Csibe,
gratula a pocakosodáshoz!
Enikő,
gratu az első fogacskához, jobb későn, mint soha
Melinda,
nem semmi a kiscsaj! Én kezdek tiszta para lenni, és mérlegfüggő lettem.
Mielőtt betegek lettünk (hányós fosós, lázas dög vírus), ömlött a tejem, fejnem kellett szopik előtt, hogy Boldi nem okádjon kaja után, mert úgy bekajált. De nagyon leapadt és csak 100-akat eszik, igaz, elégedett, szinte sosem sír, 4 óránként kajál, éjjel meg ki is marad egy szopi. Ma próbáltam, hogy megkínáltam a másik mellel, így evett 120-at, majd okádott.
Szóval elég neki 100 gramm, de ez a súlyához már kevés. Most, 3 hetesen 4240 gramm, és 3780-al született.
Jozsó ilyen idősen már 500 grammal volt több, pedig egyazon súllyal születtek és jöttek haza a kórházból.
A mellem tök puha, semmi feszülés, teltségérzet nincs, mint az első 2 hétben. Éjjel nem ázok el, szopik előtt picit folyik, szóval működik a tejleadó reflexem, meg bizsereg, meg szopi alatt a másik folyik, de csak kicsit. Fejni nem tudok, pedig a betegség előtt tudtam, még szoptatás után is.
Az LLL szerint 2. babánál sokszor egyáltalán nincs a feszülős érzés, és pikk pakk beáll a kereslet kínálat.
Volt valakinek ilyen? Plííííííííííz a readonlyk, meg a régiek is válaszoljanak, ha olvasnak, mert kezdek becsavarodni.