Koszonom a megnyugtatasokat. Most mar nem is olyan szetrobbanos a pocim. Tenyleg csak ide be kellett irni?
Blaye, koszi a konyvtippet. Es igen, Nyuszinak marha nagy a mozgasigenye, a heten mar tobbszor futtattuk lenn a nagyieknal (futopad is van, es imad rajta fel-le rohangalni, termeszetesen kikapcsolt allapotban, meg osszevissza lakasban)

ilyen iszonyu idoben jo, hogy egy epuletben lakunk, konnyu lemenni negy emeletet es mar az is kornyezetvaltozas neki. de kitalaltam, hogy mikor apa delutanonkent hazajon, akkor vigyen le minket setalni, mert gyerek imad hoban lepkedni, alig lehet elhuzni ilyenkor es en mar gyalogosan nem merem levinni, csak babakocsival, mert mar nem tudok utana futni.
Neet, vigyazz, a "kaka"val maximalisan visszaelnek am!

enyem gyerek sem akkor hasznalja, ha aktualis, hanem pl hajnalban, mikor o ugralni akar a fejunkon, mi meg aludni, akkor szokott gyozkodni, hogy neki az van a pelusaban es csereljem ki

de mindig csak beugratas! viszont azt is tudja, hogy masnak is van, ugyhogy olyankor is emlegeti, ha mas pelenkas fazont lat, vagy a cicat, apat a slozira menni stb.
Bogarka, reggel is rugdostam apat a fotoert, de mostmar nem ussza meg, igerem. Es hadovazas nagyon megy, de uj szavak nemigen, akkor lehet, hogy ez a baj?
Juc, mi anyosektol koltoztunk meg csak, azaz csak egy szobanyi cuccot (kanape, asztal meg az aprosagok) kellett negy emelettel feljebb cipelni, magyaraztam is mindenkinek, hogy tokmak es egy ora alatt fogunk elkoltozni, ehhez kepest egy heten at cipeltuk fel... ugyhogy el sem tudom kepzeni, milyen nagy munka lehet egy igazi koltozes. Es elkezdtem nezegetni a jatekbabakat, tudod, olyat szeretnek, amit majd nyuszi ugy tud menedzselni, mint en kisnyuszit

es olyan horribilis penzekert is lattam, hogy huh (baby born, baby annabell meg valami chou chou stb)... ehhez mit szolsz?
http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5975963 ez szerinted mennyi penz lesz? es mekkora lehet, mert FP oldalon sem latom a meretet. Bogarka, te milyet vettel Petranak tavaly?
Zs, kepzeld en mostanaban olyan kegyetlen anya lettem, hogy a nappali altatast ugy intezem, hogy berakom a kisagyba es melleulok, hogy ne tudjon kimaszni (mert ugye nem racsos) es addig sir vagy ugral es sir benne, amig el nem alszik. De nekem mar nem megy a ringatas. Gyereknek meg sehogy sem az elalvas, pedig muszaj neki, latszik rajta.
Es Funny (ugye jol irtam a nick-ed), ma majdnem megint porul jartam szekrekedos ugyben, de szerencsere nem lettem olyan hirtelen rosszul, mint multkor es azonnal benyomtam masfel liter malnaszorpot es aztan rovidesen meg is oldodott a dolog.
Es Zsebi, te merre vagy?! Megneztuk ma azt a kockasfulus meset, amin Bruni sirni szokott es szerintem azert sir, mert abban a kisfiu is sir, mar az elejen elkezdi, es egy csomoszor mutatjak, hogy meg mindig bog. Es siman lehet, hogy Bruni meg elobb elkezdi, mint a kisfiu, mert a gyerkocok marha okosak es tudjak, hogy mi fog jonni, enyem gyerek is egy csomoszor mutatja vagy "mondja" elore, amit mar ketszer latott!