Sziasztok!
Másfél órácskára maradok csak egyedül, erre olyan kis nyugtalan Boti (tegnap rántottát ettem, ma bundás kenyeret???). Jó sokáig ettünk, aztán kaki lett. Tisztába tétel után cicin szoktunk megnyugodni (helytelenül csinálom???), megint evett és tágra nyílt szemekkel nézett rám! Most beraktam az ágyába, de még nem alszik

Mondjuk már mindjárt hazaér Apa, de ezek szerint csak jó, ha még itt van velünk...
Mariann: Köszönöm a segítséget a köldökápolás kapcsán!
Angi: Köszönöm ismét, hogy olvashattam a ti történeteket is! Ugye mi már megbeszéltük, hogy a közös bennünk, hogy több órás vajúdás után lett csaszi... Hegek már nekem sem fájnak, illetve tegnap éreztem a hasfalét (gondolom a front miatt)
Barti: Igen, 70*140-es a kiságy, de Boti csak 52,5 cm-vel született

Eléggé elveszlik még benne, akármilyen kis masszív lurkó
Becsi: Drukkolok én is nagyon! Ügyesen!
Finishelők: továbbra is kitartás, nagyon ügyesek vagytok! Már tényleg nincs sok hátra!
Lányok egy a lényeg, akármilyen körülmények között is kerül sor gyermekeitek világrajövetelére, a végeredmény a lényeg! Hiszen tényleg így van, hogy minden mást elfelejt az ember, amint megpillantja, megérinti azt a KINCSET, amit 9 hónapig viselt a szíve alatt! Mindenki gyors, könnyű szülésről álmodik, de sajnos adódhatnak olyan váratlan szituációk, amikre nem tud az ember, v nem lehet felkészülni! Ne féljetek, a gyermeketek olyan erőt fog adni Nektek, hogy bármit ki fogtok bírni
Mindezek mellett kívánok mindenkinek gyönyörű élményeket a szüléshez, születéshez!
Bár az örzőben nincs nyekergés, azért rénézek az én szerelmemre

Puszi:
Anita