A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

KJ
Ilyen diplomát kapnak a gyerkőcök egy jól sikerült szuri után? Kép Hát ez nem semmi KépNagyon kedves dolog Kép Gyógyulgat már a kiscsaj? Szegényke, lesz ideje még megszokni az ovit Kép

Annaviola
Örülök hogy tudtál írni, gondolom nem könnyű most nektek Kép Azért irigykedem ám Kép Szülés azért csak túlélhető, mégha vannak benne ilyen kellemetlenségek is Kép

Hódocska, Holdviola
Tényleg nagyon szép kismamik vagytok, olyan jó látni a pocakokat Kép Remélem, nemsokára ti irigykedtek rám, hogy de jó nekem, még pocakos vagyok Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,

Koszi a sok segitseget a Klinikan valo allapotokrol. Mige, bocs, de nem tudtam, hogy Te is ott szultel. Latom, az tenyleg fontos, hogy mindent elore tisztazzak az orvossal, aztan vagy ugy lesz, vagy nem. Azt mar latom, hogy tenyleg nem fogom elsietni a korhazbamenest ha minden rendben zajlik, annal is inkabb, mert 45 percnel hamarabb nem is tudunk beerni a Klinikara.

Ami a hozzataplalast illeti, Diadora, nagyon sajnalom, hogy igy bantak veletek az elejen es orulok, hogy azutan mar minden jol ment. Mar az osszes szoptatos honlap es egyesulet azt hangsulyozza, hogy az anyatejnel (meg az elotejnel is) jobb taplalek nem lehet, es az elso 3-4 napban egyaltalan nincs szukseguk masra ha egyebkent minden rendben van, de meg sok esetben akkor is, ha fellepnek aprobb problemak (arrol nem is beszelve, ha a dokik krealjak). Nem ertem, hogy pont ott nem tartjak a korral a lepest, ahol hivatalbol tudniuk kellene mik a legujabb kutatasi eredmenyek, es ahol nagyon sok mulik azon, hogy segitenek-e beinditani a szoptatast.

Evica77 beszamoloja a megyeirol jobban hangzott. Az az igazsag, hogy meg hezitalok, maradjak-e a mostani orvosomnal, illetve hogy melyikben szuljunk. Sok fog mulni azon, mit tudok egyezkedni a dokimmal.

Viki27
Nagyon aranyos a kisfiad! Mindjart irok az e-mail cimedre is.

Annaviola
Gratulalok az egeszseges babatokhoz, neked sok onbizalmat, nyugalmat, a bebinek pedig sok tejecsket kivanok!

Mindenkinek szep delutant!

Bne
bombadillné

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat, na ugye, hogy nem vagyok alultáplált?Kép

Holdviola!
Te is nagyon ari vagy, irigyellek, hogy már ott tartasz. Tök jó, hogy mindketten lilás fölsőben voltunkKép.

Tuncimaci!
A Dudor nagyon tetszettKépKépKép. Olyan édesek, mikor minden zagyvaságot beszélnek össze-vissza, zabálnivalók.Kép

Tündi!
Remélem hamarosan a nyomdokunkba lépsz és megörvendeztetsz minket néhány képpelKép.

Diadora!
Örülök, hogy tetszett a Zenebölcsi TuncimacivalKép. Miket csináltatok? Énekelgettetek? Anyukák is?

Kájé!
Remélem Lina már jobban van egy kicsit, sajnos az ovi eleje ált. ilyen, pár nap ott, pár nap otthon.

Ma nagyon rossz napom volt(van), minden összejött negatív értelemben. Kezdem rendesen megutálni a bevásárlóközpontokat. Biztos ti is jártatok már úgy, hogy a pénztárnál, vagy csak otthon derül ki, hogy MEGINT átráztak és a kiírt akciós ár ki tudja mire vonatkozik, de nem arra amit vettél, az tuti. Én ma a Tescoban jártam így, de az Intersparban is rendszeresen, pedig igyekszem figyelni nagyon, de mindenre nem lehet. Megfogadtam, ha kell minden fontos dologot, főleg ruha, egyéb cikkek (még az élelmiszer úgy ahogy normálisan van kitéve) lehúzok előtte a leolvasón, mert ma nagyon felbosszantottak.
Meg van egy öt ágú csillárunk, amin 2 hetente kiég egy izóó, de úgy, hogy lecsapja az automatát. Ilyenkor minden elmegy, a számítógép, tv, minden. Persze ez ma is így történt. Meg sok-sok egyéb. Az idő is lehetne már valamilyen. 3x 5 percig havazik, aztán semmi. Vagy legyen igazi térdig érő hó vagy jöjjön már a tavaszKép.

Na, negatívkodtam itt elegetKép
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hódocska!

Nekem is nagyon rossz napom volt ma. A melóhelyen sem mentek úgy a dolgok, ahogy kellett volna és ráadásul kiderült, hogy a kölcsönnek ami a házunkhoz kellene csak egy töredékét kapjuk meg, amivel elmehetünk egészen nyugodtan a sóhivatalba. KépKépKép
Ezt még mindig túléltem volna, de sajnos elkellett mondanom a Páromnak is, akit az ilyen dolgok nagyon megviselnek. Legszívesebben elbőgném magam amikor látom az arcát. KépKépKépKép

Mentő ötlet egy az eszembe jutott, amit nem akartam erőltetni, de ha nincs más megoldás a pénz szerzésére, ezt is meg kell próbálnunk.
Szeretném kérdezni mindenkitől, hogy tudnátok-e felvilágosítást nyújtani nekem szocpol ügyben. Ha valaki tud nekem segíteni legalább az elindulásban, lécci-lécci dobjon egy mailt, nagyon fontos lenne!

Hódocska (mégegyszer)! Kép

Voltam én is a börzén, ahogy írtam is. Igazából semmilyen elvárásom nem volt ezzel kapcsolatban, úgyhogy nem ért csalódásként a dolog. Meg egyébként is, a Vásárcsarnok belső teréből kiindulva, semmi nagy dolgora nem lehetett számítani. Nekem az volt a jó az egészben, hogy a Kedves eljött velem, és nem vágott hozzá rossz pofát. Jó alkalom volt arra, hogy beszélgessünk a babázásról, + vasárnapi programnak sem volt utolsó, az egész hétvégés otthon punnyadás után. Igazából talán azért mentem egyrészt el, mert sosem voltam még ilyenen és érdekelt, másrészt meg hogy képben legyek az árakkal. Megnyugtatta a lelkemet, hogy új rucikat, baba cuccokat, NEM horror áron is meg lehet kapni és semmivel sem másabb minőségűt, mint a nagyáruházakban. Nézegettük a hordozókat, ilyeneket, azok is elég barátságos árfekvésben vannak már. Én mondjuk több kelléket vártam (babakocsi, hordozó, kiságy, ilyenek), az érdekelt volna igazán...
Sajnálom hogy löködtek Téged a pocakkal, mi nagyon vigyáztunk, hogy a babásoknak ne essen semmilyen bántódásuk.

Tündi!

Megnéztük a kölcsön kapott könyvet, együtt. Szintén se egy rossz szó, se egy rossz pillantás. Jó volt, örültem neki! Köszönöm! Kép

Legyen az enyémnél sokkal szebb napotok!

Üdv.: Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee!

Ide írom,hátha mást is érdekel.
Az önkormányztnál kell kérni egy nyilatkozatot amit jegyzőnél kell aláírni.Ez arra vonatkozik,hogy nem vettél már fel szoc.polt.A többit a bank intézi aki a hitelt is.
A pontos összegeket megtalálod a családügyi minisztérium honlapján.
Ha új lakást vagy épületet vesztek a szoc.pol. is több és a hitefelvétel is kedvezőbb.Ha új lakást vesztek a szoc.pol. beszámít előlegként és a többi lehet hitel.Nem akarok reklámot csinálni,de biztos láttad (fehérhegyen) a Komlói úton fel van állványozva egy ház ami hamarosan elkészül.Mi, is tőlük vettük a lakást nagyon megbízhatóak és korrektek, ajánlani tudom.Ezek a lakások amit most csinálnak nem is nagyon drágák (városi viszonylatban) viszont színvonalasak.Ha, most mentek még az elrendezését is megválaszthatjátok.
Persze, tudom nem családi ház és nincs udvar ,de a gond is kevesebb vele.
Remélem segítettem!

Hódocska!

Igen, mindenki énekelt, anyukák is!Tuncimami még hegedűlt is nekünk.Kipróbáltuk a furulyát is.Kép
Gira is itt volt,Rékával!Nagyon édi baba!Jól megdajkáltuk.Kép

Én is mondok egy édit:Õsszel voltunk sétálni az erdőben és találtunk egy követ amin egy őscsiga lenyomata van és hazahoztuk.Ma a Balázs kérte,hogy adjam oda neki a csigát.Kérdeztem, milyen csigát?Erre ő:Hát azt az Öreget.Kép
Kép
diadora

holdviola!
Köszi az infót a dr.nőröl.Bő két éve szültem a kisfiamat még pesten az istván kh-ban.Papás szülést akartunk, de még nem voltunk biztosak benne, hogy a férjem bírni fogja-e ,ezért vésztartalékként barátnőmet is odakészítettük, közben anyukám is beugrott megnézni minket és ő is ott ragadt. Persze a párom nagyon jól viselte,így igazi csoportos szülésünk volt. Ott az a szokás, hogy szülés után rögtön odaadják, és nem is vitték el ,csak ameddig megmérték - meg ilyesmi. Még kiságyat sem kapott a kisbabánk,hanem mellettem aludt.
A picur pocaklakónkat kicsit késöbbre terveztük, de ha ő így döntött,hát most örülünk neki.
A dr.nőre visszatérve, nekem nagyon szimpatikus, és örülök, hogy csupa jókat írtok róla. Viszont a védőnőm azt mondta, hogy tisztázzam vele, hogy mennyiért vállalja a szülést, mert ő horribilis összegekről hallott. Erről tudtok valamit?
Nem ciki erre ilyen nyíltan rákérdezni? Vagy tényleg ez itt a szokás?
zobu

Sziasztok!
Kájé!
Nagyon bátor lánykád van, emlékszem, hogy nekünk ez a szuri jó pár napig fájt a gyerkőcőknek.
Dóri!
Örülök, hogy tetszett, legközelebb már én sem fogok annyira izgulni. Most jutott eszembe, hogy van egy gyerek méretű gitárunk is, majd azt is kipróbáljuk. Azt hiszem, hogy Hódocska említette a ritmushangszereket, ha a többieknek is tetszik, és összeszokunk, akkor majd bővítjük a "hangszerparkot".

A rossznaposoknak ajánlom, egyenek csokit! Már nem tudom, hol olvastam, hogy tél végére a kevés fény miatt hajlamosabb lesz az ember a búskomorságra, és ezen a csoki segít, ráadásul nem is hízlal annyira, mint ahogy riogatnak vele. Azért vagyok én is ilyen kis gombóc. HI-hi. Kép
Éva
tuncimami

Sziasztok!

Monee
Szocpolt használt kéglire csak a felét lehet igénybevenni, és csak akkor ha már van gyerek. Teljes szocpolt csak új kéglire adnak, ha aláírjátok, hoyg x éven belül x gyereket vállaltok. Lehet hogy a bevállallósdi műxik használt kéglinél is, de valszeg akkro sem az egész összeg. Meg kell kérdezni, ezek nem friss infók, azóta változhattak a szabályok. Még egy ingatlan bevonásán nem gondolkoztatok? Nincs rá lehetőség? Mert az tuti lóvé lenne.
Könyv Kép

Lányok
Tegnap és tegnapelőtt is rossz napom volt, mire rájöttem, hogy a melegfront okozza, sajnos megérzem. Úgyhoyg tegnap 2 saridon után tudtam normális közérzettel létezni, mert már migrénesre fordult a dolog.

Tudtátok, hogy nyílt egy új Baby Shop a Domusban? Megaptátok a szórólapot? Március 1-ig akciós bevezető árak vannak.

Zobu
Bocs, még nem üdvözöltelek! Szóval üdv itt Kép Hát fene tudja hoyg ciki-e rákérdezni, de mi az hogy mennyiért vállal szülést? Annyit adsz amennyit gondolsz, tudsz, nem? Én a hétvégén világosodtam föl, hogy szülésznőt mindenképpen kell fogadni Kép Csak akkor azt nem értem, dokit minek fogad az ember. Mér kell hoyg ketten buzeráljanak az ember lába között amikor amúgy is elég baja van? Na meg mennyi pénz ez...... Kép

Évi Kép
Szóval akkor ti már tartottatok egy mini topiktalit a zenebölcsivel kapcsolatban? Kép Tök jó Kép

Hódocska
Nem vagy se alul se felültáplált Kép Szép kismami vagy és kész Kép Én is akarooooook....

Ma megyek dokihoz délután, remélem már tudok vele beszélni, különben megint csalódott leszek.

ITT A TAVASZ állítólag Kép Úgyhogy szép napot mindenkinek!

Tündi
Vendég

Most tudtam meg hogy szülnek a kollegámék Kép Kisfiú egyébként, nagyon várom a híreket Kép
Vendég

Sziasztok!

Zobu!
Sajna a doktornő "árfolyamáról" nincs infóm. Úgy tudom, hogy a klinikán a fogadott orvosnak szülés után 20-30ezret szoktak adni, meg persze a 9 hónap alatt a havi 3-5ezret. A menőbb orvosoknak pedig 50ezres a tarifája... Kép Elég szomorú, nem?

Tündi!
Megy a drukk a kollégádnak! Kép
Az én barátnőm múlt szerdára volt kiírva, csütörtök óta a kórházban fekszik, és még mindig semmi... Kép Már nagyon izgulok érte!!!

Hódocska!
A bevásárlóközpontokkal már én is többször megjártam. De utoljára egy gyógyszertárban(!) sikerült átvágniuk. 50 db-os Magne-B6-ot kértem, otthon bontom ki, és csak 4 levél (40db) volt benne! Kép De én még mindig jobban jártam, mint az egyik kolléganőm. Õ 3 havi fogamzásgátlót vett, és csak 2 havi gyógyszer volt benne! Bosszantó, hogy már a gyógyszertárakban sem lehet megbízni...

Lányok, ma olyan munkaundorom van!!! Szerintem egész nap nem leszek képes semmit se csinálni!

Szép napot mindenkinek!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Zobu!
Én, a helyedben megkérdezném tőle szemtől szembe!
Biztos nem akad ki, végül is ez is egy szolgáltatás!Én a dokimtól megkérdeztem,hogy kötne-e szerződést az egészségpénztárunkkal, mert akkor sokkal jobban járnék.(De szerintem azt sem tudta miről beszélek és élből nemet mondott)Kép

Tényleg,tudtátok,hogy amit kifizettek a terhesgondozáson 3-5 ezer forintokat vagy bárhol magánorvosnál (pl:fogászaton),ha a dokid köt szerződést a magánegészségpénztáratokkal, akkor ti leírhatjátok az adótokból, az adóbevallásnál ezeket a költségeket?
Szerintem sokan nem tudják ezt az orvosok között sem!(Vagy ha igen, akkor lusták, mert számlákat kell írogatniuk)
Úgyhogy nyugodtan kérdezz rá a tarifára szerintem, ez nem ciki már manapság!

Mit szóltok a madárinfluenza mizériához?Ti esztek szárnyast?

Dóri
diadora

KJ
Szivem, küldeném neked a húsvéti sablonokat, ha dobnál egy mélcímet a profilodba Kép Egyéb alternatív megoldás is lehetséges Kép

Dóri
Mi eszünk szárnyast persze, amúgy biztosan kicsit jobban fel van fújva ez a téma mint kellene, de én bízom a magyar baromfikban, és igyekszem a jól bejáratott húsboltban beszerezni.

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Bné!
A kisfiamat szültem csak a Klinikán, és mivel nem túl jó élményekkel távoztam, a kislányt már a Megyeiben szültem.
Egyébként rendes volt ott is mindenki, de valahogy a napi rutin sokat kivett a pozitívumokból.
A Megyei viszont tökéletes volt számomra, de hallottam olyat, hogy valaki pont azt szidta, szóval mindenkinek a személyes elvárásaitól függ, hol jobb neki.

Holdviola!
Nehéz lehet az öcsédnek az életen át tartó diéta, de az a tabletta akkor kicsit megkönnyítheti a dolgokat, néha szabad bűnözni.
A gyerekek remélem kinövik, de még mindig nincsenek eredményeink, pedig már meg kellett volna érkezniük.
A munkaundorhoz meg annyit, hogy holnap kezdek másfél év kihagyás után, nem tudom, hogy fog menni az átállás.
Neked mindenesetre ezután az édes Gyedes-gyeses évek következnek, szóval kitartás!!!
Az előbb próbáltam feltenni egy képet, de nem ment, mert kicsinyítenem kellett volna.
Azt hogyan kell?
Judit
mige

Kép
mige

Sziasztok!

Tündi30
Mit tudtál meg a szülésznő fogadásrol, ez engem is érdekelne!
Igazábol az lenne jó ha elég lenne a szülésznő, mivel ök is négy éven keresztül tanulják a munkájukat és diplomát kapnak érte! Csak sajnos a magyar orvostársadalom nem engedi őket egyedül dolgozni! Igaz egy normális terhesség, és szülés esetében.

Évi
bjena

Sziasztok!
Tündi!
Igen, Dórinak köszönhetően volt egy kis "minitali".

Szerintem is a szülésznő csinálja a dolgok oroszlánrészét, nekem pl. a két kicsinél az Õ ügyességén múlt, hogy nem kellett gátat metszeni. No persze, ha nem megy minden simán, akkor nagyonis kell a doki. A fizetős dolgokat szerintem is nyugodtan meg lehet kérdezni, bár amikor a picim született, a környezetemben nem kérdeztek előre tarifát, hanem hazajövetelkor mindenki annyit adott, amennyit tudott/gondolt.(15-25ezret)
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok.

Még be se kapcsolódtam,de már leléptem. Pesten voltunk, természetesen mind a két gyerek tök beteg lett, de már itthon és itt minden jó. Gyógyulgatnak.
A kismamák nagyon szépek és természetesen a gyerkőcök isKép

Mige
Nagyon szépek a gyerekeid!
Mogyoróra és a tojásra volt érzékeny illetve 3 éves koráig nem kapott tejet a lányzó. Az egy rémálom, amikor mindent elolvasol és rájössz hogy miket eszel, akkor legszívesebben már nem csak tejet, de semmit nem adnál a gyerekednek, mert a világon minden mesterséges már.
Most épp: por, poratka, kutya, macska, lószőr, korai fák, penészgombák. Ezekre allergiás illetve nem ehet csokit (ezt már mi vettük észre), mert tele lett a popója kiütéssel.
Drukk a munkakezdéshez.

KJ
Nagyon buli ez a diploma. Gratula!

Tündi30
Azt hallottam, hogy a Saridon nem jó gyógyszer, (háziorvos) mert túl sok benne a koffein.
Allergiakinövésileg, először azt mondták, hogy 3-4 éves korára, ehhez képest 4 éves lesz áprilisban. Így jártunkKép
Lehetne engem is táblázat: Móni 31 éves, Rebeka 4, Martin 2 éves.

Bne
Látom Ti is gyorsan megszoktátok. Nekem az a tapasztalatom, hogy Pestről könnyebben eljön az ember, mint ahogy vidékről elmennek. Legalábbis akikkel én beszéltem, mindenki visszavágyott. ÉrdekesKép Naná! Olyan dolgokat láthat itt az ember amit mint nagyvárosi soha. Mi pl. rendszeresen elmegyünk őzikelesre.

Diadóra
Mi nagyon sok szárnyast eszünk, de azt hiszem, talán most egy kicsit kevesebbet fogunk. Habár tök mindegy, a sertés lehet veszett, a marha kergemarhakorban szenvedhet, a növényeket agyonpermetezik, de ha nem szennyezett az eső és ezáltal a föld. Amúgy minden tele van szinezékkel, tartósítószerrel, és adalékanyaggal, miden génkezelt.
Szóval találja ki az ember mit egyen és igyon. Ez tökre kiborít és az a szörnyű hogy a gyerekeim ebbe nőnek fel.

Bocsi csak bepótoltam.

Szióka
Móni
habok

Sziasztok!

Mige
De jó látni téged is, aranyosak vagytok nagyon Kép

Bjena
Semmi konkrét szülésznővel kapcsolatban, csak hogy kell. Mert a doki mondjuk vág meg császár ha szükséges, de a vajúdáskor a szülésznő van velünk.

Habok
Pillanatnyilag nem zavar ha sok a saridonban a koffein, fél óra alatt kiveszi a fejfájásomat, és ez számít. Ha terhes leszek, úgysem veszem majd be.

Lányok
Voltam a dokimnál tegnap délután, és nem támogatja a stimus ötletemet. Egyébként igaza van... Csak ez további 6-8 hét várakozást jelent, amitől teljesen kiborultam Kép Este 9-ig bőgtem KépKépKépKépKép Nekem már nincs türelmem ehhez az egészhez. És közben megszűnik a munkaköröm is, húúú de szép az élet... Egyszerűen rohadtul besokalltam!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Monee a jelenlegi szocpol-ról nekem sincsenek friss infóim, talán annyi, hogy egy gyerek után új lakásnál 900000 Ft jár. Jó ötlet ha még egy ingatlant (pl. szülőkét) be tudjátok vonni, annak idején mi is így kaptunk hitelt.

Diadora!
Aranyos az "öreg csiga", olyan édiket tudnak mondani, ezeket fel kell írniKép. Nekem kis unokatesóm, meg kicsi öcsém (már 8 éves) mond(ott) "hülyeségeket" és a mai napig emlegetem őket. A dokik szerintem nem lustaságból, hanem az adózás miatt nem adnak nyugtát, számlát. Mondjuk én még olyan magánorvosnál nem voltam, aki adott volna bármilyen bizonylatot.

Itt jegyezném meg mégegyszer, hogy Koppán Miklóst itt ajánlottátok egymásnak (én hozzá járok a terhesrendelésre). Még nem fizettem neki és konkrétan az sem került szóba, hogy nála szülök-e. Írjatok már kicsit róla is, hogy most akkor kezdjem el tolni a borítékot, vagy majd a végén adjak neki, vagy akinél épp szülök? Én eddig nem éreztem úgy, hogy bármivel kiérdemelné, hogy fizessek, de bajom sincs vele.

Tuncimaci!
Csoki-jelentem-megvolt és van is minden napKép, de nem érzem, hogy túl jó kedvem lenne tőle. Ha fehérhegyen laksz, akkor talán ismered az üzletet a Gandhi Gimivel szemben (okt.technikai üzlet) én ott nyomulok még pár hétig, így ha valóban érdekelnek a ritmushangszerek, nézz be egyszer hozzánk és akkor megmutatom, esetleg katalógust is. Ha jössz, és nem egy kopasz férfivel, hanem egy "tolatós" csajjal találod szemben magad, az én vagyok, így kérlek jelezd, hogy te vagy. Az elmúlt 1 évben egyébként lépten-nyomon kérdezek kismamákat, hogy nem jársz a csetre, topikba... de eddig még senki sem jártKépKép.

Tündi!
Sajnálattal olvasom, hogy a fejfájás nem csak engem kínoz. Én igyekszem nem gyógyszerezni magam, de hétfő óta eddig minden nap be kellett vennem egy fél Miralgint, az már ált. segít. A Domusos boltban én már jártam isKép.
Mit jelent az, hogy megszűnik a munkaköröd? Maradhatsz azért a cégnél? Jaj, sajnálom, hogy még várni kell, annyira sajnálom. Nem tudok semmi biztatót írni rá, csak azt, hogy muszáj kitartani, sajnos most nincs más választás, hát sok erőt hozzáKép. És ne sírj sokat, bár tudom, néha nehéz és nem is baj, hogy kicsit kijött.

Most ezt elküldöm, folyt.köv. Timi

Kép
hódocska

Sziasztok újra!

Holdviola!
Jól emlékszem, hogy valahol adminisztrátorként dolgozol, vagy keverlek? Meddig tervezed még a munkálkodást? Nem fárasztó? Én a melót még úgy ahogy bírom, de az utazást már borzalmasan unom, kb. 2 órám megy el rá naponta és ma is végig álltam, miután 2 órát bolyongtam a városban és persze dolgoztam is-igaz előbb eljöttem- ebből már kezd eléggé elegem lenni. Én márc. végéig szeretnék maradni, mivel kiollégám elég sokat hagy magamra (építkezik, de amúgy is ilyen), nehogy már 7 hónaposan is egyedül vigyem a boltot! Már nehezen tudom a rácsot le-fel húzni, utazás is gáz és szeretnék kicsit ráhangolódni az egészre, vásárolgatni, takarítani, eljárni tornázni, hiszen annyira szeretnékKép:
Amúgy én még tavaly, mikor készültem a babára már szedtem Elevitet, de nem minden nap, hanem 2-3 naponta. A gyógyszertárban meg adtak egy olyat, aminek alig egy hónap volt vissza a lejáratból. Olyan mérges lettem, még aki minden nap szedi annak csak-csak belefér, de így, elég 3 hónapig. Nem tudják az ilyet visszaküldeni? Nehogy már a kismamákkal (én még nem voltam az akkor) etessék meg a lejárt gyógyszereket, a csuda vigye el! Én nem tudok olyan morcogóst csinálni, de képzeld azt, hogy van itt belőleKép.

Mige!
Aranyosak a gyerkőceidKép. Most mész vissza dolgozni a babázás után? Hogy telt az első nap? Látom a képet sikerült kicsinyítenedKép.

Habok!
Remélem a gyerkőcök jobban vannak már. Hát igen, a vidéki élet más, az tuti. Ma épp azon gondolokdtam, hogy mégsem elnne olyan rossz nyerni a lottón, mert akkor most vennék egy nyugis családi házat, kertészkednék, vennék egy kocsit és nyáron (vagy jövőre) lemennék a tengerpartra...de sajnos megint nem nyertemKépKépKép.

Tündi!
Kedden olvastam a cseten, hogy palacsintát készültél sütni. Összejött? Úgy megkívántattadKép.

Na, azt hiszem mindenkinek írtam kicsit.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Először egy kis, mai élménybeszámoló.Voltunk ma az oviba ami hozzánk a legközelebb esik, kicsit ismerkedni!Hááát, annyira jól sikerült,hogy a fiuk ,/Balázs kisbarárja is jött,(igaz mindíg csépelik egymást)nem akartak hazajönni.Akkora cirkuszt rendeztek, de én ennek örültem,mert ez azt jelenti, majd jó ovisok lesznek.Éppen egy kislánynak szülinapja volt és még tortát is kaptunk!Kép

Bjena!
Egyik csoporttársam a klinikán szülésznősködött és meginvitáltam ide,hogy írjon pár dolgot a klinikai állapotokról.Lehet,hogy nem jön, de majd akkor magánba rákérdezek nála és leírom ,ide.

Habok!
Örülök,hogy ti is esztek csirkét, mert már kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy én ártok a családomnak!Én is bízom a magyar csirkékben.Kép

Tündi30!

Tanácsot én sem tudok adni,mert még nem jártam ilyen cipőben,de nagy nagy kitartást azt tudok kívánni NEKED!A gyermek egyszer még hálát fog mondani azért mert később született, pár héttel fiatalabb leszKép nézd erről az oldaláról!

Hódocska!

Igazad van az adózás miatt nem adnak, bár nekik is kell produkálni számlákat!A fogorvosom pl mindíg ad annak aki ep. tag és kér.Nem csinál ebből problémát, pedig többletmunka számára is.
A fogászat így is drága és ha lehet csökkenteni a költségeket akkor ő nem vet gátat neki.Ez a helyes hozzáálás, szerintem.

A hátralévő pár órára a napból, minden jót kívánok, mindenkinek!
diadora

Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Igazából most olvastam vissza, de olyan szita az agyam, hogy nem is tudom mit akartam írni! Kép bocs!

Képzeljétek Peti már mászik hátrafelé! Olyan kis édes, tolat, mit az őrült! Tegnap az asztal alól szedtem ki, pedig csak pisilni voltam.

Mindenkinek jó éjt!

Viki+Peti, aki ma 5 hónapos!KépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Valaki nem tudna valami ötletet adni szamár jelmezre sos-ben?

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!
Hódocska!
Jövő héten benézek hozzád! Régebben sokat vásároltam ott, de mostmár csak intézményeknek lehet, így kiszorultam.
Dóri!
Mától már csak csiga-netünk van, így sajna ritkábban fogok jelentkezni. Elég macerás így ki-be lépegetni.
Éva
tuncimami

sziasztok!
Szülésznőt mikor érdemes fogadni?
Végül is csak az utolsó időben és szüléskor segít. Szerintem is többet tud segíteni egy jó szülésznő, mint az orvos. Én még két éve, a kisfiam születésekor nem is gondoltam erre, de amikor bementünk ,kérdezték a szülőszobán,hogy fogadtam- e szülésznőt is.És mi van akkor , amikor valaki nem fogad orvost?

Egyébként,hova jártok zenebölcsibe?

Zobu
zobu

Sziasztok!

Habok!
Valóban egészen szörnyű összetevőkre bukkanok néha, és még az is eszembe jut, hogy pár dolgot biztos nem is írnak rá a csomagolásra.
Szóval a böngészés után én is undorodtam pár napig mindentől szinte.
Szerintem valóban érdemes bioboltba menni vásárolni, bár a férjem szeint humbug.
Kislányod akkor nem is tud játszani állatokkal, vagy csak nem tarthattok az allergiája miatt?
Azért ez nem semmi, biztos ti is megszenvedtetek az allergiájával.

Tündi30!
köszi! Most szerettem volna idetenni egy mosolygó sárga babát, de nem tudom honnan kell. Nagyon kezdő vagyok.
Kitartás neked!

Hódocska!
Neked is köszi.
Tegnap volt az első napom, és nagyon sűrűre sikerült, rögtön mélyvízbe dobtak, és ez még így lesz pár hétig, míg el nem rendezem kicsit a dolgokat. Végülis számítottam erre, csak azt gondoltam lesz rá idő, hogy rendesen kicsit nyugisabban átvegyem a dolgokat, de tévedtem.
Tegnap már fájt a fejem, mikor hazaértem, és 9-kor már aludtam.
Jól teszed, ha nem dolgozol tovább, persze, ha megteheted, ezek a legnyugisabb hetek, mikor még a baba benn, még nincs vele sok gond, és te meg készülhetsz a fogadására, délben lehet egyet pihizni stb.
Ez az Elevit elég boszantó, de jól meg kell nézni alejáratok, én is jártam így, a pár hetes lányomra próbáltak rásózni néhány nap múlva lejáró gyógyszert.
A képet egyébként nem sikerült kicsinyítenem, csak eszembe jutott, hogy elküldték nekem ezt kisebben is, így tudtam betenni.
Szóval még mindig segíthetne valaki, hogyan kell kicsinyíteni.
Judit
mige

Sziasztok!

Viki!
Peti nagyon édes lehet, ahogy riszálja magátKép. Most majd kell ám figyelni, hova mászikKép.

Tuncimaci!
Gyere nyugodtan.Kép. Ez az "intézményes" felirat már min. 5 éve kint van, 2 okból. Az egyik, hogy szept-dec. között "bolondok háza" van nálunk és ilyenkor a magánvevők is talán megértik, hogy muszáj kicsit várni, mikor az ovikat isiket kiszolgáljuk, összeválogatjuk, számlázunk. A főnököm verziója viszont az (ehhez a cselhez is sajnos gyakran folyamodunk), hogy időnként betérnek hozzánk olyan helyi csencselős bandák és akkor már az ajtóban megálljt parancsolhatunk nekik, sajnos időnként sikertelenül. Akkor mi már lehet, hogy találkoztunk is? Én 2001 júniusa óta vagyok ott.Kép.

Mige!
Én sem vagyok nagy számítógép-fenomén, 1000x mutatja meg a párom mit hogyan kell, mire végre sikerül, de ő nem valami jó tanár, mert keni vágja az egészet és ált. mikor nekem magyaráz közben még futtat 6 másik programot, csapong, hogy direkt összezavarjonKép). A kép-et vagy a KÉP vagy a Szerkesztés(?) menüben tudod, ha rákattintasz, van egy olyan, hogy méretváltoztatás, ott átírod a számokat és én elmentem más néven és így működik. Lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is, de én így csinálomKép.
Remélem a munkába hamarosan belerázódsz, biztos nehéz lehet. Gyerkőcök ilyenkor hol vannak?

Látom ma is "remek"Kép idő elé nézünk, és ma pont áru jön, imádok esőben állniKép, de hál' Istennek a pakolást már megcsinálják helyettem.
Lassan indulok is, azért szép napot mindenkinekKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!

Mige! Nagyon szépek vagytok a képen! Kép Sajnálom, hogy melóznod kell, kitartás! Kép

Húúúúúúúúú, de sz@r egy idő van! Tegnap sem tudtam kivinni Petit, ma sem, és ha így folytatja ez a sz.r idő a hétvégén is bent maradunk, meg fogunk őrülni!!!!!!!!!!!!! Na de mindegy! Szóval inkább lenne száraz hideg, akkor legalább jól felöltöztetve tudtunk kicsit sétálni, de esőben azért nem viszem ki............

Mindenkinek szép napot, már amennyire ebben a pocsék időben ez lehetséges! Kép

Viki+Peti 5 hó+1 nap (vagy 22 hét)Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szisztok!

Újra felbukkantam. Most egy kis sírni hagyás van a porondon, mert már nem bírom cérnával.

Most olvastam át kb 1 heti hozzászólásokat.
Szóval a klinikáról írtatok és felmerült bennem egy kérdés: beöntést adnak??? Szegeden csak kúpot kaptam, aztán nem foglalkoztak tovább a témával, de megrémültem, hogy itt esetleg másképp van.

Szülésznőválasztásról csak azt tudom írni, hogy Szegeden úgy volt, hogy jó pár hónappal előre be kellett jelentkezni a szülésznőnél mert van egy olyan szabály, hogy 1 szülésznő 1 hónapban csak 1 magánbeteget vállalhat. (azt nem tudom, hogy ez országos szintű szabály-e vagy csak ottani)

Viki!
Gratula Petikének... azt a mindenit, jó korán elkezdte... :D Mozgékony baba lehet.

Üdv!
Gira
14+3
Vendég

sziasztok!

Beatrix2!
Ötletem nincs,de egy kölcsönző biztos segít!

Mige!
Nevetős figura egy : és egy ) jel egymás mellé!Kép
A munkához meg kitartást.Én még nem sietek vissza, mivel több babót nem szeretnénk és nyugdíjas koromig úgyis dolgozhatok eleget!Ha , meg oviba megy, úgyis olyan keveset fogom látni,addig kihasználom az időt!Kép
Bár most éppen az őrület határán vagyok, nem lehet kimenni és itt tombol.Hiányzik a séta.

Hódocska!

Milyen típusú fejlesztő játékok vannak 3 évesnek, és milyen árfekvésben?Van olyan ami nem horror árban van? Húsvétra gondolva, majd lehet,hogy én is lenézek.Ha, kisüt a napKép!
diadora

Sziasztok

Köszi Diadora!

Mindenkinek jó hétvégét! Remélem már egy picit jobb lesz az idő,elég volt már ebből a hideg, esős időből!
Évi
bjena

Sziasztok!

Jaj ne haragudjatok,hogy megint ilyen sokáig nem jöttem.Tiszta ideg vagyok mostanában.Lina beteg volt,már jobban van.De olyan rossz mint az örög.Egyszerűen kezdek tanácstalan lenni vele kapcsolatban.Szinte mindent elenged a füle mellett és olyan hülyeségeket csinál.Mintha az eddigi nevelésem elszállt volna valahová.Segítsetek!Ez kortünet és elmúlik?Vagy egyszerűen tényleg rosszul csináltam valamit????
Borinak kibújt a 4.foga.Szerencsére ezt sem vettük észre.Mármint hogy semmi kínlódás nem volt vele.

Na,én is jól kipanaszkodtam magam.

Tuncimami!
Igen,más is mondta,hogy a 3 éves oltásnál sokat szenvedtek.De mi már az újfajtát kaptuk.Ennél nincs láz se,borogatni sem kell.És sokkal vékonyabb tűvel adják mint eddig.És Sabin-cseppet sem kapnak külön mert benne van az oltásban.
Ez egy tegnap esti kép rólunk.Csak hogy megint foglaljam a helyet.Kép
Kép
kájé

Sziasztok!

Diadora!
3 éveseknek már elég sokminden van, mondjuk nálunk főleg import fa járékok, elsősorban gyönyörű társasok, az elég drága. Viszont van egy Logico nevű termékcsalád amit a szülők és a pedagógusok egyaránt imádnak, 3 évestől felnőtt korig bővíthető, 2620 egy alaplap, 1020 egy csomag füzet hozzá a feladatokkal. A gond az vele, hogy most keresünk másik beszállítót, mert az eddigi érdekesen viszonyul a dolgokhoz. Van Útkereső nevű fa szem-kézkoordinációt, koncentrációt fejlesztő játék feladatokkal, ez 3030 ft. Meg a Trükkös ujjak 2620 is nagyon jó. Szóval vannak azért, esetleg nézz beKép.

Kájé!
Lina neveléséhez még nem tudok hozzászólniKép. Lehet, hogy már 1 hét ovi megártott?KépKépKép. Remélem hamarosan átlendül ezen és szót fogad. Bori fogacskájához gratulálokKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Viki!
Szuper, hogy Petike ilyen ügyesen mászik!
Nálunk Csonginál a mászás szinte kimaradt, éppen az 5 hónapos szülinapján fölállt a kiságyban. Ilyedtemben telefonáltam a védőnőnek, aki nem hitte el, csak amikor a saját szemével látta. Ezek után én már meg sem lepődtem, hogy 7,5 hónaposan elindult!!! Elvittük az orthopédiára, ahol a doki nem tudott megszólalni. Azt javasolta, hogy adjunk rá rendes cipőt, de olyan pici volt a lába, hogy a legkisebb méretű is hatalmas volt a lábára. Nagyon sokáig vinni kellett rendszeres kontrollra, hogy a csontozata bírja-e a terhelést, hiszen lekötözni nem lehetett, ha egyszer menni akart!

Minket is elért a takonykór, Csenge beteg lett, pedig szeptembertől idáig megúsztuk. Remélem nem lesz rosszabbul a hétvégén, mert nem igazán szeretném az ügyeletet meglátogatni!
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Mige: jó munkát! Teljes állásba mentél vissza, vagy csak részmunkaidőben?

Kájé: nyugodtan lehet korbeli sajátosság a szófogadatlanság.

Hódocska: merre van a boltotok? Én is benéznék valamikor ha lehet. Azt hiszem Logicot örököltünk, és éppen most vettük elő újra, nagyon élvezi a lányom. Talán vehetnénk még hozzá füzeteket!

Dandy
dandy

Sziasztok!

HódocskA!

Köszönöm a tájékoztatást!Nagyon örülök, hogy rád találtam, mindenképp le fogok menni amíg dolgozol.Meddig is?
Régen tudtam ezt a boltot hogy létezik,de már elfelejtettem.Ünnepek előtt mindíg bajban voltam,mert sajnáltam a pénzt azokra a játékokra amit a játékboltokban lehet kapni ,dögivel. sok kínai műanyag vacakot ami két nap után tönkre megy.(Biztos tudjátok mire gondolok!) Nagynmamákat is rátok szabadítom majd!Kép

Jó hétvégét,mindenkinek!
diadora

Sziasztok!

Diadora!
Igazad van, hogy otthon maradsz, nekem azért kellett mennem, mert most kaptam lehetőséget normális munkaidőre, továbblépésre, ha nem mentem volna, utána évekig 24-48 ban dolgozhattam volna. Szóval ez így jobb, hosszú távon.

Dandy!
Teljes munkaidő, de az csak 6 óra, kivéve az első 1-2 hónapot, amíg mindent helyre pakolok.
Most sokat vagyok benn, Míra elég nehezen tűri.

A játékboltos témához: én hetente járok arra, de még sosem voltam, benn, egyszer benézek, talán, ha Nyuszinak gyűjtjük az ajándékokat.
Egyébként én Pesten voltam a Kismama által agyonreklámozott Fair Play boltban, és valóban szuper, egy csomó társast hoztunk, amit máshol nem láttunk.
Ha arra jártok, érdemes benézni.

Kájé!
Az ovikezdés nagyon megviseli a gyerekeket, akkor is ha nem konkrétan ebben látjuk a problémát.
Ezenkívül kezd kibontakozni az önállósága és ez konfliktusokat okoz magában a kisgyerekben is.
Gergő nemrég meg is kérdezte: Anya, te meddig leszel még a főnököm?Kép
mige

Sziasztok!

Hódocska: kicsit visszaolvastam, és megtaláltam, hogy hol van a bolt, ahol dolgozol.

Mige: hosszú távon biztos megéri, hogy csak napi 6 óra lesz. Ezek szerint más lesz a munkaköröd, ugye? Mi, ha nem titok?

Dandy
dandy

Dandy!

Lakóegység vezető nevelő hivatalosan.
Hiába 6 óra, azért nem könnyű.
Dorina jól érezte magát a farsangon?
mige

Mige!

Igen, azt hiszem jól.
De nem igazán mesélt róla, ahogy szokta is.

Dandy
dandy

Dandy!

Gergő azt mesélte, hogy az első fél órát az óvó néni karjában töltötte, a másodikat a sarokban, majd kezdte megismerni a pajtásait Kép utána már jól érezte magát.
Dorka nem szokott mesélni?
Judit
mige

Sziasztok!

Úgy látom az előző hét mindenkinek megviselte egy kicsit az idegrendszerét. Én sem voltam kivétel, ha ez bárkit is megnyugtat.

Csajok!
Kérdeznék valamit. Nem bántásból, de miért kölcsönzőben veszitek a jelmezeket a gyerkőcöknek? Olyan jó mulatság kitalálni és elkészíteni egy-egy ruhát, és nem nagy kunszt az egész. Nálunk most éppen az egész család a Párom gyermekének a jelmezét gyártja, Katát is beleértve. Festőművész lesz a hölgyemény. Kép Az ötlet Tőle jött, a ruhát mama varrja, a palettát és az ecsetet mi gyártottuk hozzá, a plattára a szín foltokat ő, a sapi a fején egy ősöreg volt kalapom. Mindenki örül, mert hozzájárulhatott a gyermek boldogságához, de valszeg a legboldogabb ő mindegyikünk közül, hiszen egy nagyon tutkó kis jelmeze lesz. Ez bármennyi munkát megér. Kép

Köszönöm a válaszokat a szocpollal kapcsolatban! Igazából megkérdeztem mindenhol a dolgot, és most (nem tom régebben hogy volt) a bankok adják kölcsönhöz kötve. Használt lakás vásárlásakor csak már meglevő gyermeknél adják meg és akkor is csak a teljes összeg felét. Új lakásnál van az a lehetőség, amire mi gondoltunk hogy jó lehet, hogy előre még meg nem született gyermekre veszi fel az ember a teljes összeget, de nekünk ugye ilyenre nincs lehetőségünk.

Diadora!
Köszi Neked is a segítséget. Mi is itt lakunk (én már nagyon régóta) Fehérhegy alatt, Szabolcsfaluban. Ismerem azokat a lakásokat amiket mondasz, én is csak jót hallottam róluk. Nálunk elsősorban az ár volt a meghatározó dolog, de gondolom ez nem újdonság. Nem is gondolkoztunk új lakásban, de úgy általában lakásban sem nagyon.
Végülis úgy alakul a lakáshelyzet, hogy sikerül megoldanunk a pénz hiányt, a Párom anyukájának a segítségével. Jobb lett volna ha nem kell, dehát ez van, nincs lehetőségünk válogatni. Kép

Nah, a család már itten tipródik mellettem, nézni szeretnénk a Tarzant, úgyhogy most megyek.
Mindenkinek jó éjszakát!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok mégegyszer!

Örülök neki, hogy senki sincs itt, mert biztosan mindenki a szabadban van a gyerkőcökkel-családdal. Kép Mi is voltunk ma egyet sétálni, imádom ezt az időt. Legszívesebben egésznap kint lennék!!! Kép

Kérdésem van:
Nem tudja valaki, hogy a Szörényi doktornak mikor van rendelése az Uránvárosi rendelőintézetben? Kellene nekem, mert holnap képtelenség lesz a rendelőintézetet felhívni ez ügyben. Előre is köszönöm!

További szép napot!
Monee

Monee

monee85

KépKépKépKépKépKépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Dandy!
A bolt Meszesen van a Komját A. utcában, pont a Gandhi Gimivel szemben, gyere nyugodtan, vannak füzetek, meg kapjuk folyamatosanKép.

Tuncimaci!
Jaj, szegény CsengeKép. Sajnos tegnap este óta én is borzasztó beteg vagyok, én is zsept-ben voltam utoljára náthás és örültem, hogy eddig megúsztam. Utálom, mert nálam akár télen-nyáron jelentkezik mindig ugyanúgy zajlik és kb. 2 hétig el is húzódik. Most ez az első, hogy nem tudok gyógyszert sem szedni, de fejfájáscsillapítót már muszáj volt bevennem. Jobbulást Csengének, remélem nem tört ki rajt nagyon.

Diadora!
Én még márc. végéig tervezem a munkálkodást. Sok szülőnél "bevett szokás", hogy jönnek a nagyik helyett is hozzánk vásárolni, vagy akit jobban ismerünk, tudjuk mit kell mutatni a nagyinakKép. Én sem mindig vásárolok magunknál, mert néhány dolog kicsit húzós és eddig ugye nem volt gyerkőcöm, csak az öcsinek vettem ezt-azt főleg, de a kínai bóvli problémádat nagyon is ismerem. Mi pl. műa. játékokból egy dán márkát forgalmazunk, ahol volt olyan autó (kicsit nagyobb, mint a tenyerded), és ha ráállt a 70 kilós főnököm, vagy elhajítottuk a bolt másik végébe, semmi baja nem lett (ezt mondjuk kivonták, mert túl tartós voltKépKép), de a homokozó lapátok, vödrök, mind-mind csúcsszuperek, nem törnek, imádják az ovik, mert még a 8 éves szita is szitaKép.

Mige!
Aranyos lehetett Gergő, jó ez a főnökös szövegKép.

Monee!
Nagyon jó ötlet, hogy sk. csináljátok a jelmezt. Ami engem illet, nekem nincs varrógépem, nem vagyok valami ügyes, bár kedvelem a kreatívkodást. Inkább talán az időhiány lehet az oka az egyszerűbb megoldásnak, de erre majd úgyis reagálnak a többiekKép.
Örülök, hogy végül megoldódik a kölcsön. Ez is kölcsön lesz? Gondolom azért nem nagyon díjazod, mert félsz, hogy esetleg mindenbe beleszólnak majd. Légy határozott már az elejénKép.

Egy kérdésem lenne a végére. Nem tudom a náthával van-e összefüggésben, de tegnap óta alul, főleg jobb oldalt, de néha bolon is vagy körben annyira húzódik valami...alig bírom felemelni a lábam, menni, leülni, nagyon rossz. Gondoljátok, hogy a szalagok nyulnak ahogy nő a pocim (21 hetes vagyok).

Sziasztok:Timi

Kép
hódocska

Hódocska!

Köszi a kérdéseket! Egen, a Kedves szüleitől fogunk pénzt kapni kölcsibe éééésss hát hogyismondjam ők annyira nem kedvelnek (még) engem. Nem hiszem hogy gond lesz, de azért kicsit tartok tőle hogy ez miatt problémáink lehetnek még. Jobb lett volna saját erőből megoldani a kérdést, dehátugye a bank nem így gondolta. Kép Határozottnak határozott vagyok, talán kicsit jobban is mint a Kedves szeretné-gondolná, de én is így érzem helyesnek. Kép

Remélem nincs baj a pocakoddal, csak a babássággal járó "panaszok" ezek! Akik már ismerik a dolgot majd megmondják hogy mit gondolnak, de én esetleg tippelnék a náthádra is, az is okozhatja ezeket a panaszokat. Egyszer anyunak lett egy olyan baja, hogy egyik napról a másikra alig bírt kimászni az ágyból, fájt mindene, szédült, majd elájult, de se nátha, se láz nem jelentkezett nála. Pár nap kínlódás után elment orvoshoz, hogy mondja már meg hogy mi lehet a baj, erre közölték vele hogy influenza. Kapott gyógyszer, nah másnapra olyan taknyos meg lázas lett, hogy alig látott ki a fejéből. Tényleg influenza volt. Kép
Mindenesetre vigyázz magadra és a pockalakóra is! Kép

Lehet hogy egyszercsak én is benézek hozzád, nem lakok messze a munkahelyedtől. Kép

Üdv.: Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!
Remélem nem fordul komolyabbra ez a nátha, már így is elég gáz. Lehet, hogy dokihoz kéne fordulni.
A határozottságot úgy értettem, hogy mi pl. párom szüleitől vettük meg a lakást, mégpedig tényleg vettük, hitelből (sőt még anyuék házára is kellett tetetni jelzálogot). Amikor ezt a döntést meghoztuk és pláne miután kifizettük, kezdettől fogva úgy tekintettünk a lakásunkra, hogy ez a miénk. Elvettük tőlük a kulcsokat, hevederzárat tetettünk, hogy nehogy mégis arra menjünk haza, hogy valaki ott lebzsel. Nem fogadtunk el semmiféle segítséget, beleszólást a felújításba. Ezek elég kegyetlenül hangzanak, volt is belőle sértődés évekig de ha nem így cselekszünk, ránktelepedtek volna. Számomra így is nagyon fura volt, hiszen 17 évig az övék volt, aztán a miénk és valahányszor jöttek (ugye minden totál más lett) emlegették a régi dologkat, de azért lehetett volna rosszabb is.
Mióta vagy tok együtt a Kedveseddel, hogy (még) nem kedvelnek? Nem ismernek eléggé? Vagy szó szerint nem nagyon kedvelnek?

Na, most csak ennyit akartam.

Kép
hódocska

Hódocska!

Hááát a mi helyzetünk nem olyan egyszerű... Mi a Párommal 2 éve vagyunk együtt, a kezdtetektől fogva szerelemmel, csakhogy ő még nős volt amikor megismerkedtünk közelebbről. Nagyon sokáig "titkos" volt a kapcsolatunk, de szerencsére mára kinőtte magát annyira, hogy együtt élünk, együtt veszünk házat.
Nah, a család ezt nem tudta-tudja elfogadni a mai napig, hogy a Párom "ÉRTEM hagyta el a családját". Ez persze csak az ő szemszögükből igaz álláspont, a történet azért ennél sokkal összetettebb, de végülis ez az amiért nem kedvelnek. Még amolyan betolakodó vagyok a családjukba, de remélem lesz ez még így sem. Kép
Szerencsére a legfontosabb személy, a Párom kislánya szeret engem és igazából ez az ami számít nekünk. KépKépKépKép (Ma kaptam Tőle puszit, pedig nem olyan könnyen pusziszkodós fajta! Kép)

Monee

monee85

Sziasztok!

Ma, beszéltem Tuncimamival és sajna Csenge nagyon betaknyosodott, de reméljük keddre meggyógyul mire megint énekelgetnénk egy kicsit.Azért írok most helyette mert,visszaálltak a csiga netre és ritkábban fog jönni , sajnos!Kép Kép

Hódocska!

Reméljük tényleg csak a betegség miatt van,én nem éreztem ilyet.Viszont az első terhességemnél 2 hónapig nem tudtam a jobb oldalamon feküdni, mert a kislányom nyomta a vesémet és írtózatosan fájt.

Monee!

Örülök,hogy megoldódik a kölcsöngond,de sajnálom is mert így nem leszünk szomszédok!Kép

Viki!

Nem régóta látogatok ide, de nagyot nőtt ezalatt Petike!Jókedvű baba!Kép
KépDóri
diadora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?