A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kép
Kép

Kép
Kép
johanna1975

Két kép Fanniról: egyik tegnapi másik mai. Állandóan feláll és pakol.

Kép
Kép
johanna1975

Neet: Eszter nagyon huncut a képeken.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
na mert Fanni nem az! Kép
neet
neet

Johi,
Fanni nem a készletezést gyakorolja véletlenül? Kép
Láthatólag nagyon tetszik neki Kép Kép Édes ahogy vigyorog Kép
macskanyu

Macs,
Eszter visítva nevet, ha a szomszéd kislányt meglátja, de ez a kép tényleg nem a legjobban mutatja a valóságot. Kép
Kanapéra pedig Marci minden tiltás ellenére felmegy, bár NAGYON JÓLNEVELT, csak szereti a kényelmet... de ezért van letakarva a kanapé mindenféle szirszarral. Na, majd idővel.. Kép

Itt borsószemnyi jég szakadt, és ott?
neet
neet

Így fürdenek az ördögök:
https://www.babanet.hu/album/albumimages/2913/195383.jpg
de most már abbahagytam, csók!
neet
neet

sziasztok!

Nagyon boldog Donát névnapot!

végre káttam képet Esztiről! Milyen nagy lány! és milyen szép! És a gatyója nagyon trendi!

Fic! Vincenzo tényleg rendesen kikerekedett születése óta!

Fanny csuda szép és mosolygós! Aranyos lehet, ahogy pakolgat. Tücsökzenén is van egy kislány, aki mindenkitől összeszedi a hangszereket. Odajön és kiszedi a gyerekek kezéből a cuccot, hogy helyre rakja. Bazsó persze nem nagyon értékeli, tegnap is elkezdett sírniKép

Fülikével pedig nem lehet betelni! Egyébként ez a ruházkodási probléma nagyon hamar meg fog oldódni. Egyszerűen fel kell hízlalni a dedetKép A helyzet nem reménytelen, lásd fotók VincenzórólKép Mi is sokat szoktunk röhögni a régi képeken, ahol Bazsinak még virgács lábai voltakKépÉs nekünk is vannak hasonló fotóink, mint Gabiéknak. De szerintem náluk is hamar belenőtt a ruciba a kőc! Ez a kép Dorkáról készült? Már akkor is milyen dús haja volt!

Ez az idő nagyon ocsmány. Villámlott, és dörgött is nálunk, és olyan sötét van, hogy lámpát kell kapcsolniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zsana!
Jöhetnél egy-két új pletykával! Ezt a Dorinát mi sem nagyon szeressük! Egyszer volt vele egy interjú, amiben kifejtette, hogy mennyire szeret shoppingolni "krézi" rucikat.(persze nyávogós hangon!) Apával ez azóta nálunk alapdumaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
itt is szakad a jég, anyira, hogy a kopogástól jól fel is ébredt Fülecske.Pedig hogy szerettem volna sétálni menni. De hát nem vok én híve az efféle extrém sportnak Kép Kép

Zuzmo,
most próbálgatom beszegni,-ideiglenesen-, a 62-eseket, hogy ne essen le róla Kép Kép
macskanyu

Szerintetek, mennyire normális dolog, hogy a gyerek csak Offspringre, meg Alice Cooperre alszik el ha nyűgös..??? Pedig próbálkoztam kimondottan baba-zenével is..
macskanyu

Drága kicsi Doninak BOLDOGSÁGOS DONÁT NAPOT! Kép
Kérek friss képet a névnaposunkról!

Recca!
Köszi a tanácsot. Nekem is eszembe jutott az, hogy bkvzáshoz nem jó a hátihordozó, mert nem látom a kőcöt. Most ezerrel belevetem magam a megfelelő könnyű babakocsi kiválasztásába. Kép Kendő sztem is csúcs!

Juc!
Kitartás a pakoláshoz, lesz ez még így se! Kép Pannád éééééééééédes!

Mása!
Ahogyan a Te kedvesen mosolygó Orsid is nagyon szépségetes! Kép

Neet, Macs!
Hát igen, az első időben nehéz volt megszokni a kevés alvást, még szerencse, h nappal is tudtam szunyni. Kép És hát a gyerek az első, igaz? Kép Persze van, hogy a nap végére most is kipurcanok, de azért már egészen jól hozzászoktam a másfajta ritmushoz.
fic
ficánka

Zuzmo:
igen Õ Dorkám,aki szegény ki is dőlt éppen.Valószínű,hogy ez valami nátha leszKép

Fic.:
találtam én is hasonló képet,baba elégedett,anya meg"baromi fitt"Kép
Kép

Indi:
aha,ezek szerint egy a lényeg,valaki kapjon jó sok pénztKép

Soosooról nincs valami hírünk?Nagyon rég nem járt erre!

petergabi

Eszter és Fanni is nagyon szépek és látszik, hogy nagyon huncut mindkettő! Jaj, jaj szegény fiús anyukák! Kép Előre is sajnálom a sok összetört szívet összerakni segíteni igyekvő mamikat. (na jó, ez egy kissé zavaros, de azért értitek!) Persze magamat is beleértve. Kép

Igen, gyerekek hiphopp megnőnek, mint a mellékelt ábra mutatja. Ezért is ki kell élvezni minden napot, mert holnap már biztosan nem lesz ugyanolyan a kiskőc, mint ma - ezt már máskor is mondtam. Kép

Várom Dorkát és Katababát! Kép
ficánka

Gabi!
Ez a kép tök jó! Babóca tökéletesen elégedett és boldog. Olyan aranyos, ahogy a bukója alá teszi a jobb kezét! Kép És azok a lábacskák!!! Szuperédes! Kép

Macs!
Nálunk a Metallica jött be Kép
ficánka

Fic,
állítólag 4 óra alvással is lehet élni. Állítólag.... Kép

Moose,
már akartam írni, h úgy marha nehéz lehet elaltatni a Nyulad, hogy ott ülsz, h le ne másszon. Sztem midnen gyerek utál elaludni, mert játszani akar, és fél, h kimarad valamiből, amíg alszik. (Bezzeg, ha elkezd majd dolgozni, de aludna ebéd után!!! Kép)
Nálunk is van némi hiszti, de mivel ott a rács, nem tud kijönni, így ha sír is, egykettőre abbahagyja és elalszik. Ha mégsem, akkor persze kiveszem és játszunk tovább. De Eszter még sose aludt el a kezemben, ágyamban, közelemben, akármilyen álmos volt. Csak ha magára hagyom, és semmi izgalmas nem marad a környékén. Max egy ostor a falon... Kép
Egyébként elalvás ügyben mi lehetünk a legmázlistábbak, lerakom, cumi a szájba, pelus a kézbe, és már jövök is le, és csönd is van. És manapság de-du alszik másfél-másfél órákat. Pedig elvileg ilyenkor már nem kell a de-i alvás...
És este 7-reggel 6ig, néha 5ig csak. Csak sajnos éjjel sokat ébred, de most kopkopkop, csak 2-3x.
szintekipihentneet
neet

Jó ez a szürke idő, Eszter 9 óta alszik. Már szinte unatkozom. Kép))))
neet
neet

Éljenek a fitt mamák. Kép
neet
neet

BOLDOG DONÁT NAPOT!!!!!!!!!!!

ESZTI, FANNI, DORKA, FÜLI NAGYON ARANYOS LÁNYKÁK!!!
Kicsi VINCSENZÓ, pedig nagyon kicsi, és ÉDES!!!KépKép

Igi megint megsértett egy fél órás alvással, azóta rajzol!
Meséltem már, h pont úgy rajzol, mint a bátyja???Kép lehet, h nem lesz egy lángész, mint a tesó, de rajzolni, nagyon tud!!KépKép
majd rakok fel képet!! A skacok rajzai között az a különbség, h Igi még nem ad cimet a rajzainak. B firkáinak mind van már neve: családom, disneyland, keslyűk, stb...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet: de jó alvókája van Esztinek. Fanni ma fél órát bírt aludni 6óta. és hiába teszem az ágyba felpattan és már mondja is a magáét. cumi nem kell, ujjszopás sincs...

Idő: ocsmány, pedig sétálni menni kell. ez alap minden nap. remélem eláll eső és tudunk sétizni.

Fic: igazad van minden napot ki kell élvezni. Annyira helyesek ezek a babócák, hogy élvezet velük minden perc. Na azért van néhány, ami nem... de azok hamar elmúlnak.

Johi és a ma 8hós Fannibébi

Kép
Kép
johanna1975

Kép DORINA FANOKNAK!!!!
http://index.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main:2006.02.17&254827

és igen, Macs jól mondta, én vagyok a united-szakértő, kérdezzetek bátran!!!Kép
olyan nagysikerű számok kötődnek hozzájuk szorosan, mint a hófehér jaguár, vagy a koktél jég hideg, szivószál minek, vagy a nincs ősz, nincs tél...
csak kérdezzetek bátran!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
nagy szerencse nekünk, hogy Dorina nem szorul önbizalom fejlesztő tanfolyamra Kép Már nem is hánykolt az álmom Kép Kép
macskanyu

Kata már olyan nagy csajszi!!! Kép Beszélget, mosolyog, ügyesen játszik. Édesek voltak, ahogy örültek egymásnak.
ficánka

BOLDOG 8 HÓST FANNINAK!!!!Kép
és BOLDOG 9 HÓST LIZINEK!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Már nem is írom, hogy csak szelektíven tudtam olvasni, úgyis mindig ezzel kezdem!Kép

Babás képek nagyon szupik!Kép
Johanna! És mekkora már Fanni is!

Donátnak boldog névnapot!KépKépKép

Juc!

Pakoláshoz kitartást! Mi 1X költöztünk, de nem felejtettem el!Kép Hónapokig pakoltam és azt hittem be tudom fejezni, de utólag rájöttem, hogy ha nem jön el az egész családom költözés előtti utolsó nap, hogy segítsen, nem lettem volna kész, mégha mindent csak bedobáltam volna a dobozokba sem! A legrosszabb rész szerintem a konyha, főleg, hogy azt kell utoljára hagyni!
Na, most gondolom jól megvígasztaltalak!Kép

Csatlakozom én is a Dorinát utálók táborához, párját nem különben! Nekem nagyon infantilis csajszinak tűnik!

Nekem meg tök jól fáj a derekam, meg a lábam, de dokit megkérdeztem, az infúziótól lehet ilyen, úgyhogy megnyugodtam, hogy nem rosszabbodom!
De milyen jó, hogy nem kellett befeküdnöm! Nagyon durva esetek vannak sajnos, agyműtöttek stb!Kép

Akkor a 13. havis kérdésemhez senki nem tud hozzászólni? Hogy miért nem adnak?

NEET!
Te sem kaptál, ugye? Csak, hogy tudjam, hogy nem kellett-e volna mégis kapnom!Kép Még reménykedek!

Mi van Manó27-tel? Tud róla valaki valamit???

ILdi
ildi76

Fanninak boldog 8hós napot! Kép Tényleg jó lenne, ha elállna az eső, délután én is szívesen járnék egyet a már nagyra nőtt Vincsenzóval. Azokon a képeken még olyan kis krumpli! Most meg hason fekve játszik a szőnyeg rojtaival meg az FP-re fellógatott macival Kép Közben dobol a lábával. Érdekes, mindig a ballal dobol, az lesz a góllövő lába. Kép

Kérdés: enyém ded néha összerázkódik, én annak tudtam be, hogy olyankor pislant egyet. Egy kedves barátnőm lánya is csinál ilyesmit, és ő kicsit aggódik, nehogy valami neurológiai problem legyen. Nálatok is van/volt ilyesmi?

Dorina Instant nő c. dala nagyon találó, csak ő nem tudja, hogy rá nézve az. Annyira egyértelmű, h behelyezkedett a kiscsaj a tutiba. Na, ezt lehetett volna csúnyábban is mondani ...
fic.
ficánka

Sziasztok.

Csak egy gyors bekukk Kép

BOLDOGSÁGOS DONÁT NAPOTKép

Babócák egyszerűen gyönyörüségesek!!!! de ezt ti is tudjátok Kép

Macs,
már rákérdeztem melyik programmal csinálja, csak még nem jött válasz(e-mail) Majd megírom

Most már sírva fakadok ettől az időjárástólKép Elegem van belőle. Hol esik, hol dörög, fúj!!!

Még nem olvastam vissza, de pepótolom

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Minden foto tokjo! Minden mostanaban unneplonek boldogot! Betegeknek jobbulast!

Es rajottem, hogy nem is a gyereknek kene kulon szobaban aludni, hanem nekem, mert ha apa elobb alszik el, mint en, akkor en mar nem tudok a horkolasatol, persze igy legalabb konnyen odaugrok a kisagyhoz, mikor a csajom felsir Kép ugyhogy arra az elhatarozasra jutottam, hogy nem gyerek-, hanem anyaszoba kell es a horkolos meg a felsiros szivassak egymast Kép Kép

es tegnap hiszinap volt, ma meg destruktiv nap van, mindent tor-zuz es rombadont a nyulam, nem is ertem, miert nem irjak a szakkonyvek, hogy egy even feluli gyerekeket mar nem ajanlatos lakasban tartani... Kép Kép
moose

Fic! írnál bővebben arról a kreatív tanfolyamról? most néztem a honlapot, és hát az uram kiakadt, hogy 12 rugó 6 alkalom és szerinte még számlát sem adnakKép
szerinted megéri?

Zsana! nem csalódtam DorinábanKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fic, ahogy hazaertunk peluscsere, szopi es mar be is aludt a lany.Kép Meg lemenni sem kellett...Kép Mondjuk ebben a xar idoben nem is volt sok kedvem.Kép Csak igy Prezlike hoppon maradt.
Bizony-bizon en is almuldozva neztem eppmegszulett Vince kepeit, milyen vekonyka volt.Kép Most meg egy kesz fiatalemberrel talalkoztunk!Kép

Macska, kacsa rulez!Kép De a rajzod is tokeletes lett!Kép
Fuli milyen anyos lesz, ha "felesegnek" ilyen???KépKépKép Annyira rohogtem azon a kepen!Kép Es Balu hogy tuuuuuri.Kép

Tobbi kisbabo is edes!Kép
Neet, te aztan klasszul elbujtal a lanyod mogott!Kép Vajszinu kanape??? Nalunk ez elkepzelhetetlen, pedig Prezli is nagyon jol nevelt es mar nem jar fel az agyra.
Johi, Fanni milyen nagy lany!Kép Es anya jobb keze... az en csomagomat is o allitja ossze?Kép

Zuzmo, te nyertel.Kép Egy konyhaszekrennyel nem kezdenek ki...Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ildi!

AZt nem tom,hogy te miért nem kapsz 13.havit,de tavaly kaptál 0 havit?Mert ha igen akkor azért.

Juc
20170114224602

tessek, itt egy mai pocakkep:

Kép
moose

ez pedig Nyuszi, ahogy a Kisvakondot tekeri elore Kép verprofi, csak a kezet figyeljetek Kép

Kép
moose

Macs, Fic Kép
A gyerkőcök jó kis zenét választottakKépKép

Moose,Kép
ezt csak nekedKép

Ja, és a Dorinát így lelőnémKép

Ildi,
a múltkori kérdésedre azt hiszem nem válaszoltam........de most megteszem....
Mása Magdi, mert orosz vér csordogál bennem, és mert régen ezen a nick-néven regisztráltam, csak azóta elfelejtettem a jelszót Kép ,és mert a munkahelyemen is így hívnak.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moos, pocakod mar szepen kerekedik!Kép Es tenyleg jo sokat vagtak a hajadbol!
Nyuszi meg nagyon szep kislany! Miert nem mutogatod tobbet? Kar, hogy nem arulod el a nevet.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

MacsKép,
ez a tiéd Kép

Moose,
Nyuszi tényleg profiKép

Bocsi, de annyi jópofa szmájlit találtam, hogy nem bírok ellenálniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ja, és az előbb kimaradt, h Fülöpke nagyon szépen mosolyog a zanyájára Kép!

No és Nyuszi tényleg vérprofi, és nagyon szépségetes nagylány már, pocak pedig szép gömbölyűűűűűűűű! Kép

Tanfolyáson adnak számlát, olyan cégre, ahová akarod (felnőttoktatás elszámolható). Még csak két alkalom volt, de én úgy érzem, sokkalta okosabb és elégedettebb vagyok. Tehát nekem megéri.

Megyek játszani Kép!
cupp,
fic
ficánka

Magdi Kép Kép es honnan szeditek ezeket a szmajlikat?

Dora, aprilisban eljossz a Bogarka-parkba es akkor bemutatom neked is Kép

Egyebkent erdekes, hogy az MTA Nyelvtudomanyi Intezete mostmar irasban keri a vinnyogast, mikor keteve mar a telefon alapjan kuldtek is a szakvelemenyt. Ja, es csak fonetikusan irva engedik meg valszeg, hallod Bogarka? Mondjuk apaval meg nem beszeltuk meg... de ugy dontottem, hogy valaszthat ket nevbol, melyik legyen az elso, melyik a masodik keresztnev Kép
moose

Beet,
lüke vagyok, tegnap elfelejtettem, Lillusnak természetesen boldog névnapot Kép

Doninak is!!! Kép

Macs,
nem is mondtam, hogy most épp teljességgel kiélem frosch-mániám, anyukám volt osztrákiában, és hosszú frosch-listával küldtem, kaptam ruhaöblítőt meg citromos mosószert, meg wc-tisztítót, szóval most már majdnem minden frosch KépKép
Füli ugyan nem frosch, de nagyon komálom Kép és nálunk Metallicára meg DepecheMode-ra nagyon megy a dóci-tánc Kép

Neet,
Eszti pont úgy néz ki, mint szerdán KépKép és ha kell, szállítok még 2 kanapé-őrült kutyát, ha nem akarod Marcira bízni a piszkos munkát Kép

Johi,
Fanni tüneményes Kép

Juc,
költözés, ne is említsd... Dóci születése előtt 1,5 hónappal költöztünk, azelőtt lakásfelújítás, a mostani pocaknál visszatérő rémálmom volt, hogy költözni kell. Szerencsére mindig felébredtem Kép De ha belegondolok, akkor a lányzó legalább pocakban volt, két kisgyerekkel ez még extrémebb lehet...

Moose,
a durva az, hogy az én pocakom is ekkora már, pedig 1,5 hónappal utánad vagyok Kép Te, Nyuszi mozog eleget? Mert Dócin akkor uralkodik el a destruktivitás, ha nem tud eleget levegőn-nyílt terepen tombolni. Lakásban tombolás neki nem ugyanaz. Ma MOMParkban rohangált Kép

Én minden téren feminista vagyok (NEM tévesztendő össze a nősténysovinisztával), de szerencsére párom is, legalább nagy egyetértésben megy a munkamegosztás Kép Mivel mostanában 2 fél nap ő van Dócival, pontosan tudja, mennyi ilyenkor a szabadidő, és nincs beszólás Kép

És legalább nem hó esik végre, ma MOMParkban voltunk sétálni Dócival, benézett minden üzletbe, jól kifáradt, most alsz Kép

vera
kisün

És egy friss kép, címe: "anya cipőjében szép az élet"

Kép
kisün

Moose,
hát innen!!!! vannak nagyon jók Kép Szurkolósak is..... Kép egyébként meg orosz duma is van benne.
http://www.4yougratis.it/gif_animate/smiles_19.htm

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Köszi a választ!Kép

Jucus!
Nem is hallottam még 0. haviról, szerintem nem kaptam, de köszönöm az infót!

Moose!
Szép a pocid! És nem mondod, hogy ez Nyuszi!!!Kép
Bennem még az a kép van róla, ami a táblán is fent van! Rengeteget változott és nagyon nagylányos!Kép
ildi76

Gabi,
nézd meg te is azt az oldaltKép Szurkolósak tényleg szuperekKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi Kép marhara novesztem am az osszes gyereket, lathatod Kép es tokjo, hogy nem kellett befekudnod, nekem asszem be kell nemsoka es tokre parazok a nyulamert...

Kisun Kép nekem is vannak ilyen cipos kepeim, de hiaba nyomok sorozatot kis zaridovel, akkoris az osszesen bemozdul, orulet, hogy egy pillanatra nem tud nyugton maradni... es asszem akkor atlagos pocim lehet, mert a baratneme is ekkora, aki meg masfel honappal elottem van. es te meg tudsz ekkora pocival gyerek utan futni egy aruhazban? en mar nem, ugyhogy egyedul nem merem elvinni, csak ha jon meg valaki... tegnap delutan apaval mentunk, de o pasi es nem akar minden nap vasarolni Kép
moose

Mása, Fic, Macs, Neet, Moose, Gabi!
A babák gyönyörűségesek, az egyik kép jobb, mint a másik! De persze ez ilyen csodás babák nélkül nem menne Kép

Bog!
Doninak újfent boldog névnapot!! Kép

Indi, Vera!
Egy vicc a női és férfi munkamegosztásról:
A férj kérdezi a feleségétől: Édesem, mi lenne, ha ma este pozitúrát váltanánk?
Mire az asszony: Jó. Akkor majd te állsz a mosogató mellé, én meg a kanapéra ülök és sörözgetek! Kép

Kép
Kép
denizsa

Moose!

Úgy érted a szülés miatt fekszel majd be ugye? De az még odébb van, hány hetes is vagy? Bocs, hogy nem vagyok képben, de mostanában ritkábban olvasok!KépÉs lesz majd segítséged Nyuszi mellé, aki az első időkben segít? Nevet már választottatok?

Magdi!

Hogy rakod ide a szmájlikat? Mert nekem másolással nem sikerül!
ildi76

Den,
KépKép

átlagpocijúMoose Kép,
igen, még futok, mint nyúl Kép azt hiszem, szerencsés alkatom van, de még tényleg elég jól bírom a kocogást (még villamos után is megy Kép). Viccen kívül egyébként az, hogy napi 1,5-2 órát "kell" sétálnom Dócival, tényleg egész jó kondit ad Kép de ne felejtsd el, én még csak az 5. hónapban vagyok, ki tudja mi lesz majd 1,5 hónap múlva... jóllehet, hogy akkor csak levánszorgok a játszótérre, kicsapom Dócit a gyerekek közé legelni, én meg eldöglök egy padon Kép
kisün

Ildi,
én csináltam egy mappát neki.
1: bal klik (amelyik szmájli tetszik)
2: kép mentése más néven (egy mappába)
3: Babanetbe mellléklet feltöltése , úgy mint a fényképeket. Stim? Kép

Próbáld ki..... ugye milyen helyesek vannakKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose,
és miért kell nemsoká befeküdnöd a kórházba????? ugye ahogy Ildi mondta, csak a szülés miatt?
kisün

Votiv,
nem fogod elhinni, de ma a mosógépem összevissza villogott, hogy szivattyú eldugulva... tartottam a tiszteletedre egy votiv-mosógépszivattyú-tisztítást, most elvileg újra műxik Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?