A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Szia Cinca!
Ne szomorkodj!
Nem csináltál semmit rosszul!
Az orvosok is azt mondják,a beavatkozás után pihi aztán mehet minden tovább!
És az a jo hogy eltereled a gondolataidat és dolgozol!Az orvosod ugy is látja,hogy kell e szigoru pihenés vagy nem!
Ezt mondani fogja neked!És tessék bizakodni!
Nem minden esetben rossz ha fáj a hasad!
Mikor kell tesztet csinálnod?
Fel a fejjel!
Puszi AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

Cinca!

Én is azt mondom, hogy a baba, ha beágyazódott nem olyan könnyű onnan kifüstölni őkelmét. Persze azért egy picit lazsálhatsz is!

Ági!

Nagyon sajnálom, ami az anyukáddal történt. Mielőbbi felépülést neki!

Mátra!

Nekünk egyéni meghívó volt spec. barterban. De ilyen volt a torta, terem, zenekar is. Mi ezeket ajándékba kaptuk, mert előtte Kofa tanította őket, vagy más miatt voltak az "adósaink" és így hálálták meg. A meghívón egy általam festett lámpa volt. Hány darabról van szó? Az egyik osztálytársam teljesen magától készítette, de ott kb. harminc volt összesen. Egyesével hajtogatott volt! Szóval vannak különféle megoldások:-)

Juca

tjuca

Anikó24
Nem kell tesztet csinálnom. Múlt hét szerdán volt insemem rá 2 hétre kell mennem laborba B HCG- t mérnek. Reggel leveszik a vért du. tudom az eredményt. Jaj olyan jól esnek ezek a nyugtató szavak Köszönöm nektek Tjuca neked is.
Azt hiszem, hogy a gyógyszerek az agyam is stimulálják.Kép

Mátra
Amikor a mi esküvönk volt mi is dobtun egy hátast a meghívó árak láttán. Fogtam magam elmentem nagyobb papír áruházba és vettem előre nyomtatott meghívókat és aranyszínű zselés tollat és csak ki kellett töltenünk az időpontot és a vacsi meghívást. Nagyon szépet kaptunk és jóval olcsóbban megúsztuk mintha nyomdába csináltattuk volna.
cinca

Sziasztok!

Eszter!
Még egy kis kukis!!!?! Juhéééé! És a Marci név nagyon tetszik! Csak kicsit sok van belőle mostanság.. Kép
Milyen az a koffein és teinmentes tea? Mesélj, mit tudsz?

Dina!
Lehet, hogy egyszerre nézted a képeket valakivel. Ha frissítesz utána általában bejön.

Tündi!
Rendben, gondolkodási idő megadva! A fenyegetésed tutti bejön és különben is: osztottál te zebrát, én emléxem!!! Kép

TzgÁgi!
Sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek! És jobbulást édesanyádnak! Kép

Bogi!
Hogy vagy? Ritkán írsz. A szülinapi köszöntéseidet sem láttad szerintem... Kép

Csibe!
Tünetek?

Cinca!
Szerintem a hasfájás belefér. Állítólag még az erős görcsölés is. Milyen típusú? Olyan mensis, csak gyengébb? Mert nekem olyan volt kb. 7-9 nappal az inszem után.
A legfontosabb, hogy hinned kell benne, hogy az a kis lélek épp hozzád szeretne beköltözni! Kép És ha bizonytalan vagy a munkával kapcsolatban, nyomás táppénzre! Kép

Juca!
Mi az a degu? Vagy már megint nem értek a nyelveden? Kép
Remélem, nem én fertőztelek meg! Kép És még ez az esés is! Unatkoztál, drágám??
Mozi halasztást részemről nem bánom. Többiek??
A taxis nem nézett furán rátok?
Gyors gyugyulást! Kép

Brill!
Nem felejtem a képet, amit küldtél! Kép Nagyon tetszik és köszi! Kép

Lányok!
Köszi a gratulációkat és a drukkolást is. Ma már sokkal jobban vagyok, szinte kutya bajom. És ma este csak pihenek és holnap is szabin leszek. A körzeti nem mondott semmi extrát, csak a C-vitamint, meg a sok folyadékot és hogy reméli, hamarosan újra megyek az EKG, meg vérvételek miatt... Kép Kép Kép Úgy legyen!

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Látom nagy az érdeklődés a tea iránt! Kép
Akkor ez itt a reklám helye!!!

Gárdonyi teaház készít filteres és nem filteres kiszerelésben fekete tea mentes gyümölcsteákat. Rá is van vésve hogy koffeinmentes!
Szerintem nagyon finomak, csemete meg nem is hajlandó mást inni, ha legalább egy része nem ebből a teából van. Nem állítom, hogy hatalmas a választékuk, de azért van egy pár fajta. Mi a REKLÁM tescoban szoktuk venni.

Brill!
Köszi! Aranyos a kép! Kép

Juca!
akkor tévedtem, pardon. A degu sem rossz, bár ha nem dorombol, nem biztos, hogy a lakó reagál rá!Kép
Nekem Olivér mindig megboxolta alulról, most viszont minden közeledési próbálkozását hárítom szegény Pupucunknak, mert nem esik jól. Hát ennyire nincs két egyforma terhesség! Kép
A hagymatea nem a köhögést oldja? Anyum nekem is csinált régen, de a világból is ki tudott volna kergetni vele, már amikor elkezdte főzni.
Ami viszont akkor nem ízlett, de ma már igen, az az őziketej! Javaslom! Egy bögre igazán forró tej, jó nagy kanál mézzel, de lehet kettő is! Remekül átmelegít és még finom is!
Gyógyulgass!

Tzgági!
Bár mi nem ismrejük egymást, azért a Mamádnak jobbulást!

Cinca!
Szia!Kép
Én csak abból tudok kiindulni, ha a csemetém 10kg-ja (pucéron!Kép) nem ártott meg nekünk, akkor szerintem veled sem lesz gond! remélem eszedben sincs többet emelni!!!!
Arra próbálj figyelni, hogy ne a derekaddal emelj, hanem a karod és a combod dolgozzon inkább. Meg lehet szokni!
Drukkolok!

Duddu!
Már a Marcell vagy Márton? Mi a libás verzióra szavaztunk!Kép Mint a Mars istenhez hasonló, vagy mi...Kép Titkon még gondolkozom egy második neven is, de még nem tisztult le a kép.
A degu.
Egy kis rágcsáló, ami valamivel nagyobb, mint a hörcsög és félhosszú pompomos farka van. ha jól emlékszem.
Hát persze, hogy nemsokára mész egy rakat vizsgálatra! Kép Csak győzd beosztani az időd!
Tessék csak aludni! Ne lepődj meg, ha folyton álmos leszel! Tessék engedni a kísértésnek! Kép
Kórházon gondolkoztál már?

Mátra!
Õszintén megvallom, esküvői témában abszolut hülye vagyok, így nem tudok hozzászólni a meghívókhoz, legfeljebb általánosságban.
Szerintem, ha nem sok, akkor a szépen kézzel megírt gyöngybetűs nagyon szép tud lenni. Dekorációnak pedig manapság van már sokféle matrica meg egyébb kütyü, ha nem akartok számítógépes sablont nyomtatni. csak egy ötlet.

Évi79!
Szép szombatotok lesz! Drukk!

Sziasztok!

Eszter 28+7

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Lányok!
Feltettem pár képet a taliról. Jócskán válogattam, hogy ne legyen sok u.olyan, mint Brilléknek.

Eszter!
Esetleg nem szeretnél visszakerülni a táblicskuba? Nagyon szívesen látnálak benne... Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom mostanában mindigén vagyok az 1. Kép!

Niki!
Sajnálom a kocsitokat, nagy bosszúság lehet, ha indulna vele az ember s nem moccan a kocsi. De ha jól emlékszem amúgyis le akartátok cserélni, úgyhogy most lesz szép új lakásotok és kocsitok, de jó nektek, hogy már itt tartotokKép!

Tzgági!
Remélem Anyukád minnél hamarabb jobban lesz, jobbulást kívánok Neki!!!

Cinca!
Ne izgulj, úgy van ahogy a lányok mondjákKép. Most az a legfontosabb, hogy ne idegeskedj, és ha esetleg úgy alakul, akkor pihiz egy kicsitKép.

Juca!
Hát teljesen rosszul lettem amikor olvastam, hogy elestél nagy pocival. Nagyon vigyázz Magatokra!!! Örülök, hogy Stöpszlivel minden rendben, és nagyon sajnálom a lábadat, de így talán visszaveszel egy kicsit a tempóból. Persze tudom, hogy lenne mit elintézni még... Ha sínben van akkor el is tört vagy nem lehet tudni, gondolom nem csináltak röntgent?
Jajjjjj, Juca gyógyulgass és pihengess, így most a náthádat is kitudud egy füst alatt heverni. A hagyma teát megértem, nekem tavaly kellett volna a 8. héten innom, olyan hányingerem lett, és úgy megutáltam a hagyma szagát és ízét, hogy fél évig semmilyen formában nem voltam képes enni hagymát.

Dudu!
Örülök, hogy jobban vagyKép, és köszi a képeketKép.
Nagyon várlak, hogy mit mond majd ma a dokidKép.

Eszter!
Köszi a tea infótKép!

dido

dido
dido

Szia Eszter!
Szeretném megkérdezni hogy más teaházba is lehet ilyen teát kapni?
Vagy ez egy olyan amit kifejezetten ott ahol irtad?Én sokszor veszek kimért teát de erre még nem figyeltem!
Gratulálok a kis fütyihez!
Szerintem a Marci név nagyon jo választás de én elfogult vagyok ebben a kérdésbe!
AnikoKép

KépKépKépKép
aniko24

sziasztok.

juca,sajnalom ami veled tortentKépmielobbi jobbulast.

sziszka csitritarsamKépjobbulast.

eszter gratula a futyisedhez.Mostmar vegkebb pasiuralom lesz a hazbanKép

cinca,drukkolok hogy ez legyen az utolso inszemed.vigyazz magadra.

tzg.Jobbulast anyukadnak.

dudu varom a hireket.

eszter valami csodaszer torokfajasra?asszem beteg vagyokKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Dido!
Igen amúgyis lecseréltük volna, de csak pár hónap múlva, mindegy így alakult. Egyébként elindulni elindult, tudtuk is hogy nincs minden rendben a váltóval, de a szerelő azt mondta még egy jódarabig elközlekedhetünk vele, hát elindultunk és útközben nem akarta egyszercsak bevenni a sebességeket, de aztán végül mégis, így a szerelőig elvitt még minket Kép

Juca!
Vigyázz mostmár magadra, gyógyulgass nekem. Nem hangzott túl jól ez a kis "kaland".

Üdv, mindenkinek.

kancellárka

Sziasztok Lányok!
Nem volt jó itthon a net, azért nem tudtam írni.
Vissza olvastam,de mindent nem tudtam megjegyezni. Láttam,hogy történt jó és rossz is veletek. Mindenkivel együtt tudok érezni, mert én is részesülök mind kettőből.

Duddu!
Gratulálok, látod, hogy nem hiába mintek a drukkok. Az a lényeg, hogy célba ért!
Én egy kicsit szomorú vagyok, mert ma van a 3-dik napom. Mától megint szedem a clost. UH 24-én, és akkor kapok valanilyen szurit. Egyenlöre azt nem tudom, hogy mi.

Niki!
Dido üzijében olvastam, hogy autót szeretnétek venni, ha jól enlékszik rá. Nekünk vannak szép autóink, jó áron, és jó hitel lehetőséggel. Esetleg érdekel?

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziszka!
Jobbulást!

Juca!
Vigyázz magatokra!

Dido!
Mi újság a kocsival? Mostanában nem nagyon olvastam a topikot így nem is tudom mi lette nnek a borzasztó ügynek a vége.

Eszter!
Marcihoz gartulálok. És egyébként fiút szerettél volna? Nem tudom de olyan fiús anyukának képzellek egyébként. Kép

Cinca!
Nagyon szorítok. Ne szorongj, nem lesz semmi baj. Igaza van Jucának, ilyan apró korban ha megtapad kapaszkodik a bébi rendesen. Ez így van rendjén, különben sosem csinálhatnának a babát akaró hölgyek semmit, mert mi van ha...? Én sem tölthetek másfél évet alfában. Érted?
Nyugi, amit nem szabad annyira csinálni, azt meg ösztönösen úgyis tudni fogod. Még egyszer drukk!!!!

Friss kismamik!
Írhatnátok valami terheses érzéseket, legalább hadd olvassam ha érezni nem érzem. Kép Hát csak el ne pityeregjem magam, mostanában mindenen picsogok. Legutóbb a Szívek szállodáján. Õrület. De egyébként minden jöhet dokumentum filmek, Barátok közt, lassan már a híradón is. ÁÁÁ

Házasulandók!

Milyen idézet lesz a meghívótokon?
Leírjátok nekem?

Majcsi!
Láttam voltál itt egy kicsit! Remélem jól vagy és hamarosan újra kezdhettek. Doki mit mondott egyébként? mit kell majd máshogy tenni?

Tündi!
Csak egy-két hónapra kell visszavenni a táblát, és utána én kérem tőled. Hát ha ezen múlik...Kép

Rólam, ha valakit érdekel persze.
Semmi, most kicsit meguntam ezt a babatémát. Főleg hogy J. a jövő héten nem lesz itthon, de ezt már talán írtam. Meg amúgy is.
Na nem negatívkodom itt tovább, szervusztok.

Junko
Vendég

Ági!
Használt autó pontosan (ez itt a reklám helye) S Ignis érdekel olyan feltételekkel, hogy beszámítanak használt autót, ez utóbbi csak ha nem tudjuk eladni "kéz alaltt". Hitel nélkül, vagyis a lakáshitelből akajuk majd. És garanciával. Több feltételünk nincs Kép Amúgy már nagyjából az is megvan, hogy hol tudunk így venni majd.
Azért köszi.

kancellárka

UniqueKép

Bocs, most láttam, hogy Te is kérdeztél. Szóval a kiságy fölé a levelet az Ikeában vettünk. Az ötlet sajnos nem a miénk, barátainktól lopikáltuk. Baldachin helyett tettük fel, mert azt egyikünk se szeretett volna, de azért valami árnyékoló kellett.

Timi!

Akkor Ti is már készen álltok Kristóf fogadására. Kádunk már van, de állvány még nincs. Lehet, hogy nem is vezsünk, megpróbáljuk a pelenkázón megoldani. Minden más megvan. Én úgy várom már ezt a kis szarost, hogy megszülessen!!!

Eszter!

Gratula Marcibabához! Szép nevet választottatok nekiKép

Sziszka!

Gyógyulj meg, mielőbb!

Ági!

Hogy van anyukád? Jobbulást kívánok neki!

Cinca!

Ne izgulj, azal sokkal többet ártasz! Az utazgatás biztos nem árt a babának, emelni meg lehet úgy is, hogy nem a hasadat terheled vele. Azért próbálj meg picit többet pihenni, és akkor mindent megtettél, amit lehetett. Továbbra is mennek az extra drukkok!

Juca!

Tessék visszavenni a tempóból! IrgumburgumKép

Réka!

Válaszoltam, remélem megkaptad. Ma mentél a Dévaihoz ugye? Mesélj!!!

Képzeljétek, nekem már nagyon terhes az agyamKép Tegnap elmentem az utolsó vérvételre a kórházba. Hajnali hétkor már ott voltam a labor előtt, és ott jutott eszembe, hogy az összes beutalómat otthon hagytam. Hát, kibírtam röhögés nelkül. Ma mehettem újra. De sikerült elintézni.

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ági!

SajnálomKép
Autó kereskedésetek van? Majd 2-3 hónap múlva engem lehet, hogy érdekelne a dologKép. Azért nem teljesen biztos, mert nagyon függ attól, hogy amit a biztosító fizet, kiegyenlítie a hátralévő tartozásunkat, vagy még nekünk rá kell-e fizetnünk?!?!Kép

ditta

dido
dido

Junkó!
Elkezdted szedni a clostilt?!?!?Kép, mert attól picsoghatsz ám..., ezek a hormonok...Kép Fel a fejjel, gondolom J. a férjed, ha majd hazajön újra jobb lesz a kedvedKép.
Mert még nincs is vége a kocsi ügyünknekKép. Majd olyan 3 hét múlva lezárják a nyomozást, és akkor kiderül, hogy mennyire értékli fel a biztosító a kocsinkatKép.
Persze azért előre látható a vége, mindenki jól jár csak mi nem.

Évi!
Már nagyon a vége felé jártokKép. Olyan kíváncsi vagyok, mikor érzi majd úgy Dóri, hogy eljött az idő...Kép

ditta

dido
dido

Niki!
Ignis nincs, ma már minden ember úgy vesz autót,hogy a régit be kell számolni, vagy hitel. "Polo, Passat, Audi, Megan"

Dido!
Nincs kereskedésünk, csak kereskedőknek adunk el autókat. Majd szólsz, hogy mikor és mit szeretnétek. Esetleg a mail címem kell?

Ági

Kép
Kép
Ági279

Dido!

Nem kezdtem el szedni, mert J-a férjem pont akkor utazik el , amikor együtt köllene majd lenni. Így fölöslegesnek tartottam. A hormonjaim ettől függetlenül úgy túnik tombolnak. Kép
Pedig már kiváltottam a gyogyikat és óránként megzörgettem, J-nek, hogy itt vannak a bébik! Kép
Mindegy majd köv. hónapban.

Kocsi ügyben Kép, azért ha majd fizet a biztosító csak tudtok lépni valamerre.

Na mos már dolgozom, mert utálom magam, hogy ingyenélek itt az irodában.

j.
Vendég

Duddu!

Neked ma kell menni a Dévaihoz? Vagy csak vérvételre kellett menned? A másik, meg azokat a képeket amiket te raktál fel, hol lehet megnézni? Nem találomKép
Vendég

Kedves Fórumozók,

még ezen a héten lehet kitölteni a lombikbaba kérdőívet mindenkinek, aki legalább 1 éve próbálkozik / próbálkozott babával, jövő hét elején lezárjuk a kérdőívet és megkezdődik a kiértékelés!

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_pollxt&Itemid=92

Eddig már közel 300 ember töltötte ki. Az "eredmény" gomb megnyomásával az egyes kérdések statisztikái is láthatóak.

Kérek mindenkit, aki most még rászán pár percet a kitöltésre, hogy a teszt mindkét részére adott válaszait töltse fel!!

Köszönjük szépen.
s_norka

Sziasztok lányok!

Évi77 Kép Mi is nagyon várjuk már, hogy Kristóf megszülessen! Kép De sokszor olyan felfoghatatlan még nekem, hogy pár hét és tényleg itt lesz velünk Kép Neked nem szokott ilyen érzésed lenni? Holnap megyek CTG-re, kiváncsi leszek, mit fog mutatni (remélem még semmit, mert a héten szabin van a dokim).
Tegnap megvettük a kiskádat, ami olyan, hogy belül ki van képezve egy csúszásgátlós fekvő- és ülő rész is és van hozzá 2 sín, amivel a nagy kádra fel tudod erősíteni.
Vérvétel KépKépKép

Eszter Kép Én is gratulálok a kis tökihez! Kép A Marci név nekem is nagyon tetszett (inkább Marcellként), de a párom megtorpedózta Kép

Monyóka Kép Jobbulást kívánok!

Juca Kép Neked is jobbulást és légyszi vigyázz jobban magatokra!

Nekem sajnos kitenyésztettek egy bacit, úgyhogy most 10 napig kúpot kell használnom Kép

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Köszönöm, hogy mindenki aggódik miattam/miattunk. Nem volt ez kaland legalábbis én nem annak éltem meg. Pont nem volt meg a tempó, és a göthő miatt csak döcögtem, és akkor jött a baj. Volt ott pár hajléktalan, akik meglepően segítőkészek voltak összeszedték a széthajigált cuccaimat, segítettek feltápászkodni, és mentőt akartak hívni, mert valószínűleg nagyon nagyot estem. Akkor nem nagyon fájt, mégis kijött a könnyem a szerencsétlenségemen. A fura az, hogy egyszer már estem itt egy nagyot, nem értem, mert se nem csúszik se semmi, de ezek szerint nekem azt a lépcsőt el kell kerülnöm. Este a balesetin pont olyan dokit kaptam, akinak a napokban szül a felesége, így duplán emberséges volt. Most már jól van a lábam, nem fáj, csak egy-két mozdulatra. Családorvos is látott, és azt mondta, hogy feküdjem ki a göthőt. Most már az is elindult, nem fáj a hátam, csak mindenhol jön valami (orr, fül, torok), de tea plusz alvás és túl leszek rajta. Most voltam a fogdokinál, aki elámult (most duplán hendi vagyok, ráadásul az orromon nem kapok levegőt). Mondtam, hogy egy almába meg joghurtba a szó szoros értelmében bele törött a fogam. Azt mondta, kívülről semmi sem látszk, és hatalmas a luk. Szülés után röntgenre kell mennem. Én nem értem mosom a fogaimat mint egy mosómedve. Nem eszek több cukrot mint az átlag és iszonyatosak a fogaim. Ha így haladok protim lesz és ez nagyon elkeserít. Minden fogam tömött, fél évente megyek kontrollra és még így is. Na nem panaszkodom többet, de most nem vagyok ettől vidám.

Teinmentes tea: minden gyógynövény. Hársfa, kamilla, csipkebogyó... Amik tulképp nem is teák.

Évi! Már én is nagyon váromDórit, meg a tapasztalatokat! Olyan jó, hogy ilyen kedves emberkék vannak előttem a sorban, ez felvillanyoz!!!!

Most megyek és szunyálok egyet.

Juca

tjuca

Dudu!

Nem ma voltál UH-n?

Juca!

Remélem az alvás jót tett.

j.
Vendég

Tjuca
Vigyázz magadra és jóbulást kívánok. Potyognak a kismamák nem monta a sebész? Instabil a járásuk.

Szeretném megköszönni nektek a sok lélekmelegítést, de tényleg Kép.

Duddu
Ma vagyok a 8. napon. Rá kellett jönnöm, hogy érzem az időjárás változást. Amikor havazás lesz akkor fáj a hasam. Jobb vagyok az időjóslásban mint Szilárd.

Junó
Megnevettettél! Most akkor a legjóbb lenne valóban alfába lenni még egy hétig.

Lányok én megzakkanok a hormonoktól. Ma reggel a rádióban a szülinapos ébresztésben egy nőcit beugrasztottak. Nagyon jópofa volt. Én annyira nevettem a rádión, hogy elkezdtem sírni. Na mondom szépen vagyunk. Az érzelmi központom nem tudja merre hányméter. Ti is kavarjátok néha az érzelmeket?
Jaj egy fontos kérdés kinek hogy telt a Valentin nap?? Remélem mindenkinek termékeny estéje voltKép?
Mátra
Mizujs a meghívókkal?

Ironram
Köszi a jótanácsot. Aszem rá is fér a combomra is meg a karomra is egykis mozgás, főleg a hormonok miatt.
cinca

Szia Csajszik!

Először is a jóhír:
Van 1 kis pacánk és 2 puszink Dévaitól!!!! Kép
Petezsák: 4x2x3 mm. 10 nap múlva megyünk újra, hogy kizárja a méhenkívülit a 2 másik tüsszencs miatt. Kaptunk fotót is! Kép És persze a Kispapának is kijárt egy meleg kézfogás!
Köszi a drukkokat!

Anikó!
Képzeld: ma a Tescoban találtam Gárdonyi Teaház-as feketeribizli teát. De persze másfajta nem volt, tök üres volt a polc.

Ági!
Sajnálom a mensit, de jó, hogy benéztél! Kép
Hajrá a closty-hoz és a szurihoz.
Ha esetleg Puregon kell, akkor nekem maradt 150 NE belőle. Szívesen odaadom neked ajiba. Mert egyébként kidobnám, de azért ahhoz túl drága volt (300 NE=15.000 Ft) Esetleg meg kéne kérdezni a dokit, hogy ha már ki van nyitva, átadható-e...

Eszter!
Vígan nekiálltam, hogy beírom Marcit a neved mellé, erre még mindig NEM VAGY BENNE!! Nem szeretnél visszakerülni?? Kép

Junko!
Remélem, a köv. talin személyesen is megismerhetünk. Nagyon kíváncsi lennék Rád!
Szerintem nem baj, ha kicsit nem foglalkozol a babatémával, kivéve, ha ezt muszájból, kicsit mártírként teszed. Néha kell a lazítás.
Terhesérzés: Kb. egy hete szorulásom van, komoly Activia kúra által végre kezdek rendbejönni. Kép
Egyébként pedig, ha nem érzek semmit, tiszta para vagyok, ha meg igen, akkor leszakad a derekam és kicsit fájdogál - olyan mensisen - a hasam. Kép És minden étkezés után felfújódok, mint egy lufi, úgyhogy ma már kölcsönkaptam a szomszédból egy kismami gatyót, mert egyszerűen kihíztam a gatyáimat. Kép
De azért a mai nap sokat segített az oldódásban. Már kezdem magamat kismaminak érezni, már kezdek merni tervezni olyasmiket is, ami eddig tiltott terület volt.. Kép

Évi!
Köszönöm, megkaptam! Igazából babonából nem válaszoltam, vártam a mai napot. Azt hiszem, megpróbálom a dokinénidet. Szerinted, mikor kellene először találkoznom vele?
Egyébként küldök mail-t is majd, mert még akad kérdésem.. Kép

Kati!
Ott vannak a képeim a Brill Family által készített album végén. Csak eléggé hasonlítanak a többire. Lehet, hogy ugyanott készültek?? Kép

Juca!
Még szerencse, hogy nem fáj a fogad, így kihúzod a baba születéséig!
A Juca-szunya jó lehet, lassan magam is kipróbálom. Kép
Még mindig esz a fene, hogy tutti én fertőztelek meg. Főleg, mióta mondta a körzetim, hogy valószínűleg vírus volt.

Cinca!
Szerintem teljesen normális az érzelmi vihar.
Engem a topiktalin kapott el, amint egy nagy kacagásból majdnem sírásba csaptam át. Bár nyilván örömkönnyek lettek volna! Kép
Továbbra is drukkolunk, beszélgess a pociddal, simogatsd és higgy benne, hogy az a pici Téged választott! Kép

Csibe!
Tündi szerint az első UH után már lehet babát tenni. Mit gondolsz?
Megmondom őszintén szívesen tennék mindkettőnknek! Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka (5+0)
Vendég

Sziasztok!

Ma csak távirati stílusban...a jó és a rossz történésekre reagálva:

TzgÁgi!
Anyukádnak mielöbbi felépülést!

Cinca!
Szorítok továbbra is, remélem odaér!Kép

Dudu(5+0)!
Gratula a pacához!Kép

Niki!
Autó...Kép

Juca!
Vigyázz magatokra és gyógyulj meg!Kép

Természetesen sok pozitív Mindenkinek!Kép
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Szép jó reggelt! Bár még tudtam volna egy fél napot aludni, de nálam ez megszokott.

Brill! Ez tényleg rövid lett Kép

Duddu! Gratulak megint és újra és újra a kis pacához, lesz az még nagyobb és kevésbé pacás is Kép Kép Kép

Juca! Örülök, hogy jobban vagy! Pihi ezerrel hajrá!

Ez a fertility meg megbolondult, a mai hőm alapján átrakta a lehetséges pé napját a 12-ről a 19-re, ha ez így van akkor abszolut nem esélyes ez a hónap Kép. Bár mindegy lagalább költözéskor tudok majd cipekedni én is. Minden rosszban meg kell találni a jót.

kancellárka

Jó reggelt!

Duddu még egy gratula és nagy-nagy puszi! Ügyes vagy nagyon!

Juca!
Nagyon megrémültem, mikor olvastam, hogy mi történt veled. Vigyázz nagyon magadra.

Cinca!
Hajrá! Az a baba tényleg téged választott. Nagyon szorítok.

Mindenki, aki meghívó ügyben segített! Kép
Én is az sk mellett döntök. Apának komoly nyomtatója van, szerintem azzal minőségi papírra meg lehet alkotni.
Az előkészületek most megálltak, reggel anyósom úgy mutatott be egy rokon néninek, aki még nem látott, hogy a fiam barátnője. Kép Eddig a menyasszonya voltam. Kép
Na de nagyon nem érdekel, lehet, hogy csak nyelvbotlás volt. (tudatos Kép )

Megyek tesztelek egy LH-t, csak az érdekesség kedvéért.

Dina hogy döntöttél?
mátra

Sziasztok!

Dudu!
Gratulálok a PacátokhozKép, csak így továbbKép!!!
Légyszi írj nekem mára 1. cn-t.

dido

dido
dido

Duddu!

Nem hiszem, hogy te fertőztél meg, ezt verd ki a fejedből. Én göthő komplexet nyeltem be. Kofa kezdte, anyu folytatta (neki mondjuk nfluenzája volt egy hétig meg sem moccant, magas láz fájt keze lába háta, és közölte, hogy még csak felé se nézzek, de még mindig krahál), apu is közölte, hogy otthon feküdt vagy két napot, és a munkatársaim is hullanak mint a legyek, plusz még a BKV. A talin már fájdogált a hátam, csak még nem jött elő semmi. Amúgy meg az is lehet, hogy szimplán megfáztam, vagy iylenkor kicsit gyengébb az immunrendszerem. Remélem te is sokkal jobban vagy már, és nyoma sincs a betegségnek!

Juca

tjuca

Mátra!

Ez a beszéd, az egyéni sokkal szebb lesz, mert abban benne vagytok ti magatok! És te nem válaszoltál vissza. Anyós csak edzze a nyelvét, úgyse hozzá mégy feleségül!

Dido!Kép

Cinca!

Lehete valami abban, hogy nem látok mindent ugyanúgy a hasam miatt, de ez a lépcső már egyszer beakasztott! Mostantól hiperlassú leszek a lépcsőkön! Drukkolok én is neked!

Tegnap megnéztük az Alul semmit, nagyon aranyos film. Kicsit Borsod megye fílingem volt, és amikor röhögni kellett volna folyt a szememből a könny. Ennyit a kis gonosz hormonjaimrólKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Tudtam beszélni a dokimmal tegnap. Nem támogatja a stimus ötletemet, megjegyzem, igaza van! Csak ez további 6-8 hét várakozást jelent, amitől teljesen kiborultam, este 9-ig bőgtem Kép Nekem nincs már ehhez türelmem, rohadtul elegem van az egész projectből. Olyan üresnek tűnik a következő időszak, semmi tervem nincs, hoyg mivel üssem el az időt és nem is érdekel semmi.
Túl szép volt az elmúlt 3 hónap, semmi könnycsepp, sejtettem hoyg most már ki fog borulni a bili.
Na és persze közben keressek is majd munkát, húúúú de szép az élet KépKépKépKépKépKépKép

Tündi
Vendég

Tündi Kép Kép Kép
Ha nagyon el vagy keseredve aztán már csak jó jöhet. Komolyan. Tudom, hogy a munkahelyed miatt szorít az idő is és ez is stresszel. Nagyon drukkolok neked, hogy végre összejöjjön a baba.
A 6-8 hét várakozás mire vonatkozik? Addigra jön meg a mensid és onnantól lehet próbálkozni?

Duddu
Aztán vigyázz a pacádra!Kép

Nekem ma jött meg másodszorra a mensim. És ennek most nagyon örülök. Kép Ez azt jelenti, hogy a következő után ismét szabad a pálya.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

DuduKép
Nagyon gratula a kis pacához4 Én is így kezdtem az első UH-n és lám mi lett az eredménye, két hét múlva már nem is pacák, hanem igazi kis emberke volt ott dobogó szívvel! Kép Nektek is így lesz! Az a - egyelőre - kis pacák titeket választott szülőknek, és nem fog benneteket cserben hagyni. Kép

JucaKép
Vigyázz magatokra te, ja persze ezt én mondom, aki mindenben megbotlik. De szerencsére most még elkerült az esés. Megfázást most a lábad miatt ki is tudod pihenni. De ugyi nem tört el? Gyógyulj meg gyorsan! Kép És a lépcsőt kerüld el!!!!!

DidoKép
Sajna a mensi miatt!

MátraKép
Anyós témában inkább nem szólok, engem az esküvő óta most mutatott be először valakinek, azt hittem hgoy majd azt mondja hgoy a fiam felesége, és csodák csodájára azt mondta hogy a menyem! Na ez sem semmi!
Megyhívóval kapcsolatban, biztosan nagyon ügyesek és leleményesek lesztek!Kép
Ja és mivel kapcs. hogy döntöttem?

Most ennyi, majd később még jövök!

Képzeljétek olyan rendes főnököm van, hogy tegnap is este 6 ig lettem volna, de du. fél 3-kor elengedett. Na mit szóltok? Szinte minden nap elenged korábban. Kép Legaléább ilyen főnököt mindenkinek!

Pusza: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

sziasztok.

DidoKép

tundi.Sajnalom.(De tudom hogy egy nagyon bator eros no vagy ,osszeszeded magd es mesz tovabb az utadon.Sok sikert hogy utkozban talalkoz eleted vagyaval aki a pocidba koltozikKép

dudu gratula a pacahoz.Nekem jobban teccik a minidudu elnevezes.Kép

matra irigyelek egy kicsit.Imadtam az eskuvomet.Nalunk mindent mi(joforman en) csinaltunk.A lenyeg hogy mikor az eskuvo napjara ersz legyel pihent es minden percet elvezd ki.
Ja,es ne idegeskedj mert az nagyon latszik,lenyeg a termeszetesseg.

Kép
monyoka

Tündi!

De miért nem támogatja a stimut? És mit jelent a 6-8 hét? És miért ennyi? Kicsit elvesztettem a fonalat. Nem is tudom mit monjdak, annyira fos ez az egész. Igen az ürességet időnként én is érzem... Hogy mi javíthat a kedveden? Nem tudom de így ismeretlenül is úgy szeretném hogy neked jó legyen.

Lufi-Dudu! Kép
Én is szívesen megismernélek. Majd talán legközelebb.

j.
Vendég

Sziasztok!

Duddu!
Én szívesebben maradnék a zebránál,még egy kicsit.De ettől magadnak tehetsz babót!
Én is pont ugyanezeket érzem mint teKép,csak én a szorulásos dologra tamarin lekvárt vettem,ezt este kell bevenni(kismamik is szedhetik-rá van írva),én is felfújódok és néha mensisen fájdogál a hasam!Én hétfőn megyek újra,már nagyon várom!

Tündi!
Úgy sajnállak!Kép
Olyan jó lenne,ha tudnék segíteni!!
Mégis reméljük a legjobbakat!
Puszi neked!Meg egy ölelés!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Tündi,
nagyon sajnálom hogy még mindíg várakozni kell. Megértem az ürességet ez néha elviselhetetlen. Különben miért nem lenne jó ha most kezdenéd a stimut? Hiszen az előző meghatározott idő letelt vagy még ez 6-8 hét javaslott?

Juca,
megijesztettél, de látom már minden rendben, vigyázz nagyon magadra. Hogy van a lábad?

Dudu,
gratula most már hangosan!! a picurkához!!

Eszti,
neked is a fiúcskádhoz.

Tegnap voltam megint UHn már csak 2 db 10-12 mm tüszőhöz hasonló foltot láttak azt mondta a doki hogy akár lehet sárgatest is. Hát nagyon bízok benn hogy az, de az tuti hogy a 23mm már nem volt látható így remélhetőleg megrepedt!! O

Kivi
kivi2

Sziasztok!!!

Jucus!
Juj, nagyon vigyázz Magatokra!!! Tudod: dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csiga megy a jégen, úgy érdemes! Kép

Duddu!
Nagyon-nagyon-nagyon nagy gratula ismét Neked, most, hogy Pacácskát már a doktorbácsi is megerősítette!!!

Tündi!
Mire vonatkozik a 6-8 hét? Kitartást kívánok hozzá, meg azt, hogy találj erre az időszakra is valami olyan elfoglaltságot, ami leköt egy kicsit! Gondolj arra, hogy már egy csomó mindenen túlvagytok, és most már csak ennyit kell várni, hogy babás lehess!!!

Dido!
Kép a mensit...

Kivi!
Eksön volt ezerrel, ugye???Kép

Dina!
Mákod van a főnökkel, nem mindenki veszi ilyen jól... Szerencsére az enyém is ilyen volt (már amíg dolgoztam). Azért a tény, hogy az ember babát vár, eléggé pozitív hozzáállást tud kiváltani az emberekből.

Csibe!
Elő-drukk a hétfőhöz++++++++++++, mennyi idős is leszel akkor? A mensis fájdogálás összekötve a szorulással nálam is tünet volt az elején.

Mátra!
Sk meghívók tényleg szépek tudnak lenni, és a tudat, hogy Magad csináltad, megéri a küszködést!
Mikor is lesz a nagy nap? (Bocs, ha már írtad!Kép)

Képzeljétek, Mazsola állandóan a hólyagomat használja foci (vagy kézi)labda gyanánt...Kép Tegnap is vásárlás közben olyat rúgott (esetleg fejelt) bele, hogy alig bírtam ki, hogy be ne pisiljek... KépKépKép Évi, Timcsi, Nektek is szokott ilyen lenni?
Egyébként ma vagyunk 22+0!Kép

Szép napot mindenkinek, pusszancs

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Tündi!

Sajnálom, de ha te is azt mondod, hogy igaza van az orvosnak, akkor igaza van. Mindennek oka van, lehet, hogy majd egy-két éves távlatból fogjátok látni.
A talin is mondtam, vagyis nem elég világosan, hogy szerintem túl merész az idő a munkahelyeden. Pesze, ha az a ha ott nem volna. Arra sincs garancia, hogy minden a papírforma szerint alakult volna, és el tudtál volna menni időben táppénzre. Így legalább sajnos biztos a tudat, hogy rá kell kérdezned mi lesz május után. Ha hebegnek habognak, akkor MOST kell állást keresned. Ez sem lesz egyaszerű, az viszont biztos, hogy ha a próbaidő előtt jön a baba, akkor lehetetlen, ha közben vagy utána, akkor nincs probléma. Fel a fejjel, és mint mondtad úgy tudod elütni az időt, hogy állás után nézel. Ez is legalább olyan stresszes és idegtépő mint a várakozás, de adja Isten, hogy olyat találj, ahova babó után is vissza tudsz menni, és mint mondtad sajnos az anyagiak miatt sem mindegy! Ez az, amit a rózsaszín ködben elfelejt az ember, de bizony nem mindegy, hogy mennyi pénzt kapsz az állambácsitól ennyi tisztes munka után, és mennyi teher esik majd a párodra.
Na meg talán itt az idő, hogy menjetek egy két napra telelni!
Azt meg csak mondom, hogy babásan a hormonjaid kicsit elszállnak. Most egyfolytában rajtam van, hogy mennék bowlingozni, korizni... Tessék kihasználni, és elmenni, mert utána majd csak ácsingózhatsz!!!Kép

Juca

tjuca

Sziasztok lányok,éljenek a hormon szintek!
Tjuca
Ha valaki neked lépcsőt emleget rázz előtte fokhagyma füzértKép Kép ! Szóval pihenj és vigyázz magadra.

Tündi
Lemaradtam a munkahelyi dolgokról de azt akarom neked mondani, hogy a Nyírőbe ki van függeszteve egy 20005- ös kormány rendelet ami azt mindja ki, hogy aki IVF kezelésre jár vagy terhes a munkáltató köteles elengedni és nem szüntetheti meg a munkaviszonyát.
Ha akarod megnézem pontosan, hogy hanyas kormány rendelet, de azt hiszem, hogy 52 számú. Mi lesz 6-8 hét múlva?

Mátra
Ha van egy jó nyomtatótok akkor csak a képzelő erőtők a végső határ, hogy milyen szép meghívótok lesz, arról nem is beszélve, hogy teljesen egyedi. Anyósnak sajna rá kell jönni, hogy kicsi fia bizony másik nőt is szeret nemcsak őt.

DUddu
Gratula a pacához!! Jó volt a tinta és a papírKép ! Vigyázzatok magatokra. Nagyon sok embernek van tüdőgyuszija.
MÉZ + igazi citromlé.
cinca

Sziasztok!

Duddu Kép Gratula a kis pacához!!! Kép Kép

Dido Kép Sajnálom Kép

Tündi Kép Nem csoda, hogy ki vagy borulva, megértelek Kép Bár nem tudok a munkahelyi ügyeidről, de igaza lehet Jucának, azokat kéne talán rendbetenni, és el is röppenne az idő. Fel a fejjel, Te nagyon erős lány vagy, és hamar kilábalsz a válságból, biztos vagyok benne!! Kép

Persze én sem nagyon számolhatok be most optimizmusról, tegnap voltam dokinál, mert van egy kis félidőben kezdődő barnázásom, előző ciklusban is volt, és a doki azt mondta, hogy előírja a protokoll, hogy csináljon egy egészségügyi küretet hiszteroszkópiával kombinálva, hogy elküldje szövettanra a nyálkahártyát, ill. megnézze, mi van odabent (polip, mióma, vagy ilyesmi), ami ezt okozhatja. Nem fogadhajta el, hogy ennek csak hormonális oka van Kép Kép Eléggé kiborultam tegnap, azért nem is írtam, rettegek attól,hogy vmit találnak, illetve magától a műtéttől, és lelkileg is elég rossz küretre menni, dehát majd túlélem. Annyit elértem, hogy ne ebben a ciklusban, mert akkor pár napon belül kellett volna, hanem a következőben. Hát ez van, így nekem is tolódik a projekt, mert így most 1-2 hónap pihi, és még mindig nem tudom, mi a baj, de majdcsak kiderül Kép Viszont a párom tök jó fej volt, pátyolgatott, miegymás, azt hiszem, így kicsit könnyebb, ha az ember férje így mellette áll.

Réka
korek

Sziasztok!

Duddu!
Pacából lesz a pocak, abból a pocok!!!! Kép
Aranyos vagy a táblával! Kép Jót vigyorogtam rajta.

Nos akkor tessék, egy kis munka! Kép
Budapest, 03. 21., 29+2, Olivér 20 hónapos, Márton 05. 05-re várható
Lehet, hogy kihagytam valamit?

Juca!
Bowling és kori...Kép és még mennyi minden!!!Kép De így van jól.

Junkó!
Fiús anyuka! Kép Igen azt hiszem magam is ide sorolnám magam, de azért Apa kedvéért igazán lehetett volna cuncis!Kép Nekem már van egy tökim!Kép
Nálunk emberem előbb tudta, hogy megint pockos vagyok, mint én. Irrgalmatlan rondán összevesztem vele a semmin. Olyannyira, hogy semmi más nem lehetet volna magyarázat rá. Hormonok ha dolgoznak!Kép
Jók a 29 hetes kismamik tapasztalatai is?
Tedd két ujjad a szegycsontod alá és képzeld oda a gyomrod, májad és az összes belsőséget, ami a tiéd. A fennmaradó görögdinnyényi hely a baba. És még van két hónap!!!! Tehát erre az időszakra ne tervezz rekordot dönteni szabadmerülés kategóriában, mint a Nagy kékségben!
E mellett, tegnap hideg lehetett a jughurt a pocaklakó sejhajánka, mert visszarugta a falatot!Kép Meglepő érzés!
Javaslom a bordaközi izmok idő előtti erősítését is! Mivel ha az oldaladra fordulsz, és nem támasztod eléggé alá, bizony olyan, mintha menten ki akarnának törni!
És mint látom említették már a pisilést!
Ha csemete csuklik és mikor máskor mint lámpaoltás után két percel, de negyed óráig, bizony addig búbolja a hólyagodat, hogy akkor is kimész, ha szinte semmi sincs benne!Kép
Stb.
De semmihez sem fogható, amikor végre kikeveredik onnan és megérzed a saját kis vakarcsod édes babaszagát!Kép Szóval megéri!

Kivi2!
Hajrá-hajrá!

Csibe!
Ismerem az érzést, remélem a gyomrod nem fog égni!!!
Ha nagyon eldurvulna a puffadás és esetleg iszol tejet, akkor érdemes kipróbálni, hogy egy pár napig semmi tejtermék. nekem ugyanis róka helyett átmeneti tejérzékenysége lett!

Tündi!!!!!!
Juca olyan szépen leírt mindent!
Másrészt pedig igenis jutottatok valahová, hiszen a fó okot meggyógyították nem?
Puszi bucira! Kis elszonty után hoci újra!Kép

Mátra!
Örülök, hogy eldőlt a meghívós kérdés!
Anyós!
Had mondja, még mindig jobb mint amit én kaptam. Édes drága, aztán egyik napról a másikra hárpia, de úgy, hogy még a fia is szünetelteti a dolgot egy jó ideig.
Tanulság, sose hidd, hogy anyós-meny jó bratyi lehet! Valahol visszaüt!

Évi77!
Nem rossz!
Én szegény Apumat ráncigáltam át magunkhoz mára, egy kis gyermekfelügyeletre, el is csattogta a felemelő terheléses vércukorra, de a bájos hölgy közölte, lekéstem, mert ezzel 8-ra kell jönni. Csak azt nem értem, ha felhívom őket előtte, végigkérdezem mit hogy, akkor ezt ugyan mééér felejtették elmondani? Így holnap csmetéstől hoci újra. Hogy milyen lesz az eredmény??? És az idegállapot???
De volt már rosszabb is!Kép

No, megint kitöltöm a képernyőt...

Sziasztok!
Megyek megoldani a gyermekétkeztetési problémát hazai vízeken!Kép

Eszter Márton 29+2

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

EszterKép
Mi még nem igazán beszéltünk itt a topocban, de amit írtál az előbb Junkónak, azon teljesen elérzékenyültem. Már alig várom azokat a bizonyos "iszonyú" napokat, hogy én is átéljem. Bár már csak ott tarthatánk. De már nincs sok hátra addig, alig 20 hét! Kép De ami késik nem múlik! Kép

Pusza Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Dina!

Egyszer minden beszélgetés elkezdődik valahol... Kép
Hamarosan megtapasztalod magad is a saját 29. hetedet!Kép Aztán írd meg milyen volt!

Lányok!
Ennyire ilyesztő amit írtam!!!! Kihalt a topik?
jaj ne!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Csajszik!

Tündérke!
Elhiszem, hogy itatod az egereket, én is ezt tenném a helyedben. Sőőt azt hiszem, hogy sokkal nehezebben állnék talpra, mint Te.
Engedd, hogy kijöjjön a visszatartott fájdalom is és aztán annak megkönnyebbüléséből tudsz majd építkezni, de itt leszünk mi is Neked, hogy segítsünk!
Virtuális buksimit Tündérkének!!! Kép

Mátra!
Csak annyi vígasztalót tudok mondani, hogy nem anyósodhoz mész férjhez.
Párod miccólt ehhez a bemutatáshoz?
Szerintem jól döntöttetek meghívó ügyben. Sokkal nagyobb az értéke az SK-nak.
Most látom, hogy Juca is u.ezt írta Kép Kép, akkor lehet, hogy így van?

Dido!
Köszi!
Jaj már megint? Nem örülök... Kép
Ideje lenne követned Bennünket! De nem ám görcsölni, tudod!! Kép

Lányok!
Nem tudom, mit csináljak Virággal a tábla tetején. Nem tudja valaki az e-mail-címét esetleg?

Juca!
Akkor megnyugszom. Nekem lázam egyáltalán nem volt és szerencsére már jobban is vagyok.
Gyugyulgass, pihentetsd a lábad és olvass minket! Kép

Majcsi!
Szép lassan kezdesz visszatérni, ennek nagyon örülök!
És a mensinek is! Kép
És vigyázok a pacámra, csak néha nem tudom, hogy kell, meg mindig bizonyítékot akarok, hogy megvan még. Ma majdnem vettem egy tesztet, aztán kiröhögtem magam és eszembe jutott, hogy egy kis fronttól majdnem elbőgtem magam és ki más okozhatta ezt, mint Kispaca?

Dina!
KÖSZI!!

Csibe!
Várjuk meg azt a hétfőt, aztán megbeszéljük, jó? Drukkolok! Kép
Nekem Dévai ... ajánlott és úgy tűnik, beválik. Sajnos korábban is volt hasonló problémám, de a Tamarin lekvárt annyira utálom, hogy általában visszaköszönt. SZóval örülök ennek.

Kivi!
Biztos megrepedt! Hinned kell benne! Én hiszem! Kép

Korek RÉka!
Ez a küret olyasmi, mint amit TÜndinek is csináltak? Épp írni akartam, hogy bújj össze a pároddal és könyebben fog menni. Akkor most lazítsatok kicsit a jövő hónapig, aztán pedig HAJRÁ%

Eszter!
Pocak és Pocok jó forgatókönyv.
Csak az engedélyed kellett volna, az adataid megvannak, mint minden régi tagnak! Kép
Már be is raktalak! Kép Kép Kép hip-hip...
Engem nem ijesztettél meg, sőőőt: lám, mennyit írtam.

Kismamik!
Korai tünetekről mesélnétek picit?

Köszönöm:
réka
Vendég

Csibe!
A mensid alapján írtam be a hetet, majd ha hétfőn pontosítják esetleg, akkor javítom, jó?

Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt!
Mi minden hülyeséget össze lehet álmodni a gyógyszerektől.

Duddu
Kihagytál a táblázatbólKép. Leírom az adataimat tegyél be légyszi légyszi. Ez már csak babonából is jó lenne. 34 év, jan 09, Fót, 2005 jun.,28, 20,insem eredmény febr.23. Jaj azt szeretném kérdezni, hogy milyen husi diétát javasolt neked a doktorod? Valahol olvastam csak már nem tudom, hogy hol.

Tündi
Az okot megszünteték? Kicsit adj időt magadnak és ezt az időt amíg nem kezdődik a project fordítsátok a pároddal egymásra. Kicsit próbálj lelkileg töltődni erősődni. Lesz majd még a gyógyiktól sok-sok érzelmi vihar. Kiránduljatok másszatok hegyet,szánkózzatok, gyógyvizezzetek. Ha elkezdődik a mókuskerék ilyeneket úgy sem csinálunk. Szóval képzeletbe egy pusza és egy simitás a kobakodra és kitartás!! Ma is egy nappal közelebb vagyunk a végcél felé CSAK TÜRELEM!Kép
cinca

Cinca!
Ne haragudj! Valószínűleg elsiklottam a kérésed felett. Kép De most beraktalak. ÍME:
Kép

A husi az minden csak nem diéta. Nekem Dévai napi 3 vastag szelet húst írt elő, de van, akinek 5-öt. És nem ám a saját tenyerem a mérce! Férfi tenyér széttárt ujjakkal, na az egy szelet. De kismamiknak is ajánlják a fehérjét fehérjével. És a sok-sok-sok folyadékot!

réka
Vendég

Jó reggelt mindenkinek.

KÉREK DRUKKOT! ismét egy állásinterjú, most Pesten, délután kettőkor. Ezt most nem fogom annyira akarni, mint a másikat akartam. Kép

Duddu! A párom nem hallotta, nem volt otthon. Én meg nem mondtam. Minek. Nem akarok - egyenlőre - feszültséget szítani kettejük között. Majd meghallja ő is. Vagy nem.

Na lányok, én most elköszönök, akivel nem találkoznánk, jó hétvégét, Dina írtam mail-t, este meg majd beszámolok mi történt.
Ha lesz időm, mert hogy 14.cn. Kép Kép

Puszi mindenkinek, és várom a drukkokat.
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?