Sziasztok!
Mindíg van valamiiii!!!!!Áááááá...Ma reggelre kiütésesek lettünk az antibigyótól,így du ismét orvos.Egyébként Lilla "jól" van.Jó étvágya van,jókedvű,nem bágyadt,bár tegnap du. egy kicsit nyügi volt,és még volt hőemelkedésünk.

Azt mondta dr. nő,h a kicsiknél ezek a gyógyszerallergiák sosem véglegeswek,és ez most nem azt jelenti,hogy felnőtt korában is allergiás lesz.Nálunk a családban egyik részről sincs allergiás,és mi sem vagyunk azok,remélem Lilla is kimarad ebből a civilizációs borzalomból.Sajnos ez ma már nagyon sok mindenkit érint.
Roz nálunk is így kezdődött a dolog.Hirtelen láz,de mellette semmi más tünet v elváltozás.

És nekünk egy bakteriális torokgyuszink van.

Sztem mutasd meg orvosnak,mert ha nincs kezelve,akkor a fertőzés lentebb szállhat a légcsőre,tüdőre,hörgőkre.Nem érdemes halogatni.Én nem igazán vagyok gyógyszerpárti,gyógyszert mindíg csak akkor szedtem,ha már nagyon muszály volt.De ha muszály,akkor nincs mit tenni.Én sem örültem az antibiotikumnak,de nyilván az orvos tudja,hogy mit miért csinál,én csak laikus vagyok,így rábízom magam.
Syg voltunk úszni,de most megint kimarad egy darabig.Nem hiszem,hogy az úszástól lenne.Régóta járunk már,és Lillának soha nem volt semmi baja,csak mióta bejött ez a takony idő.
Éjszaka
Ja és köszi,de Kecsoné hozott játéktárolót az Ikeából.
Pille csini kismama vagy ám.
Moni üdv köztünk.

Gratula a gyerkőceidhez,igazán helyes csajok.
Merre laktok?Vagy már kérdezték?
Lina édesek ezek a hajasbabák.

A Csalánosi csárdában voltunk,és hatalmasat ettünk.Sztem tuti felmászott rám az éjjel néhány kilócska.
Mino édesek vagytok:

Bálcsika már kész férfi.
Dora koszi a cseppeket,sztem valamelyik ki lesz próbálva.
Balim ti is nagy túrázósok vagytok?
Kob,Balim ilyenkor ott is alszotok gondolom valahol?
Nana???Nagyon eltűntél?Csak nem betegek vagytok?
Bepa???Felvételi??Sikerült feladni a jel.lapot?