A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Koszonom, azert nem lattam, mert akkora nagy betuvel van irva Kép
KArcsi Kép koszi, hogy feltetted, nagyon helyes mindenki !!!
es ugy latszik a hormonok dolgoznak, mert en total meghatodtam, hogy a mi kis csapatunknak az apropoja "A Baba", es hogy hum hum bruhuhuh, nem is tudom Kép
kolleganom mar megszokta, hogy allandoan sirdogalok.. Kép
s.
saci

Szilcsi, Kép !"Hujjje " tok jol nezel ki, es nekem is olyan zold felsom van...
saci

Sackólány Kép
Ne felejts el ma menni "lövészetre" Kép

Kép
Kép
szilva069

Sackólány Kép
Azt nem is írtuk még, hogy azzal viccelődtünk a talin, hogy te biztos majd vasárnap fogsz ránk várni a kávézóban Kép
Ugyanolyan felsőd van?

Kép
Kép
szilva069

Megnéztem a képeket!
Nagyon szuper tali lehetett!Irigykedem is kicsit,de minden rosszindulatot mellőzően!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Szilcsi Kép hahahah,
igen, "az also felsom van", szoval nem a kardigan fele, hanem az alatta levo khaki zold, olyan nyakkal,,kis zsebbel.
micsoda jo izlesed van KépKép
a loves csak 1 kor lesz, de kosziiii azert.
tolem barmi kitelik
saci

Szilva Kép

Hétfőn! 22 cn.napi vér+vizelet+vizsgálat!!!!

Te hogy vagy???
mot

Szilcsi Kép mi sem valentinozunk. tok bar***ag.. Csak egy marketing fogas, hogy kar, utan is vegyunk ajandekot, szoval udv a ferjednek Kép
saci

Sackólány Kép
Ja, az alsó felső, már értem. Nekem is tettszik! Van egy feketém is belőle Kép Akkor kezet foghattok a Szilárddal valentin ügyben! Mondjuk én kertészetben dolgozom, úgyhogy mi nagyon szeressük a valentint és ami vele jár Kép
A délutáni inszemhez sok sikert! ++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot Kép
Gondoltam, hogy mostanában kell majd megint menned. Köszönöm, én jól vagyok.

Kép
Kép
szilva069

SaciKép
Megy a drukk 1 órára. Nálunk este lesz a lövés, de csak természetes módon. Mi sem szoktunk V. napra ajándékot venni, de most meghívtam a férjem vacsira. Nem hagyhattam ki.
Egyébként a Valentin nap nálunk vicces, mert amikor még csak látásból ismertük egymást (a férjem zöldségboltjába jártam vásárolni), akkor Valentin napon vásárlás után kiszaladt a férjem egy sárga rózsával meg egy I love You felíratú szív alakú lufival. Én jót röhögtem, mert azt gondoltam, hogy a barátnőjének szánta és most vehet másikat. Ami még viccesebb volt, hogy az én akkori barátom fent várt a lakásomban és kérdezte, hogy honnan van, én meg mondtam, hogy a zöldségestől. Másnap nem is volt ciki, mikor kézenfogva mentünk vásárolni és a későbbi férjem meg pont ott volt. Ezután fél évig nem történt semmi, de azóta jót mosolygunk rajta és egyszer én is vettem neki sárga rózsát I love You lufival V. napon.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép még megvan,de már mulóba van, igen beszélgettünk Noémivel hogy ha van rá lehetőség akkor váltanék, majd kiderül mikor legközelebb megyek.Biztos meglátogat az a fránya piri hétvégén.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKép, merre jársz, szorítunk ám neked !!!!!!!!!!!!!!!!
Kijavítanál a táblába ma vagyok 4cn( ismét visszaestem a táblábaKép)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsiKép
Én nem értelek ezzel a toka dologgal. Neked nincs is. De tiszteletbeli tagnak beveszünkKép Vagy növessz Te is egyetKép

Mary, TizaKép
Én nem is láttam, hogy zavarban lettetek volna. Én meg tiszta kuka voltam, nem sokat dumáltam.
gtünde

Tizomp Kép
Hát ez tök jó valentin napi történet. Így másként fest a hangulata. És utána még fél évig kerülgettétek egymást?

Barbi Kép
Jó ötlet, hogy megvitasd Irénkével. Õ biztos tud tanácsot adni. Akkor Pirit küldd hozzám!

Tüncsibe Kép
Még a férjem is a tokaszalonnámmal húz mindig Kép
Nekem is feltűnt, hogy keveset beszéltél. Csak megfigyelésen voltál? Nem baj, elnézzük neked, biztos csak a babóca szívja le az energiádat Kép

Kép
Kép
szilva069

Mindenkinek Boldog Valentin vagy csak Hétköznapot!Kép
Tiza
Mi is vacsizni megyünk...abba az étterembe, ahol majd lagzizunk. Egyúttal elbeszélgetnénk a tulajjal is.
Karcsi
Bírom a szöveged! Kép
Tüncsi
Végre leteszteltem a párod. KépKépKép Szép pár vagytok!!!

Nálam semmi extra. A pattanások nem kímélnek...de ez van. Kép

Mindenkinek sok sikert!!!
Pusz:Kriszta

Kép
vizkriszisback

SzilvaKép
Igen, jó sokáig csak mosolyogtunk, aztán egy nap gyalogoltam a mhelyem felé és megállt mellettem, hogy elvihet-e. Én meg beszálltam. Onnantól fogva minden reggel jött értem és elvitt dolgozni. (Azt hazudta, hogy neki minden nap kell mennie arrafelé, persze tudtam, hogy nem igaz, de nem érdekelt.) Végül pontot tettem a régi kapcsolatomra és attól fogva szabad volt az út. Az I love You lufi meg már szállóige, a barátaink is szoktak vele poénkodni.

KriszKép
Jó vacsizást estére, a pattikkal meg ne törődj, néha én is tele vagyok, máskor meg tök tiszta az arcom. Ki érti ezt, (ki érti ezt? Én nem....)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok lányok nagyon jók lettek a képek én is megnéztem szuperül néz ki mindenki komolyanKépKép
Én ma megyek megint nögyógyihoz mert tegnap óta anyira ég és viszket meg van egy kis folyásom is szerintem sikerült valamit elkapnomKép
Lányok én mint kivül álló szerintem NINCS senkinek tokája én nem láttamKép
na majd irok hogy mivolt a dokinál

Kép
Mindenkinek puszi IldikóKép
ildikoo5

Tizomp Kép
Ezek bizony szép emlékek. Olyan jó ilyeneket hallani Kép Estére meg Hajrá Kép

Kép
Kép
szilva069

Izom Kép ( csak egyszer irom le ezt a nevet,,nem hagyhattam ki)
ez nagyon aranyos tortenet - igy meg ez a bena valentin nap is mas Kép
saci

szerintem a lanyoknak toka-komlexusuk van Kép Kép
nekem meg tampon-komplexusom Kép
saci

Sziasztok!

TizaKép
Marha jó a sztori, tényleg lehetne a csúcspontja, hogy ma foganjon meg a bébitek! Mindent bele!
Mi vacsi után csak nagy ritkán tudunk hancúrozni, mert mindig úgy bekajálunk, hogy utána mozdulni se bírunkKép Úgyhogy Ti csak lájtosan egyetekKép

SzilvaKép
Nincsen tokád, én mondom! Nekem is pici ám a fejem, napszemüveget is alig tudok venni, mert mindegyik 5 cm-rel szélesebb, mint az arcom. Sapkát se hordok, mert az meg még lenyomja a hajamat is, és olyan hülyén érzem magam, hogy egy nagy testhez van egy pici gombfejKép
Szóval barnának képzeltél? Hát nem vagyok messze tőle, ha nem melíroztatnék, elég komolyan barna vagyokKép

TüncsibeKép
Az jó, hogy nem látszott a zavartságom, de azért általában nagyobb ám a szám, mint szombaton voltKép Remélem Gábor nem mérges, hogy mégiscsak felkerült a világhálóra, és országos ismertséget szerzettKép

KarcsiKép
Jók a képek nagyon, látom ügyesen szortíroztál!

NoémiKép
Email címem: matyasmaria@enternet.hu
Előre is köszönöm!

MandaKép
Szerintem én már ugyanúgy izgulok, mint Te!
Majd írj ám, hogy mi volt! Azéé irigyellek!

BarbiKép
Az Irénkével való megvitatás a legjobb ötlet! Azért ez elég kényes kérdés. Kíváncsi vagyok, mit mond.

Mi is utáljuk a Valentin-napot, de azért reggel rádumáltam a párom, hogy menjünk el vacsizni. Nyílt Fváron egy marokkói étterem, azt akarjuk kipróbálni. Utána meg mozizunk egyetKép
mary78

Mary Kép
Átérzem a "kisfej" problémát Kép Az említett dolgok beszerzése nekem is gondot okoz Kép A legtöbb szemüvegben úgy nézek ki, mint egy légy Kép

Manda Kép
Ennyi dolgod van, hogy be sem tudsz nézni? Pedig nagyon izgulunk érted!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
A légy effektus nálam is játszik, ezért sosincs divatos napszemüvegem. Ha véletlenül találok egyet, azt hordom 3 évig (vagy amíg bírja), de általában nem valami menő. Sapkát csak síeléskor, de még anyu sem ismer meg a képeken.

SackóKép
A Valentin nap szerintem is egy erőltetett valami és csak kereskedelmi fogás, semmi hagyománya a magyar kultúrában, de engem pont ezek miatt az emlékek miatt nem zavar. Egyébként nem szoktunk nagy faxnit csinálni belőle és nem veszünk ajándékot. Sokszor csak otthon somolygunk az egészen.

MaryKép
Én is elhatároztam, hogy nem eszem valami nagyon laktatót, sőt ma csak házilag készített banán joghurtot (natúr joghurt banánnal turmixolva) meg körtét fogok ebédelni. Ez rám nem jellemző. Mindig irtóra tele eszem magam, utána meg haragszom saját magamra.

Kép
Kép
tiza

Lányok Kép
Egy férfi elolvasná a mai napi "termést" az szétröhögné magát rajtunk Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Szerintem nem csak a férfiak.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok Tokátlanok Kép!
Csak az merje azt mondani hogy tokás, akinek nagyobb van mint nekem! Nem gondoltam volna, hogy pont ezt szúrjátok ki a képeken. De persze a nők... Kép Fogadjunk Gábor semmi ilyesmit nem vett észre, ahogy én sem.
Nagyon beindultatok, ezért nem mindenre tudok reagálni.
1.) Valentin nap nálunk is törölve, nem érezzük magunknak ezt az ünnepet. (Biztos, mert 13 nappal később ismerkedtünk meg személyesen). Azért a vacsorázókat irigylem, nálunk szerintem csak izgalom és félelem lesz a holnapi nap miatt.
2.) Azért remélem Gábor Kép nem sértődött meg, hogy mégis feltettem.
3.)Köszönöm, örülök ha tetszettek a képek, de hozott anyagból dolgozom Kép
4.) Szerintem senki sem látszott zavartnak (rajtam kívül), legfeljebb megfontoltnak Kép (én meg remélem nem mondtam sok sületlenséget Kép)
5.) Manda valószínűleg nagyban dolgozik, mert meg akar csinálni mindent, mielőtt elvonul 2 hét pihenőre. Este biztos bepótolja (vacsora helyett Kép )
Bocsi, jó hosszú lett a szöveg Kép

üdv.: Karcsi
karcsi

Szilva Kép Nyertél! Olvassa és szétröhögte Kép
Még jó hogy láttalak benneteket személyesen Kép
karcsi

Karcsi Kép
Neked nincs is tokád Kép
Lehet, hogy Gábor inkognitóban akart maradni. Kép
Nagyon bátran viselkedtél szombaton abban a nagy hölgykoszorúban. Örülök, hogy eljöttél.
Mandába töltsd a lelket, meg az önbizalmat!
SIKERÜLNIE KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Karcsi Kép
Gondoltam, hogy vicces lehet, vagy inkább szánalmas? Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary, Szilcsi és Tiza - Gombafejűek!!!
Feltámadt a Beatles!!KépKép

SzilcsikeKép
Hát én akkor sem látom a tokádat, még nagyítóval sem!! Hát igen, kicsit meg voltam illetődve a talin. De szerintem minél több tali lesz, annál negyobb lesz a szám. Na meg azért sem dumáltam sokat, mert nekem nem voltak olyan nagy történéseim, mint nektek.

TizaKép
Nagyon jó ez a valentin napos lufisztoriKép Én azt nem szeretem a v. napban, hogy minden cég a romantikus lelkületűeken próbál ilyenkor meggazdagodni. De amúgy nem utálom, főleg, mert ez az évfordulónkKép

MaryKép
Gábor csak kicsit bosszankodott.Kép Kíváncsi vagyok, milyen lesz az étterem. Majd mesélj!!

MandaKép
Drukkok holnapra ezerrel!! Na meg megy a vagon is!!

SackóKép
Neked hasonlókat mára!!

VKriszKép
Hát a széptől messze vagyunk, de aranyos vagyKép Én inkább aranyosnak, max. szimpinek nevezném magunkatKép
gtünde

A könnyebb megtalálás érdekében itt vannak az abumok linkjei:
Tüdi: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8665
Karcsi: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8678
Katt. a linkre!
karcsi

Tüncsibe Kép
Jót röhögtem már megint a Beatles-en!
Gombafejűek és tokások társasága Kép
(Szerintem ez Sacinak már sok lesz Kép )
Na nem baj, majd elmagyarázom neki Kép
Méghogy nincsenek történéseid????? És mi van a pocakodban?

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok
TokásokKép
TamponosokKép
ValentinosokKép
Én a szorongás-komplexusosok.....

Szóval ma nálunk sincs semmi extra.

Viszont holnap megyek az oviba szólni, hogy elvinném Mártont az ovis pszichológushoz, mert csak az én kérésemre nem változtatnak még csoportot sem. Én meg megelégeltem ezt a helyzetet. Azt remélem, hogy segít kideríteni a szorongás okát és akkor az ovi is társ lesz a döntésekben.
Ma szívecske a gyereksintéreknek, de holnap felveszem a harcot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Még mindig sajnálom, hogy nem lehettem a találkozón, még a férjem el is vitt volna Pestre, ami azért tőlünk nem két perc...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Két hétre elbúcsúzok, Most megyünk Hurghadába. Sziasztok.

Kép
lara26

SzilcsiKép
Jóvanna-jóvannaKép De arról nem sokat lehet beszélniKép Belekerült valami csoda folytán, azt itt van.Kép

KarcsiKép
Nem voltál zavart te sem. Vagy én voltam annyira megilletődött, hogy nem vettem észre senkin?!Kép
Gáborka nem sértődött megKép
gtünde

LaraKép
Jó utat és pihenést!!!
gtünde

Sziasztok CsajokKép
Csak egy gyors bekukk, mert dolgozom, mint állat! Annyi mindent el kéne intézném, de szerintem a felére sem lesz időm.

SzilvaKép
Ma tiszta lökött vagyok, most rossz értelemben, remélem csak a hormonok, vagy front van, nem tom!Kép

MaryKép
Arra gondoltam, hogy majd holnap felhívlak transzfer után. Kérlek, majd tudósíts a többieknek! Köszi!

A drukkokat mindenkinek köszönöm!!!

Puszik mennek!!!!

manda

Lányok, ez nagyon jó,itt ülök a gépem előtt és röhögök rajtatok, kollégák nem néznek hülyénekKép, de nekem mint a tokások elnőkének, mert nekem a legnagyob ez már engedélyezett!

Manda holnapra drukkolok nagyon csak pozítivan tudod!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Csajok!
Én meg annyira teleettem magam, hogy nem tudok rendesen ülni a széken. Félig be vagyok csúszva az asztal alá. A tokám az asztalt veri.Kép Na meg mindjárt elalszom.Kép
gtünde

TüncsiKép
Én hasonló pozícióban ülök, de még a tegnapi mérhetetlen vacsora mennyiség miatt. Pedig az ebédet nagyon "lájtosra" vettem, de még mindig fel vagyok püffedve. Nem lehet, hogy itt Pécsen valami van a levegőben?

Kép
Kép
tiza

Annyira hülyék vagytokKépKépKép
mary78

MandaKép
Persze, hogy hívjál! Most úgy is tök jó, hogy egyedül vagyok az irodában, nem néznek hülyének a transzfer, ICSI, beültetés, ügynök ... stb. szavak hallatánKép Húúú, már annyira izgulok ám!

TizaKép
Úgy szeretném, ha egyszer akkora lenne az én hasam, mint a tiéd felpüffedveKép

Megnéztem megint a képeket, asszem legközelebb egyeztetnem kell a helyfoglalóval, hogy milyen színű a kanapé, mert úgy nézek ki, mint akinek csak a feje van ott a talin, úgy beleolvadtam a háttérbeKép
mary78

TizaKép
Próbálok ráheveredni az asztalra, kis bóbiskolás céljából, de derékban nem hajlok. Ha meg erőltetem a derékbatörést, akkor meg levegőt nem kapokKép

MaryKép
De úgyis a fej a lényeg, mert azon van a szádKép Képzeld, ha csak a tested lett volna ott!Kép
gtünde

MaryKép
Ezt a férjem is szokta mondani. Amúgy tényleg nincs nagy hasam, csak nagyon tele van és majd le reped rólam a naci. Már nagyon bánom, hogy nem valami kötött (tágulós) szoknyába jöttem.

TüncsiKép
Elképzeltem ahogy ketté törsz. Hi-hi. A gyerek meg kiugrik idő előtt és megkérdezi: Anyu, hülye vagy?
Én egyébként úgy könnyítek magamon, hogy fél óránként elmegyek pisilni. Ha kell, ha nem, annyival is kisebb a térfogat.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Ez jóKép Anyu, hülye vagy?Kép De szerintem inkább azt mondta volna, hogy: Anyu, hülye vagy? Teljesen kilapítassz!!Kép
gtünde

Hello!
Itt van a terápiás csoport? Kép Nagyon elemetekben vagytok! (elég érdekes megfogalmazás) vagy az elem van bennetek? Kép
Nem kellene megváltoztatni a topik nevét? Ajánlatom a "ma megint elment..." Kép
De örülök, hogy ilyenek vagytok! Nem lehet a találkozó hatása?
karcsi

KarcsiKép
Lehet, hogy a tali hatása, de nekem máskor is el szokott menni, és ha jól emlékszem nem vagyok ezzel egyedül itt a topicban.
Ugyi lányok?

Kép
Kép
tiza

KarcsiKép
KépKépKép

MandaKép
Holnap ügyes legyél!!

SackóKép
Gondolom, már megvolt a lövés. Pihi ezerrel!!

Na, elvonszolom "habtestemet" hazaKép Jók legyetek!!
gtünde

Tiza Kép Kép
Mary Kép most néztem, tényleg a bútorhoz öltöztél Kép De megmutatom, hogy én színes egyéniségnek láttalak Kép
Kép Alap
Kép Zöld
KépPiros
karcsi

Karcsi nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?