A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs! NAgyon édes Füli babád van!

Mása! Orsid is nagyon gyönyörűséges!

Megpróbálok feltenni egy pár képet.

KépKép
KépKép
lindicita

Tortával:
Kép

Tortaevés (csak a fénykép kedvéért):
Kép

Puszi a tortáért:
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, állati jó lehetett!!! irigy-irigy Kép Gréti puszit ad-kép zseniális Kép

és Orsika ebben a kalapban! KépKépKép

votiv 8)
votiv

megjavították a mosógépem. kidöglött a szivattyú. volt benne egy kis műanyag gyerekjáték meg egy fülpiszkáló... 14e-ért...
de most annyira örülök, hogy újra tudok mosni, hogy nem is akarom emészteni magam Kép

votiv 8)
votiv

én is akarok menni ikeába főzni!! Kép
meg gumis kislepedőért. most néztem a honlapjukon, hogy 1900-ért 3-at adnak.

votiv 8)
votiv

ja és a fijamat meg majd jól kiporolom Kép tegnap azt is észrevettem, hogy a videóba mindenfélét beledugdoz, beletette a telefonomat, az apja névjegykártyáit, meg egy homeós tubust...

nem tudok mit csinálni ellene, mert a videónk egyben van a TV-vel, és a speckó biztonsági pöcköt csak különálló vieóra lehet felszerelni

votiv 8)
votiv

Votiv,
ez nem tesz jót a homeós bogyóknak!!!KépKépKép

Én is akarok menni ikeja. Nem lehetne ott a tali???
Macsnak és Pocaknak,
http://index.hu/kultur/media/reggeli1961/

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi,
még mindig szépséges a lány!!!KépKép
aki már 1 éves múlt!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo,
köszi!!!KépKép
ezt azért kaptam, mert még mindig nem válaszoltam a leveledre???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szmagdi, gratula az elso fogacskahoz!Kép

Gretinek utolag is boldog szulinapot kivanok!Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsan!
Neeem! Csak azért, mert feltűnt, mennyire érdeklődsz Tüncike iránt! (És szerintem a fehér harisnya a fekete cipővel nagyon trendiKép, az e kedvencem!)

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi!
Nagyon szuper helyen voltatok!Gondolom, sikerült egy kicsit feltöltődni ebben a télben. És boldog szülinapot Grétinek! Gondolom nem volt időd visszaolvasni.

Az Ikejába lehet menni főzni? Vagy már megint nagyon szőke lennék?

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo.Kép A lanyok "fozni" mennek az ikeaba es nem fozni.Kép Lustak.Kép Nyugi en is, csak nekem Foodexpressz hozza a kajat.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép

Kép
Kép
zuzmo1

ZsanciKép Indexes cikk zseniálisKép Én valamelyik reggel belenéztem 6 után pár perccel az általam nézhetetlen RTL Klubba véletlenül, hááát... óvodások játszadoztak ott "virgoncan" No akkor vissza is hőköltem rögtön - na jó, a műsorvezető "színművésznő" is hozzájárult a kiakadáshozKép

Ikejás lazacfőzésKép

JucKép
Nem puncitlan?Kép

MásaKép Sz.miki jó hely azért, csak készülj fel az ilyen SZTK-ügyekre...
Orvos (főorvos)mérhetetlenül bunkó volt, viszont a várótermi népek annyira kedvesek voltak, hogy ezzel egy icipicit kompenzáltuk a benti tortúrát.

Név- és születésnapokhoz gratula, gyerekek kivétel nélkül irigylés tárgyai!!! Én is akarok kistesótKép Na jó, előbb Dominót megszülöm, de utána akarokKép

indianyo

Indi!
És akkor végül is mit csináltak a lábaddal?

Kép
Kép
zuzmo1

szoval az ugy volt, hogy penteken a pocakos baratnemat boldogitottuk nyuszival (akirol multkor meseltem) es direkt elovettem a nagy gumikereku babaverdat, hogy konnyebben eltoljam a havas utakon, de igy is kikeszitett a ketszer 15-20 perces seta, ugye a kocsi meg a gyerek egyutt kb 25 kg es ezt hethos pocakkal atlenditeni egy csomo osszetomorodott meg osszevissza fagyott hokupacon (mert jardat nem sokat lattam) hat, ez nekem mar extremsportnak minosul, estere fajdogalt is pocakom, pedig ilyet sose szokott... aztan szombaton apa valamit vasarolt valahol es addig kirakott bennunket a kikaban, aztan ertunk jott, es az a felora, amig a gyerek utan rohangaltam az aruhazban, meg aztan hogy ket szintet lepcson kellett lejonnom (hulye lehet utiban nincs lift, vagy csak nagyon elrejtettek, mert sokaig kerestem), ugye ket gyerekkel meg egy csomaggal, es ezek kozul meg egyik sem tud onalloan lepcsozni, tobb mint balesetveszelyes volt, tobbet nem csinalok ilyet, szoval ez is total kiutott... aztan vasarnap apaval es nyuszival vasaroltunk a coraban, vettem millio pelenkat, igy szereztem egy oriasi plussmacit a pocibabamnak (nyuszinak magyarazom egyfolytaban, hogy ez nem az ove, mert neki mar van egy, hanem a picibabae, de azert jatszhat vele Kép )... ja es par nap kihagyas utan megint elkezdodott a hajnali gyerekmusor, ugyhogy nagyon faradt vagyok... es ma megint baratnemnal jartam (ma volt anyukaja temetese, de videken, ugyhogy o nem mehetett vagy mi Kép )... ugyhogy estenkent bealszom a csajommal es mar nem sikerul gep ele ulnom... de azert majd probalok visszaolvasni. csutortok ota vannak uj pocakok??
moose

Indi,
örülök, ha teccett!Kép
ééééés, ennyire gáz volt a műtét???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv kedves Kép Kép a vacak kolcsontelefonommal allati bena vagyok, ugyhogy azert nem valaszoltam az sms-re, de latod rogton beirkaltam ide, jo? Kép

es jovo heten megyunk koldokverbank...

es aztan harmadikan doktornenihez (hallod Juc, lapokat viszem majd, ha addig nem jossz ertuk)...

es egy csomot torpoltem a "nyusziujagya" problemakoron es arra az elhatarozasra jutottam, hogy a dan FLEXA butort veszem. ismeri valaki? tapasztalat??

ja es apa nem akarja ugyanazokkal csinaltatni az erkelybeepitest, akikkel keteve az ablakokat csereltettuk le, tudtok javasolni valami rendes ablakmatato ceget?

eseses persze Balintoknak naggggyon boldogot! Kép meg bujjatok apakhoz este Kép Kép

es en is imadok ikeaban fozni, mindig husgolyot szoktam, de a tobbi is tokjo es nem is draga, multkor pl 345ert akkora adag maglyarakast adtak es olyan finom volt (amiota itthon gyartom magamnak sehol nem izlik, fozelekfaloban, foodexpressztol stb mind pocsek, egyedul ez az ikeas izlett evek ota)
moose

Moose!
Jólesett a barátnődnek, hogy meglátogattad? A körülményekhez képest jól van?Kép
Pihenj sokat!

Kép
Kép
zuzmo1

MOOse!

Flexa szuper,Somának is ilyen ágya van!Jó választás!

Ok,megbeszéljük a hülye lapokat,már ég a pofám miattukKép

Ikeja parkólóban majdnem meghaltunk,mert egy állat PUNTOS 200-al száguldozottKép
és Soma lazacot kért de aztán Panna ette meg és én nem kívántam és húsigolyót ettem.Anyu meg sajt rántvát.

Lindi!

Nagyon jók a képek!Grétinek tényleg hihetetlen kék szeme van!
Infot erről a helyről tudsz adni?

Juc
20170114224602

Indi!

PUNCITLAN!Kép
20170114224602

Voltunk cukiban és ettem zöldmandulacsemegét bibibíííííííí Kép
ficánka

Na, Dóci mostanában pörög, mint akinek propeller van a fenekében... ma délután pl. úgy döntött, hogy nem álmos, egyáááátalááááááán nem álmos, aztán most miközbem már feladtam, hogy valaha aludni fog, és épp pelenkáztam át, látom, hogy vígan horkol Kép nekem így is jóóóóóó Kép

Én ma echte itthoni lasagnét főztem, de tényleg, már reggel besamelt (sznobok kedvéért Kép bechamelt) készítettem, én is nagyon pörgök... és ESZMÉLETLEN finom lett!!!! És jóóóól bezabáltam, és most csokifagyit eszek Kép éljen a terhesség Kép

Jaj, Moose,
rosszul hangzik a hétvégéd!!! De örülök, hogy eljutottál a barátnédhoz, biztos nagyonnagyon jólesett neki, hogy mellette vagy!!!! Egyébként én most a 21. héten vettem először észre, hogy terhes vagyok, mármint azon, hogy már gyorsabban fáradok... azért egy gyerek jó edzés Kép Flexa bútor rémlik, most jól felcsigáztál, megyek és utánanézek Kép

Lindi,
tündériek a képek, és nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás, és kettesben is tudtatok lenni!!!! Kép

Votiv,
jó mosógép rulez!!! Te, nem lehet, hogy Isti jutalékot kap a mosógépszerelőtől? Kép esetleg nem tűnt fel neked, hogy mostanában sok pénze van? Kép Dóci ma pénzt pakolt a mosógépbe, igazi pénzmosó Kép

Zuzmo,
szóval késik? Kép de gondolom, azért nem estek kétségbe, ha véletlenül bejelentkezik a kistesó? Kép

Zsanci,
tegnap megpusztultam a röhögéstől a jógázó varánuszon KépKép ezúton is köszi, hogy bearanyoztad az estém Kép

v
kisün

Fic,
látom, te is tudsz élni Kép
kisün

Ez az A cukrászda, ahová a torna után szoktunk menni. Tulajdonképpen ISTVÁN SÜTEMÉNYESHÁZA. Kép

Nyamnyamnyam
ficánka

sziasztok,
visszolvastam mert hogy ma nem dolgozunk mert ünnepelünk és b aludt és volt időm de már fent van így csak annyit tudok írni hogy NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT MINEDKINEK!!!!!!!!!!!!!!
jövök ha tudok.....

cupp
gigi,akinek semmire nincs idejeKép((((((((((((((((
Vendég

Kisün,
bezonyám! Kép de azért csokifagyi-rulez! Kép hogy van a pocid? látom, jól bírod magad! örülök!

Juc,
hüle száguldó! grrrrr! remélem, morogtál valamit!

Votiv,
éljen a jó mosógép!!! Kép

Lindi,
képek csodajók! mi majd március végén megyünk kolpingolni és karosozni Kép pihenés rulez!!!!
ficánka

BOLDOG NAPOT A BÁLINTOKNAK! (A többieknek is persze!) Kép

Moose,
vigyázz magatokra, mert ezek a cipelős-lépcsőzős sztorik pont olyanok, mint amikor Te szoktad mondani másoknak, hogy vigyázzanak jobban Kép

Lindi,
Nagyon jók a képek, és Gréti annyira szép és kedves!!!!!!
Csak azt nem tudom, hogy a víz azért olyan sötét, mert ez gyógyvíz? És abba bele lehet tenni a babát is?

JÖN A TAVASZ! MA is már kicsit melegebb volt... ÉS reggel felfigyeltem arra, hogy a madarak valahoy másként csicseregnek, sokkal hangosabban, szerintem ők is érzik a tavaszt! Kép

Blaye
blaye

Ancsi, te mekkora mennyiseget adsz Lencsinek ebedre, ill. koztes etkezesre?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic!

Akkor csak padlófék,gumiszag,álmélkodás,meglepődés,mit csinálsz Te marha!felkiáltás!

Itthon most pedig remegés...

Blaye!

Ugye tényleg jön a tavasz!?Kép

Zsan!

Én meg nem találom a perjelet a billentyűzetemen,ezért kivág-bemásol technikát alkalmazok.Én is szőkés erősen.
IKEA tali nem rossz,ott legalább kölkök is jól tudják érezni magukat kicsit.

Juc
20170114224602

Blaye,
én is azt figyeltem, hogy mekkora madárricsaj van reggel!!!! Kép hátha....

Fic,
pocak jól van, nagyon fickós kismama vagyok... még... Kép

v
kisün

Juc,
akkor végül is, előbb utóbb kihozták a rendes ágyat Somának???
és mit vársz egy puntóstól??? száguldoznak azok állandóan!!! csak a baj van velük!!!KépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vera,
Kép nekem nem is az volt vicces, h a Vari jógázik, hanem, hogy a 3,5 éves gyerekem olyan szavakat tud, amikről én az elmúlt 31 évben nem sokat hallottam...
mert tigris póz, meg kobra állás, az még oké. De szuptavacsrászon???KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

kisebbik szemem fénye épp meztelen fenékkel rohngászik fel és alá, és higyjétek el, sosem élvezte még ennyire a négykézlábazást...KépKép
és sosem rohant még ilyen gyorsan!!!

Szóval IKEJA tali??? MIKOR????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nekem még a jógázó varánusz is szokatlan Kép De ha majd óvodásDóci után egyik vagy másik macskát összecsomózott lábakkal találom, akkor nem fogok csodálkozni Kép
kisün

ja, és Dóci imááááád meztelen valaggal rohangászni, ilyenkor örömében toporzékol, aztán pisil, aztán anya takarít Kép jajj, már alig várom a nyarat, kertben nem kell feltörölni... Kép
kisün

Zuzmo, igen, orul, hogy at tudok menni. Es mindenfelet osszevissza beszelek neki babacuccos tapasztalataimrol (meg semmit nem vett es mar csak hat hete van elmeletileg szulesig), de a korhazi pakkot mar osszerakta.

Juc, lapok miatt nehogy pirongkodj, de azert mar lehet, hogy flexat nem mondtad, mikor mar irtam, hogy agyat keresek es magamnak kellett kinyomoznom mi a tuti, nahatmilyenvagy Kép szoval mondsz, hol vetted (en eddig csak kikaban es elso fenyobutor izemicsodasoknal lattam) es milyen matraccal (en latexre gondoltam) es hogy most 90x190 a matrac es 200 cm hosszu kerettel egyutt az egesz agy, vagy 90x200 a matrac es 210 az agy, mert kettot akarok venni es 4 meter a szoba es csak egyfelekeppen tudom elhelyezni, illetve kisnyulnak meg nem lesz jo haromevesen emeletes szerintem, ugyhogy csak ezen aggodok, hogy befer-e ket agy...

Kisun, www.flexa.dk es azert ez, mert egyreszt korbe van tokjo leesesgatlo korlatja, es meg varialhatod is haromfelebol (hogy egy szelen, mindket szelen vagy kozepen legyen a "kiszallo" resz) es mert marhamasszivnak tunik, es mert rendes felnottmeret, ugyhogy nem kell par ev mulva megint masikat venni es enyem gyereknek meg a franciaagy sem eleg, ugy lerug minket, hogy szornyu, ja es neztem mindenfele mas tomorfa agyakat, hogy esetleg gyartatok hozza korlatot, de asszem ez lesz a legjobb megoldas. Nem valami olcso, de ha husz evig jo lesz, akkor boven megerte Kép es ha megsem fer el ket agy a gyerekszobaban, akkor majd jol elkoltozunk Kép es enyem gyerek is nagyon porog mostanaban...

Blaye, teljesen igazad van, apa is mondta, hogy varjam meg, amig odaer... tokhuje vagyok, de maskor nem csinalok ilyet, tenyleg! es madarak is tenyleg!!
moose

Zsan!

Igen hozzájutottunk végül szuper jó kis Flexa ágyhoz!Imádják,Panna is azon ugrál mindig.

Puntosok meg tényleg hülyékKép

És Te hol találtad a meglévő jelzéseket mert én nem találom sehol a Dokumentációnál.

Igit látom magam előttKép

Béna Juc
20170114224602

Juc,
nem mondod, hogy csak egy sima micsinálsztemarha hagyta el ajakid? Nekem ilyekor sajna egész más jön a nyelvemre, ált.ban a sofőrt felszólítom, h édesanyját tegye boldoggá, aki egyébként ősi szakmát végez... szégyen vagy sem, de valahogy le kell vezetnem a feszültséget, és úgyse hallja, mert biztos, h telefonál közben és fel van húzva az ablak ugye...

Ma is megjártuk a szokásos útvonalunkat, annyian akartak segíteni, h már abban elfáradtam, hogy hálálkodtam vagy elhajtottam őket. (Ha már megragadtam a kocsit és felhajítottam a csípőmre, el ne kezdjék lerángatni rólam, mert grrr.)
Igen, Moose, én is 25 kilóra saccolom, és el sem tudom képzelni, h ezt pocakkal hogyan lehet megcselekedni, és utálom a telet, h minden meg van fagyva és olyan helyeken kell eltolni a kocsit, h inkább ölben viszem az egész cuccot...
És azt is rühellem, amikor 3-4 órát utazok babástul a fagyban, és a tanár, akihez megyek, nem tolja be a képét a suliba, és nem riaszt előre, h ne strapáljuk magunkat, szóval vártam Svábit a sarkon, hogy aszongya, h ez SEM a te napod, de nem jött.

Éljenek a fickós kimamák, a Bálintok meg a szerelmesek, és a nemBálintok és a "hülye-ámerikái-pénzköltős-ünnepet-csakazértse-ünneplős emberek is éljenek. Kép
neet
neet

Ikeja tali nekem is rulez lenne!!! Kép De ha nincs más, lehet, hogy megnézük ezt a MOM-ot jövő pénteken...bár tényleg jobb lenne egy olyan nap, hogy Zanza is tudjon jönni, ha már ilyen sokunknak hoz Mazsolát és Tádét Kép

Gigi Bálintjának, Pocak Balujának, Denizsa Bálintjának és az össze többi létező Bálintnak nagyon boldogságos névnapot!!! KépKépKép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Soma is 3 évesen kapta meg az emeletest ami ugye nem igazi emeletes,hanem olyan megemelt igazából.
ÉS KIKAban vettük és írtam is akkor róla,de azóta tényleg nem,bocs.
ÉS matrac?Hát az olyan izémicsodás,mit tudom én majd megnézem jó?
És minek veszel kettőt rögtön?Nagyon sok pénzikéd van?KépÉS a matrac mérete az a 90x200.Szóval kerettel együtt az több lesz.De menj KIKAba centivel és rongáld meg az eladónénit a kérdéseiddel,én is ezt tettem anno.Kép

Juc
20170114224602

HÉTVÉGÉN 15 fok lesz!!!!
neet
neet

VeraKép Második gyerekem várására majd ellesem tőled a fickós kismamaság titkátKép

MooseKép Jól összejött nekedKép sok +++++++++++++Kép

ZsanciKép Ha szereted az orvosi horrortörténeteket, szívesen részletezemKép elöljáróban csak annyit, hogy nem szerepelt benne az érzéstelenítés viszont volt egy fél milliméter széles és 10 centi hosszú tűnek hosszas monológjaKép És a főorvos úr lebarmolt erősen, amiért odamegyek hozzá a terhességnek ilyen késői szakaszábanKép

indianyo

Juc, amokfutok szornyuek... kossuk ossze a yarisos "ismerosommel"? Kép

Nyuszi ruhaban es anelkul is allatijokat szaladgal, csak az a lenyeg, hogy ne tudjuk elkapni es azt csinalni, amit terveztunk (pl pelenkacsere) Kép
moose

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra van most időm. Kép

Macs! Pókpocak nagyon cuki!!! Kép

Mása! Örülök, h újra hallok Felőled! Orsis kép nagyon cuki!! Kép

Lindi! Nagyon szépek vagytok a képeken, látszik, h jól éreztétek magatokat. Ugye szabad egy picit irigykedni? Kép

Bog! Köszi a mailt, amint lesz egy pici időm, írok! Kép

Mindenkinek köszönjük a névnapi köszöntőket!!! Kép
Mi is sok boldog névnapot kívánunk a többi Bálintkának!!! Kép
Kép

Kép
Kép
denizsa

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOK pelenkázni!!!!!
úúúúúúúúútálom a sz@r időt!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan mi tortent pelenkazas kozben???

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci,
ha reggel aranyos voltál és nem ordítottál, akkor most bepótolod? Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X