A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!

Juc:
gyógyuljon meg gyorsan a kicsi lány!!!

Fic:
micsoda édes vasgyúrod vanKép

Votiv:
köszönöm,csak tegnap nem voltam toppon.
És én szeretem B.P.-etKép

Indi:
akkor most már legalább a lábad rendben lesz?

petergabi

Jucus!! Soksoksoksoksok boldogsagosat!! Kép Kép

nagyon ON: korhazba anyakonyvezeshez milyen hazassagi kivonat vagy friss izemicsoda is kell? max hany hos? emlekszik meg valaki vagy kerdezzem meg toluk?

Zuzmo, Bogarka a szambol vette ki a szot, nekem is ugy tunik, hogy egyszer sokaig semmi, aztan meg millio uj dolgot csinal. Illetve altalaban a gyerektarsasag nagyon inspiralo hatassal van ra. Tenyleg, masfel evesek es anyukaik, mikor latogattok meg minket? Kép

Ancsi, Kika oldalan vannak fenn arak, de rosszul. http://www.1001fenyobutor.hu/ oldalon viszont meg rossz arak sincsenek. Majd irok, ki kideritettem.

Neet Kép Kép es ez a puszilkodos dolog nagyon sokaig tart am, nalunk mar vagy feleve, de mostmar csaladtagoknak nem, es nekunk is csak akkor ad, ha o ugy gondolja. Hiaba is kerunk. Viszont plussallatoknak rengeteget, meg macskanak is! Es nemcsak o ad, hanem a legtobb plussallat is ad, tegnap este peldaul egy csomo puszit kapott a macska Fules szamartol meg egy pirospolos ragcsalotol meg persze a gyerektol is Kép ugyhogy kenytelen is volt visszavonulni valami eldugodtabb helyre, mert mar nem birta az ostromot Kép meg plussallatok adnak a pocakomra is puszikat Kép suli meg grrrrrr Kép

Fickos Kisun, mondsz milyen tea is az igazi szerinted! vagy mar irtad, csak elfeledtem? es te tornazol? mer en neeeeem Kép csak a gyerek edz, de rendes gyakorlatokat sajnos nem csinalok...
moose

Blayenek igaza van, tényleg JÖN A TAVASZ! Egészen kellemes volt tegnap az idő, még sapka sem kellett nekem. És a madarak hangosabban csicseregnek, mintha ujjonganának! Kép

Neet,
nagyszülői örökség a kék szeme. Kép a vágása pedig anyai. meg a pilla is, csak az enyém seprű, az övé meg kunkori. most olvastam tegnapi kálváriád történetét Kép elhiszem, hogy megagrrrrrrrrrrr.

Kisün,
örülök, h jól vagy! mondanám, h azt tartja a mondás, h azért vannak nagyon jól a "fickós" kismamák, mert egy nő már attól jól érzi magát, hogy egy kis kukac van benne Kép (finomított verzió)

Oxi,
úúúúúúúúúúúgy örülök, olyan ügyesek vagytok, hogy csak na! és kicsit be is párásodott a szemem, ahogy magam elé képzeltem azokat a nagy kék szemeket ... Kép jövő hétfőn masz?
fic
ficánka

KépIgy éjszakáztunk.
20170114224602

FicKép Vincsenzó nagyon kis csavaros eszű fickónak látszik a képenKép Vajon min töri a fejét?Kép

GabiKépHát, vicces dolgokat produkál az élet: mára a másik lábujjamon is elkezdődött egy ugyanolyan pukli, mint ezen a bizonyoson volt két hete... Szóval 1. vándorgyulladás - esetleg terhességi cukorbajom lett, ezt ellenőrzöm 2. szervezetem öngyógyítást tart 3. még mindig sokat ugrálok és így akar a testem rávenni az ágyikómelegreKép Nem jajongok, végigcsinálom a kezelést a borogatásokkal, doktor szerint egyébként is a gyulladás végére mentem már odaKép

Bocsesz a reggeli fiziko-horrorértKép

Ma reggel a kevésbé pocsékabbik kereskedelmi csatornán részletes menetrendet kaptunk Liptai C és Szandi nevűek terhességéről és mibenlétéről - lapszemle ürügyén. Még jó hogy vannak ilyen műsorok, ahol a "sztárok" belügyeit ismerheti meg a nagyérdemű KépKépKép Engem inkább a barátaimé érdekelne mondjukKép

indianyo

Juc boldogsagos 18-at!Kép
Kép

Szegeny Panna!KépKépKép Jobbulast!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc,
már nagyon várom, h megnyisson a Bogárka park, és találkozhassunk, és ha minden jól megy Soma ehessen tortatetejét és Te láthasd Vincsenzót, akinek a szeme vágása és a homloka íve a zanyájáé Kép pedig régebb nem hasonlított ennyire, volt hogy egyáltalánsenem
Ha gondolod, próbáld ki Pannánál a Stodalt, Vnél szinte azonnal hatott. És a többi összes kanalasban van alkohol, meg még mindenféle sz.r, úgyhogy akkor inkább már ezt javasolnám.
Ez a takonykórság most nagyon durva, igyekezzetek gyorsan meggyógyulni! Kép

Gabi,
Kép köszi!
fic
ficánka

Szija Mindenki Kép

Moose,
egy éven belüli házassági anyakönyvi kivonat kell Kép még emléxem

Fic,
Vincsenzó nagyon stramm, jóképű fiatalember Kép

Jucus,
Pannának bulást!! +++
és még ajándékot is kapsz tőlem, szülinapodra is, meg a tegnapiért is Kép

Kép

Még leszek, de hív a hölgy, kaja-time Kép

Pussza Macs és Füli
macskanyu

Indi,
természetesen a rosszalkodáson. Kép na jó, nem olyan rossz ám ő, hanem inkább nagyon kíváncsi, igazi felfedező

Juc,
drága kicsi Pannának sok-sok drukk a gyors buláshoz!!!
fic
ficánka

JucKép Szegény kis PannaKép Gyógyula!!! Az a fülecske a feje alatt a válladon maga Zsici?Kép

indianyo

Moose:
ha jól tudom 3 hónapnál nem régebbi igazolás a házassági anyakönyvezőtől.Ha 11ker.ben volt az esküvőtök,akkor elég az eredeti.Legalább is nálunk ez volt.

petergabi

JUCUS!
BÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc!
Boldog szülinapot!! Pannának bulást!
Édes a tátott szájjal alvó pici lány. Kép
Kép

Fic!
Vincsenzónak tényleg gyönyörű kék szeme van, és milyen szépen ül már! Kép

Votiv!
Kösz, majd igyekszem felzárkózni a pletyizókhoz! Egyébként régebben nagyon járatos voltam sztárügyekben, csak aztán vhogy nem jutott időm rá... Ki tudja miért?! Kép

Bog! Kép
Úgy látom korán keltél ma... Kép Mi történt az éjjel? Fogzás vagy más ínyencségek?

Kép
Kép
denizsa

Zsan,Den!

Nektek is köszi!

Indi!

Igen,Õ büdös ZSici.Hiába van új,szép,jó illatú az nem köaz én gyerekemnek,még jó,hogy ezt is tudom mosni,elfogadja tisztán is de pár nap altt olyan büdi lesz.
20170114224602

Den!
Hát igen vsz. fog, jó kis szepszorral megfűszerezve...Kép

Zsan!
Tudsz nekem válaszolni coffea ügyben? Csak mert Anyukám jön dél körül, és vele tudnék hozatni Grétről. Plíííz!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
szegény pici Panna baba!!!Kép
De mondd meg neki, h gyorsan meg kell gyógyulnia, mert igy nem lesz igazi a party-ja!!!Kép És neki most iszonyat sokat kell majd buliznia, mert hiszen csak egyszer egyéves az ember!!!KépKépKép
Moose,
nekem azt mondták, egy évnél nem régebbi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Igenis értettem,amint felébred megmondom neki!
Juc
20170114224602

Moose!
köszi a bútorda címét. azt írják első magyar bútorda. erre flexát árulnak Kép. majd a Kikába is kinézünk, mi is nagy 2 m-est akarunk. matracot is ott lehet venni bele?vagy tartozék?

Jucus!
bódog 25-öst.
Panna és Zsici elég betegnek néznek ki. Kép buljanak hamar!

Macs, de szép ez a cica! olyan kafán rajzolsz!
nekem ne rajzolj, mert számomra nem sértés a tévesztés. inkább mesélj! Füli sokat szopizik? olyan kis Pocakpanna volt azon a képen, látszik, hogy jól tartod. megnőtt a tejcsi?

Ficánka!
V már szuperül ül. látom ott a párna hátul Kép . nekünk gyaxiznunk kell az "ülésbe húzást", és én is engedem, hogy magától dőljön bele a paplanba.

Lencse ma fél éves! az idő rohan! (azon röhögök, hogy Proone táblájában mi nem örexünk, csak a babák Kép

ancsipancsi

Ancsi!

Kösz,de mondom,hogy csak 18 az a 25!Kép
20170114224602

Megszületett BB Évi kisfia!!!Kép
éééés, meséljek még????KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Pont most olvastam én is!
Tök izgi,mi?!

De mi van Tüncikével,róla semmi friss hír ma?
És Norbi és Réka románca?Hát tőlük már kezdek Képlenni.
20170114224602

ez igen!!! ilyet mikor csinálnak a Pázmányon???? Vagy az ELTÉn??????
http://velvet.hu/onleany/onleanyhirek/?main:2006.02.14.&254380

és rohadjon meg az a szemét kamionos, aki halálra gázolt egy kisfiút ma reggel a zebrán!!!!
ilyen mocskok is vezethetnek autót!!!!!!! nagyon ....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bombera Krisztina terhes?????????????
éééééééééééééééés, akkor most a Liptai C is???
És a Szandi, hányadik gyerekét várja????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
én a kérdésed kibővíteném: bárhol máshol(suliban) hol van ilyen???!!!

Juc,
kiéheztél a bulvárhírekre? Kép

Ancsi,
köszönöm Kép Szívesen rajzolok neked is, meg bárkinek, akinek örömet szerzek vele, ha csak egy mosoly erejéig is. Főleg, ha tudom, ki minek örülne Kép
Fülöpke jól van, nagyokat eszik, szerencsére tejcsi van elég, bár délutánra mintha kevesebb lenne. De az éjjeli szopira már megint sok van. Kicsit lusta, mert nem szívesen szívja ki, pont a kalóriadúsabb végét,azért már dolgozni kéne, dehát hogy vesz rá az ember egy hathetest, hogy szívjon erősebben?? Kép Kép Viszont egyre többet "szövegel", bár inkább reggelente, de minden ébredéskor, ha megyek a kiságyához hatalmas vigyor vár Kép Kép

Bogárka,
coffea 15CH, félóránként két bogyó (nem a boironos nagyból) két órával az alvásidő előtt.
macskanyu

Zsanci,
Palikné asszony is terhes, meg Sárosdy Eszter is Kép Kép
macskanyu

Jucus!
úgy látszik rám jár a rúd. sosem találok el semmit veled kapcsolatban. mondjuk az éjszakás képen fáradtabb vagy, azért tűntél 25-nek. itt egy neked való torta:
Kép

Moose!
feltettem neked ide a kis papírkát, amit a Szt. Imrében adtak,hogy mit vigyünk a szülésre. töltsed le naívan.

http://www.kepfeltoltes.hu/060215/sz_l_szobai_csomag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ancsipancsi

Nyami!Kérem!Kép
20170114224602

Macs,
és ki szül majd a szentimrében???Kép Bogárkával meglátogatjuk!!!Kép
én kérek szépen rajzot!!! mondjuk egy barit, őket nagyon szeretem!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den!
Most van neki mozgásfejlődési ugrása. Kép Biztosan Tiéd nagyfiú is mindjárt ül!

Ancsi!
Bódog félévest szépséges Lencsédnek! Kép igen, párna az kell, mert azért még néha billegáris a nagy játékban.

MACITORTA RULEZ!
ficánka

Sziasztok

Juc,
BOLDOG 18at!Kép
Kicsi lányodnak jobbulást!

Ancsi,
BOLDOG FÉLÉVEST LENCSINEK! Kép

FLEXA ágy! Húúúú, jól megnéztem magunknak is Kép Mi is ilyet szeretnénk. Majmolunk benneteketKép Tényleg nagyon jó! Mire a kistesó jön, addig meg szeretnénk venni. Orsinak is ez lesz a következő ágya. Bár a mostani kiságy átalakítható heverővé. Nekem a flexa lett a favoritKép

Nem is kell újságot vennem. Minden pletyiről itt értesülök.Kép

Fic,
Na, egy ilyen kis kékszemű fiúcskát elbirok képzelni Orsim mellé KépKépKép (úgy csinálok, mint a C.kategória fiatalon kinézem jövendőbelit O. Már csak a vagyona érdekelKép De az a játékálvany is elegendőKép) A Den fiúcskája is tetszik. Majd csak összejön valameikKép

Zsan,
KépkisfiúKépKépKép..... kamion.... Ilyenkor úgy összeszorúl a szívem. Borzalmas dolgok ezek KépKépKép Az a legnagyobb gáz, hogy az ilyenek kb. max. 10 évet kapnak, vagy még annyit se.....

Indi,
másik lábújjKép aaaajjjaj..... Most már aztán elég. Ne legyen már több semmi jó?!+++++++++++

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

probiotikumokról lesz szó a klubrádióban most. (politika mentes, babás műsor. csak tudnám, miért a gyurcsány feleségével fognak erről beszélni???Kép)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsanciKép Nagyon naprakész vagyok a mai műsorból: Liptai C 4 hónapos, Szandi nevű 8 hónapos és 3. gyerekét várja, Bormbera K. talán 7 vagy 8 hónapos? és 2. gyerekét. Gondolom, holnap már majd UH-felvételeket is láthatunk a bébikrőlKép

De ki az a BB ÉVi?? Bocs, biztos éppen Indiában voltam abban a hónapban, amikor ő sztár volt... valami dalospacsirta?

indianyo

Indi,
a big brothrer cimű valóságsó első nyertese, Párkányi Évi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,

ez a "politikamentes" műsor, olyan, mint a cukor light, vagy az instant víz... Kép

és itt a barid Kép KépKép

Indi,
az égegyvilágon semmit nem vesztettél, hogy kimaradt a big bráner Kép
lábadnak meg gyógyulást Kép
macskanyu

Üdv Mindenkinek!

Bocsánat a hütlenségért, De eltüntem 3 hétre mert a tesómék elmentek nászutazgatni Dominikára (a 27 fokba szegénykék) és mi voltunk a házörzők meg az állatfarmot is el kellett látni.

Jól vagyunk a csajok állnak egyedül, Beni meg eszeveszett dumákat nyom.

??????????
Valaki írt egy honlapot ahol gyerek bútorok vannak és ott van olyan ceruza lábú szék amit nagyon keresek. Kérlek írjátok meg újra a címet.

Pusza Kókusz
kókuszdió

És képzeljétek, tegnap itt jártak Pocakék, teljes gyerekhaddal, úgyhogy a nappali szőnyege tele volt gyerekkel és be is teszek egy képet a két aprócskáról Kép Kép

Kép
macskanyu

Kedves Leánykák!

Új gyermek vagyok itten és a segítségetekre volna szükségem.
Boldog, harmadik hónapba járunk, ennél tökéletesebb terhességre nem is számíthattam(csak a cicik nőttek megKép
Orvosommal (Dr Bálint Mihály) sajnos csak egyszer találkoztam mert mindig szülni van(de mivel panaszmentes vagyok nem kellett soha megvárnom) KösssziKép
Szóval tud vki egy-két infót a dokiról?
A hab a tortán, hogy szabin lesz augusztusban.
( az én formám) Gondoltam rá, most kellene váltani és megismerni egy olyan orvost aki tán le is vezeti majd a szülést. Ebben is kérnék Tőletek "ajánlatot"!
Szülésznő?? Vki gyengéd és segítőkész?Kép
Tanfolyamra mikortól kell járni?
Március 2.-án megyek AFP-re, gondolom még ráér..
Milyenek a szobák? Mit érdemes választani? (Nagyon érdekel az alternatív szülőszoba, van vkinek tapasztalata?) (jahh és mi mennyi?-szobák- csak kííííváncsiságból)
Szorri a sok kérdésért de még zöldfülű vagyok e tekintetben.
Köszönöm a segítséget és Mindenkinek jó babábázást, babavárást kívánok!Kép
D.
déé

Tegnap itt volt az anyósom, megmutattam neki az elmúlt pár nap fórumos babaképeit. Nagy sikerült volt! Még sosem láttam így tűzbe jönni, alig tudtam lepattintani a számítógépről! Õt, aki egyébként utálja a szgépet... Kép Kép Kép Úgyhogy mindenki fogadja az ő gratulációit is!

Ancsi!
Isten éltesse a féléves Lencsét! Kép Remélem továbbra is szépen kajcsizik. Bálintka a héten a banános almát nyomja, nagyon bejön neki. Semmi fintor vagy ilyenek, és még mosolygott is a végén!

Mása!
Szóval már másik ágyon töröd a fejed... Hogy döntöttetek? Beindul a kistesó projekt? Kép

Fic!
Tök jók ezek a fejlődő ugrások! Én kisfiúm még csak támogatással ül... de négykézlábazni nagyon szeret.
Új módi nálunk éjszaka: a mellettünk lévő ágyából átmászik mellém vagy egészen fel az ágy tetejéig. Ma éjjel is a párnámon találtam a buksiját. Ez csak azért érdekes, mert nappal csak hátrafelé tud mászni, éjjel meg csak előre Kép Kép Kép

Macs!
A macska és a bari is nagyon rulez Kép

Indi!
Lábujjaknak bulást!

Úgy látom hamarosan igazi bébi-bumm lesz a "sztárvilágban", lesz miről pletyizni lányok... Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Szia Déé,

Üdv itt, a pocakoddal együtt.Nekem nem a Bálint doki volt az orvosom, de majd jönnek a csajok és adnak neked választ Kép
Szülésznők mind jók és nagyon kedvesek, segítőkészek, általában a doki szokta ajánlani azt, akivel a legszívesebben dolgozik együtt. Az én szülésznőm Váradiné Ica,csak jót tudok róla mondani Kép Egy és kétágyas szobák vannak, az egyágyasért kell fizetni, azthiszem 5000e ft/nap. Ha minden ok, akkor szülés után 4napig vagytok bent. Szülőszobák egyágyasak, barátságosak. Az alternatívban csak jártam, de a sztimre honlapján te is megnézheted a képeket, de a szülésznőd-ha lesz-is végig fog vezetni.
Bármi kérdésed van, biztos mindig van itt valaki, aki segíteni fog Kép Kép
macskanyu

Dee, nezd meg ezt:
http://imreszul.neologik.hu/index.php
Itt vannak kepek a szuloszobakrol is!
Balint Mihalyt szemelyesen nem ismerem, de nepszeru orvos. Talan ezert is talalkozol vele keveset.Kép Az en orvosom is aug-ban szokott szabadsagra menni, igy ot nem ajanlanam (egyebkent igen!Kép).
Szulesznok: mind nagyon nagyon jooo! Nekem Czakker Judit volt.
Tanfolyamra vannak idopontok, amelyik a legjobban megfelel. En nem sorrendben jartam, hanem eppen mikor raertem. Sokan szoktak lenni.

Macs.Kép

Kokusz, megkaptad a mailt????

Most csak ennyi.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi? Liptai Klau terhes????? ez most igaz?

Dé!
Isten (meg a babád) hozott nálunk!
én csak dióhéjban, mert sül a süti, amit Babm fél éves és Jucus 18 éves szülinapja tiszteletrére sütök MAGAMNAK, és oda kell figyelnem Kép
..
Dokidat nem ismerem, Bálint Balázsnál "szültem". (császárral) a szülőszobákért nem kell fizetni (tudtommal), az egyágyas szobáért már igen, nem tudom mennyit (kb. 5eFt/nap), nem próbáltam. sokan erre, sokan arra esküsznek, mindkettőnek meg van előnye, hátránya.
tanfolyam hasznos, de persze nem kötelező. nézd ki a neked tetsző előadásokat, és azokra is menj el. az én dokim azt pártolja, hogy ne tanuljunk meg előre "szülni", mert szülés közben lehet, hogy mást kell csinálni, ők úgyis mindig mondják, hogy mit tegyen az ember.
sok doki csak pár szülésznővel szeret együtt dolgozni, így ha meglesz a végleges dokid, őt kérdezd meg, hogy melyik bábákat ajánlja, és utána mindenki elmondja, hogy kinek melyik és miért tetszett. tkp úgy hallottam, hogy kis kivétellel az összes jó. (én egy morcossal találkoztam, nála nem szültem volna)

Kókusz!
már tökre hiányoltunk. aszittem elmentetek Amcsiba filmezni a csajokkal Kép

Macs!
irigyellek, hogy ennyi lelkesedésed van Füli mellett, hogy vendégeket tudsz fogadni. a te idődben én olyan egy lusta dög voltam, hogy alig akartam valakit fogadni, mert Lencsém folyton sírt, folyton fejtem, szóval ... de már megváltozott. Kép most már szívesen látok bárkit, úgyhogy jöhettek Kép Kép Kép

ancsipancsi

Macs,
köszi szépen!!!!!
Dééé,
enyim Molnár Gabi volt (szülésznő), és ő is jó!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, szulinap? boldogsagosat neked!Kép
film: elvileg Zanza intezi nekem. gondolom, amennyire Mazsolai es Tadei engedikKép

Ancsi, boldog feleveset a kicsilanynak!Kép

a kepek mind-mind edesek! de ezt nem is kell mondaniKép

ja es persze szep napot mindenkinekKépKép
majd meg bekukkantokKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Den,
nappal hátra, éjjel előre mászas naggyon teccik Kép Éééés igen , kistesó is jöhet Kép Legkésőbb nyár elején szeretnénk összehozni. Mert teccik a flexa ágy Kép

Déé,
üdv ittKép A lányok már megírták, hogy hol tudsz utána nézzni a dolgoknak. Én annit írnék, hogy szerintem, ha pont aug. megy el a dokid szabira, tuti "átad" valakinek. És a Sz Imrében minden doki jó. Kivéve eggyetKép azt nem igazán ajánlanám, mert elég sok negatív dolgot hallottam róla
Nekem nem volt fogadott szülésznőm, így ügyeletes szül. nőnél szűltem. Nagyon kedves volt és teljesen meg voltam vele elégedve Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,

tegnap, pl. Fülinek is nyűgös napja volt, de sétálás-seggrázogatás közben is tudtunk pletyózni Pocakkal Kép meg sétálni-bevásárolni is voltunk. Itthonról még csak rövidkéket megyünk, mert azért aprócska még, de addig legalább tud szundikálni, ha egyébként nyűgös is. És nem csoda, ha tele vagyok enördzsivel, mert egyrészt az éjjelek zömét átalusszuk, másrészt remek Zapája van a dednek és rengeteget segít,amikor itthon van. Ahogy egyre jobb lesz az idő, jobban-többet megyünk csavarogni mindenfelé Kép
macskanyu

Sziasztok,

Fanni nem igazán viseli a fórumozásomat, igy sajna csak ritkán tudok olvasni és írni.

Ancsi: boldog felediket Lencsinek.

Fic: Vince milyen 6almas már és nagyon helyes kispasi.

Babaképek: nagyon aranyosak, Fanniannyit mondott rájuk, hogy bababaaaaaaa és mosolygott.

Ancsi. vigyázz mert élek a meghívással.Magdi: Orsi eszi a pépet?

Indi: lábadnak jobbulást. Vigyázz magatokra.

Jaj. még meg sem köszöntem a dvd filmes válaszokat. Előre is köszi mindenkinek aki tud nekem írni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Kókusz
"állós" csajokról és "dumás" fiadról raksz fel képet?? biztos sokat változtakKép

Ancsi,
mi lesz Lencse ünnepi menüje???Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs!
Kösz, azóta már beszéltem Zsannal is telefonon Kép...még mielőtt bárki azt gondolná, hogy Zsanci egy figyelmetlen nőci és nem válaszol nekem!

Gabi!
Megkaptam a méled...és rengeteg gondolat összegyűlt bennem, úgyhogy aszem csak az este lesz alkalmas arra, hogy válaszoljak...remélem nem dőlök ki...bár a mai éjszaka után azon se csodálkoznék, ha fél8-kor belealudnék az altatásba Kép

Bulvárpletyi: igen, B.K. tényleg terhes, áprilisra várják a kislányt, Nórát...épp 2 év lesz ott is a korkülönbség (in: eheti Nőklapja Kép)

Na megyek, ebédidő...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Johi,

esziKép, de csak úgy, ha a tápihoz, vagy az anyatejhez keverem Kép Jól felhízlalomKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jaj, most látom csak, hogy úgy írtam, hogy nem frissítettem...Kép

Johi!
Neked is megy majd a mél! Kép

Ancsi!
Boldog felediket Lencsének!!! Kép

Zsan!
B.K szentimrés Kép Legalábbis az elsőt ott szülte, ha jól tudom Kép Na, megyünk??? Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?