A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Tünde!
Ok. persze, tudom, hogy le lehet zavarni, mi is simán megjárjuk Szegedet, csak gondoltam így kényelmesebb lenne.
De ha Édesanyád b.örsi, akkor természetes, hogy az Õ szolgálataid veszed igénybe!KépKép

Rókica!
Hányan férnek be a lakásotokba???
Vagy már megbeszélted a szomszéddal, hogy összenyitjátok a szobákat??KépKépKép

Cinka + Réka 22+1

KépKép
cinka

Cinka:

Ne aggódj, jó nagy a lakás, elférünk. Kép No meg sok jó ember kis helyen is elfér, ugyebár.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
én ezt így tudom: Sok jó ember kis helyen is csak sok jó ember. KépKépKép
Vendég

Rokica, hova kell majd menni?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Teszek fel képet a duracell-nyusziról!
Kép
Kép
Kép
Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Hát ezt a verziót nem ismertem, de jobb mint az eredeti!:KépKépKépKépKépKép

Na, kajcsi & fürdi time van!
C.

KépKép
cinka

Babatali:
Mondjuk azt, hogy sok kis ember kis helyen is elfér!
(Bár ez rám nem vonatkozik Kép.)

Benianyu Kép!
Fiúk aranyosak, olyan jóindulatú a nézésük!
Netfüggés dettó. De megérdemeljük Kép!

Spanci Kép!
Mellgyuszi?

Jó éjt Nektek!
Apa hozott két filmet, az egyiket megnézzük!

Ayse

ayse

Prüntyi,
Duracell nyuszi nagyon édes!!! Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Prüntyi Kép!

Édes Duracell-nyuszid vörös szemöldöke és a tekintete nekem bizony álmosságról árulkodnak!

Lili is mindent megtett a nemalvás érdekében, videóra is vettük! Most Andris sem alszik vagy egy hete, de ő legalább jól elvan.
Kitartás!

Apa vett magának egy inget és az van ráírva, hogy VASALNI TILOS!!! KépKépKép

Na tényleg mentem!

Ayse

ayse

BarbiKép,
nagyon édik a fiúk!!!

BenianyuKép,
jobbulást a bandának! És a Te fiaid is tündik, mint mindig.
Remélem, minél előbb megoldódik Dani nyavajája... és nem húzódik addig, mint nálunk. Én nagyon nehezen rázódtam bele. Az örökös köhögés, megfázás nagyon kikészített bennünket idegileg. Minden egyes köhögésnél úgy érzem, mintha gyomron-rúgnának, még ma isKép.
Drukkolok, hogy nálatok ne forduljon rosszabbra, és hogy Neked több erőd legyen, mint nekem volt anno!
Kati
Vendég

Ayse,
Fel vagy mentve a vasalás alól! Kép
Netfüggés = L'oreal (mert megérdemlem) Kép

benianyu

NyúlnéKép,
esésKép. Szerintem mindenkinél előfordul előbb-utóbb. Hiába mondjuk, hogy oda fogunk figyelni, amíg egyszer le nem pottyan valahonnan, addig nem vagyunk elég körültekintőek.
Tisztelet a kivételnekKép.

PrüntyiKép,
Duracell-nyuszKépKépKép.

AyseKép,
hol lehet ilyen inget venni???
Nekem is, nekem is....KépKépKép
Vendég

TALI:

Email ment mindenkinek aki rajta volt a táblázaton avagy küldött nekem emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra. Ha valaki mégse kapott, az szóljon.

Egyben (illetve majdnem egyben) küldtem egy frissített telefonos táblázatot is.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Képzeljétek mi történt...

Mentem Zsuzsa babát altatni a nagy ágyba, mivel ugye vasárnap érkezik az ő ágya (hurrá Cleo!). Szóval összebújtunk szépen, de mivel ő jól bekajált fürdés után, már nem igazán volt éhes. Úgyhogy kb 10 percig összebújtunk, ő nézegette a kis kezeit meg a kintről beszűrődő esti fényeket, és szépen egy hang nélkül elaludt.

Most olyan furcsa érzésem van, hogy nő fel a kislányom és már nem szopival alszik el. (Ez egyszer...)

Valaki rúgjon seggbe. Kép (Megann, te hol bújkálsz ilyenkor?)

Mondtam is Davidnek, hogy készüljön fel lelkiekben, mert ha már nem szopizik elalváshoz Zsuzsa, hanem csak oda kell bújni mellé, akkor jön ám az apás korszak!!! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Dóri, Viki!!!

Visszapattant a megadott email címetekről az email.

Dóri, neked a yahoo-sról, Viki, neked a freemailesről.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Csak beköszönök.
Visszaolvasni pár üzit tudtamKép
Erhard betegKép
Lázas, véres a kakija, tiszta nátha...

Köszönjük a gratulációkat, biztos írtatok, de nem olvastam el mindent.
Sokat nyűgizik és egész napra "kibérelt"Kép

Nyúlné!
Olvastam az üzidet.
Kisnyúlnak jobbulást!

Minden beteg Babának/Mamának/Papának jobbulást!
Eddig bírta az immunrendszerKép

Rokica!
E-mailt megkaptamKép
Köszi!
Bízom benne, hogy Erhard addigra meggyógyul.

Megint mennem kell.
Áll a bál.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
23+3

Kép
angelani

A Duracell-nyuszit Apja ragasztotta rá...Kép Néha mondogatja, is, hogy hol kel kiszedni az elemet, hogy pihizzen! Kép

Ayse, igen aludt is 8-9-ig, azt most fent van! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!
Tündi baba nagyon édes!Kép Rékának is van ilyen csíkos bodyja, 3 in 1 volt, ugye?

Ayse!
Lehet, hogy érdemes lenne beruházni az ilyen ingekre, s akkor máris ( majdnem)megszabadulhatna az ember lánya 1 házimunkától!Kép

Kati!
Jobbulást Neked, küdök egy kis +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát!!! Gyógyulj meg mihamarabb!

Rókica!
Gratula Zsuzsa baba önállóságához!Kép
Azt elhiszem, hogy furcsa érzés kerített hatalmába. Pedig egyszer majd ennek is el kell jönni, már én is előre parázok tőle!
Köszi a mail-t és a táblázatot!

Nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Rókica!

A Yahoo-s vmiért döglött kb 2 hete Kép, írd át kérlek a dorottyakovacs kukac freemail pont hu-ra! A tábliban is.
köszi
Vendég

Cinka, igen Kép, és nagyon imádom, jó a fazonja, meg a színük is!

Megyek altatni...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jucc!Kép

Örülök, hogy Balázs jól viselte a megpróbáltatásokat.

Benianyu!Kép

Jobbulást, nagyon jók a képek.

Nyúlné!Kép

Elég rémisztő a történet. Nyáron Gergő esett le az apja nyakából a Frankel León a macskakőre.Kép Lett egy seb a homlokán, bevittük ügyeletre, de szerencsére nem lett semmi baja, azonkívül, hogy valami lepedőbe csavarva megröntgenezték, és ordított szegény, és én be se mehettem, ugye mert akkor vártam Bubust.Kép

Ayse!Kép

Nekünk is kell ilyen ing!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Dóri, köszi a leveleket!

Róki, neked meg a meghivást, meg a táblázatot!

Tündike tüneményesKép

Megyek lektorálniKép

KépKép

KépKép
majola

Ayse! Kép
Kész vagyok Tőled! "Jóindalú a nézésük!"KépKép Tudom, már írtam, de nagyon bírom a szóhasználatod!
Jó lehet az ing, legalább jó gyűrődős anyag? Rendes a férj, kímél Téged! Kép

Prüntyi,
nekünk is van ilyen bodynk, a tuskóban vettük.
Duracell Tündike nagyon komolyan tudja nézni a fényképezőt, és nagyon ártatlanul! Kép
Vendég

Ayse!
Hát én se a kis emberekhez tartozom, de a jókhoz igen!!!!! Remélem elférek....
Ing tuti lehet! Én férjem hál istennek nemigen hord inget, így vasalni is ritkán szoktam....

Prüntyi!
Tündike nagyon édes, jó kis hurkás combijai vannak!

Rokica!
Köszi, mailt megkaptam. Zsuzsa baba nagyon ügyi, hogy így elaludt!

Angelani!
Jobbulást kívánok Erhardnak. Remélem a talira meggyógyultok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!
Én meg a Te dumádat bírom (tudom, ma már írtam ezt máshol...).
Meg persze Ayse a Tiedet is!
"tuskó" az a tesco akar lenni???

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Igen, tuskó=tesco, Apa nevezte el így.
Vendég

Látott már valaki ehhez hasonló játékot Magyarországon? Ha igen hol? Az amcsi fórumon azt írták, ezeket imádják a kb 6 hós babák:

http://www.amazon.com/gp/product/images/B000930C1U/ref=dp_product-image-only_0/0 02-8579312-3860035?%5Fencoding=UTF8&n=171280&s=toys

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látom, mindenki alszik már, én is húzok!
Holnap egész nap Bp., Zita Apával lesz egész nap! Kicsit izgulok, ennyi időt még nem töltöttek édeskettesben!

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Rokica,
és mit csinálnak vele?
Vendég

Gondolom fogdossák, nézegetik, rakosgatják. Az volt a kérdés, hogy mivel szeretnek játszani a kb 6 hós babák, akik már a nap nagy részét a földön töltik, és ezt a játékot dobta be a legtöbb anyuka, hogy ezzel szeret játszani a baba. Nem tudom, mi mindent "tud" ez a játék, lehet hogy hangot is ad? Van belőle mindenféle témájú, állatok, betűk, fekete-fehér kontrasztos, stb.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica,
Én is kérhetnék egy mélt: demeny pont anita kukac citromail pont hu. Előre is köszönöm!
A Brendonban, mintha láttam volna ehhez hasonló játékot.

Benianyu,
Fiúk továbbra is nagyon helyesek! Jobbulást nekik!

Prüntyi,
Duracell nyuszi nagyon szép!!! És azok a sonkácskák! Zabálnivalóak!!!

Angelani,
Szegény Erhard baba! Remélem, hamar meggyógyul, hogy újult erővel fejleszthesse tökélyre tornaszámait!!!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Róki,
Fisher Price, a Westendben a földszinten, a vízeséshez közelebbi játékboltban láttam még karácsony előtt. Gondolom máshol is van.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Most, hogy Manka írta, beugrott, hogy amit én láttam az is Fisher Price volt.

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Van talán egy kis időm végre. Fél tízkor bírtak elmenni a vendégek Kép Két napja alig alszom, Balázsnak sem ártana a pihenés, de ők olyan jól elbeszélgettek... És az sem érdekes, hogy tök taknyosan hozták el a kislányukat, egyszer nem vették volna észre, hogy folyik az orra, vagy a párom, vagy én szóltam, hogy ugyan töröljék már meg. És megállás nélkül fogdosta Gergő cuccait, és kipakolta a csöpögtetőből a tiszta edényeket, de senki nem szólt volna rá. Egész nap pakoltam, takarítottam, hogy rend legyen, mire jönnek, aztán kezdhettem mindent előről, amikor elmentek. Bocs, csak kicsit érzékeny lettem megint Kép

Szóval a tegnapi nap: Reggel ugye apa és fia beköltöztek a kórházba kilenckor. Eredetileg délutánról volt szó, de az altatóorvos ragaszkodott a reggelhez, ugyanis ő folyamatosan műtőben volt, nem tudta előre, mikor tud kijönni elbeszélgetni az altatással kapcsolatban. Egyetelen műtő van, a többit most építik át, így sokat kellett várni, délben azt mondták, 3 és 4 között kerül sorra Balázs. Én negyed 3 körül értem be hozzájuk. Egy kislánnyal együtt várakoztunk egy szobában, ő is ugyanarra várt, mint mi. Szerencsére jól összehaverkodtak Balázzsal, így legalább eljátszottak egymással. / a kislány is IgA hiányos, mint Balázs, nagyon érdekes, hogy így összejöttünk, hiszen ez a betegség 2-3%-os gyakorisággal fordul elő Kép / Déltől nem ihattak, és egész nap nem ehettek, néhány nyafitól eltekintve jól bírták. Párom meg szolidaritásból nem evett, de ő rettentő nyűgös volt ettől. Délután a bohócdoktorok is megjelentek, nagyon tetszett még nekem is, látszott rajtuk, hogy szeretik csinálni, minden gyerek nevetett, tündériek voltak Kép Végül Esztert hívták először a műtőbe, anyukája végre ehetett pár falatot ezalatt. A kislány nagyon rosszul viselte az ébredést, sírt, köhögött, csapkodott, kiabált. Mi meg felkészültünk, hogy erre számíthatunk. Fél hatkor végre Balázs is sorra került. Veres doktort megkértem, hogy ott lehessünk, amíg elalszik. Õ azt mondta, kicsi a műtő, de akkor az ölemben kapja meg az alatatót a műtőajtóban, és akkor viszik be, amikor már kábul. Így is lett, igaz, még sírt, amikor elvitték, de tényleg nem emlékszik erre már Kép Az igazat megvallva nekem olyan félelmem volt, hogy mi van, ha nem ébred föl, ha nem bírja az altatást? Gőzöm sincs, mekkora ennek a kockázata, de mindennek van valamekkora. Ott álltunk az ajtóban végig, marha hosszú tud lenni az a fél óra ilyenkor. Közben az altatóorvos kijött, és látta a fejemet / el tudom képzelni, milyen képet vághattam/, gyorsan megnyugtatott, hogy minden oké. Aztán végre ki is tolták, és ő csak aludt, mint a tej. Megnyugtattak, hogy minden gyerek más, az egyik üvölt, a másik szépen alszik. Doktor bácsi mondta, ha minden rendben, akkor kilenc körül mehetünk haza Kép Közben szobatársunk teljesen megnyugodott, bevágott egy tányér levest, ivott folyamatosan, és csacsogott, rohangált. Ez megnyugtató volt.Balázs csak aludt, de mondta a nővérke, hogy lassan fel kéne ébreszteni, ha haza akarunk menni, hogy lássák, jól van-e. Próbálkoztunk, volt nagy sírás, nagyon nyűgös volt, ő is köhögött / a tubustól/, de amikor meghallotta, hogy hazamehetünk, ha fölébred, és eszik-iszik, akkor hamar magához tért. Ivott, és azt a borzalmas tojáslevest is megette az utolsó falatig Kép SZép lassan jó kedve lett, de igazán csak akkor lett felszabadult, és teljesen önmaga, amikor beültünk az autóba Kép Itthon alig lehetett leállítani, annyira boldog volt, anyukámnak is nagyon örült, és persze mindent el kellett neki mesélnie. Azt még nem tudni biztosan, hogy lisztérzékeny-e, 7-10nap múlva lesz meg a szövettan eredménye. Eszternél egyértelműen látszott, nála már legalább fél éve tartanak a panaszok, Balázsnál bő két hónapja.
Közben, amikor megnyugodhattunk Balázs miatt, azért én még izgultam Gergő miatt. Délután itthagytam szegénykémet, de szerencsére anyukám jól vette az akadályokat, a lefejt tejet is elfogadta a bébim, és igaz, hogy sokat sírt, de elaludt rendesen. A kórházban fejtem kicsit, de így is jól becsomósodtam Kép , remélem, nem lesz baj, még mindig nem tökéletes, fáj kicsit. Pedig Gergő ma sokkal többször cicizett, mint általában szokott. Amúgy alig volt ma hajlandó szem elől téveszteni, ha eltűntem a látómezejéből, már reklamált. Remélem, ha megnyugszik, hogy nem hagyom ám itt állandóan, akkor visszatér a régi rend, és jól eljátszik magában! Végülis nyolc és fél órát voltam tőle távol Kép
Nekem asszem szerencsém van az egészségüggyel, nincsenek rossz élményeim. Műtöttek már engem is, szültem kétszer, és Balázzsal is kétszer voltunk már kórházban, de mindenhol szakértelemmel, és főleg a mostani gyermekklinikán nagyon kedves emberekkel találkoztunk. A várakozás borzasztó, ez tény, lesz is még benne részünk bőven, de nem igazán lehet ezen változtatni. Nekünk pl. azért kellett várnunk olyan sokat tegnap, mert egy sürgős, komplikált műtét elénk került, ami 2,5 órás volt. / nem irigylem a szülőket Kép / De mindenről tájékoztattak, bármit kértünk, kaptunk, mindent meg lehetett beszélni.
Ahogy ma hintáztattam Balázst a játszón, és felszabadultan kacagott, eszembe jutottak a srácok, akik ki tudja, még meddig fognak bent feküdni. Tegnap, amikor visszahozták a műtőből Balázst, sorban jöttek a beteg gyerekek / 8-10-12 évesek/, hogy megkérdezzék, hogy van, mit csináltak vele, stb. Mi is visszakérdeztünk, hogy ők miért vannak itt. Egyiküket már régóta láttam, már hetekkel ezelőtt is itt volt. Először nem is értettük, mit mond, furcsán beszélt, olyan nem teljesen százasnak gondoltuk. Kiderült, hogy gombamérgezés miatt került be, és ő az egyetlen, akit meg tudtak menteni. Testvére és apja meghalt. Kérdeztük, hogy anyukájával mi van, azt mondta, elutazott, és nem jön vissza. Nem tudjuk, hogy tényleg fogyatékos, vagy a sokktól lett ilyen, esetleg a mérgezéstől? De borzasztó volt ezt így a képünkbe kapni válaszként. És nem tudja meddig lesz bent, de vajon, ha kimehet, hova megy? Olyan szörnyű sorsok vannak, mi egy szót sem szólhatunk. Ja, és a gyerekek egytől egyig mind azt mondták, hogy jó ott lenni, és akinek volt összehasonlítási alapja, az azt is mondta, hogy ez a legeslegjobb kórház Kép Amikor elmentünk kilenc körül, a nagyobbak még tévéztek, játszottak, mászkáltak, és nem küldik őket kötelező jelleggel ágyba. És nagyon nagy szeretettel gondozzák a gyerekeket. Csak jót láttam Kép Nem mondom, az altatóorvos csúnyán nézett, és a műtősfiú morgott a bajsza alatt, hogy mi az, hogy a kezemben altatják el a gyereket, de tudták, hogy jogom van hozzá. De aztán ők is kedvesek lettekKép
Jó lett a vége hálistennek, de tényleg nem volt könnyű. Hiába nyugodtam meg, még így is alig tudtam elaludni tegnap, csak járt az agyam, próbálta feldolgozni az eseményeket. Szerencsére Balázs jól aludt, és ugyanolyan, mint máskor Kép Kép Kép

Nem ment rövidebben, bocsánat! Akit nem érdekel, úgyis átugorja, messziről látszik, hogy ez hosszú lesz Kép

Befejezem, Gergő ébred, pedig még akartam mást is, talán holnap!

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

<!--attachment: fanni-362732.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*43.4**fanni --><center><pre>
Kép
fanni (43.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Emese és MarciKépKép
nyúlné

a fenébe ez nem sikerültKép,próbáltam Fanniról képet feltenni,még próbálkozom!
köszönöm mindenkinek az együttérzést,nagyon jól esett,mostanra már tényleg semmi gond és ma én is kialudtam magam,mert Nyulacska jól aludt ésmár megint alszik és csak 1szer ébredt fel,szóval minden a legnagyobb rendben!Kisnyúl kicsattanó formában van,most már tényleg ide-oda forog,sőt vetődik!
próbálok még jönni és hozzászólni a dolgokhoz,van mihez,puszi mindenkinek!
Nyúlné és Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jucc, Balázs egy hős! Meg te is ámKép
Eszternél miből látszik egyértelműen, hogy lisztérzékeny?
Jó, hogy ilyen jó ellátásban részesültetek, és még a bohócdoktorok is szórakoztattak benneteket.
Olyan szomorú történetet irtál le, szegény kisgyerekKép Lehet, hogy az anyukája is beteg lett, csak nem mondták meg neki?

Julcsi már kúszna kedve szerint, de még nem nagyon megy neki. Olyan vicces kis maki, menne előre a játékaiért, és közben hátrafelé araszol, nem érti, mi is történik vele, csodálkozva nézeget.
Róki, én is úgy érzem, hogy kezd átmenni egy másik korszakba. Például más az illata, már nem olyan mint kis csecsemőkorában, inkább olyan kisgyerekes.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Nyúlné, szép kisbaba a Fanni! A combját szeretnénk látni!!!

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt!

Rókica!

Nem jött nekem mél (így ahogy írom: dorottyakovacs kukac freemail pont hu).
A játékok nekem nem tetszenek, mert arra hülye bonsai-ra emlékeztetnek. KépKépKép

Jucc!
Nem semmi a leírásod... remélem minden rendben lesz a legvégén!

Dóri
Vendég

Majola,hol láttad?az IWIWen?vagy azt a próbálkozásomat meg lehet nézni????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, rákattintok, és megnyilik. De a combját nem láttam igy semKép

KépKép

KépKép
majola

ez milyen vicces,nekem nem nyílik megKép!nekem van egy mini videofelvételem,az első pelusozásról és ott látszik,hogy szép vékony és hosszú a combja!azért még nem egy manöken láb,de hamarosan...Kép
nagyon édes,mert figyelgeti a világot,pedig még nem is lát belőle semmit,az én Kisnyulam meg se próbálta,csak aludt,aludt.....aztán besárgultKépKép
most se akar felkelni,remélem nincs semmi baja,csak egy kis hétvégi álomkór!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Ayse,
köszi, tegnap kiszivta bébi, szerda óta már ideje volt,már nagyon rossz kedvem volt.
De örülök, ma itt Győrben süt a nap, ezt már szeretem.

Benianyu,
édesek a fotók, gyerekeknek mielőbbi gyógyulást!

Nyulné,
hát ami veletek történt....KépKép Én lehet, hogy elájultam volna az ijedtségtől. Tényleg nem lehet ezeket a lurkókat már magukra hagyni.

Tünde,
huncutkodásod nagyon bejön, meg biztos a környékbelieknek isKépKépKépKépKép

Zsu
spanci

Jucc!
Hát Ti megjártátok a hadak útját, de ahogy leírtad,ez még a szerencsésebbik helyzet volt.
Az nagyon sokat számít, hogy a doktorok, műtősök, nővérkék hogyan állnak a dolgokhoz.
Reméljük a továbbiakban is minden jól alakul.
Én csak azt nem értem, hogy a vendégeiteknek muszáj volt pont tegnapra bejelentkezniük???
Habár semmi közöm hozzá, de én egy ilyen nap után, tuti biztos, hogy senkit sem kívántam volna.

Nyúlné!
Te is meg tudod nézni a képet, ha nem a gémkapocsra, csak magára a "fanni" szóra kattintasz!!!
Édes kis hajasbaba. Nekem is mondták, hogy húzzak zoknit Réka kezére, s akkor nem karmolja össze magát, de ezt én olyan viccesnek tartottam.

Rókica!
Én a Megatoys-ban láttam hasonló játékot, de a márkájára sajnos nem emlékszem. Akkor még nagyon messzinek tűnt ez a 1/2 éves kor. Pedig hipsz-hopsz, már tényleg ilyen jellegű játékokkal "kellene", hogy játszanak.

Spanci!
Ügyes bébid van!Kép
Nálunk is süt a nap, majd megyünk is du. sétálni!KépKépKép
C.

KépKép
cinka

hiába kattintok,kinyit egy ablakot,de ennyi!de engem nem zavar,hiszen nekem megvan a kép,csak érdekes!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Nyúlné Kép Én is látom a képet, nagyon édike!

Cinka Kép Én sem kívántam a vendégeket a hátam közepére sem, de ők Franciaországban élnek, párom legjobb gyerekkori barátja a srác, és fél éve nem voltak itthon, ma pedig mennek vissza Kőszegre anyóshoz, onnét pedig hamarosan visza Fr.országba. Gergőt is meg akarták nézni, párom mindenképp találkozni akart velük. Ez így jött ki...

Majola Kép Eszternél már nagyon elhaltak a bélbolyhok, ebből egyértelműen látszik a dolog, Balázsnak még csak néhány elhalt bolyhocskája volt, ez nem egyértelmű. Kicsit izgulok, mi van, ha nem lisztérzékeny, és akkor folytatni kell a vizsgálatokat. Akkor már a dokinak sem lesz sok ötlete Kép De persze nem is bánnám, ha nem lenne lisztérzékeny.

Mennem kell főzni, szép szombatot mindenkinek!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Jucc!
Örülök, hogy ilyen jól ment minden (már a körülményekhez képest). Jó olvasni milyen boldog és felszabadult volt Balázs, mikor hazamentetek. Gondolom ti is hasonlóan éreztetek apával.Kép Vendégek.Kép

Nyúlné!
Kisnyuszkó jól ránkijesztett! De nagyon ügyesen kezelted a helyzetet és biztos, hogy ő már semmire sem emlékszik az egészből.Kép És hogyan fogod elmagyarázni nyulacska úrfinak, hogy nem szabad leugrabugrálni az ágyról (meg a pelenkázóról, az ebédlő asztalról, meg a szekrény tetejéről..., no meg fel a csillárra)?!Kép

Napsugár!
Nagyon sok erőt és kitartást kivánok neked és rengeteg boldogságot a gyermekeidhez.Kép Férj.KépKépKép

Prüntyi!
Kis hurkás duracell Tündike nagyon édes. Én sem találom Maján az "alvás" gombot. Persze használati utasitást sem kaptunk hozzá...Kép

Barbi!
Szépek a képek, a fiúk meg nagyon helyesek.Kép

Tünde!
Nagyon szépek a kreativ képek, ügyi vagy. Meg gyagyás is vagy (bébiőr)KépKépKép (De az jóóó).

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Látom most épp kihalt a topic. Nem baj, azért én írogatok. Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy én világéletemben aludtam koradélután (nyelvórák de. ill 4-5 órától vannak általában). Na most Andriska pont ilyenkor nem alszik. Mire elaltatom, addigra meg kimegy az álom a szememből. Ma egy különleges kazuár-rikítást vett fel a hangrepertoárjába, az ember hátán szaladgál a hideg tőle. Asszem mégiscsak nő a foga, mert én érzem a hegyét. Azért vagyok bizonytalan, mert a védőnő szerint ha eltűnt a foga, akkor az ciszta volt. A szomszéd gyerekfogorvos szerint viszont a ciszta nem lehet olyan kemény. Mindenesetre nagyon hálás Andris, amikor dörzsölgetem a fogínyét!

Örülök, ha szívesen olvassátok, amit írok! Köszönöm a dícsérő szavakat!KépKépKép

Jucc Kép!
Nagyon jó, hogy túl vagytok rajta. KépKépKép Az valahogy a Kismama újságból is lejött, hogy Veress doktor körül rendben mehetnek a dolgok.

SpanciKép!
Jó, hogy elmúlt a mellgyuszi!Kép

Angelani Kép!
Jobbulást ErhardnakKép! Miért kakil véreset?

TILOSVASALNI ING-et Apa a Pólus Centerben vette, de most alszik, így nem tudom megkérdezni tőle, hogy konkrétan melyik boltban (ha felébredt, megírom). Viszont ahogy utána akartam járni a kérdésnek, kinyitom a szennyestartót és mit látok? Apa még egy hosszúujjó pólót is vett magának! (Az utóbbi időben kistafírozta már magát pulóverrel, kabáttal, cipővel.) Ami persze nem baj, sőt nagyon is jó! De ezért ajánlgatta olyan nagyon, hogy hétfőn menjünk el nekem is ruhát venni! Szerintem elmegyünk.Kép

Ayse

ayse

Fanni nagyon cukor!

ayse

Rokica Kép!

Köszönöm, a mélt megkaptam!
Számomra nagyon kedves környéken laksz! Érettségi után a környékbeli iskolába mentem el napközis nevelőnek és ott ismertem meg a férjemet. Idén szeptemberben lesz 17 éve...

Ayse

ayse

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?