A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ildi,
Kép gyere haza, ha ő van!

Mása,
nekem is előtolul ez az oroszul:
tyérem tyirimók, kto v tyéreme zsivjot? já, ligúská kvákúská, já liszá álisza... Á ti kto?
ja, és a végére: igyi, knám zsitty.
és
ráz, dvá, tri, csitiri, pjáty,
visel zájcsik páguljáty.
v drúg áhotnyik vibigájet,
prjámá zájcsik ásztriljájet.
pif-páf oj oj oj u mirájet zájcsik moj,
Nu áhotnyik nye pápál,
szérij zájcsik ubizsál.

Egyébként tök nehéz nem cirill betűkkel irni oroszul.
és a nyuszis sztori lehet, h itt-ott hibádzik.Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Bulinak vége:
Kép
egy újabb babával:
Kép
20170114224602

Zsan,
hiper-szuper-irtó-jóKép és pontosKép
Orsimnak is szoktam ezt a varsikét mondaniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

JUC,
Lányod gyönyörűűűűKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
az első képen ki van a lányoddal?
és kisasoltam a háttérben a dobozokatKépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Másenka!Kép

Nővérem kisebbik fia.

ÉS azok még csak lapos dobozok ám!

ÉS igy néztem ki egy éve:
Kép
20170114224602

Gabi,
egyenként híztál 30? És nekem fejés-szopi ide vagy oda, de egy deka sem ment le Kép

Den,
a mérges kúrát azért találtam ki, hogy kitisztítsam a szervezetem mindenféle salakoktól. De ha a tejcsibe megy bele, akkor hanyagolom. Szóval tisztulni akartamKép Erre azt fogja írni Neet, hogy mosakodjakKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi: Ha jól tudom, max 24 órás egy műszak, úgy hogy drukkolok, hogy már ne ő legyen.

Juc: Hihetetlen édes nagycsajod van!

KépKép
oxigen
Györköny

Hahó Csajok!

Hát ma is csak felszínesen sikerült olvasnom, mert vendégségben voltunk barátnőméknél, a két gyerek teljesen fel volt még este is pörögve, úgyhogy hulla vagyok....

Moose!
NEEEEEE! Mármint a névnapod mellettit! Az nem illik Nyuszi nevéhez!!! Nyuszié ritka, különleges, és szép...na jó ez a másik is szép, de iszonyúúúú gyakori...A testvérpár név nálam sokkal jobban bejön, és jobban illene hozzátok!!! Kép

Votiv!
Csuda édes Isti a képeken!!! Kép és Ti is szépek vagytok...és képzeld én emlékszem, hogy pocakosságod végefelé egy rövid időre betetted ezt a képet a profilodba, hogy aki akar nézzen meg Kép... és én megnéztem, és a kép alapján teljesen más személyíségűnek képzeltelek, mint amilyen vagy...de ezt aszem le is írtam az első tali után, hogy Te milyen nagy pozitív csalódás voltál nekem Kép

És képzeljétek Doninak áttört a 3. fogacska (lehet, hogy ezért voltak extra sz.rok az éjszakáink???)....és persze melyik: a bal felső kettes...szigorúan követve az LH-vámpír mintát Kép
Úgyhogy ezt isteni jelnek tekintem arra vonatkozóan, hogy Donit és LH-t a sors is egymásnak rendelte Kép...szóval a többi udvarlótól sorry Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Panna nevében köszönöm az elismerő szavakat!

Ildi!

Meg Ne halljam,hogy nem mész el holnap!Ha az az antipatikus néni lesz akkor tessék határozottnak lenni vele.kérd meg,hogy NE tegezzen és figyeljen oda az infúzióra mert irgum-burgum lesz.ÉS esetleg említsd meg neki a betegjogi képviselőt is!JA és hívd a főnővért is!Tudod,nem agresszívan,henm kedvesn mosolygósan!

Juc
20170114224602

Juc!
Panna ééédes!!! Kép

És ha már itt vannak a szülinapos fotók, akkor már én sem bírok magammal, szóval:

Nagyon boldog elsőt Pannikónak holnapra!!! Kép

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
szép gömbölyű pocód volt,itt már biztos érezted hogy valami lesz.
Erről jut eszembe nekem is van egy képem Orsi születése napjának reggeléről.
Én nem emlékeztem arra hogy ettem volna....
.....de így ez ebben a formában nem igaz.Kép

Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Bogárka!

KÖszönöm szépen!

Másenka!

Ez nagyon jó kép!!!!!!!!!!!!!

JA és nekem itt már szabályos 5 perces fájásaim voltak,de csak másnap szabadították ki a csajomat!

Juc
20170114224602

Zsan, Oxi!

Köszi!Kép

Az én agyamban az orosz versikének már csak az első sora van meg!Kép

Juc!

Nagyon szép a torta és jól sikerültek a képek!Kép
Sajnos én is azok közé tartozom, akik kiszolgáltatott helyzetben nem merik kinyitni a szájukat és ki tudja, mi van ha egyszer még Isten ments a kezei közé kerülök!

Bogárka!

Vámpírfogakhoz gratula!Kép Szerintem jól fog állni Doninak!Kép
ildi76

Ildi!

HÁnykor és hova mész?Menjek veled?
Mondjuk könnyen pofázok,de más érdekében bátrabb vagyok én is.

Juc
20170114224602

Ildi!
teljesen együttérzek Veled!!! Kiszolgáltatott helyzetben én is ilyen nyuszi vagyok...Kép...De akkor mostmár mindig viszem majd magammal Jucust, ha ilyen szitu várható Kép

És még egy - szerintem - aranyos kép. Petra "eteti" Donit Kép

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Nagyon aranyosak és miylen egészségesen táplálkoznak!
Bármikor megyek szívesen veled is!
Jól látom,hogy tonett székeitek vannak?

Juc
20170114224602

Juc!
A pici lány roppant édes! Gratula hozzá! A torta meg ínycsiklandó, szinte éhes lettem... Kép

Ildi!
Szerintem mindenképpen menj el és NE hagyd magad!! Kép

Bog!
Gratula Doni 3. fogához! Nagyon begyorsított ez a nagyfiúúúú.... Kép

Mása!
A kilók majd elmennek... Ugye láttad a képes ajánlót, hogy addig is mit kell csinálni? Kép
A pocis kép nagyon jó! Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc!
Hát legalábbis olyan formájúak...nemtom, hogy csak a forma miatt hívják annak, vagy más kritériumnak is meg kell felelni?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog!
Ez a kép kettőjükről nagyon jól sikerült! Petra csíkos harisnyája pedig nagyon dögös Kép

Kép
Kép
denizsa

Szép jó estéket mindenkinekKép

MásaKép Ne bánd, hgoy nem tudtatok jönnni, én még egy darabig innen nem mozdulok elKép Apával a békeesség sokkal fontosabbKép

ZsanciKép akkor már értem, én még sütőben soha se, mert szerettem volna egyszer végre egy igazán jót csinálni, amit majd kint is el tudok késízteni, ahol nincs sütő. Végül azt találtam ki, hogy betettem a mikróba 35 percnyi kevergetés után és jól agyonszárítottamKép ehető volt, de a nagyon finomtól távolKép Tulajdonképpen úgy csináltam mindent a gázon is,ahogy mondtad,a porcukron kívül, legközelebb akkor a te recepted szerint próbálomKép
Hogy jött neked a united-szakértés?

DenKép Hát én is a Paprikás nőci miatt kaptam kedvet hozzá - gondoltam, ha egy ilyen csilivi pipinek mosolyogva sikerül, nekem, tramplinak is menni fogKép Hehe, 35 percig kevertem, de nem volt fincsiKép Szóval lehet, hogy trampliknak ez mégse megyKép na jó, csak viccölök - a sütő lesz a tutiKép Lábujj valami botrányosan néz ki meg mindenféle csúnyaságok jönnek ki belőle nyomásra, de már legalább hozzá tudok érni, úgyhogy ma már cipőben nézelődtem egy órát az egyik nagyáruházbanKép

Votiv, a 36 az tényleg 36?????? én most 24, és el vagyok hűlve magamtól...

Soosoo kolléga tényleg jól eltűntKép

Indianyó (33+6 első UH szerint, 33+2 Menzesz szerint, 34+6 utóbbi UH szerint, na akkor mennyi vagyok? 8 hónap az tutiKép)

indianyo

Csak Zsancinak,
profilban 5-6 hós kép. Majd idővel törlöm, úgyhogy húzzatok bele, ha érdekel. Kép
Ímhol meg hathó végén:

Kép
A kilenchós pedig:

neetKép
neet

Juc,
gratula a majdnem egy éves lánykához!!!Kép
Bogárka,
nagyon klasszak igy együtt, tényleg!!!!Kép
Mása,
KépKép
én aznap TÉNYLEG nem ettem semmit. Azaz, egy túrós pitét a kórházban, amig L ebédelt, mert arra gondoltam, hogy ha ez továbbra is ennyire nem fáj, akkor sokáig fog tartani a szülés!Kép
Utána meg annyira megéheztem, h L-t még leküldtem vmi kajáért, de csak a sarki kis bigyó volt nyitva, és hozott DUPLA CSOKIS pilóta kekszet, meg vmi másik csokis vmit, mert csak az volt, én meg mondtam, h ez majd biztos jót tesz az emésztésemnek...Kép

és én is nyuszi vagyok, ha egészségügyről van szó...Kép
asszem egyszer elmesélem a szülésem IGAZ történetét. KépKép
újra olvasni nem volt erőm a régit, de a reagálásokat elolvastam, és abból azt szűrtem le, h vmi frenetikus élményben volt részem. És ez igaz is. De.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Ne csigázz!!! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

JucusKép Isten éltesse a ma egy évest! NAgyon szép a pocakos képed - én egyébként is bele vagyok - voltam is mindig - szeretve a kismamákba, valami különleges szépség lengi őket körül (még a bálnaformájú engemet is néhaKép)

BogárkaKép Hiába, az egészséges táplálkozást korűn kell kezdeniKép

MásenykaKép Miféle kilókról beszélsz? Én a falatozós képeden nem látom őket... Igaz, kilók számában magamból indulok ki, az alatt egyszerűen észre se veszek semmitKép

IldiKép Nagyon sok erőt kívánok én is neked a kezeléshez! És csatlakozom: kedvesen, de határozottan! ÉRTED vannak ÕK ott!

indianyo

Neet,
én béna vagyok. A profilban "csak" egy gyönyörűséges kisleányt látok. Ennyire fiatal lettél volna másfél éve???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Én is nyuszibb vagyok ha sajátmagamról van szó.
ÉS még akkor is nyuszibb voltam amikor Somának megvágták szülés közben az arcát és plasztikáztatni kellett az egy napos bébinek.De azóta már annyit voltam anyummal,apummal kórházban,hogy meg jött a bátorságom.

ÉS igen,TE nagyon szerettél szülni!

Juc
20170114224602

Neet,
okés, megvan, látlak!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den, bar nem engem kerdeztelKép de a koromviragolaj - szerintem - kicsit(?) szarit. igy nem biztos, h olyan joKép. herbahazban probaltad? bar az nincs kozel...

ILdi, menj el mindenkepp. csak nem ez a banya lesz!!!

Indi, csaszarmorzsat jo anyam is sutoben szokta csinalni. es nagyon jo szok lenni. lehet, h mikroban is lehetneKép

Juc, Panniko egy tunemenyes kisholgyKép te meg milyen csini pocakos voltalKép

Moose, ooo...ize...hat szerintem ez a testverpar nev mar egy kicsit a gaz kategoria. marmint kulon-kulon szepek es aranyosak, de igy testvereknek... amig gyerekek, addig meg elmegy, de kesobb. hm. hat nem is tudom. de en nem biztos, h orulnek, ha a tesomat ugy engem meg igy hivnanak...Kép

Bog, a kep nagyon jooo! es melyik nev gyakori? az O-val kezdodo?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Indi!
A Paprikás pipi csmorzsáját nem kóstoltuk, lehet, h pocsék és csak azért mosolyog, h ezt leplezze Kép .
De a sütős megoldás nem csak azért tetszik jobban, mert nem kell gyökeret ereszteni a tűzh. mellett, hanem mert nem kell annyi vaj hozzá (azok a bizonyos kalóriák ugyebár), sőt szerintem a belekerülő cukor egy része édesítővel is kiváltható. Úgyhogy én is tűzbe jöttem, valszeg holnap kipróbálom. Kép
Lábujjnak bulást!!! A sétához gratula Kép
A matematikai rejtvényt majd a bébi megfejti és kijön, amikor úgy gondolja, h itt az ideje. Kép Az én babám sem volt a "nagykönyv" híve, jól érezte magát bent és ráhúzott még egy hetet.

Kép
Kép
denizsa

Juc, mi? megvagtak???Kép

Coolio
recca

Juc,
igen, szülni NAGYON nagy élmény volt.Kép
És szegény Soma, emlékszem, amikor mesélted!!Kép
és valószinűleg, ha sok rossz élményben van része az embernek, előbb utóbb megjön a hangja. Sajnos. Talán.

Tudjátok, mi a furi? Én mindig azt hittem, h rossz dolgok csak mással történnek. És mostanában sok olyan emberrel találkozom, akikkel rossz dolgok történtek.
na, ezt most jól megaszondtam.

Bogárka,
a dokival semmi rossz élményem nincs!Kép
csak asszem mostanra "leülepedtek" a dolgok!!
Ja, Vera,
téged meg nagyon irigyellek a sok frosch cucc miatt!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, nagyon dogos!Kép

Coolio
recca

Rec!
O-val???? Neeem! Moose azt írta, hogy az ő névnapja melleti napon lévő névnap...vagy én értettem félre?
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan!
Na azér!...Már megijedtem Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog, de ott 2 nevnap van: L*** es O***** Kép vagy rossz napot neztemKép

Coolio
recca

Recca! Kép
Herbaházban nem próbáltam, mert tőlünk tényleg messze van. De mindenhol azt mondták, h lesz a közeljövőben, majd megpróbálom a jövőhéten is. Kép A körömvirágot meg pont azért ajánlották, mert jó sebgyógyító és állítólag jó a száraz bőrre is... én meg elhittem.

Kép
Kép
denizsa

Juc!

Köszi, az ajánlatod, de nem akarlak olyan korán kiugrasztani az ágyból, amikor indulok!Kép

Csak én nem tudom Moose keresztnevét?

Megyek csicsilni!
Jó éjt!
ILdi
ildi76

jaj, csajok, egyre misztikusabb ez a Nyuszi2 név!!!Kép
tessék szépen leirni.
Jaaa, a L betűs megvan. És az O???
És azt is irta Moose, h lehet, h csak fonetikusan engedik. De h át a L, az fonetikusan is L. Az O meg nem tom mi...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca!

Röviden:másfél napos vajúdás,no fájás viszont folyamatos vízszivárgás,folyás után császár.ÉS közben gyerekem bal arcát összekaszabolta a doki.Cikk-cakkosra.Meg sem mutatták nekem,rögtön gyerekdoki vizsgálta.Apukája látta ahogy a doki széthúzza a mély,vérző sebet .Szerencsére a H-ban(Nem Szt.Imre) van plasztikai sebészet és egy naposan megplasztikázták.DOki nem igért semmit mert sosem csinált még ilyen picinek.
ÉS nem pereltünk,nem veszekedtünk csak orvost váltottam.ÉS ZSAN!bizony nagyon sok emberrel történik rossz dolog csak nem beszélnek róla a hétköznapokban.Ahogy én mesélgettem az ismerősöknek a mi esetünkről,kiderült,hogy nem is ritkaság.kapásból 3 baráti családnál is volt ilyen.

ÉS ezek után már bátrabban állok a dolgokhoz.MIndig kérdezek,mosolygok és ha csúnyák velem vagy a szeretteimmel akkor leszek én is csak csúnya!

Juc
20170114224602

Igen,MOOse!

Küldj egy körlevelet nyuszik nevével,mert már tiszta lázban égek én is.

Juc
20170114224602

Bogárka,
gyereket nagyon szépekKép Igezi testvérpár!Kép
Doninak grat. a vámpir-fogacskáhozKép

Indi,
ott tényleg, nem igazán látszik. De ahhoz képest hogy szűltem, 5 nappal később csak 3 kilóval voltam könnyebb. És ezt a mai napig tartom Kép Szertnénk nemsokára a kis tesót összehozni és attól félek, hogy megint feljön ugyanennyi. Hát az átlag 56-58-amhoz képest ez a 72-74 kicsit sokKép Bár a "laza" norbizással már lement 2-3 kg. De lehet ez annak tudható, hogy voltam ....ööööööö....izé.......vöcénKépKépKép

Den,
nálatok még nem bújt elő a fogacska??? Még mindíg kinozzák a babót a fog-manók???

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

okés, kimentem a klotyóba, és megnéztem mi van még a L mellett.
Nekem mindkettő teccik!!!!KépKép
de az lesz a legszebb, amit Moose ad majd a pici lánynak!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, tejoegKépKép azert ez nagyon amator dologKép jaj.

Coolio
recca

De most akkor azokkal mi a baj?L az sima ügy,O meg hogy lehetne még másképpen írni?Ez így nem jó?
20170114224602

Rec!
Tényleg aznap van egy O betűs névnap is, de a mi naptárunkon (ami itt lóg az orrom előtt) csak az L-betűs volt benne, és én rögtön arra gondoltam...
A fonetikusság meg nem erre a névre vonatkozik, hanem a regényhős nevére Kép...akinek a testvérét úgy hívják, mint Nyuszit Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

MooseKép Ez nagyon jóKép Én nem értek egy szót se belőle, de jól szórakozom a találóskédésedenKép Remélem, jobban vagy már! Ma különben is irtóra tavasz voltKép

indianyo

Recca!
nekem nem az amatör jutott az eszembe akkor.
20170114224602

...és ez nemhogy naptáron, de még a Ladóban sincs benne Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsan, Kép de nem azt az L betuset kellene fonetikusanKép hanem a tesverpar-nevet!!!Kép
jol megkutyultuk mostmarKépKép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?