Még egy kérdés: mi az a Csivitelő?
2006.02.12 22:30
2006.02.13 00:03
. De most legalább képben vagyok mindenkit illetően! 

. Enikő jóevő, mindent elfogadott/elfogad, ezt viszont nem ette. Ákos dettó...
. 18 hósan a második, akkor meg nem tervezünk hazautat, anyumék jönnek. 

)
), akiket gondolom nem fognak a kedvemért kitenni... Szóval félek, és a 20 ezres GYES nem túl csábító... 2006.02.13 08:04
2006.02.13 10:10
2006.02.13 10:55
), hozzájuk jártunk le, mert nagyon megszerettük a strandot is. Az idei nyárból ki fog sajna maradni, mert csak márciusra terveztünk hazautazást. 2006.02.13 13:16
)
megszületett Csenge baba január 20-án, napra pontosan. nem hittem volna, hogy kibírom addig, és szívem szerint más szültem volna korábban is, mert bár a pocakom nem volt nagy, 8 kilót híztam összesen, szenvedtem mint kutya, mert a kiscsaj sosem hagyott pihizni.
)

Kicsit lusta beszéd terén, de egyetlen mutatóujjával mindent elmagyaráz
Én jobban szeretném, ha már dumálna értelmesen, de mindenki azt mondja, ráér még. A maga kis babanyelvén persze egész nap löki a sódert. örökké szerel, matat, jön-megy, és gyakorolja az akaratérvényesítét, ami számomra idegtépö, mert folyton a tilos dolgokat próbálgatja újra, meg újra. Igyekszem roppant türelmes lenni, nehogy kialakuljon a tesót-jobban-szeretitek érzés benne, de néha marhára nehezemre esik kedvesen, türelmesen elmagyarázni, hogy mit miért nem szabad.
2006.02.13 14:00

2006.02.13 16:44
Ennyi sok szép babát látni!!!

! 

!
...és nagyon szép a képeken,igazán jó súlyban van
. 

.
...
...Nekem a krumplit nem méltatja egyik sem...

Nem tudják elég korán kezdeni
! 
!Na,nem akarlak ijesztgetni,lehet,hogy neked meg se kottyan
!
...hát ez szomorú...azért én nagyon drukkolok,hogy akkor a kistesó mielőbb költözzön
!
...
!Le sem lehet állítani
...
...asszem én sem fogom a fehér fal közelében etetni...Most Apa éppen almát etet vele,de csak kurjongatásokat hallok
!
.Ha MÁrk nem bír magával,akkor csak bezsuppantok és furkizátok
!
!
...
.A tálcája állítható,messzebbre is rakható.Most praktikus,mert közelre van állítva,így nem dől el Villő,hanem tud rajta matatni.eddig nem tudok róla negatívat mondani
...de hogy mennyit dilemmáztam,milyet vegyünk...Felhozatal van,de ár is
...
Lilla meg a kis ruciban...
Kész nőci!
Na meg az ára...
...engem mindig csak az nyugtat meg,amikor a fiam azt mondja:anya,annyira szeretlek
...ilyenkor elfelejtek mindent
!
!És persze nagyon jól látod,erőltetni nem szabad.Ettől lesz majd székrekedése stb.Ebben a korban gyakran nehezn válnak meg a kakától pl,és nem is szívesen kakálnak más előtt(nem tudom,nálatok hogy van).Amíg ezt fel nem dolgozzák,addig elég nehéz lenne erőltetni(sajnos hallottam már olyat,hogy ettől lett székrekedés...).Szóval tégy úgy,ahogy anyai ösztöneid súgják
!Anyósodra meg hagyd rá...
Bocs,a hosszúért...
:
2006.02.13 17:21

2006.02.13 18:12

. Bence elbújik, az udvaron a bokorba, bent pedig a függöny mögé. Amit bokornak hív
. / csak akkor ha kakil, máskor függöny/. 2006.02.13 20:43
Ez igen! Egy ilyen szülésben én is kiegyeznék másodszor! Csenge arinak tűnik, biztos rafkós kiscsaj lesz a szemeiből ítélve. Na és ez a lábméret!!! Nem semmi! Szívből gratulálunk még1X apájának is! 2006.02.14 08:19
Nincs semmi féltékenység a kishugira?
Hát ez van!
2006.02.14 09:46
És ötletes volt a szakács-dolog!
2006.02.14 12:18
)
2006.02.14 12:44
. 2006.02.14 15:38

. Pedig ha nem sikerül, ugrik a kamarai tagsága.
Persze teljes a hangzavar. 
2006.02.14 21:21

Itt nálunk a bizibe. Brevi 10 rugó volt, de ezt most a Brendonban 17 e-ért lehet venni. Nagyon megörültünk neki. Ma este már abban ült Márki a vacsinál.
Végülis elsőre szép teljesítmény tőle!
jó kis pasi!
Mekkora baba Csenge, nem semmi gyors szülésed volt! Mikor jöttök?
Már akkor fent volt az égen amikor hoztuk haza az új kocsinkat.(Csak nekünk új, egyébként 2 éves
)Lehet, hogy igazad volt, mert ma 2x2 órát aludt, plusz egy picit.
Nem csodálom, hogy Flóra és Márk már itt tart a maguk 5 hónapjával
2006.02.14 21:22

.
. Csak ezt a gyerekdokiknak és a védőnőknek nehéz megmagyarázni... 2006.02.14 21:27
Én is utálok ilyesmit kitalálni. A legjobb ötletek utólag jönnek, de a ha gondolod legyetek szakácsok mind a négyen. Ha főzöl nekik valami magyarost, tuti nyerők lesztek.
2006.02.15 08:13
Igenis anyukáról/apukáról is kérünk jelmezes fotót!
2006.02.15 08:21

2006.02.15 08:29
Pedig csak családi örökség.Gondolhatod milyen jól esett neki... Már a nyáron sem voltak a Barnussal egy súlycsoport-pár hét van közöttük,talán kettő(?)-de nem vagyunk egyformák. Ha beszéltek mond nekik,hogy pusziljuk őket.

2006.02.15 08:38
!
....
.Nálunk eldugott sarok volt a wc
..
...hát lehet rájuk haragudni?????

!Vagy ne parázzak?Mert az van itthon....
... 

...Köhögés?
Nálunk angolozás folyik,mert ősztől amerikai standardra vált a hajó,amcsi vendégekkel:9.Ez szuper borravalót jelent,de sajna azt is,hogy Amszterdamig mennek,így csak havonta egyszer taizunk
...
:kell szedni fluor tablettát???Most olvastam(a fogorvosnál),hogy 2 éves kor alatt még a fogkrémet sem ajánlják,utána is a gyerekeknek valót,kifejezetten alacsony fluorid tartalommal...
!Mos kelt fel,ami nálunk igen nagy rekord!De tuti,hogy holnap visszakapjuk
.Ez volt a Valentin-napi kedvezmény
!
És MÁrki mit szólt hozzÁ?Kép????
.Bulcsú meg is sértődik,ha éppen gyalog megyünk érte az oviba
...pedig szoktatom,hogy tavasztól reggel-délután séta
. 

Bulcsúra nem lehetett volna ennyi idősen szt semmit áradni,nem is próbálkoztam
...Mi van a kezükben?Vmi csörgő??? 
...de utána szabadok leszünk
! 
...
Már most lehet aggódni!Az én fiam is csókolózott már

...Szóval kösd fel a gatyót,mert Joci is nagy hódító lesz
! 
!
2006.02.15 10:40
Csak így tovább!
Apa céges kocsival futkározik mindenhova és ez azért kell, hogy Márkkal mi is kitudjunk mozdulni, mert nagyon soakt dolgozik(mármint Apa).
.
Mi történt Villővel! Ne felejtsd el! Csak csendben szabad örülni, különben visszaváltoznak!
, nemsokára megy vissza
, havi egyszeri talizás
. Szabadság
! 
Így be is lenne öltözve a csajszi, de nem venné észre.
Ha gondoljátok tali most is lehet nálunk, csak ne nézzetek körül, és hát nem túl nagy hely áll a rendelkezésünkre! De tudjátok! Sok jó embre kishelyen is elfér! Viszont ha már van csúszó-mászó gyerek köztünk/tük akkor annak viledát kötök a lábára, és egyből ki is lesz takarítva

Jocíííííííí, Barnaaaaaaa remélem jöttök! 2006.02.15 10:40
2006.02.15 11:31

... 
.
. Pedig tavasztól szigorúan nálunk is séta lesz a óviba és vissza. A héten kipróbáltuk, normál tempóban 15 perc, ha kellemes az idő kimondottan jólesik az embernek...
. Nagy könnyebbség, már maga a tudat is, hogy egyszerűbben mozog az ember. Csak bepakoljátok magatokat, és irány Horány. Már csak a tavaszt kell megrendelni hozzá...
2006.02.15 20:22
Mit szóltok? Alig akart beszokni, most meg könyörgött hogy vigyem. Apa arcüreggyulladást kapott, én meg kinlódtam: láz, gyengeség, torokfájás. Most vasárnap megint ügyeletre kellet mennünk, Áronnak a másik fülére jött ki a gyulladás. Sír, nyügös, ölbe kéretőzik, és rettenetesen köhög. Alig lehet tőle éjjel aludni. Hót kóma vagyok. Apa és Benci ma voltak először dolgozni. Mindketten elfáradtak. Nem volt könnyü az első napunk kettesben, de hamar eltelt. 2006.02.15 22:08
!
. 2006.02.16 08:10

2006.02.16 08:23

)
Nekem az tetszik benne, hogy tök jó nagy a tálcája, praktikus. 2006.02.16 10:25

!
...Mi lesz nálunk később..huh...
.
...
...Jól végigment a családon
.
!Megnyugtató lehet...Én megfigyeltem,Bulcsú akkor nem akar oviba menni,amikor nagyon kéne
!
!Gondolom a CSatornán és a Moosel-on keresztül...Most lehet,hogy jó nagy hülyeséget írtam,de vhogy így rémlik.Ez ráadásul 2 hetes út.Naná, az amcsik egész Európát láni akarják,nem egy kis töredéket
...
...De muszáj időben menni,mert vmi program mindeig van nekik
.
...csak nem a Plusz-ban vettétek?Bizti jól fog kinézni Gergő!És ha így mosolyog,akkor egy Cowgirl-t is összeszedhet
!
...Nem merem bevállani,hogy ott sikongasson és fáradt legyen,mert akkor menthetetlenül indulni kell
!Inkább mamázik addig...
. 2006.02.16 11:17
Novembertől idáig jó egyenletes tél volt (állandó -5-o fokkal), most az enyhülés és hozzá az eső nagyon rosszul esik
.
.
. Ja, és tegnap este vettük észre, hogy érkezett egy újabb örlőfogacska (11.). Ahhoz képest, hogy milyen nehezen indult be a fogzás, most rendesen bepótolja... 

. 
. 2006.02.16 12:50
Nem semmi 2 hetetek lehetett!
De köszönöm. Majd március elején töltöm a 3. x-et plusz egyet

. Tegnap anyós kérdezte is, hogy hol hagytuk??
! Gratula Villőcsajszi javulásához! Vagy inkább harapjam le a nyelvem?

.Anyapoc???? Elmenni eltudunk Márkival, csak Apánka szüksége van a nyugalomra hétvégeken. 
2006.02.16 14:41

2006.02.16 16:28

. JÓ kis szülinapi ajándékot kaptál! Én is márciusban ünneplem a szülinapomat
. Majd szólok apának vegyen példát a párodról
. SÕt a házassági évfordulónk is aznap van
. 
Bence bemászott a kiságyba , ugrált egy kicsit és leszakadt
. Vissza sem tudjuk tenni az eredeti lyukba a tiplit. Már lassan úgyis lejjebb kellett volna tenni a matracot.
2006.02.16 18:05
ez csak természetes! 2006.02.16 21:56
2006.02.16 22:36
Ilyen szempontból nálunk is nagy nap a mai, mert Enikő egyik napról a másikra szabályosan jár-kel a lakásban, még kanyarodni is tud
. Tegnap még esett-kelt, inkább négykézlábazott, ma meg jött-ment, mint a nagyok...csak tátottuk a szánkat! 

2006.02.17 07:11

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|