A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs,
ugye nagyon harapós voltam, és most jól megijedtél???
ne haragudj, tudom, h te jobban értesz hozzá!! KépKép
én csak a gyurcsányferenc blogjában olvastam (VICCELEK!!!!!!!!!!!!!) és tényként vettem!!Kép
de a lényeg, h ezt már kimutatták!!!Kép

Ja, és ÉN ESZEM CSIRKÉT!!!!!!!!!!! mert szeretem!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci Kép
bevallom tényleg Kép annyira, hogy pelenkát is kellett cserélnem az előbb.. bár csak Fülöpkéét Kép Kép
és tényleg a profilomba vágó témakör, de nincs szándékomban kiselőadni Kép

nekem a futókacsa a kedvencem Kép
ismeritek?
macskanyu

Macska, nem. Esetleg, ha lerajzolnad?Kép

Ancsi, koszi, egyszer elunk vele, ha nem lesz ilyen csapnivalo ido. Egyebkent meg sosem bkv-ztunk...

Enyem gyerek is csak nagyon rovid alvast produkalt.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hű de sokat írtatok egy délután alatt, pedig még az előzőeket sem olvastam el!Kép

Dora!

Ne legyen lelkiismeret furdalásod!Kép Kedves vagy, hogy gondoltál rám!Kép

Ruz!

Szia!Kép

Ancsi!

Sajnos ebben a H-ban (János) nem ilyen jók a körülmények, hogy külön szoba van az infúziósoknak! Én egy 6 ágyas kórteremben kaptam helyet, amíg lefolyt az infúzió, tele volt nénikékkel! De ki lehet bírni, mert fél-1 óra alatt lefolyik! Másik hölgy meg a folyosón ülve kapta meg az infúziót, mert nem volt hely!

Egyébként egészen idáig a vöcöre rohangásztam, mire kijött belőlem, amit belém töltöttek! Meg le kellett feküdnöm kicsit, mert nagyon fáradt lettem! Még jó, hogy anyukám marad a héten segíteni!Kép

Zsanci!

Sajnos Timi is csak délelőtt alszik! Vagyis dél-1 óra körül! Aztán délután 4-től már jobbra-balra dől és nyűgös! Igi mikor alszik délelőtt? És mikor kel reggel?

Én úgy tudom az EDA-t azért nem preferálják, mert azt tapasztalták, hogy sok a vákumos szülés EDA esetén és állítólag lassítja a tágulást! De, ha nekem is mondjuk 20-24 órás vajúdásom lenne és is örülnék neki, ha felajánlanák!

ILdi
ildi76

juc,
boldog 16-otKépKépKép!!!!!!!!!!!!!!!!

ancsi,
boldog féléveset!!!!!!!!!!!!írtam mailt.

babáknak jobbulást!!!!!!
Vendég

Szmagdi!

Te mióta vagy Mása és miért? Vagy az is voltál?Kép Már azt hittem új taggal bővültünk! Bocs, egy kicsit lemaradtam!Kép

2005. eleje óta gyed-en levő kismamák közül senki nem kapott 13. havit? Valaki meg tudja nekem magyarázni, hogy miért nem adtak?
ildi76

Den!
enyim meg 3 napig cukros vizen kívül elméletileg semmit. még előtejem se volt. az 5. napon indult meg a sárgás tej, 1-2 hétig ilyen sötét sárga volt, utána megijedtem, mikor kivilágosodott Kép

Macskusz!
ez a madárkórság a papagájkórként emlegetett kórral azonos? mert az tök régen itt van. gondolom az lenne a gáz, ha az emberi mutáns jelenne meg. úgyhogy én nem parázom! Kép és én pl. igenis megnyugodnék, ha te- mint szakmacska- előadnád az écát. majd akit nem érdekel, nem néz oda, de eddig szakembertől mindig azt hallottam, hogy nem kell félnünk. most kíváncsi vagyok a te véleményedre is!

Zsanci ne félj!
a vírus 50 fokon döglik, csak nyersen ne edd! maga a madárkórság meg már párszor volt itt pár egyedben, ha meg felbukkan az emberre fertőző mutáns, izé papa blogjában biztos ott lesz a megoldás.

Dorkám!
nagyjából merre laktok? milyen izémicsoda van a közelben? mert el tudom képzelni, hogy két sarokra lakunk, azt még sosem találkoztunk Kép (én az Ortopédia mellett!)

Ildi!
biztos amiatt fáradtál el, hogy a szívednek rengeteg vizet kellett feldolgoznia! nekem még a gyors cseppszám se jöhetett szóba,mert attól rosszul lettem. úgyhogy 2 óráig folyt Kép. viszont én tök aszittem (naívan), hogy a Szt. Imrében kapod. hiába no...

ancsipancsi

Ancsi, tobb lesz az ket saroknal!
9. ker, Bokreta utca. Itt lakik Fic is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka,
lerajzolhatom, ha lesz annyi időm, de az nem ugyan az. Ennél furább kinézetű jószágot.. Kép nagggyon extrém, de sajnos a neten nem találtam képet róla. De ha lesz, beteszem, addig meg majd lerajzolom.. Kép

Ancsi,
nem azonos a papagáj-kórral. Ez egy influenzavírus, ami eddig csak a madarakra volt veszélyes, de egy mutáció folytán zoonózis lett belőle, ami emberől-állatra és állatról-emberre terjedő fertőzést jelent. Ez az a bizonyos H5N1 vírus. De egyenlőre emberről-emberre nem terjed, tehát ahol jelen van, ott is elsősorban a szárnyasokkal foglalkozók vannak veszélyben. Elhullott, vagy beteg madarat meg nem köll fogdosni. Persze sosem biztos, hogy nem lesz újabb variánsa (emberről-emberre), de most még nem találtak ilyet. Ennyit dióhéjban Kép
macskanyu

Ildi,
én még nem is mondtam, h tök jó, h nem kellett befeküdnöd!! De most mondom...Kép
és Igi délelőtt alszik úgy, 9-10 magasságában, és alszik fél 11-11-ig. JA, és mindehhez 7-kor kel, és nem érti meg, h mennyivel jobb lenne, ha esetleg 8-kor kelne...az arany középút...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Enyim fiam ugyanígy kel és alszik délelőtt, de ő még délután is durmol egyet (szerencsére). Kép És Igi estig nem is alszik? Este mikor alszik el?

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Recca, filmed meg van! Most már csak egy torna, vagy tali kell és megkapod. Vissza se kell adnod!Kép

Ajjaj, kezdek elveszni a Mazsola-Tádé megrendelésekben.Kép Akinek kell, elküldené emilben a megrendelését?Kép (bátortalan mosoly)
zanza

Na a lényeget meg lehagytam!

Jucus, boldog 18. szülinapot!

Ildi, nagyon jó hír, hogy nem kellett befeküdnöd!
zanza

Zanza,
és akkor te is elküldöd a számlaszámod, meg hogy mennyit utaljak át?
macskanyu

Votiv, ismered Torokbalinton a Willinger&Willinger (bio, gyogynoveny, stb.) nagy(- es kis)kereskedest? ha nem, akkor lehet, h erdemes lenneKép. en ma teszteltem, es szerintem nem rossz. olyasmi, mint a Herbahaz. igaz joval kisebb, es ebbol kifolyolag a kinalata is sovanyabb (pl. nem filteres teak nincsenek), de azert eleg sok minden van, es szerintem olcsobb is. meg pl. hozzatok egesz kozel van.Kép

ILdi, ez de nagyon szuper! es amugy vajon miert nem engedelyeztek ezt a megoldast???

Zanza, hiphipKépKép koszi!!Kép Juc?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

Köszu,közben intéztem magamnak is egyetKép

Ildi!

Ez tényleg jó hír!

Panna vírusos,nem kapott semmit.Kép

Jucus is kórságos,nem lát ki a fejéből pedig szép nagy van neki!Kép

Juc
20170114224602

Ejnye Juc,
nem illik a születésnapodon nem kilátni a fejedből!!
Vagy más miatt nem lácc ki????KépKépKép egész idáig buliztál, mi???Kép
Pannának nem is mondom, mit kell tennie, tudja ő azt!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ildi: ez aztán a jó hír!

Macs: mizu Füli pocakjával?
ada007

Recca!

Mert most hoztak valami hülye törvényt, hogy infúzióra nem lehet már bejárni, csak befeküdni! Ami egyébként nem tudom miért jó a kórháznak, mivel így 1 ágyat feleslegesen foglalnak!
Hétfőn már befeküdhettem volna, de mondtam a dokimnak, hogy az nekem nem jó, így most bejárhatok!Kép

Zsanci!

Akkor a reggeli kelés után elég hamar visszaalszik Igi, nem? És nem tudod kicsit eltolni a délelőtti alvást? Hátha akkor fáradtabb lesz, többet alszik és jobban kialussza magát! És akkor nem fárad el olyan hamar délutánra!
És este mikor fekszik? Én is ezt akartam még kérdezni! Mert, ha ez esetleg bejön (hogy később alszik délelőtt), akkor hátha később tudod letenni este és talán tovább alszik!
De ez csak az én laikus elméleti zagyvaságom ám...semmi tudományos alapja nincsen!Kép

Juc!

És hogy van Panna? Remélem jobban! Gyógyulgass Te is!Kép
ildi76

Csajok!
Ugye ott leszünk a ZöldPardon nyitóbuliján????????
én már annyira ki vagyok éhezve egy görbe estére :D
Jóccakát.
Különösen Jucusnak!
Ada
ada007

Hali Csajok!

Na, coffea tesztelés alatt Kép ...naggggyon kíváncsi vagyok, hogy milyen éjszakánk lesz...Úgy adtam be ahogy Macs írta, fél6-kor 2 golyó, aztán 6-kor még kettő...és az én kicsi fiam úgy pörgött fél8-ig, mint a búgócsiga...ugyebár egyébként sem egy tejbetök fajta, de amit ma levágott: minden apróságon harsány kacagásban tört ki, és az elalvás előtti utolsó pillanatig gajdolt, szinte levegőt se vett Kép Petra viszont annyira álmos volt, hogy simán elaludt a dajdajozó öcsikéje mellett Kép
Ez természetes??? Zsan, Te észleltél ilyet Iginél? És ő mennyi idős is volt, amikor adtad neki? És ugyanígy adtad? És miért nem adsz neki most dél körül egy adagnyit...nem segítene???

Ancsi!
Azért szerintem ez az "éhezés" dolog egészen másképp van az élet első napjaiban, mint bármikor utána...a természet ugyanis így találta ki, hogy a baba NE éhezzen abban az első pár napban, amíg nincs rendes tej...egyrészt a kolosztrum baromi zsíros, másrészt hoznak magukkal tartalékokat a pocakból...ugyhogy ez sztem nem egészen ugyanaz Kép

Indi!
Nekem is erőt kéne venni magamon és elmenni valami körömdokihoz, mert már tuti bizti, hogy körömággyulladás...Kép ... és nekem is mindkettőn...Te végülis hova mentél?

Ildi!
De jóóóó, hogy otthon maradhatsz!!! Kép

Gabi, Den, Johi...válaszmélekről nem feletkeztem el, ha ma nem kapnátok meg akkor egyszerűen csak arról volt szó, hogy rábólintottam a klaviatúrára Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ada,
éééééééééén szivesen ott leszek!!!KépKépKép
Bogárka,
jó kérdés,h miért nem adom. Asszem, mert kicsit hüje vagyok. Kipróbálom. Ja,és Igi 2 hónapos korában kezdte kapni az ő alkati szerét, ami számomra nem hozott döbbenetes, látványos változást, de a kertben az anyukák mind azt mondták, h nagyon megváltozott. Csak utána mondtam meg nekik, h bogyózom őtet...Kép
Ildi,
de a fél 10-10-es alvás már az "elhúzott" alvás. Annál tovább nm birjuk...Majd talán, ha jön a jóidő...de most annyira felhúzza magát az öltöztetésen, h nem birom tovább húzni egy kis sétával. Otthon meg szintén nehéz vele...
De azt hiszem most igazán a fogai lehetnek ludasak, mert úgy tűnik 3 is jön, ebből kettő a felső szemfog...És arra az egyre emlékszem B fogzásából, h a szemfog őt is nagyon megviselte...

remélem, remélem, remélem, h ez csak a fogak miatt van igy...Kép
este ma pl, 7-kor már aludt...csak az a baj, h a bátyja meg fél 10 körül alszik el...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és Doni éééééédes lehetett!!! Istenem, olyan arik, amikor ennyire jól érzik magukat!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

BogárkaKép
Én a helyi sebészetre mentem, vidéki lévén nálunk csak oda lehet hivatalosan. De végülis csak az egyiket trancsírozta fel, a másikat most gyógyítgatom, holnap pedig kapok majd a körzeti orvostól antibigyót(mert ez a hentes semmit se adott, még érzéstelenítőt se, mert kismama vagyok), hogy megszüntessük ezt a gyulladás-cirkulálást a szervezetben, nehogy a babának valami baja legyen...
Volt régen csodálatos sebészorvos ismerősöm a mentőkórhézban, de azt megszüntették, úgyhogy azóta már nem tudok én sem kihez fordulni.

indianyo

Macs, ezek szerint te is kérsz Mazsolát? Szívesen át is viszem néktek, ha az úgy jó?Kép

Ada, én is szívesen megyek nyitópartyra.
zanza

Bog! Kép
Válasz-mail várhat, inkább pihenj!
Lábujjaidnak bulást!

Kép
Kép
denizsa

Dóra
Igen megkaptam és köszi, köszi, köszi nagyon vicces hogy pont az én lányom tapos Feri apánk fején.( Anyám értékelni fogja, mert ki nem állhatja.Én meg elvből nem politizálok! )

Ancsi

Sajna még mindíg itt lakunk, bár tervezzük a költözést, de tuti nem Ámerika lesz az a hely ahol tökéletes otthonunkat megálmodtam. Jó nekem itt a kerületben is, csak legyen zsé, na meg egészség. Kép

Képeket majd holnap, frisset küldökKép

Bogárka
Fiatokat Istenke éltesse

Juc
Boldog szülinapot

????????Ceruza lábú széket hol lehet kapni?????????

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Kókuszka!

Mi KIKaban vettük.

JUc
20170114224602

Azonnal mondjátok meg,hogy mit mondott az új kertészfiú a néninek?Pont nem hallottam.
20170114224602

Hogy egyszer "kedvesnek" kell vele lennie Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Köszi!
20170114224602

Ildi,
hát ez fantasztikusan jó hír!!!! Tökjó!!!! Kép

Bogárka,
már én is gondolkodtam, hogy ha már most is horkol, vajon mi lesz később? Kép

Ancsi, Mása, Kriszta,
persze hogy elfelejtettem tegnap írni, hogy tüneményesek a gyerkőcök!!!!! Kép

Ancsi,
Lencsinek boldog félévest Kép

Zuzmó,
azaz, biztonsági őr múltkor ott ült és kiabált anyukámmal, hogy mért nem csukja be az ajtót, amit nem is ő hagyott nyitva Kép

Juc,
már 18 éves vagy? Kép Hát akkor boldogságost!!!! Kép

Fic,
tényleg nagyon hasonlít rád Vincenzo Kép

Moose,
tea? Málnalevélre gondolsz? Én aztat ittam, és jóóóó volt. Vagy most? Most jázminos zöldteát iszom, naponta 1-et (meg reggel egy tejeskávét, mert az naggggyon kell Kép). Meg azért naponta 2-3 km séta is edzésben tart. És tornázok is, hetente 1x Kép húúúúú de fickós vagyok KépKép Ja, és megnéztem a flexa-oldalt, és csorgott a nyálam!!!!! Kedves M., Ön jól választott! Kép

Déé,
üdv és gratulálok a pocakhoz!!! Én most július elejére várom a második gyerkőcöt, elsőt szintén szentimrében szültem, Bardóczy Zsolt és Kecskeméti Vera közreműködésével, most megpróbálok újrázni Kép Előadások nagyon jók, ha tudsz, nézz be rájuk! És tornára is Kép

Ma itt volt Eszti, tomboltak a csajok, azért logisztikailag nem semmi két gyerek etetését megszervezni, és most párom is besegített... Bogárka, ilyenkor plusz kezeket növeszt az ember???? Kép Eszti egy cukorfalat, itt is mindenkit és mindent puszilgatott, a legótól a zöld dinoszauruszig, meg kellett zabálni Kép

v
kisün

pénteken van az utsó Lost. és abban a részben még a kopasz bácsi is megijed...Kép

ez jó volt most ez a SZF, ugye????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

látjátok mennyire HAVAZIK??????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Sztem mindegyik jó!!! Kép

Tényleg itt is hó Kép Nem a tavasz jön, vagy most akkor mi vaaan???

Na, eltűntem, drukkoljatok az éjszakánkért!!! Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MEGAOFF:NIncs valakinek véletlenül egy Panasonic X700 vagy 701-s teloja?Illetve hozzávaló magyar leírás?VAgy az angolt nem fordítaná le nekem?
Juc
20170114224602

Zsan!

Én azt hittem,hogy hülyülsz,ki sem kartamnézni.Nem bírom már telet!!!!!!!!!!!!!!!Kép
20170114224602

Bogárka,
én már a kórházi éheztetést sem bírtam nézni, úgyhogy nehogy aszidd, hogy kipróbálnám! állítólag a szopis liga is hasonlót javasol, úgyhogy én inkább fejek. nem akarom elkiabálni, de Lencse most volt 6 hós, és tegnaptól nőtt picikét a tejem. bárcsak bárcsak bárcsak Kép (mondjuk nem tudom mitől nőtt, de van sejtésem)

Doninak küldtem az álomtündért!(neked is! Kép)

ancsipancsi

Széép Jóó reggelt everycsajszik Kép

Bogárka,
kíváncsi vagyok ám, milyenre sikerült az alvásotok Képremélem nagyon jól..Kép

Ada,
szélcső beszerezve, azóta semmi pocakfájós bömbi nem volt... mindenesetre itt áll készenlétben Kép És másik kérdés? mekkora babával lehet menni tornászkodni? Mert már elég nehezen viselem,hogy úgy nézek ki, mint egy iggen-iggen jóllakott tengerimalac..Kép
És Görbe estét én is, én is, de nem május tájt van a nyitója???

Zanza,
igen, IGEN, kééérek Mazsolát ÉS Tádét is KépKépKép pls Képde mindjárt írok méélt

Zsanci,
még mindig inkább a hó, mint az ónos eső, Brrrr, igazán lehetne Tavasz..Kép

Macs
macskanyu

Indi,

te meg a gyulladásra szedhetsz rutascorbint(még sem antibio) és kamillával borogathatod, meg körömvirág-rémmel kenegetheted. Kép Kép
macskanyu

Jó reggggelt!

Coffea rulez! Kép Csak 2x keltünk éjszaka!!! Kép
Úgyhogy most kipihent vagyok!!! Kép

...és Doni mióta felébredt is röhög egyfolytában Kép

Beet!
Lillusnak nagyon boldogságos névnapot!!! Kép

Kókusz!
Neked meg előre is köszi Doni nevében is!!! Kép
És gyere gyakrabban!!! Kép

Indi!
És, hogy Macs gondolatait folytassam: levendulaolaj, citromolaj...na meg ecetes hagyma (de ez förtelmesen büdös) Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
KépKép örülök hogy jól aludtatok Kép Kép nem is tudom, a levendula mér' nem jutott eszembe, pedig én is használtam és jó Kép

Dorka,
lerajzoltam az inkriminált futókacsát, de tényleg nem u.a., mint fényképen..
Kép

És boldog Lilla napot Kép
macskanyu

Sziasztok!

Én sem értem ezt a havat. Szerintem csak egy vicc, hahahahaha Kép Zöldpardon nyitóbuli nagyon jól hangzik! Leteszem Vincsenzót, aztán uzsgyiiiiiii Kép

Ildi,
örülök, h végül lehetsz bejárós! drukkolok, h hasson a kúra! Kép

Bogárka,
remélem, jobb volt az éjszaka!

Juc,
Nektek további bulást! Kép

Ancsi, Dorka,
nagyon jó a bkv-zási lehetőség a lakhelyeink között, én kipróbáltam, mert ott van a munkahelyem, amerre Ancsiék laknak, szóval a 12-es busz elrepít, és mivel alacsony padlójú, simán lehet vele menni. Tavasszal egyeztetünk nagy dumapartikat a Feneketlen tó körül! Kép A bkv-zástól nem kell parázni, ki kell próbálni. Na jó, nagy távolságokra én sem vállalkozom az óriás kocsival és benne vasgyúró gyerökkel.

Dorka,
pénteken mit csináltok?

Tegnap voltunk a második előadáson, ez is érdekes volt és a hasznát már most érzem. Egyszerűen elégedettebb vagyok magammal, és ez kihat Vincsenzóra is. Kendőben vittem a közel 12 kilóját, odafelé rendben is volt, nagyon érdekes volt számára élete első metrózása, visszafelé viszont teljesen elengedte magát, még el is aludt. Mire hazaértem, a hátam közepétől kicsit a derekam felé úgy éreztem, hogy kigyulladok. Persze még mindig fáj kicsit. Lehet, h jövő héten nekivágok babakocsival, hátha nem gurulunk le a mozgólépcsőn. Kép

Vincsenzó is nagyon jókedvű volt tegnap egész nap, hangosan nevetgélt, szövegelt, sokat játszott. Egyre ügyesebb a kiskrampusz. Azt álmodtam, hogy hanyattfekvésből felül, aztán elkezd mászni ... Kép
fic
ficánka

Éljen Lillus, és éljenek a többi Juliannák és Lillák, és éljen jól alvó Doni, és a közelgő tavasz! Kép
ficánka

Jó reggelt!

Hát itt is szakad a hóKép

ISTEN ÉLTESSE A LILLÁKATKép

Macs:
nagyszerű,hogy helyre állt a rend!Bukással mi van?Az is megszünt?

Bogárka:
ugye milyen jó aludni éjszaka?Kép

Juc:
Ti hogy vagytok?
A tegnapi alvós képe Pannának elárult mindentKép

petergabi

Nálunk a hétkerbe is rákezdte a hóesés Kép

Gabi,
én már semmi elkötelező erejű kijelentést nem merek tenni Fülivel kapcsolatban.. így hát azt mondom jelenleg nem bukik, pontosabban alig valamit és azt is ritkán. De hogy ez így marad-e,azt nem tudom.. ugyan ez áll a hasfájósdira is, momentán (múlt szombat óta) rendben levőnek látszanak a dolgok.. /kopp-kopp-kopp/

Tanácsot kérnék: mit adjak Fülire, amikor az 56-os ruhákba már csak cipőkanállal fér bele( főleg hosszra), a 62-es meg őrült nagy neki. Illetve a 62 lábhossz rulez, de deréktól felfele mind széltében, mind hosszában beleférne mégegyszer a ded. Ti ezt hogy oldottátok meg anno?
macskanyu

Macs!
más szabású, keskenyebb rucikkal. gondolom a bádik még jók, csak a lába manöken.
és lehet, h azért nem sír, mert már sok a tejcsi, és jóllakik degeszre Kép. UH-n voltatok?

Fic!
én is pont a 12-esre gondoltam. nyáron már lehet, h nem itt fogunk lakni Kép. (vasgyúró rulez! Kép )

Más:
igaz már febr. van, de kell esetleg vkinek falinaptár wordös alap, amibe dedfotókat pakol, kinyomtat A4-ben, felül összefűz, és nagymamáéknak ad ajándékba?

ancsipancsi

Macs,
ez mindig így van méretváltáskor, egy-két hétig viccesen néznek ki Kép, aztán belenőnek. Persze 62 és 62 között is van különbség, mindig figyeld meg a rucit, és azt add rá/vedd neki mostanság, ami a legjobban passzol. Én ezért szerettem olyanokat adni rá, hogy body + felül kapcsos nadrág.
ficánka

Vincsenzó rögtön 62-essel kezdte a hossza miatt, viszont minden bő volt rá eleinte. Nomeg nyár lévén általában csak egy rövidujjú body volt rajta. Jaj, azok a csirkekezek és csirkelábak! Tegyek fel egy ilyen képet? Hihetetlen a változás!

Ancsi!
Akkor addig kell bandáznunk, amíg itt laktok! Kép
ficánka

Bogárka,
mi éjjel annnnnnnyira szoritottunk nektek, h nem is aludtunk egy csöppecskét sem!!!KépKép

rusnya fogtündérek, vagy fogmanók, vagy mik a fenék...bántják az én picimet!!!!

ma reggel akartam neki adni chamomillát, de csak kis dobozos volt, annak a teteje rászorult, én meg annnnnnyira ki akartam nyitni, h jól összetörtem...és meg is vágta az ujjam...Kép

Lillus drága!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!Kép

Juc,
hóval én sosem viccelek!!!Kép
és eszembe jutott, h tavaly is volt hó, és le akartam menni B-vel szánkózni, és arra gondoltam, felhúzom a sioverallomat, és fel is húztam, aztán megláttam magam a tükörben és sirva-vihogva levettem, és mentem inkább a terhes cuccomban szánkózni.
Úgy néztem ki, mint a szomszéd bácsi...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?