A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory
köszi
...hát igen...én is ezért értetlenkedtem... de egy szerintem elég jó könyvben is ezt olvastam...
Ha nem muszály nem piszkálom mert így is elég érzékeny, semmi kedvem dörzsölgetni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hatalmas gratula Borcsának és a kis Farkasnak. Isten hozta őt a világban.

Angi: nagyon szép a kislányotok. Kép

Tünde: Peti jó kis alvós képet készített rólatok. Kép

Anita: nekem is voltak cici sebesedési gondjaim, és nekem a garmastan kenőcs jött be. Úgy 2-3 nap alatt teljesen begyógyítótta a bibmót, azóta csak megelőzésnek használom, ha Istvánka nagyon kinyammogja és égetően fáj. Egy próbát szerintem megér. Különben a szellőztetés és a tejci rászáradás is nagyon sokat segített.

Kérdés: hogyan lehet a tejelválasztást fokozni? Eddig sikerült pluszban lefejnem viszonylag normális adagokat, most viszont semmi nem jön pluszban. Bár azt hiszem, hogy Istvánka jól lakik. Kezd elapadni a tejem? Ugye nem?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Csemáról és Esztiről tudtok valamit?

KépKép
mariannka

Mariann: no para! Kezd beállni a kereslet-kínálat! Ez tök normális. Nem kell rengeteg tejnek lennie, elég ha pont annyi van, amennyi Istvánkának elég Kép Nekem Balunál a napi (!) rekordom 40ml volt fejéssel, és ő bőven megkapta, ami kellett neki. Ha úgy érzed, hogy neki kevés, ami van, akkor gyakoribb mellretétellel tudod felhozni újra a tejmennyiséget. Ami simán előfordulhat, hogy estére úgy érzed, kevés/ebb a tejed. Ez normális, mindenkinél így van. Ilyenkor szopi után simán tedd át a másik melledre, aztán ha még mindig méltatlankodik, akkor vissza az elsőre... Akár 6-8 mell is kellhet (nálunk előfordult ilyen) este úgy, hogy napközben meg elég volt egy mell minden etetéskor.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Helló Mamik és Kismamik!

Borcsa: Gratulálok a babushoz. Szép nagy lett.
Nicika: Már nagyon várt mindenki.
Jézusom, most néztem a táblázatot, már 4. vagyok?
Cory: Ez most tényleg így van?

Kép

Kép
pgyöngyi

PGyöngyi: jaja. Hacsak Eszti meg nem szült mióta nem jelentkezett. Mert akkor már a dobogón vagy Kép

cory
Budapest

Cory: köszi szépen a megnyugtatást. Eddig naponta úgy 80 ml-t tudtam lefejni, tegnap viszont már csak 40-et. Ettől paráztam egy kicsit. Most próbálok többet pihenni és többet inni, hátha segít az is. Eddig napközben egy mell elég volt neki, a másikon csak cicizett, de gyakorlatilag nem evett. Ma megpróbálunk akkor többcicizni. Hátha bejön.

A táblalinket hol találom?

KépKép
mariannka

Sziasztok! Szinti alszik! Én meg feltöltöttem a képeket a honlapomra: http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=806026&index=1

KépKép
nicika

Nicika
Nagyon édes a kislánykád! Kép

Anita
Üdv újra itthon. Kép

Képzeljétek, megyek ma este babázni. A barátnőmék sok-sok évi próbálkozás, majd várakozás után kaptak egy örökbebabát, aki most 8 napos. Még bent van a bébi a kórházban, de jövő héten már vihetik is haza. Annyira jó!!!! Kép Ugyanakkor meg szomorú is, hogy valaki, hogy tud így lemondani a gyerekéről. Kép
De így legalább jó helyen lesz a bébike, ha már az anyjának nem kellett.

Alina, Eszti hogy vagytok?
Csemáról még nincs hír ugye?

Nálunk sehol semmi. A dokim mától szabin van Kép
Szilvi
40+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Anita Kép
Nekem nagyon jó volt olvasni az érzéseid Kép

Mamacka Kép
Hogy álltok a szobával? Kép
Látod azért az anyósod tud kedves is lenni Kép

Nicika Kép
Annyira édes a kánykád Kép Olyan édes kis hajacskája van Kép Milyen kis apró, elveszik a hordozóba Kép
Gondolom most nagy a boldogság Kép Patrikot bántja, hogy nem lehett bennt veled?

Mariann Kép
Remélem Cory megnyugatott Kép A pihenés tényleg sokat számít, amikor csak tudsz pihenj Kép
Próbáj szopiteát inni. Van a lakotherbálnak is, meg a Milupának is a Milusan nevű teája. Nem valami finomak, de megihatóak Kép A második liter után már úgy sem foglalkozol vele Kép

Annácska 33+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Eszti még nem babázik? Alina?
Csemáról még nekem sincs hírem, pedig 100% hogy üzenne ha megvan a baba!

KépKép
nicika

Szilvi Kép
Szomorú dolog, hogy valaki rákényszerül arra, hogy lemondjon a babájáról, de az meg nagyon jó, hogy örökbe addja, ahelyett, hogy valami szörnyüséget művelne a kicsivel Kép
A barátnődéknek meg gartulálok a kis porontyhoz Kép Nagyon sok boldogságot nekik Kép
Kicsi lányod lehet, hogy megvárja a dokit Kép Kitartás!

Annácska 33+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Ha valakit érdekel, keveset használt, újszerű kétfunkciós babakocsi eladó.

Kép

- 5 fokozatban, vízszintesig dönthető háttámla, így már újszülött kortól használható
- 3 pozícióba állítható lábtartó
- két irányból tolható
- állítható magasságú tolókar
- mind a négy kerék, akár külön-külön fékezhető
- rendkívül jó rugózás, mind a 4 keréken önálló lengéscsillapítók
- alul nagy méretű, könnyen levehető bevásárló kosár
- levehető, mosható huzat, vízlepergetős anyagból, nem kopik, nem fakul
- hosszú, széles fekvőfelület
- lábzsákkal téliesíthető
- nyáron a tető hátsó része lecipzározható a jobb szellőzés érdekében
- sok cipzáras zseb, kukucskáló a tetőn
- esővédő
- egyszerűen csukható-nyitható
- kisebb liftekbe, csomagtartókba is befér
- 2007 áprilisig garanciás

Ára: 25.000,-Ft

Érd.: 06-20/924-3360
gyszinti@freemail.hu
szinti

Sziasztok,

áááááá, még nem babázunk, csak most kihasználtam, hogy apa itthon van, és mentünk egy kicsit erre-arra, meg még moziba is elnézünk délután.

Tegnap marha szar kedvem volt egész nap, biztos az idő miatt, ma viszont tök jó, annak ellenére, hogy bébifronton semmi előrehaladás, szóval a már meglévő jeleken kívül semmi....se front, se hancúr, se semmi nem hat az én minimanómra, biztos nagyon jó neki bent (mondjuk a mai ebéd után nem is csodálom....) Kép

Csokimoki
Eszti
39+2
Vendég

cory
Budapest

Nekem szerintem a Milusan szopistea hozta meg a hatást, mert után a durrant be a cicim! Nem győztem fejni! Most is 50-50miliket fejek két cicizés között! Egyébként szerintem ez a Milusan tök finom! A Laktoherb meg a Fitolac annyira tényleg nem finom! Én már nem is iszok ilyeneket mert akkor mást se csinálnék csak fejnék!

Anna! Apa végül szivesen bejött volna (legalábbis úgy érzem) szülni. Azt mondta sokkal rosszabb volt hogy kint üldögélt és nem tudta hogy mi van! Én viszont azt mondom így utólag, hogy jobb is hogy nem volt bent. Legalábbis a végén a vákumnál tuti kiborult volna! Az már nagyon durva volt! Szinte alig emlékszem valamire a végéből!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nici,
de Patrik ki is jöhetett volna közben nem? Már amikor vákuumozásra került a sor. Majd a következőnél, mi? Kép

Mamacka,
ej, nem semmi változás anyósnál! Kép Már csak apósnak kell valahogy meglágyítani a szívét! Kép

Szelivi,
várjuk a képeket a diótortáról! Kép Kellemes délutánt! Kép
Kép

Cory,
te aztán nagyon otthon vagy szopi témában! Kép

Nálunk lassan (vagy inkább gyorsan Kép) elkészül a fiókos szekrény, aztán jön a pelenkázó is! Apa ma reggel állt neki, és már csak össze kell állítani! Össze van fúrva minden fiók, rajt a fiókcsúszók, minden lyuk, fogantyú, talp és kivetőpánt a helyén! Kép Jövő héten meg is lesz mind a kettő, meglesz a kiságy is, olyan jó! Kép
Alakul, alakul! Kép

nadine81

Sziasztok!

Nicika: nagyon szépen a Szintiről készült képek. Kép

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Sziasztok!

Nici,
nagyon édes Szintike! Olyan kis békésen alszik. Gratula hozzá még egyszer.

Mi is köszönjük a dícséreteket! Jól megy a kaja, de délután minden nap van 2 óra, amikor sűrűn kér kajcsit. Ennek nem tudom mi lehet az oka, mert egyébként 3 óránként kér a kis kajagép.

Csemával beszéltem. Picit fájogatott délelőtt, de csak ha ült, tehát lehet, hogy csak jóslók. Mondta, hogy drukkoljunk, hogy ma jöjjön Szofi, mert bent van a dokija és a szülésznője + már nem akar várni. Puszil Mindenkit!
Megy a drukk Csema!!!!!

Eszti Drága és Alina,
nagyon sokat gondolok Rátok és nagyon szorítok Nektek! Hamarosan eljön az idő!
Mariann,
nekem is annyi tejem van, amennyit megeszik Lidi és ez elég. Jól is lakik. Tényleg sokat kell pihizni és inni!!!!! Aztán, ah valamiért kevesebb lenne van egy homeós bogyó Utrica urens, de ezt csak ha kevesebb. Megelőzésre nem lehet beszedni. Cory, pedig igazán jó tanácsokat ír szopi ügyben! Köszi Neki. Kép Kép
Annácska,
hogy vagytok? Megvan már a 2.név?
Puszi
A és L</font>
angi79

Angi! Én is láttam ám a képet a kislányodról! Nagyon édes! Gratulálok hozzá még egyszer!

Csemának megy a drukk ezerrel! Kép

KépKép
nicika

Nadin! Egyenlőre azt mondom hogy elég egy baba is! Mostanában nem szeretnék újra szülni! Engem nagyon megviselt!

KépKép
nicika

Sziasztok

Annácska
Nővéremnek a feje fáj még nagyon, azt mondta a doki, ha nem múlik vasárnapig, akkor mennie kell Emeri-re vagy mire nem tudom, hogy kell leírni.
És ti jól vagytok? A kocsiról még mindig nem raktál képet!Kép

Nadine
Nincs semmi baj csak nehéz már minden mozdulat. De majd a végén lehet, hogy te is megtapasztalod. Bár inkább ne. Érdekes hogy 3 napja jól alszom, leszámítva a pisiket és az ágyból kimászást, és még így is mindig álmos vagyok.

Nicika
Nagyon jók a képek, még mindig édes a kiscsaj.Kép

Anita
Örülök hogy Boti ilyen jó fiú, a cicidet megsajnálom, hogy fáj, biztos nagyon rossz. Képeket szeretnék látni, szerintem írhatom a többiek nevében is.Kép

Angi ,Anita
Összefoglalót nem írok nektek, mert nem tudok annyi ideig ülni itt, mert már most is szétmegy a hasam. Bocsi. De semmi extra nem történt.

Eszti
Bence nagyon nem akar kijönni, meg vár minket és egyszerre megyünk.Kép
Becsivel együtt készülünk szülni, nagy lenne még akár a szobánk is közös lehetne. Majd kiderül.Kép

Nem tudom még mit akartam, majd jelentkezem.

Alina?Kép

Csema megy a drukk!Kép

Babetta és Levi 38+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lányok!
Azért a történetet ne felejtsétek el megírni!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

SZiasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a sok drukkot, valszeg hatott is, mert mára sokkal jobban vagyok. Egy kis tisztítókúrának fogom fel... Kép Jó sokat ittam tényleg, nem is kellett erőltetni, annyira szomjas voltam. No de ez nem is annyira izgalmas és érdekes, mint itt most a fórum!

Ejha!!! Mennyi finiselő kismami és mennyi hazatérő ifjú mami!
Angi! Lidike valami álom szép! És ahogy alszik! Örülök, hogy sok sok tejcsid van, még ha most nehezebb is neked! Drukkolok továbbra is! Olyan jó lenne, ha Te is leírnád a szülést, elég sokat foglalkoztat most már engem is, mi hogy lesz és hogy alakulhat, még ha kiszámíthatatlan is ugyebár.

Anita! Én is a Garmastan kenőcsöt javaslom, annyira sok barátnőmnek segített, hogy én már most megvettem. Kép Nagyon meghatott, amit a lelki dolgokról írtál, mert mi ugyan még hátrább állunk, de én is hasonlóan érzek a férjem iránt, aki tényleg olyan szinten mellettem áll, hogy képes még a cipőmet is be- és kikötni minden alkalommal (ha kérem, ha nem) Kép
Ami a császárt illeti, megértem, hogy nehéz feldolgozni, de ha nem tehettetek mást Boti érdekében, akkor talán könnyebb, nem? Kép

Nici! Megmutattam a képeket itt anyósoméknak is Szintiről. Mindenki el volt ájulva! Igazi kiscsajos! Melyik az a Milupás tea? Az olyan granulátum alakban van, amit le kell forrázni?

Tündi! Peti apa jól megviccelt! Annyira nevettem a képeteken, már csak Bettina hiányzott a képről. Kép

Borcsa! Neked is nagy nagy GRATULA!!! Sok boldogságot a nagy fiúhoz! Kép És várjuk a képeket!!! Kép

Eszti! Sokat gondolok rád, gondolom már nem könnyű így a várakozás! Bátor vagy, hogy el mersz menni még moziba, meg ilyesmi. Kép (Láttatok valami olyan filmet amiért érdemes moziba menni? ) Én fosós galamb leszek és az utolsó 2 hétben nem megyek sehova sem! Kép

Alina, neked is drukkolok! Hátha ez a mostani hétvégi meleg front segít! Kép Vagy ne kívánjak ilyet? Kép Itt Szolnokon, most annyira jó idő volt, 10 fok és napsütés, hogy csak úgy pezsgett a vérem. Kép

Mariannka! Köszönöm, hogy velem is megosztottad a szüléstörténetedet, a végén már irigykedtem, hogy az Imrében szülhettél. Eredetileg én is ott szerettem volna, de nekünk nagyon messze lett volna, és találtunk egy másik nagyon szimpi dokibácsit itt az Uzsokiban. Kép
Most milyen időnként szoptatsz? Ezt a többi szopis mamit is kérdezném. Betartjátok a 3 órát, vagy igény szerint szoptattok? Vagy az igény úgyis kb. 2-3 órát jelent? Ha egy babát cicire teszünk, akkor mindig szopizni fog? Ezt azért kérdem, ha sűrűbben cicire akarjuk tenni&#8230; bármikor tud szopizni?

Cory! Tök megnyugtató, hogy ennyire otthon vagy a szoptatás témában, szerintem okosan teszem, ha kimentem a telefonszámodat is és akkor abszolút direktben zaklathatlak majd. Kép
Jó ez a fórum, na!!! Kép

Most megyek aludni, teljesen kifáradtam a mai tavaszi zsongásban!!!

Puszi mindenkinek:

Bartika
34+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nici! Közben írtál... El tudod mondani, hogy miért viselt meg a szülés? Vagy ezt fizikailag értetted? Vagy lelkileg? Lehet, hogy nagyon hírtelen indult? Meg hát beteg is voltál éppen, nem?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: zaklass csak nyugodtan Kép
Garmastan: nekem nagyon bejött, de jó lett volna, ha valaki figyelmeztet az elején, hogy ez a krém KÉK! Kép Nagyon megdöbbentem az elején Kép

cory
Budapest

Cory! Nem mondod!!! Kép
Vagyis jó hogy mondod, én még nem bontottam ki. Kép És milyen gyakran kell kenni? Ahogy Mariannka írta pl. megelőzésképpen?

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: én úgy használtam, ha picit érzékeny volt a bimbóm, akkor rákentem. 1-2 szopinyi idő alatt rendbe is jött, sebesedésig sosem jutottam el. Ja, és max az első 1-2 hónapban kellett. A két fiúval együtt nem használtam el egy egész tubust Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Kicsi fiam még alszik, így lehet, kicsit megint csúszunk a fürcsivel...Még alakulóban a napirend!

Köszönöm a kenőcs tippeket, akkor jegyeztem: GermastanKép

Nem hiszitek el, tegnap este annyira be voltak durranva a cickóim, hogy a szopik ellenére is 180 ml összejöttKép Ma viszont mintha kevesebb tejcsit éreznék, lehet kifejtem?Kép

Nekem azt mondták, ne igyam a szopis teákat, mert hasfájást okozhat, és a kórházban volt, hogy fájt Boti hasa, a szopis tanácsadó javaslatára nem folytattam a teát. Lehet mégis kellene?

Hú, Eszti: mozi? Mi is voltunk ucsó hétenKép Drukk ezerrel!

Alina, és minden finishelőnek természetesen nagy drukk!

Nici: tényleg nagyon szép kislány Szinti, gratulálok hozzá!Kép

Nekünk az új képeket még sajnos nem sikerült feltölteni a gépre, de igyekszem hozni őket!

Múlt héten szervízben volt a gép, azért is nem jelentkezett már utána új hírekkel Apa!

Születéstörténetbe igyekszem hasonlóan beleírni az érzéseimet! Ez nem túl nehéz feladat...

Kérhetném közben én is Mariann születéstörténetét? Előre is köszönöm!

Na, megyünk készülődünk az esti programra!Kép Ha utána tudok, még jövök!

Puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Nici, jó hogy újra itthon vagytokKép
Gyönyörűek a csöppségekKép

Angi, Lidike is olyan aranyos, annyira jók róla a képek, Szinti meg annyira kis csöppKépKép

Barti, Milupa-nak Milusan a teája, de láttam, hogy van most már ugyaniylen granulátuma a Humananak is.
Így néznek ki:
KépKép

Csemának megy a drukk!!!!
Alina, Eszti, Szisz, mi van veletek??????

Ildi 34+1
vas

Anita, közben írtálKép
Jó fürdetést, aztán várjuk a szüléstörténetetKép
vas

Anita: nekem is ezt mondták a szopis teákra, azonnal abba is hagytam, és semmi nem változott a tejmennyiségben. Én ennek nagyon örültem, mert nagyon utáltam. Az én tapasztalatom az, hogy inni mindig, ha szomjas vagy, és mindegy hogy mit, csak igyál Kép
Napirend: idővel lesz Kép

cory
Budapest

Cory, most hozzád lenne egy kérdésem. Kép
Nekem Avent bimbikrémem van, én már most is azzal kenegetem, mert amúgy is érzékeny a bőröm, és muszáj valamivel kenni. Ezt szopi alatt is lehet, ha ez nekem most bejött, ezzel is lehet majd közben, hogy ne legyen esetleg érzékeny? Szóval egyszerűbben: Kép ez is jó lehet annyira, mint a Garmastan? Mert ez is marha drága volt, és nem ruháznék be csak azért egy másikra, ha ez is jó.

Köszi csajok a drukkokat, a mozi nem volt valami jó: Üvegtigris 2. Nekem az 1. nagyon bejött, hát ezen bealudtam, meg nem nagyon nevettem. Apa se. De a teremben sokan nevettek, szóval, lehet, hogy amúgy jó, csak nekünk nem jött be..... Kép

Barti, te mit keresel Szolnokon, kicsiny szülővárosomban??????????? Kép

Szerintetek én szerezzek be ilyen szopis teát??????? Én eddig úgy gondoltam, hogy elég lesz az ásványvíz. Mert akkor most még gyorsan beszerzek ilyesmit. Kép

Látjátok, kiderül, hogy még nem is készültem fel egészen a szülésre...........jujjjjjjjjjjjjjj Kép

Lányok, az tartja bennem a lelket, hogy nézegetem a babáitokat, annyira édesek! Kép El vagyok varázsolva!

Babetta, mehetünk együtt, én holnap szívesen mennék már!!!! Hm??? Kép

Puszi
Eszti
Vendég

Sziasztok!

Gratula a hazaérkezett babáknak!Kép

Babettával tényleg együtt készülünk szülniKép

A granulátum teák miatt írok most csak , mert én most a 3.-nál jöttem rá, hogy ezek nem "tejcsináló" teák, csak a vitaminokat és ásványi anyagokat pótolják.Szerintem.
Direkt vetettem apával, hogy ne kelljen laktoherbet hordozgatnia be.......és most olvastam el figyelmesebbenKép

Becsi 38+1
becsi
Iklad

Eszti, az üvegtigris 2 nekem se jött beKép
Meg az uramnak sem.
Úgyhogy nem bennetek van a hibaKép
Végig bírtad ülni a filmet?
Én már a gép előtt alig bírok ülni, ide is vonszoltam egy kényelmes fotelt a szék helyettKép

Becsi, egyébként én is csak laktoherbet vettem, még Olivérnél volt milupás, de nem is ittam meg.
A humanásat meg még nem ismerem.

Eszti, nekem is aventos van,nekem az Olivérnél beváltKép
Garmastant meg Leventével használtam addig a rövid ideig.
Tényleg kék színe vanKép

ildi
vas

Eszti: az a baj, hogy fogalmam nincs. Azt sosem használtam Kép De hátha van más, aki már próbálta azt.

cory
Budapest

Tegnap éjjel meg azt álmodtam, hogy most a 34. hétre megszültem, és 5 kilós lett a babaKépKépKép

Szép lenneKépKép
vas

Cory, viszont Vas használta, szóval egyelőre megpróbálom majd azt, és remélem minden rendben lesz vele. Ha nem, még mindig tudok venni Garmastant. Kép

Ildi, nagy mázlim volt a moziban, mert mellettem és előttem sem ült senki, szóval nem szégyelltem és feltettem a lábam, így félig fekvő pózban néztem. Kép Néha pedig apára buktam húnyni egyet....hihihihi Kép

És ahogy látom, akkor elég lesz a víz is. Kép
Vendég

No még jó, hogy akkor a lektoherbes teát vettem, az a legócccssóbb, aztán ha elég a víz is, akkor kuka... Kép Én amúgy őrült nagy ivó vagyok, a napi 3 liter ásványvizet ha nem iszom el, úgy érzem kiszáradok... pisilés szempontjából nem éppen kellemes, előre kell tervezzek néha, ha moziba vagy autóba kényszerülök. Kép
Akkor ha ezen múlik én is tejescsárda leszek? Kép

Vas! 5kg? 34. hét? Ez most akkor rémálom volt? Kép

Eszti! Párom szolnoki, anyósék itt laknak ma is, náluk pihizünk. Kép Ilyenkor aztán habzsi dőzsi van, minden kívánságunk teljsül, nagyokat sétálunk és vicces, de itt még végigaludni is sikerül az éjszakát. Kép
És neked is itt laknak a szüleid? Kicsi ez az ország... Kép
No az Üvegtigrist hagyjuk... rettenet volt szerintünk is. Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, anyuék is tavaly nyáron felköltöztek Pestre, mert eredetileg pestiek, csak fiatal korukban apunak lent volt munkája, aztán lent is maradtak/tunk. Aztán tesóm is én is felcsorogtunk suliba, és itt maradtunk, így ők is visszajöttek. De azért apukám még visszajár dolgozni a hét közepén.
Nekem hiányzik Szolnok, ott én is olyan jókat tudtam pihenni, és marha jó gyerekkorom volt. Kép
Lehet, hogy ismerem a párod, Szolnok egy nagy falu..... Kép De hogy anyós ismeri a fateromat, az tuti........ Kép

Akkor üvegtigris ügyben nemcsak mi vagyunk defektesek.......némiképp megnyugtat. Kép
Vendég

Eszti: Üvegtigris 2 volt a film, az utolsó héten...Kép Nekem sem jött be, az 1 igenKép Én kentem Aventessel is, de a kórházban a Bepanthen-t javasolták. Most a Germastan-t... Kinek mi a jó!

Cory: KösziKép Akkor nem fontos a tea, csak a sok - sok folyadék!

Ildi: Köszi a fogadtatást! 5kg-s 34 hétreKépKépKép

Aztán, ha nem bánjátok rakok fel egy pár képet! Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Egész nap fetrengtem annyira náthás vagyok hogy hihetetlen. Fájnak a szemeim, csavar az orrom fáj a torkom. Kép
Ezért nem jöttem, most is csak miattatok, ne izguljatok Kép mi nem szülünk!Kép

Drukkolok nektek Szisz Eszti, hátha nektek meglesz a baba még a hétvégén. Nekem tuti nem, még jobban fent van a hasam a nagy fekvéstőlKép, mint még soha.Kép

Holnap megyek dokihoz, uh-ra is, méhlepényt nézünk. Délután jövök.

Nicika a képeket megnéztem, tündéri a
kislányod!Kép

Megyek majd leesek a székről...bocsi akinek nem írtam!!!!

A. 40+3.
Vendég

Anita: igen Kép És egy tipp: rakj kéz közelbe innivalót, mikor szoptatsz. Én akkor akartam mindig azonnal szomjan halni Kép

cory
Budapest

Kórházban - 2006.02.14:
Kép

Apával a kórházban:
Kép

Úton hazafelé: 02. 16.
Kép
Kép

Végre itthon: 02.17.
Kép

Szunya az ágyikómban:
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, nagyon várom az újabb Boti képeket, remélem otthoniak lesznek. Kép Annyira szurkolok nektek, hogy hamar összeszokjatok, nem lehet könnyű. Kép És kis vízöntő fiatok van, húúúúú, kemény meló lesz!
A mi fiúnk úgy néz ki, most már Halak lesz, mert asszem ma van a váltás. Talán nem is bánom, mert két Vízöntő fiúval egy háztartásban......húúúú. Legalább majd a kis Halacska fiúnk lecsillapít minket (Kos anyu, Vízöntő apu).

Pedig amúgy nem vagyok ilyen csillagjegy mániás, csak érdekel a téma. És van asztrológus barátunk, tőle szoktam kérdezgetni. Meg az marha érdekes volt, amikor összevetette az én csillagképemet Petiével.......megdöbbentő volt számomra, de majd egyszer máskor elmesélem, most várom a Boti képeket. Kép
Vendég

Eszti! No mesélj! Ki a faterod? Csak nem valami nagy fejes? Kép Az én anyósomék is a fél várost ismerik, mert agrármérnökök és anyósom most is a Fölldhiviben dolgozik... Kép Én imádok itt lenni, főleg nyáron, van a holt Tisza parton egy kégli, stéggel, meg mindennel, ami kell... és tele gyümifákkal a kert... és ugye nincs messze Pesttől. Kép
Melyik suliba jártál? Párom is híres ember volt, még az újságokban is benne volt a diákönkormányzati választások miatt, no meg letekertek hárman cimbivel az Északi sarkig bicajjal és a város szponzorálta őket. Kép

Hát ez marha jó... már csak egy debrecenit kellene itt találni, én az vagyok... Na? Valaki? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Husi-musi Boti baba. Kép És mégis milyen csöpp a "nagy" ágyikóban....... Kép

Nagyon szép! Kép
Vendég

Barti nem fejes az apu (óóóó, ha hallaná, de jót nevetne) Kép, de a fél város nála született Kép Kép (krivácsy doki)
Nekünk is volt egy telkünk a Holt-tiszán, stéggel, gyümifákkal, nagyon imádtuk. Kép
Én a Verseghy gimibe jártam, 90-94-ig. Valami rémlik ezzel a bicaj sztorival.....
Azért a Tiszapart se gyenge, nem??? Én oda jártam általánosba is (Koltói), és ugye a gimi is ott van, nagyon klassz volt.
Vendég

Sziasztok!

Megoldódott az első szopis gondunkKép Az volt a gond, hogy Bettina egyszer csak nem tudta bekapni rendesen a cicit és nem kezdte el szívni hiába próbálkoztunk.
Aztán elkezdtem azt, hogy szopi előtt AVENT mellszívóval kifejtem 10-20ml-t és puhább lett a bimbó környéke, így mélyebben be tudta kapni és megszívni. Na szóval ez is megoldódottKépKép

Nagyon jól sikerült az éjszakánk isKépKép
A napirend most az, hogy a reggeli szopi után nem rakom le az ágyába, hanem sétálunk vele, ide-oda rakosgatjuk, így elnézelődik egy darabig, ha nyűgös kezd lenni, akkor lerakom aludni (szopival. Szopi után alszik egy nagyot, aztán a köv. szopi után megint fentvan egy kicsit stb. Este a fürdés után viszont jó sokáig szopizik és elalszik. Ma éjjel 3-kor ébredt, aztán reggel 9-kor. A fentlét alatt többször is szopizik (inkább nyammog, de én nem bánomKépKép

Pesze minden baba más, úgyhogy ez nálunk beválik most, nem biztos, hogy másnál is. De hátha segít bármelyikőtöknek majdKép

Szopis tea: én minden másnap iszom

Anita: nagyon örülök, hogy ilyen ügyesek vagytok!! A mellbimbóra nekem is a Garmastan jött be! egyébként a bimbóvédő néha csak ront a helyzeten, a bimbó idővel (pár hét) hozzáedződik a helyzethezKép

Niki: tündéri a kis Szintike!!! Zabálni való picúrKépKép

Bartika: Bettina is aludt a kiságyában, csak Peti nem akart tovább "zörögni", nehogy felébredjünkKép

Mariannka: ahogy Cory is írta, nem kell megijedni, ha nem fejsz minden alkalommal ugyanannyit. Reggel több tej van, estére kevesebb, de kalóriadúsabb. Ráadásul a baba sem mindig ugyanannyit szív. Nálunk van hogy 50-et eszik, de van hogy 90-et.persze nem mérem mindig, csak a nagy alvások utánKép

Észrevételem a két cicis szopiról: Dorinát mindig úgy szoptattam, hogy az egyik cici után büfi, majd a másik cici. Gyakran fájt már a kezdetektől a hasa. Most egy szopi alkalmával csak az egyik mellből szoptatok. Így jól kiszívja a baba a "hátsó" zsírosabb tejet is.
Cory: szerinted??

Most beszéltük Petivel, hogy Bettina mellett van időnk mindenre, annyira jó babaKép

Tünde 1+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alina: jobbulást Neked!!! akkor még várhat a szülés amíg meggyógyulsz!!

Anita: imádnivaló kis lurkótok van, gyönyörű!!!KépKép Majd nem győzünk válogatni az udvarlók közöttKépKép

Eszti: mi a "baj" a vízöntőkkel??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?