A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Moose egyébként online van (látom a skypeon Kép) és biztos jót röhög most rajtunk...Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Ez az összekaszabolás hajmeresztően hangzik. Nagyon nagy lelkierőd van! Le a kalappal előtted!

Most már én is megyek aludni. Jó éjt, lányok!
Kép

Kép
Kép
denizsa

Juc!
Ez a vágás dolog tényleg nagyon durrrrva!!! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc, azt gondolom. iszonyu az egeszKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

De nekem nem válaszolt ott semKépés akkor a másik L betűset fonetikusan?
Nem hiszitek el,hogy most rákerestem a Neten,mert nem emlékeztem csak az egyik testvér nevére.

Juc
20170114224602

Juc,
jéééééKép én nem is gondoltam, hogy ilyen is lehet Kép Az a baj, hogy csak akkor jön meg a hangja az embernek, ha valami negatív dolog történik. De jobb később, mint soha.
Ki vagyok akadva.......

MOOSE,
most már nálam közeleg a 40 fok, olyan lázban égek!!!!! Még a Nyuszi nevét sem tudom Kép Vagy soha sem fogom megtudni? Brü-hü-hü Kép Hogy fogok így boldog névnapot kívánni(e-mailbemKép)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Fog nem jön... Kép Azért is megyek most szundizni, hogy holnap fel bírjak kelni, ha éjjel megint 7x leszünk fent. Puszi, jó éjt Neked is, holnap jövök! Kép

Kép
Kép
denizsa

nem azért írtam ám le lányok,csak most kijött.

Juc
20170114224602

JA és már nem is veszitek észre SOmán,olyan klasz kis pasim lett,szóval nem is drámázunk mi már ezenKép
SZóval vidámság,jókedv és torta a fejbe!

Juc
20170114224602

Indi,
akkor nem vagyok egyedűlKép Én sem értek semmit....L. meg O., meg testvérpár, meg fonetikus, meg KépKépKépKépKépKép Próbálom kitalálni, de nem megy................Kép Kép ja, és én Moose nevét sem tudom ............Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Másenyka!

Dobtam egy mélt neked.

OFF:valaki nem tudná nekem elküldeni,átküldeni telefonomra a Beverly Hills-i zsaru zenéjét és a Süsüt?

Köszi

Juc
20170114224602

Juc, minden jo, ha vege jo?Kép es tenyleg klassz kis pasid vanKépKép ez biztos

Coolio
recca

Juc,
akkor isKépmegKépén

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
én sem emlékszem a testvér nevére.Kép
És a plasztikai sebész kitűnő munkát végzett!!!Kép
Bogárka,
megirnád nekem???Kép

most néztük meg a tegnapi lostot. hááááááááát, nem tom, h szeressem vagy ne. azaz szeretem, de nem szeretem magam szarul érezni egy film miatt. és ez pont az a tipikus, nyomsztó film!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Den, aztan egyaltalan nem biztos, h igazam van az olajjal kapcsolatban. de a sajat tapasztalatom az, h szarit...

Coolio
recca

Jó éjt Kép

elmentemKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

és,Zsan,

Én is LOST miatt Kép.De tegnap mondtam is......

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv!
ezt a képet már láttam régen, tök jó! a karosszéket akkor nem fedeztem fel.Kép beírtad, h hol vettétek? mert nem találtam

Oxi!
akkor ti csak most kezdtétek a húst? én sem akartam neki 7 hós koráig adni, de 5 hós feliratú húsos kaják voltak, és engedtem a nyomásnak. most se minden nap adok. (mondjuk nekem csak 2 dl tejem van)
én is csak csirkét adok, de a disznót 1-1,5 éves kora után meg fogom kínálni neki, kolbi formájában. Gabi lányának is ízlik Kép
az a gáz, hogy tök rendes az anyósom, de szíve szerint olyanná hízlalná a gyerekemet, mint a gyerek anyja. nem tudom hogy állítsam le. Kép sajna kell angolra járnom, és akkor ő vigyáz a babára, és előkészítem a kaját, hogy mit adjon (tápot v. tejet) és mikor hazaérek azt mondja, hogy baba nem kérte (!!) és ő inkább adott neki bébiételt. hiába mondom, hogy nem kell még egy nap többször ilyesmivel kínálni Kép
de nem panaszképp,mert nagyon sokat köszönhetek neki, sokat segít, csak erről nem tudom hogy szoktassam le.

Jucus!
én egy szavazatot adok arra, h soha nem flood amit egymás között felajánlunk eladásra, mert így ismerőstől jutnánk cuccokhoz. azért nekem nem mindegy, hogy xy, vagy ti használtátok a cuccot. ráadásul tök jó cuccaid vannak.

Pannikót Isten éltesse!

Zsanci!
hihetetlen, h milyen orosz emlékek törtek fel verseid kapcsán Kép iszonyat jó!
és a Zájcsik szó is most jutott eszembe!

Bogárka!
fogacskához gratula!
Petra édes, ahogy a répkut tömi Doni szájába!

Másenykám!
hogy te milyen ocseny horosüj jézel ki ezen a pocakos kartyinnán!

ancsipancsi

Jó reggelt!

Pannának akkor mégegyszer nagyon boldog szülinapot, mégiscsak ma van az ő nagy napja Kép

És Denizsának, Ficánkának, Zuzmonak, és minden kedves druszámnak nagyon boldogságos névnapot!!! Kép

Kép

Csodás ajándékot kaptam ma a fiamtól: egy átaludt éjszakát Kép Kép Kép (ja, és coffea nélkül Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt!

Hú, Pannának ma van a legeslegelső szülinapja? Kép Nagyon boldogságos születésnapot kívánok ennek a gyönyörűséges, mosolygós kislánynak! Kép

Bogárkának, Denizsának és Zuzmónak - nomeg az összes "fehér liliomnak" - boldog névnapot! Kép

És mindenkinek még sok-sok ilyen csodás napsütéses reggelt!

fic.
ficánka

Ancsi!
Köszi a naptárat! Kép

Apa nálunk is a kanapén alszik, de saját elhatározásból, mert fél, hogy gyerek felébreszti éjszaka. Most kicseleztem Vincsenzót, mert 11 felé, amikor mentem aludni, felébredt, és nem nagyon akart visszaaludni, megszoptattam, így nem ébredt fel éjszaka, csak 5.20-kor. Kép Mondjuk, utána már csak félálom ment, de 6.40-ig nem másztam ki az ágyból. Szóval így egész jó volt nekem is! Kép

Votiv!
Köszi a képeket! Már úúúúúúúúúúúúgy hiányzik Istók, most kicsit pótoltad az érzést. Kép És persze Ti is szépek vagytok! Bevallom, én már iwiwen kilestem apafejet, mert én egy ilyen kiváncsi nő vagyok. Kép

Zanza!
Igen, jó lenne picit nagyobb kép a csajodról!

Den!
Köszi, nagyon jó volt tegnap az ünneplés. Nálatok? 10 óra alvás nekem még terhesen ment, főleg az első hónapokban. Akkor állandóan csak aludtam volna. Kép Néha engedj meg magadnak egy kis szunyit, inkább ne netelj! A házimunka meg mindig várhat! Kép

Oxi!
Panadolra rá van írva, hogy 6 hónapig tartható el. Rá kell írni a bontási dátumot. Holnap???? Ugye már kiolvadtatok!? Kép

Recca!
Szegény kicsi Benke! Cúnya ablakpárkány, fúúúúúúj! Kép

még jövök!
fic
ficánka

Zsuzsák, boldog nevetek napját! Kép
Panna, boldog szülinapot! Kép
neet
neet

Jó reggelt!

ISTEN ÉLTESSE A ZSUZSANNÁKAT!
Kép

petergabi

ISTEN ÉLTESSE AZ EGYÉVES PANNÁT!
Kép

petergabi

Pannának BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAP!!!! Kép

ÉLJEN minden Zsuzsa, Zsuzsanna!!!! Kép

Ildi,
nagyon gáz Kép de gondolj bele, hogy már nincs sok hátra, ezt guggolásban is kibírod, ne tedd kockára az injekciókúrát egy HP miatt!!!!

Bogárka,
a répa igazi? Kép nagyon aranyosak! Dóci tegnap a két babájának főzött, és etette őket Kép Doni igazán tudja, mivel kell meglepni anyát Kép

Votiv,
én is emléxem erre a képre Kép

Moose,
szerintem mindkét név szép, hajrá Kép

Zsan,
irigyelhecc is KépKép tegnap is széles vigyorral mostam frosch-sal... az élet apró örömei Kép

Ancsi,
asszem soksok anyós ilyen Kép és hányszor jársz angolra és miért és hova?

Tegnap megkérdeztem Dócitól, hogy hogy hívják a kistestvérét, és ő kétszer tisztán és hangosan azt mondta, hogy "Öcsi," ami ugye a kutya neve... hát látszik, a kutya PR-kampánya nagyon bejött KépKép
kisün

Mása:
igen,sajnos egyenként 30kgKép
Vajúdosan,kicsit fújtatva...
Kép

petergabi

Juc, Magdi, Votiv nem semmi méretű pocakok! Kép

Juc!
Az biztos, hogy nagyon klassz kispasid van! Kép

Bogárka!
Petra igazi gondoskodó nővér. Nagyon szépek Donival együtt! Kép

Neet!
Tyűha! Most látom a Te kilenchós pocakodat. Igencsak tyűha. Hát az enyém ehhez képest sárgadinnye Kép hosszúkás sárgadinnye ... ööö ... padlizsán ... de az meg túl hosszú Kép
fic
ficánka

Moose:
kicsit megvilágosúltam,mikor rájöttem,mikor is van a névnapodKépKép
Már csak a regénybeli nevek hiányoznak.

A képek alapján nagyon csinos pocakosaink voltak/vannak.Csak én voltam bálna méretűKép

petergabi

Sziasztok!

Juc, Pannanak boldog elso szulinapot!
Zsuzsannak, boldog nevnapot kivanok!
Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pannának nagyon boldog szülinapot!!!

Bogárka, Ficánka, Zuzmó és minden más druszámnak: Nagyon boldog névnapot!!!!
Kép

Bog!
Örülök, h jól telt az éjszaka, de az első hsz-edből látom, h azért ma sem keltél későn. Kép

Én is kaptam vmit a fiamtól: két karikát a szemem alá (bár nem tudom, mit keresnek ezek a karikák itt, ma éjjel csak 5x keltünk), de sebaj, van korrektorom, hi-hi... Kép Kép

Fic! Kép
Azt hiszem, megfogadom a tanácsodat és a nagy nap alkalmából ma aludni fogok egyet!
A férjem nagyon rendes, reggel felajánlotta, h ma ő főz ebédet, már neki is látott a rakottkrumpli előkészítésének. Kép Csak sajna állandóan ide rohangál, hogy mit is csináljon és hogyan? Pedig eddig én azt hittem, h ez egy egyszerű étel... Kép De azért díjazom az erőfeszítéseit Kép

Ancsi!
Mi lenne, ha egyszerűen eldugnád anyósod elől a többi bébiételt? Mondhatnád, h elfogyott, majd hazafelé beugrok a boltba... Így kénytelen lesz azt adni, amit odakészítesz.

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Jelenleg állapítoták meg azt az örvendetes tényt, hogy az idén - ha minden jól alakul - kisbabánk születik. Most azon gondolkodunk, hogy melyik intézményt és orvost válasszuk a szülésre. Mi a Szent Imre és a SOTE II.között hezitálunk.
Kérném a segítségeteket abban, hogy melyiket javasoljátok, és ott kihez forduljunk.
A válaszokat az alábbi e-mail-re is várom:
mamoka74@freemail.hu

Köszönettel,
Bea
mamóka74

Micsoda pocak felvonultatas!Kép Egyik kerekebb, mint a masik.Kép

Juc,
koszi a lehetoseget, de megsem elnek vele. Tegnap kiderult, hogy tudok mashonnan is szerezni Via poharakat, ugyhogy Ancsinak vagy barkinek akinek kell add oda! A varazsful(ek)re meg vevo vagyok!Kép
Soma szuletesekor tortentek.Kép Ki csinalt ilyen barbar munkat? Inkabb ne is mondd meg.Kép

Fic, megkerdeztem tesomtol ezt a megborzongos dolgot. Az o lanya is csinalta - es ugy ahogy Ancsi gondolta - o is a pisilestt mondta. Sot kepzeld, tegnap pelenkazas kozben Kati pisilt es kozben megborzongott. Szoval tenyleg ez lehet.Kép No comment.Kép

Masa, orulok, hogy minden ok!

Moos, szamomra mar egyre nagyobb rejtely a te, a Nyuszi es a pocaknyuszi neve. Az is lehet, hogy nem olvastam elegge figyelmesen...
Azert a Bogarka parkaba ha meghivast kapunk es eljutunk, akkor remelem megtudom.

Mi lett a Lost "vege"? Sose neztem, melysegeen idegesitett a film, de azert erdekelne, hogy mi volt a fulkeben vagy mi.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mamoka, kisse sem elfogultan, de en a Szent Imret ajanlanam!
Ez a honlapja: http://imreszul.neologik.hu/index.php

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pannanak boldogsagos szulinapot!!!Kép

Zsuzsaknak nagyon boldog nevnapot!!!Kép

es mindenkinek szep napot!Kép

Coolio
recca

Nagyon soksoksok boldog Panna szulinapot! Kép Es nevnaposoknak is boldogot! Kép

Es sajnos nem rohogtem rajtatok este, mert mar nyolckor bealudtam a csajommal, csak igy hagytam a gepet (szoval mindig skypeon vagyok, akkoris, ha elmegyek itthonrol). De egytol haromig nagyon rosszul aludtam es haromtol otig meg semmit, mert Nyuszi a fejunkon ugralt Kép szoval apa meg egy napra sem lett szamuzve a kanapera, de lehet, hogy jol beijedt a gondolattol, mert ma sokkal kevesebbet horkolt Kép

majd jovok es visszaolvasok (mert elmeletileg most mindjart egy flexa agyert rongyolunk a kikaba Kép ), egyelore annyi, hogy szokas szerint minden kep tokjo Kép es igen, mindket nev L betus, a nevnapom utani apa szerint tok boszorkanyos, a masiktol meg csak siman a haja egnek all Kép koszonom az eddigi velemenyeket es remelem ugy lesz, ahogy Zs irta! Kép
moose

Vera!
musz haladnom, ezért járok Kép. és tanárhoz, házhoz. (2x/hét) csak 1,5 órát vigyáz, mert a férjem hazaér addigra.
Öcsi sztori rulez.

Den!
áááá, te nem ismersz. nálam nem igen fordul elő, hogy bármi elfogy, és ezt ő jól tudja.

Zsuzsikat Isten éltesse!

ancsipancsi

Mamoka, masik korhazat nem ismerem, de eeeeeeez nagggggyon jo!! Esetleg tegyel fel konkret kerdeseket, amire kivancsi vagy, valaszolunk es akkor talan ossze tudod oket hasonlitani.
moose

BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT PANNÁNAK!!!!!Kép

És BOLDOG NÉVNAPOT A ZSUZSANNÁKNAK!Kép

Most nem tudok viszaolvasni,mert rohanok.
Megyünk Zapával csavargóba (ku-KIKÁBA mag ikejába, meg midenfelé!)
GYÖNYÖRÛ IDÕ VAN!!!! +13 fok ittKépKép

Majd jövök.

Ez a gyönyörű időjárás, biztos azért van, hogy az ünnepelteknek még jobb kedvük legyen

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mamóka:
csatlakozom Dórához,szintén elfogultság nélkülKép a szentimrét ajánlanám!
Ha van elképzelésed az orvosról írd ide,mert akkor esetleg konkrétan tudnánk segíteni.
Az én orvosom Dr.Bálint Sándor,Õ sajnos már nem vállal újakat,de ott a fia és a testvére is.Csupa jót hallani róluk is!Természetesen itt mindenki meg volt/van elégedve a saját orvosávalKép
Gratulálok a pocakodhozKép

petergabi

Az a 13, az +23 fok Kép a napocskán

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi, szerintem menj vissza! Nehogy mar a HP miatt maradj le az utolso kezelesrol! Es ha tenyleg o lesz bent, meg mindig sarkon fordulhatsz!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Boldog szülinapot Pannikónak!
KépKépKépKép

Boldog névnapot minden Zsuzsának, Zsuzsannának!

MIlyen szép pocakos kép!
zanza

Köszönöm a hozzászólásokat, akkor most konkretizálnám a problémámat.
Egy éve már jártam a Szent Imrében egy kisebb beavatkozáson (lapar), mivel nehezen jött össze a pocakosodás. Akkor a Rákóczi prof.betege voltam.A körülmények szuperek voltak, de a prof. egyéb elfoglaltságai miatt (gondolom) csak kevés figyelmet fordított rám.
A szobatársaim Barna dr. és Fülöp Tamás betegei voltak, náluk talán szembetűnöbb volt a gondoskodás.
Õket viszont nem ismerem.
A hellyel tehát minden rendben, de orvos ügyben tanácstalan vagyok. Olyat keresnék, aki szakmailag és emberileg is a maximumot nyújtja.
mamóka74

Szija Mindenki!

Boldog Névnapot összes Zsuzsannák Kép KépKép

Visszolvasni még nem tudtam, igyexem pótolni.

Votív,
elkészült a portréd, majd' három napig dolgoztam vele Kép ide kéred, vagy inkább küldjem mélbe? Kép Kép A Horst Tapper szemeket nem volt szívem belekombinálni...

no megyek visszaolvas..

Csók

Macs és kicsiFülibaba
macskanyu

BOLDOG ZSUZSANNA NÉVNAPOT!

ÉS mégegyszer köszönjük PAnna nevében!

ÉS eltüntettem a glitteres betűs oldalt,valaki plíz!

Mamóka!

HA én most választanék akkor a legfiatalabb Bálint doktort,a Balázst váalsztanám.Fiatal,lelkes,mosolygós lelkiismeretes..stb.

Dóra!

Rendben van,úgy is ugrottak még rá jó sokanKép

Jucus
20170114224602

MAcs!

AVENT poharak?

Juc
20170114224602

És Boldogságos Szülinapot Pannának KépKépKép
macskanyu

Most el,anyósékhozKép utána pedig Bohémtanyába ebédelni!

Ki ismeri a PAulay Ede utcában,kedvenc helyünk?

Juc
20170114224602

PANNA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

MINDEN DRUSZÁMNAK BOLDOG NEVENAPJÁT!!!

És persze nagyon köszönöm a jókívánságokat!

Nálunk egész hétvégén családi hepaj van, konyhatündérkedek, stb, csak holnap tudok jönni, és visszaolvasni!

addig is mindenkinek jó ünneplést, és jó hétvégét!

Kép
Kép
zuzmo1

Jucus,
próbáltam mélni, de a motsok freemail nem műxik.Kép Viszont a tetős avent pohár, ha van még, akkor igen érdekel Kép Még próbálkozom azér' a méllel..

Mása,
neked is köszönöm, ha hajlandó működni majd, mélek neked is Kép

Zanza,
nekem jó a konnektoros Tádé Kép Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?