Köszi! (a toka elnökség a tied, de a legnagyobb toka címért én még harcba szállnék
)2006.02.14 14:58
koszi a drukkokat!
nagyyon kis huncut vagy am,,muszaj megkerdeznem: mi az a gombafej- utalas. haaat, raereztel: Saci nem erti,,
sajnalom, de a komplexus listan jot rohogtem..
de jok a szinek,,legalabb tudod, hogy mind jol all. Ez a KArcsiii !!!
-ugyi .
holnaptol lesz a 2 het piheno?
tamponosok,
sziszatok ! hihihi 2006.02.14 15:59
De szuper, akkor mostmár nem kell egyeztetnem legközelebb kanapészín ügyben, mert Te majd megkorrigálod a képeket
Szilcsike
2006.02.14 18:25
Sajnos a toka-tüntetés kicsit macerássabb művelet ezért nem vállalok ilyent (mielött megkérdezitek ráncfelvarrást sem vállalok
- bár nektek még úgy sem kell). A program amit használtam: PhotoImpact (Ulead termék), de Photoshoppal is lehet ilyent csinálni.
és Barbi
már beszéltem a paksi erőművel a sugárzás hatékonysága miatt
, de a hatást csak holnap tudjuk lemérni. Mindenesetre Manda itt nevetgél a mai topikos termésen. Eddig pozitív
Sajnos vetkőztető progit nem találtam, így maradt a színezés...
Jó volt a TT csapat
és remélem hatásos volt a mai nap +++++++++++2006.02.14 22:50
Mondtam Viktornak, hogy inkább a húsféléket egye, ne a köretet. Meg is kérdezte a párom a pincérlányt a végén, hogy meg bírta ezt vki már enni. Azt mondta -nevetve- hogy egy pár...de ők is nagyon csodálkoztak rajta. Még a díszítést is bevágták a tányérról.
Kaptunk ingyen pezsgőt a kajcsihoz, ami kellőképp a fejünkbe is szállt. Egy pár dekát már sikerült ledolgoznunk ebből a rengeteg kajából
...de elégetése hosszabb kúrát igényel majd.
2006.02.15 11:35
2006.02.15 11:53
Az ülés nem esik jól, az biztos.
). Ja és eszem a fehérjét és nyomom a vizet, apa szigorúan fog ez ügyben
.
Drukkolok a kis eszkimóknak!
Egy Valentin napi randi muszáj jól sikerüljön! Neked is drukkolok. 2006.02.15 15:09
2006.02.15 17:57
) Majd holnapra az ágyához telepítem a netet, és akkor be tud számolni az "élményekről".
véletlenül sem akartalak megsérteni tegnap.
Mielőbbi gyógyulást!!! 2006.02.15 19:19
2006.02.15 19:23
en nem emelyegtem az utrotol. Szerintem te "csak" a babatol szedulsz, de annnak legalabb ertelme van. remelem nemsokara elmulnak a kellemetlen tunetek.++++ 2006.02.15 21:04