A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Duda, Vrucsincá,
Kép

Benianyu,
plz, javíts ki engem is, október 18-án elfelejtettem szólni Kép Kissé még friss volt az élmény.

Nyúlné,
Kisnyúl kisfoga vicces jószág Kép

Annamami,
csudijó a kiságy! Én is gondoltam hasonló megoldásra, csak túl széles az ágyunk kerete.

Picipötty,
üdvözlégy körünkben Kép Holnap mérik Mátét, tegnap volt a négyhós szülinapja, majd mondom, mekkora lókötő lett belőle Kép Meg kapunk szurit is Kép Kép

Róki,
nekünk is a márc. 3., csötörötök lenne jó elvileg.
Rendszer nálunk is kb ilyen. Mire megszokok valamit, rögtön trükközik a kis csalafinta.Kép

Dóri,
férj Kép Én sem szeretem az ilyen meglepit. Dunaharasztiban dolgozik? Ott lakunk... Szólj legközelebb, megyek, lapáttal hazazavarom ! KépKépKép

Végül, meglepi:
Képzeljétek, Mátét beraktam este a kiságyába, szopi után, énekeltem neki, ő vigyorgott ezerrel, rugizott a hálózsákjában kicsit, aztán elkapta az ujjamat, és elkezdte szopizni. Kivettem, cicizett kicsit, aztán visszaraktam, és ő a kiságy rácsával a kezében mosolyogva elaludt!!! Nem hittem a szememnek, annyira édes, hogy lehet, reggelre egy porcika sem marad belőle, mert felfalom KépKépKépKép Drukkoljatok, hogy ne ébredjen fel arra, hogy nem vagyok mellette, abban bízom, hogy így nem ingerli majd a tejszag, és a szokásos hat óránál többet is fog aludni egyhuzamban.

Tali akkor jöhet számításba, ha nem leszek még betegebb, tegnap este óta ugyanis fáj a torkom, fejem, kezemlábammindenem. Meglátjuk :I

Pusztok, jó éjszakát!

Sisotris és Máté
17+5

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Láááááányok KépKépKép

Mazsi 1/2 9 óta durmol a kiságyában!KépKépKépKépKép
Szép az élet tillárom!KépKépKép
Dicséreteket bezsebeltem,köszönettel!Kép

Ayse Kép
Nekem 5.napja fáj FOLYAMATOSAN a fejemKépKépKép
Hol jobban,hol kevésbé.Kép

Na forró zuhany,Algopyrin aztán ágybabújás Apával....Kép

Jó éjt mindenkinek!

annamami

Ps.:holnap szurira megyünk MazsivalKép
annamami

Ayse! Kép

www.google.co.hu

Itt van egy fotórendező progi, most töltöttem le én is, tök jó dolgokat lehet csinálni!
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi a mai napi termés. Úgy látom nem jó taktika,hogy csak este kapcsolom be a gépet, ha lépést akarok tartani...
Egyébként két napja keveredtem be én is az iwiwre. Eszméletlen jó. Férjurammal azóta ezerrel megy a nosztalgia.

Kuha!
Az én négy hónapos gyögyszemem is csak akkor bírja ki három óránál tovább, ha úton vagyunk. Bár egy szavam sem lehet,mert ő este kilenctől reggel 6-1/28-ig alszik szopi nélkül.

Barbapapa!
Tündéri a fürcsis kép. Mi bennünk csak most ötlött fel, hogy lehetne Marcit velünk a nagykádban fürdetni. Valamelyik este kipróbáljuk.

Csajok!
lehet, hogy már régebben téma volt : hajhullás. Egy hete szörnyen elkezdett hullani a hajam. Lassan idomulok a kisfiamhoz: egyre hurkásabb és kopaszabb leszek...
Van valami tuti csodaszer hajhullásra?

Katka
katka12

Bab, Benianyu, Manka!
Köszönjük a bókokat!Kép

Rókica köszi, küldtem mail-t!

Barbapapa!
Nagyon édes a "Habkirályfi" a nagykádban!!! KépKépKép

Dóri!
Szegény Viki, pedig biztos csini lenne abban a kord ruciban!Kép

Picipötty!
Üdv. Ebben a szupercsapatban!Kép

Cleo!
Ha vígasztal, akkor ált.-ban én sem bírom ki az éjszakákat pisilés nélkül!Kép

KépKép
cinka

Nyaff.

Én is fordítok ezerrel. Zsuzsát beraktam a kiságyába, hát nem felébredt 11 körül? És akkor mentünk természetesen a nagy ágyba szopizni, most apjával alszik édesdeden.

Szóval ez a kiságy ez tök praktikátlan.

Cleo, lehet hogy elfogadnám a segítséget!!! Természetesen a benzinköltséget meg mindent állnánk mi, de valahogy át kéne juttatni azokat a matracokat ide. Ti merre laktok?

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Roki,

Mail ment.

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Kuha!
Iwiw-en én is fent vagyokKép

Jól vagyunk, bár látom Lívike két kis fogát alul de csak nagyon halványan két kis csíkocska, még nem tört át szerintem.
Úgy hogy kicsit nyűgös volt tegnap meg tegnapelőtt is.

De amúgy minden ok.

Várom a jóidőtKép

Bébik nagyon cukik és rengeteget írtok ám!!!
alig győzöm visszaolvasniKép

Mea
mea

Jó reggelt!

Sis!
Férj nem Dunaharasztiban dolgozik feltétlen, amelyik cégnél dolga van. Kép Kép de köszi! Ha ott lesz megint szólok, zavard haza! KépKép

Iwiw: küldene valaki meghívót?

köszi,
Dóri
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Kép

Mondja már meg nekem valaki, hogy mi az az iwiw???

Ayse, Annamami! A fejfájósok sorában sajna én is benne állok Kép Mostanában elég elviselhetetlen számomra, hogy nem tudok bevenni a szopi miatt fájdalomcsillapítót.

Benianyu! Bevált neked az ampulla?

Ildi

Kép
vrucsincá

Ayse! Valamit mindig elfelejtek, pedig már olyan régen meg akartam írni. A kislányod csodaszép azon a fotón, amit azt hiszem már kétszer is láttam itt Kép Mint egy kis angyalka...

Kép
vrucsincá

Dóri!

Sajnos le vannak korlátozva a meghívok , várni kell rá sokat. Nekem sincs felhasználható meghívóm.Kép

Katka
katka12

No közben megtaláltam az iwiw-es oldalt. Ha valakinek lesz felhasználható meghívója meghívna engem? Kíváncsi vagyok kiket találnék Kép
Ildi

Kép
vrucsincá

Ildi!

Paracetamol tartalmút (Panadol) vagy Algopirint nyugodtan bevehetsz a szopi miatt! Persze mértékkel. Gondold el, nekem az arcüreggyulladás miatt, ha nem vettem volna be.. Kép

Iwiw: fentebb leírták a csajok mi az pontosan. ismerősökre találsz, ez a lényege nagyjából.

Kuha! Kép

Dobj egy meghívót légyszi.
Nem tudom a Yahoo vmiért nem működik nálam, a leveleket rendesen fogadja, de nem enged írni! Tiszta gáz, már 1 hete ezt csinálja, hibás az oldal. Kép Ide légyszi a meghívót:

dorottyakovacs kukac freemail pont hu

köszi!
Vendég

Davallia!
Tudnál nekem is küldeni?
Vendég

Köszi! Kép
Vendég

Jó reggelt!

Andi Kép!
A nickedről eszembe jutott egy régi mondóka, remélem nem bánod, ha felteszem. Andrisnál nagy sikert arattam vele (még a szokásos reggeli indulási hiszti is elmaradt - ugyanis utálja az öltözést és a mózeskosarat).
Így hangzik:

Hej, Gyula, Gyula, Gyula,
Szól a duda, duda, duda,
Pest, Buda, Buda, Buda,
Pattogatott kukorica!

Ayse

ayse

Dóri, yahoo nálam is ezt csinálta hetekig, azt javasoltál, tegyek fel egy másik böngészőprogramot (ez a Mozilla volt, de más is), és láss csodát, azzal működött. Most meg már az Explorerrel is működik. nem értem a dolgot.

Davallia, én úgy látom, Panda azért meggondolja, ad-e egy harit. Előtte kér 5 cigánykereket és 10 bukfencet, és el kell énekelni kedvenc nótáját is, meg utánozni pár állathangot. Nagyon huncut pillantása vanKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Mármint hogy javasolták

KépKép

KépKép
majola

Mi a Valentin napot pár ezer kilométer távolságban töltjükKépKépKép
Férj éppen egy másik nő siremléke felé autózikKép A Taj MahalhozKép

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Ancsi26, Dóri, Mea, Barbi, Cleo, Manka, Ayse, Sisotris!KépKép
Köszönöm szépen!KépKép
A legszebb ajándékot a lányomtól kaptam, aki többször is hangosan kacagott tegnap.KépKép
Nagyon édike volt!Kép

Háát lányok, annyian írtok erről az iwiw-ről, hogy én is megnézem majd. Kíváncsi lettem!
Csak aztán nehogy kihaljon a topik!KépKép

Bodza!
Sacinak jobbulást! Nagyon jó a honlapotok!Kép

Cleo!
Én is kijárok éjszakánként min. 1x.KépKép

Katka!
Hajhullás: Nekem a nővérem mondta 3 gyerek után, hogy kb. a gyerek 4 hós kora körül kezdődik és 2 hónapig tart. Ez nálam bejött!
Elevitet szedtem és levágattam fele akkorára és ma már alig hullik!Kép
Tarts ki!KépKép

Annamami!
Nagy mazsi mit szólt az ágyatokhoz?Kép
Kis mazsi jól aludt?!Kép

Barbi!
Édes a fürdőzős kép!Kép

Davallia!
Panda nagyon cuki!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Ildi Kép!
Köszi!
Algopirint, rubofent én is beveszek, persze csak mértékkel. Érdekes, hogy régen a paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítók annyit értek nélam, mint a kockacukor, amióta szültem, azóta ez hatásosabb. Ráadásul a patikusnő kikereste valamilyen gyógyszerkönyvből, hogy ezt szoptatás alatt is lehet szedni.
Fejfájósok!!!! Panadol extrát viszont SOHA ne vegyetek, mert a fejfájás központban mondták, hogy az olyan koktél, amit úgy szeret a szervezet, hogy direkt megjutalmazza magát egy kis fejfájással, hogy hozzájusson! KépKépKép

Davallia Kép, NyúlnéKép!
Ugyanez volt nálunk is a fogzással. Két és fél hónapos korában előjött, a doktornő is megállapította, hogy ez fog, aztán eltűnt. Azóta se láttuk, viszont eléggé nyálzik, és nagyon örül, ha simogatom a fogínyét.

Sis Kép!
A húgom barátja is Dunaharasztiban lakik és én is odajárok fogorvoshoz. Szuper! (Ha lehet ilyet írni fogorvosrólKép)

Ayse

ayse

Ayse!
Dehogy haragszom!KépKép
A nick nevem a gyerekkori becenevem, sőt, a szüleim még most is gyakran így szólítanak.Kép
Regisztáláskor más már nem jutott eszembe!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Davallia! biro-ildiko@freemail.hu
Köszi szépen! Kép

Kép
vrucsincá

Ayse! Sima Panadolt szoktam bevenni, de az nekem semmit sem ér Kép A gyógyszereket én itt szoktam megnézni, hogy mit szabad és mit nem szopiztatás alatt:
http://www.drinfo.eszcsm.hu/index.php?oldal=gy_n
Érdekes, hogy itt azt írják, hogy algopyrint nem szabad szoptatós anyának szedni, mert átmegy a tejbe, egyébként a gyógyszer papírján is ez van írva, a dokik pedig mégis ajánlják.
De jó, hogy írtad a Panadol extráról ezt a dolgot! Pont tegnap mondtam Apának, hogy majd ma vegyen a gyógyótárban, hátha az erősebb és hatékonyabb, de akkor inkább mégsem kell...

Kép
vrucsincá

Mea!

Már többször is kerestelek az iwiw-en, de nem találtalak. LÁtom, nemrég regisztráltál.. Kép
Be is jelöltelek ismerősömnek Kép Kép Kép

Csajok, amint lesz újra meghívóm, ígérem, meghívlak Titeket.
De ha menet közben valakinek sikerül felkerülni, mindenképpen jelezze itt nekünk, hogy felvehessük ismerőseink közé, jó???? Kép Kép Kép

Most jöttünk az 5 hós szuriról, Gergő nagyon sírt, de ahogy magamhoz öleltem, és öltöztettem fel, már meg is nyugodott. Most kint alszik a teraszon, remélem, még nem akar felkelni.

Egyébként Gergő 7150 gramm, és 71 centi.

kuha

Kép
kuha

Kuha!

fentvagyok Kép
Vendég

Dícséreteket Leon nevében is köszönjük! Kép
Közös fürdőzést nagyon élvezte!

Manka!
Muffin isteni lett, Apa bepuszilt rögtön hazaérkezés után még kabátban melegen kettőt KépKép

Dóri! Kép
Mi nem vettünk testvérkocsit, Noel motorral vagy gyalog közlekedik. Az első egy-két hónap volt nehezebb, de hamar megszokta, hogy nincs babakocsi. Most meg már 1-2 órát is lehet vele sétálni.
Mit értesz azon, hogy "zargatta"? Aludni hagyta, mondjuk Leon a mózesben aludt a nappaliban, vagy az ágyában. Ha a gyerekszobában aludt, akkor eleinte lehetett mellette játszani is. Na azt mondjuk most már nem lehet, de akkor kijövünk a nappaliba, vagy a hálóba játszani.
Piszkálni meg soha nem piszkálta, néha ölelgeti, puszilgatja.
Emelgetni meg simán emelgettem, pont a napokban írtam, hogy tök könnyű volt mind a két terhességem. Noel szülés előtt 2 hónappal indult el, úgyhogy emelgetni azt kellett bőven....Kép

Zsuzsa!
Az iwiw-ről a férjem is ezeket az infókat szerezte be, amire Te gyanakodsz, úgyhogy nálunk le van tiltva.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Én is fent vagyok, manka7 néven.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ildi, Dóri!
Nekem is azt modta a gyógyszerész, hogy csak paracetamol tartalmút szabad szopi alatt. Algopyrint NEM szabad (hiába van beleirva). Nekem Efferalgan-t adtak és el is múlt a brutál fejfájásom. De a rubophen v. panadol is jó.

Lányok!
Nekem is van még egy meghivóm, ha vkinek kell az IWIW-re. Ja, és akinek van kedve engem is nyugodtan bejelölhet ismerősnek, majd rájövök, hogy ki kicsoda...Kép (név: Spitzer/Baráth Ildikó)

Nyúlné!
Volt fogacska, nincs fogacska!Kép
Kisnyúl szobájába én is szivesen beköltöznék, nagyon hangulatos.Kép

Barbi!
Leon zabálnivalóan husi a kádban.Kép

Davallia!
Panda egy igazi huncutka. Még mindig imádom a mosolyát.Kép

Tünde!
Nagyon klassz a montázs.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

MeaKép,
72!!!!cm a lányodKépKépKép. Ez igen, szép nagy baba!
Vendég

Cleo, rádklikkKép

Barbi, ZsuzsaKép
Én már 2004 óta rajta vagyok az iwiwen, és nagyon sok ismerőst megtaláltam/vagy ők találtak meg, vannak köztük ovis/iskolás barátnők, akik annak idején elköltöztek, és 20 éve nem tudtam róluk semmit. Vannak közöttük, rég elfelejtett ismerősök, akik valószínű az örök feledésbe merültek volna az iwiw nélkül. Szóval én nagyon szeretem, és nem igazán tudom, hogy hogyan használhatja fel valaki ellenem, azt, hogy ismerem a Cleót, meg Tündét és még sokan másokat.

pussz:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

LÁnyok!

Én tavaly év végén regisztráltam az iwiw-re, de semmi gyanús nem tűnt fel.

Barbi, Zsuzsa:

De! Érdekel a véleményetek, ill. a gyanútok az iwiw-vel kapcsolatban, de most komolyan, úgyhogy kifejtenétek nekem bővebben, hogy egész pontosan mire is gyanakszotok?
Ha nem akarjátok itt, akkor : kuha@citromail.hu

Én ilyen szempontból paranoiás vagyok, úgyhogy tényleg ezért vagyok kíváncsi. Nekem mondom, nem gyanús a dolog, az viszont felkeltette az érdeklődésemet, hogy egymástól függetlenül
is ugyanaz a véleményetek!!!
Na, akkor várom ám!

Csajok, most felírkáltam a neveket, megyek megkereslek azért Titeket az iwiw-en.
Egyébként engem Kuha Evelin néven nem fogtok megtalálni, mert egyáltalán nem az a nevem (bár a profilomban ez van, de lassan kijavítom már) Kurfis Róbertné néven viszont annál inkább Kép Kép Kép

Kép
kuha

Manka7, Cleo, Nemesek!

Megvagytok!!! Kép Kép Kép

Dóri!
Te is megvagy, remélem legalábbis, hogy Téged találtalak meg! (van egy pár "belőled" - bocsi Kép Kép Kép)

kuha

Kép
kuha

Zsuzsa Kép!
Köszi, megnyugtattál a sulit illetően! Ez egy agyrém!Kép

ayse

Sziasztok!

Már napok óta készülök írni, ugyanis az én kisebbik kisfiam is 2005. októberi. A tépszeres topikba már írtam is, ugyanis nálunk az a furcsa helyzett van, hogy mennyiségre elég az anyatej, csak a kalória kevés benne. Ezért a tépszert nem vízbe, hanem anyatejbe keverem.

Az IWIW nagyon jó dolog. Én is fent vagyok Sándor Ildikó néven.

Kép
Kép Kép
sildike

off

huu,micsoda iwiw fanclub Kép
en ppanna vagyok ott is Kép
en kb harom eve regisztraltam, es semmi "gyanusat" nem tapasztaltam, szerintem tok okes! es csomo amugy eltunt ismerossel fel lehet venni a kapcsolatot.

Kép

Kép
ppanna

MegvagyokKép Annamami, köszi a hiányolást!, jól esett nagyonKép

háát, lányok, én most beleestem egy kicsit a depibe. na nem vagyok még kórházi eset, csak nyaafffffff, nyafffffff, nyafffffffKép
biztos a tegnap hajnali ébrenlét tett be. meg az, hogy apa márnemistudommióta este 7-kor ér haza jó esetben, akkor is áll. telefonál, aztán meg dolgozik a gépen (ezért nem is férek hozzá), és egyébként kell neki egy kis egyedüllét, mert tele van a feje.
én meg megőrülök, hogy nem tudunk beszélgetni. ki vagyok éhezve a felnőtt társaságra, a nyüzsire. neki kikapcsolódás haza jönni, nekem meg megszakítás nélküli minden nap. a hétvége is. ma hajnalban meg azért nem tudtam aludni a két szopi között (azaz fél3-6-ig), mert ezen rágódtam, meg sok minden más hülyeségen. lehet, hogy nekem hamarbb vissza kellene mennem dolgozni, vagy csak jöjjön már a tavasz. vagy lenyúlom aa kocsit, és járjon apa bkv-val dolgozni, én meg minden nap elhúzok valahova a kiscsajjal.
és még azon agyaltam-szintén baromság-, hogy tegnap a spektrumon láttam a miből lesz a cserebogárban, hogy pár éves gyerekekt néztek, hogy hogyan fejlődnek. és a koraszülöttek stb. kicsit eltértek, nem voltak olyan ügyesek stb. persze beleültették az agyamba. Eszti biztos azért nehezebb baba, mert valami nem volt neki jó, vagy hipoxiás volt. vagy én nem vagyok neki elég jó, ügyes. néha reggelente úgy néz rám, mintha nem is ismerne meg, csak vonogatja a szemöldökét és néz, totál elbizonytalanít...
persze férj csak kinevet és nem érti miért vagyok fáradt, amikor itthon nincs semmi stressz. és bár ő lehetne itthon. és majd holnap dumálhatok az anyjával, mert hogy jönnek anyósék holnap. a felmentő sereg, halleluja....

bocsánat, csak nincs kinek panaszkodnomKép

Barbi, Esztinek megmutatom ezt a kádas képet is, hát, ha meglátja, lehet, hogy nem csak a zokniját tanulja meg levenniKép

Annamami, hogyan sikerált az éjszaka??

and, eszter 19

KépKép
KépKép
and

Naaa, eddig tartottak a boldog, menstruáció mentes idők nálamKép. Nagyon sajnálom, mert nem hiányzott... és mivel valszeg nem szülök többé, az elkövetkező 25 évben számíthatok is rá. Pfúúúújjjjjj!
Igaz, így is soká húztam, mert Kornél jövőhéten már 6 hós leszKép!

Voltunk tegnap csípő-kontrolon a Karolinán... hát rémálom voltKép. 2 órát vártunk!!! De végül is minden rendben nála, szépen fejlődik a dokinéni szerint... más nem kell!
Kicsit aggódtam, hogy még nem fordul meg, csak oldalra, és Ti itt már annyian írtátok, hogy forog a babátok. Pedig Kornél augusztusi, tehát az egyik első baba... viszont én sem forogtam anyum szerint, így még várok az aggódással, csak nem tudom ösztönözni sem, mert ha nem ér el valamit, akkor nem strapálja magát, inkább mást keres (néz) tovább...
Azért jó lenne, ha írna olyan is, aki még hasonló cipőben járKép,
Kati
Vendég

Én már 3 éve fenn vagyok az iwiwen és én sem találkoztam gyanús dolgokat.
Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi

Engem is érdekelne az iwiw-vel kapcsolatos összeesküvés-elmélet!
Nekem a következő rémlik róla (most lehet, hogy nyílvánvaló dolgot fogok írni, vagy nagy baromságot):
matematikusok valahogy arra a következtetésre jutottak, hogy a Földön 2 tetszőleges ember között max. 10 lépcsőn keresztül kapcsolat teremthető. Ennek bizonyítása is az iwiw. Van térkép, hogy hogyan jutsz el egyik embertől a másikik. Eddig max háromlépcsőset láttam!

Ayse

ayse

And Kép!
Ha bánatod van, írd csak ide!
Szerintem ez teljesen természetes, amit a reggeli arckifejezésről írsz. Mi mindkét gyerekünknél megfigyeltük ésreggelenként be is mutatkozunk nekik néha. (Meg magunk között Homálykának hívjuk Kép). Pont tegnap hallottam a rádióban, hogy növendék-madarak daltanulását figyelték meg és azt találták, hogy reggelre mintha elfelejtenék a tegnap este még tudott dallamokat. Végülis arra jutottak, hogy ez a tanulás szempontjából fontos, mert ha egy dallam hamisan rögzült volna, akkor másnap van lehetőség kijavítani. Ezt a "butaságot", inkább nyitottságnak jellemezték. Párhuzamot is vontak az ember nyelvtanulásával. Pl. hogy délelőtt jobb nyelvet tanulni, mert ekkor még nyitottabb az agy az újra.

Ha itt lesz a tavasz, biztos jobb lesz. Séta, előbb-utóbb játszótér, ott is megismerkedsz majd anyukákkal-sorstársakkal, vissza se kívánkozol a munkahelyedre! Merre felé laktok (ha nem vagyok windischgraetz)?

Ayse

ayse

And!

Mintha magamat olvasnám!!!! Dettó. Kép

Tudom, nem nyugtat meg, de ugyanezt érzem én is, mint Te. Írtam már egy párszor, hogy mennyire egyedül vagyok egész nap, és nincs kihez szólnom, és hogy nagyon utálok itt lakni.
Az én férjem is elmegy reggel 5-kor, és van, hogy csak este 6-kor jön haza.
Persze nem jókedvében jár olyankor haza, hanem mert baromi sokat dolgozik, és nagyon becsülöm is érte.
Nekünk bizony hiányzik az én fizetésem, pláne most, hogy hónap közepétől már Gyed-en vagyok, és kapjuk azt a hatalmas, bruttó (asszem mostmár) 87.500 Ft-ot. Kép Na mindegy...
Szóval ő dolgozik sokat helyettem is .
Én meg itthon tök egyedül, és ugyanígy vágynék én is felnőtt társaságra, vagy legalábbis arra, hogy napközben szólhassak valakihez. Az sem lenne hátrány, ha mondjuk hasonló korú, kisbabásokkal összismerkedhetnék, Gergőnek is jót tenne néhány hónap múlva.
Szinte már depressziós vagyok, szeretnék elköltözni innen, a saját kis családi életünket élni.
Ráadásul ettől az időtől is kivagyok, hogy nem lehet kimozdulni itthonról.

Hosszú idő óta tegnap voltunk először sétálni, mit mondjak, elég jól esett.

Én is alig várom a tavaszt, meg a nyarat, és hogy Gergő is egy kicsit mobilisabb legyen. Olyanokat fogunk csavizni, hogy csak na!
Már csak az a problémám, hogy ezzel a batár babakocsival aztán semmilyen tömegközlekedésre nem lehet feljutni.
Úgyhogy mégsem tudom, hogy hogyan fogunk csavizni.

Ja, és még annyit, hogy lehet, hogy furcsán hangzik, de bizony mi már megbeszéltük, hogy ahogy jövő szeptemberben Gergő betölti a 2. évet, megy bölcsibe, én pedig vissza dolgozni.
Muszáj legalább fél évet dolgoznom ahhoz, hogy a nem is olyan rossz fizetésem után kapjam majd a pénzt, ha jön a kistesó.
Azonkívül lehet, hogy jobb lenne, ha csak akkor jönne a kistesó, ha már külön laknánk végre.
Különben könnyen meglehet, hogy a Hárs-hegyen kötök ki.
Időnként már így is úgy érzem, hogy labilis vagyok.

Na, jól kiírtam végre én is magamból, fújtam is egy nagyot most.

Bocsi, senkit nem akartam fárasztani, de tényleg jól esett kiírni.

Annamami!
Engem is érdekel, hogy hogyan sikerült az "új kiságyas" éjszaka?!

kuha

Kép
kuha

Sziasztok, iwiw-vel kapcsolatban majd a jövő héten nyilatkozom, addig begyűjtöm az infót, jó? Nem akarok hülyeségeket irni, az én aggodalmam is mások felvetésein alapul.
And, jót mosolyogtam én is azon, hogy reggel nem ismer meg és vonogatja a szemöldökét. Mit kellene csinálnia egy ilyen pici lánynak, aki talán még álmos is olyankor? Mindenki máshogy ébred, nem, valaki morcosan, valaki mosolygósan. Én például csak a cappuccino után tudok reggel mosolyogni. Mi az a hipoxia?
A hozzászólásaidból, meg a taliról is meg az derül ki, hogy nagyon odaadó anyukája van Esztinek, ezt biztos ő is érzi. Nehéz egész nap egyedül. Én ezt a nyűgösebb napokon érzem, mert szerencsére Julcsi általában jókedvű és elég önálló is. Mármint a játékban. Mindenesetre nekem is jó lenne többet kimozdulni, jöjjön már az a tavasz!!! A talikon kivül szervezhetnénk közös sétákat is. Andival a taliról hazajövet már beszéltünk margitszigeti sétákrólKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Nemesek: Nálunk a nagyobbik kisfiam elég nehezen kezdett forogni, és ő is úgy volt, hogy ha valamit nem ért el, akkor inkább mást keresett, viszont apukám megtalálta az abszolút motíváló távirányítót. Kép Azért bármire képes volt a Bazsi. Még mászni is úgy tanult meg, hogy az apu egyre távolabb rakta tőle. Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Nemesek!

Kifaggathatlak egy kicsit?
Neked rendesen megjött?

Már csak azért kérdezem, mert Gergő is 24 hetes, kb. 2 hónapja nem szoptatok, és nálam semmi.
Ill. kb. 2 hete volt 2-3 nap, amikor egész nap produkáltam kb. 3 pöttyöt.

Erre most szombaton megint elkezdődött, azt hittem, ez már az lesz, de mégsem, a tünetek ugyanazok, mint a múltkor.
Most akkor mi lehet?

Nekem sem hiányzik, bár mi szeretnénk még egy babát (a férjem azt mondta a szülőszobán, amíg engem varrtak, ő meg a kezében tartotta Gergőt, hogy "na, akkor egy punást még csinálunk". Miután teljesült a kívánságunk, hiszen elsőre mindketten kisfiút szerettünk volna. Erre én mondtam neki, hogy jó, csak előbb menjünk haza a kórházból. Kép )

Szóval nálunk valszeg lesz még egy baba, igaz, egy kicsit később (lásd fennt), de ilyenkor mindig beindul a fantáziám, hogy biztos valami bajom van, és azért csak így jön meg.

kuha

Kép
kuha

SildikeKép,
kösz az ötletetKépKépKép! A távírányító nálunk is nagy kedvenc, de erre még nem gondoltamKép... ki is próbálom, ha felkelt!!!!

KuhaKép,
én ugyan még szoptatok, tehát kicsit más a helyzet, de nekem is csak éppen egy kicsit van meg (szép magyarul). Aztán, hogy ez hány napig és milyen erős lesz, majd referálokKép...

Magasság:
csak immel-ámmal olvasok vissza, de látom szóba került a magasság kérdése.
Nem tudom hallottatok-e arról a régi tézisről, hogy a felnőtt ember éppen kétszer akkora, mint pontban 2 éves korában volt...
Trisztán például, 96 cm volt két évesen, ezek szerint felnőtt korában 192 cm lesz... gének alapján elképzelhető (bár én csak 160 vagyok, apa és családja magas = 185-től 196-ig).
Persze sok minden történhet az élete során, főleg kamaszkorban, de azért érdekes lesz megfigyelni.
Most Trisztán 5 és fél éves, 124 cm (bőven nőhet még 60-70 cm-t), igaz ő többször nagyobb mennyiségben kapott szteroidot, ami a magasságot befolyásolhatja, de azért reménykedem, hogy szép szál legény lesz mindkettő!
Kornél még csak 68 cm. Már így is nőtt fél év alatt 15 cm-t.
Kati
Vendég

Kuha, And: Teljesen együtt tudok érezni veletek, azzal a különbséggel, hogy én már 2 éve csinálom ezt, ugyanis nálunk a "nagyobbik kisfiam" most volt két éves, a kicsi pedig 4 hónapos. Higgyétek el nekem, ha jön a tavasz minden más lesz. Kép

And: Ne izgulj, az én kisebbik fiam, valószínúleg egy méhen belüli fertőzés miatt 37. hétre született, kapott egy tüdőgyulladást, és 10 napig inkubátorban volt, még oxigán szonda is volt pár napig az orrában. Mostanra viszont már mosolyog, elkezdett forgolódni, egész pontosan hason fekvésből az oldalára fordul és onnan a lendület átviszi a hátára. Olyan édes arcot vág olyankor. Maga is meglepődik.
Ha aggódsz amiatt, hogy esetleg valami baja lehet a babádnak, akkor nagyon tudom ajánlani a Dévény Anna féle módszer gyógytornászait. Az újszülött intenzívről minket küldözgettek gyermek neurológushoz, hogy a picinek biztos volt kisebb fokú oxigénhiánya, mert feszesebbek az izamai. El tudok képzelni, hogy mit éreztem amikor ezt mondták, szörnyű volt. Aztán a háziorvosunk tanácsára elvittem Lacikát egy gyógytornászhoz, aki azt mondta, hogy csak újszülött kori feszességről van szó és minden kezelés nélkül ki fogja nőni négy hónapos korára. Ez így is lett. Most voltunk kontrollon és kutya baja a gyereknek. Kép

Kuha: Én az első kisfiamat kb. 1,5 hónapos koráig szoptattam rendesen. Utána már csak fejtem és csak az esti evésre volt elég az egész napi tej. Nekem is volt közben ilyen pecsételgető vérzésem, de rendesen akkor jött, meg, amikor Bazsika 7 hónapos volt. Rá 5 hónappal rögtön első próbálkozásra teherbe estem megint. Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?