A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak, nagyon szépséges a Nyuszilányod! Kép képeket várom! Kép

Mása, a Bétexnek van egy nagyáruháza a Budaörsi úton is, az ex-Osztyapenkónál, ugyanott kell behajtani, ahol az Aral benzinkúthoz/McDonaldshoz is. nemrég jártam ott, és a készfüggönyök egész jó árban voltak (2-5e Ft), persze nekem meg nem tetszett egy se. amit meg méterre kinéztem/varratni lehetett volna (mert én nem tudok varrni), az meg 6-8e ft volt métere, ami ugye már eléggé borsos... esetleg nézz körül barkácsáruházban pl. Praktiker, Bricostore vagy Kika, ahol van méterárú. árban biztos kedvezőbb.

votiv 8)
votiv

Votiv!Kép Koszi szepen, rendbe jottem. Azota semmi. Kopp-kopp-kopp!Kép

Macs!Kép Te vagy az en emberem!KépKépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pocak!
A pocakos képeid nagyon szépek! Kép A lányod pedig nagyon édes nyuszi. Kép

Fic!
Vincsenzó "friss adataihoz" gratula! Kép Mi is megyünk szemlére a jövő hétfőn. Bálint egész jól tűrte múltkor is a méricskélést, aztán a fejkörfogatnál rápattant a mérőszalagra és bekapta, úgy kellett visszaszerezni tőle a védőnéninek...

Ancsi!
A Lencsi-kocsi nagyon szupi! Kép Mit főzöl a párodnak, mint "honorárium"?

Mása!
Ha Bálint a nagyapjára ütött, akkor tuti bele fog szólni, h mibe mit tegyek és mennyit. De az is lehet, h szakács lesz... Kép
A Balaton-szeletes nagyi hajmeresztő. Tényleg jobb, ha az elején tisztázod vele a játékszabályokat.

Kép
Kép
denizsa

Bocs Recca,
nem láttam, hogy mikor-hol kérdezted..Kép Kép
Mer' akkor biztos válaszoltam volna...
De már Jucussal megbeszéltem holnapra egy randit, de köv.kedden szííívesen Kép Kép csak HOVA??? Kép

Dora,
mire is vagyok az embered??? Kép Kép
macskanyu

Macs, Haller utca 27., Ferencvárosi Művház. 1 villamosmegálló a Nagyvárad téri metrótól.

votiv 8)
votiv

Votiv,
kösz Kép és hány órakor kezdődik a buli? Kép
macskanyu

10Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
de jó! akkor szólsz az érdekemben a Kismamás-új barátnédnél???Kép És akkor mi is oda költözünk, jó??,Kép Kéne munka...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Juc, megvannak meg azok a felajanlott varazsful(ek)? Mert ha igen, akkor lehet, hogy megkernem Macskat hogy hozza el (ha jon tornara a jovo heten, mert el tudok menni erte). Macs, ha megkerlek, elhozod?Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szívesen elviszem Kép Kép
macskanyu

Macs, jovan, tudom. nem is haragszom amKép
ja es johetnetek holnap egyutt! ugye Juc, jonnel te is szivesen?KépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

Persze,persze nagyon szívesen mennék de tudod van egy baromi nagy,fájdalmas lusztitiszemKép

DOra!

Füleket oda adom Fülike anyukájának,rendben.

Juc
20170114224602

Juc, Ada doktorneni biztos meggyogyitanaKép na?

Coolio
recca

Zsan, te oda pályáztál?? Gy-nak is ajánlgattalak, de ő még a fiának se tudott állást szerezni, pedig 4 helyre is betuszakolta, de mindenhonnét kirakták szegénykét, hogy nincs keret, vagy dolgozhat-de-nem-kap-pénzt, grrrr

votiv 8)
votiv

Juc, nem muszáj ugrálniKép gyere a cukiba!

votiv 8)
votiv

Hello Lányok!

Macs: iszonytatóan tehetséges péjntelő vagy....
Gyere nyugodtan tornázni, de neked majd csak módjával lehet a gyakszikat csinálni. Várunk.
Ebből következik, hogy:

HOLNAP TORNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visszaolvastam ám, és tudom, hogy Nyuszi1-etet hogy hívják, bebeeee.
Mindenkit pusszantok. Utálom a melegfrontot, de az idő gyönyörű.

Ezt Doninak, a másodvámpírnak küldjük:
ada007

Kép
ada007

Sziasztok!

Johi: Még ilyet! Nem vagy hetekig, aztán meg rémisztgeted az itt jelenlevő anyukákat! Hát szabad ilyet csinálni? Örülök, hoyg megúsztátok

Macs: Azannnnnnnyja...

Hát én a héten biztos nem torna, ma lementem a városba, majd felfelé elkapartam-csúszkáltam az autót tengelyig a sárba-jégbe, nem ismételném meg

Dedek tündérszéparanyoskedvesek.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!
Megint van egy csomó elmaradásom.
1. Doninak boldogságos névnapot!
2. Bogárkának is!
3. Pannikónak boldogságos szülinapot!

Gabi! Tündéri Dorka, ahogy bealudt a kocsiban.

Blaye! Vince nagyon kis huncut! De tényleg, nem félted a számítógépet? Vinci lábán cipő van, vagy zokni? Egyszerűen sehol nem találok olyan kiscipőt, ami nemigazi vastag talpú cipő, hanem valami kis bőr a talpa. Az egyiket már kinőtte, a másik meg még nagy rá, és most nem tudok mit adni Grétire.

Ada! Hihetetlen szép szemei vannak LH-nak!

Macs! Tök jó a kép, amit Votivról csináltál, nagyon ügyes vagy!

KépKép
KépKép
lindicita

Bogárka! Március végétől szomszédok leszünk! Kép
Ma voltam megbeszélni, hogy milyen színűek legyenek a falak, most festenek. Annyira várom már, hogy költözzünk.

Juc! Te mibe pakolsz? Dobozokba? Ha igen, azt hol lehet venni? És kivel pakoljátok át a cuccokat?

Votiv! Te melyik költöztető céget nem ajánlod?

KépKép
KépKép
lindicita

Ada,
lányod nagyon szépséges, de tényleg!!
Votiv,
nem, nem oda jelentkeztem...Kép (rádióba)
de látom, mindenhol teltház, mert ahova jelentkeztem, onnan sem irtak vissza. Kép
SENKINEK NEM KELL EGY TEHETSÉGES, OKOS KISMAMA!!!Kép Ez már diszkrimináció, vagy mi...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Másám!
a trámváj nálam nyélzjá, egyelőre nem merem kipróbálni Kép

Dorka!
bocs!
szóval ehhez egyik sem jár. csak az a napernyőszerű, ami rajta van. én ma plédből kreáltam lábzsákot.

Vera!
én is mennék pénteken.

Macskamami!
én is szén v. grafitra gondoltam először. egyszer szavadon foghatlak? ollllllllyan jó lenne!

Recca!
te nem jössz pénteken?
Macs? Lindi? Votiv? Moose! Dorka? Manóka? Denizsa? Beet? Zsan? Zanza? Bogárka? Mása? Többiek???? Kép (jajjj kiket hagytam ki Kép)

Deni!
gezemice levest Kép (pulyka mellye+gomba+sok zöldség), meg csirkepaprikást. már behamiztunk belőle.

Ada!
ezek a szemek!!!!!!!!!!!!!

ancsipancsi

Lindi!

Igen,dobozokba pakolokKép
IKEAban,Praktikerben,KIKABAN lehet vételezni őket.
Nekünk már "bevált" a BOgisped,most is velük megyünk.

JA és akkor LINDI is vállal ezentúl kertipartyt,ugyi LINDI!Kép

Recca!

NAgy ,hasi műtéten estem át,ezért sem tudok menniKép
20170114224602

Ancsi! Az a bajom most a Mommal, hogy Gréti még nem jár, viszont a sejhaján sem marad meg,szóval végig a földön lenne, és most olyan locs-pocs idő van, hogy csupa sár lenne.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc! Igen vállalok, egyik héten Bogárka kerti party lesz, másik héten Lindi kerti party.
Az elsőt talán tarthatjuk április elsején, mindenki jöhet, egy valakit kijelölünk bébicsősznek, a többiek meg segítenek takarítani és elpakolni a sok cuccot.
Na, ki jön? (ezt most tök komoly, annál is inkább, mivel márc.30-án átköltözünk, ami csütörtök, a zuram meg pénteken lelép 3 napra Kép Lehet ezért volt ez a tagnapi koncertes felhajtás?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Mennék én,de ápr.1-én KOT(kőmentesítettek országos találkozója)Kép találkozom lesz!
20170114224602

Lindi, én ott leszek...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Hozzám is jöhetnél bár takarítani nem kell,azt már elintéztemKép
20170114224602

Juc! Ez ugye valami április elsejei tréfa ? Kép

Zsan! GYERE! Ha csak ketten leszünk, kivágjuk a gyerekeket a kertbe, mi meg rendelünk gy pizzát és jól nem csinálunk semmit. A munka megvár(ja a zuramat)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
De jóóóó! Na egyefene, én is átugrom! Kép
És köszi a névnapi jókívánságokat Neked is!

Ada!
LH még mindig gyönyörűűűűséges!!! Kép Remélem nemsokára élőben is látom Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mi? A KOT?NEm,ez véresen komoly.

Juc
20170114224602

Bogárka! Te is gyere!

Juc! Na jó, akkor szombatra felmentést kapsz. Vasárnap is jöhetsz? Az alaprumpin felül még ott lesz a 3-unk (Zsan, Bogárka, én) mosatlan pizzás tányérja is. Kép

Most viszont zavarjatok már mosogatni! A konyha kész csatatér, ma konyhatündérkedtem, bablevest főztem, meg lángost sütöttem, és az asztaltól felállva rohantunk el, úgyhogy minden ott van, ahol hagytuk, és még jól bele is van száradva. Úúúúúúúúúúúútálom!

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi, én már jeleztem, hogy jönnénk pénteken.

Egyébként ugyanazon problémával küzdünk mi is, mint Lindi, mert István felváltva használja a lábát és a kezét is közlekedésre, és nehéz folyton pórázon tartani Kép főleg mert ettől megvadul Kép mármint ha nem csinálhatja azt, ami neki tetszik Kép ma is volt 3 minihiszti Kép de kiröhögés átment nagy közös röhögésbe, szóval eddig "kezeljük" Kép

na ezért (is) lenne tuti egy játszóházas találkozó, ahol el lehet ereszteni a gyerekeket, de én Isti jelen immunállapotában be nem merészkedem ilyen vírushordozó helyre...

Oxi, sajnálom, hogy nem jöttök Kép de megértem. és azt hallottad, hogy hétvégén megint jön a zimankó??

Ada, sokfogúLH nagyon cuki, holnap élőben is jól megszemlélem!! Kép

votiv 8)
votiv

Juc,
képzeld, ma ott mentünk el a házatok előtt, mert voltunk a regioban.Kép láttam szépséges autódat is!!!
És szivesen megyek, ha nem takaritani hivsz!!!Kép
Lindi meghivásának végét nem olvastam el, pedig ott volt a lényeg! Takaritani??? Én nem tom aszt hoty kell...Kép khmmm, bocsi Lindi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Mindenkinek hálásan köszönöm a sok hozzászólást, amivel elhalmoztatok!
Hát, nem mondom hogy megkönnyítettétek a dolgomat.Most a bőség zavara áll fenn nálam, bár én úgylátom, hogy ti, aki a Szent Imrében szültetek, szinte minden orvossal elégedettek vagytok.
Arra gondoltam, hogy meghallgatok néhány előadást, hátha attól okosabb leszek. Oda bárki betévedhet? A honlapjukon láttam az időpontokat és a helyszínt, de azt nem tudom hogy én, mint még jelenleg kivülálló látogathatom-e ezeket?
Hálás lennék, ha olyan csajok is jelentkeznének, akiknek személyes tapasztalatuk van Bálint Balázs ügyben (mondjuk nála szültek) .
Most épp valamiért feléje hajlok, de jó lenne ha meggyőznétek róla.
Bocs hogy ilyen körülményes vagyok, de biztosan ti is átéltétek ezt, hogy a lehető legjobbat szeretnétek a babának és persze magatoknak is.
A kérdés elég sürgős, mert kb a 8-9. héten járok, és ha neadj' isten valami gubanc lenne nem tudnék kihez fordulni.
Köszönöm a türelmeteket és a válaszaitokat, jelen helyzetben csak erre tudok támaszkodni.
Jó éjszkát mindenkinek!!
Mamóka
mamóka74

Zsanci! Hát ilyen vagy? Na jó, ez megadta a kezdőlökést, hogy elhúzzak mosogatni.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, ügyes konyhatündér vagy Kép én még sose csináltam lángost. vhogy eleve nehezen látok neki olyan kajáknak, amiket sokáig tart megcsinálni Kép

és hogyhogy lelép zapád???? enyém szokott ilyeneket csinálni... most is jön nekem, hogy két utat nagy kegyesen lemondott miattunk, de három másik helyre viszont megy. sirály

votiv 8)
votiv

Mamóka!

Előadásra bárki mehet,ez jó ötlet menj el!
Kókuszka szült BB-nél,talán előkerül még idénKépTudod,ikrei lettek és már volt otthon egy lurkó,ezért elég elfoglalt,ritkán jár felénk.

ZSan!

ÉS nem csörögtél?Kis piszok!ÉS nem kell takarítani,mert mindkét lakást megcsináltatomKépSZóval csak eszem-iszom lesz,jó így?ÉS végezetül átsétálunk a H-ba látogatni bárkitKép

Juc
20170114224602

Votívia! Én zapám is le szokott lépni, viszont olyankor automatice én is lépek Szolnokra. Csak most nem, mert dolog van.

KépKép
KépKép
lindicita

Szia Mamóka! az előadás nagyon jó ötlet! és ne izgulj, fogsz találni dokit hamar, és közben semmiről sem késel le. én emlékszem annó, hogy nekem micsoda szenzáció volt a terhességem, és olyan kiábrándító volt, hogy senki másnak nem Kép már betöltött 12. hét kellett ahhoz, hogy egyáltalán regisztráljanak, és kapjak kiskönyvet. mintha addig nem is lettem volna terhes csak vmi nagy kérdőjel.... akkor kezdtek el "rendesen" vizsgálni is, addig egy uh-m és egy laborom volt, ami tulképp megállapította a terhességet. ezért mondom, hogy semmiről nem késel le. gubanc meg nem lesz Kép

az előadásokra bárki bemehet, és ingyenes is, de kicsit nagy a tolongás, és kevés a szék, már jóval előtte is ott ácsingóznak a pocakosok és a nempocakosok a folyosón, szóval nem lehet elég korán odaérni Kép

Bálint B-ról én nem tudok semmit, sajna nem volt hozzá szerencsém. de itt eddig mindenki nagyon dícsérte, majdnem annyit, mint Bardóczy Zs-t, aki a legnépszerűbb szülész a topikban Kép (ráadásul még haverok is meg egymást helyettesítik, szóval rossz ember nem lehet Kép)

votiv 8)
votiv

Juc,
tudod te, hogy mitől döglik a legyem!!!KépKép
nagyon csábitó az ajánlatod!!!

ma pörgök, mert én hülye ittam délután kólát, most meg nem tudok aludni...
és sok szahart összeettem, minnyá há...KépKép
na, megpróbálom beragasztani magam az ágyba...
jóéjt lányok!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ooo, majd jovok, de addigis ezt talaltam: http://www.czotter.hu/akciokold3.htm hatha valaki meg rajtam kivul 90x200cmes, korbekorlatos (kesobb leveheto) tomorfenyo agyat keres. es ez harmadannyiba se kerul, mint a flexa, mert matraccal egyutt adjak 30 penzert...

eeees HEEEEEELP! 1. ha az emberenk fajdogal a pocakja, akkor lehet, hogy csak mert tulhazimelozta vagy tulgyerekemelgette magat, es inkabb pihenjen, vagy mindenkeppen kerdezze meg a nodokijat? 2. neten valahol vannak fotok aranyerrol? komolyan kerdem, nemtom, az lett-e nekem Kép mar egy eve magyarazom a dokinak, hogy valami bajom van odalenn, de sose lat semmit, ugyhogy azt gondolta, allergia... milyen szakorvoshoz kell menni, aki eggyel hatrebb dolgozik? 3. ha a mellek es felettuk a mellkasvagymi ugy nez ki, mint egy vizrajzi terkep csupa hatalmas folyoval, az normalis? Kép

elkeseredettmoose
moose

Tudom, hogy még ez nem sok idő, mármint a 9 hét, de mivel évek óta babázni szerettünk volna, és igazából most is lombikra készültünk, de valahogy megtörtént a csoda, ezért lennék nyugodtabb, ha lenne egy biztos orvosi háttér mögöttem. Eddig a Kaáliba jártunk, de ők csak két uh-ig vállalják a teendőket. Szóval, nem vagyok egyszerű eset!
mamóka74

Moose!
Vízrajzi térkép normális, nekem még most is olyan Kép...a többiben most így hirtelen nem tudok segíteni, de azért ha az a pocak tartósan fájdogál, és pihenésre sem múlik én konzultálnék...

Mamóka!
Igaz elég gyorsolvasó üzemmódban repültem át az elmúlt két nap termését, de mintha az maradt volna meg bennem, hogy a prof. betege voltál...Ha tényleg, akkor kicsit gázos a helyzet, félő, hogy egy doki sem fog elvállalni...Johi volt ugyanebben a helyzetben...és így sajna másik kórházat választott Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

drága Moose, pihenjél!

1. a pocakfájás bőven lehet a megerőltetéstől. ha esetleg kitartó a fájás, akkor mindenképp tel doki.
2. fotó nem megy. de perpill nem is bánom, hogy nem láttam, bocsKép viszont ismerek egy jó kezelőorvost: Dr. Back Frigyest. és honlapja is van: www.aranyer.hu
szerintem hívd fel, én telefonon beszéltem már vele (cikkhez kértem a véleményét), nagyon kézséges, lelkes volt. akár hivatkozz rám! hátha még emléxik.
3. úgy érted, eres? mert az normális.
és tényleg irány pihenni Kép

votiv 8)
votiv

Bocsánat, hogy állandóan képeket pakolok fel, de ezt nem tudom nem megmutatni Kép:

Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, ne hozd szegény Mamókára a frászt! Kép egészen más, ha vki a profhoz járt még régen nemterhesen, mintha terhesség alatt profról váltana vki másra, sőt, így senkit nem érdekel a dolog. olyan, mintha a Kaáli intézetből jött volna.

de a "legrosszabb" ami történhet, ha úgy jár, mint Recca, aki végül otthon szült, békében és boldogságban, és akit én nagyon irigylek és csodálok ezért Kép

de most komolyan, Mamóka, nehogy megijedj, csak szépen csinálj mindent úgy, ahogy eltervezted. azt meg felejtsd is el, hogy kinek a páciense voltál

votiv 8)
votiv

Doni meg a haverja ennivalóan édes!!! Kép

votiv 8)
votiv

Moose!
Aranyérrel kapcs.-ban én is Back dokit ajánlom, a férjem volt nála egyszer, nagyon rendes volt, nem csak aranyérben, hanem mindenféle "hátsó ügyben" szakértő. (Szt Teréz Magánrendelő Bp.XI. Fegyvernek u. 52., tel. 203-6797, Back dr. csüt. du. rendel itt)
A mellkasi vízrajztérkép szerintem is normális, nekem is ilyen volt.
PIHI a legfontosabb, végül is terhes vagy! Ha nem múlik a pocifájás, akkor hívd fel a dokid.

Bog!
Doni - bocsánat: Donik - nagyon ééédes(ek)!

Kép
Kép
denizsa

Oxi, oh ez ismeros valahonnanKép. patakokban folyik le az olvadt ho a hegyrol, igy a hegy aljan hatalmas tengeren kell atjutni, majd valahogy sikerul feldagonyazni bokaig sullyedve a sarban, es vegul - a hegyteton - a maradek kasas ho neheziti a draga otthon elereset... nagyon allat!!!Kép

Juc, hogy neked mindig van valami mas programod!Kép vagy valami egyeb kifogasodKépKép

Lindi, megyunk mi is! hisz tulkep. itt lakunk a szomszedbanKépKép

Ancsi, pentek jonak tunik, de en 10-re tutira nem erek oda. bar az meg nem derult ki, ti hanyra mentekKép

Mamoka, az igaz, amit Bogarka irt Johirol (es a profrol), de nalad azert sztem mas a helyzet, nem? hisz te regebben voltal az o betege, a varandossagot nem nala kezdted! ugyhogy azert probalkozz nyugodtanKép es ez annyira jo, h "megtortent a csoda"Kép

Moose, pihenj!!!!

Bogarka, kicsi fiad egy tunemenyKép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?