök jó, hogy csináltad? Kép

ayse

Bőszen lektorálok, csak Ildinek boldog szülinapot akartam még kivánniKép Isten éltessen!
Fürdő LeonKép
Pislogó kordruhaKép

KépKép

KépKép
majola

Ayse, amikor tanitottam, ezt nálunk is kitalálták. Kábé három napig tartott, mint minden csoda, aztán szép csendben elkezdett mindenki hazaballagni az órája után.
Ez az iwiw nem gyanús, nem valami politikai célú kapcsolatredszer-felmérés szerintetek? Vagy már én vagyok túl gyanakvó?
Na most már tényleg megyek vissza a könyvemhezKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?