Melinda!
Szeretném megkérdezni,hogy kaptál e már infót a csoda bankról??
Ha igen,megosztanád velem?Tegnap láttam álmaim házát és be vagyok sózva.
ldicsi@freemail.hu Köszike.
Puszi2006.02.15 22:47
Ha igen,megosztanád velem?Tegnap láttam álmaim házát és be vagyok sózva.
ldicsi@freemail.hu
Puszi2006.02.15 23:23

De,ha Patrik nem csinált semmi rosszat,mikor beléptél a nappaliba,akkor azok nem mi voltunk.
),azóta érzem,hogy el vagyok tunyulva,meg hogy ott is van izmom,ahol addig nem sejtettem.Ezt általában másnap érzem.
2006.02.16 08:54
Viszont!!!! Valentin napon felkelt Viktor fél hatkor és mire mi lejöttünk, elmosogatott, rendet rakott valentin nap miatt. Nagyra értékeltem! Mensi: nekem mindig 30-32 napra jön meg. Amikor csinálták az átjárhatóságit annyira izgultam, hogy a műtét napján megjött! (másfél héttel korábban)Műtét ugrott én meg vertem a fejem a falba. Elképesztő dolgokra képes az elme.
Barátnőm is ápolónő és ő tavaly végzett el valamilyen felsőfokú képzést. Két évig járt és most több fizetést kap. Én nem tudok róla, hogy lett volna felvételi ( ez csak szakmai felsőfokú és nem főiskola) Nyelvet tanúltak de nem kellett nyelvvizsgázni. Ha gondolod akkor kikérdezem mert hétvégén találkozunk. De a gyakorlati része nagyon megviselte. Voltak sebészeten, rákosok között (anyukája rákban halt meg), pszichiátrián stb.... Nem volt könnyű.
Persze csak az irigység szól belőlem mert én még a futógépre sem tudom rászánni magam.
Szerencsés vagy, hogy családon belül megoldjátok a nyelvtanulást. A munkahelyi kirándulás meg nagyon szimpi nekem. 2006.02.16 14:12
Olika, hogy van? Jártok szánkózni. Mi szinte minden nap megyünk, annyira élvezem. Ma is voltunk ebben a hóesésben, tisztára belepett minket, de fő, hogy Bence élvezte.
...tovább is van mondjam még. Szóval elég gáz. Mi majd szívesen átmegyünk, bár most kb. két hétig még kilőve, jövő szombaton megyünk egy hétre síelni, de utána jó lenne találkozni. Ti jártok Domival mostanában valamerre?
, max. majd halkan nevetünk egyet, de ígérem csakis halkan.
2006.02.16 16:36
2006.02.16 20:12
Aztán vettünk CiniMinist is evett abból is uzsira tejbe áztatva.
De ami a mai napba különleges,hogy délután NÉGY órát aludt a legény.

Most megyek mert RENGETEG vasalni való van.
Mindenkinek szép estét!Puszi.Dia2006.02.16 20:24
Felrobbanok!!!!!!!!!!!
2006.02.16 21:33
Kiváncsi leszek az éjszakátokra!
2006.02.16 22:02

Én holnap vasalok ha Olikám kidőlt. Este én már sztrájkolok.
Mi ha nagyritkán kimegyünk Ausztriába egy napra akkor estére már tiszta kész vagyok. És mindig buzerálom Viktort, hogy menjen gyorsabban. (a 160-as átlagtempónál
) Azt sem tudom elképzelni, hogy nyáron mondjuk nélküle menjünk nyaralni. Tényleg nagyon jólesett, hogy meglepett V.napon. És még kaptam egy nagyon szép rózsacsokrot is.
Hamar túl lesztek rajta!!!

Olyan hihetetlen, hogy már az Afp jön!!! Tényleg kérünk majd pocakos képeket! Marcinak jobbúlást. Sajna ahogy jön az enyhébb idő, annál több betegség lesz. Jöjjön rögtön a nyár!!!!! 2006.02.17 00:00
De ne tudd meg,milyen jó itthagyni kicsit a bandát néha!Na jó,szerintem tudod,milyen jó!
2006.02.17 13:51
2006.02.17 18:50
Hát ilyen indokok is arra sarkallottak minket, hogy Ketteskével ne várjunk túl sokat. És a kis vacak jön is
Galambok
Én is olyan jót rötyörögtem a leveleden! Na meg a szánkózás, meg az elakadás
Szép napod lehetett
Régen nem volt ilyened? Nálam ez tizenéves koromban és huszas éveim elején volt ilyen, és általában a nyaralásra időzített a "kedves".
Az igazság az, hogy akár most is készíthetnék, mert már most is lufimódjára felpuffadtam, de inkább Ketteske által produkált pocifotót teszek közszemlére
2006.02.17 21:02
Jó a badyja is.
Ti már így rajzolgattok??Én még nem mertem venni Dominak semilyen íróalkalmatosságot mert mindent megeszik.
De látom az asztalt Te is becsomagoltad.
Köszi a bank infót,azt hittem konkrétabb lesz a csaj.Munkahely.
Háá én is sajnos úgy vagyok vele,hogy még nincs hová visszamenni.
Hihetetlen,hogy már az AFP-re mész.Hujuj de el szalad majd a nyár.
Banánt vagy törve,montéval keverve eszi,vagy harapja a kezemből ill.ő sétálgat vele.Utóbbit én nem igazán szeretem mert akkor keni minden felé.
Mandarint fogja a gerezdet/ha vékonyhéjjú/ha vastag akkor lehúzom a héjat és én adogatom a szájába.Õszi befőtt-kanállal.
De a minimum napi fogysztás a tejjel együtt kb:7-8 dl.

Jelentem vasalatlan elintézve!
Csak az a baj,hogy ma is lett újabb adag.
Nem,nem írtad még,hogy Raul olvas,ír!!!Nagyon,nagy gratula Neki,igazán ügyes,okos!
Húú csajszi,mekkora fiad van már!De jó Neked!

Ma 3 órát aludt.
Remélem jó hétvégétek lesz!Mi vasárnap megyünk a drága mamát köszönteni nevenapja alkalmából.....
Csak 1x kelt 4 óra felé,de csak annyi volt,hogy átvettem közénk és aludt is tovább.
Na de,hogy egy 60 éves szöttyet mamára?

Aztán várunk sok szeretettel!
Szoktunk menni ismét játszóba,na meg Kingáékkal járunk össze.Vagyis szinte minden nap együtt vagyunk hol Náluk,hol Nálunk.
Puszi.Én is várom a sztár fotót.
2006.02.17 21:10

2006.02.17 21:18
2006.02.17 21:54

2006.02.17 22:58
Tényleg kell a tesó!!!!!!
Na de majd legközelebb.
Domi délutánig kifejezetten izgága úgy is írhatnám zizis volt.
Az javított a helyzeten,hogy délutánra elállt az eső és kitudtunk menni.Jaa!Pár napja azt szereti játszani,hogy a sütifaló nyílásain beteszi az oda illő formát és én megtapsolom.Õ pedig nagyon boldog mert sikerült a mutatvány és még én is megdicsértem.

2006.02.18 00:11
Hogy lesz így kocka hasam????
Zsírkrétát Patrik darabokra harapja és szétköpködi.

Nem dícsért meg.
Mit iszik ez a nagyfiú a képen?Csak nem sört?
)Nem mertem úgy vállalni,hogy egyik pici,másik kicsi.Minden elismerésem azoké,akik kis korkülönbséggel vállalnak babákat.(Melinda puszi
)
2006.02.18 14:45
2006.02.18 20:35
Igazán ügyes,okos már Gigi,biztos hatalmasat nőtt is.Légyszi add át a puszimat Nekik.
Állítólag már megint van egy újabb influenza.
Már Timi és Panna is beteg.Szegénykém még csak most lábalt ki a Rotából.Igaz amit a bölcsi,ovi kontra betegségről írtál!Amióta bekezdett oviba szinte állandóan beteg.
Reggeli után elmentünk SÉTÁLVA
a bio boltba joghurtért és bio tejért.Onnan irány egy bútor bolt ahol álmodoztam.
"Bőr ülőt néztünk"és kinéztem hozzá egy szekrénysort de Tamás egyből leállított"400e az ára
".Vagyis a szekrényt feletsem el az ülő Neki is tetszett.Aztán megfőztem"Karfiol leves,rántott husi+Hb és kelt csigák/sajtos-tejfölös,meggylekváros-kókuszos,csokis-diós/
Most pedig megyek veszek egy finom pancsit,majd az uram beigért egy masszázst.
Puszi Mindenkinek!Dia2006.02.18 21:01
Annyira jó látni ilyen jó testvérkéket, ez bennem is tölti az erőt a bizonytalan, nem könnyű jövőre nézve
Ja és utána dobálta őket szanaszét.
Majd bemutatom Marcinak. De valami történt, mert ma egézs szépen ivott. A banánt már próbáltam egészben adni Neki, de abból csak gyurmázás lett, úgyhogy egy ideig még hanyagolom.
Gábor jön föl, hogy kínaik hívták telefonon és megmutatja nekik a kecót. Én meg azt hittem, hogy hülyéskedik. Mit szólnának a szomszédok, ha rájuk hoznánk a kínaiakat. Bár semmi bajom velük és fogalmam sincs milyenek szomszédnak... 2006.02.18 21:54
2006.02.19 20:08
Nálam is vannak - de csak néha - ilyen napok, amikor a világot is ki tudnám mozdítani a helyéből és semmi bajom. Máskor meg a semmitől is fáradt vagyok
Ki érti ezt???
Anyósnak milye volt, névnapja? Csak nem Julianna?
De mindenekelőtt jobbulást Neki!
Az jó lehet, hogy nyugis, bár Marci is megülne a sejhaján legalább 5 percig. De majd egyszer... Marcinál ma új készségfejlesztő játékot vezettem be: ásványvízes üvegre csavarja fel és le a kupakját. Na ilyenkor tényleg megül a hátsóján akár 10 percig is, tök jó játék és még olcsó is
Ha még nem próbáltátok, akkor hajrá!!!
Ha vannak fényképek, kérünk
2006.02.19 21:14

Csak nehogy elszoljam magam, aztán holnap megint visszaváltozzon kisördöggé!
2006.02.19 22:20
"Nagyon finom,rendesen érezni rajta,hogy friss,házi.
Ami először szokatlan,hogy nem édes,mivel nincs benne cukor.A tej kb:280ft/liter.
És meglepő módon Domi nagyon jó fiú volt.Semmi hiszti stb..Pedig igazán szétkaphatta volna a lakást.Húúú de gonosz vagyok.
De biztos azért mert luxus kivitelű.Na mindegy,álmodozni szabad.
Mit csináltál ezzel a gyerekkel,hogy ilyen jó kiskrapek?
Kérem a receptet!
Ugyanis Domi már most nem engedi,hogy fogjam a kezét.
Mindenáron egyedül akar sétálni/persze rohan/aminek az a következménye,hogy állandóan elesik a drága jó kátyus aszfalton.De ha nem engedem akkor hiszti ként térdre vágja magát a hóban,sárban.Ugye nem kell ecsetelnem hogy nézett ki hazafelé...Ááááááááááááááá!!!!!Na megyek is elteszem magam holnapra.
Mindenkinek szép álmokat!Dia 2006.02.20 15:08
) 
) nagyon szép idő volt. Mindkét nap sokat sétáltunk, vasárnap nagyon szuper napsütés volt. Olika is kutyagolt tisztességgel, aztán bealudt a babakocsiban, úgyhogy mi mét kénytelenek voltunk még plusszba másfél órát sétálni. Kicsit kitikkadtunk a végére. Képet majd teszek fel este, bár nem csináltam túl sokat. 2006.02.20 16:59
Holnap utolerem magam a meloval, aztan mehetunk
Kata, Egyeztess Ruszlannal
Aztan valaki hivjon, vagy kiabaljon itt a topikban, hatha idefigyelek
2006.02.20 18:30
Juj de jó Neked,ezentúl nem kell mosogatnod!
Én is várom már ezt az időszakot.
Gyere sok képekkel.
Nekem a csütörtök nem jó mert Domit viszem tanácsadásra.Szerda,péntek ok!Nagyon illik rád a világutazó-munkamániás.
2006.02.20 19:47

2006.02.20 21:05
Marci rosszcsont, én elvagyok Ketteskével, Apa pedig dolgozik
)2006.02.20 21:42
2006.02.20 21:52

2006.02.20 22:22
Azt hiszem tényleg ülök a fenekemen.
De Patrik eléggé taknyos,nem lenne jó Rátok ragasztani.
2006.02.21 08:24
Anyukam ilyen
Hat sikerult
Lehet, hogy en azert vagyok lazabb, mert ugye a nagyfiamat se kulonitem el a kicsitol, ha epp nathas. Nem is szoktak olyan konnyen elkapni egymastol
A szuletesi datum nagyon jo, nezd meg az aznapi nevnapot
Aztan, amikor kerdeztem, hogy hol fogunk ennyien elferni, akkor mondta, hogy majd veszunk emeletes agyakat
Jah, es felajanlotta, hogy majd o vigyaz rajuk, ha nekem dolgom van
Ramferne... ugyanis az idohianyban mindig a konyha szalad.. lehet, hogy felveszem a beszerzendo listamra a gepet.. 
Segitsetek!
2006.02.21 09:38
2006.02.21 11:28
2006.02.21 13:19

2006.02.21 13:43
2006.02.21 15:41
2006.02.21 17:51
Hát látom, hogy Patrik nagyon anyás. Hát az biztos, hogy valahol határt kell húzni, mert aztán kibuksz és az még rosszabb lesz a gyereknek. De, hogy hol a határ azt nem tudom
Épp ma mondta a dokinő, hogy három éves koráig lesznek ilyen anyásak!!! Na gondolom most nem lettél happy

Kutyának kutya baja
Tegnap este kilencre bevitte Viktor, ott derült ki, hogy már nem tízig van rendelés. Na ennek örömére a drága eb egy akkorát tojt a bejárathoz, hogy fél órát takarította a gazdája

2006.02.21 20:52
Te mindent megtettél,megjegyzem ügyi vagy,hogy leordítottad a csaj fejét!
Én is ölni tudnék Domiért.
Sajnos pont azt beszéltük tegnap a szomszéd csajjal,hogy ahány doki annyi féle képpen beszélnek ugyan arról a dologról.
Kitartás,erős csaj vagy!
Szorítok nagyon.
"halasszuk el.Na nem azért mert betojtam volna egy kis takony miatt
De Domikám is belázasodott.
Reggel csúnyán köhögött aztán elmúlt egész napra.Viszont a popója olyan mint a láng.
Levittem a védőnőhöz,azt mondja ez normális mert már eszik mindenfélét meg a foga is lehet blablabla...Aztán fél 6-kor éreztem,hogy meleg a feje háát 38,4"levonva"kúp be.Most 8-kor gyanús volt,hogy még mindig meleg és csak bújik hozzám,megmértem ismét már 39"levonva"
kúp be és most alszik vacsi nélkül....Ezért holnap viszem a dokihoz remélem semmi komoly.Deeee a jövőhéten már TUTI elgyertek ám!!!!!!
Addig Domit is kikúrálom.Nekem bármelyik nap jó,Ti választotok!
Még lehet,hogy csitri Zsófink is csatlakozik majd.
2006.02.21 21:25
2006.02.21 21:29
Ma az én gyomrom is görcsölt, úgyhogy nagyon dezsavűm lett, ahogy olvastalak
De én nem pihentetem a kistesó projectet, bár lehet a project épp alszik
A mindenit ez még rímel is
De ha nem gond, én inkább elhúznám majd egy picit a szülést, mert a dokim 19-ig nyaral, így 20-a után jöhet Ketteske
De asszem én leszek a legutolsó, aki ebben majd dönt...
Tényleg Nálatok lesz még kistesó?
Neked kitartást!
Tetszett az agyragyúrós kifejezésed, jót nevettem rajta! 2006.02.21 22:01

2006.02.22 09:10
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|