2006.02.18 10:22
Ha emlékeim nem csalnak, akkor az élő tengerimalac se nagyon hosszúorrú.
2006.02.18 10:26
Nem akartam rögtön a dokihoz, csak gondoltam hátha hallok rémeket
2006.02.18 10:26

2006.02.18 10:29
néha meggárgyulok, de szerencsére elég hamar elmúlik
és ez még a rossz-anya-időszakomban volt, amikor úgy örültem, hogy eszik, hogy mindegy volt, hogy mit
egyébként mindenből csak kóstolgat, úgyhogy semmilyen rászokás veszélye nem fenyegeti szerencsére
és a hülye agyammal azt képzelem, hogy inkább tejszínhabot egyen, mint csokit, kólát vagy csipszet, de lehet, hogy hülyeséget gondolok

2006.02.18 10:35
és mindez elég nyugtalanító, bár semmit nem szándékozom tenni ellene, csak igyekszem kímélni, pl tojást se kapott a vírus óta, de úgy tűnik, most megint nem kap egy darabig... aztán majd kísérletezek később. de olyan jó lenne már kilábalni ebből a sok betegeskedésből. pedig szegénykém per pill még olyan gyenge, hogy egy nyamvadt náthát nem tud legyűrni 
2006.02.18 10:47
2006.02.18 10:58
2006.02.18 11:08
.Jó, ha nálunk is összejön a 8 (néha 9) óra, de az megszakítva 6-7 szopival. Az éjszakai 1-2x ébredés a fogzás előtt volt, régi szép időőőők... Nappal szerencsére B. is alszik, 2x 1,5 órát, néha kevesebbet. Sajnos nekem ilyenkorra marad a házimunka, no meg ilyenkor tudok egy kicsit leülni a gép elé és ottragadni....

2006.02.18 11:22
Úgy sajnálom, h tegnap lemaradtam a tv-ről, pedig láttam az előzetest, és hiszed vagy sem, az én retorika tanárom is volt benne
, és pont azért meg akartam nézni...

2006.02.18 11:24

2006.02.18 11:43
. es kivanom, h legyen mar egy kicsit jobb neked, mert ugy tunik, kicsit nehezen viseled a dolgokat mostanaban. es ez meg csak a kezdet...
talan "csak" az a baj, h tul sokat aggodalmaskodsz? huha, arra nem nagyon van gyogyir

(kedvenc idotoltese, h nezeget ki az abalakon
). szaladtam megnyugtatni, es el is aludt bele. az orrnyerge lehet, h szep(?) szines lesz. hajaj.2006.02.18 11:54
Próbáld meg a TEMPORARY könyvtárból kimazsolázni. Talán benne van. Ezt a C:Documents and SettingsFELHASZNÁLÓ NEVEDLocal SettingsTemp -ben van. Talán ott meg lesz..Jó kis munka
2006.02.18 12:14
És Isti
, hát meg kell zabálni
, mert a Zapa nagyon szeret engem, meg én is Õt

Sok kis versike eszembe jutott

2006.02.18 13:50
akarták ide adni,mert hogy nincs kisebb nekik.De én mondtam,hogy az nem lesz jó,csomagolják be papírba.De már itthon van és alig várom,hogy felvágjuk mert olyan nyami!
2006.02.18 14:04
nem szemrehányás volt...
Az ilyen kis incifincik felett könnyű átsiklani
Bá az á regiszká-ról már nicns fogalmam, de majd
Jó bulit
Úgy, de úgy szeretem és olyan sokáig kavargatom, de az odégés és a gumiszerű massza a két dolog, akit ki tudok belőle hozni csak

2006.02.18 14:36
, egész gyorsan mennek le a kilók, már csak 3+ van, ami akár már a régi formámnak is nevezhető
) de a szopi vége óta minden szinte magától rendeződött, úgyhogy így utólag már látom, hogy mennyire másképp működött a testem szopival, meg azzal a rengeteg hormonnal stb., viszont annak az időszaknak is megvolt a varázsa
igaz, ÕsanyaZsan? 
2006.02.18 14:39
Es ezt a fotot mar mindenki latta am, es akkor is irtuk, hogy milyen csinosak vagytok, mert anno benn volt a profilodban egy ideig!
)
de tartsatok a szatokat!

2006.02.18 15:58
Nem is láátam még rólad pocakos képet
(Főleg én evvel a kistündérrel)

És most nekünk nagyonjó
Vikka kidőlt, alszik nagyon, arra sem ébredt fel, hogy kivettem a kocsiból
Hiányzott már mindenkinek a levegőzés.2006.02.18 16:05
Szerintem, ha tart 1-2 fehérje- és szénhidrátmentes napot, amikor csak zöldséget és gyümit eszik, az még nem megy a tejcsi rovására. Bár nem vagyok szakember és nem tudom, h pontosan mi megy a tejbe és mi nem... Lehet, h rosszul vettem ki Mása szavaiból, de ő nem fogyókúráról, hanem párnapos tisztításról beszélt. A fogyókúra tényleg nem javallott szopi alatt.
Mindenesetre Neked jár egy nagy gratula, ha már ennyi kilót lehajigáltál!!
2006.02.18 16:30
A nővérke majdnem csinált nekem egy légembóliát és még neki állt följebb, hogy szóltam! Aztán hazáig bőgtem, meg még most is tök ideges vagyok! Még holnapig meggondolom mi legyen, de azzal a HP-val nem akarok találkozni többet!
2006.02.18 17:25
a fogyit már csak én tettem hozzá, de alapjában véve az óvatos+mindenféle méregtelenítéssel vitatkoztam. mert hogy Oxit idézzem
: A felszabaduló méreganyagok MIND kiválasztódnak a tejbe. akár óvatosan csinálja az ember, akár nem. arról nem beszélve, hogy az első dolog, ami ilyenkor megcsappan, az nem a méreg, hanem a tej. na de nem kötözködök többet
(ki ismeri a Maszat-hegyet? és a Trapitit? Moose, ajánlom figyelmedbe mint klassz olvasmányokat!)
megy már a buli?

2006.02.18 17:57

Viszont megigérte, hogy ha legközelebb kimegyünk, akkor tuti elvisz. Lehet rajta fogom levezetni a méregtelenítést:/
Már csak azokat a csempéket kell kicserélni, ahová először felrakták. Ugyanis ott maradtak a lyukak
Okos tojások..... De megnyugtattak, hogy természetesen ki lesznek cserélve.Remélem is......
Azért abba ne hagyd a kúrát. Hátha többet már nem találkozol azzal a izé-ápolóval.
2006.02.18 18:27
Ez a legtisztább ügy, így bizti nem lesz baj. Egyébkénz miért jutott az eszedbe? A kistesó-projekt miatt?
Majd a csempék is...
De most már szerencsére tárgytalan a dolog.
Végül vhol rábeszéltek a körömvirágolajra, h az is jó érzékeny bőrre. Neked mi a véleményed róla? (Persze lehet, h ezt előbb kellett volna kérdeznem...) 
2006.02.18 19:24

2006.02.18 19:40
Egyébként hogy van a lábad?2006.02.18 19:56
Sajnos ez tényleg korfüggő...

2006.02.18 20:16
És csak akkor megy, ha újra lekapcsolom a gépet!

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|