A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Olyan izgi, egész éjjel jóslófájtam, még reggel is. persze ez semmit nem jelent, mármint semmi olyasmit, hogy záros határidőn belül megszülnék, de akkor is jel, hogy pici lányom csomagolgatja a holmiját a NAGY ÚTRA! Még szombaton szeretnénk egy-két holmit venni, vasárnap kimosom, hétfőre megszárad, kedden szülhetünk.Kép Szerintem tök jó terv, mert így hétvégére otthon is lehetnénk.Kép

Tündi!Kép

Ilyen hírekre nem számítottam...Kép Mivel indokolta a dokid, hogy halasszatok? NemáááááKép

Dido!

Sajnálom, hogy megjött az a hülye piri... De talán az autós idegeskedés miatt kivételesen jobb is, nem?

Korek!

Ez most nem egy jó hírekkel szolgáló időszak, úgy látszik...Kép Ez a küret nem hangzik jól, de ha bízol az orvosodban, és ő ezt látja indokoltnak, akkor hajrá! A Ti utatok is elég rögösre sikerült, de milyen édes lesz majd a siker!!!

Kivi!

Húha, két sárgatest? Akkor ikrek lesznek!KépKépKép Egy fiú, egy lány, na mit szólsz?

Eszti!

Totál elérzékenyültem azon, amiket Junkónak írtál. Tomboló hormonokKép Mindenen bőgök...

Mátra!

Drukközön az állásinterjúhoz! Ügyeskedjetek a hétvégén! Bár neked már nincs mitől tartanod, hiszen Dórival megbeszéltétek, hogy hozzátok küldi egy kis barátját pocilakónak. CSak még nekem se árulja el, hogy kispasit küldött-e, vagy csajszitKép

Duduanyu!Kép

Válaszoltam az e-mailedre. Azóta már bizti megkaptad. Remélem tudtam segíteni.
Koraterhességi tünetekről nem sokat tudok mesélni, mivel nemigen volt. Mensi-szerű hasfájás pl. volt, időnként szurkálással kombinálva. Dugulás volt, de szinte napra pontosan, ahogy betöltöttem a 7. hetet elmúlott. Cicifájás szintén nem tartott sokáig. A szagokra a mai napig érzékeny vagyok, de az első időszakban főleg az voltam. Gyerkőc szerencsére nagyon takarékos volt, amit egyszer leküldtem, azt az övének tekintette, semmit vissza nem adott...Kép
Nyugi, Paca jól van, imád titeket, és 8 hónap múlva találkoztok!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Ez nagyon-nagyon izgalmas. Kép Kép Ki tudja jövő héten ilyenkor...

Mátra!
A kért: DRUKK mára. Munka és 14.cn fronton is. Kép

Eszter!
Köszi a tapasztlatokat,Kép jók hát a 29.hetiek is, minden érdekel. Bárcsak-bárcsak, de jó volna nekemis ...na de majd egyszer csak.

Korek-Réka!
Hát ez sem túl jó hír amivel te jöttél. De most már ess ezen is túl, még mindig jobb mint a bizonytalanság. Vagy nem is tudom. Bevallom kifogytam a vígasztaló szavakból, Tündinél is csődöt mondtam. Nem tudok meggyőzöen vigasztalni, mert hát én is mire föl. Kép Na de hát mint már fent is írtam egyszer csak talán nekünk is megtapad odabent valaki. Kép

Majcsi!
Akkor már nem sokat kell várni, tök jó.

Didó!
Elkerülte a figyelmemet az 1 cn. Kép

Kivi!
Csak megrepedt, és csak betalált apu is. Szorítok.

Norwell!
Focista lesz ez a gyerek. Kép

j.
Vendég

Csibe!
Várlak a hétfői hírekkel.

Timika!Sikerült mindent kimosni?
j.
Vendég

Sziasztok!

Évi77 Kép Tök jó, tényleg izgi lehetett Kép És milyen jellegűek a fájások? Menziszerűek? Dóri nem mozog kevesebbet, mint korábban? Nekem egyre többször keményedik a hasam, de a tegnapi CTG még nem mutatott fájásokat. Én hétvégén pakolom össze a kórházi cuccom Kép

Duddu Kép Kicsit megkésve, de szívből gratulálok a kis "Pacához"! Nekem semmilyen tünetem nem volt, csak egy kis minimális gyomorégés Kép Paráztam is miatta eleget, hogy miért nem érzek semmit Kép

Tündike Kép Remélem egy kicsit jobban vagy már! Ha van kedved dumcsizni, hívj fel bármikor!

Junko Kép A mosással 99%-ban megvagyok, már csak az autósülés huzatát, meg a bárányszőrt kell kimosnom Kép A plüss játékokat nem mosom ki előre, bőven ráér ha hazajöttünk a kórházból.

Undorító esős idő van, útálom Kép Ráadásul még a fejem is fáj, bár mostanra kezd javulni Kép

Pussz: Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Évi!

Utólagos boldog szülinapot! Gyerkőcötök nagyon formás! És tök jó, hogy minden rendben vele. Reméljük holnap nem fog esni az eső, mert még azt hinnék, hogy nem szűz a menyasszony...Kép Hihi

Timi!

Igen, teljesen mensi-szerűek, néha bele-beleszúr, és egészen a derekamig kisugárzik. De nem rendszeres és nem túl erős, simán viselhető. Én is egyre többet keményedek, de ez ilyenkor már normális. Dóri mozgása teljesen változó, tegnap nagyon élénk volt, ma nem annyira. Szerintem még a héten tuti nem szülünk.
Nálunk is gusztustalan az idő, az előbb még dörgött is az ég, alig akartam elhinni.
Jó pakolászást!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi79Kép

Kihez jársz a Shöpfiben? Én is oda járok, mert pont a 12. héten lecseréltem a doktornőt. A 12. heti ultrahangot már a Shöpf Méreiben csinálta Ferenczi doktor úr.

Holnap lesz az esküvőtök? De jó! Majd sokat gondolok rátok!

Kati (16+6)
Vendég

Sziasztok!
Mátra!
Drukkolunk, de tényleg ne görcsölj!! Ez fontos! Este várunk a hírekkel! Kép

Évi77!
Tyűű, kicsit ijesztőek a fájásaid, de egyszer ennek is el kell jönnie... Kép Iszonyúan drukkolok, hogy minden rendben legyen, de nem is lehet máshogy... Kép Kép Kép
Köszi a bátorítást és a levelet is. Nem cicóztam, bejelentkeztem! Kép Sajnos csak jövő hét péntekre volt időpontja. Szerintetek nem sok a pénteki, aztán meg hétfői UH? Mert nyilván a doktornőnek nem muszáj UH-znia, de nem hiszem, hogy kibírom majd... Kép
Tényleg, ha megérkezik Dóri, párod ír majd nekünk pár sort, ugye?
Naggggyon köszi a bőséges levelet és a segítséget!

Évi79!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt, ezek szerint a tünetek hiánya tényleg nem jelent semmit. Szép napot kívánok nektek holnapra és várjuk a beszámolót! ÉÉÉS:
ÉLJEN AZ IFJÚ PÁÁÁR!!! Kép

Timi!
Köszi, aranyos vagy. Jól megnyugtattatok, hogy ti mind ilyen tünetmentesek voltatok. Mostmár remélem, te is csak pihensz és várod Kristóf Dominik úr érkezését! Kép

Csibe!
A lényeget kihagytam: Duphalac nevű oldatot kaptam, egész finom mézes ízű és nagyon kellemesen kitisztított, pedig a doki szerint 3 napot is várhattam volna a hatására. Kép

Puszi:
réka
Vendég

KismamikKép

Most telefonáltam a kórházba, mert az AFP eredményemre vagyok kíváncsi. Az aszisztensnő nagyon kedves volt, de csak az értéket tudta megmondani. A referencia tartományt nem. Tudtok segíteni? Azt mondta, az egyik 0,8 a másik 1,2. Szerintetek???

Rákerestem a neten, és azt találtam hogy 0,7-2 ig jó.

Várom a tapasztalatokat.

Köszi, KatiKép
Vendég

Sziasztok!
Túléltem ezt a napot is. Végül is az állásinterjú jól sikerült, hétfőn lesz eredmény.
Majd meglátjuk..
Tegnap volt nálunk egy buszbaleset, 2 busz + egy autókat szállító tréler ment egymásba és pörgött az úton.A kollégám, harmadikos kisfia is a buszon volt. Hala Istennek nem lett semmi baja.
rázós nap volt.

Évi79 szorítok az esküvőhöz!!!!!
Sok boldogságot kívánok előre is.

Kép

Évi 77 Neked pedig kitartás a tervezett keddig.Olyan aranyosan írtad, hogy Dórival megbeszéltük, hogy el is sírtam magam...

Kép

Tündi drága kitartás!

Na mára ennyi voltam, megyek vacsizni, aztán remélem ma ideér, akit Dóri küldött. Kép

Puszi mindenkinek.
mátra

Szia Kati76, tökéletes az AFP eredményed!! Gratulálok! Kép 2-ig nagyon jó, csak a fölött van gond.

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Sziasztok!

Eszter!

Köszi a tanácsot a tejjel kapcsolatban,bár nem iszom minden nap.Teát is találtam a Tescoban!

Norwell!
Köszi a drukkot.Elvileg a 6.héten vagyunk.Kép

Mátra!
Mennek a drukkjaim!Kép

Évik!
Nagyon izgalmas hétvégétek lesz mindkettőtöknek!Kép

Junko!
hétfőn jövök a hírekkel!
Te hogy vagy?

Réka!
Köszi a táblát,egyenlőre jó lesz így zebrácskával,majd hétfőn meglátjuk!
Ezt a Duphalacot az orvosod írta fel?Neki kell szólni?

Lányok!
Aggódom,mert az iskolában az egyik gyerek skarlátos lett.Én egyáltalán nem tanítom,még az épületnek is pont a másik végében van az osztályom,de most aggodalom fogott el.A doktornő azt mondta és a neten is azt találtam,hogy elvileg nincs károsító hatása,ha bajt okoz akkor az vetélés vagy koraszülés.A doktornő azt mondta nagy adagban c-vitamin és ha lázas lennék azonnal hívjam.De a neten azt is írták,hogy ha el is kapja a kismama,jól kezelhető,mert vannak olyan gyógyszerek amik a magzatra nem veszélyesek!
Ti mit mondtok?

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Dido!
Sajnálom!Kép

Tündi!
Nagyon elkenődtél...
Biztosan nehéz lesz a 6-8 hét, de gondolj arra, amikor megszületik a megérdemelt babád, akkor ez az idő már nem fog számítani!KépKitartás még egy picit!Kép

Kivi!
Drukk!Kép

Mátra!
Mivel már túlvagy az interjún, csak hétfőre tudok szorítani...
Középidős napokhoz, meg megadrukkok!!!Kép

Évi79!
Kép
Holnap a nagy nap!!!KépSok boldogságot Nektek!
UH kép nagyon jó, és persze, hogy minden renben van.Kép

Csibe!
Nem lesz semmi baj! Kép

Dudu!
1 cn...Nyertem egy hetet!Ügyes kislány voltam! Kép

Holnap megyünk a Kaáliba!Vérvétel,UH és, ha minden rendben halad, kezdődhet a stimu...Kérhetek egy kis drukkot??? Kép

Tudom, hogy sokan kimaradtatok...Bocsi!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Csibe!

Otthon biztosabb!

Lányok!

Kétpercenként bekeményedik a hasam. Nem csináltam semmit, csak bambulom az olimpiát. Ijedtemben edtem magneB6-ot. Ez normális??? Most teljesen rámjött a paraKép

Juca

tjuca

Sziasztok!
Megint jól eltüntem... A munka mellett, nem bírom az iramot, mármint azt hogy minden napot és minden üzit átolvassak. De azért a lényeget próbálom követni. Pozitív dolgok: látom Dudduhoz és Csibéhez már a hét is bekerült a táblába. Ez szuper.

Korek
próbálj meg nem aggódni, amíg a doki alaposan nem jár utána, addig még bármi lehet, és hidd el pár hét múlva már el is felejted az egészet.

Tjuca
az egyik kolléganőm most fog szülni- febr vége márc közepe. Azt mondta a terhesség közepén sokszor görcsölt a hasa, meg keményedett is, aztán megszűnt a dolog az egyik pillanatról a másikra. Azt mondta az utolsó hónapja sokkal könnyebb volt (persze attól eltekintve, hogy egyre nehezebb cipelni a súlyt...)mint az eleje-meg a közepe.

Tegnap voltunk magán nődokinál. A párom is elkísért. Megvizsgált- ultrahanggal is (ez volt az első ultrahangom- olyan furcsa volt látni a képernyőn. tőletek már láttam sok ilyen képet,ahol már a néhány centis kis babó is felismerhető, mint Évi 79-nél. Mikor lesz nekem is ilyen?!)
Szóval doki szerint így ultrahang alapján nincs semmi gond. 5 hónap próbálkozás még kevés szerinte, majd nyáron csinál további kivizsgálást, ha addig nincs eredmény.
Nagyon jól esett hogy párom is bent volt, azt mondta neki is fontos, volt hogy ott legyen.
Ez egy komoly elhatározás és szerintem együtt jó megélni, az első "lépéstől" a szülőszobáig.

Jó hétvégét mindenkinek!
Syry

Kép

Kép
syrynx

Tündi!
Ne légy letörve kérlek, még akkor se, ha indokolt. Most sok -sok vigyorgó fejet rajzolnék (meg napsugaras fejeket, meg amit csak el tudsz képzelni, csak nem tudom, hogy kell.) Tudom, hogy én könnyen beszélek, amin eddig keresztül mentél az nem kis dolog, és nem adtad fel. Ez után sem szabad!!!! MINDENKI DRUKKOL NEKED!!!
(Pilis üdvözletét küldi)

Évi 79
sok boldogságot az esküvőre. (ha jól olvasom ma lesz? - már éjfél után van.) Ugye raksz fel majd képeket.
Syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok Lányok!

Csibe! A skarlát csak az első napokban fertőz, ahogy elkezdi szedni az antibiotikumot egy-két nap múlva már nem. Penicillin és származékai (pl. Augmentin, Amoxycillin, Aktil) pusztítják el a baktériumot és azt legjobb tudomásom szerint terhesség alatt is lehet szedni. Régen a környezetnek is adtak antibiotikumot. Igazából akkor veszélyes(régen volt), ha nem kezelik, mert akkor vese-, szívkárosodást, izületi gyulladást okozhat, ún. streptococcus utóbetegségként, ami a fertőzés után 2-3 hét múlva jelentkezik. De az antibiotikumok világában szinte már nem lehet vele találkozni.Gondolom a gyerek most nem jár suliba és, ha te nem voltál vele kontaktusban, szerintem kicsi az esély, hogy megkapd. Nyugi!

Évi! Sok boldogságot!

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Csibe!
Én mint csak olvasó régi topiklakó írnék neked.
Ne félj! Oviban dolgozom, így tapasztalat: a skarlát nem terjed úgy, mint a bárányhimlő. A bárányhimlő "járvány" esetén 6-8 gyereket megfertőzött a csoportban. Skarláttal igen ritkán találkozunk. Én 10 év alatt csak az utolsó két évben találkoztam a csoportomban vele, amikor is 1-1 gyerek kapta csak el. A legutóbbi eset most volt, azóta a kislány oviba jár és nem fertőzött meg senkit sem. Ja és engem sem, pedig még én sem voltam soha. Tehát, ha nem is találkozol vele, akkor nem kell aggódnod. Egyébként tényleg penicillint adnak rá, igazából a szövődmények megelőzéseként.
Remélem ez megnyugtatott!

Mindenkinek akik próbálkoznak, akik befutók és akik célegyenesben vannak, mennek a drukkok ezerrel csak itthonról csendben és halkan!

Kriszta a régiek közül

mohácska

CSibe!

A skarláthoz nem tudok mit mondani, remélem a lányok megnyugtatattak. Velünk ninsc semmi. MOst kellett volna a closty-t bevenni, de mivel J. hétfőn a 13. cn-en elutazik, feleslegesnek láttam. Így a hévégén azért próbálkzunk, aztán majd köv. hónapban lesz valami talán.
Szóval visszamentél a Renátához?

Évi!
Nem is csodálom, hogy érzékeny vagy, mindjárt szülsz. Kép.

Évi 79!
Egyrészt nagyon remélem, hogy ma nem lesz időd netezni. Kép Szép az UH kép, minden jól látszik. És nagyon sok boldogságot nektek!

Juca!
Nem tudok segíteni, hívd fel a dokidat esetleg és kérdezd meg mi lehet ez. Mintha mostanában kicsit feszültebb lennél. Próbálj pihenni többet. Vagy nem is tudom.

Brill!
Nagyon-nagyon szurkolok, hogy menjen minden mint a karikacsapás.

VIRÁG!
Te merre jársz? Még mindig ilyen sok a munkád? Nem azt mondtad, hogy decemberig tart?

Rólam:
Ami még fontos, hogy lefoglalóztuk a kis házunkat. Úgy néz ki a jelenlegi lakásunkra is van vevőnk. De erről majd legközelebb...

j.
Vendég

Juca!

Hogy vagy? Elmúlt a keményedésed? A magneB6 jó rá, akár 3*2-t is bevehetsz belőle. Bár mire ezt olvasod, talán már meg is oldódott a probléma. Az orvosodnak mindenképpen említsd majd meg!
Egyébként milyen pózban nézted a TV-t? Mert nekem pl. a hanyattfekvéstől rögtön keményedni kezdett a hasam.Kép Lehet, hogy ez a baj?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló!

Bocsi, most egyszemélyeskedek!
Jucának!!!!
Ha mód van rá ne feküdj hanyat, ahogyan Évi is írta, magnéziumot tessék szedni!
Olivérnél nekem azt mondták anno, hogy napi 3*1-et, ha esetleg vasat is szedsz, akkor 1, de inkább 2 óra szünet legyen köztük! Használatiban le van írva!
Semmi aggodalom, de azért mielőbb mutasd meg magad a dokinak, és ha esetleg nem akarná magától, kérj manuális vizsgálatot is!
Méhnyakt nézzék meg!
Közel sem biztos, de lehet, hogy kicsit megrövidül a sok keményedéstől, de ettől még nem fogsz szülni! Akkor jön az ágynyugalom, magnézium, plafonnézés, mert kiolvastad az egész könyvtárat.
A 37. héttől pedig majd meglátod, milyen nehéz néha rávenni őket, hogy végre elhagyják a bérleményt!Kép

Szia!
Eszter 29+4

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Úgy látszik, front van Kép Csak beköszönök, nem tűntem el, csak picit kevesebbet tudok jönni. Mostanság nem vagyok túl jól. Szerdán megerőltettem magam (sikerült bemennem dolgozni a céghez 7 órát végighúztam, majd irány a doki a havi vizsgálat miatt Kép). Szóval kipurtyantam. Ehhez még jött hozzá, hogy alacsony a vérnyomásom (100/60) és hogy vérszegény vagyok + meleg front. Csütörtökön délelőtt borzasztóan rosszul lettem a védőnéninél. Szédülés, alig kaptam levegőt (légszomj), hányinger. Nehezen múlt el, visszafele a férjem hozott haza. Estére megjavult. majd tegnap újra. Pedig ekkor már semmit sem csináltam, csütörtökön is végig pihentem a napot. Bementünk a kórházba, csináltak NST-t, babával minden OK, nincs méhtevékenység, méhnyak 3000-es, zárt. Szóval minden OK, csak voltak fájásaim is, elég sz.r volt. Most pár napig MagneB6 3x2, majd 3x1. És pihi van ezerrel. Még jobban, mint eddig. Még 3 hétig benn kellene tartani őfelségét. Kép Mára már jobban vagyok, de nem szeretném túlfeszíteni a húrt. És közben szurkál a pocim alul, sokszor húzódik. Tutti, hogy nő a leányzó. Nehezen viselem. Kép
Már jobban vagyok, elkedztem kimosni a baba ágyneműket, bútorok összerakva, a felét már ki is tisztítottuk. Mamám rengeteget segít. Sorban mosom a dolgokat már, nem szeretném az utolsó pillanatra hagyni.
Még vasalni is kell. Meg rendezkedni. Kép Ez a legjobb része.
Bocsi az önzőségért, de már pénteken is szerettem volna írni Nektek, de annyira volt erőm, hogy olvastam, amit írtatok és rosszul lettem Kép Bocsi. Olvasgatlak, de írni kevesebbet tudok.

JucaKép
Magne B6 szerintem is segít és ne aggódj, nem lesz baj! Kép

Évi77Kép
Ollyan kíváncsi vagyok már Dórira! Kép Már minden teljesen készen van? Kismova, stb-stb...

Mindenkit puszilok és azért amnint tudok, jövök!

Unique
34+2

KépKép
unique

Sziasztok!

Köszi a segítséget, magamtól is azt ettem első ijedelmemben. Azóta ez nem volt, csak néha megkeményedik a hasam, de aztán elmúlik. Csütörtökön megyek vérvételre, meg cukorivászatra, mindenképpen megemlítem. Most már tényleg jobb. Fura volt, hogy egymás után jöttek a keményedések, és olyan volt a hasam, mint a bukósisak. Nem szoktam hanyatt feküdni, ált. a jobb oldalamon fekszem, de Csipisz jelez, ha nem tetszik neki valami.
Ma kirúgtunk a hámból és vettünk méregdrága ananászt. Nagyon fincsi, nem is gondoltam volna. Most el is kezdtük gyökereztetni, tehát két év múlva szüretKép Na meg voltunk gyerekkoncerten, nagyon jó volt. Stöpszlike is úgy tűnt, hogy élvezi. A Fonóban volt, ismerős volt az énekes csajszi, meg voltak ott barátaink. Kicsit ijesztő volt a sok gyerek, de nagyon lelkesek voltak ám!

Na mára csak ennyi volam.

Évi!!!

Nagyon sok boldogságot kívánokKép és bár tudom, hogy azt mondtad most a nászéjszaka nem lesz olyan mintha, ne is legyen, legyen sokkalta jobbKép

Unique!

STOP a munkával és pörgéssel, most már csak nyugdíjasan bébi!

Eszter!

Neked is köszi a tanácsot, igen a doki mindig megnézi a méhszájamat. Eddig nem ettem magnéziumot most majd eszegetek. A lábam is görcsölt mostanában, tuti ez hiányzik. Remélem nem leszek ágyhoz kötve, ha mégis, nincs mást tenni fekszem majd.

Junko!

Grat a foglalózáshoz, nálunk hétfőn lesz a nagy esemény. Ez mindenképpen egy nagy lépés, ezért vettünk is egy 2 decis pezsgőt, hogy mindenki ihasson egy gyűszűcskévelKép Igazából az ananászos dőzs is már az előszele az akciónak, utána úgysem lesz lehetőségünk ilyen önfeledt dőzsre egy darabigKép Ma nézegettünk gyerekcipő árakat, kicsit megzuhantam a látványtól, de vigasztal az a tudat, hogy egy darabig cipő nem kellKépKépKép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Junko!
Köszi a szurkolást, most aztán igazán szükség lesz rá!Kép
Házfoglalóhoz gratulálok...!

Unique!
Jobbulást, vigyázz Magatokra, pihenj amennyit csak tudsz!Kép
Olyan jó olvasni, hogy már ilyen nagy készülődésben vagytok!!!Kép

Juca!
Sajnos a pocak keményedéshez még nem tudok hozzászólni... Csak kívánni tudom, hogy szűnjön meg!Kép

Évi79!
Gratulálok a Nagy naphoz! Remélem minden a vágyaidnak megfelelően alakult! Sok Boldogságot Nektek!
Várjuk a fotókat!Kép

Ma reggel voltunk a Kaáliban. Szmatona doki ismét cukorfalat volt! Szerencsére annyira jó hangulatúak ezek a konzultációk...
Megcsinálták a 2. cn-i vérvételt meg UH-t. Minden rendben volt, úgyhogy ELKEZDTÜK A STIMUT!!!Kép
Továbbra is kapom a Suprefact-ot, bár mostmár csak 0,25 ml-t naponta és este megkaptam mellé az első Gonal-F injekciót is! Most 6 napig így megy, aztán péntek reggel UH kontroll. Megnézik hogyan reagálnak a tüszőcskék és attól függően kapom a további szurikat.

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Sziasztok!

Évi79!
Gratula a sztár fotóhoz, nagyon aranyos a Picúrod. És utólag is sok boldogságot!!! Gondolom minden nagyon jól ment tegnap, és nagyon jól éreztétek Magatokat.

Lányok!
Ne haragudjatok, nem olvastam vissza, csak a fotót nem lehtett nem észrevenniKép.
Most értelek csak meg benneteket, hogy "csak ne görcsösen", mert most nekem is sikerült eljutnom ide, hiszen már két igen aktív hónap sem járt sikerrel, persze, tudom, hogy Ti többön is túl vagytok már... De ugye én itthon dolgozom, és most még nincs is igazán munkám, úgyhogy csak magamra figyeltem, illetve vártam, hogy majd ez a hónap lesz a miénk... Ráadásul a múltkor is olyan pik-pak ment a dolog... De most rá kellett jönnöm, hogy ez így nem működhet, úgyhogy felforgatom az életem egy kicsit, hogy történjen is valami. Új állást keresek, kedden megyek is egy második fordulós meghallgatásra, és ha már így adódott, hogy ellopták az autónkat, így nem várunk még 4 évet, hanem ha lezárul a dolog nekifogunk a vidékre költözés első lépéseinek.
Ezenkívül bejelentkezem a dokihoz is, mert piri most is csak 1 napig tartott és utána valami nem is barnázás, hanem feketézés. A múlt hónap csak egy fél nappal volt hosszabb, és a műtét óta az eredeti 5-6 napos mensieim már csak 3-4 napossá rövidültek, de ez az utsó 2 hónap túl tesz mindenen ez nem normális, úgyhogy megyek majd a dokihoz.
A héten szerdán hazautazom Anyukámhoz, úgyhogy nem fogok tudni jönni majd egy darabig, de talán most erre is van szükségem, hogy ne figyeljek minden percben a leendő pocakomra. Otthon majd minden a helyére kerül a fejemben, és utána majd megint jövök aktívan a topicba is. Természetesen a babaproject továbbra is megy majd, csak megpróbálom lekötni a figyelmem...
Most jó hosszú lettem, és ráadásul csak magammal foglalkoztam és nyafogtam, de jól esett leírni olyanoknak, akik megértikKép KöszönömKép

dido

dido
dido

Dudu!

Az előbb elfeljtettem írni, hogy egy nappal későbbre írtad az 1. cn-emet, mert 17-én már 2. cn-en voltam, ma pedig már a 4. cn-en vagyok. Légyszi, ha nem nagy gond kijavíod a táblában, persze nem olyan lényeges, én úgyis tudom hol tartokKép

dido

dido
dido

Sziasztok!

Kati!
Megnyugodtál az AFP miatt, ugye?

Mátra!
Drukk hétfőre, várunk a hírekkel! Kép

Csibe!
A Duphalac-ot recept nélkül lehet kapni. Mézes szirup, tök fini. Kép Mondjuk nekem egyik nap elég fura tüneteket okozott. Éreztem az óriás levegő buborékokat közlekedni a hasamban. Elég fura volt. Kép
Remélem, nem izgulsz a holnap miatt! Szerintem már szívecske-dobogás is lesz, legalábbis remélem! Persze én is tök kivagyok, hogy milyen messze van még a péntek, akkor megyek az "új" dokinénihez... Kép

Brill!
Nagyon ügyi voltál! Akkor mostantól drukkolunk csak igazán! Kép

Juca, Unique!
Nem ám mindig ijesztgetni az ember lányát!
Pihenjetek sokat és "take is easy!" Kép Minden rendben lesz!

Syry!
Tudják a pasik, hogy mikor kell mellénk állni, igaz? Kép

Sosi!
Te honnan tudsz ennyi mindent a skarlátról? Nagyon tudományosnak tűnt! Kép

Junko!
Elhúzod a mézesmadzagot, aztán alig mesélsz?!? Szép dolog. Mi ez folytatásos teleregény? A reklám után megtudjuk?? Azért drukkolok és tudom, hogy ügyesek vagytok! Kép

Dido!
Néha nyafogni is kell, de szerintem ez nem az volt. Még időben felismerted, hogy nem szabad ennyire görcsölni és hiába mondtam mindig, hogy nálam ez nem működik (nem tudok nem gondolni állandóan a dologra), a legutóbbi hónapban tényleg kevésbé görcsöltem. Szóval jó a fordulat és 100%, hogy így könyebb lesz! Kép

Persze mostanában is van min görcsölnöm, állandóan kutatom a tüneteket és csudálkozom, hogy minden u.olyan, mint eddig, de igyekszem azt mondogatni magamnak, hogy sokkal több jel mutat arra, hogy minden rendben, mint arra, hogy nem... Kép

Mohácska!
Üdv. újra a topikon!

réka
Vendég

Réka!
Csak annyit mondok, hogy az egészségügyben dolgozom.Kép Illetve, most GYEDEn vagyok és remélem még sokáig leszekKép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!

Lányok!
Köszönöm az infókat a skarláttal kapcsolatban!!!!

Duddu!
De egy kicsit izgulok a holnap miatt!Meg várom is nagyon!

Junko!
Miért kérdezted,hogy visszamentem a Renátához?
Ha a Kaálin keresztül sikerült volna,terhesgondozást nem csinálnak.

Szép napot!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Duddu!

Megnyugodtam, de a fiamnál 0,5 volt, és azzal küldtek genetikai ultrahangra. Nagyon megviselt az a pár nap, mire ki tudtam harcolni magamnak időpontot.

Kedden megyek a dokihoz, remélem minden rendben lesz.

Mindenkinek további jó hétvégét.

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok!

Nicol vagyok a babás topicból. Csak azért írok ide, mert ha jól látom a pocakosok inkább ide irogatnak. Megkérdezném nem e érdekli valamelyikőtöket egy babakocsi. Egyik barátnőm árulja, bordó-szürke színű, nagykerekes, mózeskosárral, téliesítő szettel. Ha jól emlékszem Graco márkájú. Nagyon jó állapotú, nagyon vigyázott rá. 35000 Ft körül akarja eladni.

Sokszor beleolvasok ide is, és továbbra is szúrkolok mindenkinek. Kép

Évi77!
Remélem még egyben vagytok! Ha meglesz a manócska írd meg nekünk babásoknak is! Kép

Nicol

Kép
nicol

Dido!

Ha hiszed, ha nem már vártam tőled ezeket a sorokat. Teljesen rendjén van. Amikor újra dördül a startpisztoly mindenkit elkap a gépszíj, aztán besokall és minden a helyére kerül. Új állás jó ötlet, és anyukád lelkileg is rendbe fog tenni.
Csak utóhangként jegyzem meg, nekem a műszeres befejezés 2004. dec. 10-én volt, mostani uccsó menzim pedig 2005. aug. 16-án. Tehát nagyon sok idő volt a kettő között. Ezt nem lehet siettetni, hidd el jönni fog a baba, ha lenyugosztok. Ez a menzis dolog viszont nem hangzik jól, ne engedd, hogy elbagatelizálja az orvos. A fekete szín (mint megtanultam nem más mint kevés vér+ sok hüvelyváladék), önmagában nem kóros, de a leírtak alapján kevés az egy nap. Ehhez is sok szerencsét.

Bocs a többiektől, de most csak Didonak szerettem volna írni.

Juca

tjuca

Duddu!

Én take it easy, de ez a keményedés egyáltalán nem kellemes, és ráadásul most tényleg olyan lusta voltam, hogy csak na. Ma is volt, kevesebbszer és kevésbé. Remélem nem sokszor lesz, mert úgy érzem ez a kölöknek sem jó, csak lapít szegényke, utána is csak sokkal kezd kapálózni.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Most van a Szülőszoba az Irisz tvn.

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Duddu!
Köszöntésed jólesett, köszönöm! De azt hiszem maradok továbbra is aktív olvasó üzemmódban. Nem nagyon van értelme irogatni, ugyanis nálunk nem folyik igazándiból projekt. Azuram nem megy dokihoz (állítólag nem tud elkéredzkedni a munkahelyéről - de ha neki valami fontos, arra igen), így velem nem csinálnak semmit.

Kriszta

mohácska

Szép tavaszias jó reggelt mindenkinek!

A pocakos kismamák vigyázzanak magukra ilyen hülye frontos és változékony időben!

Brill! Bár a felét nem értettem annak amit írtál (hogy mit kapsz most), de tudom, hogy ez jó és mind a baba érdekében van, úgyhogy ezerrel drukkolok nektek!

Dido! HAjrá az új állásért és csak ügyesen az elfoglaltságot. Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön ahogy azt elterveztétek.

Évi79! Remélem minden úgy ment ahogy annak mennie kellett és egy örök életre szóló szép emlékkel lettetek gazdagabbak szombaton.

Mi úgy néz ki a héten elkezdünk autót nézni, a szerelő valahogy megtákolta a régit és megpróbáljuk jó áron beszámíttatni valami jó kis használtba, van egy csomó lehetőségünk. Aztán utána tavasz körül kinézünk a kiszemelt házikóhoz mennyire épül és ha látjuk, hogy nem odázzák el akkor lefoglalózzuk. A hétvégén már vittünk egy forduló bútort és dobozt anyósékhoz, de még szerencsére nem kell teljesen kimennünk, még van egy hónapunk anyósmentesen Kép Igyekszünk kihasználni ;)

Mindenkinek szép napot! Üdv: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Pénteken feltöltöttem a talis képeket az albumba, de nem tudtam megírni, mert nem működött rendesen a Társalgó, gondolom tapasztaltátok.

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=8656

Réka
Utólagos engedelmeddel a pózolós képemet kitöröltem, borzasztó volt Kép Készülök mélt írni neked a héten....

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Mohácska!
Igen, már emlékszem. Sajnálom, hogy a párod nem partner. Nem tudtok beszélgetni róla?

Tündi!
Megvan a jogod a cenzúrához, bár szerintem annyira édes volt az a fotó! Kép
Én is készültem neked írni, csak hétvégén egy országos rendezvényünk volt, így a maradék időben csak pihegtem!
Remélem, javulgat a lelked!

Puszi:
réka
Vendég

Akárhogy frissítem nekem azt írja ki hogy az album üres Kép
Mármint a talis képek.

kancellárka

Sziasztok!

Én is szerettem volna megnézni a képeket a taliról, de sajna csatlakoznom kell Kancellárkához, nekem is csak azt írja ki, hogy az album üres. Majd később még megpróbálom. Kép

Olyan boldog vagyok, hogy ilyen tavaszias idő van, remélem, hogy felétek is hasonló az időjárás. Kép

Mindenkinek sok puszancs Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jaj majdnem elfelejtettem!

Évi79 Kép
SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKTEK! Azzal meg ne foglalkozz hogy a nászéjszaka nem úgy sikerülhetett volna ahogyan kell, hanem bizonyára még jobb volt, hiszen már 3-an voltatok. Ez ritkaság ilyen eseményeken! Kép

Évi77Kép
Neked pedig kitartást a még hátralévő pár héthez, bár ez a kis melegfront lehet hogy egy kicsit be fog zavarni, nem? De már semmi gond nem lenne akkor sem, ugye?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Most még itthon vagyok, úgyhogy írok egy pár sort, és vissza is olvastamKép.
Jövő hét hétfőre kaptam időpontot, úgyhogy majd remélhetőleg kiderül, hogy mi a helyzet ezzel a mensivel, de azért aggódom, mert elképzelni sem tudom, hogy ez mitől lehet. Ilyenkor az ember eszébe jut minden, pedig pont nem kéne agyalnia..., de hát félek attól, hogy esetleg nem lehet majd baba, vagy hogy valami szervi baj...

Juca!
Remélem már jobban vagy, olvastam a keményedést, örülök, hogy elmúlt, remélem a náthán is túl vagy már. A lábad meddig lesz sínben?
Köszi, aranyos vagyKép. Ezek szerint Nektek a műtét után a 9. hónapban fogant Stöpszli, mi most pont itt tartunk, febr. 14-én volt 8 hónapja, hogy műtöttek, de nem vagyok valami bizakodó, főleg emiatt a mensi dolog miatt...Kép.
Egyébként honnan tudod, hogy mit jelent a fekete szín, én pont fordítva gondoltam volna magamtól?

Dudu!
Ne aggódj, Maszat ott van, és már ott is maradKép, és pénteken már láthatod isKép
Köszi Neked isKép, a jövöhét már biztos jobb leszKép

Tündi!
Olvastam, hogy nem támogat a doki, és várni akar. Mondta, hogy miért? A talin azt mondtad, hogy akkor keresel egy másik dokit, vagy már nem így gondolod? Tényleg nagyon sajnálom, és remélem, hogy hamar jobbra fordulnak a dolgok NáladKép!!!

Korek!
Biztos nem lesz semmi bajKép, a küretet tudom, hogy mi, de a hiszteroszkópia mit jelent? Drukkolok majd neked, a jövő hónapban, hogy ne találjanak semmi komoly gondotKép!!!

Évi77!
Ez tényleg izgiKép, kíváncsi vagyok meddig lesztek még egybenKép

Brill!
Mennek a drukkokKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

dido

dido
dido

Dido!

A fekete szín nálam a műtét után jött. Nem pánikoltam mert mondta az orvos, hogy erre számítsak majd. Magától elmondott mindent, lehet, hogy már messziről szaglik rólam, hogyha nem mesél pánikolok?Kép Lekopogjam azóta nem volt ilyen.

Lányok!

Itt örültem, hogy eldobhatom aműlábat, erre kifogtam egy vérmes dokit, aki közölte, hogy még három hét éjjel nappal, aztán kontroll, és ha minden jól megy utána már csak 3 hétig kell hordanom. Kicsit letörtem, dehát divatot teremtek! Megnyomott egyetlen pontot, és azt mondta, hogy ez még meszze van az eredeti állapottól, plusz most fog nagyot nőni a pocóm, tehát nem kell, hogy megránduljon ez a boka. És mindehhez nagyon szigorú volt biztosan olvasott a gondolataimban. Másik doki is ott rohangált civilben, közben megszületett a gyerkőc, úgyhogy szaros madzaggal nem lehetett elhúzni az orrátKép A nővérke mondta, hogy már büszke apa, csak a legfrissebb fotókat hozta megmutatni a pöttömkéről. Ez a hír azért még engem is feldobott!

Náthát elűztem, úgyhogy minden jó, ha jó a vége.

Tegnap voltunk komolyzenei koncerten. Jelentem a gyerek a "nyálasabb" részeket kedveli hárfa, fuvola, pikoló, az üstdob és társai nem voltak ínyéreKép A neki tetsző részeknél olyan dancet levágott, hogy csak bámultunk! Most tudatosult bennünk, hogy ő egy önálló személyiséggel külön ízlésvilággal és ez ijesztő! Ja és voltak vehemensebb hangosabb részek is, amik bejöttek neki, mert ott meg a kis virtuóz Stöpszli nyomta a dobszólótKép

A koncert igen jó volt a Fesztivál zenekar játszott Csajkovszkij, Mozart, Poulanc és a Bohéméletből egy rész volt terítéken.

Juca

tjuca

Szia Lányok!
Mi ez a pangás?? Nem ehhez szoktattatok eddig! Kép

Dido!
Már sokkal jobban hiszek, tegnap a Zuram is babásként kezelt és beszélt is a fejemmel és ez sokat segített! Hisz ha már egyszer ránk talált, úgysem fog elengedni! Kép
Hidd el, meg fogja mondani az orvosod, hogy mi ez a fekete izé! És muszáj hinned, hogy van egy kis lelkecske, aki csak arra vár, hogy a pocakodba költözhessen és ki se szálljon onnan 9 hónapig! Kép

Juca!
Stöpszlinek igazán jó ízlése van! Kép
Erről a műlábról lemaradtam, azért talán jobb is, ha még hordod kicsit. Vigyázz Magatokra! Kép

Csibe!
Várlak az UH hírekkel, bár már biztosan röpködsz a szívhangtól és a többitől!! Kép Kép

réka
Vendég

Sziasztok lányok!
Holnap megyek vérvételre. Sajna fáj a hasam ,igy nem sok kedvel megyek.Kép. Olyan hosszú volt ez a 2 hét és azt hiszem, hogy nem sikerült. Holnap du. többet tudok. A legrosszab megint az lesz, hogy el kell modanom a rosszhírt a páromnak. Azt hiszem utána kicsit pihizünk a projectel mert felőrlődtem benne. Nagyon rossz most a hangulatom és a kedvem és örülnék ha most bárkivel is tudnék közületek pár szót váltani mer Ti mindíg lelket töltötök a szomorú szívekbe.

Brill
Minden poitív szurkolásom a tietek és csak pozitívan!Kép
cinca

Cinca!

Ne legyél letörve! Az, hogy fáj a hasad, semmi rosszat nem jelent!!! Nekem is fájt, és totál menzisen, meg a derekam is, mégse jött megKép Nem csinálsz reggel egy tesztet? Ugye mindenképpen jössz majd a híírekkel holnap? Én nagyon-nagyon drukkolok Nektek, és hiszem, hogy sikerülhetett!!!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77
Ma reggel csináltam egy tesztet. Gyógyszertárban adtak valami 300 ft-os kinai teszte ami számomra értelmezhetetlen volt de úgy gondolom hogy inkább negatív. Lehet, hogy korai volt még tesztelnem. Nem szokták javasolni még az otthoni tesztelést mert ahoz alacsony a hormonszint, hogy megjnelenjen a vizeletbe a hcg.Fájnak a cicijeim és hányingerem is van,de ez már szerintem a gyógyszerek miatt van. Aragondolta, hogy reggel megmérem az ébredési hőmet.

Duddu neked hanyadik napon lett insem után pozitív a teszted?
cinca

Sziasztok!

Duddu!
Próbáltam szépen kérni, próbáltam csúnyábban, a dokim is szabott határidőt, semmi eredménye, sőt. Azt mondta, hogy nem megy dokihoz. Innentől kezdve nem tudok mit tenni... De egyre rájöttem: hiába kérdezget, hiába játsza a levertet, ja megjön, nem is igazán akar a fiának tesót! Az pedig, hogy én akarok, úgy tűnik kevés. Még azzal együtt is, hogy törekszem az irányított együttlétre...

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Képzeljétek a párocskámmal együtt voltunk uh-on és hallottuk a baba szívhangját. Teljesen egészséges,méhen belüli terhesség!Már 28x26mm-es a petezsák,szívműködés 140/min.
6 hetesek vagyunk!Kép
Úgy örülünk!

Puszi Mindenkinek!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csibe78!
Gratulálok a szívhanghoz! Igyekszem a nyomdokaidba lépni, tök jó lehet!

Cinca!
Ne legyél szomorú, mert ilyenkor én is elszomorodom. Tudod fel a fejjel, és szorítok, hogy babás legyél!

Duddu!
Naponta többször is benézek hozzátok, csak nem nekem valók a témák. Olvasok és gyűjtöm az infókat, csak azt nem tudom, hogy honnan tudnék szerezni magamnak fertilitys táblázatot. Tudsz segíteni? Jól viseled, hogy meg babásodtál? Én is szeretnék ott tartani!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Cinca!
Először is még nem szabad ilyen negatívnak lenned! A hasfájás még nem mensi. Nekem az inszem után 2 héttel lett nagyon-nagyon halványan és a kiírt idő (5 perc) után, kb. 7 percnél pozitív a teszt. És nem kínai 300 Ft-os, hanem egy 20mIU/ml-es érzékenységű.
Remélem, nem bántottalak meg, de ilyen korán nagyon kevés teszt mutatja ki. Én először HCG-t, aztán Gabrielt használtam. De holnap úgyis kiderül! Azért én még drukkolok, de azt NAGYON!! Kép

Csibe!
Tiszta szívemből gratulálok és csak így tovább!
Mostmár muszáj babót raknom, nincs mese! Kép
Viszont eldöntheted, hogy rózsa színűt, vagy kéket, de ha jól emléxem kék a nyerő... Kép

Mohácska!
Annyira sajnálom. Kép Még szerencse, hogy már van egy fiatok! Kép
És mit gondolsz, ha spontán összejön, azért örülne? Szóval arra akarok kilyukadni, hogy szeretne gyereket, csak orvoshoz nem hajlandó menni, ugye?

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?