A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó reggelt mindenkinek!
Tudom, hogy kicsit korai a kérdés, de szerintetek mikor lehet kivinni a babát sétálni? Hány hónapos kortól?

Megvolt tegnap a 3.CTG, minden rendben, méhszájam még teljesen zárt. Már nagyon türelmetlen vagyokKép
Ha kihúzom jövő hétig (ami valószínű), akkor lesz ultrahang is. Nagyon kiváncsi vagyok.

Scullyx
37+4

KépKép
KépKép
scullyx

Jó reggelt Kép
Borcsa Kép
Drukkolok neketek is Kép Ügyik legyetek Kép

Scullyx Kép
Gratula a ctg-hez Kép

Szelivi Kép
Most mit kötögetsz? Kispulcsit? Kép

Annácska 33+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Most beszéltem Borcsával. Vajúdóban van, már kapott 2 adag antibiot, de úgy tűnik, KisFarkas még nem határozta magát el teljesen. De már csak majd kettőben jöhetnek ki onnan valszeg.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Csema, Borcsa drukk ezerrel megy innen délről isKép

Lányok nem tudtam tovább aludniKép Pedig szerettem volnaKép

Scullyx, azt hiszem 3-4 hetes kort javasolnak, de nálunk a hugom is és a fiam is kint volt az első perctől kezdve hogy hazaengedtek. A fiammal az volt az első hogy végigsétáltam a klinikából hazafelé jövet a sétálóutcán és fagyiztamKép Élveztem hgoy szabad vagyokKép

Zsu
36+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Csema, Borcsa! Nagy hajrá és sok drukk nektek!!!! Várjuk a híreket! Kép

Scully! Valaki a 6 hétre esküszik, de ez inkább időjárás függő szerintem. Ha nem lesz már nagyon hideg, akkor viheted. Kép Én elég korán szeretném majd vinni levegőre. Anyu, pl. kirakott az erkélyre, hogy levegőzzek és állítólag ott aludtam a legjobbakat. (januárban igen hideg volt akkor)

Nadine! Akkor most teljesen megnyudotál, remélem! Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory! Köszi az infót!!! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt!!!

Borcsa a vajúdóban, Csema is a kórházban?
Nagy drukk mindkettőjüknekKépKépKépKépKép

Nadine, szexi fotó apucinakKépKépKép

Tünde, örülök, hogy jól vagytokKép, az a lényeg, bútorok meg majd meglesznek.Kaját én is egyébként rendelek, gondolom szülés után még jobban fog esni, hogy nem nekem kell készíteni.

Mindenkinek köszi a pocidícséretetKép
A buszos sztorin meg már túltettem magam, csak az a gond, hogy miért nekem kell sz*rul éreznem magam ilyen helyzetben???Kép
Úgy néztek rám, mintha 8 gyereket húztam volna magam után, kettőt a csöcsömön lógatva, a többit a nyakamba.Direkt azért csinálva, hogy leülhessek a tömött buszonKépKép
Na mindegy

További szép napot(bár nálunk tök borús minden, olyan sötét van, az eső is esik, hó persze nem olvad)

Pusz
ildikó 34+0

Tényleg hova tűnt Titati?
Bartika is régen jelentkezett.
Nici, Anita mikor mennek haza a kórházból?Ma? Kép
vas

Ildi Kép
Ne érezd magad zavarban az ilyen emberek miatt! Szerintem egyenesen elvárható, hogy egy kismamának kisgyerekkel átadják a helyet Kép

Titatiék egyébként jól vannak Kép Kincsőke szopizik a megszokott módján és utána jókat mosolyog álmában Kép Lánya már tegnap mehett oviba, elmult teljesen a báránykája Kép

Cory Kép
Köszi az infókat Kép Drukkolok továbbra is nekik Kép

Tünde Kép
Örülök, hogy jól vagytok Kép A lakás meg mejd csak elkészül Kép
Bettina is beállítja a maga rendjét a szopiban Kép
Összcsaládi képet kérünk majd Kép

Annácska 33+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Sikerült végigolvasnom mindent. Kép

Cory: méhszáj Kép

Nadine: nagyon csinos vagy ezen a fényképen, gondolom, hogy apának is tetszik.Kép

Csema, Borcsa: hatalmas drukkok mennek, sok erőt kívánok Nektek.

Tünde: napirend nálunk sincs, csak szopi annak megfelelően, ahogy Istvánka kívánja. Napközben úgy nagyjából 3 órát bír ki, éjjel eddig 5 óra volt a legtöbb. Kopp-kopp. Szerintem nagyon jó baba, bár mostanában délután és esténként nem alszik szinte semmit, ezért nagyon kifárad. Mi pedig nem tudunk túl sok mindent kezdeni a sírással, mert nem tudjuk, hogy mitől van. A büfivel gondban vagyunk, csak apának hajlandó büfizni, nekem nem. Így napközben megy a nyűglődés két etetés között. De inkább napközben, mint éjjel, nemde? Örülök, hogy a kaját és a háztartást meg tudjátok oldani. Nálunk másfél hétig itt voltak a szüleim, anya látta el a háztartást. Most két hétig a férjem lesz itthon, utána meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok. Akkortól biztosan kaját fogok rendelni valahonnan, mert a főzéshez tutira nem lesz erőm és időm.

Esztiről tudtok valamit? Elég régóta nem jelentkezett.

Nálunk iszonyatosan dörög az ég, néha még én is megijedek tőle.

Jók legyetek,
Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Hűű, várom a híreket!!!
Nici otthon van már?
Meg akik akkortájt szültek?
katicuska

Jó reggelt!
Megint duplás szülés lesz? Ez tök jóKép
Lányok hajrá!
Én is éppen kérdezni akartam, hogy van-e hír Nicikáról? Nálunk 4 nap után haza engedik a babákat.
Azt hiszem itt az idő, hogy levegyem a gyűrüket az újjaimról, mert egész jól felpuffadt a kezem éjjel.
Remélem délutánra jobb idő lesz, mert ez így elég depisKép , vagy csak nekem tűnik így?
Ja reggel megtanultam spárgázni, kicsit csúszott az udvar.

Kép

Kép
pgyöngyi

Scullyx: Balu 10 naposan volt először sétálni. Zsománál azt mondták, 3kg alatt ne vigyem ki. Õ ezt 6 hetesen érte el.

cory
Budapest

Szép Napot! Kép

Még egyszer is köszönöm a fotós dicseket! Kép De nem is erotikusnak szántam ám! Kép Csak úgy. Hogy legyen. És mivel ruhában nagyobb darabnak tűnök, ezért gondoltam a lenge öltözetre! Kép

Eszter,
igen, most már megnyugodtam! Kép

Csema és Borcsa,
hajrá, hajrá, ez izgalmas! Kép Megint kettesével jönnek a babák! Kép

Nici valószínűleg ma jön haza, mert szerdán vették ki a varratokat, remélte, hogy csütörtökön jöhet, de mivel tegnap nem jelentkezett, lehet, hogy ma lett belőle.

Nici,
várunk nagyon! Kép

nadine81

Sziasztok Lányok!

Némi szundi után ismét itt vagyok.

Annácska!
Most olyan hálózsákszerűt kötök, amire középre csináltam lukat a hordozó biztonsági övének, és majd ebben hoznánk haza a babát. Elvileg 2 nap és készen lesz.

Scullyx!
"sétálni" majd akkor, ha már tud menni. Kép

Nálunk jelenleg zuhog az eső. Pedig milyen terveim voltak!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Olyan ronda idő van, hogy még felkelni sem volt kedvem. Eddig pihiztem, olvasgattam az ágyban, de a macskám végül csak kirángatott az ágyból, mert már nagyon éhes volt.Kép

Köszönöm az infókat a súlygyarapodással kapcsolatban! Megnyugodtam, mert tegnap a védőnő is azt mondta, hogy minden ok. Ennek örömére, tegnap pizzát vacsiztunk...KépKép

Csema, Borcsa!
Nagyon megy a drukk! Ismét kettessével jönnek a babók?KépKép

Nadine!
Nagyon jó lett a kép! Apucinak tetszett, mi? Kép

Scullyx!
Szerintem, ha jó idő van, lehet már elejétől kezdve. Annál hamarabb szokik hozzá a szervezete. Én biztos, amint felépülök majd a szülésből, ki fogom vinni minél többet.

Adri+Levike
31+2

Kép

Kép
adriana

Annácska
Köszi aranyos vagy. Márk nem tudom megijedt-e, mindenesetre én igen.Kép

Vas Ildici
Megbocsátok!Kép
Nagyon csinos anyuci-kismama vagy! A fiaid pedíg nagyon aranyosak!Kép

Nadine
Tök jó a kép!Kép

Borcsa, Csema: EZererrel mennek a drukkok!!!!

Nancsi
Mielőbb tessék elintézni a netetKép

Eszti
Hogy vagytok???

MI ramatyul. Apa épp kilábalt a betegségből, most meg én vagyok náthás, kicsit fáj a torkom. És a legjobb: 3-5-ig fennt voltam, mert fájt a fogam, úgyhogy ma megyek fogorvoshoz is!!
Márk továbbra is roppant jól érzi magát, semmi jele hogy meghatotta volna a melegfront.Kép
Nem semmmi pasiKép

Alina 40+2. hét
Vendég

Alina Kép
Beszélgess Márkkal, hogy most már ideje lenne kijönnie Kép
Igaz, hogy most csúnya, rossz, esős idő van, de azért annál nincs jobb mint anyuci kezei közt lenni Kép
Jobbulást neked, igyál meleg mézes teát Kép

Szelivi Kép
Nagyon ügyi vagy Kép
Én még nem döntöttem el miben hozzuk haha. Overálzsákot nem karak venni, mert április elején szerintem már lesz annyira jó idő, hogy ne kelljen. Bár ki tudja, mi lesz tavasszal, voltak már csodák Kép

Annácska 33+4

annácska

Annácska!
Mi eredetileg arra gondoltunk, hogy veszünk plüss hálózsákot és a lába közénél vágunk rá lyukat. Így elfér a bizti öv. Ami nem végigcippzáros, hanem patentos vagy gombos, annál ez könnyen megoldható. A lyukat kézzel bárki körbe tudja varrni.

Kép
szelivi

Jelentem nálunk elállt az eső!

Szóval megyek hajat mosni és csavarogni.

Kép
szelivi

Hello Lányok!
Bocs, hogy nem jelentkeztem, dögróváson vagyok... Kép Már tegnap sem voltam valami jól, de azt ráfogtam a terhességre (olyan gyengének éreztem magam, mint aki lefutotta a maratonit). Aztán ma éjjel semmit nem aludtam, mert kettőtől elkezdett fájni őrülten a gyomrom... aztán jött a fosás (bocsi), kint aludtam a kanapén, mert féltem nem érek ki időben... Kép
Szóval reggel 7-re ürültem ki, akkor feküdtem le aludni. Most aztán semmi víz nem maradt bennem. Kép
Remélem a babának nem árt! Ez valami vírus, de nem tudom eldönteni még azt sem, hogy ilyenkor kell-e diétázni? Kép
Na megyek visszafekszem. Hulla vagyok. Kép

Csemának és Borcsának azért drukkolok és néha feljövök megnézni őket!

Alina neked is drukk! Sajnálom a fogorvost! Én most kedden estem át rajta, de most jobb! Kép

Nadine, nekem is nagyon tetszik a kép! Csak nem értem, hogy most akkor ezt hogy csináltad magadról? Kép

Vas! Megjött az olaj? Én már kenegetem, és azt szerettem volna megkérdeni, hogy nem baj, ha a hüvelybe is bejut egy kevés?

Mamacka! Nekem is van sajnos 3 szemölcs az ujjamon és már küzdök vele 3-4 éve, mindig visszanő, pedig nekem is fagyasztották. Kép MOst viszont nem tudok ugyanoda visszamenni, mert a dokim már nem fogad betegeket. Megkérdezhetem, hogy hogy mentél és kihez? Kell beutaló ilyen esetben?

Puszi mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="aa00aa">BArtiKép Kiszáradásveszély!!! Hasmenéses állapotnál kerülni kell a hús- és tejtermékekeket viszont inni ezerrel és főtt rizs vagy krumpli esetleg cukormentes kekszek segítenek megkötni a vackokat a pocakban.
A gyümölcsök közül a banán Indiában ilyen esetekben ajánlott gyógynövény - ha bírod...

Jobbulást!</font>

indianyo

Bartika
ajjaj... ez nem valami bíztató... azt hittem könnyebb megszabadulni tőle....
Anyum az Onkológián dolgozik, nekem ott csinálták... beutalókkal és egyéb hagyományos orvoshoz keveredési módokkal egyáltalán nem vagyok képben...

Jobbulást

Csemának és Borcsának minden szépet és jót a mai napra! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bartika, ez nem lehet kellemes.
De azért egyél, meg igyál rendesen.Krumpli, rizs, alma, banán, ropi, keksz, tea bőven.
Az olajam még nem jött meg(ki tudja miért, pedig elvileg azt írták, hogy kedden postára adják)
pedig ma vagyok 34 hetes, és el akartam kezdeni.De ami késik, nem múlikKép
Nem tudom, hogy gáz-e, ha bejut a hüvelybe.

Alina, kösz a kedves megszólítást(Ildici) ari vagyKép
Jobbulást neked is, egyébként én is tiszta takonykórral mentem Olivért szülniKép

Borcsa lányának meg nem is köszöntem meg a nagyon kedves "hosszúlábú kiscsikó" jelzőtKépKépKép
Na-na, azért messze vagyok a hosszú lábaktólKép
De azért aranyos nagyonKép

Adri, egészségedre a pizzáhozKép

Ildi 34+0
vas

Sziasztok!

Nadine: tényleg csodajó az a kép Rólad, nagyon szép emlék lesz nektek később!!

Csema, Borcsa: HAJRÁ!!! Drukkolok, hogy minden simán menjen!!

Batika: jobbulást!! Tényleg igyál sokat és csak könnyűeket egyél, ami jó esik.

Szelivi: merre csavarogsz??Kép

Alina: előbb gyógyulj meg, csináltasd meg a fogad, aztán szólj picibabának, hgy most már jöhet!!Kép

Pgyöngyi: elestél? Vigyázz magatokra!!!

Annácska: családi kép készülőbenKép, csak össze kell szedni egy időben egy helyre őketKép
Különben a konyha már használható valamennyire, csak nincs ajtó rajta és a beépített részek hiányoznak. Egyáltalán nem aggódom emiatt, mert Bettinát ez most nem érdekliKépKépKép

Scullyx: megértelek, hogy türelmelen vagy, de a babának az a legjobb, ha minél tovább marad!Kép
Én is ezzel vígasztaltam magamKép

Rita: használd ki a hátralévő 1 hónapot olyanra, amit a babával már nem fogsz egy darabig csinálni!legalább mire születik már igazi tavasz leszKép

Vikó: sajnos nem tudom megnyitni a csatolt fájlt!

Dorina első reakcója az volt Bettinára hogy: "nagyon aranyos, nagyon picike, szeretem..."Kép Azóta féltve nézi, hogy jól van-e. Ha szopizik akkor kérdezgeti, hogy iszik-e rendesen? A doktornő megvizsálta és Dorina kérdezte tőle, hogy : minden rendben van Bettinával, nem beteg? Kép
persze ő is akar játszani a kis játékokkal, ami a kicsi ágyában van, de ez természetes.

Patrícia olyan nagylányosan gyönyörködik benne,sokat segít főleg Dorinával való játszásban.

Kitaláltunk egy módszert Bettinánál. Nappal ha ébred akkor nem törekszem arra, hogy visszaaludjon szopi után, hanem "játszunk" vele. hasra fordítjuk, felhúzzuk neki a zenélő játékokat, sokat beszélünk hozzá, végigsimizzük.
éjjel pedig csak csendben a sötétben megszoptatom és nem beszélek hozzá.
Így fogja érezni a különbséget nappal és éjjel között.

Tünde 1+1

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Bartika, Vas: nekem szülés közben gátvédelmet csináltak és bőven locsoltak olajjal, ment az mindenhova, hüvelybe isKép
persze ti úgysem öntitek bele, nem? Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

TündeKép akkor majd átmásolom az email szövegébe, mindjárt küldömKép

indianyo

Tünde: Szerencsére az utolsó pillanatban elkaptam a korlátot, de elég necces volt.

Körkérdés: Ha jól tudom a babónak 1 éves korig tilos a méz, de mi a helyzet szopiztatás közben, addig az anyuci sem ehet mézet, átmegy a tejbe?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: a mama ehet, mert nem a mézzel van a gond, hanem a benne lévő esetleges baktériummal, ami botulizmust okoz (súlyos betegség), de ez csak a babákra érvényes, nem megy át a tejbe!!
Ha hülyeségeket írok, akkor szóljatok, de én ezt olvastam!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok!

Én is görcsölgetek, Kisbence nagyon nyomakodik, a tegnapi méhszájvizsgálat után pedig barnázgatok is, és még ramaty az időjárás is...Kép
Remélem, azért ti jól vagytok! Örülök, hogy a babások jelentkeztek, jó olvasni a tapasztaltakat!Kép

Lányok, ha mennem kell, kit értesíthetek, zavarhatok egy rövid hír erejéig? Kép

Mi a CIB-nél vagyunk számailag, idáig minden oké volt velük, a számlavezetési díj mindössze 190 Ft/hó, az első kártyahasználat bármelyik bankautomatánál ingyenes/hónap, és kitűnő az internetes bankjuk. Tudunk utalni, lekötni, mindenféle infót kérni ezen az úton is.
A hitelünk a HVB-nél lesz, ők is viszonylag normálisnak tűnnek idáig, remélem, azok is maradnak.

Nancsika, jó költözést és boldog ott-lakást nektek!

Cory,
tényleg kislány a javából, ha még mindig gyomorászik a kicsi!Kép Szopiügyben meddig lehet majd téged zavarni? Ettől tartok egy kicsit, hogy elügyetlenkedem, pedig nagyon szeretnék szoptatni sokáig.

Vikó,
körmöcske és ti hogy vagytok? Már nem sok van, és utána babázás ezerrel!Kép A filcesekből még talán lesz egy gomba és egy világosbarna nyuszi zöld gatyóban.Kép Persze, ezek is tök vigyorgók, mert mi a fősulin pszichóból azt tanultuk, hogy a kicsik nagyon szeretik a vigyori arcokat.

Ildi, Nadine,
csinik vagytok ám nagyon!Kép

Bartika,
jobbulást nektek! Diéta és pihi, úgyis rossz az idő.

Csema, Borcsa,
HAJRÁ!!! Kitartás, nemsokára érkeznek a kicsik! Úgy látszik, tényleg kettesével jönnek a babák, lehet, hogy én Babettával leszek párban? Már nekem is nagyon fáj mindenem, főleg a szemérem- és medencecsontom, mintha apró szögeket kalapálnának bele... De ez jó fájdalom!Kép

Puszi mindenkinek!

Lyly
37+3

Kép

Kép

Kép
lyly

Jaj, még egy kérdés: szerintetek lehet vérehulló fecskefüvet használni szemölcs ecsetelésére? Nekem is van, de a mellbimbóimon, és szeretném, ha elmúlna, mire Kisbence megszületik. A védőnő szerint nyugodtan, de csak a szemölcsre, a gyógyszerész bizonytalan volt, a gyógynövényboltban az eladó azt mondta ne, a papírra meg az van írva, hogy lehet, de csak a szemölcsre. Akkor most mi a helyzet? SEGÍTSÉG!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: a mobilomon bármikor lehet keresni. Amíg szülök, úgyis kikapcsolom Kép És egyébként is, ha nem jó az időpont, kikapcsolom. Szóval engem bármikor lehet hívni Kép
Vezetékesen meg este 10-ig nyugodtan hívhattok Kép

cory
Budapest

Cory,
köszönöm!Kép Én is elérhető vagyok a táblicskuban található mobilomon, bár segíteni - elsőbabásként - aligha tudok, de mindenkivel szívesen beszélgetek.Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Dög ményetKépKépKép

<font color="aa00aa">LYLYKép Nekem a mobilom is 24 órás szolgálatban vanKép
Köröm randa, nem részletezem, ott jön kia rosszaságKép Viszont méhszáj azóta nem fáj, úgyhogy kompenzálunkKép

Csak türelmesen, ügyesenKép</font>

indianyo

Ja, tudom már, mi maradt még le a bényet miatt: LylyKép Használd a vérehulló fecskefüvet nyugodtan, de tényleg csak a szemölcsre kend.

indianyo

Zsuzsó!

Feléraknád Lidit is a képtárba? Õ kimaradt... Köszi! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Borcsának és Csemának nagy nagy drukk!

Mi ma voltunk a kitudjahanyadik ctg-n, de teljesen feleslegesen.
Kiscsajszi még mindig farosan van, csücsül Kép

Szilvi
40

Szilvi és Katababa
szisz2

Helloka! Kép

Adri,
pizzaaaa!! Kép Kép Kép Hát, azt hiszem valamikor csinálni kell egy jót! Vagy elmenni! Vagy hozatni! Kép
Azon már én is sokat agyalok, hogy miben hozzuk haza a babát, de remélem, hogy április végén már jó idő lesz.
És levegőztetni is én is minél hamarabb szeretném kivinni! Kép

Alina,
jobbulást neked, vigyázz a torkodra! Kép

Bartika,
neked is jobbulást kívánok, te i9s nagyon rászorulsz!
A képet önkioldóval csináltam! Kép Beállítottam, és rohanás a falhoz! Kép De így is készült vagy 15-20 db, és ez volt az, amire azt mondtam, hogy na jó, megfelelek magamnak! Kép

Tünde,
Bettinának most te vagy minden szempontból a konyha! Kép

Nadine 30+1 Kép

nadine81

Hülyeséget írtam!!!
Nem 30+1, hanem 31+1 Kép

nadine81

Bartika
Folyadék (ásványvíz, zöldséglé...); reszelt alma, sárgarépa, főtt krumpli, rízs, ropi... hasmenés esetén fontos a só és a folyadék pótlása...

Csema, Borcsa
Nagy-nagy drukk...

Rólunk
Hízásnak indultunk...Kép

Cory
A lefejt, hűtőben tartott anyatejet tényleg nem lehet mikro-bam melegíteni? Akkor mit csináljak?

Akit érdekel... mikor géphez jutok
myrtill26@citromail.hu MSN is...
Lettymama2

Sziasztok! csak bekukkantottam, ez a helyzet most nálunk:

Kép

üdv. Mindenkinek: Peti apa

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok! csak bekukkantottam, ez a helyzet most nálunk:

üdv. Mindenkinek: Peti apa

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Peti apa
KépKépKépKépKépKép
Lettymama2

És ezt Tünde tudja???Kép

Aranyosak nagyonKép

és hol a picuri????
vas

Peti PapaKép Jó kis helyzet van nálatokKép

indianyo

Peti! KépKépKépKép Édesek a csajok! Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok lányok!

Gondoltam bekukkantok hozzátok! Ma hazajöhettünk a kórházból! Szintia éppen alszik! Jól vagyunk! Majd rakok fel képet ha lesz időm!
Van új babánk mióta nem voltam?

KépKép
nicika

sms-t kaptam Kép
"SZeretettel értesítelek, hogy a mai napon 14:15-kor 3700g súllyal 56cm-esen megszülettem. Király Gergely Farkas"

Gratulálok Borcsáéknak Kép

Lettymama: ha állandóan olyan tejet kap, akkor nem célszerű mikrózni, de esetenként simán Kép

cory
Budapest

Szia Nici!

Üdv itthon! Örülök, hogy megjöttetek! Kép

Új babák talán ma lesznek. Kép Illetve Borcsa Farkasa megérkezett. :D

Szopi hogy megy?

Eszter
Kép
Kép
vok

A szopival minden rendbe! A cicijeim jól be vannak durranva, csurig vannak tejcivel! Szinti is nagyon ügyesen szopizik! Van hogy már 85 grammokat is leszív egy ciciből! Kép
Tennék fel képeket, de a telefonomban vannak és nem tudom szétszedni! Na majd holnap!

Borcsa babának nagy-nagy gratula! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?