2002.05.31 14:34
Még csak féléves, de már legalább 60 cm-es..kicsit riasztó, hogy hol is fog megállni a fejlõdésben?! 2002.05.31 22:08
2002.05.31 22:13
2002.05.31 22:19
Nekem is kellett mindent cserélni, mondjuk nekem változott is a nevem. Bár a tb kártyám még a régi...
Nem is a köröm a legrosszabb,-arra ott van a szandi- hanem becsípõdött derékkel küszködök. Azzal nehezebb futni
2002.06.01 01:21
2002.06.01 06:14
Néha eszembe jut, milyen jó volna megnézni, milyen is a régi telek, de hát mit csinálnánk azon a környéken utána? Talán a strand. Oda ki lehetne menni a kölykökkel.

Azt mondta, neki SOHA nem fognak így hisztizni a gyerekei (4-et akar). A kis naív. 

De túlélték. Gyakrabban kéne találkoznunk, Pele! (Meg persze mindenki mással is, tök jó volt a tali!) 2002.06.02 09:57
. Vagy üresek,vagy krikszkrakszok láthatóak benne értelmes szöveg helyett, ami valószínûleg a levelezõprogramom hiányossága - hibája. SZóval, hamarosan küldöm én is a magamét, de annyira zsúfolt volt az elmúlt hetem, hogy nemigen maradt idõm semmire, legfeljebb a még régebbi elmaradások pótlására

Nem hiszem, hogy a csemetéid valaha is annál jobb dolgot kapnának az élettõl, mit azt, hogy ennyien testvérek! Én mindig is vágytam több tesóra, és remélem, Árminnak megadatik ez a szerencse, hogy lesz(nek) testvérei!

2002.06.02 10:25
, az is hozzon hozzávalókat és használja nyugodtan. Bocs, még1x, de annyira finnyás vagyok ilyen téren..(a gyerekeim meg még rosszabbbak, na és a férjemrõl ne is beszéljünk
Õ totál ellenne hús nélkül -jó kis banda vagyunk, mi?
)
A jó munkához idõ kell!!

Így is mehet?
Hát, ez volt a nagytakarítás mögött

Na, ne irigykedj!! Légy Te is négy gyerekes!!
(bár így menne, igaz?
)
2002.06.02 11:46
Na látod, senki sem marad bent.. 

Várjuk a beszámolót a kis zsebiröl!
Hiányoztál!
Búj, ahogy Leevi mondaná... azt a délutánt az eb a kertben töltötte, nem bírtuk a szájszagát.
Nem túlzok, akkora rakást tüntetett el, hogy máig sem értem, hova is fért... 2002.06.02 13:19
2002.06.02 15:12
. Nekünk mindegy, hogy disznó, vagy borjú. Mi a pontos helyszín? Hány körül gyülekeztek?
Valami okos ember mondta, hogy "A halálos ágyán még soha senki nem kívánta, hogy bárcsak többet dolgozott volna." Azt szerintem már néhányan igen, hogy bárcsak több idõt töltöttek volna el a gyerekeikkel. Persze, ha az ember úgy tud boldog anya lenni, hogy dolgozik is, akkor szerintem még a gyerkõcöknek is az a jobb. De valahogy nekem úgy tûnt, hogy te boldog anyuka tudsz lenni a munka nélkül is. Akkor meg inkább használd ki ezeket az éveket, nagyon fontos a kicsinek is, hogy vele legyél.
2002.06.02 15:44
Ez személyes tapasztalat!
Még a hasa is ment, de már jól van. Ma megpróbált elindulni, de orraesett.
2002.06.02 16:36

2002.06.02 18:14
), akkor megyek csak vissza. Az az igazság, hogy a pénznek lenne helye, mert benne vagyunk az építkezésben, és ha õsszel le akarunk költözni, akkor még nagyon sok munka vár ránk ,és még akkor is csak a szuterén lesz lakható állapotban. Szóval még mindig kétesélyes a dolog.Azért szeretném még februárig kihúzni itthon, mert ha lejár a GYED-em akkor valóban létkérdés lesz az építkezés mellett, hogy én is dolgozzak.
Köszönöm, hogy annyian reagáltatok, nagyon aranyosak vagytok, a részletekrõl meg majd menetközben beszámolok.
Bár amilyen hiperaktív gyerköc, lehet hogy jól érezné magát a bölcsiben.
Timi már nagyon várja, hogy játszhasson Zsófival. Remélem jó idõ lesz.
Duzzanat
Ilyen tapasztalatom nem volt, de remélem nálad sem találnak semmi kórosat.
Érettségi találkozó milyen volt?
Ebbe az emberbe egy csepp tolerancia sem szorult? Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy sajnos sokszor a pénz és az intelligencia fordítottan arányos.
Homokozó nálunk 1 hónapja van, Tominak a kedvenc játéka, hogy lapáttal hordja a homokot szerte az udvarban, úgyhogy most ott tartunk, hogy az udvaron szinte már mindenütt van homok, a homokozó meg lassan üres.
Ja meg a kutyát, macskát szokta megszórni, még nem sikerült rájönni, hogy milyen aprópóból.
2002.06.02 18:53
Biztos az is hozzájárul , hogy a sebem baromira húzódik és fáj. Menni is alig tudok. De megéri! Blanka gyönyörû és jó kislány , most is ben húzza a lóbõrt az ágyikójában. Szopizik és alszik. (Jelentem ebben a pillanatban sírt fel!)
Csodaszép kis nõ!!!
A párom megigrte hogy segít képet küldeni. 300 -at csinált a büszke apa!
2002.06.02 20:18
Oszinten szolva en irigylem a sokgyerekes szuloket! Mar irtam errol regebben(a nagycsalad topicba azt hiszem), hogy en nagyon szeretnek akar 4 gyereket is(eskuvo elott is ezt mondtam a jegyesoktatason a papnak, a ferjem 3-at), de a ferjem viszont nem. Anyagi okok miatt nem, mivel jelenleg egy 2 szobas lakotelepi lakasban lakunk, es eppen elferunk 4-en.
A 3.-ert is ugy konyorgok mint egy kisgyerek a boltban egy szelet csokiert...
Nem zarkozik el elole, de majd 3-4 ev mulva szeretne (addigra talan at tudunk koltozni egy csaladi hazba). Bar pillanatnyilag most meg en sem szeretnek. En egyke voltam, mivel en is 16 ev utan lettem, es nem lehetett tobb gyereke anyunak, bar szerettek volna. Es utaltam egyke lenni. Hiaba mondta mindenki a szokasos dumaval, hogy milyen jo nekem, nem kell megosztanom senkivel semmim, de en inkabb mindenemet odaadtam volna, csak legyen testverem. Ugy irigyeltem azokat akiknek volt tesojuk! Ugyhogy Virag, es minden sokgyerekes az ilyen szavakat engedjetek el a fuletek mellett. Es oruljetek hogy milyen szep gyerekeitek vannak!
2002.06.02 20:39
) 

). Igaz, hogy ott nagyobbak már a gyerekek, úgyhogy talán van még remény...

gratulálok! Ugye, milyen jó érzés, ahogy látod okosodni?
2002.06.02 20:58
2002.06.02 23:01
)! Örülök, hogy Hajni, Virág, Vica megismerhettelek Titeket. Csak kár, hogy sokan megfutamodtak az idõ miatt, és az is, hogy nem tudtam tovább maradni. Jó rohanás volt az aznapom. 

Akkor csak evett, aludt, nézelõdött. Mostmeg lehetett utána rohangálni
Az izomlázhoz valszeg az is hozzájárult, hogy a kastély elõtti lépcsõsort kb. 600x tettem meg föl-le, mivel Kitti imádja a lépcsõzést. A gyerekek igencsak körülrajongták, és a kiscsaj ezt kipihent állapotban elég jól is tûrte, amúgy meg...

Megyünk jövõre is!!! 

) Gergõnek (és persze a csapatának) gratula a helyezéshez! 

De nem baj, örülünk, hogy hallunk felõletek. Autó
Neve már megvan?

Nem nagyon tudok júliusi zülléssel kapcsolatban nyilatkozni. Valamikor akkor megyünk nyaralni (Evey tudja pontosan a dátumot
), és a költözés is még bizonytalan. Azért érdekel a dolog, ha minden összejön akkor mi megyünk (legfeljebb nem táncolunk, de ez már más kérdés
). Munkahelyeden édesek voltak

Kitti is szokott így halandzsázni, löki a sódert, annak ellenére, hogy tulképp már mindent mond. Én viszont nem értem a hablatyolását, ua nyelven válaszolok vissza
Én is várom a talit veletek! Alex még vacilál, mert megint pont bográcsozáskor menne az apjához, de mikor megtudta, hogy jöttök erõsen elgondolkozott. Még alszik rá.
azért teszek ide egy ilyet is:
), iszonyú lelkiismeret furdalásom volt. Nem sok idõ kellett azonban, hogy ez feloldódjon bennem. Szerencsére nagyon jól érezte magát a bölcsiben, és sok pozitív változást is hozott. Pl. az addig a kortársai körében visszahúzódó, félénk kislányból, egy igazi vezéregyéniség lett. Abban a hónapban lett szobatiszta amikor kezdtük a bölcsit. Mázlink, hogy ránk egyáltalán nem volt igaz a bölcsi=állandó betegség. Az óvodába gyakorlatilag nem kellett beszoktatni, mert a legjobb bölcsis barátja csoporttárs lett. Reggel bevittem, azt mondta mehetek, mikor ebéd után érte mentem csak csodálkozott, hogy miért, hát a bölcsiben is mindig ott aludt. Ez volt a beszoktatás, másnaptól már egész napos volt. Na ezzel nem rábeszélni akarlak, csak azért írtam, hogy akár jól is sülhet el a bölcsi téma. Ráadásul lehet, hogy "hiperaktív" Tominak tényleg jó energia levezetés lenne. Azért meg kell hogy mondjam, hogy ha nem úgy alakul az életem ahogy, akkor Alex sose lett volna böcsis, és bár még nem tudom mit hoz a jövõ Kittinél sem tervezem. Dehát ember tervez... aztán néha nem úgy alakul.

2002.06.02 23:05
2002.06.03 11:36
2002.06.03 12:25
(( Aki már olvasta, attól elõre is bocsi!
))
) Nem baj, majd legközelebb!!!
2002.06.03 16:19
Szerintetek szabad ennyi ideig fajnia egy foghelynek, vagy en vagyok atlagon feluli erzekenyseggel megaldva. De mar nagyon unom hogy alig gyozom gyogyszerrel
. Raadasaul tegnap meg kezemet is sikerult jol ossze egetni sutovel, ugyhogy imadok eppen nagyon fozni. Nem tudtok valami tuti tuzhelyet amibe nem egetnem osssze soha a kezem? Nincs olyan honam hogy ne hoznam ezt ossze. Igaz ugy tunik egyenlore ez lesz az elso olyan komoly muvem ami orok emleket fog hagyni
. Egyenlore azert meg remenykedek hatha nem. Mert sulyosabb egetesem mar volt, de meg ilyen csunya soha

ne legyen annyi szomoru irasomba. 2002.06.03 19:51
Néha én is utánozom, és jókat nevetünk
Kész nagyfiú
2002.06.03 20:00

2002.06.03 20:01

2002.06.03 20:20

Komolyan 80 kiló volt az átlagsúly. Bár a rakparton egy hajón volt, "all you can eat" rendszerben, de mivel imbolygott nem bírtam enni semmit. Így csak fizettem
Ellenben egyedül vezettem el odáig, még parkolni is sikerült, most rém büszke vagyok. Pankának újabb 3 foga készülõdik, most van 11. Nagyon szeret levegõn lenni, mint Adri Leevije. /is/
Nem is értem a gyerekeket miért kell minden nep megfürdetni. Másnap úgyis kezdik elõlrõl....
Gyógyulj meg gyorsan. Valamikor csak gyere talizni is, lécci.
Milyen igaz amit a hülye fõnökrõl írtál....De egy kicsit se bántott, mert tudom, hogy roppant irígyek, mert a világ k...... lányuk még férjhez menni sem bír, hát még unokájuk mikor lesz. Én csak sajnálom õket, hogy ilyen primitívek. Örülök, hogy jól vagy.
Lilinek biztos, hogy ti vagytok a szülei? Egy ilyen okos gyereknek

2002.06.03 21:52
: elsõ házasságomban (is) megtartottam lánynevemet. (Jut eszembe Madárkmi az, hogy személyit kell cserélned??? Egyszerûen bemásolják a nevedet az eggyel feljebb levõ rublikába...) Aztán elváltam
, de a személyit nem vittem átiratni, lévén, hogy kát hét múlva újra férjhez mentem, és megtartottam a lánynevem...
)

) Kutasón a kertben eregettük is, és a teljes (!!!) spullni madzagot felengedtük utána. Tök jó magasan volt. Elmehetnénk egyx a Ligetbe sárkányt eregetni, mit gondolsz?
.
, de azért leírom, okulásul):
) vírus egy db nem vlt rajta. Viszont: a srác szerint sok gép lelke nem szereti a Notrton Antivírust. A Norton bele-belenyúl a Windowsba, és kavar benne nagyokat. Nálunk azzal kezdõdött pár hónapja, hogy elkezdett a gép lelassulni. De azért mûködött. Az Outlook Express néhalefagyott. Pénteken ugyan rá tudtam a netre kapcsolódni, de sem net-oldatl nem töltött le, sem az üzeneteket nem volt hajlandó letölteni. Szóval lányok, Nortonnal vigyázni!! (McAfee-val szintén., nekem felinstalláláés után nem indsult el a Windows! Csökkentett üzemmódban kellett a géprõl leszednem a McAfeet, utána mûködött rendesen, mint elõtte.) 2002.06.03 21:53

Gondold el: kertrendezés, fûnyírás, építkezési maradékok elhordása stbstbstb. Meg se kottyan majd egy kis ugribugri a kiránduláson!
2002.06.03 21:53

2002.06.04 07:48
2002.06.04 08:24
)
2002.06.04 08:53
2002.06.04 10:03
, viszont a vírusoktól félek, fõleg mióta sokat netezek. 2002.06.04 11:03
És igenis minden érdekli, mindent megnéz, kipróbál, és én büszke vagyok rá!!!
)) Persze semmi nem lett belõle, csak azóta a gyerek állandóan rá akar állni a WC-re.
2002.06.04 20:42
2002.06.04 21:40
A hetünk már tele van, de jövõ héten bármelyik nap. Sõt Pele is mobil, neki szerintem a Margitsziget lenne a legjobb (Ákos ugye ott teszi ki), nekem meg mindegy. 
Andi, megadom a számunkat mélben, hívj fel. 2002.06.04 22:18
Úgyhogy még van remény
Mesélj, ugye rendben ment minden? Kedves anyukán már látom túltetted magad. Nagyon helyes
Ha bográcsozni nem is tudtok most jönni, de azért egy szigetes-ligetes talira remélem jöttök majd.
Jaj, csak nõ a lelkiismeret furdalásom, le kéne adni pár kilót egy újabb babavárás elõtt, mert ha minden gyerekkel plusz 10 jön rám.. katasztrófa lesz a vége

Az a baj, hogy ez mindig csak két evés között jut eszembe, amikor eszem akkor éppen soha...

Jobbulást! Nekem csak talán 2x fájt a fülem életemben, nagyon vacak dolog
), azért kiváncsi voltam az átalakítottra, hogy úgy milyen, de nem tudtam megnézni. 

Én azt bírom amikor hivatalos papírokat kell kitölteni, és az asszonynévhez, és lánykori névhez is be kell írnom uazt. Bár ez legyen a legkevesebb. 

A sziget is csak egy ugrásra lesz, úgyhogy a helyszín is mind1. Mondjuk remélem nem tart sokáig ez az állapot, minél hamarabb szeretnék már a sajátba költözni.
Minél hamarabb szeretném már kezdeni az edzést
) a "!"-el. 2002.06.05 07:48
2002.06.05 08:00
2002.06.05 09:03
2002.06.05 10:23
2002.06.05 13:29
Tegnap azt mondtam neki, hogy elég volt, kidobom a gépet is meg õt is, ha nem áll innen fel

( legalább engedett volna ide kicsit olvasgatni, tegnap is csak a postáig jutottam el
)
volt, hogy olyan álmos voltam reggel még, hogy Mimike badiját akartam mindenáron Vikire erõltetni, szegénykém pedig hajtogatta ' ana, Mimijjjjééé' Nehezen, de én is rájöttem
Elhiszem hogy bele zavarodsz

Kutyus 
bocsi, vagytok
Viki is hasonló idõszakát éli, de Õ egyszerûen leveszi, és testápolóként kezdi használni a bugyi tartalmát, ha nem vesszük észre egybõl. 

Azért a pampers megoldás nekem jobban teteszik, mint a kiskutyás
Én is így lennék a helyedben
de hát tudtak kicsit várni, és addig is a külsõ szereléseket csinálgatták, férjem igaz itthon volt,-dolgozott, de egyedül volt az üzletben, és így a lakásba addig nem engedte be õket míg nem jöttem meg.

irigyellek, hogy még így is vékony nõci vagy

Én még mindig a 80asokhoz tartozom, és SZÖRNYEN érzem magam
Mimike már 4 hónapos, minden nap azzal vígasztalom magam, hogy nemsokára fogyózhatok, és különben is 19 hónap van a lányaim között
( ja. meg Viki elõtt Closti kúrára voltam ítélve, mert nem akart sokáig sikerülni - + 20kg - de megfogadtam magamnak hogy jövõ nyárra a régi ruháimba fogok bújni!! 56 kg kezdtem a gyerektervezést

nem is irígykedem

Ááááá...neeeemmm
2002.06.05 13:52

Nekem még csak Viki szokott lázadni, néha az is elég tud lenni -igaz azt szoktam mondani, hogy benne 10 fiú van elveszve

Majd akkor elkapom a grabancát!!!
végül is rájöttünk, már olyan a vízben mint a kiskacsa, szépen úszik, víz alatt is, és hát sok volt, a szeme lett érzékeny a sok vízre, a nózija csak ettõl folyt. Simán csak Cvitamnit adtam neki, Mimi is van víz alatt, igaz még nagyon keveset, nincs is baja

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|