A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Úgy látom, hogy nem bibi van, hanem sok munka Kép

KnéRita
KnéRita

Doris!
Szivesen elmesélem történetünket,(van mit mesélnem) de adjatok még egy kis idõt. Tényleg annyira új ez nekem s máris tele vagyok aggodalommal. Biztos kapok valamiféle immun kezelést is. Holnap megyek az immunológiára.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Rita!
Dolgozunk mi is ezerrel.

Andy
Andy

RitaKép
Itt is nagy a nyüzsi...
NyusziKép
Persze, nem SOS csak nagyon kíváncsi vagyok mert alig tudok valamit Rólad viszont minden érdekel fõként azért, mert ++++++++++++++++++ lett az eredményKépKép Jól jöhet majd a történeted a csüggedõkenk (köztük Nekem isKép )Kép

Puszi: Doris
doris

Hú lányok, olyan ideges vagyok! Kiderült, hogy jövõ hét kedd, szerdán kell mennem a Balatonhoz, munka ügyben két napra. Csakhogy ez a ciklus 14., 15. napja. Nekem általában a 12. napon esik a hõm, és utána megy fel néhány tizedet. Ugye a 12., 13.,illetve 14.nap reggeli akciózásnak elégnek kellene lennie? Nyugtassatok meg! Megyek tornára, akkor az ovim mindig hamarabb jön a hasizomgyakorlatok hatására.

Bea
Bea

BEA,
mindent bele! Kép Meg amikor hazajöttél, akkor is, és igy szerintem elég esélyesek vagytok! Fõleg úgy, hogy a 12. napon esik a hõd Kép

Na, én elmentem haza, mindenkinek szép délutánt-estét!

Pussz,

KnéRita
knérita

Sziasztok Lanyok!

Mindenkinek koszonom, aki reagalt a hommel kapcsolatos kerdesemre! Kovetkezo ciklustol mar jo helyen merem.

Nyuszi!
Eloszor is gratulalok Nektek! Sok oromot es boldog babavarast kivanok!!
Ha nem veszed tolakodasnak en is szivesen olvasnam a tortenetedet es erdekelne mit jelent az a "csomo antitest".
Persze csak amikor mar ugy erzed szivesen beszelsz errol.
En is egy csuggedo vagyok, meg ha a probalkozasaim szamabol ezt nem is volna "szabad" irnom.

Barbi!
Szerintem se merd a hodet egy darabig. En irom ezt, pedig en is alig varom a reggeleket, remelve valami pozitiv valtozast. Valakinel olvastam, hogy amikor nem merte, nem tudott a peteeres napjarol, sokkal gyorsabban telt az ido, nem gorcsolt. Meg is lett az eredmenye.
Raadasul van orvosod, van kitol segitseget kerned, bizhatsz abban, hogy hamarosan babas lehetsz.

Udv.
Monka
szmonka

Hermi,
Szorítok a mûtéthez!
Monka, én nem értek a görbékhez, nem akarok hülyeséget mondani. Szerintem olyan, mintha lett volna, csak utána nem kúszna annyira föl.
Bea, Gitta, Doris,
érdekes volt olvasni, hogy arról írtok, hogy mi sok és mi kevés (mármint akciózásból). Néha én is gondoltam rá, hogy nekünk is azért kellett ennyit várni, mert idõnként - ez fõleg munka függõ volt - nem elég gyakran. Most meg emiatt a vérezgetés miatt a párom nem mer... Szegényke, én rosszabbul viselem, mint õ. Vicces. Nem gondoltam, hogy terhesen is ennyire fog hiányozni.
Gitta,
Tudod nekünk jó sokat kellett várni erre a terhességre és én szeptemberben (akkor jött haza a párom egy háromhónapos külföldi utazásról) elhatároztam, hogy addig egy szót sem szólok a témáról, amíg õ nem hozza szóba. Ez nem sikerült százszázalékosan, de "részeredményeket" elértem. A vége az lett, hogy februárban õ vetette föl, hogy nem kéne-e valamit csinálni. Erre én fölhívtam az orvost, aki elmondta mi mindent kéne megvizsgálni, mire én azt mondtam, hogy na jó ezt majd nyáron, ha ráérek. Erre a kedvesem fölvetette, hogy akkor számoljuk ki, mikor kell... Na ez sem sikerült, mert beteg lettem, de ennek ellenére április legelején terhes lettem. Szóval, hagyd hadd eméssze õ is a történteket. Végülis fontosabb, hogy egy baba stabil és mély kapcsolatba szülessen, ha kell fél évvel késõbb.Nem?

Nyuszi! Vigyázz nagyon magatokra, ez szuper. Látjátok milyen vicces a természet!
Ma jöttem be elõször a munkahelyemre...eddig minden OK.
Zsuzsó
zsuzsó

Nyuszi! Kép Kép Kép

Gratulalok, hogy neked is sikerult. En is kivancsi lennek ezekre az antitestekre...

kamilla
kamilla

Zsuzsó

Hát igen, van ebben valami. Az elején én állandóan pánikoltam, hogy mi a fenéért nem jön már össze. A párom csak nyugtatott, hogy nem lesz semmi baj, túlságosan türelmetlen vagyok, ami igaz is volt. Aztán úgy gondoltam, hogy az állandó "hisztizés"tovább rontja az esélyeket ÉS féltem, hogy ha véletlenül kiderülne, hogy vele van baj, teljesen kiakadna a végén,úgyhogy abbahagytam az otthoni nyavajgást, próbáltam teljesen tárgyilagosan szemlélni a dolgot. Ez egészen addig ment, ameddig õ vetette föl, hogy esetleg el lehetne menni dokihoz.

Bea
Bea

Lányok!Kép

Feltettem a talis képet a zebrafarmra, nézzétek meg! Csak nem tudom hogy kell mellé szöveget írni, mindig kitörli, segítsen valaki légyszi!

Nyuszi!
GRATULÁLOK!

Bea!Kép
Szorítok neked, hogy beleférjetek a legjobb idõbe. Amíg itthon vagy mindent bele!Kép

Marcsi!Kép
Az inszem nekünk valamikor a jövõ héten lesz. A héten még kapom a szurikat és kétnaponta uh.

Alig tudok ide jönni, mert állandóan a dokinál ülök, aztán meg nem gyõzöm pótolni a melót. Ilyenkor meg már leragad a szemem, de nem bírom ki a napi babanet adag nélkül.Kép

Szép álmokat mindenkinek.

Edi
edi

Sziasztok!
Én nagy elhatározásra jutottam, le a hõmérõvel!
Ma megint 36,9 volt, felszállóágban, ahogy Doris kérdezted.
Éppen ezért a reggeli mérés után elgondolkoztam,normális vagyok én, hogy minden reggel ezen rágódok, mennyi, és miért annyit???Hát nem Kép
Plusz, most még két jó hónap van itt idõjárásilag, azt tényleg élvezni szeretném, fürödni, úszni, sportolgatni, hegyetmászni, kempingezni, szóval minden olyat, amit esetleg pocisan félve mernék, és ez elrontaná az egészet.
Aztán a harmadik nagy érvem, az ,hogy anyukámék jönnek aug.-ban 6 hétre, velük is szeretnénk sokat kirándulni, körbemutogatni ezt a gyönyõrû helyet. Azt sem lenne jó pocisan.
Summa summarum: Most nem fogok görcsölni a bébin, majd ott lesz rá az õsz. Novemberig van beutalóm a meddõségi klinikára (tavaly nov..ben kaptam, egy évig mehetek vele, ha akarok ),igy még az is belefér, ha szükség lesz rá.
Szóval lányok, nektek minden jót, sok sikert, én most egy kicsit leülök a sarokba pihenni, és majd jövök vissza a ringbe szeptemberben, addig a kispadról szoritok mindenkinek ezerrel!Kép
Sok-sok sikert, és millió ölelést nektek!!!
Barbi
Barbi

Sziasztok! SZép jó reggelt!

Tegnap voltam a Kaáliban vizsgálaton, kicsit elkeseredtem, mert a doki szerint a jobb oldalon van egy pici endo, de mivel még kapom a szurit, igy ez el is mulhat még. Illetve
elég ha nem nö. Amugy meg megnyugtatott, hogy direkt olyan kezelést fogok kapni, amit direkt az endora fejlesztettek ki. Hát nagyon nyugodt azért nem vagyok. Jul.17 megyek, akkor kezdik majd a lombikfelkészülést. Addig lassan fog már az idö telni. Viszont a doki nagyon rendes, türelmes, minden kérdésre válaszolt söt kért ha bármi eszembe jutna ne másoktól kérdezzem meg, hanem nyugodtam hivjam fel, nehogy valaki megijesszen valami fals infoval. A vizsgálat (mivel vittem rákszürésröl papirt) "csak" 6e Ft volt. Jul. 17 lesz vérvétel és UH is, de az már ingyenes lesz.

Edelweiss!
Nekem is azt mondta hogy majd szedni kell az Aspirint. (a többieknek- ugyanaz az orvosunkKép. Azt mondta hogy ö mindenkinek javasolni szokta a kezelés alatt.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vanda!

Légyszi javitsd a táblázatban, elszámoltam a multkor.
29c 97cn.

Tegnap a dokinál jöttem rá.

Köszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

LányokKép
Szép jó reggel mindenkinekKép
BarbiKép
Sajnálom, hogy most egy darabig nem jelentkezel de nagyon el tudom fogadni a döntésedet...bár én is képes lennék így félretolni ezt egy néhány hónapra.... majd tanulok egy kicsit a Te elhatározásodbólKép Nagyon jót fog tenni a kikakpcsolódás pihizés és érezzétek nagyon jól magatokat Anyukádékkal együttKép Hidd el szeptemberben már tuti babás hírekkel fogsz visszatérniKép
BeusKép
(egyik Nõvérkémet is így hívjákKép ) Ne idegeskedj. Emlékszel? Én is panaszkodtam néhány hete, hogy a Párocskám matyivizsgálata épp a ciklusom 12. napján lesz és nekem többnyire akkor volt pé-em... Miután beletörõdtem a dologba a és eltelt azóta két hét kiderült, hogy mégsem a 12. napon volt, hanem a 16.-onKép Hátha Nálad is kitolódik egy kicsitKép
KarmentKép
Ne keseredj el az endod miatt... Az már jó, ha nem növekszik. Nekem növekedett is az utóbbi hónapokban de az orvosom mégis bíztató dolgokat mondKép
EdiKép
Nagy drukk beindítva a jövõ hétreKép Sajna lemaradok majd a részletekrõl, de talán mire a nyaralásból visszajövünk már +++++++++ hírekkel fogadhatszKép
LányokKép Klárival mi a helyzet?
Drága GombócKép
Hogy vagytok?

doris

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ma nincs fõnököm, igy utol tudom érni magam, de azért megpróbálok itt is lenni egy kicsit, mert már én is teljes függõségben vagyok Kép

ANDY,
mindjárt irok Neked, csak még van egy emilem, amit meg kell irnom fõnökömnek.

KARMEN,
megkérdezhetem, ki az orvosotok? Csak azért vagyok ilyen kiváncsi, mert nekem is Szegeden van dokim, bár még csak egyszer voltam nála, de úgy tûnik, jobban meg kell hogy ismerjen-ismerjem. Ha gondolod, irhatod privátba is, az emilem: rkaraszine@mol.hu.

SIEN,
merre vagy? Hogy érzed magad, hogy alakul a hõd?

Hopp, csörög a telefon, majd jövök!

Pussz,

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Zsuzsó!
Valamelyest igazad van, de nem mindenki egyforma. Ki hogy szereti. Kép A baba majd csak összejön, ha már lehet. Nekem most nem is azzal van a bajom...
Írtad, hogy a párod nem mer mert vérezgetsz. Ebbõl azt a következtetést vontam le, hogy ha merné csinálnátok. Ne tedd, bármilyen nehéz is megállni. Nekem anno, megtiltotta a doki akkor, ugyanebbõl az okból. Fontosabb a baba.

Lora!
Az szép is lenne, ha a falat kaparná utánam! Kép Majd meglátom, majd csak lesz valami. Kép Vagy sem. Kép A babatémát egyébként én egyáltalán nem emlegetem, nem szeret beszélni róla. Más babáról sem. Azt hiszem nagyon fájt, és fáj neki. Azt mondja idegesíti a téma. Az az érdekes az egészben, hogy õ szokott néha beszélni a dologról egy-két szóban. Kép

Barbi!
Remélem jól ki fogod pihenni magad, és utána újult erõvel kezdhettek neki! Jó pihenést, hátha közbecsúszik az a kis picurka! Kép Semmi sem lehetetlen!

Üdv:
Gitta
gitta

EdiKép
Köszi a képetKép Felíratoztam és a képre kattintva alul láthatjátok a neveket isKép

doris

Lányok!

Ezt muszály leírnom nektek, nekem nagyon tetszett:

A pasi elmegy a dokihoz. -Hát doktor úr, a feleségem terhes, lehet így szexelni? Mire a doki: -Persze! Eleinte ugyanúgy, ahogy megszokták, a hetedik hónaptól már csak kutyapózban, a nyolcadiktól pedig már csak farkaspózban! - De doktorúr, milyen az a farkas póz? -Nos, ön ül a lyuk mellett, és vonyít...

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt mindenkinek!

Láttam a képet, de visszamennék...

Barbi
Irigylésre méltó hozzáállás, biztos meg is lesz az eredményeKép

KnéRita
Sien elutazott, most egy kis ideig nem fog jelentkezni,de üdvözölt mindenkit! Jót fog tenni neki egy kis pihenés a 2. inszem elõttKépKép

Doris
próbálok nem idegeskedni, csak hát egy egész hónapban pont erre a két napra kellett berakni ezt a hülye utat, ráadásul kiderült, hogy kedden hajnalban indulunk, így a reggeli akciózás is veszélybe került...

Edi

hát igen, ez nehéz idõszak, de lebegjen elõtted a kétcsíkos teszt, ami minden fáradozást megérKépKép

Bea
Bea

Jó reggelt Lányok!

Nyuszi!
Annyira sajnálom hogy 4 év torturát végig kellett eénetek, de mostmár sok boldogságot kívánok Nektek! Próbálj meg nem aggódni, s inkább beszélj a picihez szépeket. Kép

Bea!
Ha csak 2 napra mész az nem gond, hisz 3 napig biztos élnek a kiskatonák benned. Úgyhogy szerintem indulás elõtti éjszaka és mikor hazaérkeztél akkor is egybõl. (már elnézést hogy ennyire beleszólok). Végül is 2 nap kell is a férfiaknak a regenerálódáshoz. Addig is csak rendszeresenKép

Edi!
Végre történik valami. Akkor rajtatok a világ szeme a jövõ héten.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Parom dolgozik a gepnel, igy csak 2 percet kaptam hogy irjak nektek, ezert nem tudom most vegigolvasni az irasaitokat. Kép

Most jovok a dokitol, ezt a leletet kaptam az UH-n (kicsit szabatosan irom le):
Verzeskimaradas ideje: 6 het 6 nap
Uterusban szabalyos petezsak lathato, atlagos atemroje: 11 mm.
Grav.s: 5 (+/- 1 het)
Uterus mellett 72*57 mm-es ketrekeszes ciszta

A "dontobirak" ugy dontottek, hogy most ujra levesznek vert, mert a hetfoi Beta-HCG az 2534,1 lett, ez kevesebb az atlagosnal. Aztan a mai napi eredmenybol penteken dontik el, hogy ez egy elo terhesseg vagy sem. (Ha tobb, akkor OK, ha nem, akkor baj van. A doki szerint az mar rossz jel, hogy a petezsak hetfon is pont ekkora volt, azaz nem nott. Kép )
Igy nem merek nagyon remenykedni, + idonkent verezgetek es kicsit gorcsol a hasam. KépKépKép )

Most pentekig folytatodik a bizonytalansag. Mondtam a promnak, hogy ha ez a gyerek megis marad, akkor nagyon-nagyon ragaszkodik hozzank. KépKépKép

Legyszi drukkoljatok, jo? Hatha segit! KépKépKép

Koszi szepen, sziasztok,
Gombóc
gombóc

Lányok!
Clostival kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy szerintetek megnyújthatja a ciklust? Elvileg a barnásozást is meg kellene szüntetnie?
Már 4 adagot beszedtem, és nekem úgy tûnt, mintha 1-2 nappal kitolná a ciklushosszomat.

Válaszokat elõre is köszönöm.
Üdv.
Nyuszat
nyuszat

GOMBÓC,

Kezünk-lábunk XXXXXXXXXXX és sugározzuk a temérdek +++++++++++ energiát!

Kitartás! Mindjárt péntek!

Pussz,

KnéRita
knérita

GombóckaKép Nagyon-nagyon drukkolok értetekKépKépKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
doris

Sziasztok!

Rita!
Akkor ma cincoghatsz!Kép
Már nagyon várom azt az emilt!

Karmen!
Az endod valszeg azért van még a jobb oldalon, mert a hormonkezelésnek még nincs is vége. Majd megkaptad az összes szurit akkor nézze meg a doki, hogy elmúlt-e. Az én endomat meg látni sem lehet.Kép Szóval nyugodj meg mert most már jó kezekben vagy.

Edi!
Mindjárt megnézem a talis képeket. Már nagyon kíváncsi vagyok rátok.
A jövõ héten érted fogunk izgulni!Kép

Lujza!
Várom a pénteki vérvétel eredményt!

Puszi

Andy
Andy

Gombóc!
Nagyon izgulunk érted!Kép
Kis energiát küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyuszat!
Nekem nem tolta ki a ciklusomat a closti.

Puszi

Andy
Andy

Gombóc

Kitartás,nagyon szorítunk, addig is próbálj meg nagyon erõs lenni!

Bea
Bea

Gombóc!
Kitartás! Pihizz sokat! Sokat gondolunk rátok!

Üdv:
Gitta
gitta

Gombóc!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Sok pihi + no idegeskedés!!!
Szorítunk érted!
Üdv
Nyuszat
nyuszat

Andy!
Igen orvos is ezt mondta.

KnéRita!
Nekem Sári Tamás az orvosom, de ezeket most a Kaáliban mondták, ott A Zádori János.

Gombóc!
Én továbbra is szoritok Nektek!

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gombóc
Nagyon szorítok!!
lujza

Barbi!
Örülök, hogy "jobb belátásra" tértél. Nem csak hogy azt a sok mindent, amit leírtál nem lenne jó pocisan csinálni, úgy meg hogy az aznapi hõdön rágódsz, úgy végképp nem. Ettõl meglátod, hogy semmirõl nem fogsz lecsúszni.
Lányok tud valaki valamit Caldeáról, olyan sokszor eszembe jut.
Gombóc!
Kitartás, egy pár nap és minden kiderül.

Lányok, most már én is szívesen megnézném ezeket a képeket. Hogy lehet a zebrafarmra eljutni?
Én most voltam védõnéninél és nagyon jó fej volt. Azt mondta egyelõre a terhestornára se gondoljak, ha vérezgettem.
Zsuzsó
zsuzsó

Sziasztok!

Gomboc, én is nagyon szoritok!

Képzeljétek, most voltam UH-on (13. nap), endometrium 14 mm, baloldalon 17 mm tüszö. Eddig kétszer jobb oldalon volt, talán ez most szerencsésebb lesz. Ha nem, következö ciklusban laporoszkopia. Szerinte az ovim 15-16. nap körül lesz. Kiváncsi vagyok, mérni fogom a hömet. Aztán gyerünk.

Nálunk ellentétes a probléma, mint Gittánál, az én páromat alig lehet levakarni. A kétnaponta akciot el is felejthetem, de még a napi 2 se lenne elég, ha csak rajta mulna. Attol tartok, igy meg nincs elég sperma. Nem tudom, mit csináljak vele, hogy koplaltassam ugy, hogy ne sértödjön meg.

Eni
eni

KnéRita
Látod én is már a 7 c-t taposom és még nálam sincs semmi. De én bízom ám nagyon benne, mert ugye egyszer ugyis sikerül. Te voltál már meddõségi vizsgálatokon vagy csak most kezded. Ja és nem szabad görcsölni.
Tényleg nagyon jó, hogy együtt vagyunk a 7-ben. Jobb lenne azonban az, ha már a 7. hónapban lennénk. Úgy érzem ez a nyár meghozza az eredményt.

Nyuszi
Meghajlok a kitartásod elõtt és csak gratulálni tudok a babátokhoz. Sok-sok örömöt kívánok nektek és kiváncsian várom a történeted. Aggódni pedig felesleges!!! Örülj „magatoknak”.

Lányok
Ezeket a tök aranyos arcocskákat, hogy teszitek fel. Én is olyan szívesen küldenék nektek hasonló szépeket.

Bea
Viszont azt nem értem, hogyha a kedd és a szerda a 14 és a 15 napod, de a 12 napon esik le a hõd, akkor nem kell félned. Én úgy tudom, hogy mikor a hõmérséklet leesik, akkor van a tüszõrepedés idõpontja. Elõtte és utána 1 nappal a legalkalmasabb az idõpont az akciózásra. Tehát véleményem szerint, ha a 12 nap körül (mondjuk a 10, 12, 14 nap). Attól is függ persze, hogy lányt vagy fiút szeretnétek. Te is 28-30 napos vagy?
Ahogy látom velem együtt a 7 napon vagy. Kb egy idõpontban lesz a pénk. Milyen izgi. A természet viszont kifürkészhetetlen, mert volt mikor nekem elõbb volt a pém, mint lennie kellett volna.

Gombóc
Neked sok-sok erõt sugárzom. Remélem megkapod. Szorítok.

Üdv mindenkinek,
Bogár
Névtelen

Gomboc!

en is drukkolok nagyon!!!!!

kamilla
kamilla

VandaKép
Úgy eltüntél... hiányzol ám nagyonKép Azért remélem minden rendben vanKép
CipómamaKép
Kérlek jelentkezz ha csak egy szó erejéig is... Már nagyon aggódom értetek!!Kép
LujzaKép
Hogy érzed magad?
AlmaKép
Veled mi újság? Most Te fogod a kezem, ugye nem felejtetted el?

doris

Sziasztok Lányok!
Megint kösz mindenkinek a jókivánságot és gratulációt.
Ígérem írni fogok, csak most is rohanok, egy elõadásra kell mennem, s egész nap dolgoztam, megállás nélkül.
Nem tudtalak olvasni ma még titeket sem. De veletek vagyok s mindenkiért izgulok, s én is gratulálok akik hasonlóan reményteli várakozásba kezdenek.
Üdv. Nyuszi
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Nyuszi Kép
Én is gratulálok neked, várom a történeted, azért is, mert errõl az ellenanyag dologról elég keveset tudok.

Gombóc Kép
+++++++++++++++++++++++++++

Nyuszat Kép
Nekem a Closti nem tolta ki a ciklusomat, inkább csökkentette 1-2 nappal. Barnás sajnos maradt, szerintem is elvileg meg kéne szüntetnie.

Bogár Kép
Az arcocska egyszerûen kettõspont és a megfelelõ zárójel. Kép Kép

Lányok
Képzeljétek tegnap voltam íriszdiagnosztikán, úgy általában mindent megnézett, de persze hamar kilyukadtunk a babaprojektnél. Elmondtam a helyzetet és írt fel két homeopátiás szert (egy csepp és egy drazsé), állítólag rendberakja a ciklust és segíti a babásodást. A nevüket sajnos még nem tudom, mert még nem váltottam ki és a receptet nem tudom kiolvasni (az orvosok gyöngyírása Kép )

Többször olvastam már a zebrafarmról, én is olyan szívesen megnéznélek titeket!
Valaki elküldi a zebrafarm címét, és hogy hogyan lehet képet nézegetni és felrakni?

bera3@egon.gyaloglo.hu
Köszi
bera3
bera3

Sziasztok!

Apat elkuldtem dolgozni, igy enyem a gep. KépKépKép
Az elmult harom napom a teljes ketsegbeesessel telt el, ezen parom se tudott segiteni, sot, miutan o is ideges, meg jol ossze is vesztunk. De tegnap delutan ota ujra beke honol koztunk, igaz, az idegeskedes tovabbra is tart. KépKép

Olyan meghato, hogy ennyien szoritotok! Tenyleg!!! Es olyan jo lenne, ha segitene is a sok drukkolas..KépKép

Most kezdem olvasni a topicot, de lassan megy, mert jo sokat irtatok! Kép
Gitta, az a vicc nagyon jo! A paromnak is felolvasom, ha hazajon.

Ja, meg egy dolog. A dokimrol szolo mendemondak, azaz, hogy soha senkit nem jegyez meg, abszolut igazak. Ma reggel, amikor odamentem, azt kerdezte tolem, hogy miert is jottem? Majdnem sikitofraszt kaptam, de meg parom arcara is kiult a dobbenet. KépKépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
gombóc

Bogár

Hát igen a természet kifürkészhetetlen. Nekem ált. 28-29 naposak a ciklusaim, de a legutolsó pl. 27 napos volt (igaz hosszú kihagyás után elkezdtem tornára járni-nálam ez mindig ezt idézi elõ). Viszont az elõtte levõ 30 napos volt (ami nálam ritka). Ekkor viszont a 14. napon esik a hõm, amikor is jövõ héten hajnalban utazom. Úgyhogy azért izgulok, hogy most a 12-en legyen, így idõpontilag nem lehet gond.Az meg, hogy kisfiú, vagy kislány nekem tök mindegy, szerintem itt a legtöbbünknek már az a legkevésbé fontos. (na jó, azt nem mondom, hogy nem lenne favoritom...)
De tényleg kb. egyszerre lesz pé-nk. Használsz LH tesztet?

Bea
Bea

Doris
Jól vagyok. Ami érdekes (le is kopogom gyorsan), hogy most nem görcsölget a hasam. Múlt hónapban a 20. naptól a 24. nap reggelig többször görcsölgetett, de most semmi.A hõm 37,2 volt ma reggel is (tegnap este érdekességképpen megmértem 37,7 és két órával késõbb 37,5 volt). Tudom, hogy a reggeli számít, de csak úgy kíváncsiságból néha-néha meg szoktam nézni este is. A férjecském olyan aranyos, mert reggel és este megsimogatja a pocakom és megkérdezi, hogy hogy vannak a pocaklakók Kép, mert ugye mi is örülnénk, ha ketten lennének Kép
Lujza
lujza

Gombóc!
Mit mond a dokid? Igazat adok neked, a páromat biztosan elkapta volna az ideg, ha ilyen fontos dologban nem ismer fel a dokim. Próbálj meg kevesebbet idegeskedni! Tudom, ez nem könnyû... Szorítunk nektek!
Örülök, hogy tetszett a vicc! Engem nagyon jókedvre derített.

Üdv:
Gitta
gitta

Gombóc

Küldd el többször apát dolgozni, és gyere gyakrabban. Nagyon-nagyon kívánom, hogy pénteken minden rendben legyen. A lányok közül többen is átélték már azt, amit te most átélsz, le a kalappal mindegyikõtök elõtt.Õk biztos tudnak neked segíteni, bátorítani meg mindannyian tudunk.KitartásKépKép

Bea
Bea

LujzaKép
Reméljük jó jel, hogy most nem érzel semmitKép A Párocskád egy angyalKép Mikor mész orvoshoz? Hétfõn?
GombócKép
Drukkolok nagyonKépKép Tudom milyen rossz lehet most... Engem egy napra hazaengedtek a "halott" babámmal, mert csak a szülészeten volt szabad ágy, oda meg nem akartam befeküdni viszont utolsó utáni pillanatig reménykedtem... Nálad viszont még van reményKépKép

doris

Bea
Nem, még nem próbáltam az LH tesztet. Te már igen? Mik a tapasztalataid (Nina is kiváncsi rá). A hõmérsékleti görbémbõl elég jól le tudom olvasni, hogy mikor lehet a pém. Használható anyagom viszont csak 3 hónapja van, ugyanis azóta mérem hüvelyben. Azelõtt szájban, hónaljban (hát akkoriban nem voltam igazán túlinformált). Ebben a 3 hónapban az orvosom is végigkövette velem a tüszõérésemet és azokban a napokban látott is tüszõt. Nekem is 28-30 naposak. Sacc/kb tudom, hogy mikor van pém, ha 28 napos és mikor van, ha 30 (igaz még nem sok tapasztalattal és sajnos eredménnyel sem).
Favoritom persze nekem is lenne a nemét illetõen, de igazából teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, csak egészséges legyen és LEGYEN.
Úgy látom, hogy ugyanúgy mûködünk!!!! Gondolok rád a bizonyos napon. Nem lesz nehéz észben tartani.

Bera3
Nagyon szépen köszi. Wordben ment, de sajnos itt nem mûködött az arcocska.

Lányok
Tudom, hogy még nagyon újak vagyunk köztetek, de szívesen elmennénk egy talira Ninával. Milyen idõközönként szokott lenni?
Nina érdeklõdve kérdezi, hogy volt-e már valakinek olyan esete, amikor az orvosi vizsgálatkor vett vérvétel és UH nem mutatott ki terhességet és mégis terhes. Bogár úgy gondolja, hogy ilyen eset létezik, mert akkor még a csöppség túl pici ahhoz, hogy kimutatható legyen. Cáfoljátok meg Bogarat, ha nem jól tudja.

Bogár és Nina
Névtelen

Gomboc!
En mar csak ismetelni tudnam a tobbieket. Nagyon szoritok neked!!

Segitsetek Lanyok! A zebrafarmra hogyan lehet bejutni?

Koszi
Monka
szmonka

Kép
Bogár

Bogar!
Igazad lehet, ha az a terhesseg meg csak a megtermekenyitestol szamitott 14. nap kozott van, vagyis ha a terhesseg meg csak kb 10-13 napos vagy fiatalabb. Ekkor meg terhestesztek sem mutatjak ki az alacsony hormonszint miatt, es meg Uh-on sem latszik.
Bar volt mar valakinel olyan, hogy a teszt csak a 7.heten mutatott eredmenyt, de az UH-on akkor mar biztos latszik valami.
Akik homeroznek azt mondjak altalaban a 14. magas hos napon van ertelme tesztet csinalni
En igy gondolom, lehet hogy masnak volt egyeb tapasztalata.

Udv.
Monka
szmonka

Bogar!
A Te szajban mert hos adataid mennyire voltak ertekelhetetlenek? Egyaltalan nem lehetett kivenni belole semmit? Se peteerest, se magashos napokat?
Eddig en is szajban mertem, de azt mondtak a Lanyok, jobb huvelyben. Gondolvan hogy ennek a ciklusnak mar ugyis mindegy, ertekelhetetlen, raadasul nem ugy tunt hogy lett volna peteeresem, igy ma reggel mar ott mertem es 37 volt, a szajban mert pedig 36,8.
Szoval ha tudsz errol a tapasztalatodrol irni valamit megkoszonnem.Kép

Monka
szmonka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?