Hááát, lányok, nem voltatok valami aktívak. Mindenkivel minden rendben?
Én beszéltem a gyerekdoktorral, mert Miksa este lázas volt, reggel hőemivel ébredt (bár jól aludt az éjjel), és abban maradtunk, hogy nem kell odamennünk, csak ha nem javulna. Aszongya mindenki beteg. Köptető, orrszívás, Cebion, szokásos. Szegény kölyök, már úgy sajnálom
Az apja már gyógyulóban, szerinte ez egy másik vírus volt, és a gyerek is azt kapta el. Azt mondja, ő csak egy napig köhögött. Remélem, így lesz a kicsinél is. Rita! Most nem vagyok ideges, csak úúúgy sajnálom. Amíg kisebb volt, aggódósabb voltam, még egy ilyen influnál is. Bár nem is nagyon volt beteg, csak hát aztán bejött egy húgyúti fertőzés egyévesen, na az kemény volt. Azonkívül csak inkább üti-veri magát itt-ott, de az más típusú aggodalom

A kaja különben az este nagyon fincsi lett. Csirekcombokat sütöttem egy mázas cseréptálban vajon, aztán rázúdítottam egy tejszínes cuccot, amiben volt cukkini, hagyma, kaliforniai paprika és gomba (előtte megpároltam, kicsit meg is pirítottam), a tetejére pedig találtam egy kis darabka sajtot, azt ráreszeltem. Isteni lett, komolyan
Nálatok is szakad a hó? Kicsit elég már... Viszont olyan aranyosak is történnek nálunk: még pár napja csináltam Miksának egy hóembert az utcán, és nem volt itthon répa az orrának, ezért kesudiót tettem oda. Erre látom ám, hogy most már van répa, kérdezem a szomszéd bácsit, de nem ő volt, hanem a másik szomszéd
Akit egyébként Miksa úgy hív, hogy Zobebe (Józsi bácsi). Az előbb említett Jani bácsi a Zabibi, és az ő felesége Ibibi (Ibi néni). Most már a férje is úgy hívja
No, közben Miksa megitta a tápiját, most valahogy bele kell tennem a köptetőt, aztán orrot szívni, hát azt kihagynám, de nem lehet sajnos. Úgy sírt az este is...
szirom

(Ezt már tőletek tanultam, köszönöm a segítséget!!)