A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi, nagyon nagyon koszi, hogy megirtad Lencsi kajolasat! Azert kerdeztem, mert estenkent csak kap Kati egy kis rizspepet, es nem tudtam, hogy mennyi legyen a max. mennyiseg.

Recca, tessek itten is aktivkodni!

Fic, Vincet szeretnem mar eloben is latni. Ma tanfolyasolsz?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Wow lányok köszi az infókat!
Tündériek vagytok!..Kép
Lehet az lesz végül is a legjobb, mikor majd megyek megkérdezem, hogy egyébként is ki vette volna át a "melót" augusztusban és már most ahhoz kéne járni...
(Hmm okos gondolatKép
Biztos lesznek még kérdések ezer most is utána is..Kép
Van vki aki olyan fiatal kis krumplit hord a szíve alatt mint én??Kép

Ancsi de megkívántam a sütidet de mostanában ezen nem is csodálkozom..Kép
déé

Ancsi,

Lencsédnek küldök én is egy tortát, a félévesére, ha már a valódit te burkolod be Kép Kép
Kép
macskanyu

Huuu, mar itt tartunk!Kép

Boldog felevest Lencsinek!Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Déé,

azt hiszem ilyen fiatalka nincs, de van több másodikbabás, akik 6-7 hónapos pocakosok Kép
macskanyu

Sziasztok!

Hát nem fogjátok elhinni mekkora mázlim van!Kép
Bevonultam ma reggel a H-ba, hogy befekszem, erre a doki közli, hogy fertőzés miatt lezártak egy kórtermet, így nem tud befektetni! Nem baj, ha be kell járni az infúzióra? Azthittem kiugrom a bőrömből örömömben!Kép Szóval nem kell itthagynom Timit, csak naponta bemegyek, lefolyik a fúzió és jöhetek haza!KépKépKép

Egy kis komment ahhoz, amit eddig sikerült visszaolvasnom nagyon szelektíven!

Juc!
Boldog szülinapot!Kép Pannának jobbulást!Kép

Déé!
Üdv közöttünk!Kép

Zsan, Juc!
Én Norbi és Réka mútkori Fókuszos (vagy Aktív volt? Mindegy!) ömlengésétől kaptam kis híján hányingert! Na, meg attól, hogy 20-szor elmondták, hogy tessék így kell boldogan és egészségesen élni! Hát igen, úgy lehet egészségesen élni, ha az embernek nem kell kidolgoznia a belét, hogy megéljen, meg tud venni mindenféle egészséges kaját és mellesleg sportolni is azért tud, mert az a munkája!

ILdi
ildi76

Ildi, ez nagyon joooo!KépKépKép
Gondoltam is ra, hogy infuzio miatt miert kell ott aludnod!Kép De jo hogy megsem igy lett!Kép
Nem is tudod mennyire orulok! Tudod lelkifurdim volt, hogy ma befekszel en meg nem irtam semmi biztatot, pedig emlekszem anno te voltal a ritka kivetel, aki hozzam szolt! Bizony!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Déé,
jó gondolat Kép Én is dokit váltotam az elején. de én azért, mert nem volt meg a teljes bizalom...... Szerintem nyugodtan megbeszélheted a dokiddal a dolgokat. Biztos megérti Kép
És van itt még kismama Kép

Ancsi,
én is megnéztem Lencsi étkezési izémicsodáját Kép O. sem eszi meg soxor az adagját.

De most elárulom, milyen süsü vagyok Kép Kb. egy hete vettem észre, hogy lányom 1-es aventos cumival eszik. Szegénykém, úgy szívta, hogy "behorpadt" a homloka is KépKép Ezért nem evett sokat, mert belefáradt!! Kép De most már van megfelelő cumi. És láss csodát, 5 perc alatt benyalja a mennyiséget. Úgy szégyellem magam emiattKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi,

Kép Kép Kép
nagyon örülök Kép
és Norbis hsz.-eddel egyetértek Kép
macskanyu

Ildi,
DEJÓÓÓÓÓÓÓÓ Kép Ez tök jó hír,(nem a fertőzős izé, hanem az, hogy csak az infulzióra kell berobogni) HURRÁKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Helló!

Bocsi, hogy én mindig eltűnök aztán meg feltűnök Kép, de a múlt héten végig a szüleimnél voltunk, mert mennem kellett suliba és akkor már ott maradtam egész hétre. De most Bendi egész jól eljátszik magában. Kép Így engedélyez nekem egy kis netezést. Bár már idejött és fúrja a fejét a combomba, ahogy ülök a széken. Kép Amúgy annyira imádom, olyan hihetetlen jó ez az anyaság dolog. Kép

Boldog 18. szülinapot Jucus! Kép Kép

Lencsinek meg Boldog fél éveset! Kép

Na majd még jövök, de egyelőre Bendi rákezdett a nyafira, megetetem (betömöm a száját), hátha akkor helyreáll a lelki békéje. Kép

ruz
ruzicsky

Bogárka,
majd megyünk bulvár-látogatásra!!!Kép és Votiv meg megirja!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs!Nem is baj, hogy profik között vagyok...:P

És köszönöm Mindenkinek a szíves fogadtatást:D

Szmagdi! Igazad van, biztos olyat ajánl akit szakmailag is jónak tart..
Bár rosszat nem hallottam a dokikról sem..Kép jó hammázást a picinek és ne aggódj most bepótólja majd!:P

Sztori:
Az egyik ismerősömnek aki itt szült az epidurálisnál azt mondták ez itt nem szokás és nem adtak neki...szegény megszenvedett a babóval..

Mondjuk, ha már a párom összes felmenőjét megemlítettem a fájások között üdítőleg hathat egy ilyen fájdalomcsillapító..
Lehet, ő későn szólt..(vagy télleg nem divat :/? )
Back to the nature...Kép
déé

Dorka!
Katinka tudja ám, hogy mennyi kell neki, szerintem rizspépből se eszi túl magát. Lencsim (hiába vasgyúró) ha nem kell neki már valami, kiköpi. szóval nem tudom mennyi egy adag (ha létezik ilyen egyáltalán), de azt nyugisan add neki estére. figyeld meg, ha többet adsz (fokozatosan), egyszer csak meg fog állni, és a végét nem kéri. és nincs mit. és téged is szívesen látunk Lencsémmel, mert hasonló korú gyerekekkel szívesen barátkozunk Kép

Johi!
nyugodtan!

Ildi!
mikor szomorúan írtad, hogy kórházba mégy, még írtam is, hogy nekem (habár az csak értágító injekció volt a burámra Kép ) ambulánsan adták az infut, ki-be jártam. azért gondolom mikor lefolyik, még kicsit pihensz, aztán indulhatsz haza. én a gégére jártam, oda még Lencsét is bevinném, elüldögélne a kocsiban, amíg lefolyik. nekem ált. mindig olyan szobát adtak, ahol nem volt beteg, csak mi, infúiósok.
szóval tök jó hír, hogy maradsz otthon!! Kép

Másenykám! Málenkij Drúgom!
szegény kis gyévocská, ahogy elképzelem a horpadt galaváját! Kép én szépen sorban mindig újabbat adtam neki, de a dvá meg a tri mindig 1 hóval korábban rákerült az üvegre Kép, most meg csetürrel nyomjuk. nálunk is megunta a szlopálást, és abból indultam ki, hogy (beindult fej vagyok)elejében úgyis 0-6-hós más (ömlős) cumival etettük, s csak 1-2 hónap után vettünk Aventet. Lencsi éppen szpáttyol, de az úlicán mostanában tök sok szirénázó jármű rohangál (talán a milicik?), és minden ilyenre felriad szegény. Kép

rostkexet sütöttem, ez nem való senki másba Kép, úgyhogy köszi Macskám a tortarajzot. ezt befalhatja Lencse.

ancsipancsi

Mása!
Na ne szégyelld magad a cumi miatt! Előfordul az ilyen.
Képzeld, tegnap itt volt anyósom, és elmesélte, h a kisebbik fia (a sógorom) sem akart szopizni, amikor pici volt (csak cumisüvegből evett tápszert), de aztán leszoktatta róla. Kérdeztem, h hogyan? Hát úgy, h kiéheztette! Égnek állt a hajam és kérdeztem, hogy csinálta? Úgy, h másfél napig nem adott neki enni, csak 1-1 korty teát, hogy ki ne száradjon, és rendszeresen megkínálta cicivel, h abból egyen ha akar. És másfél nap múlva a pici elkezdett szopni, onnantól kezdve nem volt gond. Ezt csak érdekességnek írtam, NE próbáld ki, Orsinak úgy jó, ahogy van! Kép

Kép
Kép
denizsa

Déé,

igazából én nem is akartam előtte sem semmilyen fájdalom csillapítót és közben sem jutott eszembe, hogy kérjek, pedig a legvégén eléggé hangokodtam Kép Kép de az sem jutott eszembe, hogy bárki felmenőit szidjam, mert a két fájás közt pihentem, meg készültem a köv. fájásra. De én nem vok mérvadó, mert össz-vissz másfél ténylegesen fájdalmas órám volt Kép
De szülésznénim az első nst-kor elmesélte az összes lehetőséget előnyével-hátrányával és az eda-t is említette. Elvileg érdemes előre szólni, ha gondolkodsz ilyesmin, hogy ők is jobban tudjanak készülni..
macskanyu

hangoSkodtam..Kép bocs
macskanyu

HÚÚ Macs! a rövidítésekben még nem vagyok olya jártas..Az eda talán a gerinces..Kép
Igenigen büszke vagyok Rád meg a hasonló erős kismamákra de így az út elején még nagyon rémísztőnek tűnik a szülés pillanata (a fájdalomra gondolok.) jó sztorikat hallottam -mondjuk úgy kissé elbátortalanodik az emberKép
Mik a hátrányai?
Most még úgy gondolom a fájdalmat elég jól bírom az átjárhatósági sem volt egy robbiviliemsz koncert de túléltem Kép
Bár ezt nem akarom egy szüléssel összehasonlítani! nem is lehet..
Még az is lehet, hogy nem lesz olya vészes mint ahogy gondolom..de ez még nagyon messze van (sajnos) Kép
déé

Dééé,
a fájdalom lesz a legkevésbé fontos, hidd el! Pedig én is féltem a fájdalomtól. Mindkétszer!!! Irtóra féltem!! De sztem ezen az eda sem segitene...
egyébként tényleg nem preferálják, nem tudom miért...hadd szüljön már mindenki úgy, ahogy a NEKI és persze babájának a legjobb...de azt nem nagyon tudjuk, mi a jó a babának, ugyi???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Déé,
hát először is ez merőben szubjektív dolog,hogy kinek mi "fáj", meg mekkora a fájdalomküszöbe. Az is teljesen eltérő, hogy kinek meddig tart a szülés, mennyi a tágulási idő..Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Oké, hogy fájdalmas a dolog, de ez valahogy teljesen más fájdalom, mint bármi más, ami fájdalmas. Ez valahogy "jó" fájdalom, mert én legalább is végig arra koncentráltam, hogy mindjárt találkozom a pocaklakómmal és ezért szinte vártam a köv fájást, hogy minél előbb bekövetkezzen ez a pillanat, meg pesze túl is szeretne lenni rajta az ember lánya.
Meg azért sem nem akartam fájdalomcsillt. részben át akartam élni a szülést, részben meg idegenkedem minden (orvosi)beavatkozástól.Szívem szerint egy csendes sarokban, egyedül szültem volna meg a bébit. Eda=epidurális érzéstelenítés, valóban a gerincbe adják, hátránya, hogy a baba aluszékonyabb lesz tőle az első napokban ,mint normálisan lenne.
Rémtörténetekkel meg ne engedd befolyásolni magad, ez a te saját kalandod lesz a babával és mások esetleges rossz tapasztalatai nem biztos, hogy nálad is jelentkeznek. Mennél pozitívabban állsz hozzá, annál könnyebb és szebb lesz az egész.
De mondom, ez csak az én véleményem és tapasztalatom, mások, lehet, teljesen másképp élték meg Kép Kép
macskanyu

Schóbert Norbi a klubrádióban!!Kép

Én boldog vagyok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Déé! Kép
Üdv itt!
Én sem ismerem Bálint M.-t, de Faludi dokit tudom ajánlani. Õ az sztk-ban is rendel és magánja is van. Hozzá jártam gondozásra és nála is szültem, nagyon kedvelem. Szülésznőt nem fogadtam, az ügyeletes segédkezett. Szerintem is jobb, ha mielőbb megkeresed a megfelelő dokit, ha a Tied bizti nem lesz elérhető akkor amikor kell.
Ha először szülsz, szerintem érdemes elmenni az előadássorozatra is, nem kötelező és ingyenes, és tényleg sokan szoktak lenni. Nemcsak a szüléssel kapcsolatos dolgok kerülnek szóba, hanem a kórházi szokásokról is info-kat szerezhetsz, és kérdezhetsz is. Többek között a fájdalomcsillapításról is van előadás, ha jól emlékszem.
Terhestorna is van a kórházban, később arra is érdemes járnod, ha van kedved. Egy nagyon kedves nő tartja, sok kismama van, ha jó idő van, a kertben tornáznak.
Én a hagyományos szülőszobában szültem, de láttam az alternatívot is. A hagyományosak is nagyon modernek, nekem bejött. Én megkértem az egyik szülésznőt, és ő körbevezetett, mindent megmutatott, szóval szerintem is érdemes megnézni szülés előtt, mert nem "teljesen idegen" környezetbe kerülsz, ha szülsz.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de csak szólj, ha van kérdésed, itt a fórumon bizti kapsz választ mindenre. Kép

Kép
Kép
denizsa

Bogárka:
ráér,inkább pihenj,ha tudsz.Elég strapa lehetett az éjszakátokKépNekem is 1 napomba telt,mire összehoztam.

Den:
amit írtál anyósod módszeréről...jaj!!!

Déé:
üdv. itt
Én Bálint Sándornál szültem többször is,imádom!A testvérréről is csupa jót hallani,sőt a fiáról is.Esetleg tudakold meg,hátha a fia éppen akkor lesz.A legutolsó szülésemnél is fenn állt,hogy pont nem lesz ott a dokim és akkor a tesójára bízott.De mi inkább"megvártuk"Kép
Szerintem is jobb ezt előre letudni!Szülésznőm,mint Zsannak:Molnár Gabi volt.Nagyon meg voltam vele elégedve,pedig nem fogadott volt.Én eddig nem hallottam rossz szülésznőről egyébként a szentimrében.
Fájás:"ej ráérünk arra még",ilyennel ne is foglalkozz egyenlőre!Majd ha ott leszel...

Indi:
jaj!Ez nem túl jó hírKép
Még jó,hogy csak 2 van belőleKépEgyébként fel is vágták v. azt azért nem kellett?

Moose:
bocs,ezek szerint az infóm tévesKép

petergabi

Most mondjátok meg, mit tegyek!!??
Igi du-ként nem akar aludni, de már hulla fáradt, csak a kezemben van el. 10 percenként leteszem, de kicsi szopi, és kész. Játszik tovább. fél percre egyedül van, majd jön a nyügi és a lábrángatás, felvevés, stb...és még ha lehúzom a redőnyt, az sem használ!!!
nem alszik, aztán meg már megyünk B-ért az oviba, akkor út közben sem alszik, és igy megy ez már hetek óta...Pedig álmos. Én meg nem birom egész du-n kézben fogni. És képzeljétek el, milyen az öltözködés ilyenkor...
már annyira várom a nyarat, h legalább öltözni ne kelljen...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
naggyon de nagyon teccik az orosz tudásodKép vigyorogtam egy csomót rajta Kép Figyi, nemtudod melyik az a könyv amit régebben ajálgattatok??? ElfelejtettemKép Amiben oroszos izék vannak,hm?

Den,
Háááát, nem semmi amit az anyósod csináltKép. Én ezt nem merem. Szegény sógorod. Nem hatott ki rá az éheztetés? Kép Inkább fejek napi 4x 5x vagy többször is, de nem éheztetem a leányzót. Külömben is, Ancsi már mondta, hogy nekünk a fejésért valami mittoménmicsoda jár (kitüntetés) Kép

Déé,
én csatlakoznék az előttem szólókhoz. Kinek milyen a fájdalomküszöbe. Ne vegyél figyelembe semmi rosszat a szülésről. Én, special, este nyolckor úgy mentem be a szülőszobába, hogy nem gondoltam azt, hogy három óra múlva megszülök. Utolsó percig nem voltak rendszeres fájásaim.
EDA nekem nem túl szimpi. Mert nem érzed, mikor kell nyomni. Jó, a gépről nézik mikor jön a fájás és szólnak, hogy nyomj. De az mégsem olyan..... Ahogy Macs is írta ez "jó" fájdalom. Mert percröl- percre közelebb van az a pillanat, hogy megfoghatod a bébicseket Kép Mindenesetre, ha az EDA-t akarod, szólj előre Kép A lényeg hogy neked és a babónak jó legyen.
Ha most azt mondanák, menjek be szűlni - megtenném, komolyan!!!! Naggyon jó és felejthetetlen dolog a fájdalmaival együtt Kép Ne félj tőle Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nnna ezt 2x sikreült.......

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Megjelent Mo-on a madárinfluenza!!!Kép
isten rettegés hozott !!!!
hurrááá

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mása!
a címe Mechanikus narancs (vagy Gépnarancs?). én csak sajna a múvit láttam, a búkocskát nem olvastam. orosz tudásom = zéró.

Gabi, Den!
azért nem is olyan szörnyű az a módszer, csak első hallásra borzongatja meg az embert. hiszen a kórházban sem adnak kaját a dednek, akár 5 napig sem. nekem aszonták, nem kell oda kaja, majd lesz tejem, a babák kibírják több napig, csak hogy ne menjen le a cukruk, ne száradjanak ki, kell egy kis cukrosvíz. nem volt szívem 3 nap után tovább éheztetni, mert fogyott, de állítólag ez így szokott lenni. lehet, hogy ezzel rontottam el a szopitémát.

ancsipancsi

Mása!
Nem azért írtam, h mit csinált anyósom, h Te is ezt csináld!! Direkt odaírtam, h csak érdekességnek! Én is hátast dobtam tőle, nem lennék képes éheztetni egy bébit. Egyébként Ancsinak igaza van, Ti tényleg kitüntetést érdemeltek a sok fejésért! Kép

Kép
Kép
denizsa

A múltkoriban sokatok említett kellemetlen élményeket az OFFI-val kapcsolatban, nos kérdésem: Van valakinek az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Irodánál (OFFI)ismerőse, aki esetleg enyhíthetné a megpróbáltatásaimat? Mert ráadásul SOS kéne a fordítás, hogy még meglegyen a házassági anyakönyvi kivonatunk a szülésig!!!! KöszikeKép

indianyo

Déé

Én kaptam EDA-bár ők végig peridurális érzéstelenítésnek hívták, nem tudom mi a különbség...de ha elmész a kórházba az ezzel kapcsolatos előadásra ott mindent elmondanak. Kép

Szóval én sem úgy készültem, hogy így akarok szülni és nem is így szültem csak vajúdtam, hm. ennél bonyolultabban már nem is írhatnám... Szóval szerintem az lenne a legjobb, ha a kórházban mindenki úgy dönthetne ahogy akar, vagyis ahogy nálam is én nem akartam semmilyen érzéstelenítést, de miután már 8 órája fájtam, tágulás meg semmi és már nagyon-nagyon fáradt voltam és senki nem tudta megmondani, hogy vajon meddig lesz ez még így...na akkor mondtam azt, hogy nekem mindegy, hogy mit csak adjanak valami érzéstelenítést, és szerencsére adtak. Kép És ez valami nagyon jó dolog volt nekem akkor, mert a fájdalmat mintha elvágták volna, tényleg semmit nem éreztem belőle. A kitolási szakra pedig már nem adagolták az érzéstelenítőt, mert azt mondták, hogy akkor jobb ha érzem, mikor kell nyomni, úgyhogy szülni már anélkül szültem, de az a néhány óra amíg pihenhettem fájdalom nélkül is nagyon jó volt, meg azért valamennyi lehet, hogy maradt hatása a kitoláskor is, ezt nem tudom megítélni, mert ugyan fájt nagyon az is, de lehet, hogy ha előtte nem kapok, akkor mégjobban fájt volna, nem beszélve arról, hogy mennyivel kimerültebb lettem volna már addigra. És talán a tágulás is gyorsabb volt így, mert miután kaptam EDA-t utána kaptam már oxitocint is, amit előtte nem akartam, mert féltem, hogy jobban fog fájni, de miután már kaptam EDA-t, akkor már nem kellett ettől félni. Kép

Úgyhogy szerintem az a jó, ha ott tud eldőlni a dolog, mert előtte úgy sem tudja az ember, ha én is 3 óra alatt szülök, biztos nem kértem volna, de így viszont nagyon nagy segítség volt.

Ehhez persze kell a kórház hozzáállása is, nem tudom mennyire orvosfüggő a dolog, nekem úgy tűnik inkább orvosfüggő, de elnézést a H-tól ha rosszul tudom.

ruz
ruzicsky

Zsan:
és hol vannak a hattyútetemek?Egomban!Kép
Du.nem alvás szinténKépMeg is bolondulnék! 2-3 órákat alszik még du.és így is estére elég nyűgi tud lenni Dorka.

Ancsi:
de akkor is jajKép

petergabi

Zsan,
AjjjaaaajjjKép Nemtom mit kell olyankor csinálni, ha nem akar(tud) elaludni a gyerek.Kép

Ancsi,
köszi.Kép El akarom óvasniKép

Na most el varrni. Este jövök ha tudok.
Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Dééé,
egyébként én nem gondoltam arra szülés közben, h hamarosan látni fogom a kicsikémet!! Én arra gondoltam, h TÚLÉLJEM a fájdalmat, és hogy legyen nagyon gyorsan vége...Kép
de én jobban félek minden "mesterséges" fájdalom csillapitástól, igy arra gondoltam, h annyira nem fájhat, h belehalok. És lám, itt vagyok, élek!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,

többek között ezért akartam rooming-in -t, mert mennél többször teszik mellre a bébit, -még ha csak pár csepp tej is van eleinte, vagy annyi sem-, annál előbb és símábban indul be a tej. Ezért van az is, hogy minél inkább szopizik, annál több lesz. Persze ez a fejésre is igaz, ha minden egyéb teljesen rendben van.

Den, tényleg észtvesztő a módszer..persze az anyatej mindennél jobb, de a módszer..Kép
macskanyu

Gabi,
az egomiak még nem biztos, ezek Bács Kiskun megyében vannak (ahol apósomék laknakKép) és ezek asszem KACSÁK.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

GAbiKép
Igen, csak kettő van (még, bár lehet, hgoy a következő héten majd kinő egy új, ha így haladunkKép) Nem vágták, sajnos, az gyorsabb lett volna, hanem egy bazi nagy vastag tűvel b...kurálta a doktor hosszasan. Még egyszer nem megyek!

MásaKép Gépnarancs a könyvcím, a filmcím pedig Mechanikus narancs talán, bár ezt csak angolul ismerem. (Clockwork Orange). HúzósKép

AncsiKép Szétröhögtem e fejem az oroszos hsz-edtől, nekem még ennyi se fussa a készletbül sajnos, pedig valaha nagyon nyomtam a Pád Maszkóvnüje Vécserát és társaitKép

indianyo

Zsan,
alvásra páleszes kenyér, mákteával? Kép de komolyan: homeósat nem próbáltad?
Éééés örülök, hogy életben maradtál Kép
macskanyu

Zsan:
na azt nem is hallottam.Meg pesten a dunaparton is találtak valmi elhullott szárnyast.

petergabi

Indi:
Kép

petergabi

Ancsi!
Igazad van, születés után ez tényleg így van a babáknál, h fogynak egy kicsit, mert sokat alszanak és keveset esznek, azt is az előtejből. Bálint is csak 3x evett első nap, azt is alig 2-3 perc alatt, én holtra váltan kérdeztem másnap, hogy megmarad-e? Mire körberöhögtek és azt mondták, hogy ez milyen szép teljesítmény a részéről...
De anyósom esetében ez kicsit más volt. OK, h a bébi kapott teát a kiszáradás ellen, de hallgatni másfél napon át egy éhes baba ordítását... nem könnyű dolog, kell hozzá lelkierő. Nekem nem menne, azt hiszem. Szerintem Te nem rontottad el! Kép

Kép
Kép
denizsa

Ja, MásaKép Nekem megvan a Gépnarancs és oda is tudom neked adni, ha esetleg Sz.miklósra menőben útbaejted Dunaharszti felső világvárostKép

Félelmetes a madárinfluenza KépKépKép

indianyo

Na ezt most idemásolom nektek egy cikkből:

"A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szóvivője, Dékány András a Népszabadságnak megerősítette a Magyar Televízió értesülését, amely szerint elhullott vadkacsát találtak kedden a fővárosban a pesti Duna-parton. Elmondta: a szakemberek az Országos Állategészségügyi Intézetben megkezdték az elhullott állat vizsgálatát, az első eredmények szerint azonban semmi nem utal arra, hogy Magyarországon megjelent volna a madárinfluenza H5N1 emberre is veszélyes vírustörzse."

ez meg a másik:

http://index.hu/politika/bulvar/bird0215/

Feleim, NE parázzatok itt nekem egyenlőre Kép/ez itt egy bátorító smile/
macskanyu

Den,
értettem én KépKépKép

Gabi,
tényleg akkor is jajKép

Ruz,
megértelek és igazat adok neked. Mindenki döntse el magaKép

Indi,
nekem,sajnos, nincsKép Bár lenne....... Figyelj nem lehetne valami kérelmet írni???? Én amikor vizsgáztam a közigazgatási hivatalnál az állampolgárság miatt(alkotmányjog), akkor írtam egy kérelmet, hogy csokkentsék a vizsgadíjat, ami akkor 27 ezer volt, mert táppénzen lévő kismamaként...bla-bla....sok lenne izé. És így 10 ezret fizettem.
Tuti hogy van ilyen sürgősségi meg kedvezményes ügyintézési módja. Csak ezeket a dolgokat nem verik nagy dobra....Vidd a kiskönyved és mondd el a gondodat valami szimpatikus ügyintézőnek. Szerintem segítenek . . . Csak az igazgatónak kell írni ilyen "valamit"
Jaj ezek a hivatalok. Én már csak tudom.....már mindenhol voltam KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Indi,
ha Mása kiolvasta, nekem is kölcsön adod? És van egy off kérdésem is: te honnan ismered Bak Zsófit? Kép
macskanyu

Indi,
Képneked küldöm. És majd bemegyek a könyvéééé Képcsak nemtom hová Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs,
ezek NEM a pesti kacsák!!!
hanem a bajai Kép hattyúk!!!egyébként a h5n virust mutatták ki, ami nem terjed emberre, de akkor is SZERITNEM rossz tudni, h már itt vannak!!
és tényleg nincs ok pánikra, ezek TÉNYEK.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MacsKép Bak Zsófi a főiskolai évfolyamtársam (legidősebbik gyeröké) anyukája és imádomKép

És természetesen bárkinek szívesen odaadom kiolvasásra, ha egy kis könnyű esti olvasmányra vágyik szopiztatástől és fejéstől megfáradvaKép

Mása, ezen könnyen segíthetünk: elküldöm neked a címetKép

indianyo

Zsanci,
Kép oké Kép
macskanyu

Indi,
csak mert nekem meg az ált.isk ofö.-helyettesem volt Kép Kép és meglepődve láttam a közös ismerősök rovatban Kép

off vége Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?