A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Eszti: teljesen meg tudlak érteni. Balut anno túlhordtam. Az az 5 nap volt életem egyik leghosszabb 5 napja, főleg, hoyg meg voltam róla győződve, hogy előbb fog jönni, hisz a családban mindenki előbb született. Én is türelmetlen voltam már, meg a családom is.
Kitartás!!!

cory 36+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, köszi. Kép Azért te is szépen haladsz előre, pár nap és már hivatalosan sem korababuci. Kép
Vendég

Sziasztok

Eszti
Hát az éjszakám pocsék volt, most már a harmadik éjszaka görcsölök. Most visszakapom az elmúlt 9 hónap kimaradását, gondolom.
Mi is jól beharangoztuk, hogy előbb jön Levi aztán a végén még bent marad 2 hétig. De Becsivel már nagyon mennénk.

Tünde
Köszönöm a történetet, nagyon jó volt olvasni, de ezektől a fájásoktól még mindig nagyon félek. A doki story nem lehetet semmi ebben a helyzetben.Kép

Vikó
Alakul a kedvem, de nem a régi. Már minden mozdulat nehéz.

Cory
Figyeld meg ,hogy 40 hétig bent lesz a kiscsaj! Könyörögni kell majd neki ,hogy kijöjjön.KépKép

Megyek megmosom a hajam, nehogy rondán induljak neki, ha netán menni kell.

Babetta és Levi 38+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lányok!

Most hívott Ágiboszi, hogy megszületett Szófia. 3030g és 54 cm. Természetes úton jött világra. Baba, mamam jól vannak. Kép

Nagy gratula Csemának és Szófinak!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Csemáéknak gratulálok Kép

Eszter: ma? Ti hogy vagytok?
Ágiról van hír?

cory
Budapest

CSEMAKép HURRÁÁÁÁÁÁ!!!

indianyo

Gratulálok Csemának!!!!!!!KépKépKép

Tünde, annyira jó volt a szüléstörténetet olvasni, én is alig várom már,no meg a három gyerekeskedést isKép

Most rohanok védőnőhöz, aztán reagálok mindenre, ha addig el nem felejtem , miket akartamKép

Ildi 34+3
vas

Sziasztok Lányok!

Ma is elkezdődött egy új nap!

Tünde!
Nagyon jó volt olvasni a történetedet! Köszönöm!

Azt hiszem a társaságban én vagyok az egyetlen, aki nem kérte még Mariannka szüléstörténetét. Ha valakinek "kéznél" van, legyen szíves elküldeni! szelivi@vipmail.hu

Velünk egyébként minden rendben, már kb. egy hete nem fáj a derekam, viszont helyette néha esténként mensiszerű görcseim vannak, de csak nagyon enyhe és pár másodperces. Viszont ha a babára rájön a balettozás, akkor a fél oldalam úgy tudja böködni, hogy szinte fáj. De azért tök jó! Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Csema!
Hatalmas gratula Szófihoz!

Kép
szelivi

Csema, gratulálok én is és veletek örülök! Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a bókokat! Sajnos azóta keserű a szám íze... mert nem sokkal a kép készítése után, őrületes mozgolódás támadt a pocakomban, majd a szemem láttára fordult meg a babónk. Na most ha eddig fejvégű volt, akkor nem hiszem, hogy 360 fokot tett meg. Kép Teljsesen elkeseredtem. Pont most kell megfordulnia? Olyan megnyugtató volt, hogy már fejvégű... Kép HOgy fordulhat meg és miért ilyenkor már egy babó????? Kép

Csemának óriási gratula! Mi történhetett az idő alatt, amíg úgy tudtuk, hogy bementek a kórházba és a mai nap között??? Szép nagy kislány Szófi, ha előbb jött és így is 3000 felett van... Kép

Babetta, Eszti kitartás nektek! Már nagyon nehéz lehet, de talán már tényleg csak pár nap!!! Drukkolok nektek nagyon!!!

Vikó! Annácskának igaza van, ha a férjecskéd meglátja az első babóját, főleg, hogy fiú, talán gyökeresen megváltozik a véleménye a gyerekek számát illetően... Kép Te hányat szeretnél? Kép

Tündi! Köszönjük a szüléstörténetet! Nekem lenne egy kérdésem még! Onnantól, hogy bekötötték az EDA-t, már olyan gyorsan jöttek is a fájások? Ez összefügg az EDÁval szerinted? Mármint ettől jött hamarabb a fájás? Egyáltalán hogy érez az ember ilyenkor fájást, ha érzéstelenítették?

Köszönöm a válaszokat a felépülést illetően. Kép Már volt egy műtétem, de az laparoszkópia volt, és nagyon kicsiket vágtak. Ott nagyon hamar felépültem. De egész nap pihiznem kellett... ezért kérdeztem, mert nehéz elképzelni ilyen esetben még egy babókát is. Kép Persze néha még azt is nehéz elhinnem, hogy ott bent egy élet növekszik... most azt a legnehezebb elképzelni, hogy egyszer csak kibújik. Kép
Igazából nem is tudom miért aggódok annyira a farfekvése miatt, hiszen az eszemmel tudom, hogy még 5-6 hetem van, addig visszafordulhat. Csak valahogy nem értem hogy egy 2,3 kilós babó hogy tud megfordulni... Kép Ilyen elven akár mikor újra fejvégű és faros lehet... Kép

Na megyek. Kérek időpontot egy gyors UH-ra, hátha tévedek. Kép

Puszi:

Barti+Pötty
34+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Csema Gratula!!KépNagyon örülök, hogy ilyen szuperul sikerült kihúzni!!

Nálunk új hét új reményekKép este doki.....soha nem voltam még 38+3 napos kismama.Kép

Becsi
becsi
Iklad

Tünde! Köszönöm! Kép

Eszti! Kitartás!!!! ezek a drágák tudják a legjobban, hogy ott jó nekik. Kép Én se akarnék egy ilyen jó babaházból kijönni. Kép

Babetta! Neked is kitartás! Kép Nincs már sok hátra !Kép

Eszter
32+1

Eszter
Kép
Kép
vok

Cory:
Ma hajnalban született meg Szófia. 2 köldökzsinorja volt, az egyik rá volt tegeredve. (ilyet se nagyon hallottam még, mármint, hogy 2 van belőle)

Ági vérvételen van. Azért hívott. Kép Jól vannak és már nagyon unja. Kép

Hanna nagyon aktív, de csak akkor van fent, ha én is. Tehát éjjel alszik, nappal hancúr. Kép

Puszi:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Csemának nagyon gratulálok! Sok boldogságot a babával!

Scullyx
38+0

KépKép
KépKép
scullyx

Scully!
Már 38??? Tök jó!!! Kép
Hogy bírod még?

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok!
A nővéremnek két húgyvezetéke volt, kb 5 éves korában fejlődött oda a hazai orvostudomány, hogy tudtak valamit kezdeni vele. Neki a végbelét nyomta az egyik, emiatt elég sűrűn kapott beöntést 5 évig.

Kép
szelivi

ESzter: szerintem ikrek lehettek eredetileg Csema pocakjában, és onnan maradt vissza a két köldökzsinór.

Bartika: uh lesz valamikor? Ha most volt helye megfordulni, akkor visszafordulni is lehet még helye Kép

cory
Budapest

Csemáéknak óriási gratula!
Kép

Tünde!
Köszi a sz.történetet, nagyon jó volt olvasni!

Felhívtam ma reggel a dokimat, (tudjátok műtötték 2 hete gerincsérvel) Kérdeztem, hogy van-e rá esély, hogy ő műtsön engem. és van!!
Már jövő hét végén, de legkésőbb az azutánin (amikor is 38 hetesek leszünk) már dolgozik!
Hurrá!

Rita
36+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Látom már tudjátok, de most beszéltem Csemával! Szófi éjjel 22.55-kor született meg 3030gramm és 55cm hosszú! Két valódi köldökzsinór csomó volt a köldökzsinóron és rá is volt tekeredve a babára. Este 8 körül volt NST-je és mivel le volt lassulva a szívhang megindították a szülést! Szófi valóban normál szüléssel, hüvelyi úton jött világra és az orvosok nagyon csodálkoztak a két köldökzsinór csomón! Azt mondta Csema hogy 1 csomót látott már, de kettőt még ő sem!

Nagy nagy gratula Csemának és Szófinak!

KépKép
nicika

Sziasztok

Csema: Nagyon sok örömet kívánok a picihez

39+0 Kép Kép Kép
Anyósoméktól állandóan azt hallgatom, hogy most már biztos szülni fogsz, mert az XY-nak is 2 héttel előbb jött a baba. Én meg mondtam neki, hogy ez nem attól függ, szóval most már csak azért is kivárjuk a 40. hetet. Igaz Lili?

Kép

Kép
pgyöngyi

akkor csomója vagy zsinórja volt kettő? :D

cory
Budapest

Nicika: Melyik szoptatós tea jött be neked?

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory! Két valódi köldökzsinór csomója volt és csak egy köldökzsinórja!

Gyöngyi! Nekem a Milupa Milusan granulátum ivása után durrant be a cicim, de ittam Fitolacot meg Laktoherbet is előtte!

KépKép
nicika

Nekem Ági zsinort mondott, csomót nem... Kép Én csak az üzenet hordozó voltam. Kép Meg azt, hogy az egyik köré volt tekeredve. Na, sebaj. Majd Csema elmeséli. Kép Nem ezen múlik a dolog. A lényeg ott van, hogy Szófi egészséges és Csema is jól van. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Gratulálok Csemáéknak!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

cory
Budapest

Csema
Gratulálok Szofihoz!!!Éljen, éljen!!KépKépKép

Vikó
A bábakoktélt nem merem bevállalni!Kép
Egyébként meg tuti jár neked utána prémcsi....Kép

Annácska
Köszi, olyan aranyosakat írsz!!Kép

Tündi
Olvastam a szüli történetet, köszi nagyon tetszett.Kép
Tudnál segíteni mire számíthatok ha én is kapok oxitocint, fájni fog utána, és ha továbbra sem nyílik a méhszáj? Vagy akkor már nyílni fog??Írj valamit mi lesz, mert fogalmam sincs és ezt úúúúgy utálom.Kép

A. 40+5.
Vendég

Sziasztok kismamik és anyucik!

Isten hozta Szófit a nagyvilágban! Kép

Még csak ezt az oldalt olvastam végig, de a hozzászólásokból ítélve érdemes visszatekerni... gyönyörűszép babafotók várnak rám.

...hasonfekvés...
Én úgy tudom, hogy bedurranhatnak tőle a cicik így aki szoptat annak nem nagyon ajánlott! Barátnőm akárhányszor próbált akár csak öt percet hason pihizni, jó kis mellgyulladás lett a vége.

Rólunk annyit, hogy tegnap észrevettem, hogy megrepedt a pocim... nem voltak illúzióim, de azért titkon reménykedtem... Kép

Kép

Szombaton bálban voltunk, ezt az egy ruhát tudtam magamra szuszakolni.... Kép
Kép
Kép

...jól megtáncoltattuk Áronbabát! Kép

....megyek visszaolvasok....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Csema Kép
Hatalmas gratula a kis Szofinak Kép
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Kép
Kép

Vok Kép
Köszi Kép Szép nagy baba lett, pedig Csema azt mondta neki mindegyik babája 3 kiló alatt volt. Hát most Szofi bebizonyította, hogy lehet 3 kiló felett is születni Kép

Alina Kép
Mindig írtok erről a bábakoktélról Kép Lehet, hogy tudatlan vagyok, de mi ez? Kép

Borcsa Kép
Nagyon édes fiad van Kép Gratula hozzá Kép

Nicika Kép
Köszi az infót, nem semmi, hogy két csomó volt a köldökzsinóron. Úgy látszik nagyon sokat bukfencezett Szofika Kép Lehet, hogy ő is tornász lesz mint a nővérkéje Kép

Délelőtt voltam Titatiéknál Kép
Annyira gyönyörűséges ez a pici lány Kép Olyan jó volt látni újra ilyen csöppet Kép Nagyon rendes baba, szinte a hangját se lehetett hallani Kép
Köszönöm Titati Kép

Annácska 34+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nagyon szépek a babucik!

Tünde
Gyönyörű a családi fotó! Kép
...és a szüléstörténetet is köszönjük! Kép

Anita
Nagyon aranyos a kis vasgyúró Botibaba! Kép

Nici képeit nem találtam... Kép bénácska vagyok....

Eszti
Nektek kitartást! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tünde: Nagyon köszönöm a szüléstörténetedet én is, olyan jó még így is olvasni, hogy mi már túl vagyunk rajtaKép Örülök, hogy ilyen szép emlék maradt a harmadik babátok születése is!

CSEMAAAA!!!Kép SZÍVBÕL GRATULÁLOK ÉS SOK EGÉSZSÉGET, ÖRÖMÖT SZÓFIÁHOZ!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok4

Csak egy gyors bekukkKép

Csemának óriásig gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szófi isten hozottKép

Nekünk megjött Katica hiper-szuper forgója, majd mutitok róla képet, most megyün kbele elemet venniKépKépKépKépKép

Jah és a nagy hírKép KAtica már tuti ne mlesz koraszülöttKép Hacsak a súlya alapján nemKép

ZSu
37+0KépKépKépKépKépKép HIp-hip hurrá magamnakKép Úgy örülökKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Sajnos csak futtában olvastam vissza a dolgokat, mert picit punnyadt vagyok.. Mindjárt alszok is picit.

Anita és Tünde
Nagyon szépek a fotók, édesek a babák! Kép

Tünde,
neked köszönöm a szüléstörténetedet, erre mindenképpen szakítottam erőt és időt! Kép

Bartika és Mamacka
Nektek a pocakképek nagyon jók! Bartika, a tiéd szemből tényleg teljesen más, nagyobb! Kép Mamacka a tiéd pedig ruhában valami hatalmas Kép pedig nem is bő az a ruha a pocaknál, hanem testhez simuló. És mégis! Kép

Csema,
gratulálok a kis Szófia születéséhez, sok erőt és egészséget kívánok nektek! Kép
Kép

Nadine és Dorka 31+4 Kép

nadine81

Sziasztok lányok!
Valamennyire sikerült vissza olvasni a hsz.
Csema,
Gratulálok a kis Szofihoz, sok boldogságot és egészséget kívánok.

Alina,
Hajrá !!! Szerintem a hétvégén vagy a jövéheten már biztos te is babázol.

Tünde,
Nagyon jó a születés történeted, én mindig úgy meghatódom minden baba születésénél, és átérzem milyen lehet nektek. Annyira szeretnék már én is ott tartani. Sok boldogságot és örömet a családnak!

Rolam most annyit, hogy egy picit el vagyok keseredve mert a kokusz vizsgálatom "pozitív" lett és fogalmam sincs hogy ez mivel jár, vagy mit csinálnak, az orvossal még nem beszéltem ha valaki leírná megköszönném.

Viszont most jöttem az Uh-ról, és Martinkám szépen fejlődik ezek a méretei: BPD:10.cm, Súlya:3392g, és azt mondta a doki bácsi, hogy kb.most 52cm.
Ha a feje nő még szerintetek kifér gát metszés nélkül? Ez a harmadik babám de eddig mindig gát metszést végeztek.

Puszi Zsu69. 37+3

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Szép napot mindenkinek!

Borcsa, Csema, éljenek a kisbabák és az anyukák! Sok boldogságot kívánok nektek! Kép

Babetta,
kitartás, én is szenvedek már a nagy pocakommal elég sokat, de ha a fiúk még maradni akarnak, akkor hagyjuk őket...Kép Éjjelente 6-8 menzigörcsöm is van, mindig arra gondolok, kezdjem-e számolni az időt, erre persze bealszok, tehát csak jóslók...Kép De álldogálni már nem nagyon tudok, és az egyik oldalamról megfordulni a másikra...na, ezt is inkább kihagynám...Kép

Tünde,
köszi a szüléstörténetet, nagyon meghatott, Anita pár sora is... Olyan aranyosak a kisbabák!!! Éljen-éljen!!!

Cory, többiek,
nagyon jók a szopis tanácsok, asszem ti vagytok a legjobb szakkönyvek...Kép

Este megyünk uh-ra, aztán majd beszámolok, hogy mi volt, mekkora Kisbence-Poccancs.

Jók legyetek, sétáljatok, pihizzetek!

Lyly
37+6

Kép

Kép

Kép
lyly

Azért még 2 gyors kérdést idebökök.. Kép

A FÁJÁS, az tulajdonképpen hol fáj? Úgy értem pontosan mi az, ami ilyenkor fáj?

Illetve: mi lehet a rossz következménye annak, ha csomó van a köldökzsinóron? És ezt nem veszik észre korábban (pl. UH-on), csak már a szülésnél?

nadine81

<font color="119911"> Sziasztok,

ezeket CSEMA küldte SZOFI-ról:
Kép

Kép

Hatalmas nagy gratula Nekik!!!
Egyébként jól vannak, már egyágyas szobában fekszenek. Mindenkit puszilnak. Kép</font>
angi79

<font color="119911"> Tünde,
már reggel is írtam, csak elveszett az üzi, hogy nagyon szép a szüléstörténeted. Teljesen meghatódtam rajta. Kívánom Nektek, hogy legyetek mindig ilyen nagyon boldogok, ötösben. Kép
A kép apával nagyon tuti. Kép
Anita,
köszi a képeket Botiról. Olyan édi, amikor az ágyikóban alszik. De apával a kép is nagyon jó! Majd hívlak valamikor! Kép

Én is megírtam a szüléstörténetet. Kinek küldjem, ha csak a honlapra szeretném tetetni?

Alina,
én is kaptam oxitocint, amit fokozatosan adagolnak. Először 18-as adag, aztán a végén 150 vagy annál is több. Ez változó, hogy kinél hogyan hat. Ez hozza a fájásokat, amitől nyílik a méhszáj. De igazán pl. az Eda az, ami segít abban, hogy a méhszáj gyorsabban táguljon. Ezért is szokták javasolni. Az EDA beadása nekem abszolút nem fájt. Drukkolok Nektek!

Puszi.
A és L</font>
angi79

De aranyos kis manó!

Zsu69
Ne aggódj a kókusz miatt!
Csak akkor árthat ha nemveszik észre!
Antibiotikumot fogsz kapni infúzióban ez megvédi a babót, nem lesz semmi baj!
A mi dokink azt mondta, hogy ne is érdeklődjek az eredmény miatt majd a szüléskor elég ha tudok róla.... persze azért engem érdekelni fog! Kép

Nadine
Köszi... persze az is hozzátartozik, hogy férjecském lusta volt felállni ezért kicsit allulról fotózta, de így is 107cm most mértük meg első alkalommal! Kép hát ez van... nemcsoda, hogy reped.... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi: ez tök érdekes, mikor Zsománál kértem valami fájdalomcsillapítót, nekem azt mondták, hogy szó nem lehet róla, mert lassítja a tágulást. Úgy szeretném, ha egyszer a dokik tudnának egységes álláspontot kialakítani.

cory
Budapest

Cory,
én is úgy hallottam a kórház előadásán, hogy lassítja a tágulást, ezért pl. ha az orvos úgy ítéli meg, hogy kb. 30-40 perc van a baba megszületéséig, akkor már nem is érdemes erre a lehetőségre gondolni. Akkor most mi az igazság?!

Kép

Kép

Kép
lyly

<font color="aa00aa">Hátha rajtam kívül másnak is gondja volt ezzel:

http://www.allamkincstar.gov.hu/ugyfelkapcs/csaladtegyeb/nyomtatvanyok
Gyes, Anyasági támogatás és családi pótlék

Megkérdeztem az államkincstári üfsz-t, ha megvan a baba taj-kártyája, akkor ezeket a nyomtatványokat a netről eltöltve kell visszaküldeni postán, vagy bevinni személyesen az ügyintézéshez. Fővárosi és Pest megyei MÁK a XIII. Lőportár u. 3/b-ben található. TAJ-kártyát a Teve utcában, TGYÁS és GYED ügyintézést pedig a Váci út 73/aq-ban lehet találni az OEP ügyfélszolgálatán (az iottani nyomtatványokat nem tudom, mert nekem nem aktuális, bocs).
Kell egy rakat irat is az ügyintézéshez, például midnenről kell fénymásolat (anya szem.ig, lakcímkártyá, TAJ-kártya, Adókártya, Magánnyugdíjpt. alapítóokirat a számlaszámmal, a terhesgondozást végző szakorvostól igazolás, bankszámlakivonat fejléce, amint a név, lakcím és bankszámlaszám szerepel(havi értesítő is jó, nem kell külön a bankba menni), baba TAJ-kártyája és szül, anyakönyvi kivonata(ez eredeti legyen)</font>

indianyo

Mamacka,
Köszönöm a vígasztalást jól esik!
Remélem tényleg nem lesz gond.
A pocid pedig nagyon szép gömbölyü, szerintem ha csak egy csík lett rajta idáig akkor nem valószínű, hogy több is lesz rajta max még egy.
Akkor is a lényeg az ami benne van ő érte meg mindent vállal az ember akár 100 csíkot is.. hát nem!!?

Nicika,
Végig néztem a képeket kicsi lányodrol nagyon tündéri és ahogy fényképezted hogy lehet látni a fejlődést naprol, napra szebb lett, szóval nagyon édes kis husika. Sok boldogságot és tejcit a kis Szintihez.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Mamacka! Ez ám a fejlődés! Kép 107 cm??? Kép

Zsu, nekem is pozitív a kókuszom, én tudtam is róla. Mág annyit tennék ahhoz, amit Mamacka írt, hogy majd kérdezz rá, hogy a babánál is nézték-e, mert még ez a gyenge pont, azonnal ellenőrizni kell az újszülötteknél is a kókuszt és ha elkapták volna a szülőcsatornában, akkor ők is kapnak antibiotikumot. De ne aggódj! Ha már tudnak róla, akkor nem történhet semmi baj!!! Kép

ANGI!!! Én szeretném megkapni a szüléstörténeted, címem tudod. KÖSZI!!! Amúgy Te hogy vagy? Kérdeztem a lányoktól tegnap, hogy mennyire épül fel hamar az édesanya szülés után. Te hogy vagy ezzel?

No én már elveszítettem a fonalat az EDÁval kapcsolatban. Az nem fájáscsillapító????

Cory! Holnap megdumcsiztam a dokimmal, hgy beugrok egy extra UH-ra, szóval holnap minden kiderül a leányzó fekvésével kapcsolatban!!

Láttátok milyen gyönyörű TAVASZ van kint????? Imádom!!! Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vok
Minden oké, csak a zsibbadást bírom nagyon nehezen. Szinte éjjel-nappal el van zsibbadva mindkét kezem. Nagyon fura érzés és fáj is.

Scullyx
38+0

KépKép
KépKép
scullyx

Annácska
A bábakoktél egy szülést elősegítő mix, állítólag aki megiszza aznap megszülKép olyan vérbőséget okoz. Vikó írta le a receptet egyik nap, ő tud ezzel kapcs. bővebbet.Kép

Mamacka
Csini vagyKép

Zsu
Mindenképpen babázok a jövő hétig, mert csütörtökön megindítják a szülést!Kép
Sajnálom hogy a kókuszod negatív lettKép, van itt akinek szintén, majd ők leírják pontosan mi lesz, nem akarok hülyeséget írni.
Martinka is szép súlyú lesz!Kép

Angi
Köszi hogy leírtad! Köszi hogy drukkolsz, rám fér.Kép

Cory
Nekem is azt mondták gyorsítja a tágulást.

A. 40+5
Vendég

Sziasztok,

egy gyors kérdés Aven Isis mellszívóval kapcsolatban. Aki vett, a dobozban ugye a mellszívó össze van állítva? Szóval ahhoz már nem kell hozzányúlni, ugye? Mert én gondoltam, na majd jól összerakom, elővettem a használati utasítást, de amit ír, azok a helyén vannak. Kép

Zsu, ne aggódj, nekem is van kókuszom, én csak a vajúdás alatt kapok 4 óránként vénásan Penicilint (antibiotikum), és annyi. Még mindig jobb, mintha nem is néznék, és a dokim engem is megnyugtatott, hogy semmi gond nem lesz! Szóval ne aggódj! Kép

Nekem ebben a bábakoktélban nem igazán tetszett az alkohol, ha jól emlékszem pálesz??? Vagy hülye vagyok, és rosszul emlékszem? Kép

Alina, szóval csüti az már tuti? Doki mikor lesz?

Én holnap reggel megyek dokkerhez, meg CTG-re. Meglássuk. Kép

Scullyx, a zsibbadás a vizesedéstől van, sajna. Kép
Nem jó a keringés azokon a területeken.

Csema, nagyon édes, csöpp kis lánykád van!

Angi, nem tudom, hogy Nicika most hogy áll idővel - gondolom babázik ezerrel -, de elvileg még mindig ő a táblafelelős. Kép Cory-féle táblában nincs ilyen.

De én is szívesen olvasnám! Kép

Lyly, amit a fekvésről és jóslókról írsz - hát szó szerint nálam is! Kép

Annácska, de jó neked! Titati kiscsaját én is megnéztem volna. Na majd tavasszal! Kép

Puszi
Eszti
Vendég

Vikó,
megrémültem, ennyi mindent kell intézni? Szegény Apa...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Először is, nagyon meghatódtam, hogy ilyen kedvesen fogadtátok a történetünk!!!Kép
Érdemes volt megírnom és feltenni ide!!!!
Köszönöm Mindenkinek!!!!

Annácska: ha az ágyban ülve szoptatok, akkor használom a párnát, a fotelban nem, mert van karfája, arra támasztom a kezem.

Babetta: küldök neked egy e-mailt a fájásokrólKép

Bartika, Cory és MindenkiKép :
Nekem a kórházban az EDA-ról azt mondták, hogy akkor nagyon hatásos ha az anya a fájások közben nem lazítja el magát, mert ilyenkor minden szövet (méhszáj is) feszül. Én minden gyereknél nehezen tágultam, nagyon lassan. Most is órákig 3 ujjnyinál nem nyíltam tovább. ezért próbálták az EDA-t, hogy az hátha segít. Még a fájdalomcsillapító hatása nem is érvényesült, de a méhszájat egyből (5 perc alatt) kitágította.
A beadást követő 20 percben megszületett a babaKép

Én féltem tőle, de akkor, ott ez tűnt a legjobb megoldásnak. a bekötés egyáltalán nem fáj. A kitolást is teljesen éreztem, utána zsibbadt el kicsit a lábam.

Alina: oxitocint csak akkor kötnek be, ha a saját fájásaid nem tágítják a méhszájat. nekem aért kellett mert egyáltalán nem volt fájásom.Utána ahogy Angi írta fokozatosan emelik az adagot, mondjuk egyre nagyobbak a fájások, de ha nem bírod, akkor kérj EDA-t!!

Nadine: a fájásnál az egész méh megfeszül, úgyhogy az egész fáj, de főleg alul. az erőssége mindenkinél más, de nem kell tőle félni, mert fokozatosan alakul egyre erősebbé és már a végére egész megszokja az emberKépKép

Angi: én kérem: tpribus@ivitel.hu

Lányok!! Bárhogy is történjen a szülésetek, gondoljatok arra közben, hogy nemsokára ott lesz veletek a várva várt kisbaba!!KépKép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?