Juc, arra emlekszem, hogy irtad, hogy Somanak rendes nagy meretut 90x200 vettetek, de arra nem, hogy flexa, meg arra sem, hogy magas. Meg hogy eloszor csak matracon aludt es akkoris melletettel valami matracot, amire leeshet

vagy nem jol emleskzem? pedig ezeket az infokat nagyon sasoltam. meg egyaltan mindenfelet, amiket nalam tapasztaltabb mamak irnak

szoval csak azert gondoltam kettore, mert mi van, ha masfel ev mulva nem kapok mar ugyanilyet... nem akarok huszonotfele butort a lakasba, mar igy is van harom (nyir, fenyo es feher), szoval hogy tutira egyformak legyenek... meg ugye, kesobb barmikor csinalhatok beloluk emeleteset, mert ez olyan jol varialhato rendszer. es flexa katalogust kaptam a kikaban, de abban sem volt egyertelmu a meret.
Ja, es azt nem is irtam, hogy szombaton micsoda tortenelmi pillanat volt: nyuszi eloszor utazott bkv-n!! apaval felmentek a hegyre az autoert busszal, mert apa ivott egy pohar valamit a kollegakkal, ugyhogy penteken otthagyta a verdat. es allitolag egesz jol birta nyuszi, pedig husz percet kellett varniuk, mire elindult a jarmu. es nem akart apa oleben ulni, hanem kulon ulesen
Indi

de tartalekold a pluszokat sajat felhasznalasra, mert szerintem otthon pihengetni, raadasul apa nelkul sokkkkkkal nehezebb...
Zanza, holnap megyek es megveszem a meregdraga pluss kisvakondot (mert beletorodtem, hogy te csak Mazsolat tudsz szerezni

), mert nalunk kitort a kisvakond-laz es kisholgy egesz nap azt nezne. Ket konyvunk mar van, ugyhogy probalom azokkal is elterelni a tvtol, allati nehez.
Ada

mostmar gyogyuljatok es olvasgass, mert mindjart szulunk
Kriszta! Nem felejtettem am el a fotot, multheten csinaltunk is, de valami gond volt vele es nem lehetett attolteni a szamitosgepre, ugyhogy holnap ujra nekifutunk, jo?
Neet! Ez igaz?! Es ez mar a globalis felmelegedes? Tejoeg, jol beindult! Vagy csak a multheti tulorakat csusztatja le egyben a Rohadt Hideg?