Sziasztok!
Most értem vissza a dokitól.
CTG is volt, nem volt mintaszerü, de azt mondta a doki, hogy akár minden rendben is lehet.

Baba utálja a CTG vizsgálófejét, állandóan rugdosta, de ilyenkor 180 fölé ment a pulzusa.
Alig birtam normális egybefüggö görbét rajzoltatni, mert állandóan elugrált. Mindenesetre csütörtökön ujra CTG, és a továbbiak a szerint alakulnak, hogy az milyen lesz. Kedden meg UH!

A méhszájam még mindig zárt, igaz az 1 héttel korábbihoz képest kicsit megrövidült.
Szóval most összekészitem a táskámat, ki tudja...
Viszont a doki vett le hüvelykenetet (magától), és mikor kérdeztem a Streptococcus B-t, akkor azt mondta, hogy persze, hogy megnézik, igazándiból az egész vizsgálat pont erre irányul.

Ezen meg én lepödtem meg teljesen

, hogy ez ilyen természetes, hisz olyan sokan irták, hogy nem akarták megcsinálni, meg minden.
Gumicukor!
Nekem a törökbálinti Cora komplexumon belül egy gyógynövényboltban sikerült vennem

. Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lenne málnalevelet kapni. Szerintem te is inkább gyógynövényboltokkal próbálkozz. Ma el is kezdem inni, ilyen elözmények után..
Sasha!
Pucur tudtommal

beköltözött a mai nappal a kórház a vizesedése miatt...
A pénzkérdés miatt meg ne gondolkodj

, mert mindig csak felidegesited magadat.
Én legalábbis mindig. A multkor megtudtam, hogy a védönö azért nem jár ki a szomszéd kisbabához (eddig a 2 két hónap alatt csak a legelején volt kétszer, azóta egyszer sem), mert nem fizetett neki (nem tudta, hogy kellene). Pedig munkaköri kötelessége lenne!!!!
El is képzeltem, hogy ezentúl mi is azt csináljuk

, hogy csak akkor járunk be a munkahelyünkre, ha ott leperkálnak nekünk egy bizonyos összeget azonnal kp-ben zsebbe

...
Nem tudom ki és minek néz bennünket! Mert oké, hogy választott magándokinak fizetek, meg fogadott szülésznönek, de hogy egy alapellátásért (és nem arról van esetleg szó, hogy ügyeletest hivok éjaszaka (amit nem szoktam), hanem munkaidejében ez lenne a kötelessége, ezért fizetik)?
Persze, tudom, hogy alacsony a fizetésük, de miért nekem kell ezzel törödni? Én fizetem a TB-t, évszámra nem vagyunk sem én sem a férjem betegek... És az én fizetésemet ki fogja kipótolni???
Szóval méreg lenne egy csomó. A babaholmik áráról nem is beszélve

...
Igyekezzünk nem erre nézni!

Zsanci!
UH a 28-30. héten kell elvileg, és utána a 36. héten.
Beszti
35+3